Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
paodynasty
Ωπα ρε παιδιά, μιλάμε για πολύ μαυρίλα. Παραθέτω κι εγώ συνοπτικά τις απόψεις μου

Η ομάδα κάνει την κοιλιά που έκανε και πέρσυ και άλλες χρονιές. όποιος δε θέλει να το δει μάλλον δεν ασχολείται και πολύ με το άθλημα, και εξηγώ: τα τρίποντα που βγαίναν ελεύθερα και τα χάναμε, ήταν από την καλή άμυνα του Μεσίνα που έμαθε επιτέλους να αντιμετωπίζει το pick n' roll του obradovic?? μήπως του τα είπε ο Πιλαφίδης από την Κυριακή????? icon_drunk.gif
Εχθές από την εντεταλμένη διαιτησία του 1ου δεκαλέπτου οι παίχτες μας εκνευρίστηκαν (το μόνο για το οποίο φταίνε) και από τότε ποτέ δεν μπήκαν στον αγώνα.

Καταλαβαίνω την καούρα των αντιπάλων, αλλά με τίποτα την καταστροφολογία των Παναθηναικών. Μετά από λίγο καιρό οι ίδιοι θα αποθεώνουν τη super ομάδα.

Τεράστιος σεβασμός στη μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών του ελληνικού αθλητισμού και το zeliko

Πολύ μπράβο στον κόσμο που στήριξε συγκινητικά την ομάδα δείχνοντας ήθος (!!) και ανωτερότητα αναγνωρίζοντας τα παραπάνω, και παρά τα σφυρίγματα των διαιτητών και το θέατρο του Μεσίνα. Ελπίζω η συμπεριφορά τους να είναι ίδια και όταν κρίνονται οι τίτλοι.
silversurfer
QUOTE(paodynasty @ Dec 18 2009, 14:28 ) *
Τεράστιος σεβασμός στη μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών του ελληνικού αθλητισμού και το zeliko

Σεβασμό εγώ θα δείχνω πάντα στην ομάδα αυτή αλλά άλλο σεβασμός και άλλο ό,τι πει ο Ζοτς! Δεν ξέρω ούτε το 1% του μπάσκετ που ξέρει κ μέσα από συστήματά του και ομάδες του έχουμε δεί (στο replay) τη μπάλα να χάνεται κ να τα σηκώνουμε όλα!

Όμως έχει και αυτός τα ανάποδά του, όπως όλοι και πλέον κουράστηκα να λέω "έλα μωρέ δεν πειράζει"
Θέλω παίκτες στο "3" και στο "4" από πέρυσι και θέλω νέα πράγματα στον τρόπο ανάπτυξης! Και επίσης άμυνα η οποία πλέον ΔΕΝ είναι το σημείο αναφοράς μας! Ίσως από εκεί να ξεκινάνε όλα τα στραβά φέτος, στην κακή μας άμυνα..

Φέτος πάντως είναι δυσκολότερα από πέρυσι και θα πρέπει να υπάρξει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση.

vastravoud
Εγώ δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ ήθος πάντως χτες στο ΟΑΚΑ.

Κατά τα λοιπά, φίλε μου rchos δε διαφωνώ καθόλου πως φταίει και ο Παναθηναϊκός, ουδεμία αντίρρηση! Απλώς δεδομένου ότι η εγχείρηση έγινε στα μουλωχτά, μάλλον το μεγαλύτερο μερίδιο πηγαίνει στον παμπόνηρο Σάρας........

Με δεδομένο μάλιστα ότι η αμυντική συμπεριφορά του Διαμαντίδη είναι το μεγάλο μας αμυντικό κλειδί στα κοντά σχήματα, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολη είναι η θέση μας τώρα
kseplenhs
QUOTE(AZ1980 @ Dec 18 2009, 09:54 ) *
(ε) Βελίτσκοβιτς 700.000 το χρόνο τριετές = ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ, δεν κάθεσαι να σκεφτείς την καριέρα του Κωστάκη.

bball.gif

ο επόμενος μετά τους μποντιρόγκα και παπαλουκά που θα έχει ασυλία στα βήματα? tongue.gif

καλό εργαλειάκι μου φάνηκε.αλλά απλά εργαλείο.ακόμα δεν κάνει τη διαφορά.βέβαια συμφέρει αν αναλογιστείς οτι εμείς για "εργαλείο" δίνουμε 4 εκ. το χρόνο

QUOTE(rchos @ Dec 18 2009, 13:09 ) *
αυτο το μικροκυματων tongue.gif που ειπες πως μεταφραζεται στα ελληνικα?
ο σαρας εκανε δηλαδη εγχειριση και δεν ειπε τπτ σε κανεναν?ρωταω γιατι το καλοκαιρι ελειπα και ενημερωση δεν ειχα.
ευθυνη δεν εχει ο παο που δεν ελεγξε τον παιχτη του πριν τον υπογραψει?εστω οτι δεν εχει και οτι ο σαρας τους δουλεψε.δεν επρεπε οταν το μαθουν να κινηθουν για παιχτη?

έχει να κάνει με εγχείρηση στο χόνδρο που είναι στο γόνατο ο οποίος απο την καταπόνηση έχει υποστεί ρωγμές.όντως αρκετοί άθλητες έχουν χάσει ακόμα και μια σεζόν ολόκληρη μιας και δεν υπάρχει στάνταρ χρόνος αποθεραπείας.

QUOTE(rchos @ Dec 18 2009, 14:27 ) *
ερωτηση για δυνατους λυτες.ποιος εχει χειροτερο σουτ?ο μπεβερλι η ο καλαθης? smiley.gif

αυτοί πρέπει να παίξουν συμπαίχτες.η χαρά του παιδιού θα είναι....

QUOTE(vastravoud @ Dec 18 2009, 14:47 ) *
Εγώ δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ ήθος πάντως χτες στο ΟΑΚΑ.

Κατά τα λοιπά, φίλε μου rchos δε διαφωνώ καθόλου πως φταίει και ο Παναθηναϊκός, ουδεμία αντίρρηση! Απλώς δεδομένου ότι η εγχείρηση έγινε στα μουλωχτά, μάλλον το μεγαλύτερο μερίδιο πηγαίνει στον παμπόνηρο Σάρας........

Με δεδομένο μάλιστα ότι η αμυντική συμπεριφορά του Διαμαντίδη είναι το μεγάλο μας αμυντικό κλειδί στα κοντά σχήματα, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολη είναι η θέση μας τώρα

γιατί ρε σύ?κυριλέ μου φάνηκε η ατμόσφαιρα.πήγαν τα παιδιά φώναξαν τα συνθηματά τους και έφυγαν...

και τι έγινε που δεν ασχολήθηκαν με τον αγώνα?! tongue.gif
rankin
QUOTE(Marciulionis @ Dec 18 2009, 13:14 ) *
Το μόνο που βρίσκω εξωπραγματικό είναι τα ποσοστά των Παπαλουκά, Τσίλι, Χαλπερίν στα τρίποντα τα οποία πιστεύω θα πέσουν σύντομα στα γνώριμα επίπεδα και μαζί τους όλη η απόδωση του ΟΣΦΠ.

το θέμα είναι αν τολμάει ο αντίπαλος να τους αφήσει αμαρκάριστους ..
όποιος το κανε, τιμωρήθηκε.. Όποιος δεν το κάνει, αναγκάζεται να απλώνει την άμυνα του

QUOTE(vastravoud @ Dec 18 2009, 13:24 ) *
Η αντίληψη που έχω είναι ότι ο Σάρας είχε ενημερώσει για κάποιο τυπικο καθαρισμό στο γόνατο. Σε όλο το ενδιάμεσο διάστημα υπήρχε το σήριαλ της ανανέωσης. Τελικά ο παίκτης ανανεώνει (ευτυχώς με 1+1) και όλα βαδίζουν καλώς, μέχρι που έρχεται στην προετοιμασία υπέρβαρος και χωρίς να μπορεί καλά καλά να τρέξει.

Αυτός δεν έκανε προετοιμασία με κάποιες πιτσιρίκες μοντέλες στη Μύκονο το καλοκαίρι;;; laugh.gif
traveller
QUOTE(pou_pws_pote @ Dec 18 2009, 10:27 ) *
σ ολα αυτα προσθεσε 10-15 κινητα σκριν, hand checking, 10 λειζερ και ξυλο στους αντιπαλους ψηλους
κι εχεις τους περσινους τελικους πρωταθληματος και κυπελλου icon_wave.gif

όχι μόνο τους περσινούς αλλά και τους προπέρσινους αλλά και την εποχή του sweep. Eίναι σαφές ότι έτσι κερδίζει τα παιχνίδια ο παναθηναϊκός. Δε νομίζω ότι έπρεπε να περιμένουμε φέτος το Δεκέμβρη και την ήττα από τη Ρεάλ για να το διαπιστώσουμε.

QUOTE(kseplenhs @ Dec 18 2009, 00:02 ) *
βασικά καιρός ήταν να επιστρέψει ο παλιός κλασσικός ομπράντοβιτς γιατί τώρα τελευταία έβγαζε πολύ προς τα έξω το προφίλ του ηθικολόγου και του ιδεαλιστή.
σήμερα που τα βρήκε σκούρα,έκανε ολόκληρη θεατρική παράσταση για τη διαιτησία.

μέσα στο παιχνίδι είναι και η ηττα.εκτός αν τα έκανε για αντιπερισπασμό γιατί ως γνωστόν,ο ομπράντοβιτς χάνει μόνο οταν θέλει... tongue.gif

Ο πόσο παλιός ???

-της Σαραγόσα και του τελ-αβιβ??

-της Σαλονίκης , της Μπολόνια και της Αθήνας???

-του Βερολίνου και του ΣΕΦ???

Εσύ ποιόν προτιμάς???

