Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aρης - Ολυμπια Λάρισας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
weirdo1977
αν και αργεί δεν κρατιέμαι biggrin.gif ας ελπίσουμε πως δεν θα πέσουμε θύμα καμιας έκπληξης... βασικά με ψιλοτρομάζει η διακοπή, φέτος 2 φορες μετά από διακοπές εμφανιστήκαμε περίεργα, ελπίζω να μην ξανασυμβεί...
tsitum
Το θεμα ειναι αν θα παιξει ο Γουολς.Ο οποιος εχει παθει βαρυ διαστρεμμα στο παιχνιδι με ΠΑΟ.Αν παιξει εχουμε ενα 25% για μία τουλαχιστον νικη.Αλλα ακλονητο φαβορι κ με διαφορα ειναι ο Αρης.

Τραυματιες επισης ειναι κ Αποστολιδης,Πριντεζης,Κουρτοβιτς κ δε ξερω κ με Τζιγκανοβιτς,Αριγκμπαμπου τι γινεται...Ατελειωτο νοσοκομειο δηλαδη.Ας γυρισουν,τουλαχιστον να ζησουν τα πλέι-οφ επι παρκε.
Air Kef
Να και τοπικ για πλέι οφ,με την Ολύμπια πρώτη μούρη!

Το ματς στην Λάρισα για την Α1,οπου μια καλη Ολύμπια κέρδισε εναν μέτριο Άρη,καθώς και η νίκη ενός πολύ καλου ΠΑΟΚ επί ενος μέτριου Άρη μεσα στο Παλέ,είναι δυο γεγονότα που δείχνουν πως η πλήρης και καλή Ολύμπια έχει τύχη απέναντι στον Άρη.Βέβαια όλα εξαρτώνται απο το πως θα παίξει ο Άρης.Το λογικο ειναι 2-0 για τον Άρη πάντως.

Νομίζω το χρονικο διάστημα ειναι μεγάλο για να επιστρέψει απο (εστω βαρύ) διάστρεμμα ενας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.!Χρόνος αποθεραπείας υπάρχει,δν αποκλείεται βέβαια να εχουμε κι άλλους τραυματισμους μέχρι τους αγώνες.!
weirdo1977
QUOTE(Air Kef @ Apr 30 2007, 10:26 PM) *
Το ματς στην Λάρισα για την Α1,οπου μια καλη Ολύμπια κέρδισε εναν μέτριο Άρη,καθώς και η νίκη ενός πολύ καλου ΠΑΟΚ επί ενος μέτριου Άρη μεσα στο Παλέ,είναι δυο γεγονότα που δείχνουν πως η πλήρης και καλή Ολύμπια έχει τύχη απέναντι στον Άρη.Βέβαια όλα εξαρτώνται απο το πως θα παίξει ο Άρης.Το λογικο ειναι 2-0 για τον Άρη πάντως.


κοινός παρανομαστής βεβαια k στα 2 παιχνίδια είναι ότι ήταν μετά από διακοπή.... [ίσως το masts με την ολυμπια να ήταν το δεύτερο μετά από διακοπή, δεν θυμάμαι καλά] ας μην την πατήσουμε τρίτη φορα φέτος.. είναι k η τιμωρία στην μέση που δεν ξέρουμε σε πιο παιχνίδι θα εφαρμοστή... αναμένουμε λοιπόν...
basketaris
QUOTE
Πολλά τα προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Το... ιατρικό ρεπορτάζ της Ολύμπιας Λάρισας έχει ξεπεράσει το αγωνιστικό! Εχουμε και λέμε λοιπόν: Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το ιατρικό επιτελείο της Ολύμπιας Λάρισας για να προλάβει ο Ματ Oυόλς τις αναμετρήσεις των πλέι οφ με τον Αρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει την θεραπεία για το διάστρεμμα που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα κριθεί οριακά η συμμετοχή του στις συναντήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες ο Γιώργος Πρίντεζης (διάστρεμμα) και ο Μίρσα Κούρτοβιτς (δικέφαλο) επέστρεψαν (σε πιο χαλαρούς ρυθμούς) σήμερα στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που ξεκινούν την προετοιμασία για τους αγώνες με τον Άρη. Ενώ, θεραπεία έκανε στην ποδοκνημική σήμερα ο Γιώργος Αποστολίδης, ο οποίος θα μπει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας.


betsmart.gr
Igor
smile.gif Αν δεν παιξει ο Ουολς προβλεπω ενα ευκολο 2 - 0. Αν παιξει παλι 2 - 0 αλλα πιο δυσκολα. Ο Αρης φετος κερδιζει αυτα τα παιχνιδια.
basketaris
QUOTE
Δύσκολα ο Αποστολίδης με Αρη

