Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
air
QUOTE(alexako @ Mar 15 2007, 07:41 AM) *
Καλημέρα!δεν αντιλέγω μαζί σου είναι πολύ καλή παίχτρια η Τασουλή αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την 'Ανοιξη!!Απλά την άποψή μου λέω τώρα το τί θα γίνει θα το δούμε τη Κυριακή!

δεν ειχα προθεση να διαφωνησουμε...κι εγω τη γνωμη μου λεω...
αυτο που εννοω απλως ειναι οτι η εμπειρια της ειναι τεραστιο πλεονεκτημα και το γεγονος οτι ειναι σε ''φορμα''με κανει να πιστευω οτι η αμιλλα μπορει να κανει και το διπλο..μη ξεχνας ομως οτι σκοραρει και η πανδωρα...
και αρκετα θα ελεγα..θα δουμε τη κυριακη λοιπον...
mambo1979
γεια και από μένα
προγνωστικα
αθηναϊκος-σπαρτακος 1 (να δω ποιες θα παίξουν από άθναι, ελπίζω να παίξει λίγο παραπάνω η ευγνίτσα η λώλα)
mambo1979
αονα-παγχιακός 2 (δυστυχώς για τις φίλες μου στον αονα θα κάνει πάρτι ο δεσποτάκης)
κυριαρχοι-αμιλλα Χ (ΜΑΤΣΑΡΑ και αν η αταλαντη αρχισει τα τρελά της μπορεί να πάει προς το διπλό)
ατταλος-εαπ 1(τρελός άσος)
αστερας-φαληρο 1(λογω προβληματω νφαληρου εκτός και αν τωρα που φυγε ο κεραμιδας γίνει πανικός-καλή η καπογιαννη)
ελυεθερια-ηροδοτος 1(μεγαλη πορεια φέτος η ελευθερία,μπραβο ποτοσογλου)
για βορρα αφήνω
sch
21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Όμιλος Νότου:
Αθηναϊκός – Σπάρτακος Ιωανν. 118-46
ΑΟΝΑ – Παγχιακός 67-86
Κυρίαρχοι – Άμιλλα Τρ. 71-58
ΦΕΑ – ΕΑΠ 57-54
Αστέρας Εξ. – Π. Φάληρο 63-47
Ελευθερία Μοσχ. – Ηρόδοτος 64-54

Όμιλος Βορρά:
Λασσάνης – Ολυμπιάδα Λαρ. 68-54
Ήφαιστος – Πυλαία 48-58
Αστέρας Καβ. – Αίας Ευόσμου 53-57
Απόλλων Καλ. – Άρης Θεσ. 56-63
Άρτεμις Βόλου – Κομοτηνή 66-53
Αριδαία – ΑΟ Σερρών 47-68
peka
Καλησπερα... Μπορει να εχω καιρο να γραψω στο φορουμ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω τα γεγονοτα. Σημερα λοιπον εγινα μαρτυρας μιας "ΣΦΑΓΗΣ" στο γηπεδο των Ανω Λιοσιων στο παιχνιδι Ατταλος-ΕΑΠ. Πρωταγωνιστης ποιος αλλος μια διαιτητης, η οποια αν και δευτερη στο παιχνιδι πηρε ολα τα σφυριγματα (ορισμενα ανυπαρκτα) και 9" πριν τη ληξη και οταν η ομαδα της ΕΑΠ βρισκοταν πισω στο σκορ με 1 ποντο, εχοντας στην κατοχη της τη μπαλα, σφυριξε ανυπαρκτα βηματα σε παικτρια που ειχε τον ελεγχο της μπαλας πεσμενη στο εδαφος και με 2 παικτριες του Ατταλου απο πανω της πεσμενες!
Το παιχνιδι καποιοι μπορει να το θεωρουσαν τελειωμενο οταν ο Ατταλος βρεθηκε μπροστα στο τελος του 3ου δεκαλεπτου ακομα και με 15 ποντους. Ενας καταιγισμος τριποντων ομως απο την ΕΑΠ εφερε το παιχνιδι παλι στα ισα. Ποιος να το περιμενε αλλωστε οτι θα μπουν ολα τα ελευθερα σουτ???Εκει η κυρια διαιτητης δεν μπορουσε να επεμβει γιατι το παιχνιδι γυρισε με τριποντα και οχι με δυεισδυσεις και φαουλ!
Το θεμα ειναι οτι ακουστηκε και μαλιστα επιβεβαιωθηκε οτι το παιχνιδι ηταν στημενο υπερ καποιων αθηναικων ομαδων που κυνηγουν τη σωτηρια τους και ο,τι και να εκανε η ομαδα της ΕΑΠ σημερα δεν θα κερδιζε γιατι η δευτερη διαιτητης δεν θα την αφηνε.
Ντροπη για την εν λογω κυρια της οποιας για εμενα το ονομα πρεπει να σβηστει απο το μπασκετικο χαρτη! Αλλα μην απορησετε εαν τη δειτε να ανεβαινει κατηγοριες και να αξιολογειται, αφου θα εχει στο ενεργητικο της στημενα παιχνιδια!
Παιζω χρονια μπασκετ και αυτο που ειδα σημερα δεν το εχω ξαναζησει. Ντροπη να στηνονται παιχνιδια για να "ριξουν"ομαδες της επαρχιας και να "σωζουν"τις αθηναικες. Μπραβο στους ιθυνοντες που θελουν να εχουν ενα πρωταθλημα μεταξυ αθηναικων ομαδων ωστε να μην κουραζονται οι αθλητριες, οι προπονητες και οι παραγοντες των ομαδων κανοντας χλμ.!
Και αυτο δεν ισχυει μονο για την ομαδα της ΕΑΠ (η οποια ηταν καταδικασμενη) αλλα και για την ομαδα της Τριπολης, την οποια θα δειτε οτι στις επομενες αγωνιστικες θα προσπαθησουν (εαν περναει απο το χερι τους) να τη "ριξουν"! Ακομα και στο σημερινο παιχνιδι Κυριαρχοι-Τριπολη ακουστηκε οτι η διαιτησια ηταν απαισια, και η Τριπολη εχασε με 11 ποντους (χανοντας και τη διαφορα των 6 ποντων απο τους Κυριαρχους μεταξυ τους).
Οποτε εαν δειτε συνεχομενες νικες στα τελευταια 5 παιχνιδια για αθηναικες ομαδες οι οποιες βρισκονται κοντα στη ζωνη του υποβιβασμου μην σας κανει εντυπωση. Απλα οι ομαδες ειναι απο την Αθηνα και πρεπει να κερδιζουν για ορισμενους!
Συγνωμη για το υπερβολικα μεγαλο ποστ, αλλα στη ζωη μου εχω μαθει οταν χανω, να χανω επειδη το αξιζω. Ο τροπος που εχασα σημερα δε με εκφραζει και επειδη μας πνιγει το δικιο επρεπε να βγω να τα πω. Ξερω οτι δεν θα κερδισω κατι, αλλα τουλαχιστον θα φροντισω να μαθευτει οπου περναει ο λογος μου. Γιατι αν και 3 χρονια στην κατηγορια δεν το εχω ξαναζησει αυτο!
basket4
sad.gif blink.gif 68.gif ohmy.gif shot.gif
λυπαμαι για αυτα που συμβαινουν...και για αυτο που εγινε σημερα εναντιον της ομαδας σου peka.
σχεδον ολοι εδω μεσα σε ξερουμε..οποτε ξερουμε οι δεν υπερβαλεις και οτι δεν θες μονο να υποστηριξεις την ομαδα σου αλλα και ολες τις ομαδες της επαρχιας.εχεις δικιο...αλλα τι να το κανεις με ολα αυτα που γινονται..
Live strong
Τα σημερινά αποτελέσματα της Α2 γυναικών

