Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Basket League Α1 2012-2013
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3
G-arenas
QUOTE (PanosIlio @ Nov 10 2012, 18:43 ) *
Όσο είδα, το 2ο ημίχρονο δηλαδή, ο Πάρις έκανε ρεσιτάλ γραφικότητας, τι να λέμε τώρα. Αποθέωση... laugh.gif

"Δεν υπάρχει σουτέρ 3άρι..." και 20 χρόνια πίσω μπάσκετ λέμε.... tongue.gif

και στο 1ο ημιχρονο τα ιδια ελεγε...καποια στιγμη και ενω το σκορ ηταν καπου στο 12-40 ενας παικτης του πανιωνιου εκανε βηματα και αυτος μονο που δεν μπηκε μεσα στο γηπεδο να τον φαει και μαλιστα ανοιξε και συζητηση για το οτι το επιπεδο των διαιτητων στην ελλαδα εχει πεσει παρα πολυ!!!!
rchos
Λέτε να ξύπνησαν εσακε και ερτ?

Αυτή την εβδομάδα τηλεοπτικά είναι 4 παιχνίδια.

Έβαλαν και το παιχνίδι Πανιωνίου-Ρεθύμνου που αρχικά δεν ήταν να μεταδωθεί.Ευτυχώς που το σκέφτηκαν.

Άρα στην 6η αγωνιστική τηλεοπτικά θα έχουμε

Πανιώνιος-Ρέθυμνο 18/11 16:00 ΕΤ1
ΚΑΟΔ-Παναθηναικός 18/11 17:00 ΕΤ3
Ολυμπιακός-Καβάλα 19/11 17:00 ΕΤ1
Απόλλων Πάτρας-Άρης 19/11 19:00 ΕΤ3
G-arenas
τσοχλας για MVP!!!!!!!!τα βαζει απο παντου με τον παοκ
lamar
QUOTE(G-arenas @ Dec 1 2012, 18:35 ) *
τσοχλας για MVP!!!!!!!!τα βαζει απο παντου με τον παοκ

Του στερησε τον τιτλο, ο προπονητης του... +3 με δεκα δευτερα για τη ληξη να εχει τη μπαλα ο Λαζος και αντι να τον στειλει στις βολες τον αφησε να κραταει την μπαλα και να πασαρει στον ΜακΓκραθ που το εσταξε...
G-arenas
QUOTE (lamar @ Dec 1 2012, 18:56 ) *
Του στερησε τον τιτλο, ο προπονητης του... +3 με δεκα δευτερα για τη ληξη να εχει τη μπαλα ο Λαζος και αντι να τον στειλει στις βολες τον αφησε να κραταει την μπαλα και να πασαρει στον ΜακΓκραθ που το εσταξε...

ματσαρα απο τις λιγες αυτη σημερα...μακγκραθ μεγαλος παικτης με μεγαλα...καρυδια,απο ενα σημειο και μετα τσοχλας και μακγκραθ ηταν ο αγωνας...
reth1
τα ίδια έκανε ο Κουφός και πέρυσι στη Ρόδο. άφησε τον Κολοσσό να στείλει το ματς στην παράταση με 3ποντο αντι να κάνει φάουλ και να το τελειώσει...
gspara
Δεν πρεπει και οι παιχτες ομως να εχουν την προσωπικοτητα να παρουν την πρωτοβουλια??
Τσοχλας αυτη την στιγμη ο κορυφαιος Ελληνας ασος.Και ο ΑΓΟΡ η καλυτερη ομαδα!!!!
rchos
QUOTE(gspara @ Dec 2 2012, 22:32 ) *
Δεν πρεπει και οι παιχτες ομως να εχουν την προσωπικοτητα να παρουν την πρωτοβουλια??
Τσοχλας αυτη την στιγμη ο κορυφαιος Ελληνας ασος.Και ο ΑΓΟΡ η καλυτερη ομαδα!!!!

Δεν ξέρω πως το εννοείς αυτό το καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ούτε πως εννοείς τον Τσόχλα καλύτερο άσσο.Υποθέτω πιο φορμαρισμένος θα εννοείς και πιο φορμαρισμένη ομάδα.

Νομίζω και ο Ίκαρος αυτή την στιγμή διεκδικεί τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας στο πρωτάθλημα.
Επίσης νομίζω ο Ίκαρος έχει συνολικά τους καλύτερους ξένους στο πρωτάθλημα πέρα από τους δύο μεγάλους.
Ειδικα αυτός ο Βρκιτς είναι πολύ καλός παίχτης και απορώ που παίζει ακόμη σε αυτό το επίπεδο και όχι παραπάνω.
Ευχάριστη έκπληξη το μπάσκετ του Ίκαρου ως τώρα για μένα.

Φυσικά τον τίτλο αυτό μπορεί να διεκδικήσει και ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.πολύ αποτελεσματικό μπάσκετ από τον Μαρκόπουλο.

