Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(28\02\2010)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
michael13
οχι ότι έχει πολύ σημασία αλλά το ματς τελικά έλειξε 98-90
PARISINOS
Διαμαντιδης σημερα με 26 ποντους , 7 ριμπαουντ και 11 ασσιστ και συνολικο ρανκινγκ ( οπως το μετρανε στην ευρωλιγκα) 48 blink.gif Ενταξει δεν ξερω αν ο μπατης τους εβλεπε λεμπρον ολους του ΠΑΟ σημερα, αλλα ενταξει η εμφανιση του διαμαντιδη σημερα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αν εβαζε και τις βολες, θα αγγιζε την τελειοτητα.

Τωρα για το ματς, δεν μπορουμε να πουμε και πολλα. Χωρις κλειζα και μπορουση, και με τον ΠΑΟ να εχει τετοια ποσοστα, απλα θα κερδιζε ο ΠΑΟ οτι και να γινοταν.
spike85
Ο Παο κερδισε δικαια σημερα και καθαρα αλλα...
Ας σκεφτουμε εμεις οι φιλοι του Ολυμπιακου οτι σε αλλες εποχες και με τετοια ευστοχια του Παο το παιχνιδι θα εληγε 20+ ποντους.Αντιθετα η ομαδα εμεινε συγκεντωμενη μεχρι το τελος και δε πεταξε λευκη πετσετα,και αν καποια μεγαλα σουτ(ελευθερα)του Χαλπεριν,Βασιλοπουλου,Τσιλντρες εμπαιναν,το παιχνιδι θα μπορουσαμε να το διεκδηκισουμε με μεγαλυτερες αξιωσεις και αν σε αυτα συνυπολογισουμε τις απουσιες Μπουρουση Κλειζα δεν τα πηγαμε και ασχημα,οποτε ας χαλαρωσουμε λιγο γιατι ετσι και αλλιως απο την αρχη ηταν τρομερα δυσκολο να κερδισουμε με τοοοσο σημαντικες απουσιες!
Consultant
QUOTE(nicolicius @ Feb 28 2010, 23:49 ) *
Φυσικά και με Κλέιζα και Μπουρούση στα play off θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλα ως τότε θα έχει μπει στο παιχνίδι ο Τσαρτσαρής (έστω σαν λύση) και ίσως ο Σάρας..


Θα διαφωνησω για Σαρας..Δεν θα μπει στο παιχνιδι του Παναθηναικου ποτε.Ο παιχτης ειναι ξεγραμμενος και ειναι φανερο οτι δεν θα εχει σημαντικο ρολο ξανα στην ομαδα.Οσο για τον Τσαρτσαρη,οποτε και να επιστεψει δεν θα αγωνιστει καθως εχει αντικατασταθει απο τον Χαισλιπ.

QUOTE(Manu7 @ Mar 1 2010, 00:07 ) *
Έτσι είναι χάνουμε 2 εξ'επαφής,πάρε 5 πόντους να'χεις...

Ερώτηση:ποιο από τα 2 του βασιλόπουλου ήταν φάουλ?η τάπα του σόφο?Τα γνωστά...Απαγορεύονται οι τάπες...

Θα σπάσω την τηλεόραση με τον Μπατή...Δεν πάει άλλο...



Εγιναν καποια λαθακια εκατερωθεν.50-50 η διατησια.Ο Μπατης προσεφερε αφθονο γελιο.


QUOTE(kotzito @ Mar 1 2010, 00:07 ) *
Για τον Μπατη καλυτερα να μην σχολιασω.Περιμενα σε ενα ντερμπυ μια πιο σωστη επιλογη speaker.Πραγματικα ο τυπος τα βλεπει ολα πρασινα.



Ακαταλληλος για σχολιασμο αγωνα.Σε μια στιγμη ημουν σιγουρος οτι ο Παναθηναικος αγωνιζεται με ''Τουρκικη'' ομαδα.


QUOTE(slok @ Mar 1 2010, 00:47 ) *
διαμαντιδης και νικολας το πηραν μονοι τους,οι δυο τους

οι υπολοιποι δεν πολυτραβηξαν


Ε οχι και δεν πολυτραβηξαν.Ο Σπανουλης εκανε το καλυτερο φετινο του παιχνιδι.Το ιδιο και οι Διαμαντιδης,Νικολας.Δεν ειναι καθολου ασχημα να εχεις 3 παιχτες σε season best.Μαλλον ευτυχης συγκυρια θα την χαραχτηριζα.



QUOTE(BakariosG13 @ Mar 1 2010, 01:11 ) *
Νικη ψυχολογιας και πιστευω κ η αρχη για την αντεπιθεση του Παναθηναικου!Μετα απο καιρο μπραβο στην ομαδα μας που επαιξε πρωτη φορα σαν πρωταθλητες......ακομα βεβαια με πληγωνει η ηττα απο την Μπαρτσα(Αχ και να παιζαμε ετσι την Πεμπτη!)

ΥΓ1:Τι του βρηκε ο Ζοτς αυτου του Τεπιτς???Συγγνωμη δηλαδη αλλα νομιζω οτι κ ο Κετσμαν καλυτερος ητανε!
ΥΓ2:ΜΠΑΤΗΣ Respect.... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif


Αντεπιθεση του Παναθηναικου?Ποια αντεπιθεση,σε 3 μηνες στους τελικους?Γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο να διεκδικησει.Απλα διατηρει ακεραιες τις ελπιδες του για πρωταθλημα.Τιποτα αλλο..