Για την 21η αγωνιστική στην Α2 γυναικών σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα

Όμιλος Νότου:
Αθηναϊκός-Σπάρτακος Ιωαννίνων 118-46,
Αργυρούπολη-Παγχιακός 67-86,
Κυρίαρχοι-Άμιλλα Τρ. 71-58,
Άτταλος-ΕΑ Πατρών 57-54, Αστέρας Εξαρχείων-Π. Φάληρο 63-47,
Ελευθερία Μοσχάτου-Ηρόδοτος 64-54.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες): Αθηναϊκός 42, Παγχιακός 40, Αστέρας Εξαρχείων 39, Π. Φάληρο 36, Ελευθερία Μοσχάτου 34, Άτταλος 34, ΚΑΠ 33, Ηρόδοτος 29, Άμιλλα Τρ. 29, Αργυρούπολη 28, ΕΑΠ 26, Σπάρτακος 22.
* Οι Αγ. Ανάργυροι έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Όμιλος Βορρά:
Λασσάνης-Ολυμπιάδα Λάρισας 68-54,
Ήφαιστος-Πυλαία 48-58,
Αστέρας Καβάλας-Αίας Ευόσμου 53-57,
Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης Θεσσαλονίκης 56-63,
Άρτεμις Βόλου-Κομοτηνή 66-53, Αριδαία-ΑΟ Σερρών 47-68.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες): ΑΟ Σερρών 37, Αίας Ευόσμου 37, Λασσάνης 36, Κομοτηνή 34, Ολυμπιάδα Λαρ. 34, Πυλαία 34, Άρης Θεσσαλονίκης 34, Απόλλων Καλαμαριάς 33, Άρτεμις Βόλου 33, Αστέρας Καβάλας 30, Θερμαϊκός 30, Αριδαία 25, Ήφαιστος 23.
* Ο Αριστοτέλης έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα
basket4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
9η Αγωνιστική (ΝΟΤΟΣ)
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
24/03/07 16:00 ΧΙΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
24/03/07 17:00 ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
24/03/07 17:00 ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΜΙ 1
24/03/07 17:00 ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ 1
24/03/07 14:00 ΕΑΝΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 2
24/03/07 17:00 ΕΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ 1

9η Αγωνιστική (ΒΟΡΡΑΣ)
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
24/03/07 17:00 ΠΥΛΑΙΑΣ ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ 2
24/03/07 17:00 ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ 1
24/03/07 17:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. - ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ. 1
24/03/07 17:00 ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 1
24/03/07 17:00 ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ. - ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 1
24/03/07 17:00 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1
sch
Α2 Κατηγορία Γυναικών

Όμιλος Νότου
Σάββατο 24 Μαρτίου
Χίου 16.00 Παγχιακός – Αθηναϊκός ΑΣ Χριστοδούλου Γ., Ζέππος – Σκούφαλος
Τρίπολης 17.00 ΓΕ Άμιλλα 2000 Τρ. – ΑΟΝ Αργυρούπολη Παντελίδης, Καρακάσης – Κοκκόρης
ΕΑ Πατρών 17.00 ΕΑ Πατρών – ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. Νάκας, Ζέρβας – Αθανασίου
Κοντοπεύκου 17.00 ΓΣ Αγ. Παρασκευής – ΦΕ Άτταλος Ράζος, Ραχιώτης – Ευστρατίου
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 14.00 ΑΟ Σπάρτακος Ιωαν. – ΑΟ Αστήρ Εξ. Τσάλλας, Τρίγκα – Μπατζάκας
ΑΕΚ Γλυφάδας 17.00 ΑΟ Π.Φαλήρου – ΑΟ Ελεθερία Μ. Χρηστίδης, Ιατρού - Μίχας

