enypnio
Feb 11 2007, 17:33
Α1 Μαρούσι
Φεύγει ο Κακιούσης
Δημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2007 16:16
Φαίνεται ότι η συντριβή του Αμαρουσίου από την Ολυμπιάδα, με 72-44 στην Πάτρα, "άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου" στο Μαρούσι, όπου αναμένεται πλέον η αποπομπή του Λευτέρη Κακιούση.
Το απόγευμα της Κυριακής, ο πρόεδρος της ομάδας, Άρης Βωβός, θα συναντηθεί με τον "ΛΕ-ΚΑ" και πιθανότατα έχει στο μυαλό του την απομάκρυνση του Έλληνα κόουτς.
Έτσι, είναι πολύ πιθανό η ομάδα των βορείων προαστίων, να βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή, αφού αναμένεται η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας.
ashton
Feb 11 2007, 17:36
Δεν την κάνει. Τον κάνουνε ξου..
ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ... ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ...
Α1: Υπ΄ατμόν ο Κακιούσης στο Μαρούσι
Διαβάστηκε 329 φορές
Τελ. ενημ/ση: 11.02.2007 16:26
Παρελθόν μπορεί να αποτελέσει από το Μαρούσι ο Κακιούσης (Photo: Action Images)
Η νέα ήττα του Αμαρουσίου με 72-44 από την Ολυμπιάδα Πατρών δημιουργεί εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας και το μέλλον του Λευτέρη Κακιούση κρίνεται αβέβαιο. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προγραμμάτισε συνάντηση για σήμερα το απόγευμα με τον έμπειρο τεχνικό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπου ο τελευταίος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον διευθύνοντα σύμβουλο της διοίκησης, Παναγιώτη Αλεξανδρή.
Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης
sportfm.gr
enypnio
Feb 11 2007, 17:41
Σωστό και αυτό - και τους φάγαμε και τον Μπαρτζώκα εμείς οι Λαρισαίοι ...
αίντε να δουμε ποιόν θα πάρουν
Air Kef
Feb 11 2007, 17:43
Θα επιστρέψει και ο Αλεξανδρης στο Μαρούσι!
enypnio
Feb 11 2007, 17:58
και ο Πεδουλάκης είναι χωρίς δουλειά.
πάντως τα Μάτια τους θα τρίβούν που χάσαν τον Μπαρτζώκα στο Μαρούσι
enypnio
Feb 11 2007, 19:58
Α1 Μαρούσι
Παραιτήθηκε ο Κακιούσης
Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2007 19:36
Την παραίτηση του υπέβαλε το απόγευμα της Κυριακής ο Λευτέρης Κακιούσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του Αμαρουσιου. Σε διαφορετική περίπτωση λέγεται ότι κι ο Αρης Βωβός θα του ζητούσε την αποχώρηση του, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε την απόφαση του μετά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών. Συνολικά, όμως, οι "κιτρινόμαυροι" απέτυχαν να δείξουν μια πορεία ανάλογη με αυτή των τελευταίων ετών.
Ο σύλλογος των βορείων προαστίων έχει 6 νίκες και 10 ήττες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός 8άδας για πρώτη φορά μετά το 2000!
Στο μεταξύ αναμένεται να τον διαδεχτεί -προσωρινά- ο Νίκος Λινάρδος, μέχρι δηλαδή να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης από την ελεύθερη αγορά.
Από τους προπονητές που έχουν εξεταστεί (Πεδουλάκης, Σούμποτιτς, Τόμιτς), αυτός που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο Ντάρκο Ρούσο, γνωστός από τη θητεία του στον Απόλλωνα Πατρών.
ashton
Feb 11 2007, 20:06
ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ...
Περιμένω αναλύσεις από τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους από αύριο, να τα χώνουν στο Βωβο που θα έπρεπε να περιμένει να φουντάρει η ομάδα πρώτα και μετά να τον διώξει.
Να θυμήσω την πορεία του ευρωασσίσταντ κώουτς.
2002/03 : Ηρακλής, ρεκόρ 12-14 στην 10η θέση (τον παρελαβε 4ο)
2003/04 : Ηρακλής, ρεκόρ 16-10 και 6-5 στα πλειοφ, στην 4η θέση
2004/05 : Ηρακλής, ρεκόρ 11-15 και 10η θέση.
2005/06 : Α.Ε.Κ., ρεκόρ 13-13 και 0-2 στα πλέιοφ , στην 7η θέση (την παρέλαβε 2η)
2006/07 : Μαρούσι, ρεκόρ 6-10 το αφήνει στην 9η θέση (ενώ το παρέλαβε 3ο στη ρέγκιουλαρ, 4ο στην τελική)
Η συνολική πορεία αφιερωμένη σε όσους πίστευαν πως η περσινή σεζόν στην ΑΕΚ ήταν συγκυριακή και εξαίρεση.
