Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μια ερώτηση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Σπανούλης
Να ρωτήσω κάτι.Ασχετη ερώτηση.Το μονόζυγο,Το μπάσκετ και τα γαλακτοκομικά πρϊόντα ψηλώνουν τους ανθρώπους ή το μποι είναι μόνο θέμα γονιδίων
COOLMAN
Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο μην παρεις δεδομενο ο,τι θα πω.

Απο οτι πρεπει να εχεις ακουσει οι περισσοτεροι λενε οτι το μπασκετ βοηθαει στο να ψηλωσεις, βεβαια εχω ακουσει και οτι δεν βοηθαει αλλα το οτι γυμναζεσαι και δυναμωνεις σωματικα πιστευω οτι συνησφαιρει το υψος.Τα γαλακτοκομικα προϊοντα περισσοτερο βοηθανε στα κοκαλα τα οποια και αυτα μακρενουν καθως ψηλωνεις αρα μαλον συνησφερουν στο υψος.Μετα και το κρεας και ολα τα γευματα που περιεχουν πρωτεϊνες (αυγα κ.τ.λ.) που ειναι απαραιτητες για την δημιουργια νεων κυταρων αρα... για να ψηλωσεις.Για το μονοζυγο δεν νομιζω αλλα μπορει.

Ολα τα παραπανω τα συμπαιρανα απο οτι ακουω απο τους γυρω μου και απο οτι μαθαινω στο σχολειο στο μαθημα βιολογιας!!!(2α γυμνασιου θα παω αυτο το Σεπτεμβρη)

Αν θες παντως περιμενε και πιστευω θα απαντησουν και αλλοι που ξερουν σιγουρα αλλα καλυτετα να ρωτησεις κανεναν γιατρο ή αν πας σχολειο ρωτα τον καθηγητη/ρια βιολογιας σου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.