Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA DRAFT 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 25 2010, 17:28 ) *
Και οχι μονο αυτος...
Εξω εμειναν & οι Σερον Κολινς,Τσαρλς Γκαρσια,Συλβεν Λαντεσμπεργκ,Ντενις Κλεμεντε,Ομαρ Σαμχαν,Ραιαν Τομπσον,Μανι Χαρις,Ομπρει Κολεμαν,Σαμαρντο Σαμιουελς,Μιροσλαβ Ραντουλιτσα,Μπραιαν Ζουμπεκ και αρκετοι αλλοι...
Νομιζω οτι αρκετοι απ'αυτους θα εχουν τις ευκαιριες τους μεσα στο καλοκαιρι...

Και ο Λευκορώσος ο Παρακχούσκι επίσης απέξω...
Όπως και ο Τσισμ του Τεννεσί, ο Ρέινολντς του Βιλανόβα και ο Μίλμπουρν του Μέριλαντ rolleyes.gif
Αρκετά τα λαβράκια για Ευρώπη φέτος!

Κάπου διάβασα πάντως πως ο Ραντλ θα παίξει στο σαμερ λιγκ με τους Ουίζαρντς w00t.gif
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ Jun 25 2010, 15:35 ) *
Αυτος ο Αντερσον που επελεξαν οι Σπερς στο νο20 ειναι τυπικο αμερικανακι σουπερ σκορερ ή κανει κι αλλες δουλειες στο παρκε?

Νομιζω οτι οι Σπερς ζωγραφισαν & φετος... wink.gif
Τα χαρακτηριστικα του Αντερσον τα ανεφερε ο φιλος Sixama...
Πολυ καλος επιθετικος & αμυντικος παικτης,με μεγαλο size για τη θεση που αγωνιζεται.
Τον βλεπω μελλοντικα να τον λογαριαζουν ως draft steel...& νομιζω οτι θα αποτελεσει τη λυση στην μετα-Τζινομπιλι εποχη..
Για τον Βρετανο Ριτσαρτς εχω κανει αρκετες νυξεις τωρα τελευταια...
Ο μολις 19χρονος F-C,εχει υψος-κορμι & potential....και φαινεται αποφασισμενος να πετυχει μιας & δεν πηρε πισω την υποψηφιοτητα του,δηλωνοντας πως δεν τον ενδιαφερει να λαβει καποια δεσμευση απο καποια ομαδα(να εχει δηλαδη καπαρωμενη μια σιγουρη επιλογη..),& πως θελει να μεινει & να δουλεψει μονιμα στην Αμερικη,μη εχοντας προβλημα αν τον στειλουν στην αναπτυξιακη λιγκα...
Προσπαθηστε να συγκρατησετε το ονομα του...διοτι νομιζω οτι θα κανει & αυτος καλη καριερα... wink.gif

QUOTE(sixama23 @ Jun 25 2010, 17:38 ) *
Και ο Λευκορώσος ο Παρακχούσκι επίσης απέξω...
Όπως και ο Τσισμ του Τεννεσί, ο Ρέινολντς του Βιλανόβα και ο Μίλμπουρν του Μέριλαντ rolleyes.gif
Αρκετά τα λαβράκια για Ευρώπη φέτος!

Κάπου διάβασα πάντως πως ο Ραντλ θα παίξει στο σαμερ λιγκ με τους Ουίζαρντς w00t.gif

Σωστος...
Υπαρχουν παρα μα παρα πολυ undrafted,που μπορουν να κανουν καριερα & στο ΝΒΑ & στην Ευρωπη...
Ο Ραντλ στο σαμερ-λιγκ των Ουιζαρντς?Γιατι οχι....
Μπορει ο Σοντερς να τον βλεπει ως αντι-Μποικινς... rolleyes.gif '
Οπως & να 'χει παντως,θεωρω πως ολο & καπου θα υπογραψει..
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jun 25 2010, 12:01 ) *
- Έκπληξη η αναρρίχηση του Γκρέιβις Βάσκεθ στο Νο 28 και η επιλογή του από τους Γκρίζλις 41.gif
Μεγάλες αρνητικές εκπλήξεις οι επιλογές του Αλάμπι στο Νο 50 και του Ουώρρεν στο Νο 54.

- Οι επιλογές των Νικς στο Νο 38 και Νο 39 γιουχαρίστηκαν από το κοινό του Μάντισον. Πράγματι η επιλογή του Ράουτινς ήταν μη αναμενόμενη καθώς ο Καναδός σε όλες σχεδόν τις προβλέψεις ήταν εκτός ντραφτ. Μάλλον κακή επιλογή για τους Νικς. Αντίθετα ο Λάντρυ Φιλντς δεν νομίζω ότι άξιζε αποδοκιμασίες. Είναι ένας πολυσύνθετος SF και ικανός να παίξει άμεσα στο ΝΒΑ.

- Οι Μπακς πρόσθεσαν βάθος στις θέσεις των ψηλών, κάτι που χρειάζονταν οπωσδήποτε, με τις επιλογές των Λάρυ Σάντερς στο Νο 15 και Τζερόμ Τζόρνταν στο Νο 44. Πήραν επίσης άλλον έναν undersized PF με έφεση στα ριμπάουντ, τον Γκαλόν στο Νο 47 ενώ αρκετά καλή επιλογή είναι και ο Χόμπσον στο Νο 37, ένας όχι αρκετά αθλητικός παίκτης αλλά πολύτιμο εργαλείο καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στις 3 θέσεις της περιφέρειας. Ίσως να χρειαζόταν ένας PG ώστε να υπάρξει μπακ απ του Τζένινγκς. Λογικά οι Μπακς θα επιχειρήσουν να ανανεώσουν με τον Ριντνάουρ.

Ο Βασκεζ εξαργυρωσε την εξαιρετικη χρονια που εκανε φετος.
Ειμαι σιγουρος οτι μπορει να καθιερωθει αποκλειστικα στη θεση του PG & να βγαλει το ψωμι του ως ενας καλος ρολιστας.
Στην Ευρωπη παντως,ανετα θα μπορουσε να εξελιχθει σε εναν σουπερ-σταρ.... rolleyes.gif

Στις αρνητικες εκπληξεις ηταν & οι Λαβαλ(οχι για μενα παντως.. smiley.gif )..Ιμπανκς,Ρομπινσον,Ουαιτσαιντ...

Για τους Νικς τωρα τι να πω?... rolleyes.gif
Ατυχης η εμπνευση για τον Ραουτινς...και επειδη δεν νομιζω οτι καποια ομαδα θα τον ειχε στο στοχαστρο της...θα μπορουσαν καλλιστα να τον προσκαλεσουν στο σαμερ λιγκ τους ΩΣ UNDRAFTED.... smiley.gif
Συν οτι ενδιαφερονται & για τον Ρουντι...που σημαινει πως θα ηταν καλυτερο να κινηθουν προς την αποκτηση ενος καλου ψηλου..
Ο Φιλντς μπορει να μην ειναι ''πιασαρικο'' ονομα,πιστευω ομως οτι ειναι μια αρκετα καλη επιλογη,αν & μπορει να θεωρηθει & αυτος ως εκπληξη..
Δεν αποκλειεται οι Νικς τελικα να παραχωρησουν τον Τσαντλερ..

Οι Μπακς γεμισαν τα κενα τους μεσ'στη ρακετα.
Εχω παντως μια ενσταση για τον Γκαλον....γιατι ο τυπος ζυγιζει σχεδον 300p(περιπου 135 κιλα..),& δεν νομιζω οτι προοριζεται για PF,αλλα για C...
Ενα PG η' SG η' SF να ηταν μια καλυτερη επιλογη..
a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ Jun 25 2010, 04:38 ) *
1η ανταλλαγή draft picks: Οι Hornets διάλεξαν τον Aldrich και τον έδωσαν στους Thunder πακέτο με Mo Peterson για να διαλέξουν στο 18 και το 21.

Η OK βρήκε και παίκτη που μπορεί να σκοράρει στο 2 (ο Thabo καλός μόνο για άμυνα) και βάζει και έναν ακόμα καλό αμυντικό ψηλό μετά τον Ibaka. Ξεφόρτωμα για Hornets που ελπίζουν ο Okafor και ο Paul να παίξουν στο ύψος τους φέτος και rebuilding απ΄του χρόνου (bb peja...). Αφού τους βγήκαν 2 καλά picks πέρυσι (Collison, Thornton) γιατί όχι και φέτος?

Πολυ καλη αυτη η προσθηκη για τους Θαντερ,οι οποιοι δειχνουν ξεκαθαρα οτι προννοησαν για την ''επομενη μερα'' στην φροντ-λαιν τους...
Το συμβολαιο του Ε.Τομας ληγει τωρα,ενω των Κολλισον-Κριστιτς το επομενο καλοκαιρι..
Ο Αλντριτζ προσθετει στο mix των Θαντερ,bulk,υψος & αμυντικες ικανοτητες.
Εντωμεταξυ επελεξαν & τον Γερμανο Τιμπορ Πλεις,για τον οποιο μπορουν να κανουν υπομονη για μια 2ετια,προκειμενου να ψηθει περισσοτερο παιζοντας στην Ευρωπη...συν & τον ηδη επαγγελματια F Λαταβιους Ουιλλιαμς,ο οποιος δειχνει να εχει παρομοια χαρακτηριστικα με τον Γκριν.
Και αν υπολογισουμε & τον Μιουλενς,τοτε ειναι σιγουρο οτι οι Θαντερ εχουν καλυψει πληρως τα νωτα τους για τα επομενα χρονια.

Οι Χορνετς κινηθηκαν εξυπνα,καθως & γλιτωσαν καποια χρηματα & επελεξαν 2 παικτες που εχουν ολα τα φοντα να γινουν πολυ καλοι επαγγελματιες.
Ο Ποουντεξτερ ηταν αρκετα υποτιμημενος σε ολες αυτες τις κουβεντες-συζητησεις-εκτιμησεις,ομως ειναι καλος παικτης & αθλητης & ετοιμος,καθως αποφοιτησε κανονικα απ το Ουασιγκτον..
Τον Μπρακινς,ισως ημουν & ο μοναδικος παγκοσμιως που επεμενα να τον υπολογιζω ως πικ 1ου γυρου... smiley.gif
Εξαιρετικο all around F,με πολυ ανεπτυγμενο επιθετικο παιχνιδι...& ισως στο μελλον οι Χορνετς,να μην ενδιαφερθουν για να ανανεωσουν τον Ουεστ..
a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ Jun 25 2010, 04:01 ) *
Νομίζω ότι τους ταιριάζει. 3 έχουν μόνο τον Rasual που δε λέει και πολύ για starter. Με σάπιο να βγάζει τη χρονιά θα έχουν πολύ καλή 1η πεντάδα. Ειδικά αν βελτιωθεί και ο Jordan θα έχουν super front line και θα περιμένουν (κλασικά) τον Beard να αποφασίσει να παίξει...

Ο Αμινου ειναι ενα ψηλο & πολυ αθλητικο all around F & μπορει να φτιαξει ενα πολυ ελπιδοφορο διδυμο στα F με τον Γκριφιν.
Η θεση του SF ηταν το μοναδικο κενο που οι Κλιπερς επρεπε να καλυψουν,ωστε να να εχουν ετοιμο το βασικο τους σχημα για του χρονου.
Ο Μπατλερ,οπως & ο Αουτλοου ειναι free agent το καλοκαιρι...
Και εχω την αισθηση πως θα ανανεωσουν μονο τον 2ο...ο οποιος ναι μεν ειχε εναν σοβαρο τραυματισμο τη σεζον που μας περασε,ειναι ομως εμπειρος,αθλητικος,σουταρει πολυ καλα & μπορει & αυτος να καλυψει & τις 2 θεσεις των F..
Απ τη στιγμη που στους Κλιπερς καθησε τοσο ο Μπλεντοε,οσο & ο Ουωρρεν,εκτιμω πως οι Μπατλερ-Μπλεηκ δεν θα συνεχισουν & του χρονου.
Νομιζω οτι οι Κλιπερς ηταν μια εκ των κερδισμενων στο φετινο ντραφτ..

QUOTE(a bullet for your head @ Jun 25 2010, 00:21 ) *
Ας ριξω εστω μια τελευταια εκτιμηση για τη λοταρια:

1.Ουιζαρντς:Τζον Ουωλ
2.Σιξερς:Ιβαν Τερνερ
3.Νετς:Ντερικ Φειβορς
4.Γουλφς:Ουες Τζονσον
5.Κινγκς:Ντε Μαρκους Καζινς
6.Ουωρριορς:Εκπε Ουντου
7.Πιστονς:Γκρεγκ Μονροε
8.Κλιπερς:Αλ Φαρουκ Αμινου
9.Τζαζ:Λιουκ Μπαμπιτ
10.Πεισερς:Εντ Ντειβις
11.Χορνετς:Πολ Τζορτζ
12.Γκριζλις:Γκορντον Χειγουωρντ
13.Ραπτορς:Κοουλ Αλντριτζ
14.Ροκετς:Πατρικ Πατερσον

Τελικα φιλε Sixama δεν τα πηγα & ασχημα με την τελευταια μου εκτιμηση... rolleyes.gif
Επιασα τα πρωτα 8 ονοματα & συνολικα ειχα 9 στα 14...υποβοηθουμενος βεβαια,απο καποιες πληροφοριες της τελευταιας στιγμης.. smiley.gif

QUOTE(sixama23 @ Jun 25 2010, 04:10 ) *
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Χέιγουορντ, νομίζω πως οι Τζαζ έκαναν "πατάτα" icon_drunk.gif

Δεν νομίζω ότι άξιζε να προσπεράσουν τους Μπάμπιτ και Τζωρτζ για χάρη του Χέιγουορντ...