Νομίζω ότι ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο-Πανιώνιος-Ίκαρος είναι μέχρι τώρα οι καλύτερες ομάδες μετά τους δύο μεγάλους.
gspara
Πιστευω οτι ο Ικαρος εχει καλυτερους ξενους απο τον Παο.
passer
QUOTE (rchos @ Dec 2 2012, 23:09 ) *
Δεν ξέρω πως το εννοείς αυτό το καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ούτε πως εννοείς τον Τσόχλα καλύτερο άσσο.Υποθέτω πιο φορμαρισμένος θα εννοείς και πιο φορμαρισμένη ομάδα.

Νομίζω και ο Ίκαρος αυτή την στιγμή διεκδικεί τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας στο πρωτάθλημα.
Επίσης νομίζω ο Ίκαρος έχει συνολικά τους καλύτερους ξένους στο πρωτάθλημα πέρα από τους δύο μεγάλους.
Ειδικα αυτός ο Βρκιτς είναι πολύ καλός παίχτης και απορώ που παίζει ακόμη σε αυτό το επίπεδο και όχι παραπάνω.
Ευχάριστη έκπληξη το μπάσκετ του Ίκαρου ως τώρα για μένα.

Φυσικά τον τίτλο αυτό μπορεί να διεκδικήσει και ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.πολύ αποτελεσματικό μπάσκετ από τον Μαρκόπουλο.

Νομίζω ότι ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο-Πανιώνιος-Ίκαρος είναι μέχρι τώρα οι καλύτερες ομάδες μετά τους δύο μεγάλους.

Μάλλον εννοεί εκτός αυτών που παίζουν σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και θα συμφωνήσω. Για μένα Ρέθυμνο-Πανιώνιος οι καλύτερες μετά τους 2, δε θα τις αποκαλούσα όμως εκπλήξεις γιατί τα τελευταία χρόνια δουλεύουν σταθερά και αποτελεσματικά. Έκπληξη -αρνητική- για μένα είναι προς το παρόν ο Κολοσσός. Πάντως νομίζω ότι από τις θέσεις 3 και κάτω βλέπουμε πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (και βέβεια δεν ξέρουμε και αν θα στραβοπατήσει και πουθενά αλλού ο ΠΑΟ).
gspara
QUOTE (passer @ Dec 3 2012, 00:20 ) *
Μάλλον εννοεί εκτός αυτών που παίζουν σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και θα συμφωνήσω. Για μένα Ρέθυμνο-Πανιώνιος οι καλύτερες μετά τους 2, δε θα τις αποκαλούσα όμως εκπλήξεις γιατί τα τελευταία χρόνια δουλεύουν σταθερά και αποτελεσματικά. Έκπληξη -αρνητική- για μένα είναι προς το παρόν ο Κολοσσός. Πάντως νομίζω ότι από τις θέσεις 3 και κάτω βλέπουμε πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (και βέβεια δεν ξέρουμε και αν θα στραβοπατήσει και πουθενά αλλού ο ΠΑΟ).

You got me,my friend!!!!
H πιο fun-to-watch ομαδα του πρωταθληματος.Πηγα ακομα και σε ολα τα φιλικα τους στην Αθηνα.Γουσταρω Κουφο με τρελα!!!
passer
QUOTE (gspara @ Dec 3 2012, 00:30 ) *
You got me,my friend!!!!
H πιο fun-to-watch ομαδα του πρωταθληματος.Πηγα ακομα και σε ολα τα φιλικα τους στην Αθηνα.Γουσταρω Κουφο με τρελα!!!

