QUOTE(rankin @ Dec 18 2009, 09:21 )

Κοίτα, έχουμε 18 Δεκεμβρίου.. έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Αν οι τίτλοι κρίνονταν τώρα, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν φαβορί, αλλά είναι (δυστυχώς) νωρίς ακόμα
Τώρα, ο Μπατίστ δεν είναι συνταξιούχος.. Μην είσαι άδικος μαζί του. Σίγουρα είναι καταπονημένος τόσα χρόνια, αλλά ο τύπος είναι ρομποτικός και έχει φοβερή σωματοδομή . Νομίζω θα επανέλθει.
Με παρεξήγησες λιγάκι. Αναφερόμουν στη
συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο Μπατίστ αυτή τη στιγμή είναι κάτω του μετρίου και παίζει σα συνταξιούχος. Και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι στα μάτια μου το απόλυτο φαβορί. Αυτό είπα, όχι ότι ο Μπατίστ δε θα ξαναπαίξει καλά (κι εγώ πιστεύω άλλωστε ότι σε κανα μήνα θα έχει επιστρέψει), ούτε ότι ο Ολυμπιακός θα τα πάρει όλα από τώρα Δεκέμβρη μήνα (άλλωστε έγραψα και στο πόστ μου πως πρέπει να κάνουμε υπομονή, είναι πολύ νωρίς).
QUOTE(Marciulionis @ Dec 18 2009, 10:59 )

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι η πιο overacheaving ομάδα στην Ευρώπη. Φτάνει να δεις τα εξωπραγματικά για τα δεδομένα των παικτών του ποσοστά τους στα 3ποντα για να βεβαιωθείς για του λόγου το αληθές. Παίζουν με τρομερή αυτοπεποίθηση μετά το μεταξύ μας και παρόλα αυτά κάνουν εμφανίσεις όπως με την Ορλεάν και τη Λιέτουβα. Θέμα χρόνου το ξεφούσκωμα.
...
Ακριβώς γι αυτό δεν χρειάζονται αφορισμοί όπως κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που κάνεις παρακάτω.
Όχι, overachieving δεν είναι κατά τη γνώμη μου, απλά είναι μάλλον πολύ κοντά στο φορμάρισμά του. Την έχω αναλύσει αυτή την άποψή μου όσο πιο εκτενώς γίνεται στο φόρουμ του Ολυμπιακού, τόπικ Ευρωλίγκας. Τσέκαρε και μου λες

...
Δεν νομίζω να έκανα "αφορισμούς", απλά έδωσα τις απόεις μου με τρόπο ήρεμο, σύντομο και σχηματικό.
Υπομονή. Το έχω ξαναπεί, η χρονιά του ΠΑΟ ουσιαστικά θα αρχίσει όταν θα τα "πάρει" δημόσια ο Ζοτς. Όχι με τους διαιτητές. Με τους παίκτες.
QUOTE(Manu7 @ Dec 18 2009, 11:25 )

Ρε παιδιά μόνο εγώ βλέπω ότι η Μπάρτσα αυτή τη στιγμή κάνει πλάκα και παίζει το καλύτερο μπάσκετ?
Δεν ασχολούμαι με τη Μπάρτσα πριν το φ4. 30 χρόνια τώρα κάνει πλάκα Δεκέμβρη και μετά πάει εκεί στο φ4 και χάνει, εκτός αν έχει ταυτόχρονα στην 5άδα της τους δυο μεγαλύτερους winners της τελευταίας 15ετίας (2003).

QUOTE(silversurfer @ Dec 18 2009, 12:26 )

Και διαβάζω σε κάποια posts ότι δεν πειράζει θα πέσουμε κ με Μπάρτσα μετά ακόμα καλύτερα τα γούρια! Όταν θα τρώμε τις 20άρες στο κεφάλι μέσα έξω κ θα πάμε με μειονέκτημα στα play off να δω τα γούρια!!
Φυσικά και πειράζει που χάσαμε. Δυσκολεύει το πράμα. Και πράγματι αυτά με τα γούρια είναι λιγάκι άκυρα. Αλλά μόνο αν η ομάδα παραμείνει σε αυτή τη φόρμα και με αυτές τις απουσίες υπάρχει η απειροελάχιστη πιθανότητα να "φάει" 20άρες "μέσα - έξω" από τον οποιονδήποτε, στο τοπ16. Θεωρώ λοιπόν πως η πιθανότητα του σεναρίου που περιγράφεις είναι μηδαμινή, σχεδόν μηδενική.
QUOTE(rchos @ Dec 18 2009, 13:27 )

ερωτηση για δυνατους λυτες.ποιος εχει χειροτερο σουτ?ο μπεβερλι η ο καλαθης?

Αυτή είναι ερώτηση που μόνο καλός γνώστης της οικοδομικής τέχνης μπορεί να μας απαντήσει, κάποιος που να ξέρει από τούβλο και χτίσιμο.