Αν σου πω πως τη στιγμη που τοποθετουσα τον Μπαμπιτ στην 9η επιλογη(στην τελευταια μου εκτιμηση για την λοταρια),υπηρχε μια φωνη που μου ελεγε..''Βαλε τον Χειγουωρντ''..θα με πιστεψεις?... rolleyes.gif
Δεν νομιζω οτι οι Τζαζ εκαναν πατατα.
Και οι 3 που αναφερεις ειναι εξαιρετικα prospects...οποτε το βασικοτερο κριτηριο θα ηταν,το ποιος απ'αυτους θα ειναι ο πιο συμβατος στην φιλοσοφια του κοουτς Σλοαν... wink.gif
Ο Χειγουωρντ σε σχεση με τους αλλους 2,ειναι πιο πολυδιαστατος & ισως πιο decent & αξιοπιστος στην αμυνα.
Για να τον προτιμησε ο κοουτς Σλοαν,κατι θα ξερει περισσοτερο...
Παντως ως λυση για την μετα-Κιριλενκο εποχη,θα την χαρακτηριζα ως παρα πολυ καλη.

QUOTE(aegeansheed @ Jun 25 2010, 03:52 ) *
O Dumars θα πάρει Monroe. Δε μπορεί να τον προσπεράσει

Μια χαρα του καθησε ο Μονροε...οπως & ο Τερικο Ουαιτ...ο οποιος αν κατεβαινε στο ντραφτ της επομενης χρονιας,μπορει να πλασαριζοταν & στη λοταρια.
Ο Μονροε ειναι ο πιο πληθωρικος ψηλος του ντραφτ,που θεωρητικα μπορει να παιξει & στις 2 θεσεις των ψηλων.
Ο Ουαιτ ειναι ενα Combo G που θα αντικαταστησει μαλλον τον Μπαινουμ του οποιου το συμβολαιο ληγει.
Οι Πιστονς αν & ειχαν μονο 2 επιλογες,ηταν & οι 2 πολυ επιτυχημενες.. wink.gif
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 25 2010, 19:02 ) *
Ο Αμινου ειναι ενα ψηλο & πολυ αθλητικο all around F & μπορει να φτιαξει ενα πολυ ελπιδοφορο διδυμο στα F με τον Γκριφιν.
Η θεση του SF ηταν το μοναδικο κενο που οι Κλιπερς επρεπε να καλυψουν,ωστε να να εχουν ετοιμο το βασικο τους σχημα για του χρονου.
Ο Μπατλερ,οπως & ο Αουτλοου ειναι free agent το καλοκαιρι...
Και εχω την αισθηση πως θα ανανεωσουν μονο τον 2ο...ο οποιος ναι μεν ειχε εναν σοβαρο τραυματισμο τη σεζον που μας περασε,ειναι ομως εμπειρος,αθλητικος,σουταρει πολυ καλα & μπορει & αυτος να καλυψει & τις 2 θεσεις των F..
Απ τη στιγμη που στους Κλιπερς καθησε τοσο ο Μπλεντοε,οσο & ο Ουωρρεν,εκτιμω πως οι Μπατλερ-Μπλεηκ δεν θα συνεχισουν & του χρονου.
Νομιζω οτι οι Κλιπερς ηταν μια εκ των κερδισμενων στο φετινο ντραφτ..

Τελικα φιλε Sixama δεν τα πηγα & ασχημα με την τελευταια μου εκτιμηση... rolleyes.gif
Επιασα τα πρωτα 8 ονοματα & συνολικα ειχα 9 στα 14...υποβοηθουμενος βεβαια,απο καποιες πληροφοριες της τελευταιας στιγμης.. smiley.gif

Αν σου πω πως τη στιγμη που τοποθετουσα τον Μπαμπιτ στην 9η επιλογη(στην τελευταια μου εκτιμηση για την λοταρια),υπηρχε μια φωνη που μου ελεγε..''Βαλε τον Χειγουωρντ''..θα με πιστεψεις?... rolleyes.gif
Δεν νομιζω οτι οι Τζαζ εκαναν πατατα.
Και οι 3 που αναφερεις ειναι εξαιρετικα prospects...οποτε το βασικοτερο κριτηριο θα ηταν,το ποιος απ'αυτους θα ειναι ο πιο συμβατος στην φιλοσοφια του κοουτς Σλοαν... wink.gif
Ο Χειγουωρντ σε σχεση με τους αλλους 2,ειναι πιο πολυδιαστατος & ισως πιο decent & αξιοπιστος στην αμυνα.
Για να τον προτιμησε ο κοουτς Σλοαν,κατι θα ξερει περισσοτερο...
Παντως ως λυση για την μετα-Κιριλενκο εποχη,θα την χαρακτηριζα ως παρα πολυ καλη.

Έχω τις ενστάσεις μου σχετικά με τον Αμίνου και το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση του SF...
Είναι τρομερά αθλητικός αλλά απειλεί ελάχιστα από την περιφέρεια και δεν έχει καλό ball handling. Περισσότερο "τεσσαρίζει" θα έλεγα. Μπορεί να δουλέψει όμως και να βελτιωθεί. Συμφωνώ πάντως πως οι Κλίπερς έκαναν καλές κινήσεις χθες.

Δε συμφωνώ πως ο Χέιγουορντ είναι πιο πολυδιάστατος.
Ο Χέιγουρντ είναι όντως αξιόπιστος στην άμυνα αλλά σε σχέση με τους Τζωρτζ και Μπάμπιτ δεν είναι καθόλου aggressive στην επίθεση. Αν έψαχναν τον αντι-Κιριλένκο οι Τζαζ, τότε σίγουρα ο Χέιγουορντ ήταν ότι πιο κοντινό στο Ρώσο. Πάντως τα πικ 1ου γύρου των Τζαζ συνήθως δεν τους "βγαίνουν"...

Φρέσκο νέο: Ο Τζον Χάμμοντ έστειλε το Νο 44 Τζερόμ Τζόρνταν στους Νικς έναντι 1 εκατ. δολαρίων.
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jun 25 2010, 19:11 ) *
Έχω τις ενστάσεις μου σχετικά με τον Αμίνου και το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση του SF...
Είναι τρομερά αθλητικός αλλά απειλεί ελάχιστα από την περιφέρεια και δεν έχει καλό ball handling. Περισσότερο "τεσσαρίζει" θα έλεγα. Μπορεί να δουλέψει όμως και να βελτιωθεί. Συμφωνώ πάντως πως οι Κλίπερς έκαναν καλές κινήσεις χθες.

Δε συμφωνώ πως ο Χέιγουορντ είναι πιο πολυδιάστατος.
Ο Χέιγουρντ είναι όντως αξιόπιστος στην άμυνα αλλά σε σχέση με τους Τζωρτζ και Μπάμπιτ δεν είναι καθόλου aggressive στην επίθεση. Αν έψαχναν τον αντι-Κιριλένκο οι Τζαζ, τότε σίγουρα ο Χέιγουορντ ήταν ότι πιο κοντινό στο Ρώσο. Πάντως τα πικ 1ου γύρου των Τζαζ συνήθως δεν τους "βγαίνουν"...

Φρέσκο νέο: Ο Τζον Χάμμοντ έστειλε το Νο 44 Τζερόμ Τζόρνταν στους Νικς έναντι 1 εκατ. δολαρίων.

4αριζει για το κολεγιακο επιπεδο.
Για το ΝΒΑ προοριζεται σιγουρα για SF & εχει potential & περιθωρια στο να βελτιωσει το παιχνιδι του.
Νομιζω οτι μια 3αδα στα F με τους Αμινου-Γκριφιν-Αουτλοου θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα,αθλητικη & ταλαντουχα.

Ο Χειγουωρντ εκτος απο αξιοπιστος αμυντικος,σουταρει πολυ καλα,ενω καταφερε & αναδειχτηκε μεσα απο ενα κολεγιο,που στηριχτηκε στη πολυ καλη ομαδικη δουλεια κατα κυριο λογο & οχι στις ''εξαρσεις'' η' τον ''οιστρο'' του ενος μονο παικτη....και ολα αυτα μαλλον μετρησαν στον κοουτς Σλοαν.. wink.gif

Απ το πολυ κραξιμο κινηθηκαν οι Νικς στην αποκτηση του Τζορνταν?.... smiley.gif
Βλακεια του Χαμοντς να τον δωσει μονο για μετρητα....
Αν ημουν στη θεση του θα ζητουσα τον Φιλντς...

Πως ειδες τις επιλογες των Πιστονς?
Μια χαρα του 'κατσαν του Ντουμαρς οι Μονροε-Ουαιτ...

ΥΓ1:Περιμενες τα σχολια μου?... rolleyes.gif
Πως με βλεπεις ως τωρα?... rolleyes.gif
Και να φανταστεις οτι βρισκομαι μολις στο 30% με 35%,ολων αυτων που σκεφτομαι να γραψω... biggrin.gif

ΥΓ2:Παω να φαω & θα επιστρεψω... 71.gif
a bullet for your head
Ενα αρθρο με το τι πηραν οι ομαδες...
http://www.nbadraft.net/2010-nba-draft-grades

Και ας συνεχισω με καποια σχολια...

-Οι Ουιζαρντς νομιζω οτι ενισχυθηκαν αρκετα απο χθες..
Επελεξαν ενα απ τα καλυτερα ντραφτ πικ στην LeBron's era...τον Τζον Ουωλ.
Απεκτησαν ΤΣΑΜΠΑ τους Χαινριχ-Σεραφιν..καθως & τον Τρεβορ Μπουκερ(δεν ειναι λιγοι αυτοι που πιστεουν οτι θα αποδειχθει τουλαχιστον εφαμιλλος των Λαντρι-Μιλσαπ...)..
Καλυψαν με τον καλυτερο δυνατο τροπο,κενα τους στο μπακ-κορτ & μενει να δουμε το τι θα κανουν με τους Αρινας-Λιβινγκστοουν...
Θα ανταλλαξουν τον 1ο?
Θα ανανεωσουν τον 2ο?
Επισης θα ενεργοποιησουν την οψιον στο συμβολαιο του Χαουαρντ?

Παντως & στη φροντ-λαιν προσθεσαν αθλητικοτητα-ταχυτητα-δυναμη & το mix των παικτων που θα κληθει να διαχειριστει-αξιοποιησει ο Σοντερς,ειναι παρα πολυ ενδιαφερον αν μη τι αλλο..

-Οι σκεψεις μου για τους Γουλφς ειναι αναμικτες... rolleyes.gif
Ο Τζονσον εκτος του οτι ειναι πολυ καλος παικτης,δειχνει να ειναι & καταλληλο fit για την ομαδα του Ραμπις..
Οι Γουλφς χρειαζονταν SG...ισως & 2...εκτος & εαν σκοπευουν να αξιοποιησουν περισσοτερο τον περσινο ρουκι απ το Νορθ Καρολαινα..τον Ουειν Ελλιγκτον..
Προτιμησαν να αποκτησουν μεσω ανταλλαγης εναν πιο εμπειρο & ψημενο,τον Ουεμπστερ..
Ειναι ψηλος-δυνατος-αθλητικος-καλο παιδι,παιζει καλη αμυνα & σουταρει ικανοποιητικα,χωρις ωστοσο να εχει πιασει τις προσδοκιες ενος Νο6 του ντραφτ..
Ζωντας στη σκια του Μπραντον & εχοντας & τον Ρουντι να ανταγωνιστει,δεν ειχε & πολλες ελπιδες για να μονιμοποιηθει μελλοντικα.
Στους Γουλφς μπορει να αρπαξει αυτη την ευκαιρια..
Οι Λ.Χειγουωρντ & Μπιελιτσα ειναι πολυτελεια απ τη στιγμη που υπαρχουν οι Τζονσον & Μπριουερ..
Βεβαια μπορουν να περιμενουν την ωριμανση του Μπιελιτσα(συνεχιζοντας να παιζει στην Ευρωπη),& εως οτου ληξει το συμβολαιο του Μπριουερ..
Εαν 'θελαν να προσθεσουν υψος-αμυντικες ικανοτητες-δυναμη,θα μπορουσαν καλλιστα να επιλεξουν τους Αλαμπι-Παραχουσκι...αντι των Πρεστεζ-Ν'Ντιαγε...