Παίζουν όντως πολύ ωραίο μπάσκετ. Προσωπικά τρελαίνομαι με Πέτγουει, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερο μπασκετικό μυαλό (για να το πω κομψά biggrin.gif ) αλλά τέτοια αθλητικά προσόντα στην Α1 νομίζω μόνο αυτός κι ο Λάσμε έχουν.. Πάντως το ματς προχθές το χασε ο Κουφός μόνος του (είπε ότι έδωσε εντολή για φάουλ αλλά νομίζω ότι γενικά έκανε κακή διαχείριση στο τέλος του παιχνιδιού).
SteveNashidis
Ηighlight του παιχνιδιού τώρα ανάμεσα στον ΑΓΟΡ και τον Ολυμπιακο το παιδάκι που καθάρισε το παρκέ από τον ιδρώτα των παικτών που έπεσαν και τίναξε τη μάπα στους φίλους του που κάθονταν κάτω από την μπασκέτα ! 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
T.W.Is.M.
Μεγαλο παιχνιδι στην Πατρα με 2 παρατασεις μεταξυ Απολλωνα και Πανιωνιου. Ο Πανιωνιος εχει χασει 2 φορες δικο του παιχνιδι με αποκορυφωμα την παραταση που εχασε διαφορα 5 ποντων σε 21''! Στην κανονικη διαρκεια ο Απολλων ισοφαρισε με 3 βολες σε τριποντο σχεδον της απελπισιας μετα απο κλεψιμο, ενω στην πρωτη παραταση ο Πανιωνιος κανει λαθος στα 8'' με τη διαφορα στο +3, χανει βολη(ο Παππας) στα 5,7'' και ισοφαριζεται με βολες σε νεκρο χρονο σε προσπαθεια του ΜακΚολλουμ του 1.80φευγα για φολοου! Και το θριλερ συνεχιζεται στη 2η παραταση...
Johnaros
Πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων ο Απόλλωνας, αλλά ο Βετούλας άφησε μέσα τον Κρόλο, που μοιάζει να τον καταδικάζει.
Με το ματς στο 93-93 έμεινε πάνω στον Γιάνκοβιτς που τον πέρασε σα σταματημένο για ναα καρφώσει με τα 2 χέρια.
T.W.Is.M.
QUOTE(Johnaros @ Dec 16 2012, 21:40 ) *
Πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων ο Απόλλωνας, αλλά ο Βετούλας άφησε μέσα τον Κρόλο, που μοιάζει να τον καταδικάζει.
Με το ματς στο 93-93 έμεινε πάνω στον Γιάνκοβιτς που τον πέρασε σα σταματημένο για ναα καρφώσει με τα 2 χέρια.

Κι εκει που νομιζα οτι με το 93-89 και την ανεβασμενη ψυχολογια απο τις 2 ανατροπες ο Απολλων θα καθαρισει το ματς, τελικα ο Πανιωνιος το γυρισε με σερι 0-10 και κερδισε 93-99. Μ αρεσει παντως για μικρομεσαια ομαδα ο Απολλων. Αν συνεχισει ετσι, δε θα κινδυνεψει. Ο δε Πανιωνιος ειναι μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες του πρωταθληματος(αναμενομενο), αλλα πρεπει να προβληματιστει πως πηγε να χασει ενα δικο του παιχνιδι 2 φορες. Δεν ξερω αν οι ομαδες του ομιλου του στο Eurocup ηταν τοσο καλυτερες(εξαιρειται φυσικα η Ουνιξ), αλλα δεν περιμενα να αποκλειστει. Δειγμα του οτι υπαρχει περιθωριο βελτιωσης και μαλιστα ουσιαστικης.
gspara
Μεγαλη εντυπωση μου κανει ο Πετροβιτς.Εκτος απο την αγωνιστικη του αξια και το ηθος του καταφερνει αν και στα 36 να δειχνει τουλαχιστον 10χρονια νεοτερος!!!
vastravoud
Φανταστειτε τώρα με πόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα βλέπαμε το πρωτάθλημα αυτό αν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ δεν συμμετείχαν!

Η κλειστή Ευρωλίγκα είναι μονόδρομος
sarounas
QUOTE(gspara @ Dec 18 2012, 00:16 ) *
Μεγαλη εντυπωση μου κανει ο Πετροβιτς.Εκτος απο την αγωνιστικη του αξια και το ηθος του καταφερνει αν και στα 36 να δειχνει τουλαχιστον 10χρονια νεοτερος!!!

ρε παιδιά δεν νομίζω να είναι καλό αυτό να βλέπουμ ηλικιακά μεγάλους παίκτες να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αντί να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν πχ Αργυρόπουλος, Πέτροβιτς, Χαραλαμπίδης, Γκαγκαλούδης
μάλλον αυτό αποδεικνύει μία μεγάλη πτώση στην ποιότητα ohmy.gif

πάντως είναι γεγονός ότι τα σταθερά και ελληνικά ρόστερ με κάνουν να βλέπω τα παιχνίδια με μεγαλύτερη όρεξη και κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο το πρωτάθλημα απ ότι πέρσι και προπερσι
rchos
QUOTE(sarounas @ Dec 18 2012, 13:51 ) *
ρε παιδιά δεν νομίζω να είναι καλό αυτό να βλέπουμ ηλικιακά μεγάλους παίκτες να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αντί να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν πχ Αργυρόπουλος, Πέτροβιτς, Χαραλαμπίδης, Γκαγκαλούδης
μάλλον αυτό αποδεικνύει μία μεγάλη πτώση στην ποιότητα ohmy.gif

πάντως είναι γεγονός ότι τα σταθερά και ελληνικά ρόστερ με κάνουν να βλέπω τα παιχνίδια με μεγαλύτερη όρεξη και κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο το πρωτάθλημα απ ότι πέρσι και προπερσι

Δεν μπορούμε να τους κόψουμε και το μπάσκετ αν συνεχίζουν να παίζουν καλά.
Έχουν ξεπεταχτεί και άλλοι παίχτες φέτος.