Μείον ένα πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα... Η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στις προπονήσεις της Ολύμπιας Λάρισας περιορίζει κάπως τα προβλήματα στην προετοιμασία για τους αγώνες των πλέι οφ με τον Αρη. Ο Ελληνας πάουερ φόργουορντ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Την ίδια ώρα, ο Μίρσα Κούρτοβιτς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και από την Δευτέρα θα μπορεί να μπει κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται αναφορικά με την αποθεραπεία του Ματ Ουόλς. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβάλλεται σε θεραπεία πρωί και απόγευμα για το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Γιώργος Αποστολίδης εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωίζει στην ποδοκνημική.


απο betsmart
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Ανω κάτω τα πλέι οφ για ένα... καπρίτσιο

Τώρα που τελείωσε η ευρωπαϊκή λάμψη της κατάκτησης της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα καθ' ημάς, όπου δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε. Κόντρες, ίντριγκες, αλλαγές, ματαιώσεις, καπρίτσια. Αποτέλεσμα; Τα πλέι οφ να γίνουν μπάχαλο!

Oι πρώτοι αγώνες του πρώτου γύρου θα διεξαχθούν σε... τρεις δόσεις. Το κακό ξεκίνησε όταν ανακοινώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί την Κυριακή, αντί για την Τετάρτη, με το Μαρούσι. Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση (και άκομψη). «Αν παίξει ο Παναθηναϊκός Κυριακή, θα παίξουμε κι εμείς Κυριακή», είπε ορθά κοφτά ο Σταύρος Ελληνιάδης. Εγένετο το θέλημά του, έστω κι όχι 100%, αφού όπως ανακοινώθηκε η πρώτη αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ θα γίνει το Σάββατο. Τυπικά, οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν έγγραφα που έελγαν ότι οι δύο αναμετρήσεις δεν μπορούν να γίνουν την Τετάρτη σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ αντίστοιχα. Ουσιαστικά, ό,τι πουν οι «μεγάλοι»...

Ετσι, για ένα... καπρίτσιο, λοιπόν, τα πλέι οφ έγιναν άνω κάτω. Τα δύο πρώτα ζευγάρια (Αρης - Ολύμπια, Πανιώνιος - Πανελλήνιος) θα ξεκινήσουν την Τετάρτη, το τρίτο (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ) το Σάββατο και ο Παναθηναίκός με το Μαρούσι την Κυριακή. Τι σημαίνει αυτό; Οτι είναι πιθανό ένα από τα δύο πρώτα ζευγάρια να τελειώσει το Σάββατο, την ώρα που το τέταρτο (ΠΑΟ - Μαρούσι) δε θα έχει αρχίσει καν! Κι έτσι, οι ομάδες που θα προκριθούν θα πρέπει να περιμένουν αρκετές μέρες για να παίξουν στα ημιτελικά.



45.gif 45.gif 45.gif μάλιστα... k άλλη διακοπή για την ομάδα μας λοιπόν... γιατί με τρομάζουν εμενα όλα αυτά ?
hagi
Φοβάμαι γενικά ην Ολύμπια..Ελπίζω να μην δώσουν περιθώρια αμφισβήτησεις και να μας καρδιοχτυπήσουν και πάλι..

Θέλω να πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και θα περάσουμε στην επόμενη φάση που είναι και η πιο σημαντική..

Καλή επιτυχία!!
Air Kef
Θεωρώ το πρώτο ματς το πιο κρίσημο.Αν το πάρει ο Άρης μπορεί να τελειώσει και 2-0,αλλιώς μπορει να τελειώσει και..2-0 για την Ολύμπια!

Το σκεπτικό( biggrin.gif ):

Εχουμε πει για αντιδράσεις Άρη μετά από διακοπές.Ίσως υπαρχει και μια χαλάρωση λογω πιθανης υποτίμησης αντιπάλου.Ίσως ειναι και λιγο κρύος ο κόσμος ακόμα λογω διακοπής.Αν ανέβει η Ολύμπια πληρης και κανει ενα πολύ καλό ματς έχει ελπίδες νομίζω.