-Οι Χιτ εκαναν καλες προσθηκες αν & η επιλογη του Μπατλερ ηταν μινι-εκπληξη...
Παντως ο SF του Ουεστ Βιρτζινια συγκαταλεγοταν στα 20 πρωτα πικ,πριν τραυματιστει σοβαρα...& εαν επανελθει γερος & δυνατος,μελλοντικα μπορει να κανει καλη καριερα..
Ο Βειναρντο μπορει να μην εχει & τοσο ανεπτυγμενο επιθετικο παιχνιδι,ομως εχει ολα φοντα να γινει μελλοντικα ενας απ τους καλυτερους αμυντικους ψηλους της λιγκα...
Εχει επισης τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απ τον Μπισλει,που σημαινει πως αλληλοσυμπληρωνονται θαυμασια.
Η επιλογη του Πιτμαν στο Νο32 ηταν & αυτη μια εκπληξουλα...
Θυμιζω οτι πριν λιγο καιρο εχασε τον αδελφο του,ο οποιος δολοφονηθηκε μετα απο πυροβολισμο στο κεφαλι...
Αν ο ιδιος & οι Χιτ προσεξουν τη ''σιλουετα'' του,θα γινει πολυ χρησιμος παικτης...ενω ειμαι σιγουρος οτι το ΝΒΑ Level του ταιριαζει πολυ καλυτερα..
a bullet for your head
Και τα 3 ντραφτ πικ των Μπλειζερς εχουν 3 κοινα στοιχεια...
Και οι 3 ειναι αριστεροχειρες....συν οτι διαθετουν εκπληκτικη ικανοτητα να δημιουργουν τις δικες τους φασεις...
Και ειδικα το 2ο ειναι αρκετα ενδιαφερον,αν αναλογιστουμε την sophisticated φιλοσοφια του ΜακΜιλαν...καθως & το γεγονος οτι πλην του Μπραντον(κατα 1ο λογο),& των Μιλλερ-Μπειλες(κατα 2ο λογο),ολοι οι υπολοιποι δεν ειχαν τετοια ανεπτυγμενη ικανοτητα(Ρουντι-Ουεμπστερ-Μπατουμ)...
Τελος εχουν εφεση & ικανοτητα στο open court..

Οι Τζονσον-Ουιλλιαμς διαθετουν μεγαλη ικανοτητα στο 1 vs 1 & στο pick n' roll...
Ειδικα ο Ουιλλιαμς,αν & SG εβγαζε 3.8ασ μ.ο.,εχοντας πολλες φορες τη κατοχη της μπαλας & αναλαμβανοντας πολλες πρωτοβουλιες στο να εκτελεσει & να δημιουργησει...
Σιγουρα διαθετουν διαφορετικα χαρακτηριστικα απ τους Ουεμπστερ(εφυγε ηδη),& Ρουντι(αναμενεται να φυγει)..

Ο Λιουκ Μπαμπιτ εκτος του οτι εχει μοναδικη ικανοτητα στο 1 vs 1(για το υψος τους),διαθετει & ενα χαρακτηριστικο που ο ΜακΜιλαν το ζητησε επειγοντως οταν τελειωσε το πρωταθλημα για τους Μπλειζερς...
Διαθετει φονικο μακρινο σουτ,ειτε στατικα,ειτε μετα απο ντριμπλα,με το NBA 3p range να ειναι παιχνιδακι γι'αυτον...
Ισως να ειναι & ο καλυτερος σουτερ απ τους παικτες που επιλεχτηκαν...

QUOTE(a bullet for your head @ Jun 20 2010, 23:11 ) *
Μια πολυ καλη περιπτωση παικτη για την Ευρωπη ειναι & ο 24χρονος,ορμωμενος εκ Μπαχαμες F-C του Λουιζιανα Τεκ,ο Μαγκνουμ Ρολλ.
Αν & δεν εμφανιζεται στα διαφορα mock draft τους τελευταιους μηνες,εκανε μια πολυ καλη χρονια(13.9π,8.4ρ,2.1κοψ,με 51.4% στα 2ποντα & 66% στις βολες), & θεωρω πως εχει προοπτικη αυτος ο παικτης.
Ξεκινησε να παιζει μπασκετ στα 15 του & οργανωμενο μπασκετ στα 17 του...
Εχει υψος 6-11(περιπου 2.10μ),τρεχει πολυ γρηγορα το γηπεδο,ειναι καταπληκτικος αθλητης,με αμυντικες ικανοτητες & επιθετικο παιχνιδι που ολοενα βελτιωνεται.
Διαθετει ενα ρεπερτοριο κινησεων στο λοου-ποστ,ενω μπορει να απειλησει & μετωπο,διαθετωντας ενα αξιοπιστο mid-range shoot.
Μπορει να μην διαθετει το bulk για να ανταποκριθει στο ΝΒΑ Level,ομως αυτο ειναι κατι που διορθωνεται...
Για τα Ευρωπαικα δεδομενα ομως θα ηταν μια πολυ ελκυστικη περιπτωση..
Ενα λινκ οπου μπορουμε να βρουμε αρκετες πληροφοριες γι'αυτον,ειναι το παρακατω..
http://www.truthaboutit.net/2010/06/wizard...ian-import.html

Τελικα φιλε Sixama...ειχα η' δεν ειχα ενστικτο με τον Μαγκνουμ Ρολλ?... rolleyes.gif
Και ρωταω εσενα,γιατι ξερω οτι παρακολουθουσες ανελλειπως τα περισσοτερα mock draft....
Και στο τελευταιο 2μηνο τουλαχιστον,κανενα δεν ειχε μεσα τον F-C του Λουιζιανα Τεκ...
Βεβαια ο GM των Θαντερ ειναι μεγαλη γατα... wink.gif ...& σιγουρα οι Πεισερς καρπωθηκαν ενα πολυ καλο ταλεντακι..
duncan21
Ο Μπαμπιτ φερνει σε Μαικ Ντανλιβι στο πολυ πιο αθλητικο ομως.Δεν τον εχω δει παρα μονο σε καποια βιντεο ωστοσο εντυπωσιαστηκα απο το στυλακι του.Ψηλος,αθλητικος,δυνατο κορμι,εξαιρετικος σουτερ ενω εχει και το 1vs1.Εχει πολυ ολοκληρωμενο πακετο επιθετικα αν εξαιρεσεις την πασα.Κοντευει να γινει πουλεν μου(περιμενω να το δω τη νεα σεζον για να εχω πληρη αποψη) rolleyes.gif.Πιστευω οτι το φετινο ντραφτ αν και δεν εχει παικτες με τοσο ταλεντο οσο καποιες αλλες χρονιες,εχει πολλους καλους παικτες τουλαχιστον μεχρι το νο20 που δυσκολα δεν θα κανουν εστω μια συμπαθητικη πορεια στο nba.Δεν πιστευω δηλαδη να δουμε καποιους να εξελιχθουν σε πατατες.Οσους εχω δει δηλαδη εστω κι ελαχιστα...
a bullet for your head
Μιας & ανεφερες τον Ντανλιβι...
Πως θα συνυπαρξουν μαζι οι Γκρειτζερ-Ντανλιβι-Τζορτζ??.... rolleyes.gif
Δεν θα ηταν καλη ιδεα το να προτεινουν στους Χορνετς,τους Γκρειτζερ-Ρας-συν 2 μελλοντικα πικ 1ου γυρου,για να αποκτησουν τον Κρις Πολ..?
Ο Λανς Στηβενσον παντως ειναι μια πολυ καλη επιλογη για το Νο40 για τους Πεισερς...αν & πολλοι ειναι σχετικα δυσπιστοι με τη περιπτωση του..
Τσιμπησαν & τον Μαγκνουμ Ρολλ απ το πουθενα..
duncan21
Ο Πολ οπως σωστα ειχες πει θελει να παει αμεσα σε μια ομαδα που να νικαει.Μπορουν να του προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα οι Πεισερς?Αν θες προτεινε και κανα σεναριο που να φερνει τον Πολ στο Σαν Αντονιο.Τελειωνει και το συμβολαιο του Παρκερ του χρονου οποτε κατι μπορει να ψηθει...
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ Jun 25 2010, 23:54 ) *
Ο Μπαμπιτ φερνει σε Μαικ Ντανλιβι στο πολυ πιο αθλητικο ομως.Δεν τον εχω δει παρα μονο σε καποια βιντεο ωστοσο εντυπωσιαστηκα απο το στυλακι του.Ψηλος,αθλητικος,δυνατο κορμι,εξαιρετικος σουτερ ενω εχει και το 1vs1.Εχει πολυ ολοκληρωμενο πακετο επιθετικα αν εξαιρεσεις την πασα.Κοντευει να γινει πουλεν μου(περιμενω να το δω τη νεα σεζον για να εχω πληρη αποψη) rolleyes.gif.

Oπως ειχα πει προσφατα,ο Λιουκ Μπαμπιτ που θυμιζει πολυ εντονα τον Μανου Τζινομπιλι σε SF version & με καλυτερο σουτ..
Ο τυπος ειναι μυδραλιο...με ατοφιο επιθετικο ταλεντο & μαζι με τον Μπατουμ θα φτιαξουν ενα πολλα υποσχομενο διδυμο στο SF..
Νιωθω πολυ ικανοποιημενος που τον πηραμε...& θα πρεπει να ευχαριστησω τον Καν γι'αυτο... rolleyes.gif

QUOTE(duncan21 @ Jun 26 2010, 00:16 ) *
Ο Πολ οπως σωστα ειχες πει θελει να παει αμεσα σε μια ομαδα που να νικαει.Μπορουν να του προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα οι Πεισερς?Αν θες προτεινε και κανα σεναριο που να φερνει τον Πολ στο Σαν Αντονιο.Τελειωνει και το συμβολαιο του Παρκερ του χρονου...

Ισχυει οντως...
Ομως 3 πολυ καλοι παικτες στην ιδια θεση ειναι too much...& απ τη στιγμη που υπαρχει & εμφανης ελλειψη στο PG..
Ισως θα μπορουσαν να στραφουν & στους Κλιπερς για τον Βαρωνο,τωρα που τσιμπησαν & τους Μπλεντσοε-Ουωρρεν...& ανεξαρτητα αν επελεξαν τον Αμινου..ο οποιος μπορει να προσφερει λυσεις & στις 2 θεσεις των F..
Σεναριο για τους Σπερς?...Με τιποτα!!... rolleyes.gif
Ειστε βασικοι ανταγωνιστες μας στην δυση... biggrin.gif
Δεν μου το βγαζετε παντως απ το μυαλο,οτι οι Μπλειζερς θα κυνηγησουν τον Πολ... cool.gif
a bullet for your head
Μια μικρη διορθωση απο μερους μου...
Ο Ν'Ντιαγε κατεληξε & αυτος στους Ουιζαρντς μαζι με τον Μπουκερ,στα πλαισια της ανταλλαγης με τους Γουλφς...

Κυριε Καν...αν εχεις ηδη συμφωνησει με τον Μιλισιτς για ανανεωση & εχεις πεισει τον Πεκο να 'ρθει στους Γουλφς,τοτε καταλαβαινω εν μερει το σκεπτικο σου...
Παρολα αυτα εξακολουθουν να υπαρχουν αναμικτες σκεψεις στο μυαλο μου για τις φετινες σου επιλογες..(οπως & για τις περσινες αλλωστε.. rolleyes.gif )..

Ενα αποσπασμα που βρηκα σε blog των Γουλφς..

''The Minnesota Timberwolves started the night with 5 picks and they ended up taking on additional salary while grabbing Wes Johnson, Martell Webster, Lazar Haward, and a few Euro players that will go over really well in a season ticket pitch.

Oh, but it's worse. Not only did the Timberwolves select Johnson, a nice, but wholly unremarkable player that belongs in the late lottery, but they also allowed the Kings to pair DeMarcus Cousins with Tyreke Evans. Say what you want about potential chemistry problems there, but that could be a duo from hell. Then, they somehow lost a trade to a general manager that was about to be fired.

I will say this though - when David Kahn realizes his team needs one position, he sure goes all out for it. Last year, it was point guard, and he drafted three of them. This year, it's small forward, and he acquired three of them. Maybe he can move on to centers next year.''

Ετσι ειναι οπως τα λεει... smiley.gif

Και λεω εγω τωρα...
Δεν θα μπορουσε με το Νο4 να παρει τον Καζινς & με το Νο23 τον Ουαιτσαιντ,κλεινοντας τα κενα στην φροντ λαιν?
Να παρει τον Ουεμπστερ μεσω ανταλλαγης(οπως & εγινε),αλλα & να δεχθει αυτος το deal των Μπουλς προς τους Ουιζαρντς,μιας & υπηρχε χωρος στο σαλαρι καπ?
Παιρνοντας τον Χαινριχ & το Νο17(θα μπορουσε καλλιστα να επιλεξει τον Αντερσον...),& δινοντας τις 2 επιλογες του 2ου γυρου?...