Τρανό παράδειγμα ο Τσόχλας.Όσο δε τα οικονομικά είναι έτσι θα συνεχίσουν να βγαίνουν και άλλοι.
leonkalf
QUOTE (vastravoud @ Dec 18 2012, 13:23 ) *
Φανταστειτε τώρα με πόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα βλέπαμε το πρωτάθλημα αυτό αν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ δεν συμμετείχαν!

Η κλειστή Ευρωλίγκα είναι μονόδρομος

Σίγουρα θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον και οι 2 αγώνες που παίζουν τώρα οι 2 θα είχαν και αυτοί ενδιαφέρον (αν και φέτος και οι αγώνες που παίζει ο Παο έχουν κάποιο ενδιαφέρον, γιατί περιμένεις ότι ίσως κάνουν γκέλα.. έχουν δώσει δικαιώματα φέτος..), όμως είναι οκ να παίζουν οι 2 μόνο ένα ματς με΄σα στη βδομάδα? Μόνο Ευρωλίγκα δηλ?
Εκτός αν η Ευρωλίγκα έχει περισσότερα παιχνίδια μέσα στη βδομάδα..

QUOTE (rchos @ Dec 18 2012, 14:27 ) *

Σωστά!
Σίγουρα δεν γίνεται να κόψεις το μπάσκετ από κανέναν! Όσο είναι σε καλό επίπεδο και παίζουν καλά , άρα και οι προπονητές τους εμπιστεύονται καλά κάνουν και συνεχίζουν!
Οι νέοι θα πρέπει (όπως πάντα άλλωστε) να κερδίσουν τις θέσεις με την αξία και το σπαθί τους!! Και όχι χαριστικά... και με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης..
Φυσικά, όπως και σε άλλους τομείς, είναι ευκαιρία για νέα παιδιά να δουλέψουν με σοβαρότητα και το κεφάλι κάτω, ώστε να προοδεύσουν και να έχουν θέση για κάτι καλό.. Οι συγκυρία είναι ευνοϊκή για αυτούς που θα το αξίζουν.
vastravoud
QUOTE(leonkalf @ Dec 18 2012, 17:27 ) *
Σίγουρα θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον και οι 2 αγώνες που παίζουν τώρα οι 2 θα είχαν και αυτοί ενδιαφέρον (αν και φέτος και οι αγώνες που παίζει ο Παο έχουν κάποιο ενδιαφέρον, γιατί περιμένεις ότι ίσως κάνουν γκέλα.. έχουν δώσει δικαιώματα φέτος..), όμως είναι οκ να παίζουν οι 2 μόνο ένα ματς με΄σα στη βδομάδα? Μόνο Ευρωλίγκα δηλ?
Εκτός αν η Ευρωλίγκα έχει περισσότερα παιχνίδια μέσα στη βδομάδα..

Θεωρητικά, σε ενδεχόμενη κλειστή Ευρωλίγκα, τότε ΠΑΟ/ΟΣΦΠ (και γιατι οχι, μια τριτη ακομα ομάδα αν όλα πάνε καλά), θα έχουν δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια εβδομαδιαίως.
sarounas
QUOTE(rchos @ Dec 18 2012, 14:27 ) *

Τρανό παράδειγμα ο Τσόχλας.Όσο δε τα οικονομικά είναι έτσι θα συνεχίσουν να βγαίνουν και άλλοι.

εννοείτε, και μαγκιά τους που τα καταφέρνουν ακόμη. Απλά αυτό δείχνει ότι υπάρχει μία πτώση του επιπέδου γενικότερα αφού νεότεροι δεν μπορούν να πάρουν τις θέσεις τους

μου θυμίζει τον στίβο που κράζαν την Σάββα Λίκα διότι δεν τα παρατούσε και δεν άφηνε νεότερες να πάρουν εμπειρίες σε μεγάλες διοργανώσεις και η Σάββα -πολύ σωστά- απαντούσε ας έρθουν με κερδίσουν tongue.gif
T.W.Is.M.
Επειδη γινεται κουβεντα παντου οτι λειπουν καλοι ξενοι απο το πρωταθλημα, πραγμα που ισχυει σε καποιο βαθμο οταν λειπουν τα λεφτα, νομιζω οτι λειπουν και οι καταλληλοι ρολοι για τους ξενους. Αν βρεις τον καταλληλο παιχτη και του δωσεις το ρολο που χρειαζεται, μπορεις να παρεις αποτελεσμα. Σαν αυτον τον τυπο:

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...in.2093839.html
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 20 2013, 23:12 ) *
νομιζω οτι λειπουν και οι καταλληλοι ρολοι για τους ξενους