Όμιλος Βορρά
Σάββατο 24 Μαρτίου
Πυλαίας 17.00 ΑΕ Πυλαίας – ΓΣΚ Λασσάνης Τέγα, Αγορογιάννης – Λαδένης
ΔΑΚ Ευόσμου 17.00 ΑΠΣ Αίας Εύοσμου – ΑΣ Ήφαιστος Κουτσιουμάρης, Κοτόπουλος – Μηνοβγιούδης
Αλεξάνδρειο 17.00 ΑΣ Άρης Θεσσαλ. – ΣΑΚ Αστέρας Καβ. Τσιαπλής, Γκουτζιομήτρος – Χατζόπουλος
Ομονοίας 17.00 ΑΟ Σερρών – ΜΓΣ Απόλλων Καλ. Καρκατσέλας, Κουτσώνη – Χατζησταύρου
ΕΑΚ Λάρισας 17.00 ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. – ΑΠΟ Θερμαϊκός Παπαγεωργίου, Εδιαρόγλου – Βαρνάς Γ.
Κομοτηνής 17.00 ΓΑΣ Κομοτηνή – ΦΟ Αριδαίας Παπαδόπουλος Π., Μουτάφη – Τσανίδης
ball
ΤΙ γινετε με τον τραυματισμο της Κουντουρα ?θα χασει την υπολοιπη σαιζον ?
τοσο σοβαρο??? sad.gif
x3cutive
2 μήνες έξω είναι άρα μάλλον δεν παίζει άλλο για φέτος.(Κουντουρά)
basket4
QUOTE(x3cutive @ Mar 23 2007, 11:32 AM) *
2 μήνες έξω είναι άρα μάλλον δεν παίζει άλλο για φέτος.(Κουντουρά)

γαιτι??τι επαθε?? blink.gif
x3cutive
μάλλον λίγο λάθος θα το πώ αλλά κάτι σε ρήξη στο γαστροκνήμιο, ή μερική ρήξη
Live strong
QUOTE(x3cutive @ Mar 23 2007, 09:20 AM) *
μάλλον λίγο λάθος θα το πώ αλλά κάτι σε ρήξη στο γαστροκνήμιο, ή μερική ρήξη

Αν είναι μερική ρήξη, δε νομίζω ότι θα είναι τόσο πολύ έξω… με καθημερινή φυσιοθεραπεία θα είναι πολύ πιο σύντομα στο γήπεδο! smile.gif
x3cutive
γι' αυτό είπα οτι κάτι θα πω λάθος! ξέρω σίγουρα αυτό για τους 2 μήνες και το γαστροκνήμιο tongue.gif
sch
Η Κουντουρά θα'ναι έτοιμη Μάϊο (μάλλον). Χίος - Αθηναϊκός: 70-68. Πρώτη (και τελευταία) ήττα για την ομάδα του Βύρωνα.
sch
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Όμιλος Νότου
Παγχιακός - Αθηναϊκός ΑΣ 70-68
Άμιλλα 2000 Τρ. - ΑΟΝ Αργυρούπολη 84-76
ΕΑ Πατρών - Κυρίαρχοι Καμ. 57-43
Αγ. Παρασκευή – Άτταλος 35-43
Σπάρτακος Ιωαν. - ΑΟ Αστήρ Εξ. 52-80
Π. Φάληρο - Ελευθερία Μ. 57-52

Η βαθμολογία (σε 22 αγώνες):
Αθηναϊκός 43
Παγχιακός 42
Αστέρας Εξ. 41
Π. Φάληρο 38
ΦΕΑ 36
Ελευθερία Μοσχ. 35
Αγία Παρασκευή 34
Άμιλλα 31
Ηρόδοτος 29
ΑΟΝΑ 29
ΕΑΠ 28
Σπάρτακος 23

Όμιλος Βορρά
Πυλαία - Λασσάνης 69-77
Αίας Ευόσμου - Ήφαιστος 76-43
Άρης - Αστέρας Καβάλας 61-39
ΑΟ Σερρών - Απόλλων Καλ. 74-60
Ολυμπιάδα Λάρισας - Θερμαϊκός 71-59
Κομοτηνή - Αριδαία 90-42

Η βαθμολογία (σε 22 αγώνες):
ΑΟ Σερρών 39
Αίας Ευόσμου 39
Λασσάνης Κοζάνης 38
Άρης 36
Κομοτηνή 36
Ολυμπιάδα Λάρ. 36
Πυλαία 35
Απόλλων Καλ. 34
Άρτεμις Βόλου 35
Θερμαϊκός 31
Αστέρας Καβ. 31
Αριδαία 26
Ήφαιστος 24
Live strong
QUOTE(sch @ Mar 24 2007, 09:23 PM) *
Η Κουντουρά θα'ναι έτοιμη Μάϊο (μάλλον). Χίος - Αθηναϊκός: 70-68. Πρώτη (και τελευταία) ήττα για την ομάδα του Βύρωνα.

Η ήττα του Αθηναϊκού ήταν αναμενόμενη….
Εκτός του ότι η Χίος δεν χάνει στην έδρα της… έμαθα πως έγιναν διάφορα…έπεσε και ξύλο!
ball
Hταν ενα δυνατο παιχνιδι με πολλες εναλλαγες στο σκορ αλλα ο Αθηναικος δεν ηταν καθολου σταθερος σε αντιθεση απο την Χιο που εδειξε χαρακτηρα παρα τα επιπολαια λαθη που εκανε !!!