Μετά στην Λάρισα,σε ματς που και οι δύο ήθελαν πολύ στην κανονική περίοδο η καλή Ολύμπια κέρδισε εναν μέτριο Άρη,οπότε γιατί να μην το ξανακάνει;;;



Αν το ματς πάει σε 3ο ματς,θεωρώ πως ο Άρης θα κερδίσει 100% για διάφορους λόγους.
tsitum
QUOTE
Αν ανέβει η Ολύμπια πληρης και κανει ενα πολύ καλό ματς έχει ελπίδες νομίζω.
Πληρης?Τι ειναι αυτο?

Απο superbasket.gr
QUOTE
Η ατυχία συνεχίζει να χτυπά τους «πορτοκαλί». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε με χαρά τους Πρίντεζη – Κούρτοβιτς να επιστρέφουν στις προπονήσεις, αλλά το χαμόγελό του πάγωσε και πάλι. Ο Σκοπιανός δεν... έβγαλε την προπόνηση της Δευτέρας (7/5) και τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Άρη.
Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό νέο πρόβλημα. Ο Έλληνας προπονητής είχε αγωνία για τους Γουόλς, Αποστολίδη, αλλά από σήμερα πρέπει να ανησυχεί και για τον Κόρεϊ Μπέλσερ.
Ο Αμερικανός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του κι αν θα αγωνιστεί την Τετάρτη (9/5) απέναντι στον Άρη. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση που δεν θα κρατήσει τον Μπέλσερ εκτός, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης (8/5).
Δηλαδη χωρις Κουρτοβιτς σιγουρα,χωρις Γουολς,Αποστολιδη πολυ πιθανον κ χωρις Μπελσερ ισως.
Air Kef
Πρέπει να υπάρχει κατι λάθος που κανουν στην Ολύμπια.Δν γινεται η ΑΕΛ που κανει προπόνηση στο ιδιο γήπεδο,και ειχε ιδιες υποχρεώσεις να μην εχει ουτε τα μισά προβλήματα τραυματισμών και η Ολύμπια να μην μπορει να κατέβει πλήρης σε ενα ματς.
tsitum
Σιγουρα σε καποιους τραυματισμους ηταν θεμα ατυχιας κ επιπολαιοτητας.Ο Γουολς για παραδειγμα εσπασε το δαχτυλο κ εχασε 4-5 αγωνες επειδη πηδηξε να κανει ταπα ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,χτυπησε το δαχτυλο στο ταμπλο κ του γυρισε αναποδα.Ο Τζιγκανοβιτς που τραυματιστηκε μια φορα αλλα τοτε τελικα επαιξε ειχε κλεισει το δαχτυλο στη πορτα του αυτοκινητου.Αστεια πραγματα δηλαδη.

Αν γινεται καποιο λαθος θα το δουμε του χρονου.Παντως ειμαι σιγουρος οτι κ η διοικηση τα εχει παρει στο κρανιο με τους τραυματισμους κ θα εχει κανει τις αναλογες παρατηρησεις.
weirdo1977
να πούμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα της ερτ η εγκυρότητα του οποιου ελέγχεται , το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την et1
Air Kef
QUOTE
Ο Τζιγκανοβιτς που τραυματιστηκε μια φορα αλλα τοτε τελικα επαιξε ειχε κλεισει το δαχτυλο στη πορτα του αυτοκινητου.Αστεια πραγματα δηλαδη.


To καλύτερο δν το ξερεις!!!
Μιλαγε στο κντ και ειχε αφήσει την πορτα του οδηγου ανοικτη και ειχε βαλει το χερι του εκει ακριβώς που κλεινει.Και πηγε ο γιος του να την κλεισει και έτσι χτύπησε!!!Μου το ειπαν και δν το πίστευα!!!


----

Θα δειξει η ΕΡΤ Ολύμπια;;;; Παιδιά δν εχει ψωμί την Tετάρτη.
thrylos7
QUOTE
Θα δειξει η ΕΡΤ Ολύμπια;;;; Παιδιά δν εχει ψωμί την Τετάρτη.


24.gif

Δε νομίζω... θα το αλλάξουν σίγουρα... όλο και κάτι θα προκύψει..

Ίσως μας δείξουν κανένα οικογενειακό διπλό της ΑΕΚ..