Ενα video με δηλωσεις του για την αποκτηση του Ουεμπστερ...
Δεν ξερω γιατι...αλλα με εμπνεει για 2 πραγματα... rolleyes.gif
Το ενα ειναι για να ασχολουμαι μαζι του με καπως καυστικο-χιουμοριστικο τροπο...& να μην ''ξεμεινω'' αν ο Φιλ σταματησει... thumbsup.gif
Και το αλλο ειναι οτι με κανει να πιστευω πως θα αποδειχτει πιο ''πατατας'' απ τον Αιζαια... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

GK_23
QUOTE(sixama23 @ Jun 25 2010, 04:52 ) *
Φέτος οι Γουλβς αντί για PGs μαζεύουν SFs... 19.gif

Bullet δες τι σχολίασα αμέσως μετά την επιλογή Μπάμπιτ από τους Γουλβς...

Σχετικά με τον Καν, ο τύπος λόγω της ιδιόρρυθμης συμπεριφοράς του έχει καταντήσει περίγελος στο ΝΒΑ. Οι υπόλοιποι GM δεν εκφράζονται κολακευτικά για αυτόν ενώ η Μινεσότα είναι πλέον ένας μη επιθυμητός προορισμός για τους περισσότερους παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Κάζινς και Τέρνερ αρνήθηκαν να πάνε στα workouts των Γουλβς. Ο Φέιβορς που συμμετείχε απέσπασε τον χαρακτηρισμό "out of shape" από τον Ντέηβιντ Καν. Πάρε και κατάλαβε... icon_drunk.gif

Πάντως το γεγονός πως δεν επέλεξαν κάποιον σέντερ που να μπορεί να προσφέρει άμεσα (θα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια για να παίξει ο Πρέστες στο ΝΒΑ και αν...), εντείνει την υποψία πως ο Πέκο έχει συμφωνήσει με τους Γουλβς. Από την άλλη, ακόμα και αυτό να συμβαίνει, ένας ψηλός με αμυντικές ικανότητες μοιάζει απαραίτητος για την Μινεσότα. Οπότε κακώς δεν επέλεξαν τον Ουατσάϊντ στο νο 23 ή έστω δεν κράτησαν τον Εντιαγιέ.

Οι Ουίζαρντς με τις υπόλοιπες επιλογές τους, πλην Ουώλ, έφτιαξαν μια ρακέτα για όλα τα γούστα. Δίπλα στον Μπλάτσε που διαθέτει τρομερό επιθετικό ρεπερτόριο και τον αμυντικογενή Μαγκί προστέθηκαν ο Μπούκερ που αν και undresized για PF διαθέτει φοβερές αθλητικές ικανότητες και είναι πολύ aggressive, ο Σέραφιν, τον οποίο ομολογώ πως δεν τον έχω παρακολουθήσει τελευταία και ο Εντιαγιέ, ο οποίος προσομοιάζει με τον Μαγκί.

Τον Χαμάντι Εντιαγιέ τον είχα προσέξει σε ένα ματς του Rutgers για το φετινό τουρνουά της Big East. Ο σκοπός μου βασικά ήταν να δω τον Πορτορικανό guard Mike Rosario (τσεκαρέ τον Bullet είναι στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο και κάποιες φήμες αναφέρουν πως θα μετακομίσει στο Florida). O Εντιαγιέ μου έκανε εντύπωση εξαιτίας της φοβερής ταχύτητας για το ύψος του και τον τρόπο που "έτρεχε το γήπεδο". Είναι καταπληκτικός μπλοκέρ αλλά δεν γνωρίζει τόσο καλά τα βασικά και είναι σχετικά ακατέργαστος στην επίθεση. Θυμάμαι πως οι τηλεσχολιαστές ανέφεραν πως ο Εντιαγιέ χρησιμοποίησε το μπάσκετ ως μέσο για να φύγει από τη Σενεγάλη και να σπουδάσει στις ΗΠΑ και πως έχει άριστους βαθμούς στο Πανεπιστήμιο. Πάντως και μέσα στο παρκέ συμπεριφερόταν με εξυπνάδα, δείχνοντας να αναγνωρίζει τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα του σημεία.

Όσον αφορά του Πέισερς...
Υπήρχαν φήμες πως οι Πέισερς θα προσπαθήσουν μέσω ανταλλαγής να αποκτήσουν τον Τόνυ Πάρκερ. Ίσως τελικά αυτή η υπερφόρτωση στα SFs να έγινε προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση...
Οι Σπερς δεν διαθέτουν άλλον SF πλην του Τζέφερσον, ο οποίος αν μη τι άλλο βρίσκεται σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα από ότι ακούγεται δεν θα κάνει χρήση του ETO και θα μείνει για άλλη μια χρονιά στο Σαν Αντόνιο γιατί σιγά μην βρει πουθενά αλλού τα 15,2 εκατ. που θα πάρει βάσει συμβολαίου από τους Σπερς του χρόνου. Δεν νομίζω ότι οι Σπερς θα έλεγαν όχι σε έναν πακέτο που θα περιείχε τον Γκρέιντζερ, ο οποίος και σε καλή ηλικία βρίσκεται αλλά και έχει ακόμα 4 χρόνια συμβόλαιο. Νομίζω ότι έτσι θα έλυναν το πρόβλημα της θέσης για τα επόμενα χρόνια.
a bullet for your head
Ενας παικτης που δεν επιλεχτηκε στο ντραφτ,ο Σερον Κολινς,ελαβε προσκληση(υπεγραψε συμβολαιο), να μετασχει στα καλοκαιρινα work out με τους Μπομπκατς..
http://www.kansascity.com/2010/06/25/20453...l#ixzz0rwco0IHa

Επισης θα ηθελα να αναφερω πανω σε ενα σχολιο που εγινε για την ικανοτητα στη πασα του Μπαμπιτ,οτι ο SF του Νεβαντα ειχε 2.1ασ μ.ο. φετος.
Εχει court vision & ικανοτητα να πασαρει τοσο στις επιθεσεις του μισου γηπεδου,οσο & στο επιθετικο transition,αφου μπορει σαν ρημπαουντερ να ανοιγει αυτος τον αιφνιδιασμο.
Τονισα παραπανω την ικανοτητα του να δημιουργει μονος του τις φασεις για να εκτελεσει,οπως & των αλλων 2 πικ(Ουιλλιαμς-Τζονσον).
Ο Μπαμπιτ ειχε μ.ο. 20.6 possessions ανα παιχνιδι & το 30% ηταν καταστασεις isolation...
Σουταροντας με +40% στα 3ποντα..
Στοιχεια που δειχνουν οτι στις επιθεσεις του μισου γηπεδου(που δειχνει ο ΜακΜιλαν να προτιμα εως τωρα),οι Μπραντον & ΛαΜαρκους θα εχουν περισσοτερους χωρους & πεδια δρασης για να κινηθουν..
Επιπλεον υπενθυμιζω οτι & τα 3 πικ των Μπλειζερς εχουν εφεση & στο ανοιχτο γηπεδο,που σημαινει πως δεν αποκλειεται ο ΜακΜιλαν να επιδιωξει να τρεξουν λιγο παραπανω οι Μπλειζερς την επομενη σεζον..

Καποια επιπλεον σχολια για τις επιλογες των ομαδων...

-Οι Ματζικ νομιζω οτι εκαναν πολυ καλες επιλογες...εχοντας ενα πικ στο τελος του 1ου γυρου & ενα πικ στο τελος του 2ου...
Φαινεται οτι μαλλον θα ανανεωσουν με τον Ρεντικ & θα κινηθουν για PG,μεσω της αγορας των free agent..
Τους τελευταιαους 2 μηνες υπηρξαν στιγμες που ο Ορτον λογιζοταν ως λοτερι πικ & ο Ρομπινσον ως πικ 1ου γυρου η' στις αρχες του 2ου..
Ο Ορτον θα προσθεσει δυναμη & bulk στη φροντ λαιν των Ματζικ,ενω ο Ρομπινσον θα ενσωματωθει σε μια γραμμη οπου υπαρχει ενδεια στους Ματζικ...σ'αυτη του SF..

-Οι Λεικερς επισης εκαναν καλες επιλογες..
Ο Ιμπανκς λογιζοταν ως πικ 1ου γυρου...
Ειναι νεαρος,ταλαντουχος & με αρκετα περιθωρια βελτιωσης & δεν αποκλειεται μελλοντικα να δειξει καλα πραγματα..
Οργανικα θα αντικαταστησει τον Μορρισον..
Ενω ο Καρακτερ θα αντικαταστησει τον Παουελ...και δεν αποκλειεται οι Λεικερς να βλεπουν στο προσωπο του,τον δικο τους Γκλεν Ντειβις..
Δηλαδη εναν πολυ δυνατο undersized PF που εχει ευχερεια να απειλησει & απ τη μεση-μακρινη αποσταση..

-Για τους Ραπτορς θαρρω πως τους καθησε πολυ καλα ο Αλαμπι(μεσω των Μαβς)...
Στο Νο13 επελεξαν τον Εντ Ντειβις ως αντι-Μπος...

-Οι Σελτικς τωρα...
Η επιλογη του Ειβερι Μπραντλει δειχνει αρχικα οτι ο Νειτ Ρομπινσον δεν θα συνεχισει..
Δεν αποκλειεται παντως τα πλανα των Σελτικς να ειναι & διαφορετικα..
Ο Μπραντλει εχει & αμυντικο & επιθετικο potential & μαζι με τον Ροντο(πισω απ τον Ροντο η' & στο ιδιο σχημα..γιατι οχι..),συγκροτουν ενα πολυ αθλητικο-νεανικο-ταλαντουχο διδυμο.
Για τον Λιουκ Χαρανγκοντι ξερετε... rolleyes.gif ...ο τυπος ειναι πουλεν & ας ειναι με το ζορι 2.02μ...
Εκανε μεγαλη κολεγιακη καριερα & ξερει πολλα κιλα μπασκετ & στο NBA Level θα μπορουσε να γινει ενας πολυ καλος & χρησιμος ρολιστας..

-Οι Χωκς πραγματοποιησαν μικρο-εκπληξεις..
Ο Τζορνταν Κρωφορντ δεν αναμενοταν στον 1ο γυρο...
Παντως ειναι εκπληκτικος παικτης & θυμιζει αρκετα τον συνεπωνυμο του...
Ειναι ενα undersized SG που ειναι λειτουργικος με το να εχει για πολλη ωρα τη μπαλα στα χερια του & να δημιουργει φασεις & καταστασεις..
Μενει να δουμε πως θα ανταποκριθει στις απαιτησεις-συνθηκες του ΝΒΑ..
Τον Πεπε Σαι,ομολογω οτι δεν τον ηξερα...& για να τον επιλεξαν παει να πει οτι τον παρακολουθουν καιρο τωρα..

-Οι Τζαζ πρεπει να εκαναν τη μεγαλυτερη εκπληξη στο ντραφτ,επιλεγοντας τον F Τζερεμι Εβανς..
Αγνωστος μεταξυ αγνωστων...δεν ξερω πως μπορει να εκανε το ''κλικ'' στον κοουτς Σλοαν..
Θα μπορουσαν καλλιστα να διαλεξουν ενα μεγαλο κορμι οπως ο Σαμχαν...

-Οι Μαβς πηραν μεσω των Γκριζλις τον Ντομινικ Τζοουνς..
Πολυ καλος παικτης που ομως δεν ξερω αν θα βρει ευκολα χωρο,ρολο & χρονο συμμετοχης..
Δεν αποκλειεται οι Μαβς στο προσωπο του να βλεπουν τον επομενο Τερρι...

-Οι Σανς επελεξαν 2 αθλητικα,δυνατα & undersized PF...τους Λαβαλ & Κολλινς.
Δεν αποκλειεται να προννοησαν για τη περιπτωση που ο Αμαρε φυγει...η' δεν ανανεωσουν οι Φραι-Αμουντσον..

-Μεγαλη συζητηση εχει ανοιξει με την επιλογη του Εκπε Ουντου στο Νο6 απ τους Ουωρριορς...προσπερνωντας τον Μονροε..
Μαλλον ο παικτης του Μπειλορ εντυπωσιασε τους ανθρωπους των Ουωρριορς στα predraft work out...
Βεβαια ακουγονται & αρκετες φημες για ανταλλαγη-ες των Ουωρριορς...οι οποιοι φερονται να προσφερουν τους Ραντολφ-Μπιεντρινς-Ελλις...
Για το μπασκετ που παιζουν οι Ουωρριορς,ο Ουντου φαινεται να ειναι o ιδανικος για τη θεση του C...
a bullet for your head
Το Staples Center του L.A θα φιλοξενει απ του χρονου τη διαδικασια του ντραφτ!
http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/899...ο-ντραφτ
a bullet for your head
Ενα αρθρο με αξιολογησεις στις επιλογων των ομαδων στο ντραφτ..
http://www.sbnation.com/2010/6/25/1537275/...10-clippers-win

Μειον Β στους Μπλειζερς?.... rolleyes.gif
Μειον Β & στους Λεικερς-Ματζικ?...