(ρητορικό το ερώτημα βέβαια)
kolokotronis
Πέρυσι χάσαμε εύκολα μέσα έξω από μπάρτσα και ήρθαμε και 3οι στην πρώτη φάση.
Φέτος έγινε κάτι αντίστοιχο με τη ρεαλ.
Για μένα δεν τρέχει τίποτα.
Υπάρχουν 9 ομάδες: παο-οσφπ-σιέννα-μπάρτσα-ρεαλ-μάλαγα-τσσκα-κάχα-μακάμπι υποψίφιες για την 8άδα.
Δεν βλέπω να ''χώνεται'' άλλη.
Άρα κουτσά στραβά στα πλέυ οφ θα μπούμε.
Τα πλέυ οφ αρχίζουν σε 3 μήνες.
Τότε αρχίζει και η ευρωλίγκα.
Υπομονή λοιπόν που λέει και ο δράκος.

Την τσσκα π.χ. στην αρχή την είχαν όλοι τελειωμένη. Τώρα είναι το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλό της.
Έλληνες είμαστε, η υπερβολή είναι στο αίμα μας.
Δεν είμαι παρών στις προπονήσεις αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέχρι τα μέσα φλεβάρη οι προπονήσεις θα είναι ''φορτωμένες'' και στη συνέχεια θα χαλαρώσουν σταδιακά, για να είμαστε έτοιμοι για τα πλέυ οφ.

Η ομάδα έχει κενά. Παρ'όλα αυτά πιστεύω είμαστε ακόμα φοβορί για το Φ4.
Η κύριά μου ανησυχία είναι το ενδεχόμενο ''κάψιμο'' του Σπανούλη.

Όσο για διαιτησίες-ισπανούς κ.τ.λ. στα 8 χρόνια της ούλεμπ 2 φορές είχαμε εισπανική ομάδα στον τελικο (Ταου-Μπάρτσα), με μία φορά ισπανική ομάδα πρωταθλήτρια.

Και κάτι για το τέλος που το έχω ξαναπεί: οι ήττες φτιάχνουν τις ομάδς, οι νίκες της χαλάνε.
Hooligan7
επειδή για άγνωστο λόγο έφαγε ένα σχόλιο μου ο δαίμονας του forum ξαναλέω πως δεν μπορώ να το πιστέψω πως ο παναθηναικός έχανε με 20 πόντους 49-69 και ο ομπράντοβιτς βγήκε να πει πως του είπε ο διαιτητής πως έχει δίκιο. αντίδραση πολύ μειωτική για ομάδα με 5 αστέρια και προπονητή με τόσα πράγματα. δεν είναι δυνατόν να μην ξέρεις να χάνεις.

υ.γ. για τον μπατίστ θα πει κανείς τίποτα? θα τιμωρηθεί για την δολοφονική του επίθεση στον πριτσιόνι?
Nik7
QUOTE(silversurfer @ Dec 18 2009, 11:26 ) *
Καλημέρα σας!

Θα ξεκινήσω το ποστ λέγοντας ότι βαρέθηκα να ακούω ποιά το εξής: "Νωρίς είναι ακόμα, του χρόνου κρίνονται όλα, χάσαμε από Ισπανική όπως πέρυσι άρα θα το πάρουμε" και άλλες όμορφες απόψεις που ακούγονται εδώ αλλά και εχθές στο γήπεδο. Ακόμα και στα blogs και από δημοσιογράφους.

Παίζαμε 1 καθοριστικό για την συνέχεια παιχνίδι, στην έδρα μας, και το χάσαμε με κάτω τα χέρια!
Η διαφορά έφτασε στο -21 αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή, κ ελπίζω να μην πίστεψε κανείς ότι το -9 ήρθε από εμάς.. Απλά μετά από 35' χαλάρωσαν λίγο οι άλλοι και έκαναν πλάκα!
Και διαβάζω σε κάποια posts ότι δεν πειράζει θα πέσουμε κ με Μπάρτσα μετά ακόμα καλύτερα τα γούρια! Όταν θα τρώμε τις 20άρες στο κεφάλι μέσα έξω κ θα πάμε με μειονέκτημα στα play off να δω τα γούρια!!

Ο Βελίτσκοβιτς ΕΠΡΕΠΕ να υπογραφεί και παρακάλαγε να έρθει κ θέλω ειλικρινά να απαντήσει ο Ζοτς τι βλέπει πλέον στον Τσαρτσαρή! Ακόμα κ ο ίδιος δε βλέπει ότι δεν μπορεί? Θυμίζω τη φάση που προσπάθησε να κάνει πάσα στο μισό μέτρο στον Μπατίστ, πίσω από την πλάτη! Λυπήσου μας βρε Κώστα. Σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες αλλά plz φύγε!! Δεν με νοιάζει αν παίξεις 1 παιχνίδι και μας δώσεις κούπα (λέμε κ καμία πλάκα) είσαι πλέον κακός για την ομάδα!

Επίσης ο Βελίτσκοβιτς έκανε πλάκα στον Στράτο (για όσους λένε ότι δεν παίζει στο 3)

Ο Τέπιτς είναι της Παρτιζάν ή κανένας άμπαλος κλώνος του? Ξύπνα διάολε!!

Ακόμη χαιρετήστε το νέο μας 5άρι --> ΤΣΑ (το είπε κ ο rankin)

Κάποιος είπε ότι βαρέθηκε να βλέπει τα ίδια στην επίθεσή μας. Μαζί σου είμαι! Αμα δε βγεί το pick n roll τίποτα drive για πάσα έξω γρήγορη περιστροφή κ σουτ ο ελεύθερος! Δε λέω καλώ μας έχει δώσει πολλά αλλά βρε Ζοτς βάλε νέα πράγματα στο παιχνίδι, έχω γενικά κουραστεί να βλέπω τα ίδια!

Τέλος για να αναφερθώ κ στο ότι οι παίκτες είναι ίδιοι με πέρυσι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό καθώς είναι όλοι +1 ηλικιακά. Επίσης 2 από αυτούς τα έχουν φτύσει (Φώτσης, Σπανούλης) και η κούραση είναι καθοριστική μιας κ στηρίζονται στα αθλητικά τους προσόντα (άλμα, έκρηξη αντίστοιχα), 1 ακόμα δεν πατάει καλά και ίσως δεν πατήσει ποτέ? (Σάρας), 1 είναι πρώην παίκτης (Κωστάκης) 1 είναι σε ανάκαμψη (Μάικ) 1 ακόμη τραυματίζεται (Μήτσος) ε οκ ορίστε ο κορμός μας στα πιτς ή μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Ευχαριστώ που διαβάσατε το σεντόνι μου και κλείνοντας θα πω ότι δε με νοιάζει να κερδίζουμε εγώ θέλω να βλέπω μπάσκετ και η ομάδα μου φέτος δεν παίζει τέτοιο!

PS Πέκο θα σου στείλω dvd με τα αδέρφια Λαβρίνοβιτς να μάθεις 5 πράγματα..

100% ταυτιση, ακομη και οι λεξεις που χρησιμοποιησες ιδιες μ'αυτα που σκεφτομουνα!
Aκουγεται σκληρο το ποστ, αλλα για μερα εκφραζει την πραγματικοτητα.
και για μενα η πραγματικοτητα ειναι ζοφερη, και το χειροτερο; δε βλεπω πώς θα ξεπεραστουν τετοιου ειδους προβληματα.
δηλωνω ιδιαιτερα απαισιοδοξος.
τα ιδια ελεγα κ περυσι, αλλα στο τελος ο σαρας κ ο σπαν αναστηθηκαν, ο πεκο ηταν αλλος ανθρωπος, και ο ντρου τα βαζε.
α, μη ξεχνατε επισης οτι ο ΠΑΟ ειναι ισως η μονη ομαδα στην ευρωπη που απειλει σοβαρα κ με αξιωσεις το ρεκορ της ρεαλ (7 ή 8 στεμματα), και το καθεστως στην ευρωλιγκα ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ να μην επιτρεψει σε 2 ημιτρελλους φαρμακαδες να τους παρουν το ρεκορ αυτο.
Marciulionis
Πω, πω! Ιδέα δεν είχα ότι είχαμε τόσους οπαδούς της Ρεάλ στο φόρουμ τόσο καιρό! Που ήσασταν ρε καρντάσια τόσο καιρό?

@rankin αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Το θέμα είναι: Θα συνεχίσουν τιμωρούνται και να αναγκάζονται να απλώνουν την άμυνα?
Hooligan7
QUOTE(Marciulionis @ Dec 18 2009, 16:11 ) *
Πω, πω! Ιδέα δεν είχα ότι είχαμε τόσους οπαδούς της Ρεάλ στο φόρουμ τόσο καιρό! Που ήσασταν ρε καρντάσια τόσο καιρό?

@rankin αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Το θέμα είναι: Θα συνεχίσουν τιμωρούνται και να αναγκάζονται να απλώνουν την άμυνα?

οπαδοί του μπάσκετ είμαστε...όχι της ελληνορωμαική πάλης. μπερδεύτηκες. δεν είπαμε μπράβο στην ρεάλ. είπαμε πως απο ομάδα με 5 ευρωπαικά περιμένεις να ξέρει να χάνει.
traveller
QUOTE(Nik7 @ Dec 18 2009, 14:04 ) *
100% ταυτιση, ακομη και οι λεξεις που χρησιμοποιησες ιδιες μ'αυτα που σκεφτομουνα!
Aκουγεται σκληρο το ποστ, αλλα για μερα εκφραζει την πραγματικοτητα.
και για μενα η πραγματικοτητα ειναι ζοφερη, και το χειροτερο; δε βλεπω πώς θα ξεπεραστουν τετοιου ειδους προβληματα.
δηλωνω ιδιαιτερα απαισιοδοξος.
τα ιδια ελεγα κ περυσι, αλλα στο τελος ο σαρας κ ο σπαν αναστηθηκαν, ο πεκο ηταν αλλος ανθρωπος, και ο ντρου τα βαζε.
α, μη ξεχνατε επισης οτι ο ΠΑΟ ειναι ισως η μονη ομαδα στην ευρωπη που απειλει σοβαρα κ με αξιωσεις το ρεκορ της ρεαλ (7 ή 8 στεμματα), και το καθεστως στην ευρωλιγκα ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ να μην επιτρεψει σε 2 ημιτρελλους φαρμακαδες να τους παρουν το ρεκορ αυτο.