Εξαίρεση ήταν το 2003/04 που είχε Διαμαντίδη-Λάζαρο (και φουλ σπρώξιμο από κοράκια)
enypnio
Feb 11 2007, 20:51
Ton makedoniko to xehases diloseis leka
«Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με το Μαρούσι και την οικογένεια Βωβού. Ως πρώτος προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας. Κάτι έπρεπε να αλλάξει. Και θέλω να πιστεύω ότι από όλη αυτή τη διαδικασία η ομάδα θα βγει δυνατότερη και τελικά θα βρει το δρόμο της. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, γιατί όλοι μαζί εργαστήκαμε με ευσυνειδησία για το καλό της ομάδας», τόνισε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και της ΑΕΚ.
Η διοίκηση των «κίτρινων» έκανε αποδεκτή την παραίτησή του. Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε τα εξής: «Δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο από την εργατικότητα, το ήθος και τη συνέπεια του Λευτέρη Κακιούση. Τον πιστέψαμε και εξακολουθούμε να τον πιστεύουμε, γιατί μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη έχουν αποδείξει ότι είναι εθνικό κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον οι δρόμοι μας».
ashton
Feb 11 2007, 21:11
με τον Μακεδονικό ήταν στην Α2.
Aristofanis
Feb 12 2007, 01:19
Επιτέλους έφυγε!!! Μετά την ξεφτύλα από την Πάτρα εννοείται έπρεπε να φύγει! Βέβαια ακούω για Ρούσο τώρα και απογοητεύομαι. Ο Σούμποτιτς είπε όχι λόγω budget. Ελπίζω να φέρει ο Βωβός Πεδουλάκη ή επιστροφή Αλεξανδρή να διώξουν Abrams να πάρουν 2 ψηλούς και ένα playmaker μήπως και μπούμε Play-offs για το τυπικό. Πάντως παίκτες σαν τον Συμεωνίδη, Στεφανίδη & Κολώκα δεν πρέπει να πάιζουν στο Μαρούσι...μετράω πάνω από 15-20 παίκτες που παίζουν Α2 και είναι καλύτεροι από αυτούς.
Και ο Sekulic παίζει πια Real άμα θυμάστε και τον Scola τον έσβησε στον ημιτελικό του Copa Del Rey...για να μην ξεχνάμε τι χάσαμε!
Κακιούση άντε στον Μακεδονικό να σώσεις την ομάδα!
HOULIGAN76
Feb 12 2007, 20:19
ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣ, ΈΦΥΓΕ!!!!
Και να σκεφτείς οτι τον πίστευα.
Ελπίζω να μην πάρουμε τίποτα τυχοδιώκτες γιατί.........
Παρότι ο Πεδουλάκης μου είναι αντιπαθής ίσως να είναι καλή λύση για την ομάδα μας.
Ωστόσο προτιμώ τον Γιαννάκη!!!!!
kop-13
Feb 12 2007, 20:37
Εγώ πάλι έχω βαρεθεί την ανακύκλωση των ίδιων κ των ίδιων στην Α1.
Υπάρχουν ένα σωρό νέοι κ φιλόδοξοι προπονητές στις μικρότερες κατηγορίες που δεν παίρνουν ποτέ ευκαιρία...
enypnio
Feb 12 2007, 20:55
Darko Rouso erhete
EXPLOITED ARIS
Feb 12 2007, 21:23
QUOTE(kop-13 @ Feb 12 2007, 10:30 PM)
Εγώ πάλι έχω βαρεθεί την ανακύκλωση των ίδιων κ των ίδιων στην Α1.
Υπάρχουν ένα σωρό νέοι κ φιλόδοξοι προπονητές στις μικρότερες κατηγορίες που δεν παίρνουν ποτέ ευκαιρία...
Αντε πες εσυ τωρα ομως στον φιλαθλο του Αμαρουσιου( και οχι μονο για να εξηγουμαστε)ο οποιος εχει συνηθησει σε καλες πορειες να εμπιστευτει την ομαδα του σε καποιον τον οποιο δεν το ξερει η μανα του.
Και αν οχι σε φιλαθλο πες το σε προεδρο...
Θα φαει τρελο κραξιμο.Εδω ο Κακιουσης που ηταν εγνωσμενης αξιας εφαγε κραξιμο φαντασου ο αγνωστος Χ που θα ερθει.
ashton
Feb 12 2007, 21:28
φυσικά και είναι εγνωσμένης αξίας ο Κακιούσης... Το διαπιστώσαμε πέρσι στην ΑΕΚ...
enypnio
Feb 12 2007, 21:35
GIATI TON DARKO ROUSSO PIOS TON XEREI NOMIZEIS
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!! ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!!
Όποιος και να έρθει χειρότερα δεν νομίζω να πάει….
Τελικά ο Ashton είχε δίκιο από την αρχή το χρόνου για τον Κακιούση!
Ο Πεδουλάκης (αν και τον γουστάρω) δεν νομίζω να έρθει ποτέ στο Μαρούσι γιατί σε ανύποπτο χρόνο είχε μιλήσει άσχημα για το Μαρούσι ή το Βωβό (δεν θυμάμαι)
Εγώ θέλω Γκέκο!