μέχρι να πατήσω το link νόμιζα ότι επρόκειτο για diss για το "ή Samardo ή Easley ή Samardziski.." cool.gif
ρομπαξ ντακ
οποιος δεν εχει δει τον Γκιμπσον να παιζει, δεν ξερει τι σημαινει πραγματικη αμυνα με τα ματια
gspara
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 20 2013, 23:12 ) *
Επειδη γινεται κουβεντα παντου οτι λειπουν καλοι ξενοι απο το πρωταθλημα, πραγμα που ισχυει σε καποιο βαθμο οταν λειπουν τα λεφτα, νομιζω οτι λειπουν και οι καταλληλοι ρολοι για τους ξενους. Αν βρεις τον καταλληλο παιχτη και του δωσεις το ρολο που χρειαζεται, μπορεις να παρεις αποτελεσμα. Σαν αυτον τον τυπο:

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...in.2093839.html

Εμενα δεν μου λειπουν οι καλοι ξενοι αλλα τα σταθερα ροστερ.Εχω χασει την μπαλα με τις απειρες αλλαγες ξενων.
Γι΄αυτο γουσταρω την ομαδα μου που συνεχιζει οπως αρχισε πλην του Τζοουνς που αποχωρησε.Και η πορεια της ειναι καλυτερη του αναμενομενου,καθως ηταν πρωτο φαβορι για κατω στην αρχη του πρωταθληματος.
ρομπαξ ντακ
Visit My Website για σχολιαστε λιγο τις αμυνες του Γκιμπσον στο 2:43 και στην επομενη φαση ακριβως blink.gif
ρομπαξ ντακ
Εχει στοιχιωσει αυτο το τοπικ
HLR CENATION
Διαβαζω εδω στο Goal News το προγραμμα της επομενης αγωνισικη και πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος ασχετος το βγαζει.

ΕΝταξει ωραιο ειναι το Αρης -ΑΠολλων που εχει μιας και παιζεται η εξαδα ωραιο και το Περιστερι-Ικαρος Καλλιθεας καθως το μεν Πειστερι παιζει την κατηγορια και ο Ικαρος την εισοδο του στην 8αδα αλλα ειναι δυνατον να μην εχει τηλεοπτικη μεταδοση η ντερμπαρα Ηλυσιακος-ελευσινα που παιζεται μια κατηγορια για να μας βαλουν τον ΠΑΟ να ριχνει μια 50αρα στο κεφαλι του ΚΑΟΔ και τον Ολυμπιακο να συντριβει την ΚΑβαλα. 68.gif
HLR CENATION
Μπορουμε να τους γιουχαρουμε καμια φορα τους σπικερ αλλα σημερα που θα δουμε τα Αρης-Απολλων και Περιστερι -Ικαρος χωρις περιγραφη θα μας κακοφανει.

ΕΜενα τουλαχιστον που δεν τους ξερω τους περισσοτερους παικτες καθως τωρα τελευταια εχω αρχισει να παρακολουθω α1.
Weekendman
QUOTE(HLR CENATION @ Mar 2 2013, 14:40 ) *
Μπορουμε να τους γιουχαρουμε καμια φορα τους σπικερ αλλα σημερα που θα δουμε τα Αρης-Απολλων και Περιστερι -Ικαρος χωρις περιγραφη θα μας κακοφανει.

ΕΜενα τουλαχιστον που δεν τους ξερω τους περισσοτερους παικτες καθως τωρα τελευταια εχω αρχισει να παρακολουθω α1.

Με αφορμή το ποστ σου,Θα προτιμούσα αν ήταν εφικτό τους αγώνες Κολοσσό-ΠΑΟΚ και ΑΓΟΡ-Πανιώνιο παρά αυτούς που θα μεταδωθούν για να είμαι ειλικρινής.

Αλλά για να απαντήσω με μερικές πιθανές επιλογές στην περιγραφή όπως

-ελλεινή κολάκεια by Νάτου
-δεν βαριέμαι να λέω σε κάθε παιχνίδι τα ίδια πράγματα για τα χαρακτηριστικά των παικτών και την ιστορία τους χατζηγεωργίου
- την αγριοφωνάρα του Βαγγέλη Ιωάννου
-τον περίφημο χιουμορίστα τον Μενεγάκη με αστεία τύπου όπως αυτό που έκανε για τον Mark Payne λέγοντας ότι είναι πόνος όνομα και πράγμα(μετα απο μικροτραυματισμό του παίκτη του Πανιωνίου),
-και τους αντικειμενικούς Παοκτζήδες με Μίνο μέσα

είσαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα μας έλλειπε γενικότερα; αν και με Σκούλα και Τραπεζανίδη που θα ήταν οι πιο πιθανές επιλογές σήμερα θα αποφεύγαμε την ηχορύπανση...

Απλά το θέμα δεν είναι η περιγραφή ,αλλά ότι τα γήπεδα θα είναι άδεια και ότι δεν υπάρχει ατμόσφαιρα για να αποφύγει κανείς την ψευδεύσθηση ότι είναι φιλικό το παιχνίδι.