ΥΓ.2 Μπατης respect για ολους τους φανατικους Παναθηναικους!!!!



-Πολυ κακο παιχνιδι απο τον Ολυμπιακο,παρολη τη πλημμυρα δειξαμε παστα μεγαλης ομαδας γιατι γυρισαμε 2-3 φορες τη διαφορα στους 6.Ο Ολυμπιακος σαφεστατα εχει καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο.Και η μεγαλυτερη επιβεβαιωση θα ειναι αυτο να συνδυαστει με νικη μεσα στο ΟΑΚΑ.Υπομονη λοιπον μεχρι τον Ιουνιο,μεχρι τοτε ας παρακολουθησουν και οι μεν και οι δε τη πορεια της μονης Ελληνικης ομαδας που εχει πιθανοτητες (μεγαλης) διακρισης στην Ευρωλιγκα.
PARISINOS
QUOTE(saniboy @ Mar 1 2010, 00:24 ) *
Καλα και ο Πεκοβιτς στο ΝΒΑ, οπως ειναι τωρα, ανεκδοτο θα ειναι...

Αμυνα, ριμπαουντ ,παιχνιδι με προσωπο ...ανυπαρκτος ...τον σωζει οτι ειναι ο καλυτερος με πλατη..

Μεγαλο παιχνιδι απο Σοφο σημερα ...αλλα απολαυσε και ιδιαιτερη ''ασυλια'' αμυντικα και επιθετικα...

Ο Παναθηναικος σημερα στηριχθηκε ολοκληρωτικα στους 3 κοντους σημερα και ο ΟΣΦΠ αντιστοιχα στην ρακετα του..


Οπως ειπε και ο σακιλ για σοφο, σπρωχνει, παιζει με πλατη και βαζει τα χουκ , αρα κανει αυτα που πρεπει να κανει ενας ψηλος.

Χωρις να εννοω οτι ο πεκοβιτς στο ΝΒΑ θα εκανε παπαδες, ανεκδοτο δεν θα ηταν με τιποτα. Εχει απιστευτα φυσικα προσοντα μεχρι και για ΝΒΑ ( 210 , 130 κιλα) ενω εχει εκπληκτικο παιχνιδι με πλατη και βαζει τις βολες. Τα υπολοιπα οντως δεν τα κανει ( σουτ, παιχνιδι με προσωπο, ντριπλα, μετριο ριμπαουντ) αλλα και μονο αυτα φτανουν για να εισαι ενα αξιοπιστος ψηλος στο ΝΒΑ.
spysta
sorry ρε παιδες .. την ΠΟΛΥ καλη εμφανιση του ΠΑΟ που την ειδατε ??ειλικρινα το λεω χωρις ΚΑΜΙΑ δοση ειρωνιας

εγω ειδα ενα ματσακι στο οποιο με εναν μετριοτατο και λαβομενο ΟΣΦΠ .. ο ΠΑΟ ευτυχησε να βαλει πολλα ελευθερα σουτ εκ των οποιων μερικα ακρως σημαντικα σε καιρια σημεια του ματς .. και μερικα κρεμασμενα (η κυκολοφορια του βεβαια ηταν οντως καλη αλλα η κακη αμυνα του ΟΣΦΠ την ανεδειξε περισσοτερο)
ειδα τον ΟΣΦΠ να παιζει πιο ορθολογικα ..μοιραζοντας το παιχνιδι σε ολους τους παικτες.. εχοντας ομως σε κακη μερα Παπαλουκα-Τεοντοσιτς και σε μετρια τον Πεν

και δεν θελω να ακουω για απουσιες του ΠΑΟ .. Σαρας ?Τσαρτσαρης ? ο πρωτος πλεον δεν νομιζω οτι μπορει να τιθεται θεμα απουσιας του αφου ειναι μονιμως εκτος απο την αρχη της σεζον .. και ο δευτερος ειναι μπασκετικα τελειωμενος.

Οχι τωρα να συγκρινουμε αυτες τις απουσιες με την απουσια του καλυτερου Ελληνα ψηλου και του ΔΥΝΑΜΙΤΗ πρωτου σκορερ και πρωτου ριμπαουντερ της ομαδας μας Λινας

##ηθελα να πω και το εξης εδω και κατι μερες αλλα το ξεχνουσα .. αν και οι παικτες του ΠΑΟ ειναι εμπειροτατοι και ψημενοι σε πρωταθλητισμο ..νομιζω πως η ελλειψη αλλου ''σοβαρου'' παιχνιδιου μεχρι τους τελικους της Α1 θα επιφερει προβληματα στον ΠΑΟ ..
##ειλικρινα ο ΟΣΦΠ με ενα ΚΑΚΑΛΑΤΟ 2αρι το χρονου που να τα παστελωνει απο παντους .. και μια ακομα αλλαγη στο 4,5 .. ΔΕΝ θα πιανεται.
Ilias7
Παντως παιδια ασχετα με το τι εγινε..Αν 3:30 λεπτα πριν το τελος δινοταν η τεχνικη ποινη στο Φωτση για την αλλαγη που εκανε χωρις να παρει αδεια απο τη γραμματεια και με τη διαφορα στους 8,εχοντας 2 βολες ο Ολυμπιακος και τη μπαλα δικη του ισως εκει αλλαζε το σκηνικο..
Βεβαια στο μπασκετ δεν υπαρχουν αν...Αλλα το λεω γιατι η λεπτομερεια κανει τη διαφορα και οπως ο Γιαννακης δεχθηκε τη τεχνικη ποινη για διαμαρτυρια ετσι θα μπορουσε να τη δεχτει και ο Φωτσης..Και δε μιλαω για καποιο φαουλ γιατι οι επαφες ειναι πολλες και υπαρχουν δυσκολες αποφασεις,μιλαω για μια πολυ ευκολη φαση..