EXPLOITED ARIS
Feb 12 2007, 22:59
Για αυτο ακριβως πρεπει να προωθηθει προπονητης με προοπτικες.
Γιατι δεν εχει κατι να χασει το Μαρουσι.
Ο Κορωνιος τι κανει στον Σπορτιγκ;
enypnio
Feb 12 2007, 23:04
ρε λέμε ο Ντάρκο Ρούσο θα έρθει
EXPLOITED ARIS
Feb 12 2007, 23:13
Ναι ρε φιλε το καταλαβαμε
Εγω απαντουσα σε ενα φιλο που κατι ειπε για προπονητες μικρου βεληνεκους και για ανακυκλωση στην Α1 κλπ.
Θα ερθει ο Ρουσο το καταλαβαμε
Aristofanis
Feb 13 2007, 02:04
Με ποια λογική έρχετε ο Ρούσο στο Μαρούσι? ΈΛΕΟΣ!!!
Δηλαδή επιστροφή Αλεξανδρή, Πεδουλάκης, Σούμποτιτς ή ακόμη και Γκέκος είναι χειρότερες επιλογές από Ρούσο?
Μετά μην έχει απαιτήσεις ο Βωβός...με κυάλια θα βλέπει οπαδό στο γήπεδο...
ΥΓ:
κ.Άρη γκρέμισε το παλιό γήπεδο του Σπύρου Λούη, φτιάξε ένα καινούριο και μετά θα δεις ποια θα είναι η πιο σκληρή έδρα της Ελλάδας...όχι άλλο Άγιος Θωμάς...
dizzy_fingers
Feb 13 2007, 02:16
Για την έδρα έχω ακούσει μέλη του φόρουμ, φίλους του αμαρουσίου, να λένε για ένα άλλο κλειστό όπου έπαιζε η ομάδα πριν μερικά χρόνια.
Καυτή έδρα λέγανε...
Aristofanis
Feb 13 2007, 02:26
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 13 2007, 02:09 AM)
Για την έδρα έχω ακούσει μέλη του φόρουμ, φίλους του αμαρουσίου, να λένε για ένα άλλο κλειστό όπου έπαιζε η ομάδα πριν μερικά χρόνια.
Καυτή έδρα λέγανε...
Για το κλειστό του Σπύρου Λούη λέμε. Το γήπεδο είναι στο κέντρο του Αμαρουσίου, δίπλα στον σταθμό του τρένου και τις καφετέριες. Επίσης όλα τα δημοτικά λεωφορεία έχουν κεντρικό σημείο τον σταθμό του τρένο. Είναι πιο βολικό για κάποιον που μένει Μαρούσι να πάει στου Σπύρου Λούη αντί του Αγίου Θωμά...
η έδρα ήταν καυτή παλιά...το Μαρούσι έχει μπασκετόκοσμο και πολύ λαό απλά έχει απομακρυνθεί για διάφορους λόγους...
dizzy_fingers
Feb 13 2007, 02:28
Τώρα κατάλαβα τί λες
.
HOULIGAN76
Feb 13 2007, 14:48
Φέρτε πίσω τον Λεκα!!!!!!!
Με Ρουσό θα πάμε απατοι!Ακόμη και αν έχουμε ευκολο πρόγραμμα δεν την γλυτ'ωνουμε.
Αυτόν τον έβριζε όλη η Πάτρα και μόλις έφυγε έγινε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γλέντι και μετά σώθηκε ο Απόλλων με τον Χαριτόπουλο στον πάγκο.
Υ.Γ.1 Συμφωνώ απόλυτα με τον Αριστοφάνη αναφορικά με το γήπεδο.Αλλά λίγο δύσκολο να το φτιάξει τζάμπα ο Βωβός.Εκτός αμα πάρει τίποτα έργα επιπλέον απο τον δήμο.
Air Kef
Feb 13 2007, 16:05
Σκουντης:
Ο Λε Κα έπρεπε να φανεί αντάξιος των μεγάλων προσδοκιών, αλλά αστόχησε. Μαζί με τον Γιαννάκη έφυγε και ο Μπλέικνι, οπότε έπρεπε να αναζητήσει εξ’ αρχής τον ηγέτη που θα ήταν ταυτόχρονα ο προπονητής στο παρκέ. Ο Τόμας ήταν περισσότερο σούτινγκ παρά πόιντ γκαρντ κι από δαύτους το Μαρούσι έχει κάμποσους (Κυρίτσης Σεϊμπούτις, Χαραλαμπίδης).
Η υπόθεση στράβωσε με το καλημέρα (εντός έδρας ήττα από την Ολύμπια) και στην πορεία αποδείχθηκε ότι οι παίχτες οι οποίοι επελέγησαν δεν συμβάδιζαν με το μοντέλο που είχε στο μυαλό του ο Κακιούσης με αποτέλεσμα να υποστούν σύγχυση και η ομάδα και ο ίδιος. Η ιδεατού για ζονπρες με παγίδες σε όλο το γήπεδο ήταν καταδικασμένη, παρόντος ενός σέντερ (Εΐμπραμς), που είναι πιο αργός κι από το ριπλέι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.