Nίκο (υποθέτω) τα ίδια και χειρότερα έγραφες και πέρσι. Συνέχισε έτσι να μας πάει καλά η σεζόν smiley.gif smiley.gif

Στα άλλα : Η Ευρωλίγκα ξέρουμε όλοι μας τι είναι. Ένα προϊόν προς πώληση με ολίγο από μπάσκετ. Υπάρχουν ομάδες που ρίχνουν πολλά χρήματα αλλά έχουν πολύ καιρό να ...απλώσουν (ισπανικές, Ολυμπιακός). Οι ομάδες αυτές έχουν φιλάθλους και γεμίζουν τα γήπεδα. Οι επενδύσεις τους πρέπει μέχρι ενός σημείου να προστατευθούν. Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει να μάθω μέχρι πού. Ούτε και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από αυτούς. Ότι δεν παίζονται όλα μέσα σε 4 γραμμές , αυτές είναι το μόνο σίγουρο.
Hooligan7
QUOTE(TRAVELLER @ Dec 18 2009, 16:17 ) *
Nίκο (υποθέτω) τα ίδια και χειρότερα έγραφες και πέρσι. Συνέχισε έτσι να μας πάει καλά η σεζόν smiley.gif smiley.gif

Στα άλλα : Η Ευρωλίγκα ξέρουμε όλοι μας τι είναι. Ένα προϊόν προς πώληση με ολίγο από μπάσκετ. Υπάρχουν ομάδες που ρίχνουν πολλά χρήματα αλλά έχουν πολύ καιρό να ...απλώσουν (ισπανικές, Ολυμπιακός). Οι ομάδες αυτές έχουν φιλάθλους και γεμίζουν τα γήπεδα. Οι επενδύσεις τους πρέπει μέχρι ενός σημείου να προστατευθούν. Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει να μάθω μέχρι πού. Ούτε και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από αυτούς. Ότι δεν παίζονται όλα μέσα σε 4 γραμμές , αυτές είναι το μόνο σίγουρο.

αυτό ίσχυε και όταν ο παο είχε 0 ευρωπαικά ή 1 ή 2??? για να ξέρω...εκτός και αν όλα παίζονταν μέσα στις 4 γραμμές μέχρι πέρσυ στο βερολίνο.
traveller
QUOTE(Hooligan7 @ Dec 18 2009, 14:19 ) *
αυτό ίσχυε και όταν ο παο είχε 0 ευρωπαικά ή 1 ή 2??? για να ξέρω...εκτός και αν όλα παίζονταν μέσα στις 4 γραμμές μέχρι πέρσυ στο βερολίνο.

Όχι, από φέτος ισχύει, βγήκε ντιρεκτίβα
saniboy
QUOTE(Hooligan7 @ Dec 18 2009, 15:37 ) *
"αν θες να μιλησεις για διαιτησια να αφησεις το μπασκετ ησυχο, εξω οι καφροι του ποδοσφαιρου"

Στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου.. rolleyes.gif

Στα του αγωνα τωρα...προσωπικα,δεν θεωρω οτι τιθεται θεμα,ο Ζοτς ηθελε παρα πολυ την νικη για να κανει πιο ευκολη την ζωη του με το πλεονεκτημα στους '8'....ειλικρινα δεν θα αντεξω να διαβασω αλλο ενα υπονοουμενο για επιθυμητη ηττα..(κυριως απο συμφορουμιτες ''ερυθρολευκων'' προτιμισεων)... ..ημαρτον....αλλο πραγμα ο σχεδιασμος μια προγραμματισμενης αγωνιστικης καμψης και τελειως διαφορετικο να περιμενουμε στην γωνια για να ''βγαλουμε τα απωθημενα'' μας για τον Σερβο...
...Ειναι απλο , ειναι ο κορυφαιος , κανει λαθη , εχει κολληματα που πληρωνει η ομαδα,αλλα οι τοσες επιτυχιες που εχει με τον συλλογο του αγοραζουν χρονο ....που ο ιδιος εχει δειξει οτι ξερει να αξιοποιει.

Η ομαδα σε πολυ ασχημη βραδεια δεν καταφερε να κοιταξει στα ματια μια Ρεαλ που απλα εκανε τα αυτονοητα...Χωρις οργανωτη ουσιαστικα, καθως ο Σπανουλης αρχιζει να ''παραδιδει'' , με τα ελευθερα 3π ολα στο σιδερο και με μηδενικο inside game (Μπατιστ και Πεκοβιτς φαγανε πολυ ξυλο)....η ομαδα που στερειται και ενος σουπερσταρ να την ξεκολαει με ευκολους ποντους ηταν καταδικασμενη στην ηττα...

Παντως οσο περναει ο καιρος και παρα τους συνεχεις τραυματισμους Τσαρτσα-ΔΔ-Μπατιστ και την δικαιολογημενη κουραση Σπαν-Φωτση..φαινεται οτι το κλειδι που κανει την ομαδα απο μια πολυ καλη Ευρωπαικη σε κορυφαια ειναι ο Λιθουανος ....

....Απαραδεκτος ο Μπατιστ που εχασε την ψυχραιμια του....απαραδεκτος και ο κοσμος που τον χειροκροτησε...οχι σε αυτα που κοροιδευουμε ... rolleyes.gif

..Οσο για τα περι διατησιας, εβαλε το χερι της στο να ανοιξει στους 15+ η διαφορα, αλλα φαινοταν οτι ο Παναθηναικος δεν ειχε την ψυχολογια και τις λυσεις να ξαναμπει στο παιχνιδι ...στην καλυτερη θα ειμασταν πιο κοντα στο σκορ μπορει να περναγαμε για λιγο και μπροστα αλλα και παλι θα λυγιζαμε.....

Η αντιδραση του συνηθως ''υπερανω'' σε αυτα τα θεματα Ομπραντοβιτς λεει πολλα..
...http://www.youtube.com/watch?v=GziT_lIPJ-A&feature=player_embedded ...

...Το μονο θετικο,απο χθες, παρολο οτι ολα πηγαιναν στραβα η ομαδα δεν τα παρατησε και δεν συμβιβαστηκε με μια +20 διαφορα αλλα παλεψε...

υγ1(για ''πρασινους'')...Το μονο ενθαρρυντικο αυτη τη στιγμη ειναι οτι ο εγωισμος των παικτων μας 8α τους δωσει το κινητρο γαι την συνεχεια..

υγ2(για ''κοκκινους'')...Δεν ζηλεψατε,εστω και λιγο,την χθεσινη κερκιδα που με την διαφορα στο -21 και με αθλια εμφανιση..δεν ακουστηκε ουτε ενα μουρμουρητο για προπονητη και παιχτες...Οι μεγαλες ομαδες δικαιουνται και μεγαλη εμπιστοσυνη..
il postino
προσωπικα δεν εξεπλαγη απο το χθεσινο. για μενα ηταν δεδομενο οτι ο παο θα αντιμετωπιζε πολυ ζορικες καταστασεις χθες , περισσοτερο γιατι αυτος δεν ειναι καλα. η ομαδα δεν ειναι σε καλη κατασταση και βασικα γραναζια της ομαδας , σωματικα , επισης δεν ειναι καθολου καλα.

απο την αλλη , η ρεαλ μπηκε μεσα φορτσατη , επαιξε καλα και απο ενα σημειο και μετα ο,τι εκανε της επιανε. με τον εναν ή με τον αλλο τροπο βρηκε απαντηση και σε καποια μικρα διαστημα ,που σφιξαμε την αμυνα ,και οταν πηγαμε να κανουμε την ανατροπη στο τελος μια ο καουκενας μiα η αστοχια μας εβαλε τελος. ιδιο παιχνιδι με περυσι με την μπαρτσα , copy paste. τα χα με πει αλλωστε και απο πριν , οτι μυριζε κλιμα μπαρτσας το χθεσινο ματς.

απο κει και περα, η ομαδα πρεπει να ανεβει και θα ανεβει μονο οταν οι παικτες γινουν καλα εντελως. θελουμε υγιεις τους παικτες μας , αλλιως δε μπορει να δουλεψει ο κοουτς. διαβαζω κριτικη, κριτικη , κριτικη. τι κριτικη να κανουμε ρε παιδια οταν κανεις δεν ειναι 100% καλα? δεν ειναι οτι εχουμε 1 , 2 τραυματιες και τελειωσε. αυτη τη στιγμη και αυτοι που παιζουν ειτε πονανε ειτε δεν πατανε καλα στα ποδια τους. δε το λεω σαν ελαφρυντικο αυτο , δεν υπαρχει αλλωστε ουτε η αναγκη για κατι τετοιο ουτε η διαθεση , απλα προσπαθω να εξηγησω την κατασταση.

προσωπικα , δε βλεπω ουτε ελλειψη στο ροστερ ουτε κακο κοουτσαρισμα ουτε γενικα κακη διαχειριση , απλα δεν ειμαστε υγιεις σωματικα.

υ.γ πλακα ειχε στο τελος χθες, που μειωσαμε στους 7 ή 9, η φατσα του μεσινα που καλεσε ταιμ αουτ!!!!!!
Hooligan7
QUOTE(saniboy @ Dec 18 2009, 16:28 ) *
υγ2(για ''κοκκινους'')...Δεν ζηλεψατε,εστω και λιγο,την χθεσινη κερκιδα που με την διαφορα στο -21 και με αθλια εμφανιση..δεν ακουστηκε ουτε ενα μουρμουρητο για προπονητη και παιχτες...Οι μεγαλες ομαδες δικαιουνται και μεγαλη εμπιστοσυνη..