ειχα ανοιχτη ανταποκριση biggrin.gif biggrin.gif

smiley.gif

οσο για το ξυλο...δεν επεσε ουτε μια ψιλη αλλα ο Αθηναικος ,οχι οι παιχτριες αλλα οι παραγοντες ηταν λιγο προκλητικοι και με στυλακι !!!απαραδεκτο !!! 68.gif
Live strong
QUOTE(ball @ Mar 26 2007, 07:42 AM) *
Hταν ενα δυνατο παιχνιδι με πολλες εναλλαγες στο σκορ αλλα ο Αθηναικος δεν ηταν καθολου σταθερος σε αντιθεση απο την Χιο που εδειξε χαρακτηρα παρα τα επιπολαια λαθη που εκανε !!!

smiley.gif

οσο για το ξυλο...δεν επεσε ουτε μια ψιλη αλλα ο Αθηναικος ,οχι οι παιχτριες αλλα οι παραγοντες ηταν λιγο προκλητικοι και με στυλακι !!!απαραδεκτο !!! 68.gif

Εγώ άλλα έμαθα…ότι έφαγε ξύλο μέχρι και ο δήμαρχος του Ζωγράφου! rolleyes.gif peace.gif
x3cutive
Επειδή όλοι απο κάπου μάθαμε, να προσθέσω και γω οτι προκλητικοί έγιναν κάποιοι απο τον Αθηναικό μετά απο τη γνωστά κοσμητικά επίθετα και τις λεξούλες που συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτρια της Χίου, απο τις έμπειρες κιόλας. Το τι έγινε με τη λήξη είναι ευθύνη και των 2 πλευρών αλλά ξεκίνησε λίγο πιο συγκεκριμένα.
Καλή εβδομάδα!
Live strong
QUOTE(x3cutive @ Mar 26 2007, 08:23 AM) *
Επειδή όλοι απο κάπου μάθαμε, να προσθέσω και γω οτι προκλητικοί έγιναν κάποιοι απο τον Αθηναικό μετά απο τη γνωστά κοσμητικά επίθετα και τις λεξούλες που συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτρια της Χίου, απο τις έμπειρες κιόλας. Το τι έγινε με τη λήξη είναι ευθύνη και των 2 πλευρών αλλά ξεκίνησε λίγο πιο συγκεκριμένα.
Καλή εβδομάδα!

Παιδιά δεν ήμουν εκεί! Δεν ξέρω τι έγινε…. Ότι μου είπαν λέω! rolleyes.gif
Αν είχα ιδία άποψη θα μπορούσα να πάρω θέση…. Δεν τάσσομαι υπέρ κάποιας από τις δυο ομάδες… γενικά πάντως δεν είναι καλό να γίνονται επεισόδια peace.gif icon_wave.gif
ball
QUOTE(x3cutive @ Mar 26 2007, 11:23 AM) *
Καλή εβδομάδα!

Nai ειπωθηκαν λεξουλες αλλα ειναι εντελως απαραδεκτο να σηκωνεται παραγοντας του Αθηναικου απο τον παγκο και να κανει διαλογο εν΄ωρα παιχνιδιου με αθλητρια !!! εντελως απαραδεκτο !!!!

και μετα γινονται ολα τα αλλα ....
Live strong
QUOTE(ball @ Mar 26 2007, 08:52 AM) *
Nai ειπωθηκαν λεξουλες αλλα ειναι εντελως απαραδεκτο να σηκωνεται παραγοντας του Αθηναικου απο τον παγκο και να κανει διαλογο εν΄ωρα παιχνιδιου με αθλητρια !!! εντελως απαραδεκτο !!!!

Ότι έγινε, έγινε…. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα! Ας μη χαλάμε τις καρδιές μας! peace.gif peace.gif peace.gif
airsta
QUOTE(ball @ Mar 26 2007, 07:42 AM) *

smiley.gif

ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΨΙΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ?ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΚΥΡΙΑ ΔΑΦΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΖΕ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΗΧΑΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΗΡΧΕ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝς ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΧΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ? ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΝΤΕ ......... ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ. ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝςΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΦΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ? ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ
airsta
QUOTE(ball @ Mar 26 2007, 08:52 AM) *

POIOS PARAGONTAS TOY AUHNAIKOY SHKVUHKE APO TON PAGKO AFOY DEN EIXE KANENA PARAGONTA STON PAGKO ΚΑΙ ΗΣΟΥΣΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ/?
ball
QUOTE(airsta @ Mar 26 2007, 12:36 PM) *
POIOS PARAGONTAS TOY AUHNAIKOY SHKVUHKE APO TON PAGKO AFOY DEN EIXE KANENA PARAGONTA STON PAGKO ΚΑΙ ΗΣΟΥΣΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ/?

ενας κυριος με καπελακι του Αθηναικου ηταν προκλητικος και εξαιτιας του εγινε μετα η αναταραχη !!

γιατι εσυ ησουν στο γηπεδο και ξερεις καλυτερα blink.gif ??
x3cutive
Όπως είπε η Live strong δεν είναι καλό να γίνονται επεισόδια ειδικά απο ανθρώπους που θέλουν να λένε πως αγαπούν και στηρίζουν το άθλημα και πάνω απ'όλα το χώρο.
Παράγοντας ή assistant του Αθηναικού ο κύριος που έπεσε κάτω έπεσε με τη"βοήθεια" 3-4 οπαδών της Χίου. Το τι γίνεται μέσα στη Χίο είναι χρόνια γνωστό όμως και είναι θέμα απλής λογικής το να μην προκαλέσεις τον κάθε ανεγκέφαλο εκεί μέσα. Για μένα καμία παίκτρια δεν πρέπει να κρατάει τη συμπεριφορά που συνηθίζει η κα Δάφκου, και κανένας παράγοντας-προπονητής δεν πρέπει να δίνει συνέχεια και να ανοίγει διάλογο τέτοιου είδους.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα είναι οι άνθρωποι που αφιερώνουν τόσες ώρες είτε παίζουν, είτε προπονούν, είτε διοικούν μια ομάδα, οι ίδιοι ακριβώς να ρίχνουν το ήδη χαμηλό επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ με φαινόμενα όπως αυτό της Χίου. Λόγια, διάλογοι, απειλές και ξύλο. Και όλα απο 2 ομάδες με ένα πολύ καλό budget για τα δεδομένα και με (υποτίθεται) πολλές προοπτικές για τη συνέχεια. Οι διάλογοι γίνονται εντός γηπέδου και μπασκετικά, αλλιώς δεν λέει τίποτα παιδιά. blove.gif
basket4
10η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
01/04/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ
01/04/07 12:00 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛ.(ΝΕΟ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
01/04/07 12:00 3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙ ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΜΙ
01/04/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ
01/04/07 12:00 ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ - ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ
01/04/07 12:00 ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