Δικαιη νικη του Παο με πολυ καλο επιθετικο παιχνιδι....

ΥΓ:Το παιχνιδι του Ολυμπιακου στην επιθεση στο πρωτο δεκαλεπτο δεδομενου τις απουσιες του ηταν εξαιρετικο..εντυπωσιαστηκα...
Manu7
QUOTE(spysta @ Mar 1 2010, 01:31 ) *
sorry ρε παιδες .. την ΠΟΛΥ καλη εμφανιση του ΠΑΟ που την ειδατε ??ειλικρινα το λεω χωρις ΚΑΜΙΑ δοση ειρωνιας

εγω ειδα ενα ματσακι στο οποιο με εναν μετριοτατο και λαβομενο ΟΣΦΠ .. ο ΠΑΟ ευτυχησε να βαλει πολλα ελευθερα σουτ εκ των οποιων μερικα ακρως σημαντικα σε καιρια σημεια του ματς .. και μερικα κρεμασμενα
ειδα τον ΟΣΦΠ να παιζει πιο ορθολογικα ..μοιραζοντας το παιχνιδι σε ολους τους παικτες.. εχοντας ομως σε κακη μερα Παπαλουκα-Τεοντοσιτς και σε μετρια τον Πεν

Yπερβάλλεις...Τα σουτ που έβαλε σκοτωμένα ο ΠΑΟ ήταν λίγα και μπήκαν στο τέλος και γι'αυτό πόνεσαν πολύ επειδή μειώναμε τη διαφορά.
Και ναι έπαιξε εξαιρετικά σήμερα ο ΠΑΟ γιατί οταν βγάζεις τόσα ελεύθερα σουτ και έχεις και 19/26 δίποντα
κάτι λέει...
Οπως καλά σχετικά επιθετικά έπαιξε ο Ολυμπιακός που είχε κάτι 5λεπτα που έβγαλε πολύ ωραιές φάσεις
ειδικά στο inside game.
Αν ήταν άλλες εποχές θα τρώγαμε 35 στο κεφάλι με τις δεδομένες αντιξοότητες του ματς.
playmaker raketas
QUOTE(AZ1980 @ Mar 1 2010, 01:21 ) *
Εντάξει, ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα κέρδιζε ο ΠΑΟ σήμερα, όπως και ότι, χωρίς πλέον το παραλυτικό άγχος της ομάδας που πρέπει μονίμως να αποδεικνύει πως "δεν αποτυγχάνει ποτέ" ή πως "όλο και κάποιο τρόπο θα βρει να κερδίσει", τα τρίποντα θα έμπαιναν.

Εκείνο που θα θυμάμαι ωστόσο για πάντα από αυτό το παιχνίδι ήταν η ΑΡΧΗΓΙΚΗ, ΗΓΕΤΙΚΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη. Σήμερα χρίστηκε και επισήμως Αρχηγός. Στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν, και με την ομάδα του στα σχοινιά, έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Μήτσο RESPECT 77.gif




bball.gif


Ποιά σχοινιά??? Έχασε το κύπελο, αποκλείστικε από την Ευρωλίγκα... Μάλλον με την ομάδα νοκ-άουτ, εκτός 2/3 στόχων έριξε μια μπουνιά της παρηγοριάς... Με τη μπάρτσα ήμαστε στα σκοινιά και πέσαμε στο καναβάτσο. Τώρα να ανασηκωθούμε προσπαθούμε. Μαζί με τους στόχους που χαθήκαν, χάθηκε και το άγχος και μπήκαν τα σουτ...

Η σημερινή εμφάνιση δεν είναι για να ενθουσιαστεί κανείς. Ακόμα και χωρίς Μπουρού - Κλέιζα μαζέψαμε λιγότερα ριμπάουντ, η άμυνα ήταν χωνί και είμαι σίγουρος ότι όλους μας έπιασε ένα άγχος και μας ήρθαν μνήμες πέμπτης βράδυ όταν η διαφορά έπεσε κάτω από τους 10. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όπως είμαστε αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός άνετα μας σπάει την έδρα στα πλέυοφ. Πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να πάρει το πρωτάθλημα.
il postino
ο διαμαντιδης ηταν απιστευτος σημερα! 26π 8ρ 11ασ!!!!!!!!!!!!!! ενα μεγαλο respect και στον σπανουλη που εκανε επισης πολυ καλο ματς ενω σωματικα δεν ειναι καλα!

απο κει και περα , ο ολυμπιακος σημερα θα μπορουσε να παρει ανετα το ματς αν δεν ηταν ΜΠΛΑΖΕ! θελει προσπαθεια να φας 58π στο ημιχρονο. θεωρω ανηκουστο να επικαλουνται οι απουσιες των μπουρουση -κλειζα! ο ολυμπιακος κατεβηκε νωθρος και οταν εβρεχε τριποντα εκαναν σα μη συνεβη τιποτα! πολυ μπλαζε, παρα πολυ. ναι ειναι καλυτερη ομαδα φετος αλλα σημερα επρεπε να τελειωσουν τον παο, δεν το εκαναν και θα το μετανιωσουν τον ιουνιο! ακομα και ο τσιλντρες, ο οποιος εκανε πολυ καλο παιχνιδι , δεν ειχε το πεισμα που εδειξε τις αλλες φορες! τοσο γρηγορα του εφυγε με ενα κυπελλο?