καραζηλέψαμε...αλλά περιμένω να ζηλέψω απόλυτα στον πρώτο αγώνα που θα χάνετε μέσα στο οακα όταν και αν θα χάσετε την πρώτη φετινή κούπα
PanosIlio

Γιατί ενώ έχεις γράψει ένα μπασκετικό post στο τέλος το χαλάς με αυτήν εδώ τη χαζομάρα?

Εγώ προσωπικά σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν ζήλεψα καθόλου γιατί αυτή η χθεσινή κερκίδα έβριζε εν χορώ τον Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΟ έχανε με 20 πόντους και έλεγε μπράβο στον Μπατίστ για την απαράδεκτη ενέργειά του εις βάρος του Πριτζιόνι. Εάν αυτό σε ευχαριστεί πάω πάσο peace.gif

ΥΓ: Παρακαλώ μερικά παιδιά να μην γράφουν στο πρώτο πληθυντικό, εδώ μέσα ο καθένας εκφράζει την άποψή του και μόνο.
kseplenhs
μην κολλάτε σε οπαδικές συμπεριφορές ρε σεις.

σε συγκεκριμένες καταστάσεις όλοι συμπεριφέρονται πάνω κάτω το ίδιο.οι παναθηναικοί χειροκρότησαν τον μπατίστ που έριξε την ωμιά και έκοψε την ανάσα του πριχιόνι,παλιότερα αποθέωσαν τον μόρις που κλώτσησε εν ψυχρώ τον τζόλε ενώ πανιγύριζε.οι ολυμπιακοί καραγουσταραν αυτά που είχαν γίνει στους ημιτελικούς του 2002 στο σεφ,ο κιντέλ έγινε λαικός ήρωας μετά το smack down και το ντιρέκτ και οι παοκτζήδες έκαναν μπλουζάκι τον παμπλο τον γκαρσία... tongue.gif

βλέπετε πουθενά διαφορές?
lamar
QUOTE(ilpostino @ Dec 18 2009, 16:31 ) *
προσωπικα δεν εξεπλαγη απο το χθεσινο. για μενα ηταν δεδομενο οτι ο παο θα αντιμετωπιζε πολυ ζορικες καταστασεις χθες , περισσοτερο γιατι αυτος δεν ειναι καλα. η ομαδα δεν ειναι σε καλη κατασταση και βασικα γραναζια της ομαδας , σωματικα , επισης δεν ειναι καθολου καλα.

απο την αλλη , η ρεαλ μπηκε μεσα φορτσατη , επαιξε καλα και απο ενα σημειο και μετα ο,τι εκανε της επιανε. με τον εναν ή με τον αλλο τροπο βρηκε απαντηση και σε καποια μικρα διαστημα ,που σφιξαμε την αμυνα ,και οταν πηγαμε να κανουμε την ανατροπη στο τελος μια ο καουκενας μiα η αστοχια μας εβαλε τελος. ιδιο παιχνιδι με περυσι με την μπαρτσα , copy paste. τα χα με πει αλλωστε και απο πριν , οτι μυριζε κλιμα μπαρτσας το χθεσινο ματς.

απο κει και περα, η ομαδα πρεπει να ανεβει και θα ανεβει μονο οταν οι παικτες γινουν καλα εντελως. θελουμε υγιεις τους παικτες μας , αλλιως δε μπορει να δουλεψει ο κοουτς. διαβαζω κριτικη, κριτικη , κριτικη. τι κριτικη να κανουμε ρε παιδια οταν κανεις δεν ειναι 100% καλα? δεν ειναι οτι εχουμε 1 , 2 τραυματιες και τελειωσε. αυτη τη στιγμη και αυτοι που παιζουν ειτε πονανε ειτε δεν πατανε καλα στα ποδια τους. δε το λεω σαν ελαφρυντικο αυτο , δεν υπαρχει αλλωστε ουτε η αναγκη για κατι τετοιο ουτε η διαθεση , απλα προσπαθω να εξηγησω την κατασταση.

προσωπικα , δε βλεπω ουτε ελλειψη στο ροστερ ουτε κακο κοουτσαρισμα ουτε γενικα κακη διαχειριση , απλα δεν ειμαστε υγιεις σωματικα.

υ.γ πλακα ειχε στο τελος χθες, που μειωσαμε στους 7 ή 9, η φατσα του μεσινα που καλεσε ταιμ αουτ!!!!!!

Δεν νομιζω να ηταν εκπληξη το χθεσινο αποτελεσμα. Οταν σου λειπουν οι δυο καλυτεροι παικτες σου ΔΔ και Σαρας και απο τους υπολοιπους περιφερειακους μονο ο Σπανουλης ειναι μεγαλη κλαση, για τους υπολοιπους ( Νικολας, Τεπιτς, Καλαθης, Περπε) ουτε ειναι ουτε θα γινουν ποτε μεγαλοι, διοτι απλα δεν μπορουν τα παλικαρια τον ρολο του πρωταγωνιστη.

Για την συγκριση των δυο ματς ΠΑΟ - Μπαρτσα και ΠΑΟ - Ρεαλ θα πω το εξης. Περσι η Μπαρτσα τρομοκρατουσε τους παντες στο περασμα της μεχρι τον Φεβρουαριο που αρχισε η κοιλια, ενω η Ρεαλ εχει χασει απο τον Κιντελ στην Πολωνια και απο τον Βασιλειαδη στην Ισπανια. Που την βρισκετε την ομοιοτητα δεν μπορω να καταλαβω.

Οταν περσι καποιοι απο εμας μιλησαμε για τον αποντα Βασιλοπουλο και τον αρρωστο Μπουρουση στο F4 πεσατε ολοι να μας φατε και μας λεγατε οτι δεν υπαρχουν δικαιολογιες και ειστε ομαδα με τοσο μεγαλο μπατζετ και ροστερ κτλ κτλ.
Τωρα τι εγινε, λετε τα ιδια? Εσεις δεν εχετε μεγαλο μπατζετ, ροστερ? Που ειναι ο Περπερογλου? Που ειναι ο Τσαρτσαρης? Που ειναι ο Μπατιστ το καλυτερο 4-5 στην Ευρωπη ? Θυμηθηκε τα νιατα του χθες απο το κολλεγιο μαλλον οταν επαιζε fooτball γιατι αυτο το tackle στον Πριτζιονι ηταν μυθικο.

Αλλα εκει που σας παραδεχομαι ειναι στο γεγονος οτι δεν μουρμουρατε. Εχετε εμπιστοσυνη στην ομαδα σας και τους δινετε αλλοθι στις στραβες. Αυτα να τα βλεπουν οι δικοι μας που ειμαστε πρωτοι παντου μεχρι στιγμης, με την καλυτερη επιθεση στην Ευρωπη και ομως η γκρινια δινει και παιρνει.
Nik7
και κατι γενικο:
ακουω πολλα παιδια που λενε οτι 'δεν πειραζει, ενα κακο ματς, μια κακη βδομαδα, ενας κακος μηνας' (αναλογα με τι βλεπει ο καθενας), ή 'ειχαμε τραυματισμους, μας σφαξανε κι οι γκρι' κλπ.
σ'αυτους λοιπον λεω, δεν βλεπετε ποσο προβλεψιμοι εχουμε γινει στην επιθεση;
δε βλεπετε ποσο απελπιστικα ΣΤΑΤΙΚΗ αμυνα παιζουμε (τελειως καταστροφικο);
δε βλεπετε την έλλειψη διαθεσης και δυνατοτητας στο ριμπαουντ;
δε βλεπετε την κολοσσιαια μαυρη τρυπα στο 3 κ στο 4;
ο ΠΑΟ καλως ή κακως (κακως φυσικα για μενα) στηριζεται σε 7 αντε 8 παικτες. οι γνωστοι, μην τους επαναλαμβανουμε.
οταν αυτοι ειναι ντεφορμε ή τραυματιες, οι υπολοιποι απλα δεν εχουν το επιπεδο να τους αντικαταστησουν επαξια.
ειναι ποτε δυαντον δλδ να συγκριθει ο καλαθης με τον σαρας, ή ο σερμα με τον πεκο;
ας δουμε την αληθεια καταματα, οπως την ειδαμε αποτυπωμενη στα παρκε του βιστελεγκρε, του ΣΕΦ, ΟΑΚΑ κλπ.
η μονη μας ελπιδα ειναι να 'ξαναγεννηθουν' οι 8 πρωτοκλασσατοι μας.
να ξανατονισω ποσο μεγαλη απογοητευση ειναι ο περπε κ ο τσαρτσα.
ειναι ο αδιαφιλονικητος αδυναμος κρικος της ομαδας μας.
saniboy
QUOTE(PanosIlio @ Dec 18 2009, 16:52 ) *
Γιατί ενώ έχεις γράψει ένα μπασκετικό post στο τέλος το χαλάς με αυτήν εδώ τη χαζομάρα?

Εγώ προσωπικά σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν ζήλεψα καθόλου γιατί αυτή η χθεσινή κερκίδα έβριζε εν χορώ τον Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΟ έχανε με 20 πόντους και έλεγε μπράβο στον Μπατίστ για την απαράδεκτη ενέργειά του εις βάρος του Πριτζιόνι. Εάν αυτό σε ευχαριστεί πάω πάσο peace.gif

ΥΓ: Παρακαλώ μερικά παιδιά να μην γράφουν στο πρώτο πληθυντικό, εδώ μέσα ο καθένας εκφράζει την άποψή του και μόνο.

peace.gif ...μου φαινεται διαβασες τα μισα..

Πιστευω ημουν συγκεκριμενος...αναφερθηκα καθαρα στην εμπιστοσυνη του κοσμου και του μεσου οπαδου στον προπονητη και την ομαδα, παρα την διαφαινομενη βαρια ηττα...Στο ιδιο ποστ καταδικαζω την σταση του κοσμου προς τον Μπατιστ....οσο για τις βωμολοχιες οργανωμενων...εννοειται οτι καταδικαζονται... αλλα μην εθελοτυφλουμε κιολας στην Ελλαδα ειμαστε..
Giorgos#4
Tι εγινε ρε παιδια με τον Μπατιστ δεν το ειδα ολο και δεν εχω ξερω τι εγινε!
PanosIlio
QUOTE(saniboy @ Dec 18 2009, 17:09 ) *
peace.gif ...μου φαινεται διαβασες τα μισα..