15 ευρώ το εισιτήριο, καλούτσικη τιμή (ούτε 20, ούτε 10), οι τραυματισμοί των παικτών της Ολύμπιας όμως δε μ' ενθαρρύνουν να πάω.. Θα κρατήσω για όλα τα υπόλοιπα ματς του Παλέ, ελπίζω να είναι πολλά.
basketaris
Αν και δεν το πολυ-φοβομουν το ματς απο πιο πριν κιολας, μετα και τους τελευταιους τραυματισμους της Ολυμπιας, νομιζω πως ο σοβαρος ΑΡΗΣ θα κανει σχετικα ανετα το 2-0. Αρχη απο σημερα, οπου θελει παραπανω προσοχη, μιας και αν η Ολυμπια θελει να ελπιζει σε κατι, μονο σε αυτο το ματς θα το αναζητησει...
Προσοχη, λοιπον, για να χουμε τα νωτα μας φυλαγμενα...
Θελω να πιστευω οτι θα εχει κοσμο σημερα, αφου και το εισιτηριο ειναι προσιτο, λογικο (για αγωνα Playoff) και η αγορα κλειστη. Εγω παντως ξεκινω να κατευθυνομαι τωρα στο Παλε, για ενα καφε προθερμανσης και επειτα για το κυριως μενου.
Αντε καλη μας επιτυχια... smile.gif Και με το δεξι...
smiley.gif

edit: Και φυσικα φωτογραφιες απο το ματς αργα το βραδυ ή αυριο το πρωι στη χειροτερη των περιτπωσεων...
tsitum
Λοιπον 82-68 το ματς υπερ του Αρη.

Εκνευριστηκα πολυ με το παιχνιδι.
Αρχιζω.Τραυμαματισμοι.Οπως ειπαμε κ πιο πριν απαραδεκτα πολλοι κ κρατανε για μεγαλα διαστηματα.Ειδικα τους 2 τελευταιους μηνες νευριασα γιατι ειχαμε απουσιες ακομα κ με τοσες πολλες διακοπες του πρωταθληματος.
Τσιαρας.Καταρχας δε μου αρεσει που πρεπει να παιζει στη πενταδα ή αυτος ή ο Πριντεζης.Ποσο μαλλον οταν η ομαδα εχει τοσες απουσιες.Μπορει σ αυτο παντως να εχει δικιο ο Μπαρτζωκας.Αρνητικοτατος σημερα.Δεν εκανε τιποτα.Ή μαλλον εκανε.Φαουλ.Κ χωρις να παιζει αμυνα.Εχει υποτονικοτητα,ετσι ειναι ο χαρακτηρας του,αλλα τρομερες διεισδυσεις,ομως σε καποια παιχνιδια μπορει να μη σταυρωσει ποντο.Οπως το ιδιο μπορει να συμβει κ στο Πριντεζη.Δε νομιζω να ειναι απειρια με τοσους αγωνες στα ποδια τους.Μαλλον ειναι αυτη η εναλλακτικη να μπει ο ενας στη θεση του αλλου που τους κανει να μενουν σε πολυ ρηχα νερα ωρες ωρες.
Κριστιτς.Πολυ παραξενο παιχνιδι.Μονος του στο κατεβασμα επι ολο το παιχνιδι,αφου οι αλλοι δυο ασοι δε επαιξαν,εκανε πολλες χαζες πασες κ του εκλεψαν τη μπαλα σε απειρες παγιδες,που εκνευριστηκα.Δε τον βοηθησε κανεις αλλα κ αυτος επεφτε ολο στις ιδιες παγιδες των αντιπαλων που αμεσως καταλαβαν την αδυναμια κ το εκαναν σε μονιμη βαση.Εκανε 11 λαθη.ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!!!!Επιθετικα πηγε ανελπιστα καλα για την κουραση που ειχε βαζοντας πολλα τριποντα.Ειναι 35 χρονων κ του χρονου θα ναι 36.Δε μπορει να παιξει πανω απο 25 λεπτα σε καλο επιπεδο.
Παπαβασιλειου.Περα απο τα 5 ποντακια που εβαλε με 1/4 τριποντα δε νοειται ανθρωπος κατω των 2 μετρων να μη μπορει να χτυπησει τη μπαλα πανω απο μια φορα.Ο πιο παλιος παιχτης της ομαδας αλλα αν η ομαδα θελει να παει καλυτερα ή σε ιδιο επιπεδο του χρονου πρεπει να φυγει.
Τριχοπουλος.Αν κ δεν ειναι τιποτα τρομερο ταλεντο το χαρηκα που τα πηγε καλα.Βεβαια κ αυτος για το υψος του,1.87,δεν εχει καλη κατοχη(δε μπορουσε να κατεβασει τη μπαλα)αλλα ηταν καλος σημερα.Εχει παραξενο σωματοτυπο κ διασκελισμο που τον κανουν αργο κ με κακο ελεγχο της μπαλας.Ο μοναδικος απο τους νεους που ψηθηκε καπως φετος.Ουτε ο Νεοφυτιδης ψηθηκε αν κ επαιζε στη πριν Αριγκμπαμπου εποχη.
Για τους 2 ψηλους Αριγκμπαμπου,Τζιγκανοβιτς καλοι,ειδικα ο Τζιγκα,αν κ σημερα πηρε καλες θεσεις κ ο Αριγκμπα.Αλλα δεν εχουν δυναμη οταν πιανουν τη μπαλα κ με ενα ακουμπημα τους φευγει.Καπως σα το Ραντογεβιτς.Του χρονου κατ εμε ο Αριγκμπαμπου πρεπει να αντικατασταθει.Ειναι κ αυτος 35.
Γενικα ωρες ωρες η ομαδα εκανε παιδαριωδη λαθη.Αυτα...
man10
Βλεπω χαλαροτατα τον Αρη να κανει το 2-0.Πηγε πολυ καλα!Ο Ηλιαδης τι προβλημα εχει?