Consultant
QUOTE(playmaker raketas @ Mar 1 2010, 01:36 ) *
Η σημερινή εμφάνιση δεν είναι για να ενθουσιαστεί κανείς. Ακόμα και χωρίς Μπουρού - Κλέιζα μαζέψαμε λιγότερα ριμπάουντ, η άμυνα ήταν χωνί και είμαι σίγουρος ότι όλους μας έπιασε ένα άγχος και μας ήρθαν μνήμες πέμπτης βράδυ όταν η διαφορά έπεσε κάτω από τους 10. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όπως είμαστε αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός άνετα μας σπάει την έδρα στα πλέυοφ. Πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να πάρει το πρωτάθλημα.


Με βρισκεις απολυτα συμφωνο στο ποστ σου.Σιγουρα ο Παναθηναικος εχει πολυ μεγαλους παιχτες για να βελτιωθει και να παρει το πρωταθλημα.Αυτη τη στιγμη ομως σιγουρα θα εχανε σε σειρα αγωνων.Ακομα και με μειονεκτημα
saniboy
QUOTE(PARISINOS @ Mar 1 2010, 01:30 ) *
Οπως ειπε και ο σακιλ για σοφο, σπρωχνει, παιζει με πλατη και βαζει τα χουκ , αρα κανει αυτα που πρεπει να κανει ενας ψηλος.

Χωρις να εννοω οτι ο πεκοβιτς στο ΝΒΑ θα εκανε παπαδες, ανεκδοτο δεν θα ηταν με τιποτα. Εχει απιστευτα φυσικα προσοντα μεχρι και για ΝΒΑ ( 210 , 130 κιλα) ενω εχει εκπληκτικο παιχνιδι με πλατη και βαζει τις βολες. Τα υπολοιπα οντως δεν τα κανει ( σουτ, παιχνιδι με προσωπο, ντριπλα, μετριο ριμπαουντ) αλλα και μονο αυτα φτανουν για να εισαι ενα αξιοπιστος ψηλος στο ΝΒΑ.


Τα προσοντα τα εχει σιγουρα και απο αποψης σωματικων προσοντων εννοειται οτι ειναι επιπεδου ΝΒΑ...στα αγωνιστικα μου τα χαλαει....δεν εχει παρουσιασει καμια βελτιωση απο περυσι ...το αντιθετο μαλιστα ..μου βγαζει την αισθηση οτι εχει ''αραξει''...
Τεσπα..εχω την αποψη οτι οι ψηλοι στην αντιπερα οχθη θα του εκαναν πλακα στην επιθεση και στα ριμπαουντ..

Πραγματικα αυτος ο Τεπιτς ειναι ο ορισμος του ''δεν το αντεχω το βαρος της φανελας''...δεν ειναι οτι δεν ξερει μπασκετ ...απλα δεν εχει τις ψυχικες δυναμεις να ανταπεξελθει σε αυτο το επιπεδο και ακομα και σημερα σε φαινιμενικα ευκολες προσπαθειες και με την ομαδα να δειχνει μετα απο καιρο να ρολαρει ηταν παραφωνια...

Ο Σπανουλης μακαρι να συνεχισει ετσι...και ο Φωτσης πιστευω θα βρει τον ευατο του..
Ilias7
QUOTE(il postino @ Mar 1 2010, 01:41 ) *
ο διαμαντιδης ηταν απιστευτος σημερα! 26π 8ρ 11ασ!!!!!!!!!!!!!! ενα μεγαλο respect και στον σπανουλη που εκανε επισης πολυ καλο ματς ενω σωματικα δεν ειναι καλα!

απο κει και περα , ο ολυμπιακος σημερα θα μπορουσε να παρει ανετα το ματς αν δεν ηταν ΜΠΛΑΖΕ! θελει προσπαθεια να φας 58π στο ημιχρονο. θεωρω ανηκουστο να επικαλουνται οι απουσιες των μπουρουση -κλειζα! ο ολυμπιακος κατεβηκε νωθρος και οταν εβρεχε τριποντα εκαναν σα μη συνεβη τιποτα! πολυ μπλαζε, παρα πολυ. ναι ειναι καλυτερη ομαδα φετος αλλα σημερα επρεπε να τελειωσουν τον παο, δεν το εκαναν και θα το μετανιωσουν τον ιουνιο! ακομα και ο τσιλντρες, ο οποιος εκανε πολυ καλο παιχνιδι , δεν ειχε το πεισμα που εδειξε τις αλλες φορες! τοσο γρηγορα του εφυγε με ενα κυπελλο?