Νομιζω οτι στο γκρουπ των Κλιπερς & Κινγκς θα πρεπει να προστεθουν & οι Πιστονς...
Γιατι τοσο χαμηλα οι Χορνετς & οι Πεισερς?
Τοσο καλες ηταν τελικα οι επιλογες των Χωκς & των Τζαζ?..Η' των Μαβς που πηραν εναν παικτη ολο & ολο μεσω των Γκριζλις?
Οι Γκριζλις θα επρεπε να ηταν τοσο ψηλα εαν αξιοποιουσαν & το 3ο πικ του 1ου γυρου..
Γιατι τοσο πατος για τους Ουωρριορς?Σιγουρα εκαναν την εκπληξη να προσπερασουν τον Μονροε,αλλα ο Ουντου δεν ειναι & τοσο τραγικα κακη επιλογη στην τελικη...

Βεβαια,ο κοινος παρονομαστης ξερετε ποιος ειναι?.... biggrin.gif
a bullet for your head
Ας αρχισω λοιπον να ριχνω τις προτασεις μου,οσον αφορα το ποιοι παικτες συγκεντρωνουν πολλες πιθανοτητες για να τους δουμε στην Ευρωπη τα επομενα χρονια,η' οτι θα τους ταιριαζε περισσοτερο η Ευρωπη,για να κανουν καλη καριερα..
Απ τους παικτες του 1ου γυρου εχω εστιασει παρα πολυ στο πουλεν του φιλου μου Sixama...του Γκρειβις Βασκεθ..

Ο Βασκεζ αναγραφεται ως Combo G,ομως νομιζω οτι μπορει να σταθει ανετα & αποκλειστικα στη θεση του PG...
Ο εκ Καρακας ορμωμενος Βασκεζ,εχει υψος 6-6(περιπου 1.98μ),& σε συνδυασμο με οτι μπορει να οργανωσει,να εκτελεσει,ανετα,δημιουργωντας αρκετα miss match,κανει την περιπτωση του πολυ ενδιαφερουσα..
Εμενα μου θυμιζει αγωνιστικα αρκετα τον Πλανινιτς,χωρις ομως να ειναι τοσο μετριο το σουτ του απο μακρινη αποσταση..
Διακρινεται για το παθος & τον αυθορμητισμο του,εχει τη στοφα του ηγετη,αλλα υπολοιπεται σε αθλητικα προσοντα,παντοτε βεβαια για τις απαιτησεις του NBA Level..
Το 'χω ξαναπει πως θα εκανε πολυ μεγαλη καριερα στην Ευρωπη,αν το αποφασισει ποτε του να 'ρθει..
Η Ισπανια θα μπορουσε να ειναι ενας πιθανος προορισμος,μιας & ειναι Ισπανοφωνος,ομως λογω ταμπεραμεντου & του εκρηκτικου του χαρακτηρα,ισως να του ταιριαζε & το Ελληνικο πρωταθλημα... rolleyes.gif
Βεβαια που να ασχοληθουν οι 2 αιωνιοι με τον πρωην παικτη του Μεριλαντ,ο οποιος παρεπιμπτωντος ψηφιστηκε στην 2η καλυτερη 5αδα του κολεγιακου πρωταθληματος & ισως να ηταν & ο παικτης της χρονιας στην ACC...συν οτι ειναι & διεθνης με την Εθνικη Βενεζουελας απ τα 20 του...
Αν & ο ΟΣΦΠ εκανε την εκπληξη & απεκτησε περσι τον αγνωστο μεταξυ αγνωστων,Πατρικ Μπεβερλι...
Και δυστυχως οι εποχες οπου ερχονταν στην Ελλαδα τοσο καλοι παικτες κατευθειαν απ το ντραφτ,οπως οι Αντονιο Ντειβις,Τραβις Μειζ,Αντονι Κουκ,Λορι Φαντεμπεργκ,Εντ Στοουκς,Ασραφ Αμαγια κ.α. φαινονται να εχουν περασει ανεπιστρεπτι...

a bullet for your head
To καλο με το φορουμ ειναι οτι υπαρχουν καποια παιδια με γνωσεις & καλη μνημη... rolleyes.gif
Μια διορθωση...
Ο Τραβις Μειζ δεν ηρθε κατευθειαν απ το ντραφτ στον Πανιωνιο,αλλα επαιξε καποιες σεζον με τους Κινγκς & τους Χωκς,προτου μεταβει στην Ευρωπη..

ΥΓ:Thanks Johnny... icon_wave.gif
a bullet for your head
Και συνεχιζω με αλλους 2 παικτες του 1ου γυρου που θα μπορουσαν να πιασουν στην Ευρωπη & να κανουν καλη καριερα...

-Ο 21χρονος 2ετης SG του Εξεβιερ,ο Τζορνταν Κρωφορντ,ηταν απ τους καλυτερους παικτες στο κολεγιακο επιπεδο,ομως υπαρχουν καποια ερωτηματικα γι'αυτον...
Ειναι λειτουργικος & αποτελεσματικος ΜΟΝΟ με τη μπαλα στα χερια & δειχνει να μην μπορει να κινηθει ανετα χωρις τη μπαλα..
Οπως ανεφερα & παραπανω,μου θυμιζει αρκετα τον Τζαμαλ Κρωφορντ,τον οποιο θα εχει & συμπαικτη του στους Χωκς,μονο που δεν ειναι τοσο αθλητικος.
Και αν ο Τζαμαλ εφτιαξε ενα ονομα παιζοντας ομως σε μετριες ομαδες,θα συμβει το ιδιο & με τον Τζορνταν στους Χωκς..??
Και θα υπαρξει γενικα ομαδα μελλοντικα που θα του δωσει τα κλειδια στο χερι?
Κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι πολυ δυσκολο..
Το υψος του 6-4.5''(περιπου 193μ-1.94μ),& διαθετει μεγαλο επιθετικο ταλεντο & ενστικτο..ενω ειναι σχετικα αξιοπιστος & στην αμυνα.
Οι αριθμοι του στη χρονια που μας περασε ηταν 20.5π,3.8ρ,2.9ασ,1.3κλ...αν μη τι αλλο εντυπωσιακοι..
Εαν τα βρει σκουρα στο ΝΒΑ,τοτε διχως 2η σκεψη θα πρεπει να 'ρθει στην Ευρωπη...
Ανετα θα γινοταν σουπερ-σταρ..

-Απορω πως ο Λαζαρ Χειγουωρντ επιλεχτηκε εστω & στο τελος του 1ου γυρου... rolleyes.gif
Οχι πως ειναι κακος παικτης,αλλα απ την αποψη οτι εχει καποιους περιορισμους..
Με υψος 6-5.75''(περιπου 1.97μ),αγωνιζοταν κατα κυρο λογο στη θεση 4 στο Μαρκετι...& ενω ακομη & για 3αρι θα ειναι undesized..
Δεν εχει καλο ballhandling για να δημιουργει τις δικες του φασεις,ουτε μπορει να σουταρει μετα απο ντριμπλα...συν οτι δεν εφαρμοζε αυτος τα pick n' roll γιατι συνηθως ηταν ο screener..
Εχει καλο στατικο σουτ,δεν δισταζει να αναλαμβανει πρωτοβουλιες ακομη & οταν η μπαλα καει,κανει αρκετες δουλειες μεσ'στο γηπεδο καλα,αλλα δεν εχει αποδειξει οτι μπορει να σταθει ως G-F στο ΝΒΑ Level,τοσο αμυντικα οσο & επιθετικα..
Νομιζω οτι στην Ευρωπη θα μπορουσε να σταδιοδρομησει ως SF & δουλευοντας καποιες ατελειες & κενα που εχει,να ανεβασει κατα πολυ τις μετοχες του στο Ευρωπαικο μπασκετικο χρηματιστηριο..
Οι αριθμοι του στη σεζον που μας περασε ηταν 18.1π,7.5ρ,1.9κλ,1.5ασ...
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jun 25 2010, 12:01 ) *
- Οι Μπακς πρόσθεσαν βάθος στις θέσεις των ψηλών, κάτι που χρειάζονταν οπωσδήποτε, με τις επιλογές των Λάρυ Σάντερς στο Νο 15 και Τζερόμ Τζόρνταν στο Νο 44. Πήραν επίσης άλλον έναν undersized PF με έφεση στα ριμπάουντ, τον Γκαλόν στο Νο 47

Ενα πολυ ωραιο ποστ οπου σκιαγραφειται ο Ταινι Γκαλον...
http://www.brewhoop.com/2010/6/24/1535920/...scouting-report

Επισης ενα video με την παρουσιαση που εκανε ο Χαμοντς για τον Λαρρι Σαντερς..συν καποια επιπροσθετα πολυ ενδιαφεροντα στοιχεια..
http://www.brewhoop.com/2010/6/26/1536546/...ry-sanders-show
a bullet for your head
Ο Μπιελιτσα τελικα θα μετακομισει στην Μινεσοτα & τους Τιμπεργουλφς,συμφωνα με τον μανατζερ του νεαρου διεθνη Σερβου...
http://www.basketnet.gr/main/2/europe/arti...es-bjelica.html
a bullet for your head
Ας συνεχισω λοιπον τις προτασεις μου με αλλους 2 παικτες,που θα ταιριαζαν καλυτερα στην Ευρωπη & που δεν αποκλειεται αμεσα η' πιο μακροπροθεσμα να τους δουμε & στα Ευρωπαικα γηπεδα...

-Νταρινγκτον Χομπσον.
Η γνωμη μου για τον μεχρι προτινος παικτη του Νιου Μεξικο ειναι πως προκειται μια πιο versatile version του Πιτ Μαικλ..
Ουσιαστικα ειναι ενας G-F ο οποιος αναγκαζοταν στο κολεγιο να καλυπτει καποιες φορες & τη θεση 4..
Ο 23χρονος Χομπσον ειναι ενας αριστεροχειρας διμετρος,ο οποιος εχει πολυ καλα ballhandling & passing skills,μπορει να δημιουργει φασεις τοσο για τον ιδιο,οσο & για τους συμπαικτες του,μπορει να κινηθει & χωρις τη μπαλα,μπορει να ποσταρει με αποτελεσματικοτητα,μπορει να παει στο drive,να σουταρει μετα απο ντριμπλα,να ''τρεξει'' τα pick n' roll,να παιξει καλη αμυνα,να βοηθησει παρα πολυ στα ρημπαουντ...
Τα μειον στη περιπτωση του ειναι οτι αγωνιζοταν σε ενα οχι & τοσο μεγαλο κολεγιο,οπου αναγκαζοταν να παιρνει παρα πολλες πρωτοβουλιες & τραβηγμενες προσπαθειες...
Συν οτι για τα δεδομενα του ΝΒΑ δεν ειναι & ο αθλητικοτερος-εκρηκτικοτερος παικτης..
Οι αριθμοι του στη σεζον που μας περασε ηταν παρα πολυ καλοι & δειχνουν αν μη τι αλλο,την πολυδιαστατη συνεισφορα του στο παιχνιδι...15.9π,9.3ρ,4.6ασ,1.3κλ...
Δεν ξερω αν & κατα ποσο θα μπορεσει να τον αξιοποιησει ο Σκαιλς στους Μπακς...παντως στην Ευρωπη για ολες αυτες τις ικανοτητες του θα πληρωνοταν πολυ καλα νομιζω..

http://sports.yahoo.com/video/player/nba/N...Z5zCm8KZT68vLYF

-Αντι Ραουτινς.
Ο Καναδος ηταν αναμφισβητητα μια απ τις εκπληξεις του φετινου ντραφτ...
Οχι επειδη δεν ειναι καλος παικτης...αλλα επειδη εχει αρκετους περιορισμους που εχουν να κανουν με τη σωματοδομη του,τη δυναμη του & τα αθλητικα του προσοντα..μιλωντας παντοτε για τα στανταρντ του ΝΒΑ..
Τα δυνατοτερα του σημεια ειναι 2...
Σουταρει με φοβερα ποσοστα,εχοντας μια ταχυτατη εκτελεση στο σουτ & πασαρει περιφημα,παρολο που δεν ειναι PG...
Στην αμυνα χαρακτηριζεται ως αξιοπιστος & καταβαλλει μεγαλη προσπαθεια,ομως στο Σιρακιουζ παιζοταν παρα πολυ η αμυνα ζωνης του κοουτς Μποεχιμ...
Εχει υψος 6-5(περιπου 1.95μ),& θα μπορουσε ανετα να σταθει & να καθιερωθει στην Ευρωπη ως SG η' Combo G...

a bullet for your head
Και συνεχιζω με τους Λαντρι Φιλντς,Τζαρβις Βειναρντο,Τζερομ Τζορνταν...

QUOTE(sixama23 @ Jun 5 2010, 23:50 ) *
Εντυπωσιάστηκα από τον Fields...
Πολυδιάστατος SF με αρκετά καλό size (αλλού τον βρήκα 6-7 και αλλού 6-8).
Τρομερή πρόοδος φέτος με πολύ καλούς μέσους όρους σε όλες τις κατηγορίες (22 πόντοι, 8,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 1,6 κλεψίματα) 41.gif
Νομίζω ότι η κακή φετινή πορεία του Στάνφορντ, στοιχίζει αρκετά και στον ίδιο όσον αφορά το ντραφτ

Μου θυμίζει μια πιο αθλητική έκδοση του Άντονι Πάρκερ...