Πιστευω ημουν συγκεκριμενος...αναφερθηκα καθαρα στην εμπιστοσυνη του κοσμου και του μεσου οπαδου στον προπονητη και την ομαδα, παρα την διαφαινομενη βαρια ηττα...Στο ιδιο ποστ καταδικαζω την σταση του κοσμου προς τον Μπατιστ....οσο για τις βωμολοχιες οργανωμενων...εννοειται οτι καταδικαζονται... αλλα μην εθελοτυφλουμε κιολας στην Ελλαδα ειμαστε..

Μα επειδή ήσουν συγκεκριμένος απάντησα, δεν διάβασα τα μισά, αντιθέτως επειδή το διάβασα όλο απόρησα με την ερώτησή σου.

Όταν λες για κερκίδα σε αυτή συμπεριλαμβάνονται όλοι, οργανωμένοι και μη. Με αυτό δεν εννοώ πως όλοι συμπεριφέρονται το ίδιο. Αλλά όμως η κερκίδα χθες μπορεί να μην αποδοκίμασε παίκτες και προπονητή και μαγκιά της και δικαίως μετά από τόσες χαρές αλλά με την συνολική στάση της κάθε άλλο παρά με έκανε να τη ζηλέψω.

Και όσον αφορά του παιχνιδιού επειδή τα έχετε εξαντλήσει από όλες τις απόψεις η πιο νηφάλια προσέγγιση για τη διαιτησία, και αυτή που θα πρέπει κατά τη γνώμη να υιοθετήσετε όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ, είναι αυτή του Μαγουλά:

QUOTE("http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/258434.html")
Αναφορικά με την κουβέντα για τους διαιτητές, ο Ομπράντοβιτς δεν φώναξε μόνο για όσα έγιναν στον ΟΑΚΑ, όπου σίγουρα ο Παναθηναϊκός απαιτεί το σεβασμό. Άλλωστε όταν είναι καλά οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν ενοχλούνται από τα σφυρίγματα (βλέπε τελικός Ευρωλίγκας). Εκείνο που, μάλλον, στοχεύει ο Ζοτς αφορά στο ότι υπάρχει κλίμα στήριξης της Ρεάλ από κάθε πλευρά, μία στήριξη την οποία ο Μεσίνα την μετουσιώνει σε μπάσκετ στα όρια των κανονισμών, όπως έπραξε με την ΤΣΣΚΑ στο φάιναλ φορ-ντροπή της Πράγας. Επειδή δεν είναι η τελευταία συνάντηση των δύο, ο Σέρβος στέλνει μήνυμα περιμένοντας τους αποδέκτες. Την Πέμπτη όμως η ήττα και η διαφορά δεν ήρθε από τους διαιτητές.

Προσέχουμε για να έχουμε δηλαδή και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η αντίδραση του Ζοτς, και για το πως έγινε και για το πότε έγινε.
saniboy
QUOTE(PanosIlio @ Dec 18 2009, 17:20 ) *
Όταν λες για κερκίδα σε αυτή συμπεριλαμβάνονται όλοι, οργανωμένοι και μη. Με αυτό δεν εννοώ πως όλοι συμπεριφέρονται το ίδιο. Αλλά όμως η κερκίδα χθες μπορεί να μην αποδοκίμασε παίκτες και προπονητή και μαγκιά της και δικαίως μετά από τόσες χαρές αλλά με την συνολική στάση της κάθε άλλο παρά με έκανε να τη ζηλέψω.

Εδω ειναι η παρεξηγηση 69.gif ... κερκιδα θεωρω τους μπασκετικους οπαδους του Παναθηναικου,που βλεπουν και 2 πραγματα παραπερα,δεν αναφερομαι σε οργανωμενους των οποιων η συμπεριφορα ειναι ''by the book'' 5 συνθηματα υπερ Παο, 5 κατα Οσφπ , γιουχαρισμα σε καθε φαση αντιπαλου ,αποθεωση σε καθε φαση πρασινου...να επικεντρωνομαστε σε αυτες τις αντιδρασεις , περα απο τον ''χαβαλε'' δεν εχει καποιο νοημα..η αντιδραση του κοσμου με μπασκετικη αντιληψη ειναι αυτη που θεωρω οτι μετραει ....Τελος γιατι κουρασαμε....

Οσο για το αρθρο του Μαγουλα δεν συμφωνω απολυτα, το αποτελεσμα ναι,μαλλον δεν θα αλλαζε αλλα η διαφορα και οι πιθανοτητες διεκδικησης νικης καθοριστικαν και απο την διατησια..

Πολυ σωστη η αναφορα του στο επικοινωνιακο κομματι και στην πιεση που θελει να ασκησει ο Ζοτς και για το μελλον....αλλα αν εντος εδρας ''απολαμβανει'' τετοιας διατητικης συμπεριφορας πιστευει κανεις οτι θα εχει τυχη σε ουδετερο εδαφος..

...Κακα τα ψεματα, φετος σε μεγαλυτερο βαθμο, η ομαδα πρεπει να αντιμετωπισει και τα διαιτητικα λαθη...αλλα ας πιασει τα στανταρ της αποδοσης της και βλεπουμε....μακαρι να κανω λαθος...αλλα το χθεσινο δεν χωραει και πολλες ερμηνειες..
tsouras o.a.c
QUOTE(lamar @ Dec 18 2009, 17:06 ) *
Οταν περσι καποιοι απο εμας μιλησαμε για τον αποντα Βασιλοπουλο και τον αρρωστο Μπουρουση στο F4 πεσατε ολοι να μας φατε και μας λεγατε οτι δεν υπαρχουν δικαιολογιες και ειστε ομαδα με τοσο μεγαλο μπατζετ και ροστερ κτλ κτλ.
Τωρα τι εγινε, λετε τα ιδια? Εσεις δεν εχετε μεγαλο μπατζετ, ροστερ? Που ειναι ο Περπερογλου? Που ειναι ο Τσαρτσαρης? Που ειναι ο Μπατιστ το καλυτερο 4-5 στην Ευρωπη ? Θυμηθηκε τα νιατα του χθες απο το κολλεγιο μαλλον οταν επαιζε fooτball γιατι αυτο το tackle στον Πριτζιονι ηταν μυθικο.

Αλλα εκει που σας παραδεχομαι ειναι στο γεγονος οτι δεν μουρμουρατε. Εχετε εμπιστοσυνη στην ομαδα σας και τους δινετε αλλοθι στις στραβες. Αυτα να τα βλεπουν οι δικοι μας που ειμαστε πρωτοι παντου μεχρι στιγμης, με την καλυτερη επιθεση στην Ευρωπη και ομως η γκρινια δινει και παιρνει.

Ρε lamar, αυτα τα δυο σχολια τα εχω μεσα μου πολυ καιρο και ημουν ετοιμος να σκασω! Ηρθες ακριβως στην ωρα και με προλαβες!
giannis_
QUOTE(PanosIlio @ Dec 18 2009, 17:20 ) *
Και όσον αφορά του παιχνιδιού επειδή τα έχετε εξαντλήσει από όλες τις απόψεις η πιο νηφάλια προσέγγιση για τη διαιτησία, και αυτή που θα πρέπει κατά τη γνώμη να υιοθετήσετε όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ, είναι αυτή του Μαγουλά:

Προσέχουμε για να έχουμε δηλαδή και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η αντίδραση του Ζοτς, και για το πως έγινε και για το πότε έγινε.

Ναι κ εγω αυτο πιστευω οτι ηθελε να στειλει μηνυματα σε καποιους για την διαιτησια,
ξερει καλα κ ο ιδιος οτι με την χθεσινη εμφανιση δεν μπορεις να υλοποιησεις τους στοχους σου,αλλα φροντιζει απο τωρα μερικα σφυριγματα σαν τα χθεσινα να μην ξαναγινουν.Παντα οι δηλωσεις περι διαιτησιας απο τους προπονητες αυτο τον στοχο εχουν.Η φραση π χρησιμοποιεις ειναι πολυ σωστη,προσεχουν για να εχουν.Δεν σημαινει ουτε οτι δεν ξερουν να χανουν ουτε οτι ειναι τυφλοι και δεν βλεπουν τι γινεται,οπως οτι ο τσαρτσα παει να κανει πασα πισω απο την πλατη μεσα στο χαμο,την στιγμη π παει η ομαδα καπως να συνελθει. hammer.gifΚαι οτι ο φωτσης μπερδεψε τα συστηματα και πεταξε αλλου την μπαλα Πραγματικα τι σκεφτονταν και οι 2 τους? 45.gif

Τωρα τι θα κανει για να αλλαξει την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας ειναι αλλο θεμα μαλλον την πρωτοχρονια δεν θα εχει ρεπο smiley.gif .Σιγουρα δεν γινεται να γυρισεις τον διακοπτη και ολα να δουλευουν ρολοι, αλλα ο παναθηναικος με τους συγκεκριμενους παιχτες δεν γινεται να μην μπορει να παιξει καλυτερα.

''καραζηλέψαμε...αλλά περιμένω να ζηλέψω απόλυτα στον πρώτο αγώνα που θα χάνετε μέσα στο οακα όταν και αν θα χάσετε την πρώτη φετινή κούπα''

καποια στιγμη θα γινει κ αυτο φιλε μου
Nik7
QUOTE(giannis_ @ Dec 18 2009, 15:58 ) *
Ναι κ εγω αυτο πιστευω οτι ηθελε να στειλει μηνυματα σε καποιους για την διαιτησια,
ξερει καλα κ ο ιδιος οτι με την χθεσινη εμφανιση δεν μπορεις να υλοποιησεις τους στοχους σου,αλλα φροντιζει απο τωρα μερικα σφυριγματα σαν τα χθεσινα να μην ξαναγινουν.Παντα οι δηλωσεις περι διαιτησιας απο τους προπονητες αυτο τον στοχο εχουν.