Αν πιστευεις οτι δε παιζουν ρολο οι συγκεκριμενες 2 αποσυιες ρολο σε ενα τετοιο παιχνιδι τι να πω..Μαλλον κοροιδευομαστε...Ειναι σαν να μου λες οτι ερχεται ο Παο στο Σεφ χωρις Διαμαντιδη,Πεκοβιτς και οτι αυτες οι απουσιες δε θα επηρεασουν καθολου την ομαδα...Εδω ο Παο απο την αρχη της χρονιας παιζει χωρις το Σαρας και δεν εχει βρει ακομα ρυθμο χωρις αυτον...
enypnio
παιδια ο τεπιτς στην παρτιζαν επαιξε πλει μακερ .... στον παο δεν έχει καταλάβει ο ίδιος ο ζοτς τι θέση παίζει

playmaker raketas
Εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Σάρας ποτέ δεν υπήρξε σημαντικό μέλος της ομάδας του ΠΑΟ. Είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα όταν όλα λειτουργούν καλά κι ένας παίκτης ειδικών επιθετικών αποστολών. Δεν είναι ο παίκτης που χρειάζεται η ομάδα για να βρεί ρυθμό, αλλά ο παίκτης που όταν η ομάδα βρεί ρυθμό, θα μπεί και θα δώσει το κάτι παραπάνω.
Consultant
-Καμμια αμφιβολια οτι ο Πεκοβιτς ειναι ετοιμος για Nba...Εδω ηταν ετοιμοι αλλοι και αλλοι..Εγω προβλεπω και πανω απο 10 ποντους μ.ο. (σιγουρα)

-Ελπιζω να εχουμε και τον πρωτο Ελληνα που για πρωτη φορα θα κανει καποια υποτυπωση εστω καριερα στην Αμερικη,φυσικα μιλαω για τον Σοφοκλη.Ηρθε η ωρα του.No doubt.Για μενα 99% του χρονου θα αγωνιζεται στους Clippers.
apkat
QUOTE(Ilias7 @ Mar 1 2010, 01:44 ) *
Αν πιστευεις οτι δε παιζουν ρολο οι συγκεκριμενες 2 αποσυιες ρολο σε ενα τετοιο παιχνιδι τι να πω..Μαλλον κοροιδευομαστε...Ειναι σαν να μου λες οτι ερχεται ο Παο στο Σεφ χωρις Διαμαντιδη,Πεκοβιτς και οτι αυτες οι απουσιες δε θα επηρεασουν καθολου την ομαδα...Εδω ο Παο απο την αρχη της χρονιας παιζει χωρις το Σαρας και δεν εχει βρει ακομα ρυθμο χωρις αυτον...


Oυτε καν ΔΔ Πεκοβιτς..Ειναι σαν να κατεβαινει χωρις ΔΔ Σπανουλη η Πεκοβιτς Μπατιστ..Το προβλημα δεν ηταν απλα οτι ελειπαν 2 σημαντικοι παικτες..Το προβλημα ειναι οτι ελειπαν 2 σημαντικοι παικτες που παιζουν σε κοντινες θεσεις σ(στην προκειμενη μεσα στην ρακετα)..Ο ΟΛυμπιακος εχασε πανω απο 50 λεπτα απο τα διαθεσιμα 80 που εχουν οι 2 παικτες της ρακετας με τις σημερινες απουσιες..Ε και φυσικα του στοιχισε..Δεν πειραζει ας γινουν καλα τα παιδια..να μην πιεστουν καθολου να επσιτρεψουν ωστε στο ΤΟΠ 8 το Φ4 και τους τελικους να ειναι απολυτα υγιεις..
lamar
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την απολυτα δικαιη νικη του!!!

Το μονο αλλο που θελω να γραψω ειναι συλληπητηρια στον Γιαννακη γιατι με την ληξη του ματς τον πληροφορησαν οτι πεθανε ο αδερφος του!!!

Κουραγιο κοουτς.
AZ1980
QUOTE(Consultant @ Feb 28 2010, 23:28 ) *
-Πολυ κακο παιχνιδι απο τον Ολυμπιακο,παρολη τη πλημμυρα δειξαμε παστα μεγαλης ομαδας γιατι γυρισαμε 2-3 φορες τη διαφορα στους 6.Ο Ολυμπιακος σαφεστατα εχει καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο.Και η μεγαλυτερη επιβεβαιωση θα ειναι αυτο να συνδυαστει με νικη μεσα στο ΟΑΚΑ.Υπομονη λοιπον μεχρι τον Ιουνιο,μεχρι τοτε ας παρακολουθησουν και οι μεν και οι δε τη πορεια της μονης Ελληνικης ομαδας που εχει πιθανοτητες (μεγαλης) διακρισης στην Ευρωλιγκα.


Η bold δήλωσή σου δείχνει πως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να έχει υπομονή. wink.gif



bball.gif
lightday
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2010, 01:28 ) *
.Οσο για τον Τσαρτσαρη,οποτε και να επιστεψει δεν θα αγωνιστει καθως εχει αντικατασταθει απο τον Χαισλιπ.


???????
slok
δηλωσεις γιαννακη νομιζω σε καποιο σημειο τους ειναι εντελως αστοχες


""Παρότι ο γηπεδούχος ήταν σε τρομερή βραδιά, είδατε ότι στο τέλος υπήρξε μια πίεση. Πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και εσύ να είσαι πιο αποτελεσματικός. Εμείς δεν σουτάρουμε 32 τρίποντα, εμείς προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε έτσι και έτυχε να νικήσει."""
apkat
QUOTE(lamar @ Mar 1 2010, 01:52 ) *
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την απολυτα δικαιη νικη του!!!

Το μονο αλλο που θελω να γραψω ειναι συλληπητηρια στον Γιαννακη γιατι με την ληξη του ματς τον πληροφορησαν οτι πεθανε ο αδερφος του!!!

Κουραγιο κοουτς.


