Καλησπέρα παιδιά,είμαι ο τσαο απτο basketforum.gr/tsao...Ελεγα την Δευτέρα το απογευματάκι κατα τις 17.30 να μαζευτούμε για μπασκετάκι στο Τροκαντερό στο Παλαιό Φάληρο,παίζουν τετράδες εκεί &παιζεται καλό μπάσκετ..Dizzy εσύ είσαι ο πιό κατάλληλος να το οργανώσεις !!!
Das Kapital
Mar 21 2007, 18:53
Σαββατοκυριακο δε γινεται? Υπαρχουν και μαθητες εδω αλλα και αλλοι που ισως δουλευουν και το απογευμα!!!
dizzy_fingers
Mar 21 2007, 23:41
Πού είσαι χαμένος εσύ βρε tsao?
Εγώ δουλεύω τη Δευτέρα απόγευμα και δε μπορώ να έρθω. Κυριακή είμαι free.
Das Kapital
Mar 23 2007, 18:30
Aυριο σαββατο μετα τις 2 γινεται? Ποιοι ειναι μεσα? Σε οποιαδηποτε περιοχη της αττικης!!!
Anaz
Mar 24 2007, 00:28
Για να μη λέει ο καθενας τα δικά του.. Προτείνω Κυριακη απογευμα κατα τις 5. Μερος:ή Στην Πολυτεχνιουπολη ή στην Γαδα ή οπου αλλου προτιματε.. Ποιοι ειναι μεσα..? Υπολογιζω ήδη σε dizzy,suspect, apkat, rchos7, MORFI, Bonzo.. Mη με κρεμάσετε!!
Das Kapital
Mar 24 2007, 00:39
QUOTE(Anaz @ Mar 24 2007, 12:21 AM)
Για να μη λέει ο καθενας τα δικά του.. Προτείνω Κυριακη απογευμα κατα τις 5. Μερος:ή Στην Πολυτεχνιουπολη ή στην Γαδα ή οπου αλλου προτιματε.. Ποιοι ειναι μεσα..? Υπολογιζω ήδη σε dizzy,suspect, apkat, rchos7, MORFI, Bonzo.. Mη με κρεμάσετε!!
Που ειναι η πολυτεχνιουπολη ακριβως? Ειμαι κ εγω μεσα αν δεν εχω προπονηση οκ?
kolossos
Mar 24 2007, 01:10
Για να μη λέει ο καθενας τα δικά του.. Προτείνω Κυριακη απογευμα κατα τις 5.
Mήπως θα ήταν καλύτερα να λέγαμε για μεσημέρι; Δύσκολη ώρα αλλά έχουμε και τον τελικό κυπέλλου την Κυριακή. Εγώ πάντως ψήνομαι...
Που ειναι η πολυτεχνιουπολη ακριβως? Ειμαι κ εγω μεσα αν δεν εχω προπονηση οκ?
Ανάμεσα σε Ζωγράφου και Παπάγου...
apkat
Mar 24 2007, 01:50
Mεσα με τα χιλια..
Anaz
Mar 24 2007, 06:38
Δύσκολη ώρα αλλά έχουμε και τον τελικό κυπέλλου την Κυριακή. Εγώ πάντως ψήνομαι...
Mπορουμε να το κανουμε και 4.. Αληθεια τι ωρα ειναι ο τελικός..?
tsao ψησου κι εσυ για Κυριακη ρε..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.