10η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
01/04/07 12:00 ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
01/04/07 12:00 ΜΙΚΡΑΣ ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ.
01/04/07 12:00 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ.
01/04/07 12:00 ΘΕΡΜΗΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
01/04/07 12:00 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ.
01/04/07 12:00 ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ball
QUOTE(x3cutive @ Mar 26 2007, 02:55 PM) *
Όπως είπε η Live strong δεν είναι καλό να γίνονται επεισόδια ειδικά απο ανθρώπους που θέλουν να λένε πως αγαπούν και στηρίζουν το άθλημα και πάνω απ'όλα το χώρο.
Παράγοντας ή assistant του Αθηναικού ο κύριος που έπεσε κάτω έπεσε με τη"βοήθεια" 3-4 οπαδών της Χίου. Το τι γίνεται μέσα στη Χίο είναι χρόνια γνωστό όμως και είναι θέμα απλής λογικής το να μην προκαλέσεις τον κάθε ανεγκέφαλο εκεί μέσα. Για μένα καμία παίκτρια δεν πρέπει να κρατάει τη συμπεριφορά που συνηθίζει η κα Δάφκου, και κανένας παράγοντας-προπονητής δεν πρέπει να δίνει συνέχεια και να ανοίγει διάλογο τέτοιου είδους.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα είναι οι άνθρωποι που αφιερώνουν τόσες ώρες είτε παίζουν, είτε προπονούν, είτε διοικούν μια ομάδα, οι ίδιοι ακριβώς να ρίχνουν το ήδη χαμηλό επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ με φαινόμενα όπως αυτό της Χίου. Λόγια, διάλογοι, απειλές και ξύλο. Και όλα απο 2 ομάδες με ένα πολύ καλό budget για τα δεδομένα και με (υποτίθεται) πολλές προοπτικές για τη συνέχεια. Οι διάλογοι γίνονται εντός γηπέδου και μπασκετικά, αλλιώς δεν λέει τίποτα παιδιά. blove.gif

πολυ σωστα !!
ο Αθηναικος δεν μπορει να χωνεψει οτι δεν υπηρχε περιπτωση να ανεβει αηττητος γιατι δεν ειναι πραγματικη η εικονα ή η πορεια αν θελεις που εκανε φετος !!!!η ομαδα δεν παιζει συγχρονο basket αλλα απο το 1980 !!
παρα ολα αυτα τα απολετεσματα δινουν στον Αθηναικο στην πρωτια !!
επισης η καραμελα με την ΄[εδρα της Χιου] πρεπει να σταματησει επιτελους !!
dogcat
kατι μαθαμε για οσα εγιναν στη Χιο.Αλλα εγω εχω να ρωτησω κατι κουτο.Αυτα που εκανε η Χιος στον Αθηναικο την ευνοουν εν οψει του αγωνα με τα Εξαρχεια? Σημερα το πρωι ολοι στην ΕΟΚ μιλουσαν για τα κατορθωματα της Χιου και της Δαφκου. Ο Αθηναικος σιγα- σιγα και αθορυβα περασε απο την Α2,η Χιος τι θα κανει?Θα το βρει το γηπεδο στα Εξαρχεια αν ο Αστερας θελει να ανεβει?επειδη ειμαι καινουργιος,θα φροντισω αυριο,μεθαυριο να μαθω και να σας δωσω αποκλειστικα στοιχεια για το παιχνιδι στη Χιο,γιατι εχω καλες γνωριμιες και στη Χιο και στον Βυρωνα.Αυτα που γραφονται πιο πανω δεν ξερω αν ειναι αληθεια.Φιλη απο την ΕΟΚ μου ειπε οτι κατι εγινε. Θα μαθουμε!!!!!!!!!
tsops
QUOTE(dogcat @ Mar 26 2007, 01:14 PM) *
kατι μαθαμε για οσα εγιναν στη Χιο.Αλλα εγω εχω να ρωτησω κατι κουτο.Αυτα που εκανε η Χιος στον Αθηναικο την ευνοουν εν οψει του αγωνα με τα Εξαρχεια? Σημερα το πρωι ολοι στην ΕΟΚ μιλουσαν για τα κατορθωματα της Χιου και της Δαφκου. Ο Αθηναικος σιγα- σιγα και αθορυβα περασε απο την Α2,η Χιος τι θα κανει?Θα το βρει το γηπεδο στα Εξαρχεια αν ο Αστερας θελει να ανεβει?επειδη ειμαι καινουργιος,θα φροντισω αυριο,μεθαυριο να μαθω και να σας δωσω αποκλειστικα στοιχεια για το παιχνιδι στη Χιο,γιατι εχω καλες γνωριμιες και στη Χιο και στον Βυρωνα.Αυτα που γραφονται πιο πανω δεν ξερω αν ειναι αληθεια.Φιλη απο την ΕΟΚ μου ειπε οτι κατι εγινε. Θα μαθουμε!!!!!!!!!