Για τους παίκτες δεν υπάρχει πρόβλημα ρίξε μια ματιά στα στατιστικά και τους αριθμούς φανέλας των παικτών , και θα βγάλεις άκρη, αυτη ήταν μια μέθοδος που εφάρμοζα για την Α2 γιατί δεν ήξερα εκεί όλους τους παίκτες!
HLR CENATION
QUOTE(Weekendman @ Mar 2 2013, 15:05 ) *
Με αφορμή το ποστ σου,Θα προτιμούσα αν ήταν εφικτό τους αγώνες Κολοσσό-ΠΑΟΚ και ΑΓΟΡ-Πανιώνιο παρά αυτούς που θα μεταδωθούν για να είμαι ειλικρινής.

Αλλά για να απαντήσω ας δούμε μερικές πιθανές επιλογές στην περιγραφή

-ελλεινή κολάκεια by Νάτου
-δεν βαριέμαι να λέω σε κάθε παιχνίδι τα ίδια πράγματα για τα χαρακτηριστικά των παικτών και την ιστορία τους χατζηγεωργίου
- την αγριοφωνάρα του Βαγγέλη Ιωάννου
-τον περίφημο χιουμορίστα τον Μενεγάκη με αστεία τύπου όπως αυτό που έκανε για τον Mark Payne λέγοντας ότι είναι πόνος όνομα και πράγμα(μετα απο μικροτραυματισμό του παίκτη του Πανιωνίου),
-και τους αντικειμενικούς Παοκτζήδες με Μίνο μέσα

είσαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα μας έλλειπε γενικότερα; αν και με Σκούλα και Τραπεζανίδη που θα ήταν οι πιο πιθανές επιλογές σήμερα θα αποφεύγαμε την ηχορύπανση...

Απλά το θέμα δεν είναι η περιγραφή ,αλλά ότι τα γήπεδα θα είναι άδεια και ότι δεν υπάρχει ατμόσφαιρα για να αποφύγει κανείς την ψευδεύσθηση ότι είναι φιλικό το παιχνίδι.

Για τους παίκτες δεν υπάρχει πρόβλημα ρίξε μια ματιά στα στατιστικά και τους αριθμούς φανέλας των παικτών , και θα βγάλεις άκρη, αυτη ήταν μια μέθοδος που εφάρμοζα για την Α2 γιατί δεν ήξερα εκεί όλους τους παίκτες!

Ναι αυτο εκανα ηδη,μπηκα στο εσακε,και κοιταξα τα νουμερα των παικτων .

Ο Σωτηρης Γεωργιου αν δεν κανω λαθος που περιεγραφε πριν μια εβδομαδα αγωνα α1 στην ερτ παντως ηταν πολυ καλος.Για τους αλλους συμφωνω γι αυτα που λες αλλα οσο να ναι σε βοηθουν οταν σου λενε τα ονοματα των παικτων.

Εδω και 2 εβδομαδες εχω φιλε weekedman που βλεπω α1 και εχω δει τα ματς ΕΛευσινα-Ρεθυμνο,Καβαλα-Πατρα,και ΠΑνιωνιος -Αρης και θα διαφωνησω σε αυτο που λες υπαρχη καυτη ατμοσφαιρα. smile.gif

Αλλα εσυ που σαφως εχεις δει περισσοτερα ματς απο μενα ξερεις καλυτερα. wink.gif
Weekendman
QUOTE(HLR CENATION @ Mar 2 2013, 15:14 ) *
Εδω και 2 εβδομαδες εχω φιλε weekedman που βλεπω α1 και εχω δει τα ματς ΕΛευσινα-Ρεθυμνο,Καβαλα-Πατρα,και ΠΑνιωνιος -Αρης και θα διαφωνησω σε αυτο που λες υπαρχη καυτη ατμοσφαιρα. smile.gif

Αλλα εσυ που σαφως εχεις δει περισσοτερα ματς απο μενα ξερεις καλυτερα. wink.gif

Σε σύγκριση με τις παγωμένες επι τον πλειστον φετινές έδρες του Άρη και Περιστερίου τα ματς που ανέφερες πρόσφεραν καλύτερη ατμόσφαιρα, αλλά και έχω δει και εχω ζήσει εκ του σύνεγγυς παλιότερα πιο καυτές καταστάσεις για να εντυπωσιαστώ απο αυτό, και δεν χρειάζεται καν να το συγκρίνω με την κατάσταση στην Ευρώπη ακόμα και σε χώρες όπως η Γερμανία ,οπου δεν βγαίνει η αντιπαράθεση θετική για εμάς...

χαρα στο κουράγιο μου που αντέχω και παρακολουθώ αυτον τον ορισμό της στασιμότητας που λέγεται Α1!
T.W.Is.M.
QUOTE(Weekendman @ Mar 2 2013, 15:29 ) *
χαρα στο κουράγιο μου που αντέχω και παρακολουθώ αυτον τον ορισμό της στασιμότητας που λέγεται Α1!