Τωρα τι θα κανει για να αλλαξει την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας ειναι αλλο θεμα μαλλον την πρωτοχρονια δεν θα εχει ρεπο smiley.gif .Σιγουρα δεν γινεται να γυρισεις τον διακοπτη και ολα να δουλευουν ρολοι, αλλα ο παναθηναικος με τους συγκεκριμενους παιχτες δεν γινεται να μην μπορει να παιξει καλυτερα.

αν και ειμαστε ελαφρως off topic, στα της διαιτησιας να πω οτι εδω και περιπου 2 χρονια, και συγκεκριμενα μετα το Αθηνα2007 Φ4, ο ΠΑΟ οχι μονο δεν τυγχανει διαιτητικης ευνοιας, αλλα κυριολεκτικα αντιμετωπιζεται εχθρικα, οπως εξωφθαλμα φανηκε περυσι στον τελικο.
καταλαβαινω τη λογικη τυπου ΝΒΑ οτι δλδ οι επενδυσεις πρεπει να προστατευονται, κι οτι 'περυσι σε σπρωξαμε, φετος κανε το κοροιδο, του χρονου σου χρωσταω', αλλα εδω μιλαμε για ορισμενες προκλητικες διαιτησιες.
προσοχη, δε λεω οτι θα κερδιζαμε με 50/50 χθες, αλλα εχω την εντυπωση οτι η διαιτησια χθες εδειξε και τη σταση της επισημης ευρωλιγκας απεναντι στο προιον ΠΑΟ.
ξεκαθαρισε λοιπον οτι φετος οι ισπανοι θα εχουν τουλαχιστον μια ομαδα στον τελικο. πρεπει να γινουν πραγματα και θαματα (οπως περυσι στον τελικο απο πλευρας αποδοσης ΠΑΟ) για να σπασει αυτη η αποφαση.
Germany96

Εγω προσωπικα και χωρις καμια δοση ειρωνιας ζηλεψα. Τα συνεχομενα τροπαια ομως δινουν εμπιστοσυνη, πως να το κανουμε. Ποιος παναθηναικος να βγαλει γλωσσα στον Ζοτς στο γηπεδο, ο ανθρωπος βουλωνει στοματα σε ολη του την καριερα, δεν τολμαει κανεις να του πει τιποτα. Το θεμα ειναι να μην εφησυχαστει ο ιδιος αλλα κατι τετοιο νομιζω πως απλα δεν παιζει.
il postino
QUOTE(lamar @ Dec 18 2009, 17:06 ) *
Για την συγκριση των δυο ματς ΠΑΟ - Μπαρτσα και ΠΑΟ - Ρεαλ θα πω το εξης. Περσι η Μπαρτσα τρομοκρατουσε τους παντες στο περασμα της μεχρι τον Φεβρουαριο που αρχισε η κοιλια, ενω η Ρεαλ εχει χασει απο τον Κιντελ στην Πολωνια και απο τον Βασιλειαδη στην Ισπανια. Που την βρισκετε την ομοιοτητα δεν μπορω να καταλαβω.

σε λιγο θα μας πεις οτι τους αναστησαμε κιολας! αμα ειχες δει το περσινο ματς παο-μπαρτσα και αν θυμασαι ολες τις παραμετρους του παιχνιδιου μπορει και να συμφωνουσες.

οσο για τις απουσιες βλεπω οτι σε πνιγει το δικιο σου! και να στο παω οπως το πας. αλλο 2 τραυματιες και αλλο μια πενταδα (δδ, σαρας, σπαν, νικολας, μπατιστ) παικτων σε κακη σωματικη κατασταση.υπομονη ομως , ολα θα γινουν.
Hooligan7
QUOTE(ilpostino @ Dec 18 2009, 18:22 ) *
σε λιγο θα μας πεις οτι τους αναστησαμε κιολας! αμα ειχες δει το περσινο ματς παο-μπαρτσα και αν θυμασαι ολες τις παραμετρους του παιχνιδιου μπορει και να συμφωνουσες.

οσο για τις απουσιες βλεπω οτι σε πνιγει το δικιο σου! και να στο παω οπως το πας. αλλο 2 τραυματιες και αλλο μια πενταδα (δδ, σαρας, σπαν, νικολας, μπατιστ) παικτων σε κακη σωματικη κατασταση.υπομονη ομως , ολα θα γινουν.

ναι ενώ εμάς ο βούισιτς και ο παπαλουκάς ήτανε στα ντουζένια τους πέρσυ στο f4 καθόλου μα καθόλου ξεζουμισμένοι, άσε που ο τσίλντρες ήτανε ψέμα ότι μόλις είχε επιστρέψει απο απουσία τριών μηνών αν θυμάμαι καλά. αυτό μάλλον δεν μας κάνει πεντάδα.
AZ1980
QUOTE(rankin @ Dec 18 2009, 09:21 ) *
Κοίτα, έχουμε 18 Δεκεμβρίου.. έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Αν οι τίτλοι κρίνονταν τώρα, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν φαβορί, αλλά είναι (δυστυχώς) νωρίς ακόμα laugh.gif
Τώρα, ο Μπατίστ δεν είναι συνταξιούχος.. Μην είσαι άδικος μαζί του. Σίγουρα είναι καταπονημένος τόσα χρόνια, αλλά ο τύπος είναι ρομποτικός και έχει φοβερή σωματοδομή . Νομίζω θα επανέλθει.

Με παρεξήγησες λιγάκι. Αναφερόμουν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο Μπατίστ αυτή τη στιγμή είναι κάτω του μετρίου και παίζει σα συνταξιούχος. Και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι στα μάτια μου το απόλυτο φαβορί. Αυτό είπα, όχι ότι ο Μπατίστ δε θα ξαναπαίξει καλά (κι εγώ πιστεύω άλλωστε ότι σε κανα μήνα θα έχει επιστρέψει), ούτε ότι ο Ολυμπιακός θα τα πάρει όλα από τώρα Δεκέμβρη μήνα (άλλωστε έγραψα και στο πόστ μου πως πρέπει να κάνουμε υπομονή, είναι πολύ νωρίς).

bball.gif

QUOTE(Marciulionis @ Dec 18 2009, 10:59 ) *
Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι η πιο overacheaving ομάδα στην Ευρώπη. Φτάνει να δεις τα εξωπραγματικά για τα δεδομένα των παικτών του ποσοστά τους στα 3ποντα για να βεβαιωθείς για του λόγου το αληθές. Παίζουν με τρομερή αυτοπεποίθηση μετά το μεταξύ μας και παρόλα αυτά κάνουν εμφανίσεις όπως με την Ορλεάν και τη Λιέτουβα. Θέμα χρόνου το ξεφούσκωμα.

...

Ακριβώς γι αυτό δεν χρειάζονται αφορισμοί όπως κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που κάνεις παρακάτω.

Όχι, overachieving δεν είναι κατά τη γνώμη μου, απλά είναι μάλλον πολύ κοντά στο φορμάρισμά του. Την έχω αναλύσει αυτή την άποψή μου όσο πιο εκτενώς γίνεται στο φόρουμ του Ολυμπιακού, τόπικ Ευρωλίγκας. Τσέκαρε και μου λες wink.gif

...

Δεν νομίζω να έκανα "αφορισμούς", απλά έδωσα τις απόεις μου με τρόπο ήρεμο, σύντομο και σχηματικό.

Υπομονή. Το έχω ξαναπεί, η χρονιά του ΠΑΟ ουσιαστικά θα αρχίσει όταν θα τα "πάρει" δημόσια ο Ζοτς. Όχι με τους διαιτητές. Με τους παίκτες. wink.gif

bball.gif

QUOTE(Manu7 @ Dec 18 2009, 11:25 ) *
Ρε παιδιά μόνο εγώ βλέπω ότι η Μπάρτσα αυτή τη στιγμή κάνει πλάκα και παίζει το καλύτερο μπάσκετ?

Δεν ασχολούμαι με τη Μπάρτσα πριν το φ4. 30 χρόνια τώρα κάνει πλάκα Δεκέμβρη και μετά πάει εκεί στο φ4 και χάνει, εκτός αν έχει ταυτόχρονα στην 5άδα της τους δυο μεγαλύτερους winners της τελευταίας 15ετίας (2003). wink.gif

bball.gif

QUOTE(silversurfer @ Dec 18 2009, 12:26 ) *
Και διαβάζω σε κάποια posts ότι δεν πειράζει θα πέσουμε κ με Μπάρτσα μετά ακόμα καλύτερα τα γούρια! Όταν θα τρώμε τις 20άρες στο κεφάλι μέσα έξω κ θα πάμε με μειονέκτημα στα play off να δω τα γούρια!!

Φυσικά και πειράζει που χάσαμε. Δυσκολεύει το πράμα. Και πράγματι αυτά με τα γούρια είναι λιγάκι άκυρα. Αλλά μόνο αν η ομάδα παραμείνει σε αυτή τη φόρμα και με αυτές τις απουσίες υπάρχει η απειροελάχιστη πιθανότητα να "φάει" 20άρες "μέσα - έξω" από τον οποιονδήποτε, στο τοπ16. Θεωρώ λοιπόν πως η πιθανότητα του σεναρίου που περιγράφεις είναι μηδαμινή, σχεδόν μηδενική.

bball.gif

QUOTE(rchos @ Dec 18 2009, 13:27 ) *
ερωτηση για δυνατους λυτες.ποιος εχει χειροτερο σουτ?ο μπεβερλι η ο καλαθης? smiley.gif

Αυτή είναι ερώτηση που μόνο καλός γνώστης της οικοδομικής τέχνης μπορεί να μας απαντήσει, κάποιος που να ξέρει από τούβλο και χτίσιμο. smile.gif

bball.gif
Air and King
Το χθεσινο ματς του Παναθηναικου δεν το ειδα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.....