Καλώς ήλθες και καλές συζητήσεις κοντά μας. Σε βλέπω να γίνεσαι ο καλύτερος φίλος της Live Strong! laugh.gif
oprah
Καλησπέρα!
ένα σχόλιο για το παιχνίδι Παγχιακος-Αθηναϊκός...
έχω βαρεθεί λιγάκι ν'ακούω ότι πάντα φταίει η διαιτησία...ότι η χίος πάντα "προστατεύεται" στην έδρα της...μπλα μπλα...
Νομίζω ότι όποιος ασχολείται σοβαρά με τα πρωταθλήματα Α2 και Α1 τα τελευταία χρόνια, ξέρει πως καμμία ομάδα δεν έχει ανέβει με την αξία της..τουλάχιστον τα 3 τελευταία χρόνια (ας εξαιρέσουμε τον Αθηναϊκό για φέτος)!!!! Συμφωνώ πως η Χίος μέσα στην έδρα της χάνει δύσκολα για πολλούς και διάφορους λόγους... ποιά ομάδα όμως, εκτός απ τις τελευταίες στην κατηγορία δεν παίζεται "έδρα"? Ο Αθηναϊκός; Τα Εξάρχεια;; Καμμία! Και αν η Χίος ήταν τόσο ευνοημένη τόσα χρόνια γιατί δεν ανέβηκε;;;
Το λυπηρό από το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν η συμπεριφορά της Δάφκου. Αν συμπεριφέρεται έτσι μία παίχτρια με τόση εμπειρία, οι μικρές τι πρέπει να κάνουν; να πλακώνονατι στο ξύλο;;
Τέλος πάντων...αυτά!
Ας μην είμαστε αφελείς...!
xilies siopes na akous
QUOTE(airsta @ Mar 26 2007, 04:55 AM) *
ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΨΙΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ?ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΚΥΡΙΑ ΔΑΦΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΖΕ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΗΧΑΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΗΡΧΕ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝς ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΧΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ? ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΝΤΕ ......... ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ. ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝςΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΦΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ? ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

Η αληθεια ειναι πως η Δαφκου ειναι μια πολυ καλη κ εμπειρη παιχτρια.Δυστυχως ομως το ηθος της ειναι ανυπαρκτο!!Θα την δικαιολογουσα αν η ολη της ασχημη συμπεριφορα προς τους αντιπαλους(παιχτριες-παραγοντες-φιλαθλους) ηταν αντιδραση σε προκλησεις τους.Μα μιλαμε για εναν ανθρωπο,που βριζει και προκαλει τους παντες με πολυ ασχημο τροπο και με αυτα που λεει και με τον βρωμικο τροπο παιχνιδιου της.Ειλικρινα δεν εχω ακουσει καλο λογο απο αλλη αθλητρια,ακομα και συμπαιχτρια της!Προσωπικα δεν την γνωριζω,μπορει στην προσωπικη της ζωη,να εχει αλλο χαρακτηρα.
Σχετικα με τον Αθηναικο και τις παιχτριες του,τους χρειαζοταν η ηττα,γιατι πολυ ψηλα την εχουν σηκωσει την μυτουλα!!Οχι ολες βεβαια,οι περισσοτερες ομως νομιζουν πως αυτες ειναι κι αλλη καμια στον κοσμο!Η ομαδα αναμφιβολα αξιζει τον θαυμασμο για την πορεια της αλλα οχι και για τις προσωπικοτητες ορισμενων παιχτριων.Πρεπει καποιος να τους πει,πως ειναι αθλητριες κι οχι μοντελα για να εχουν τετοιο τουπε και υφακι.
Γνωριζω πως η Χιος εχει παρα πολυ σκληρη και δυσκολη εδρα!Δεν πιστευω πως επεσε ξυλο αλλα πως υπηρχε πολυ ενταση,κατι που επηρεαζε και φανατιζε τους παντες!
Τελος,αυτο που γνωριζω πως ειπε ο εφορος της ομαδας της Χιου -στον Δημαρχο-οταν ο τελευταιος τον ευχαριστησε ειρωνικα για την φιλοξενεια,ηταν πως και στην Αθηνα,ετσι ακριβως ηταν η φιλοξενεια.
Το παιχνιδι αξιζε να το παρει ο Παγχιακος και το πηρε!Μακαρι να νικησει και τα Εξαρχεια και να ανεβει επιτελους στην Α1.Ειναι ενα σοβαρο σωματειο,πληρωνει καλα τις παιχτριες του και σιγουρα εχει μελλον.
airsta
68.gif 68.gif 68.gif
QUOTE(ball @ Mar 26 2007, 12:26 PM) *
πολυ σωστα !!
ο Αθηναικος δεν μπορει να χωνεψει οτι δεν υπηρχε περιπτωση να ανεβει αηττητος γιατι δεν ειναι πραγματικη η εικονα ή η πορεια αν θελεις που εκανε φετος !!!!η ομαδα δεν παιζει συγχρονο basket αλλα απο το 1980 !!
παρα ολα αυτα τα απολετεσματα δινουν στον Αθηναικο στην πρωτια !!
επισης η καραμελα με την ΄[εδρα της Χιου] πρεπει να σταματησει επιτελους !!

νομιζω πωσ κανεις λαθος η πορεια του αθηναικου ειναι γυρω στα 4 χρονια σοβαρη αποδειξη οτι ανεβηκε απο την β κατηγορια στην α2 και παει για α1 ΑΡΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ 1980 ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ .ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ 1980 ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡςΤΗ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΗΤΤΕΣ ΣΕ 55 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
airsta
QUOTE(ball @ Mar 26 2007, 11:00 AM) *
ενας κυριος με καπελακι του Αθηναικου ηταν προκλητικος και εξαιτιας του εγινε μετα η αναταραχη !!

γιατι εσυ ησουν στο γηπεδο και ξερεις καλυτερα blink.gif ??

Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ?ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ
tsops
QUOTE(airsta @ Mar 26 2007, 03:15 PM) *
Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ?ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ

airsta, γράφε με πεζά σε παρακαλώ bball.gif
dogcat
QUOTE(airsta @ Mar 26 2007, 03:09 PM) *
68.gif 68.gif 68.gif
νομιζω πωσ κανεις λαθος η πορεια του αθηναικου ειναι γυρω στα 4 χρονια σοβαρη αποδειξη οτι ανεβηκε απο την β κατηγορια στην α2 και παει για α1 ΑΡΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ 1980 ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ .ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ 1980 ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡςΤΗ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΗΤΤΕΣ ΣΕ 55 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επειδη ειμαι καινουργιος πρεπει νασου απαντησω. Πιστευα οτι το ΦΟΡΟΥΜ ασχολειται για το καλο του γυναικειου μπασκετ.Βλεπω ομως οτι καποιοι βγαζουν τα προσωπικα τους. Σε παρακαλω μπορεις να μου δωσεις να καταλαβω τι σημαινει Μπασκετ του 1980 οταν η ομαδα τουΑθηναικου εχει την καλιτερη αμυνα και επιθεση του πρωταθληματος ?
3 ομαδες πρωταγωνιστουν στο πρωταθλημα με τα θετικα και τα αρνητικα τους. Αυτες οι κρισεις που κανεις δειχνουν εμπαθεια και οχι σοβαρη κριση.
ball
QUOTE(airsta @ Mar 26 2007, 06:15 PM) *