Στην θητεια του στον Ολυμπιακο νομιζω εχει χασει αλλον εναν αδερφο του..Τι να πω;;Συλληπητηρια και κουραγιο..
a bullet for your head
Μολις γυρισα απ το γηπεδο...
Θα ηθελα να συγχαρω τους παικτες & τους προπονητες του ΟΣΦΠ,που εχασαν ΜΟΛΙΣ με 8π...
Τωρα πως γινεται ο ΠΑΟ να τελειωνει με 73% στα 2ποντα,47% στα 3ποντα σε συνολο 32 επιχειρουμενων προσπαθειων...9 επιτυχημενους αιφνιδιασμους(αν δεν κανω λαθος),25ασιστ,λιγοτερα λαθη & ισορροπια στα ρημπαουντ...ειναι ενα καλο ερωτημα...
Και ειδικα στο Α' ημιχρονο με σχεδον τελειο επιθετικο παιχνιδι & με τρομακτικη ευστοχια τοσο στα 3ποντα,οσο & στα 2ποντα...ειναι τουλαχιστον αξιοπεριεργο...πως η διαφορα ηταν ΜΟΛΙΣ στους 14π...

Θα χαρακτηριζα τουλαχιστον αστεια,''τα παιχνιδια εντυπωσεων'' απ τη πλευρα του παγκου του ΟΣΦΠ...
Consultant
QUOTE(playmaker raketas @ Mar 1 2010, 01:48 ) *
Εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Σάρας ποτέ δεν υπήρξε σημαντικό μέλος της ομάδας του ΠΑΟ. Είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα όταν όλα λειτουργούν καλά κι ένας παίκτης ειδικών επιθετικών αποστολών. Δεν είναι ο παίκτης που χρειάζεται η ομάδα για να βρεί ρυθμό, αλλά ο παίκτης που όταν η ομάδα βρεί ρυθμό, θα μπεί και θα δώσει το κάτι παραπάνω.


+1

Aλλωστε εις βαρος ποιανου να ειναι σημαντικο μελος?Εις βαρος του Διαμαντιδη?Του Νικολας?Του Σπανουλη?Αυτοι οι 3 παιχτες μοιραζονται τα 80 λεπτα των θεσεων 1 και 2.Δεν χωραει αλλος παιχτης,ουτε καν ο Σαρας.
AZ1980
QUOTE(slok @ Feb 28 2010, 23:53 ) *
δηλωσεις γιαννακη νομιζω σε καποιο σημειο τους ειναι εντελως αστοχες


""Παρότι ο γηπεδούχος ήταν σε τρομερή βραδιά, είδατε ότι στο τέλος υπήρξε μια πίεση. Πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και εσύ να είσαι πιο αποτελεσματικός. Εμείς δεν σουτάρουμε 32 τρίποντα, εμείς προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε έτσι και έτυχε να νικήσει."""


Καλά, είναι πλέον επίσημο, ο Γιαννάκης δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ καμία ήττα του από τον ΠΑΟ. Βγάζει απίστευτο κόμπλεξ κατωτερότητας αυτή η παράλογα μικρόψυχη και ασεβής στάση που αδιάλειπτα τηρεί απέναντι στον ΠΑΟ.

Η "διαιτησία"! Η "τύχη"! Τα "ζώδια"! Έλεος Κόουτς, δεν αντέχεσαι πλέον! Δείξε και λίγο σεβασμό στον αντίπαλο, ρεζιλεύεσαι ανεπανόρθωτα με όλο αυτό το γκρινιάρικο "πίρι πίρι", σα παιδάκι που δεν ξέρει να χάνει, και που του πήραν και τα κουβαδάκια αφού το κέρδισαν στο "κρυφτό"... smile.gif

Τον σέβομαι και τον εκτιμώ σαν προπονητή, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα κάνει συνεχώς χαζά "φάουλ", με ρυθμούς Πέκοβιτς.




bball.gif
Ilias7
http://www.sport-fm.gr/article/219541

Μονο που το διαβαζω ανατριχιαζω..Οτι και να πω ειναι λιγο..
Razorblade Fish
QUOTE(apkat @ Mar 1 2010, 01:51 ) *
Oυτε καν ΔΔ Πεκοβιτς..Ειναι σαν να κατεβαινει χωρις ΔΔ Σπανουλη η Πεκοβιτς Μπατιστ..Το προβλημα δεν ηταν απλα οτι ελειπαν 2 σημαντικοι παικτες..Το προβλημα ειναι οτι ελειπαν 2 σημαντικοι παικτες που παιζουν σε κοντινες θεσεις σ(στην προκειμενη μεσα στην ρακετα)..Ο ΟΛυμπιακος εχασε πανω απο 50 λεπτα απο τα διαθεσιμα 80 που εχουν οι 2 παικτες της ρακετας με τις σημερινες απουσιες..Ε και φυσικα του στοιχισε..Δεν πειραζει ας γινουν καλα τα παιδια..να μην πιεστουν καθολου να επσιτρεψουν ωστε στο ΤΟΠ 8 το Φ4 και τους τελικους να ειναι απολυτα υγιεις..