Μπορω ομως να πω οτι ειναι σαφεστατα η ομαδα με την μεγαλυτερη "ευχερεια" στο να διαχειρηζεται (αρνητικες) "καταστασεις" ποσο μαλλον οταν εχει χρονο ακομα να βελτιωθει καθως η χρονια δεν εχει φτασει καν στην μεση......

Ουσιαστικα μια ηττα στον Ομιλο ακομα και αν στερει την πρωτη Θεση δεν θα επρεπει να ανυσηχει ιδιαιτερα μια ομαδα που εχει φαει την τελευταια 15ετια των Πρωταθλητισμο με το κουταλι...
kolokotronis
Α ρε Ελλαδάρα!!
Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο.
Και τι δεν διάβασα...
Και όλα αυτά μετά από μία ήττα...
Το κορυφαίο ήταν το ''σχέδιο'' να μην σπάσει το ρεκόρ της ρεαλ των 8 ευρωπα'ι'ικών...
Τώρα το θυμήθηκαν?
Που τα 4 τελευταία χρόνια η τσσκα από 4 έφτασε τα 6 και ο ΠΑΟ από 3 έφταε τα 5?
Τι άλλο θα ακούσουμε?

Εγώ δεν ξέρω αν θα το πάρουμε και φέτος, νομίζω όμως ότι Φ4 κατά 90% θα πάμε.
Ομάδες να κερδίσουν 3 φορές τον ΠΑΟ, ανεξαρτήτως πλεονεκτήματος έδρας, είνα ελάχιστες και αουτσάιντερ για να το πετύχουν.

Ναι η ομάδα έχει προβλήματα-κενά,ναι έγιναν λάθη το καλοκαίρι, ναι δεν παίζουμε καλά άυτόν τον καιρό.
Αλλά μην φέρνουμε την καταστροφή.

ΠΑΝΑΘΑ και τα μυαλά στα μίξερ.
Παμε Παρίσι για το 6ο.
Manu7
QUOTE(AZ1980 @ Dec 18 2009, 19:47 ) *
Δεν ασχολούμαι με τη Μπάρτσα πριν το φ4. 30 χρόνια τώρα κάνει πλάκα Δεκέμβρη και μετά πάει εκεί στο φ4 και χάνει, εκτός αν έχει ταυτόχρονα στην 5άδα της τους δυο μεγαλύτερους winners της τελευταίας 15ετίας (2003). wink.gif

Ε με την ίδια λογική ούτε με τον Πάο πρέπει να ασχολείσαι!
Αφού τέτοια εποχή πελαγοδρομεί και τελικα το Μάϊο σηκώνει τις κούπες! blink.gif
AZ1980
QUOTE(Manu7 @ Dec 18 2009, 18:19 ) *
Ε με την ίδια λογική ούτε με τον Πάο πρέπει να ασχολείσαι!
Αφού τέτοια εποχή πελαγοδρομεί και τελικα το Μάϊο σηκώνει τις κούπες! blink.gif

Όχι πάντα wink.gif

Και δεν είπα πως δεν ασχολούμαι με την Μπάρτσα. Είπα πως δεν ασχολούμαι μαζί της μέχρι να με πείσει πως μπορεί να αποτινάξει από πάνω της αυτή την "λουζερίλα". Σόρι, αλλά είναι πάαααααρα πολλά τα χρόνια που αυτή η ομάδα πάει τρένο μέχρι το φ4 και χάνει μετά εκεί με κατεβασμένα τα χέρια.

bball.gif
silversurfer
@ lamar και tsouras oac

Παιδιά μη λέτε ότι (tsouras δεν είπες ασπάστηκες την άποψή του το ίδιο κάνει) εμείς λέγαμε για Τσάρτσα και Πέρπε και Μπατίστ το καλύτερο 4-5αρι της Ευρώπης γιατί πολύ απλά εγώ αλλά κ άλλοι φίλοι δεν έχουν την ίδια άποψη! Και αν θέλεις
σου ξαναλέω τη γνώμη μου για όλους αυτούς:

Πέρπε: καλός για αλλαγή και για να παίζει με την Καβάλα
Τσαρτσαρής: πρώην παίκτης μάλλον του μπάσκετ με κατρακύλα που όμοιά της δεν υπάρχει και που θα εκπλαγώ αν κάνει 1 ματς καλό στη χρονιά
Μαίκ: τον τρώνε σιγά σιγά τα γεράματα κ οι τραυματισμοί και δυσκολεύται να τα βάλει με 2-3 παίκτες όπως παλία. Στα δύσκολα θα βοηθήσει αλλά όχι κ το καλύτερο 4-5άρι!!

Μπορούμε να κάνουμε τράμπα Τσαρταρή - Μάριτς ??? banana.gif thumbsup.gif
Nik7
QUOTE(kolokotronis @ Dec 18 2009, 19:00 ) *
Α ρε Ελλαδάρα!!
Και τι δεν διάβασα...
Και όλα αυτά μετά από μία ήττα...
Το κορυφαίο ήταν το ''σχέδιο'' να μην σπάσει το ρεκόρ της ρεαλ των 8 ευρωπα'ι'ικών...
Τώρα το θυμήθηκαν?
Που τα 4 τελευταία χρόνια η τσσκα από 4 έφτασε τα 6 και ο ΠΑΟ από 3 έφταε τα 5?
Τι άλλο θα ακούσουμε?

Εγώ δεν ξέρω αν θα το πάρουμε και φέτος, νομίζω όμως ότι Φ4 κατά 90% θα πάμε.
Ομάδες να κερδίσουν 3 φορές τον ΠΑΟ, ανεξαρτήτως πλεονεκτήματος έδρας, είνα ελάχιστες και αουτσάιντερ για να το πετύχουν.

Ναι η ομάδα έχει προβλήματα-κενά,ναι έγιναν λάθη το καλοκαίρι, ναι δεν παίζουμε καλά άυτόν τον καιρό.
Αλλά μην φέρνουμε την καταστροφή.

ΠΑΝΑΘΑ και τα μυαλά στα μίξερ.
Παμε Παρίσι για το 6ο.

με πληγωσες ωρε Θεοδωρε!
ασφαλως κ τα τελευταια χρονια πηραν πολλα τροπαια ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ.
ακριβως ομως γι αυτο το λογο στη μαδριτη εχουν σκυλιασει.
απλα φετος πηραν μια ανασα απο τα τεραστεια χρεη της ΠΑΕ, εκαναν αυξηση κεφαλαιου κ πηραν ζεστο χρημα που παει και στο μπασκετ.
ως εκ τουτου θεωρω οτι τωρα εχουν εκτος απο τις προθεσεις κ τα μεσα να σταματησουν το σερι των ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ.
και αυτο πραττουν προς το παρον.
'εκλεψαν' τον Εκτορα, πιο πριν 'εκλεψαν' τον Αντερσεν, και τωρα θα τα δωσουν ολα.
στο 'ολα' περιλαμβανεται κ η επιρροη τους στον τομεα της διαιτησιας.
kseplenhs
QUOTE(Nik7 @ Dec 18 2009, 21:26 ) *
με πληγωσες ωρε Θεοδωρε!
ασφαλως κ τα τελευταια χρονια πηραν πολλα τροπαια ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ.
ακριβως ομως γι αυτο το λογο στη μαδριτη εχουν σκυλιασει.
απλα φετος πηραν μια ανασα απο τα τεραστεια χρεη της ΠΑΕ, εκαναν αυξηση κεφαλαιου κ πηραν ζεστο χρημα που παει και στο μπασκετ.
ως εκ τουτου θεωρω οτι τωρα εχουν εκτος απο τις προθεσεις κ τα μεσα να σταματησουν το σερι των ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ.
και αυτο πραττουν προς το παρον.
'εκλεψαν' τον Εκτορα, πιο πριν 'εκλεψαν' τον Αντερσεν, και τωρα θα τα δωσουν ολα.
στο 'ολα' περιλαμβανεται κ η επιρροη τους στον τομεα της διαιτησιας.

πήρε η ρεαλ τον άντερσεν?που παίζει τώρα nba?

πότε έγινε αυτό??
blink.gif
Nik7
QUOTE(kseplenhs @ Dec 18 2009, 19:35 ) *
πήρε η ρεαλ τον άντερσεν?που παίζει τώρα nba?

πότε έγινε αυτό??
blink.gif

ασε ρε κσεπλενη, εχω νεογεννητο, και ταχασα!
ολο κλαιει και εχω φηρανει!
στη μπαρτσα πηγε εχεις δικιο!
kseplenhs
τρομοκρατήθηκα ρε σύ...

νόμιζα πως τον έκλεισαν και τον άφησαν να πάει ένα χρόνο nba έτσι για την εμπειρία...tongue.gif
Nik7
[quote name='kseplenhs' date='Dec 18 2009, 19:42 ' post='369005']
τρομοκρατήθηκα ρε σύ...

νόμιζα πως τον έκλεισαν και τον άφησαν να πάει ένα χρόνο nba έτσι για την εμπειρία...tongue.gif
[/qu
μην εκπλαγεις αν δεν παει καλα φετος στο ΝΒΑ να τον αρπαξουν του χρονου.
εχουν πλανο στη μαδριτη!
qspock
QUOTE(Marciulionis @ Dec 18 2009, 03:10 ) *
Γιατί είναι η Μπάρτσα καλύτερη από πέρυσι? Δεν νομίζω ότι είναι καλύτεροι οι Λόρμπεκ-Μόρις από τους Άντερσεν - Ιλιασόβα. Θεωρητικά τουλάχιστον, εμφανώς χειρότερη θα τη χαρακτήριζα.

Δεν αναφερομαι τοσο σε αυτους, ουτε και στην αλλαγη Σαντιαγκο-Εντογκ, οσο στις προσθηκες Ρουμπιο και Μαικλ. Αυτοι ειναι μονο προσθηκες.
pou_pws_pote
υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασω τον αγωνα με τη ρεαλ γιατι θελω να τον ξαναδω;;
αν μπορει ας μου στειλει καποιος πμ
Air and King
QUOTE(kolokotronis @ Dec 18 2009, 20:00 ) *
Α ρε Ελλαδάρα!!