Για να εχω αποψη, κατι ξερω και γω !!!
δεν μου αρεσει η ειρωνια σου !!!εχουν υπωθει πολλα και καπου αναμεσα ειναι η αληθεια !!!
δεν ειναι και' ο αμνος επι σφαγη ' ο Αθηναικος μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας !!!
και αρκετα με την επιθεση στην Δαφκου !!εχει γινει μεσανατολικο θεμα !!!
airsta
QUOTE(ball @ Mar 27 2007, 06:53 AM) *
Για να εχω αποψη, κατι ξερω και γω !!!
δεν μου αρεσει η ειρωνια σου !!!εχουν υπωθει πολλα και καπου αναμεσα ειναι η αληθεια !!!
δεν ειναι και' ο αμνος επι σφαγη ' ο Αθηναικος μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας !!!

οκ εχεις δικιο τερμα η ειρωνεια πρωτα μαθε μπασκετ και μετα τα λεμε οσο για την δαφκου δεν ειναι επιθεση αυτη που γινεται ειναι αυτο που κανει μεσα στο γηπεδο αλλα κανεισ δεν το ελεγε ,τωρα το λεμε λοιπον .αυτη ειναι η ουσια . και αν θεσ να σε ενημερωσω για τιποτε αλλο περι χιου εδω ειμαι icon_wave.gif
ball
QUOTE(airsta @ Mar 27 2007, 10:15 AM) *
οκ εχεις δικιο τερμα η ειρωνεια πρωτα μαθε μπασκετ και μετα τα λεμε οσο για την δαφκου δεν ειναι επιθεση αυτη που γινεται ειναι αυτο που κανει μεσα στο γηπεδο αλλα κανεισ δεν το ελεγε ,τωρα το λεμε λοιπον .αυτη ειναι η ουσια . και αν θεσ να σε ενημερωσω για τιποτε αλλο περι χιου εδω ειμαι icon_wave.gif

evilmonkey.gif

κανεις και υποδειξεις airsta !!!
καλα κανει η Δαφκου !! η πορεια που εχει στο χωρο ειναι αξιοζηλευτη !!!και αν τωρα παιρνουν κατι παιδακια χρηματα , η Δαφκου και καποιες σαν την Δαφκου εχουν βαλει το χερακι τους !!!αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις !!

τελικα θα ανεβει η Χιος airsta ?? εσυ που τα ξερεις ολα !!! blink.gif
tsops
ball, airsta... rolleyes.gif