Ο Τριχοπουλος πολυ παικτουρα 15π,5α σε 30λ.Ωραιος ο μικρος!
Gravedigger
ΜΑ πως τα κατάφερε κ έκανε 11 λάθη???Έχει κάνει κανένας ποτέ περισσότερα στην Α1?
Air Kef
tsitum φύλαξε τα για την ανασκόπηση που θα γινει και φέτος στο φορουμ της Ολύμπιας!

Είδα πολύ λιγο τον αγώνα καθως ημουν σε μονοήμερη εκδρομή στην.....Θεσσαλονίκη και πραγματικα ειδα τον Άρη να πνιγει την Ολύμπια,οσο ειδα τουλάχιστον.
hagi
Συγχαρητήρια στην ομάδα..Αν και δεν το είδα με προσήλωση γιατί έκανα κάτι άλλο,ήταν ένα πολύ χαλαρό παιχνίδι..Άντε για το 2-0 γρήγορα..
Warrior
Xαιρετω μετα απο αρκετο καιρο... smile.gif

Με ικανοποιησε η διαθεση που εδειξε η ομαδα χθες.Δεν χαλαρωσαν σε κανενα σημειο,αν και η αποδοση
δεν ηταν και η υψηλοτερη δυνατη...

Τα πολλα προβληματα της Ολυμπιας εκαναν πολυ ευκολοτερο το εργο μας.Το Σαββατο ισως ειναι τελειως
διαφορετικο το παιχνιδι και θελει προσοχη.Δεν ξερω μηπως ειναι καλυτερο να χασουμε βεβαια... blink.gif rolleyes.gif
basketaris
Πολυ χαλαρα χθες...
Οπως το περιμενα, αλλωστε, μιας και η Ολυμπια με τις απουσιες δεν ειχε καμια τυχη.

Μου αρεσε η πιεση στο κατεβασμα και οι παγιδες. Χαρη σ' αυτες πηραμε διαφορα και ξεφυγαμε, καθαριζοντας το ματς. Πολυ καλοι Τσαλδαρης-Καστλ-Σεραπινας, αγνωριστοι Σκειλς (λογικο ως ενα βαθμο)-Μασει. Απογοητευτηκα αλλη μια φορα απο τον Καλαιτζη, παλι με το που μπηκε, η ομαδα εγινε πιο βαρια, σταματησε να πιεζει και χασαμε τη διαφορα. Κατορθωσε και παλι να βγει με 5 φαουλ...

Το Σαββατο θα δουμε αλλη Ολυμπια, αυτο ειναι σιγουρο, ειδικα αν γυρισουν οι τραυματιες. Δεν νομιζω να τιθεται για μας θεμα "ηττας" το Σαββατο, η ομαδα θα κατεβει να κερδισει κανονικα και πιστευω οτι το χθεσινο σοβαρο ΑΡΗ, η φιλοτιμη-φιλοδοξη Ολυμπια δεν μπορει να τον κοντραρει. Εγω παντως, Σαββατο, το ταξιδακι στη Λαρισα θα το κανω (3η φορα φετος). Περιμενω να δω, ομως, και πιο πολυ κοσμο απο την Ολυμπια, αφου το αξιζει τοσο η ομαδα τους, οσο και ο αντιπαλος. Τουλαχιστον, ας δουμε εκει κοσμο, μιας και στο Παλε, τελευταια, η θεα δε μου αρεσει... 68.gif

Α, ναι! Καντε κατι και με τις βολες! Επειγοντως...

Υ.Γ. Photos απο χθες δυστυχως δεν μπορεσα να τραβηξω. Προβλημα με ψηφιακη... Επιφυλασσομαι για το μελλον...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.