Η επιλογη του απ τους Νικς σιγουρα αποτελεσε μια εκπληξη...
Σε 2-3 δικα μου mock draft τον ειχα απ το Νο49(Σπερς),& προς το τελος του 2ου γυρου..(δεν υπηρχε κανενα αλλο mock draft που να τον περιλαμβανε... rolleyes.gif )..
Ειχε εξαιρετικη σινιορ σιζον με το Στανφορντ & η στατιστικη του δειχνει μια πολυδιαστατη συνεισφορα στο παιχνιδι..
Οντως μια SF version του Αντονι Παρκερ,να του ταιριαζε αρκετα & ως χαρακτηρισμος..
Εμενα μου θυμιζει λιγο & τους Ρικ Φοξ & Νταγκ Κριστι..
Δεν γνωριζω πως & εαν θα αξιοποιηθει απ τον Ντ'Αντονι,παντως στην Ευρωπη θα εκανε ονομα..

QUOTE(a bullet for your head @ Dec 31 2009, 21:15 ) *
-Τζαρβις Βειρναντο.
Ο σχεδον 22χρονος PF(03\01\88),ειναι ο καλυτερος μπλοκερ του κολεγιακου πρωταθληματος τα τελευταια χρονια & ενας απ τους καλυτερους αμυντικους...πραγματικο αμυντικο τερας!!
Εξαιρετικος αθλητης,με μεγαλα ακρα,πολυ αλτικος,που τρεχει πολυ καλα το γηπεδο...
Επιθετικα ειναι ενας post player,που διαθετει το ενστικτο και τις ικανοτητες να καταλαμβανει καιριες θεσεις μεσ'στο ζωγραφιστο.
Χρειαζεται ομως να βελτιωσει το low-post game του,να αποκτησει την επαφη με τη μεση αποσταση..και γενικα να δουλεψει τα fundamentals..
Οπως και να προσθεσει καποια μυικα κιλα πανω του,ωστε να αντεξει τις ''επαφες'' στο επομενο επιπεδο.
Ειναι ημι-ακατεργαστος,ομως διαθετει ολα τα απαραιτητα physical tools για να κανει καριερα στο ΝΒΑ..
Μερικα στοιχεια γι'αυτον.. http://www.mstateathletics.com/ViewArticle...p;Q_SEASON=2008
Στη φετινη σεζον εχει σε 27.3' συμμετοχης,13.4π,10.3ρ,5.3κοψ,σουταροντας με 61.9 στα FG & 64.3% στις βολες.

Ο Βειναρντο ειναι ενα απ τα πουλεν μου...
Στο κολεγιο αγωνιζοταν περισσοτερο ως 5αρι...ενω νομιζω οτι & στο ΝΒΑ για εκει θα προοριστει να παιξει...ειδικα αν προσθεσει & μερικα μυικα κιλα..
Το υψος του ειναι 6'-10'' με παπουτσια(2,08μ),με τεραστιο wingspan(7'.3,5'',περιπου 2.20μ),& τρομερο αμυντικο potential & solid post παιχνιδι στην επιθεση..
Στο ΝΒΑ μπορει να εξελιχθει σε εναν πολυ καλο αμυντικο ρολιστα,στην Ευρωπη ομως θα μπορουσε να βγαλει περισσοτερα χρηματα..

QUOTE(a bullet for your head @ Dec 17 2009, 19:21 ) *
-Τζερομ Τζορνταν.
Ο 23χρονος(29\09\86),Τζερομ Τζορνταν εχει διευρυνει το επιθετικο του ρεπερτοριο με πλατη στο καλαθι & εχει βελτιωθει στα τελειωματα των φασεων.
Ψηλος C(7-0,περιπου 2,13μ),με πολυ μεγαλο wingspan(7-6,περιπου 2.30μ),εχει καλη κινητικοτητα για το υψος του,ομως στο αθλητικο σκελος θελει πολυ δουλεια ακομα.
Ειναι πολυ καλος αμυντικος...σουπερ μπλοκερ,καλος ρημπαουντερ,καλος στην αμυνα στο low-post,οπως εξισου καλα αμυνεται & στα pick n' roll.
Στην επιθεση εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης ακομα...ενω η πασα του αυτη τη στιγμη ειναι ενα μειον(-)..καθως δεν διαβαζει καλα τα αντιπαλα double team..
Εως τωρα σε 26.5' συμμετοχης εχει 14.4π,8.8ρ,3.9κοψ,1,1ασ,σουταροντας με 52.7% στα 2ποντα & 69.8% στις βολες..

Τον επελεξαν οι Μπακς στα μεσα του 2ου γυρου & τον παρεχωρισαν στους Νικς...(μηπως εχω προτεινει & τα 3 ντραφτ πικ των Νικς του Ντ'Αντονι?... rolleyes.gif )..
Συμφωνα με τις πιο προσφατες μετρησεις εχει υψος 7'0.75'' με παπουτσια...δηλαδη κοιταει τον κοσμο απ τα 2.15μ περιπου..
ενω το σωματικο του λιπος ειναι στο 6.9% μολις...
Εκει που επεδειξε πολυ μεγαλη προοδο ειναι στο pick n' roll...καθως & μπορει να το εφαρμοσει πολυ καλα & να αμυνθει πολυ καλα επισης...
Το σουτ του απο μεση αποσταση επισης εχει καταστει αξιοπιστο,ενω γενικα δειχνει μια διαθεση στο να δουλεψει & να βελτιωθει και αλλο...
Το αξιοσημειωτο με τον Τζαμαικανο C ειναι πως παιζει μολις 5-6 χρονια οργανωμενο μπασκετ...
Θα βρεθει αραγε καποια Ευρωπαικη ομαδα με ''ματι'',για να του προσφερει ενα καλο συμβολαιακι,στη προσπαθεια της να τον προσελκυσει στην ηπειρο μας?...

a bullet for your head
Μια πρωτη γευση-επαφη,απ τα 3 ντραφτ πικ των Μπλειζερς...με καποια σχολια γι'αυτους απ τον υπευθυνο του σκαουτινγκ για τα κολεγια,τον Τσαντ Μπιουκαναν...

http://blog.oregonlive.com/blazers/2010/06...ookie_luke.html
http://blog.oregonlive.com/blazers/2010/06...ookie_elli.html
http://blog.oregonlive.com/blazers/2010/06...ookie_armo.html
GK_23
Στις 5-9 Ιουλίου γίνεται το πρώτο σάμερ λιγκ του καλοκαιριού στο Ορλάντο. Σύμφωνα με τα ως τώρα ρόστερ οι σημαντικότεροι φετινοί undrafted players που θα πάρουν μέρος είναι:

Ράιαν Τόμπσον (Μπόστον Σέλτικς)
Αρτιόμ Παρακχούσκι (Μπόστον Σέλτικς)
Ντένις Κλεμέντε (Σάρλοτ Μπόμπκατς)
Σερρόν Κόλλινς (Σάρλοτ Μπόμπκατς)
Γουέην Τσισμ (Νιου Τζέρσεϋ Νετς)
Μπράιαν Ζούμπεκ (Νιου Τζέρσεϋ Νετς)
Τζερόμ Ραντλ (Ορλάντο Μάτζικ)
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 17 2009, 19:21 ) *
-Αντριου Ογκιλβι.
Ο Αυστραλος C,ειχε αφησει εξαιρετικες εντυπωσεις στο παγκοσμιο U-19 του 2007,εχοντας 22.3π,9.8ρ,2.4κοψ...και σαν 1ετης στο Βαντερμπιλτ,με 17π,6.7ρ,1.4κοψ,1.2ασ...ομως για εναν ανεξηγητο λογο,η παραγωγικοτητα του τον τελευταιο 1.5 χρονο ειναι πεσμενη..(εως τωρα φετος εχει σε 23.2' συμμετοχης,12.7π,5.6ρ,1.8κοψ,σουταροντας με 52.1% στα FG & 71.7% στις βολες).
Υπαρχει παντως ενα θεμα με το υψος του...καθως αναγραφεται και 7-0(2.13μ),& 6-10(2.08μ)...στη προσπαθεια μου να τον υπολογισω,θα επιλεξω το ''ενδιαμεσο'' 2.10μ περιπου...
Ο Ογκιλβι ξερει πολυ καλο μπασκετ για C...& ειναι πολυ καλος γνωστης των βασικων(fundamentals)..
Μπορει να παιξει με σχετικη ευκολια και με πλατη & με μετωπο στο καλαθι,εξισου καλα.
Εχει πολυ καλη αντιληψη του παιχνιδιου,πασαρει παρα πολυ καλα ειτε απ το low-post,ειτε απ το high post.
Ως Αυστραλος...δεν θα μπορουσε να μην χαρακτηριζεται απο μαχητικοτητα....παιζει με πολυ ενταση,παθος & ενεργεια.
Διαθετει καλη ταχυτητα & κινητικοτητα για το υψος του...ενω με +10 μυικα κιλα,θα μπορεσει να ανταπεξελθει & στο επαγγελματικο επιπεδο...

Κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας ο Ογκίλβι!

http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...-aj-ogilvy.html
GK_23
Μόλις παρακολούθησα ζωντανά το παιχνίδι των Πέισερς με τους Μάτζικ για το σάμερ λιγκ του Ορλάντο. Οι Πέισερς κέρδισαν με 86-77 και τις εντυπώσεις έκλεψε ο Λανς Στήβενσον, η επιλογή των Πέισερς στο Νο 40 του ντραφτ. Πέτυχε 21 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.

Το πιο ενδιαφέρον όμως, για όσους γνωρίζουν τον παίκτη από το κολέγιο, δεν ήταν η απόδοση του Στίβενσον αλλά το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε και τα 30 λεπτά που αγωνίστηκε, ως πόιντ γκαρντ! 69.gif Και τα πήγε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Μάλιστα κάποια στιγμή μετά από όμορφη προσωπική του ενέργεια η κάμερα συνέλαβε τον Μπερντ στην εξέδρα να χαμογελάει από ικανοποίηση. Έδειξε εξοικειωμένος με τη θέση ο Στήβενσον παρόλο που στο κολέγιο έπαιζε δυάρι. Έκανε μόλις 2 λάθη αντιμετωπίζοντας σχετικά εύκολα την πίεση που του ασκήθηκε κάποιες στιγμές στο κατέβασμα της μπάλας, είχε εξαιρετικό court vision και αν ο Πολ Τζωρτζ έβαζε τα ανοικτά σουτ που του έδωσε, τότε θα είχε πολύ παραπάνω από 3 ασίστ, έπαιξε πολύ καλά το πικ εν ρολ και συνήθως τελείωνε τις φάσεις του με εντυπωσιακά ντράιβς. Τελείωσε το ματς με φοβερά ποσοστά (8/10 δίποντα, 5/8 βολές). Ο τρόπος που συμπεριφερόταν ως PG, σε συνδυασμό με την πανέτοιμη για το επίπεδο του ΝΒΑ σωματοδομή του, θύμιζε αρκετά τον Ταιρίκ Έβανς...

Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα και νομίζω πως αν οι Πέισερς καταφέρουν να καθιερώσουν τον Στίβενσον στη θέση του play maker, όπου αντιμετωπίζουν πρόβλημα, τότε θα μιλάμε σίγουρα για το draft steal της χρονιάς 41.gif

Υ.Γ.: Εξαιρετικός και στην άμυνα, όπου κράτησε το πουλέν του Bullet, Τζέρομ Ραντλ, στους 8 πόντους με μόλις 3/12 σουτ.
koutsou10
ειδα κ εγω αυτο το παιχνιδι κ πραγματικα αυτος ο στηφενσον φανηκε πολυ καλος,ειδικα 2 πασες-ασιστ που θυμαμαι οτι εβγαλε δεν βγαινουν καθε μερα...λαβρακι πρεπει να χτυπησαν στην ιντιανα...

εγω ομως θα ηθελα να μαθω για εναν παιχτη απο το ορλαντο(οντας εντελως ασχετος με τα κολεγια κ την πριν nba καριερα σχεδον καθε παιχτη),νομιζω τζεφ αντριεν λεγεται με παρα πολυ καλο κορμι f-c με αρκετα καλες κινησεις κ χωρις την μπαλα αλλα κ με αυτην...
a bullet for your head
QUOTE(koutsou10 @ Jul 6 2010, 13:36 ) *
εγω ομως θα ηθελα να μαθω για εναν παιχτη απο το ορλαντο(οντας εντελως ασχετος με τα κολεγια κ την πριν nba καριερα σχεδον καθε παιχτη),νομιζω τζεφ αντριεν λεγεται με παρα πολυ καλο κορμι f-c με αρκετα καλες κινησεις κ χωρις την μπαλα αλλα κ με αυτην...

Για τον Εντριεν ειχα γραψει καποια πραγματακια στο περσινο τοπικ ''NBA DRAFT 2009''..
Επαιζε στο Κονεκτικατ & δεν επιλεχθηκε ποτε στο ντραφτ....καταφερε ομως & βρηκε συμβολαιο στην Ισπανικη Μπρεογκαν..
Ειναι ενα undersized PF περιπου στα 2μ...