Μπουρουσης βαζω 100 ευρω οτι εναν απο τους 5 τελικους θα τον χασει...Και αλλα 100 οτι θα χασει ενα τουλαχιστον ματς απο τους 8 και μετα στην Ευρωλιγκα...
saou
QUOTE(il postino @ Feb 28 2010, 23:41 ) *
απο κει και περα , ο ολυμπιακος σημερα θα μπορουσε να παρει ανετα το ματς αν δεν ηταν ΜΠΛΑΖΕ! θελει προσπαθεια να φας 58π στο ημιχρονο. θεωρω ανηκουστο να επικαλουνται οι απουσιες των μπουρουση -κλειζα! ο ολυμπιακος κατεβηκε νωθρος και οταν εβρεχε τριποντα εκαναν σα μη συνεβη τιποτα! πολυ μπλαζε, παρα πολυ. ναι ειναι καλυτερη ομαδα φετος αλλα σημερα επρεπε να τελειωσουν τον παο, δεν το εκαναν και θα το μετανιωσουν τον ιουνιο! ακομα και ο τσιλντρες, ο οποιος εκανε πολυ καλο παιχνιδι , δεν ειχε το πεισμα που εδειξε τις αλλες φορες! τοσο γρηγορα του εφυγε με ενα κυπελλο?


Μπλαζέ δεν ήταν ο Ολυμπιακός. Συγκεντρωμένος δεν ήταν. Συμβαίνει παντού, συνέβη και πέρυσι στον ΠΑΟ που μετά τον τελικό ήρθε στο ΣΕΦ και έχασε μόλις με 2 πόντους μεν, σχετικά εύκολα για όσους θυμούνται το παιχνίδι δε.
Χάλασε το πλάνο με τα hedge outs λόγω των απουσιών Μπουρούση-Κλέιζα και φάνηκε να μην υπάρχει plan b, έτρεχαν πανικόβλητοι ανά τριάδες να καλύψουν τις πάσες έξω του ΠΑΟ. Σε αυτό προστέθηκε και η διαβολεμένη ευστοχία του ΠΑΟ στα τρίποντα στο πρώτο μέρος -όταν και φάνηκε για ποιά ομάδα ήταν τελικός το σημερινό- και έδεσε το γλυκό. Αν συνυπολογίσουμε τις απουσίες αλλά και την κάκιστη μέρα των 2 Τεό τότε και πάλι καλά να λέμε που φτάσαμε 3-4 λεπτά πριν το τέλος να ψιλοαπειλούμε.

Κατά τα λοιπά, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος πανικού για μας. Αν είμαστε υγιείς στα play offs όλα γίνονται. Σήμερα δεδομένων των συνθηκών τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Επίσης χρειάζεται λιγάκι περισσότερο καθαρό μυαλό και σε ότι αφορά τους διαιτητές, και από τους παίκτες και από τον πάγκο. Δεν υπήρχε λόγος σήμερα για μουρμούρες και γκρίνιες, καθώς η πλάστιγα δεν έγειρε μονομερώς.


Consultant
QUOTE(lightday @ Mar 1 2010, 01:53 ) *
???????

Τοσο εντυπωση σου κανει οτι ο Τσαρτσαρης εχει αντικατασταθει απο τον Χαισλιπ!

ΟΚ!!Δεν εχει αντικατασταθει.Οταν θα γυρισει θα παιζει αυτος,ο Φωτσης και ο Χαισλιπ..Ολοι μαζι!

Μετα φταει ο Τσιλντρες να λεει οτι ο αντιπαλος παιζει με 8? smiley.gif
SoKRaM
QUOTE(Ilias7 @ Mar 1 2010, 02:02 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/219541

Μονο που το διαβαζω ανατριχιαζω..Οτι και να πω ειναι λιγο..


''Η μοίρα έχει χτυπήσει σκληρά την οικογένεια του προπονητή των ερυθρόλευκών αφού έχει χάσει και τα πέντε αδέλφια του.''

Οτι και να λεμε ειναι πραγματικα πολυ κριμα. Δυστυχως μπροστα σε τετοια νεα ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα.
Razorblade Fish
QUOTE(Ilias7 @ Mar 1 2010, 02:02 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/219541

Μονο που το διαβαζω ανατριχιαζω..Οτι και να πω ειναι λιγο..

Εχει χασει και τα 5 αδελφια του...Τι να πεις τωρα...
lightday
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2010, 02:04 ) *
Τοσο εντυπωση σου κανει οτι ο Τσαρτσαρης εχει αντικατασταθει απο τον Χαισλιπ!

ΟΚ!!Δεν εχει αντικατασταθει.Οταν θα γυρισει θα παιζει αυτος,ο Φωτσης και ο Χαισλιπ..Ολοι μαζι!

Μετα φταει ο Τσιλντρες να λεει οτι ο αντιπαλος παιζει με 8? smiley.gif


εχει αντικατασταθεί ωςπρώην μπασκεμπολίστας εννοείς ,γιατί με μπέρδεψες.
Αν δεν κάνω λάθος πάιζεις με 3 πεντάρια, έχουν παίξει και οι 3 μαζί ?
Μήπως τα μπέρδεψες λίγο ?
il postino
QUOTE(Ilias7 @ Mar 1 2010, 01:44 ) *
Αν πιστευεις οτι δε παιζουν ρολο οι συγκεκριμενες 2 αποσυιες ρολο σε ενα τετοιο παιχνιδι τι να πω..Μαλλον κοροιδευομαστε...Ειναι σαν να μου λες οτι ερχεται ο Παο στο Σεφ χωρις Διαμαντιδη,Πεκοβιτς και οτι αυτες οι απουσιες δε θα επηρεασουν καθολου την ομαδα...Εδω ο Παο απο την αρχη της χρονιας παιζει χωρις το Σαρας και δεν εχει βρει ακομα ρυθμο χωρις αυτον...