Εγω τι να πω που την ωρα που ειχε Ρεαλ-Μπαρτσελονα προτιμησα να δω το Αρης-Απολλων? Ο ορισμος του μπασκετικου οπαδου ετσι? smiley.gif
Weekendman
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 3 2013, 01:01 ) *
Εγω τι να πω που την ωρα που ειχε Ρεαλ-Μπαρτσελονα προτιμησα να δω το Αρης-Απολλων? Ο ορισμος του μπασκετικου οπαδου ετσι? smiley.gif

O ορισμός πραγματικά, όσο και να είναι must το να ακούς το βρίσιμο των παντοφλοχτυπημένων , αν μάλιστα είδες και το Περιστέρι-Ικαρος στο καπάκι αξίζεις τον τίτλο του κουσουριασμένου!

Βέβαια καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται για τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν οικονομικά τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό, αλλά καλό είναι να κάνουν καμιά φορά αυτοκριτική αντί στην αρχή της χρονιάς να κατηγορούν τις 2 μεγάλες ομάδες ότι δεν κάνουν συμβιβασμό για να συμπεριληφθουν και αυτοί στο ενιαίο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Γιατί ναι θα έπαιρναν κάτι παραπάνω οι υπόλοιποι ,και θα μπορούσαν να δείξουν ανωτερώτητα οι δυνατοί, αλλά ας μην υποτιμάμε την νοημοσύνη μας, για ένα τέτοιο απαξιωμένο και βαρετό προιον ακόμα και για μπασκετόφιλους, τα οικονομικά οφελή δεν θα επροκειτο να ήταν και τόσο πολύ μεγαλύτερα.

Άλλωστε οι ίδιες ομάδες όπως οι Αρης και ΠΑΟΚ που κατηγορούσαν τους ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, καθόνταν ωραία πριν απο λίγα χρονιά στα συμβόλαιο της Nova , αποκτώντας σημαντικό οικονομικό πλεονέκτημα έναντι αρκετών άλλων ομάδων της Α1 χωρίς να νοιάζονται για ενιαία τηλεοπτικά συμβόλαια, τώρα που δεν βρίσκουν στέγη στην συνδρομιτική τηλεόραση θυμήθηκαν την δικαιοσύνη;

Ας κρατούσαν οι υπόλοιπες ομάδες τις 4 ελληνικές θέσεις στην Ευρωλίγκα, αντι να γκρινιάζουν για το μόνιμο συμβολαιο του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων, για να είχε περισσότερο νόημα η ύπαρξη του πρωταθλήματος.

Τουλάχιστον, δεν μπορουν να αποδώσουν την απώλεια των θέσεων της Ευρωλίγκας στην οικονομική κρίση, αλλά πρέπει να ρίξουν την ευθύνη στο κακό τους το κεφάλι.

Ilias7
Πόσο πιο ερασιτεχνικές μπορούν να γίνουν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ;;;Το επόμενο βήμα είναι να μεταδίδεται μονοκαμερο το παιχνίδι όπως γίνετε στην Α' ΕΣΚΑ...
gspara
http://www.basketworld.gr/2013/03/blog-post_8087.html
Προφανως στον Ικαρο αναφερεται....αλλα σε ποιον????μηπως Φαγιε??
sarounas
τί έγινε πάλι? γιατί δεν δείχνει το 2ο ματς Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ?
mephisto22
Μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο το site της ερτ δε λειτουργει ποτε οταν εχει παιχνιδι της Α1?
gspara
QUOTE (sarounas @ May 23 2013, 16:10 ) *
τί έγινε πάλι? γιατί δεν δείχνει το 2ο ματς Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ?

μαλλον τους επεσε μακρυ το ταξιδι
gspara
http://www.basketnet.gr/main/3/esake/artic...e-ert-nova.html
Προς Ερτ(Ολυμπιακος-Παο) και Νοβα(υπολοιποι) πανε τα τηλεοπτικα για του χρονου.
Weekendman
QUOTE(gspara @ May 27 2013, 23:58 ) *
http://www.basketnet.gr/main/3/esake/artic...e-ert-nova.html
Προς Ερτ(Ολυμπιακος-Παο) και Νοβα(υπολοιποι) πανε τα τηλεοπτικα για του χρονου.

Μια χαρά ,όσοι δεν θα έχουν ΝΟΒΑ δεν θα δούν εγγυημένα αυτές τις 12 ομάδες του χρόνου , γιατί ως γνωστόν ακόμα και η πιο άσημη ποδοσφαρική αναμέτρηση να παίζει θα την προτιμήσουν οι περισσότεροι θαμώνες ενός Σπόρ Καφέ...
gspara
QUOTE (Weekendman @ May 28 2013, 00:21 ) *
Μια χαρά ,όσοι δεν θα έχουν ΝΟΒΑ δεν θα δούν εγγυημένα αυτές τις 12 ομάδες του χρόνου , γιατί ως γνωστόν ακόμα και η πιο άσημη ποδοσφαρική αναμέτρηση να παίζει θα την προτιμήσουν οι περισσότεροι θαμώνες ενός Σπόρ Καφέ...