QUOTE(a bullet for your head @ Jun 2 2010, 20:16 ) *
Ενα καταπληκτικο αρθρο-αφιερωμα για τον Λανς Στηβενσον!
http://www.canishoopus.com/2010/6/1/1496605/born-ready

Πολυ καλη δουλεια!

Φιλε Sixama δεν ξερω αν επεσε στην αντιληψη σου(το 'χα ποσταρει πριν λιγο καιρο..)..
Πραγματικα πολυ καλο αφιερωμα-παρουσιαση..

QUOTE(sixama23 @ Jul 6 2010, 01:28 ) *
Υ.Γ.: Εξαιρετικός και στην άμυνα, όπου κράτησε το πουλέν του Bullet, Τζέρομ Ραντλ, στους 8 πόντους με μόλις 3/12 σουτ.

Σου ειχα πει σε μια ανυποπτη στιγμη οτι ηταν πολυ αστοχη η συγκριση του Ραντλ με τον Μπαρεα(κατα το NBADraft.net)..
Περισσοτερο μου θυμισε τον Καλιντ Ελ Αμιν,ομως πλεον εχω αρχισει να πιστευω πως φερνει λιγο & στον Τερελ Μακινταιρ..
Αν κοντρολαρει λιγο το παιχνιδι του & κοψει καποια περιττα,νομιζω οτι θα μπορεσει να κανει καλη καριερα,ειδικα στην Ευρωπη..

QUOTE(sixama23 @ Jul 5 2010, 14:08 ) *
Κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας ο Ογκίλβι!

http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...-aj-ogilvy.html

Εχεις παρατηρησει πως στην Τουρκια πλεον,καταληγουν καποιοι παρα πολυ καλοι undrafted?(Ριξε μια ματια & στο περσινο τοπικ..)..
Το 'χουν πιασει οι Τουρκοι το νοημα & πλεον προσελκυουν τετοιους παικτες...
Μηπως θα 'πρεπε & οι Ελληνικες ομαδες να ειναι καλυτερα πληροφορημενες για ολους αυτους τους παικτες,μιας & οι καιροι ειναι δυσκολοι?...& χωρις αυτο να σημαινει ομως,οτι δεν ειναι εφικτο το να ψαρεψουν λαβρακια..
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 6 2010, 22:14 ) *
Σου ειχα πει σε μια ανυποπτη στιγμη οτι ηταν πολυ αστοχη η συγκριση του Ραντλ με τον Μπαρεα(κατα το NBADraft.net)..
Περισσοτερο μου θυμισε τον Καλιντ Ελ Αμιν,ομως πλεον εχω αρχισει να πιστευω πως φερνει λιγο & στον Τερελ Μακινταιρ..
Αν κοντρολαρει λιγο το παιχνιδι του & κοψει καποια περιττα,νομιζω οτι θα μπορεσει να κανει καλη καριερα,ειδικα στην Ευρωπη..

Φαίνεται πως είσαι σε ανοικτή γραμμή με Βελιγράδι wink.gif
Η Παρτιζάν ενδιαφέρεται να αντικαταστήσει τον Μακ Κάλεμπ με τον Ραντλ...

http://www.sportske.net/vest/kosarka/da-li...leba-24571.html
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jul 10 2010, 18:31 ) *

Ελα ρε φιλε.... ohmy.gif
Αν συμβει κατι τετοιο,ποσο μπορει να κοστισει για την Παρτιζαν?
$250χιλ ετησιως?
Ρε τις κουφαλες τους Σερβους... rolleyes.gif
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 6 2010, 22:14 ) *
Εχεις παρατηρησει πως στην Τουρκια πλεον,καταληγουν καποιοι παρα πολυ καλοι undrafted?(Ριξε μια ματια & στο περσινο τοπικ..)..
Το 'χουν πιασει οι Τουρκοι το νοημα & πλεον προσελκυουν τετοιους παικτες...
Μηπως θα 'πρεπε & οι Ελληνικες ομαδες να ειναι καλυτερα πληροφορημενες για ολους αυτους τους παικτες,μιας & οι καιροι ειναι δυσκολοι?...& χωρις αυτο να σημαινει ομως,οτι δεν ειναι εφικτο το να ψαρεψουν λαβρακια..

Όντως οι Τούρκοι είναι "μπροστά"...
Ο PF Γουέην Τσισμ του Τενεσί, που έφτασε μέχρι το Elite 8 φέτος, υπέγραψε στην τουρκική Αντάλια.

http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...ayne-chism.html
GK_23
O Ομάρ Σάμχαν στην Ζαλγκίρις Κάουνας w00t.gif w00t.gif w00t.gif

http://www.zalgiris.lt/LT/naujienos/zinutes/5724/
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jul 16 2010, 11:50 ) *
O Ομάρ Σάμχαν στην Ζαλγκίρις Κάουνας w00t.gif w00t.gif w00t.gif

http://www.zalgiris.lt/LT/naujienos/zinutes/5724/

Ημουν πολυ μπροστα...η' δεν ημουν?... rolleyes.gif
Επισης αν δεν κανω λαθος παιζει-επαιζε στα σαμερ-λιγκ με τους Μαβς & πραγματοποιει-ουσε πολυ καλες εμφανισεις..
Για να δουμε ποια θα ειναι η εξελιξη του στην επομενη 2ετια & ποσο θα κοστιζει τοτε?... wink.gif
a bullet for your head
Μηπως τελικα οι Μπλειζερς εχουν κανει draft steal,με την περιπτωση του Αρμον Τζονσον?... rolleyes.gif
Ο νεαρος PG εντυπωσιασε στο σαμερ-λιγκ του Λας Βεγκας,εχοντας 11.6π,4.2ασ & δειχνοντας εξαιρετικες ικανοτητες τοσο στις επιθεσεις του μισου γηπεδου & ιδιαιτερα στην εφαρμογη των pick n' roll,οσο & στην αμυνα...οπου εσβησε τον ''2ετη'' Ουειν Ελλιγκτον,ενω τα πηγε πολυ καλα & κοντρα στον Τζον Ουωλ..
Αν ο πιτσιρικας μεγαλωσει την εμβελεια του σουτ του,θα κανει μεγαλη καριερα..
Εμενα μου θυμιζει καπως τον Γκρεγκ Αντονι,στο πιο αθλητικο & versatile..
Ασε που θα μπορουσε να γινει & ενα πολυ ελκυστικο asset σε μια ενδεχομενη ανταλλαγη...του Κρις Πολ ας πουμε.. rolleyes.gif

a bullet for your head
Μιας & εχω λιγο χρονο...ας αναφερω & τον εκπληκτικο Τζερεμι Λιν...
Ο 22χρονος Combo G αποφοιτησε απ το φημισμενο Χαρβαρντ εχοντας τη σεζον που μας περασε,16.4π,4.5ασ,4.4ρ,2.4κλ,1,1κοψ...με 58.9% στα διποντα...34.1% στα τριποντα & 75.5% στις βολες..
Αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις στο σαμερ λιγκ του Βεγκας,αγωνιζομενος με τους Μαβς & εχοντας 9.8π,3.2ρ,1.8ασ & μια σουπερ εμφανιση απεναντι στον Τζον Ουωλ..
Πληροφοριες αναφερουν πως ηδη οι Λεικερς τον εχουν βαλει στο ματι...(παρεπιμπτωντος γεννηθηκε στην Καλιφορνια απο μεταναστες γονεις)..

a bullet for your head
H Μπιελα δεν εστειλε 2 παικτες στο ΝΒΑ?...
Απ'οτι φαινεται ειναι καλα δικτυωμενη...
Μολις διαβασα πως συμφωνησε με τον Α.Τ.Σλοτερ του Ουεστερν Κεντακι,ο οποιος ηταν & αυτος undrafted...με τον ορο οτι αν εχει προταση απο ομαδα του ΝΒΑ πριν τις 25 Ιουλιου,θα την κανει..
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...ggiano-and.html

Οι Ελληνικες ομαδες δεν μπορουν να ειναι τοσο ''ανοιχτες'' σε διαπραγματευσεις?...
Παντως δεν φαινονται να ειναι & τοσο ψαγμενες & δικτυωμενες..

Ο 23χρονος Combo G ειχε τη σεζον που μας περασε,17.5π,4.3ασ,3.2ρ,1.6κλ..σουταροντας με 35.9% στα 3ποντα,47.3% στα 2ποντα & 82.7% στις βολες..
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 20 2010, 21:21 ) *
Μιας & εχω λιγο χρονο...ας αναφερω & τον εκπληκτικο Τζερεμι Λιν...
Ο 22χρονος Combo G αποφοιτησε απ το φημισμενο Χαρβαρντ εχοντας τη σεζον που μας περασε,16.4π,4.5ασ,4.4ρ,2.4κλ,1,1κοψ...με 58.9% στα διποντα...34.1% στα τριποντα & 75.5% στις βολες..
Αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις στο σαμερ λιγκ του Βεγκας,αγωνιζομενος με τους Μαβς & εχοντας 9.8π,3.2ρ,1.8ασ & μια σουπερ εμφανιση απεναντι στον Τζον Ουωλ..
Πληροφοριες αναφερουν πως ηδη οι Λεικερς τον εχουν βαλει στο ματι...(παρεπιμπτωντος γεννηθηκε στην Καλιφορνια απο μεταναστες γονεις)..

Tελικα οι Ουωρριορς ειναι πολυ κοντα στο να αποκτησουν τον Τζερεμι Λιν...
http://www.mercurynews.com/breaking-news/c...?nclick_check=1
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 7 2010, 18:27 ) *
Πηρε το ματι μου στο τελος του 2ου γυρου του NBADraft.net mock draft 2010,το ονομα του Μαρκιζ Χεινς(Marquez Haynes),του Πανεπιστημιου Τεξας Αρλινγκτον...
Στη προσπαθεια μου να ψαξω καποια στοιχεια-πληροφοριες γι'αυτον,δεν βρηκα καποια σκαουτινγκ ριπορτ η' καποιο video mix...
Ωστοσο παρατηρησα πως ειναι ο 3ος φετινος σκορερ του πρωταθληματος!
Ο 23χρονος(19\12\86),υψους 6-3(περιπου 1.90μ),Combo G,εχει φετος σε 33.6' συμμετοχης 24.3π,4.5ρ,3.8ασ,1.9κλ,σουταροντας με 43% στα 3ποντα...
Στις 2 πρωτες του χρονιες αγωνιστηκε στο Μποστον Κολετζ(ηταν μεσα στα 150 καλυτερα high school prospects εκεινη την εποχη..),με μικρη ομως συμμετοχη & ρολο...κατι που μαλλον αποτελεσε & την αιτια του να ζητησει & να μεταφερθει τελικα στο μικρο & ασημο Τεξας Αρλινγκτον..

Παρακατω καποια αρθρα & video σχετικα με τον Χεινς..

http://nationalhoopsreport.blogspot.com/20...er-of-year.html
http://sportsillustrated.cnn.com/basketbal...6650/index.html
http://www.collegesportsfeed.com/division-...t-ut-arlington/
http://www.utamavs.com/sports/m-baskbl/mtt..._marquez00.html
http://www.southland.org/ViewArticle.dbml?...TCLID=204862504

Σιγουρα θα κοιταξω να δω μεσ'στους επομενους μηνες & το Τεξας Αρλινγκτον του Χεινς...
Παντως φαινεται καραμπινατο λαβρακι...

