Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικός..Όραμα και μελλοντικά σχέδια..
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Green_Fan
Διαβάσατε πιστεύω όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα Sportime για το ποια είναι τα σχέδια των Αφών για το μπάσκετ του Παναθηναικού.

Μεγαλομέτοχοι: Αφοί Γιαννακόπουλοι
Πρόεδρος: Zέλικο Ομπράντοβιτς
Προπονητής: Δημήτρης Ιτούδης
Γενικός Διευθυντής: Φραγκίσκος Αλβέρτης


Ο ίδιος ο Ζοτς επιβεβαιώνει:

«Όχι δεν είναι πλάκα, το έχουμε ήδη συζητήσει και η ιδέα με ενθουσιάζει. Να φύγω από τον Παναθηναϊκό για να πάω που; Δε με νοιάζει ας μου δώσουν τα τριπλάσια λεφτά. Εγώ γουστάρω να βλέπω τον Παύλο και τον Θανάση να έρχονται σχεδόν κάθε μέρα στην προπόνηση και να μας αγκαλιάζουν σαν παιδιά τους».


Όλα αυτά δείχνουν οτι στον Παναθηναικό υπάρχει πολύ μεγάλο όραμα από τους ιδιοκτήτες..Επίσης φανερώνει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα..Δεν θα μπορούσε να ήτανε καλύτερο..Η ομάδα είναι οικογένεια..Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του Ζοτς..

Όσο για τον Ιτούδη σίγουρα αυτό κάποτε θα γίνονταν..Άλλωστε έχει πάρει απίστευτες γνώσεις όλα αυτά τα χρόνια που είναι βοηθός του Ζοτς..Δεν είναι τυχαίο οτι πολλές φορές αυτός είναι που αναλύει το βίντεο ή δίνει τις οδηγίες και απλά ο Ζοτς του δίνει συμβουλές..

Όσο για τον Αλβέρτη..Φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο Παναθηναικός προσέχει τις σημαίες του..Έναν άνθρωπο που ήρθε μικρό παιδί στον Παναθηναικό.. wink.gif

KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.. 77.gif
Green_Fan


"To παρακάτω πανό ανάρτηθηκε στο ματς με την Cska..Νομίζω ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να δείξει τι μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα.."
Warrior
Φυσικα και ειναι πολυ μικρο το ευχαριστω(το πανο...) φιλε Green Fan!

Ευχομαι να μην το καταλαβετε(και δεν αναφερομαι σε σενα και καποιους
αλλους)αργα...
miltos
Νομίζω πως και ο Παναθηναικός ξεχνάει εύκολα...διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά δε θυμάμαι κάποιο μάτς ή κάποια τελετή για τον Κόντο, το Στεργάκο και άλλους που φόρεσαν την πράσινη φανέλα.
Ούτε για τον αξέχαστο Γκάλη που άλλαξε το μπάσκετ του Παναθηναικού.
dizzy_fingers
Αν έχει κανείς το λινκ της συνέντευξης ας το παραθέσει καθώς εγώ δεν πρόλαβα να το δω.

Σίγουρα θα είναι καλό που τα ίδια άτομα που απαρτίζουν την καταπληκτική τωρινή ομάδα, θα παραμείνουν σε αυτήν για καιρό ακόμα έστω κι από διαφορετικά πόστα.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε τον πρώτο Σέρβο πρόεδρο στο ελληνικό πρωτάθλημα biggrin.gif.
Green_Fan
Milto μόνο ο Βράνκοβιτς είχε βραβευτεί από την ΚΑΕ για όσα πρόσφερε (και ήτανε πάρα πολλά αυτά) στον Παναθηναικό.Κατά τα άλλα για Γκάλη μην περιμένεις να γίνει τίποτα αφού οι σχέσεις των Γιαννακοπουλαίων με τον Γκάλη δεν είναι και οι καλύτερες.

Όσο για το link δεν έχω βρεί κάτι μέχρι τώρα dizzy! wink.gif
qspock
Τωρα να πω τη γνωμη μου για τον Ομπραντοβιτς ως προεδρο?

Ειναι πολυ κουφο και πολυ νωρις να συζητιεται κατι τετοιο. Οταν ομως διαρεει απο τους αμεσα ενδιαφερομενους, σημαινει οτι κατι τρεχει.

Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟ εχει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ που ουτε στα ονειρα τους δε βλεπουν αλλοι, καθως και τον πιο πετυχημενο και ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ευρωπαιο προπονητη. Τα 2 αυτα ποστα πολυ απλα ΔΕΝ γινονται καλυτερα. Τωρα αν τα παραπανω αλλαξουν μονο χειροτερα μπορουν να γινουν... Στην καλυτερη περιπτωση τα ιδια, αλλα δεν το βλεπω.
Δηλαδη ο Ομπραντοβιτς θα κανει καλυτερες μεταγραφες απο τον Παυλο? Εδω φετος εφερε τον Τομασεβιτς αντι για καναν αραπα αστερα που ηθελαν οι αφοι. Η μηπως ο Ιτουδης θα ειναι καλυτερος προπονητης απο τον Ζελικο?

Οποτε ως προς τι ο ενθουσιασμος?
Papaloukas 4 ever
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 12 2005, 02:18 AM)
Αν έχει κανείς το λινκ της συνέντευξης ας το παραθέσει καθώς εγώ δεν πρόλαβα να το δω.


http://www.sportime.gr/xst/index.php?optio...=16009&Itemid=1
miltos
Και εμένα δε με ενθουσιάζει ο coach ως πρόεδρος. Ας τον κάνουν general manager ή κάτι σχετικό.
Έλεος όμως με τους Σέρβους παίχτες... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.