Eτσι ακριβως.Εδω εχω τσακωθει για αγωνα euroleague.
T.W.Is.M.
QUOTE(Weekendman @ May 28 2013, 00:21 ) *

H Nova εχει χασει ολα τα ποδοσφαιρικα πρωταθληματα ομως, με εξαιρεση ισως το πορτογαλικο. Της εχει μεινει η Superleague, το Champions League, το Europa League, η Euroleague, μονο που ολα πλην του ελληνικου ποδοσφαιρου παιζονται μεσοβδομαδα, αρα το Νο2 προιον τους για το ΣΚ θα ειναι η Α1!
Weekendman
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 29 2013, 01:28 ) *
H Nova εχει χασει ολα τα ποδοσφαιρικα πρωταθληματα ομως, με εξαιρεση ισως το πορτογαλικο. Της εχει μεινει η Superleague, το Champions League, το Europa League, η Euroleague, μονο που ολα πλην του ελληνικου ποδοσφαιρου παιζονται μεσοβδομαδα, αρα το Νο2 προιον τους για το ΣΚ θα ειναι η Α1!

Το αν θα είναι καλό για την Νova δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί θα κάνω αρνητική κριτική, αλλά και πάλι δύσκολα να μην υπάρχει και ΟΤΕ TV διαθέσιμη όταν επιλέγει κανείς να δεί αθλητικά γεγονότα εκτός σπιτιού...
HLR CENATION
Eμενα θα μου επιτρεψετε να εχω αντιθετη αποψη.

Εκτιμω οτι πολυ καλο που θα κλειδωσουν στην νοβα και το ειχα γραψει και σε ανυποτη στιγμη.Θα ηθελα μαλιστα να κλειδωνουν και Ολυμπιακος-Παναθηναικος στην νοβα η στον ΟΤΕ.

παρτε για παραδειγμα το βολευ και ποσο πολυ το περιποιειται η nova.Δυο δημοσιογραφους στην περιγραφη δυο,στους παγκους,σουπερ καρτες με στατιστικα και μια πολυ ομορφη εκπομπη μεσοβδομαδα.

ΑΜα κανει αυτο και με την α1 μπασκετ που γιατι να μην το κανει θα ειναι πολυ ωραιο.

Επισης στην νοβα δεν θα υπαρχουν καθε λιγο και λιγακι απεργιες με συνεπεια να μην ξερεις αμα εχουν περιγραφη τα ματς.
PanosIlio
Τελικά έγινε, εν μέσω τελικών υπογράφτηκε η ταφόπλακα, κατά τη γνώμη μου, για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...ke.2289721.html
Skiles
Χαιρετίζω το φόρουμ, είμαι καινούριος χρήστης.
Δεν πιστεύω οτι αποτελεί ταφόπλακα του μπάσκετ η συμφωνία με τη Νόβα, το αντίθετο θα έλεγα.

Ταφόπλακα μπαίνει εκ νέου καθε φορά που βλέπουμε τα αίσχη που γίνονται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, όταν αγοράζονται πρωταθλήματα, όταν δεν μπορεί να διοργανωθεί ένας τελικός κυπέλλου, όταν ομάδες χαίρουν επιλεκτικής ασυλίας, όταν η Ευρωλίγκα έγινε κλειστή και τα εγχώρια πρωταθλήματα έγιναν κωμωδίες.

Η συμφωνία με τη Νόβα δίνει περισσότερα χρήματα στις ομάδες που τα έχουν ανάγκη, καθώς τα έσοδα είναι ελάχιστα, για να συνεχίσουν τον αξιομνημόνευτο αγώνα τους καθώς παλεύουν μόνοι για ένα καλύτερο μπάσκετ.

ΥΓ. Εννοείται οτι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός προτιμούν τις κρατικές υπερχορηγήσεις.
Zoys
Μακάρι να με διαψεύσει μελλοντικά ο Χαλβατζάκης, αλλά στην πρώτη του χρονιά ΑΠΕΤΥΧΕ. Ο τελευταίος τελικός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κινδύνευσαν και η αλητεία θριάμβευσε. Και όλα αυτά στους τελικούς οι οποίοι είναι και η "βιτρίνα" της λίγκας. Αλλά η παγιωμένη λογική του ΕΣΑΚΕ τα τελευταία χρόνια είναι τα πανηγύρια όταν κλείνεται κάποια χρυσή συμφωνία με μεγάλο ιδιωτικό ή συνδρομητικό κανάλι, καλή ώρα, και έπειτα η επανάπαυση και η πλήρης αδράνεις σε θέματα όπως η βία.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.