Να τα μας...ο Μαρκιζ Χεινς οδευει στη Γαλλια..
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...uez-haynes.html

Επισης διαβασα πως ο Ικαρος ενδιαφερεται για τον Ντιον Τομπσον..
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...ed-in-deon.html

Νομιζω οτι ειναι περισσοτερο ενα Undersized F-C παρα ενα κλασικο PF..
Διαθετει ρεπερτοριο κινησεων με πλατη στο καλαθι,σχετικα καλο σουτ απο μεση αποσταση,ομως δεν μπορει να παιξει & να δημιουργησει με μετωπο στο καλαθι.
Για το κολεγιακο επιπεδο ηταν ενας πολυ σταθερος παικτης & δεν βρισκω τον λογο να μην ειναι εξισου σταθερος & καλος & στο Ελληνικο πρωταθλημα..
a bullet for your head
Ενας ακομη παικτης ο οποιος ειναι & αυτος κομμενος & ραμμενος για Ευρωπη,ειναι ο Combo G του Ουισκονσιν,ο Τρεβον Χιουζ.
Πραγματικα μου θυμιζει πολυ εντονα τον Λουις Μπουλοκ...
Εχει υψος 1.85μ περιπου,δυνατο κορμι,ειναι tweener αλλα με πολυ ανεπτυγμενο επιθετικο ενστικτο & ικανοτητες,ικανος αμυντικος,δεν διαθετει τα τρομερα αθλητικα προσοντα..
Τη χρονια που μας περασε ειχε 15.3π,4.5ρ,2.6ασ,1.7ασ,σουταροντας με 39.6% στα τριποντα(ειχε 2.2 επιτυχημενα σε συνολο 5.7 προσπαθειων,ανα παιχνιδι)..

a bullet for your head
Λαβρακι μπορει να θεωρηθει-αποδειχθει & ο 24χρονος SF Ταιλερ Σμιθ.
Αν δηλωνε περσι υποψηφιοτητα στο ντραφτ,θα ειχε σιγουρα καπαρωμενη μια θεση,τουλαχιστον στις αρχες του 2ου γυρου...
Σαν 3ετης στο Τενεσι ειχε 17.4π,5.8ρ.3.4ασ...
Ομως στη σεζον 2009-10 ολα του πηγαν στραβα,καθως μια περιπετεια του στοιχισε..
Τον Ιανουαριο του 2010 συνεληφθη μαζι με καποιους αλλους,για κατοχη μαριχουανας & παρανομη οπλοκατοχη & απεπεμφη απ το πανεπιστημιο...
Καταφερε & βρηκε 2μηνο συμβολαιο στην Τουρκινη Μπορνοβα..
Στην Ευρωπη θα μπορουσε να κανει καλη καριερα ως Combo F & αν δουλεψει καποιες αδυναμιες του,να εξειδικευτει πληρως στη θεση του SF.
Το κορμι & τα αθλητικα-σωματικα προσοντα παντως τα διαθετει & με το παραπανω..
Ειναι πολυ καλος στο ανοιχτο γηπεδο,στα τελειωματα κοντα στο καλαθι,εχει court vision & διαθετει την ικανοτητα να αμυνθει σε πολλες θεσεις,ομως ο χειρισμος της μπαλας & το μακρινο σουτ,αποτελουν ενα θεμα.
Δεν επιλεχθηκε στο φετινο ντραφτ.

Ο Γιον Σειερ θα ηταν ''λιρα 100'' για Ευρωπαικες ομαδες,ακομη & υψηλου επιπεδου.
Καταφερε & εκανε σπουδαια κολεγιακη καριερα,ομως για τα ΝΒΑ στανταρντ υπολοιποταν των σωματικων αθλητικων προσοντων.
Εχει υψος 6-6 με παπουτσια(περιπου 1.98μ),& μπορει να καλυψει & τις 2 θεσεις των G.
Βεβαια το επιθετικο του ενστικτο & η ικανοτητα του στο σουτ υπερισχυουν,ωστοσο εχει & καλο court vision & τρεχει πολυ καλα τα pick n' roll.
Διαθετει πολυ υψηλο μπασκετικο IQ,winning mentality,ειναι ανταγωνιστικος,προερχεται απο ενα πολυ σπουδαιο πανεπιστημιακο προγραμμα & στην Ευρωπη θα μπορουσε να βγαλει πολλα χρηματα & να κανει αξιολογη καριερα.
Στη σεζον που μας περασε ειχε 18.2π,4.9ασ,3.6ρ,1.6κλ μ.ο. σουταροντας με 38.3% στα 3ποντα(ειχε 2.8 επιτυχημενα σε συνολο 7.2 προσπαθειων ανα παιχνιδι)..

a bullet for your head
Ο Συλβεν Λαντεσμπεργκ οδευει στο Ισραηλ...
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...landesberg.html

Προσωπικα τον υπολογιζα προς τα μεσα-τελη του 2ου γυρου,αλλα τελικα καμια ομαδα δεν τον επελεξε..
2 ηταν τα στοιχεια που πονταριζα σ'αυτην μου την εκτιμηση..
1ον,διοτι ειναι μολις 20ετων...
2ον,με υψος 1.98μ,εχει πολυ καλο χειρισμο της μπαλας & court vision,καθως & μια μοναδικη ικανοτητα στο 1 vs 1...
Τη χρονια που μας περασε,αγωνιζομενος στο Βιρτζινια ειχε 17.3π,4.9ρ,2.9ασ,0.8κοψ,βελτιωνοντας το ποσοστο του στα 3ποντα σε 38.3%.
Ειναι κομμενος & ραμμενος για Ευρωπη & εκτιμω πως μελλοντικα θα ανεβασει τις μετοχες του & θα παρει & καλυτερες ευκαιριες.

YΓ:Η Ιταλικη Κρεμονα ενδιαφερεται για τον Αρτσιομ Παραχουσκι...εναν ακομη παικτη,που πολλοι εκτιμουσαν οτι θα επιλεγει τελικα στο ντραφτ..
Θυμιζει καπως τον Μαριτς..
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jul 15 2010, 22:34 ) *
Όντως οι Τούρκοι είναι "μπροστά"...
Ο PF Γουέην Τσισμ του Τενεσί, που έφτασε μέχρι το Elite 8 φέτος, υπέγραψε στην τουρκική Αντάλια.

http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...ayne-chism.html

Βρε την Ανταλια...& τους Τουρκους-Ισραηλινους-Ιταλους-Γαλλους-Λιθουανους.... rolleyes.gif
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...van-downey.html

QUOTE(sixama23 @ Jun 21 2010, 12:48 ) *
Όσον αφορά τους παίκτες που θα μας απασχολήσουν για Ευρώπη...
Ρίξε μια ματιά στον απίθανο κοντορεβυθούλη PG του South Carolina, Devan Downey. Νομίζω ήταν ο 1ος σκόρερ της SEC φέτος και ειδικά όταν έπαιζε αντίπαλος με το Κεντάκυ, ...σεληνιαζόταν shot.gif

Και μιας & καταπιαστηκαμε με τους κοντουληδες... rolleyes.gif
Τομι Μεησον Γκριφιν του Οκλαχομα...

Aν & γεννημενος το 89' ηταν φρεσμαν & ειχε 14.1π,5ασ,2.4ρ μ.ο. σουταροντας με το εκπληκτικο 42.4% στα τριποντα..
Ισως θα επρεπε να μεινει αλλη μια χρονια στο πανεπιστημιο..
GK_23
Σαφώς και δεν περίμενα αυτή την είδηση για να καταλάβω ότι ο Μπλατ έχει "μάτι"...

Η Μακάμπι υπέγραψε για 1+1 χρόνο τον Μίκαηλ Τόρρανς, έναν από τους καλύτερους φετινούς undrafted guards.

http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...gn-mikhail.html
a bullet for your head
Μετα απο πληροφορηση που ειχα μολις πριν απο λιγο... rolleyes.gif
Ενας απ τους καλυτερους φετινους undrafted,ο PG/Combo G Μικαηλ Τορενς του Αλαμπαμα,πολυ πιθανο να ξεκινησει Ευρωπαικη καριερα με την Μακαμπι..
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...gn-mikhail.html

Στα περισσοτερα mock draft λογιζοταν προς στις αρχες-μεσα του 2ου γυρου,ομως τελικα δεν επιλεχτηκε..
Καπου ειχε παρει το ματι μου,οτι σε ιατρικες εξετασεις που υποβληθηκε,του βρηκαν ενα προβλημα με την καρδια(αν θυμαμαι καλα ηταν μεγαλυτερη σε μεγεθος απ το φυσιολογικο),& αυτο μαλλον του στοιχισε..
Δεν νομιζω παντως οτι θα του στερησει την δυνατοτητα να κανει καριερα...

Τι εγινε?Το ποσταραμε μαζι?... smiley.gif
Εβλεπα οτι αργεις & δεν κρατηθηκα... biggrin.gif
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 25 2010, 20:36 ) *
Τι εγινε?Το ποσταραμε μαζι?... smiley.gif
Εβλεπα οτι αργεις & δεν κρατηθηκα... biggrin.gif

Έψαχνα να βρω και ένα βίντεο με highlights του Τόρρενς για αυτό άργησα rolleyes.gif

a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jul 25 2010, 20:32 ) *
Σαφώς και δεν περίμενα αυτή την είδηση για να καταλάβω ότι ο Μπλατ έχει "μάτι"...

Οντως...
Παντως αν διαβασες παραπανω,στο Ισραηλ θα παιξει & ο Συλβεν Λαντεσμπεργκ...
Και γενικα βγαινουν ειδησεις για πολλους καλους undrafted,που συμφωνουν με ομαδες απο Ισραηλ,Τουρκια,Γαλλια,Ιταλια,Λιθουανια...αλ

��
�α οχι με Ελληνικες... rolleyes.gif

Ας ριξω 2 ακομη προτασεις λοιπον...
Θυμασαι που ειχε ανοιχτει μια πολυ ωραια κουβεντα σε ενα αλλο blog?... rolleyes.gif
Το διδυμο G του Νιου Μεξικο Στειτ,ο Τζοναθαν Γκιμπσον & ο Τζαμαρ Γιανγκ,νομιζω οτι θα τους δουμε προς Ευρωπη πλευρα..
Ο Γκιμπσον ειναι ενας πολυ καλος & αποτελεσματικος scoring PG,που διαθετει & αμυντικες ικανοτητες.
Τελειωσε τη χρονια με 17.5π,2.8ασ,2.9ρ,1.4κλ,σουταροντας με 40.6% στα 3ποντα...
Ο Γιανγκ ειναι ενα SG με επιθετικο ταλεντο,ικανοτητα στη πασα,αλλα & προβληματα με τον νομο... rolleyes.gif
http://www.minerrush.com/2010/4/12/1417724...s-arrest-shines

Αν καποιες Ελληνικες ομαδες ακολουθησουν την ''συνταγη'' του Αρη με τον Πιρς,τοτε ας ριξουν κανα βλεφαρο σ'αυτον τον παικτη...
Τελειωσε τη χρονια με 20.3π,3.5ρ,3.1ασ,σουταροντας με 37.4% στα 3ποντα..

a bullet for your head
Ο 22χρονος SF Μαρκους Μπλεικλι,υπεγραψε 2ετες μη εγγυημενο συμβολαιο με τους Κλιπερς..
http://twitter.com/DraftExpress/status/19623669037

Παρολο που ειναι undesized(περιπου 1.95μ),& δεν εχει & τοσο ανεπτυγμενο περιφερειακο παιχνιδι,ειναι σουπερ αθλητης & ακομη περισσοτερο σουπερ αμυντικος.
Αγωνιζομενος στο Βερμοντ,ειχε στη χρονια που μας περασε πολυ εντυπωσιακους μ.ο.....με 17.3π,9.3ρ,3.7ασ,2.4κλ,1.9κοψ...
Δεν επιλεχτηκε στο φετινο ντραφτ,ομως κατι μου λεει,οτι μπορει να αναδειχτει κατι σε Πολ Μιλσαπ στη θεση 3..

QUOTE(sixama23 @ Jul 10 2010, 18:31 ) *

H Παρτιζαν ενδιαφερεται & για τον Σερον Κολινς...
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/07...on-collins.html

Παρακατω κατι που ειχα ποσταρει για τον Κολινς..

QUOTE(a bullet for your head @ Jan 11 2010, 21:48 ) *
-Σερον Κολλινς.
Ο σχεδον 23χρονος(18\03\87) βραχυσωμος PG(5-11,περιπου 1.77μ),''τρεχει'' ικανοποιητικα μια απ τις καλυτερες ομαδες του NCAA το Κανσας..
Νομιζω οτι ειναι μια καλυτερη βερσιον του Νειτ Ρομπινσον...με εξισου χτιστο κορμι,πολυ γρηγορος,αλλα με καλυτερο ballhandling & μακρινο σουτ..
Κλασικη περιπτωση undersized G,που το επιθετικο ενστικτο & ικανοτητες φαινεται να υπερισχυουν των playmaking abilities..
Δημιουργει με χαρακτηριστικη ευκολια τις φασεις για να σουταρει & να σκοραρει..
Ωστοσο θα πρεπει να επικεντρωθει περισσοτερο & να βελτιωσει & το δημιουργικο κομματι στο παιχνιδι του.
Φετος σε 31' συμμετοχης εχει 15.6π,4.2ασ,2.2ρ,1.4κλ,σουταροντας με 53.1% στα διποντα,,39% στα τριποντα & με 84% στις βολες.
Οι περισσοτερες εκτιμησεις τον κατατασσουν προς τα τελη του 1ου γυρου με αρχες του 2ου..νομιζω ωστοσο,οτι καθως η σεζον θα προχωρα,θα σταθεροποιηθει στον 1ο γυρο..
Eιναι ταλαντουχος,σκληραγωγημενος & με διαφορες δυσκολιες στη ζωη του να τον εχουν ωριμασει πιο προωρα..

Οπως με το διδυμο G του Νιου Μεξικο Στειτ,θα αναφερω & το διδυμο G του Μισσισσιππι Στειτ,τον 2ετη Ντι Μποστ,που κακως κατ'εμε δηλωσε υποψηφιοτητα στο ντραφτ...αλλα θα επρεπε να κατσει αλλη μια χρονια ακομη...& τον 4ετη Μπαρι Στιουαρτ,τον οποιο βλεποντας τον,μου θυμισε παρα πολυ τον Ντριου Νικολας..
Τελος,ο φιλος Sixama23 στο blog του,εχει κανει ενα πολυ ωραιο αφιερωμα στον Μικαηλ Τορενς,τον οποιο απεκτησε προσφατως η Μακαμπι... thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.