Μα η υπερβολη ειναι Εθνικο Σπορ.....
Στην Ελλαδα θα ακουσεις οτι ο Γκαλης(που βεβαιως ειναι ο κορυφαιος Ελληνας μπασκεμποληστας ολων των εποχων) ειναι καλυτερος απο τον Κομπι Μπραιαντ,ο Χατζηπαναγης(μεγαλος παιχτης ο "Βασια" αλλα....) καλυτερος απο τον Μαραντονα και τον Ροναλτινιο........

Γενικα καποιοι φιλαθλοι του Παναθηναικου μαλλον ειναι εκτος τοπου και χρονου που εχουν απαιτηση καθε χρονο να κανουν τριπλ κραουν και να κερδιζουν καθε ομαδα με 30 ποντους διαφορα λες και ειναι οι Μποστον Σελτικς ενω αφηνουν και αιχμες για τον Ζοτς.....ο οποιος κατεμε εχει την μεγαλυτερη ασυλεια που μπορει να εχει οποιοσδηποτε προπονητης.....Υπο την καθοδηγηση του ο Παναθηναικος γιγαντωσε σε απιστευτο βαθμο την Ιστορια του!
Για μενα ο Παναθηναικος δεν εχει καν το καλυτερο ροστερ στην Ευρωπη ακομα και πληρης να ειναι αλλα εχει τον Καλυτερο προπονητη στην Ιστορια του Ευρωπαικου μπασκετ(μονο ο Γκομελσκι και ο Ιβκοβιτς θα μπορουσαν "να τον ενοχλησουν" για αυτον τον Τιτλο) και αυτο οπως ολοι γνωριζουμε στην συγχρονη μπασκετικη Ευρωπη παιζει μεγαλο ρολο......Μεγαλυτερο πολλες φορες και απο το να εχεις τους καλυτερους παιχτες!

Στην Ελλαδα αν ο Παναθηναικος δεν παρει κανενα Τιτλο φετος ικανους εχω μερικους να τον κραζουν οπως εκαναν με τον Μαλκοβιτς την μετα 96 χρονια(εκει τουλαχιστον ειχαν δικαιολογια)..........
Marciulionis
QUOTE(Air and King @ Dec 19 2009, 00:57 ) *
Μα η υπερβολη ειναι Εθνικο Σπορ.....
Στην Ελλαδα θα ακουσεις οτι ο Γκαλης(που βεβαιως ειναι ο κορυφαιος Ελληνας μπασκεμποληστας ολων των εποχων) ειναι καλυτερος απο τον Κομπι Μπραιαντ,ο Χατζηπαναγης(μεγαλος παιχτης ο "Βασια" αλλα....) καλυτερος απο τον Μαραντονα και τον Ροναλτινιο........

Γενικα καποιοι φιλαθλοι του Παναθηναικου μαλλον ειναι εκτος τοπου και χρονου που εχουν απαιτηση καθε χρονο να κανουν τριπλ κραουν και να κερδιζουν καθε ομαδα με 30 ποντους διαφορα λες και ειναι οι Μποστον Σελτικς ενω αφηνουν και αιχμες για τον Ζοτς.....ο οποιος κατεμε εχει την μεγαλυτερη ασυλεια που μπορει να εχει οποιοσδηποτε προπονητης.....Υπο την καθοδηγηση του ο Παναθηναικος γιγαντωσε σε απιστευτο βαθμο την Ιστορια του!
Για μενα ο Παναθηναικος δεν εχει καν το καλυτερο ροστερ στην Ευρωπη ακομα και πληρης να ειναι αλλα εχει τον Καλυτερο προπονητη στην Ιστορια του Ευρωπαικου μπασκετ(μονο ο Γκομελσκι και ο Ιβκοβιτς θα μπορουσαν "να τον ενοχλησουν" για αυτον τον Τιτλο) και αυτο οπως ολοι γνωριζουμε στην συγχρονη μπασκετικη Ευρωπη παιζει μεγαλο ρολο......Μεγαλυτερο πολλες φορες και απο το να εχεις τους καλυτερους παιχτες!

Στην Ελλαδα αν ο Παναθηναικος δεν παρει κανενα Τιτλο φετος ικανους εχω μερικους να τον κραζουν οπως εκαναν με τον Μαλκοβιτς την μετα 96 χρονια(εκει τουλαχιστον ειχαν δικαιολογια)..........

Τόσο εθνικό σπορ που υπερρβάλλουμε ακόμα κι όταν θέλουμε να δείξουμε τις υπερβολές των άλλων... Γιατί τα παραδείγματά σου είναι λίγο υπερβολικά... rolleyes.gif

Η βασική απαίτηση από την ομάδα είναι να παίζει καλό μπάσκετ και να διεκδικεί όλους τους τίτλους στα ίσια κάθε χρόνο. Κι όχι δεν είναι υπερβολικό να το απαιτεί κανείς αυτό από τη κορυφαία ομάδα κατά τεκμήριο τις τελευταίας 15ετίας από την οποία έχουν περάσει σχεδόν όλα τα λαμπερότερα αστέρια του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, από το Γκάλη και το Γιαννάκη, το Ντομινίκ, το Ράτζα και το Μποντιρόγκα, μέχρι τους σύγχρονους Σάρας, Διαμαντίδη και Σπανούλη.

Δεν είναι μόνο ο προπονητής ο ΠΑΟ κι αυτή η άποψη είναι υποτιμητική καθώς τα ονόματα των παικτών που έχουν περάσει προκαλούν δέος σε όποιον έχει στοιχειώδη γνώση μπάσκετ. Και ο ΠΑΟ γιγάντωσε και επειδή πάντα είχε στο ρόστερ του, εκτός από το καλύτερο προπονητή και τα μεγαλύτερα αστέρια της Ευρώπης.

Τώρα άμα χάσουμε όλους τους τίτλους, έχει τεράστια σημασία και πως θα γίνει αυτό. Άμα τους χάσουμε με συνεχόμενες εμφανίσεις σαν αυτή με τη Ρεάλ, ναι θα υπάρξει γκρίνια και δικαίως. Άμα τους χάσουμε στις λεπτομέρειες δε θα ανοίξει μύτη. Υποτιμάς πάρα πολύ τη πίστη του κόσμου στην ομάδα αυτή.
colonel gomelsky
QUOTE(Marciulionis @ Dec 19 2009, 19:43 ) *
Τώρα άμα χάσουμε όλους τους τίτλους, έχει τεράστια σημασία και πως θα γίνει αυτό. Άμα τους χάσουμε με συνεχόμενες εμφανίσεις σαν αυτή με τη Ρεάλ, ναι θα υπάρξει γκρίνια και δικαίως. Άμα τους χάσουμε στις λεπτομέρειες δε θα ανοίξει μύτη. Υποτιμάς πάρα πολύ τη πίστη του κόσμου στην ομάδα αυτή.

Έχεις απόλυτο δίκιο σ αυτό που λες για τον κόσμο και την πίστη του στην ομάδα. Ένα ενδιαφέρον άρθρο που αναφέρεται ακριβώς σ αυτό:

http://www.sport-fm.gr/article/209687
lamar
QUOTE(ilpostino @ Dec 18 2009, 18:22 ) *

Και η Ρεαλ συνεχισε τις μεγαλες εμφανισεις στην ACB αφου μετα την ηττα απο την Ομπραντοριο εφαγε και μια ξεγυρισμενη 20αρα απο την Καχα Λαμποραλ.
Μηπως τους αναστησατε τελικα???

Και ολα αυτα τα λεω για να προλαβω μερικους, οχι για να πω οτι η Ρεαλ ειναι λιγη, αλλα οτι σε καμια περιπτωση Μπαρτσα, και ιδιαιτερα αυτο που εκαναν μερικοι εδω μεσα που συνεκριναν τα ματς Παο - Μπαρτσα και Παο - Ρεαλ ενω δεν ειχα καμια μα καμια σχεση.
Weekendman
QUOTE(lamar @ Dec 19 2009, 23:27 ) *
Και η Ρεαλ συνεχισε τις μεγαλες εμφανισεις στην ACB αφου μετα την ηττα απο την Ομπραντοριο εφαγε και μια ξεγυρισμενη 20αρα απο την Καχα Λαμποραλ.
Μηπως τους αναστησατε τελικα???

Και ολα αυτα τα λεω για να προλαβω μερικους, οχι για να πω οτι η Ρεαλ ειναι λιγη, αλλα οτι σε καμια περιπτωση Μπαρτσα, και ιδιαιτερα αυτο που εκαναν μερικοι εδω μεσα που συνεκριναν τα ματς Παο - Μπαρτσα και Παο - Ρεαλ ενω δεν ειχα καμια μα καμια σχεση.

Είπαμε ο Παναθηναικός είναι σε κακή κατάσταση όταν παίζει π.χ ο ΠΑΟΚ με Παππαδόπουλο,Γκετσέβσκι δίδυμο ψηλών πιο βαρύ δεν γίνεται και δεν το εκμεταλλεύεται ο Παναθηναικός που κάνει αυτήν την δουλειά τόσα χρόνια είναι ενδεικτικό...

Το μόνο σίγουρο κοινό φετινής Ρεάλ και περσινής Μπαρτσέλόνα είναι η ταχύτητα και η ευελιξία των ψηλών και των 2 ομάδων...
Αυτα τα λίγα γιατί δυστυχώς ο χρόνος δεν επιτρέπει συχνές επισκέψεις στο Φόρουμ μερικές φορές...
il postino
ρε παιδια μιλησα για ομοιοτητα του φετινου ματς με τη ρεαλ και του περσινου με τη μπαρτσα απο την οπτικη οτι και στις δυο περιπτωσεις ο παο ειχε off αρκετα βασικα στελεχη του παιζοντας μεσα στην εδρα του με μια ανταγωνιστρια ομαδα επιπεδου f4. και μαλιστα το ειχα πει και πριν απο το παιχνιδι . οπως και να χει , ο καθεις τη γνωμη του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.