Η Χίος και ο Αθηναϊκός είναι σίγουρα ομάδες που έχουν εμφανίσει σημαντικότατη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και δεν το αμφισβητεί κανείς. Και οι 2 σας φαίνεστε άνθρωποι του χώρου και σίγουρα οι απόψεις σας έχουν βάση και βαρύτητα. Ας αφήσουμε όμως τη πορεία του πρωταθλήματος να μιλήσει μόνη της, δεν νομίζετε? wink.gif
dogcat
Nαμαστε παλι. Επειδη καποιοι μιλουν για τις ομαδες τους, πρεπει που και που να λεμε και αληθειες. Στο Βυρωνα εχει γινει σοβαρη επενδυση. Ο Αθηναικος δεν εχει καμια παικτρια με υποσχετικη ουτε με συμβολαιο ενος χρονου. Αρα τον ενδιαφερει η εικονα του και η πρασπαθεια που κανει για το γυναικειο μπασκετ ειναι αξιολογη. Οι κοπελλες λενε οτι δεν τους χρωστανε ουτε σεντς και πληρωνονται πριν το τελος του μηνα.Τωρα για την κ.Δαφκου, που καποια μιλαει για την ιστορια της και την προσφορα της......... στο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ιστορια εχουν γραψει οι..... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΟΡΙΔΟΥ,ΠΑΠΑΗΛΙΑ,ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΘ. ΠΕΤΡΙΔΟΥ,ΡΗΓΑ,ΣΙΑΜΑΝΤΟΥΡΑ και αλλες ,για να αφησουμε τις πιο προσφατες. Η ιστορια του αθλητη ομως γραφεται οχι μονο με το αγωνιστικο προφιλ και τις ικανοτητες του αλλα με την ενγενει συμπεριφορα του. Η κα Δαφκου ειναι μια απλα καλη αθλητρια με μια τραγικα κακη συμπεριφορα προς τις συμπαικτριες και αντιπαλους της, αρα μια μετρια αθλητρια που σε λιγα χρονια ελαχιστοι θα της λενε ΚΑΛΗΜΕΡΑ και θα την αναπολουν. Η Χιος τωρα εχει μια παρα πολυ καλη αμαδα που εχει ομως το συνδρομο της επαρχιας. Η τεραστια μορφη της ΠΑΠΑΗΛΙΑ της δινει ποιοτητα,κυρος και σεβασμο που καποιοι σαν τον κο ΠΑΝΤΕΛΑΡΑ προσπαθουν να μειωσουν νομιζοντας οτι μαυτο προσφερουν υπηρεσιες στην κατα τα αλλα θαυμασια ομαδα του νησιου. Με τραμπουκισμους, βρισιες, και με το μισο βιντεο του αγωνα γυρισε ο Αθηναικος απο το φιλοξενο νησι της Χιου. Ειναι αληθεια? Γιατι στον Βυρωνα λενε οτι το πληρωσαν ολοκληρο και αλλο τους εβαλαν.Το 4ο δεκαλεπτο δεν υπαρχει στον βιντεο του αγωνα. Υπαρχει ομως στην καμερα συνοδου της ομαδας και μας το εδειξε. Εγω κε Παντελαρα παντως με αυτα που ειδα στο βιντεο οτι και να μου πουν το πιστευω. Κριμα για την σουπερ προσπαθεια που κανουν ολοι για αυτη την ομαδα του νησιου σας. Αν αυτα γινοντουσαν στην εναρξη του αγωνα θα ευρισκα μια λογικη εξηγηση, στο τελος ομως και σε κερδισμενο παιχνιδι δεν νομιζω οτι αποσκοπουσαν πουθενα. Και επειδη εμαθα πολλα για αυτον τον αγωνα αν καποιος/καποια θελει να ρωτησει εδω ειμαι.
aopkv
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ
31/03/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ
ball
QUOTE(dogcat @ Mar 27 2007, 03:34 PM) *
Nαμαστε παλι. Επειδη καποιοι μιλουν για τις ομαδες τους, πρεπει που και που να λεμε και αληθειες. Στο Βυρωνα εχει γινει σοβαρη επενδυση. Ο Αθηναικος δεν εχει καμια παικτρια με υποσχετικη ουτε με συμβολαιο ενος χρονου. Αρα τον ενδιαφερει η εικονα του και η πρασπαθεια που κανει για το γυναικειο μπασκετ ειναι αξιολογη. Οι κοπελλες λενε οτι δεν τους χρωστανε ουτε σεντς και πληρωνονται πριν το τελος του μηνα.Τωρα για την κ.Δαφκου, που καποια μιλαει για την ιστορια της και την προσφορα της......... στο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ιστορια εχουν γραψει οι..... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΟΡΙΔΟΥ,ΠΑΠΑΗΛΙΑ,ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΘ. ΠΕΤΡΙΔΟΥ,ΡΗΓΑ,ΣΙΑΜΑΝΤΟΥΡΑ και αλλες ,για να αφησουμε τις πιο προσφατες. Η ιστορια του αθλητη ομως γραφεται οχι μονο με το αγωνιστικο προφιλ και τις ικανοτητες του αλλα με την ενγενει συμπεριφορα του. Η κα Δαφκου ειναι μια απλα καλη αθλητρια με μια τραγικα κακη συμπεριφορα προς τις συμπαικτριες και αντιπαλους της, αρα μια μετρια αθλητρια που σε λιγα χρονια ελαχιστοι θα της λενε ΚΑΛΗΜΕΡΑ και θα την αναπολουν. Η Χιος τωρα εχει μια παρα πολυ καλη αμαδα που εχει ομως το συνδρομο της επαρχιας. Η τεραστια μορφη της ΠΑΠΑΗΛΙΑ της δινει ποιοτητα,κυρος και σεβασμο που καποιοι σαν τον κο ΠΑΝΤΕΛΑΡΑ προσπαθουν να μειωσουν νομιζοντας οτι μαυτο προσφερουν υπηρεσιες στην κατα τα αλλα θαυμασια ομαδα του νησιου. Με τραμπουκισμους, βρισιες, και με το μισο βιντεο του αγωνα γυρισε ο Αθηναικος απο το φιλοξενο νησι της Χιου. Ειναι αληθεια? Γιατι στον Βυρωνα λενε οτι το πληρωσαν ολοκληρο και αλλο τους εβαλαν.Το 4ο δεκαλεπτο δεν υπαρχει στον βιντεο του αγωνα. Υπαρχει ομως στην καμερα συνοδου της ομαδας και μας το εδειξε. Εγω κε Παντελαρα παντως με αυτα που ειδα στο βιντεο οτι και να μου πουν το πιστευω. Κριμα για την σουπερ προσπαθεια που κανουν ολοι για αυτη την ομαδα του νησιου σας. Αν αυτα γινοντουσαν στην εναρξη του αγωνα θα ευρισκα μια λογικη εξηγηση, στο τελος ομως και σε κερδισμενο παιχνιδι δεν νομιζω οτι αποσκοπουσαν πουθενα. Και επειδη εμαθα πολλα για αυτον τον αγωνα αν καποιος/καποια θελει να ρωτησει εδω ειμαι.

Θα 'θελες να μου εξηγησεις ποιο ειναι τα συνδρομα της επαρχιας ???
επισης σιγα μην εκανε η Χιος ολοκληρο σκηνικο με το video του αγωνα κτλ !!!και επιτελους σταματηστε να κατακρινετε ενα ανθρωπο που δεν μπορει να απαντησει ....δεν θελει...δεν ασχολειτε ..με τα οσο εχουν ειπωθει για κεινη !!! δηλαδη ...ελεος !!!
ohmy.gif blink.gif
ball
QUOTE(dogcat @ Mar 27 2007, 03:34 PM) *

θα ΄θελες να μας εξηγησεις ποιο ειναι το συνδρομο της επαρχιας ?

και σιγα μην εκανε η Χιος ολοκληρο θεμα για το video !!και επιτελους σταματηστε να κατακρινετε καποιον
που δεν μπορει να απαντησει ...δεν θελει ισως ...δεν ασχολειτε για ολα οσα εχουν ειπωθει για κεινη !!!
δηλαδη..ελεος !!! blink.gif 68.gif
ball
smiley.gif
womanplayer
QUOTE(ball @ Mar 27 2007, 09:53 AM) *

για να καταλαβω τωρα εγω , οταν η αληθεια ποναει γινεται επιθεση?ολος ο μπασκετικος κοσμος ξερει την συμπεριφορα της και οταν δεν μασ αρεσει ειναι "επιθεση"
ελεος
NRZ
QUOTE(aopkv @ Mar 27 2007, 03:47 PM) *
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ
31/03/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ

Στο site της ΕΟΚ λεει 1/4

μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος????
Live strong
QUOTE(NRZ @ Mar 28 2007, 04:38 AM) *
Στο site της ΕΟΚ λεει 1/4

μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος????

ισχύει smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.