αυτος ο ολυμπιακος μπορουσε να κερδισει σημερα , εστω και χωρις κλειζα-μπουρουση. αν επαιζε στοιχειωδη αμυνα στο α μερος στην περιφερεια θα κερδιζε το ματς. δεν επαιξε ομως και αναγκαστηκε να κυνηγαει σε ολο το παιχνιδι. η νοοτροπια με την οποια κατεβηκε σημερα ο ολυμπιακος ειναι ανεπιτρεπτη αν θελει να συνεχισει να παιρνει τιτλους. κανενα παθος , κανενα πεισμα , μονο γελακια και αστεισμους με τη διαιτησια. και καλα να μομφαζει ο τσιλντρες , αλλα ο βασιλοπουλος απο πού και ως πού?

ο παο σημερα κερδισε γιατι 3 παικτες εκαναν μεγαλο παιχνιδι , ενω ο ολυμπιακος με υπομονη και πλανο βρισκοταν κοντα στο σκορ. ελειπε ομως το πεισμα για παραπερα. ειναι δυνατον να φορτωνει ο σοφο στο α μερος τους μαικ-πεκο με 3 φαουλ και σε ολο το β ημιχρονο να μην μεταφερει το παιχνιδι του στο καλαθι? μονο ο τσιλντρες επαιζε μονιμως στη base line!

οσο για τις απουσιες ,


πιστευεις οτι ο φετινος μπουρουσης θα εκανε πολυ περισσοτερα απο οτι ο μαυροκεφαλιδης ή ο βουισιτς? γνωμη μου , οχι κατηγορηματικα!

ο κλειζα σαφως θα βηθουσε περισσοτερο αλλα ισως ο σοφο να μην εμεινε τοση ωρα στο παρκε.



ο ολυμπιακος ειναι σε σωστο δρομο! το μονο απο το οποιο κινδυνευει ειναι απο την νοοτροπια του. η κατακτηση ενος τιτλου μετα απο χρονια ισως φουσκωσε τα μυαλα πολλων. σημερα ειδα υφος 1000 καρδιναλιων. μονο απο αυτο κινδυνευει και απο τιποτα αλλο. και επισης , ας σταματησει αυτη η διαολεμνεη καραμελα με τη διαιτησια. δεν αναφερομαι στους φιλους του forum αλλα στους παικτες του ολυμπιακου. αποπροσανατολιζονται απο το ματς και κοιτανε πώς θα την πουν στους διαιτητες (βλεπε πεν , βλεπε βασιλοπουλος , βλεπε γιαννακης-που ειχε δικαιο βεβαια στη φαση με τον φωτση).

επιμενω , ο ολυμπιακος τωρα ειναι καλυτερη ομαδα αλλα αυτο ισως δεν αρκει για το τελος και καλα θα κανουν στο λιμανι να βαλουν το κεφαλι κατω και να δουλεψουν τις αδυναμιες τους και να οπλιστουν με πεισμα.



playmaker raketas
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2010, 01:59 ) *
+1

Aλλωστε εις βαρος ποιανου να ειναι σημαντικο μελος?Εις βαρος του Διαμαντιδη?Του Νικολας?Του Σπανουλη?Αυτοι οι 3 παιχτες μοιραζονται τα 80 λεπτα των θεσεων 1 και 2.Δεν χωραει αλλος παιχτης,ουτε καν ο Σαρας.


Δεν το εννοούσα όπως το κατάλαβες. Φυσικά και χωράει. Ο καλός Σάρας χωράει παντού. Άλλα δεν είναι η απουσία του ο λόγος που δεν έχει βρεί ρυθμό ο ΠΑΟ ως τώρα. Όπως και δεν είχε βρεί ρυθμό με τη καλή του παρουσία στην αρχή της προ-περσινής σεζόν. Τα βαρόμετρα της ομάδας είναι ο ΔΔ και ο Σπανούλης.
SoKRaM
QUOTE(Razorblade Fish @ Mar 1 2010, 02:03 ) *
Μπουρουσης βαζω 100 ευρω οτι εναν απο τους 5 τελικους θα τον χασει...Και αλλα 100 οτι θα χασει ενα τουλαχιστον ματς απο τους 8 και μετα στην Ευρωλιγκα...


Σιγα το στοιχημα. Σαν να κλεβεις παγκαρι μου φαινετε αυτο...
spike85
QUOTE(AZ1980 @ Mar 1 2010, 02:00 ) *
Καλά, είναι πλέον επίσημο, ο Γιαννάκης δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ καμία ήττα του από τον ΠΑΟ. Βγάζει απίστευτο κόμπλεξ κατωτερότητας αυτή η παράλογα μικρόψυχη και ασεβής στάση που αδιάλειπτα τηρεί απέναντι στον ΠΑΟ.

Η "διαιτησία"! Η "τύχη"! Τα "ζώδια"! Έλεος Κόουτς, δεν αντέχεσαι πλέον! Δείξε και λίγο σεβασμό στον αντίπαλο, ρεζιλεύεσαι ανεπανόρθωτα με όλο αυτό το γκρινιάρικο "πίρι πίρι", σα παιδάκι που δεν ξέρει να χάνει, και που του πήραν και τα κουβαδάκια αφού το κέρδισαν στο "κρυφτό"... smile.gif

Τον σέβομαι και τον εκτιμώ σαν προπονητή, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα κάνει συνεχώς χαζά "φάουλ", με ρυθμούς Πέκοβιτς.




bball.gif


Τωρα ακουσα τις δηλωσεις Γιαννακη και ειλικρινα δε βλεπω κατι κακο!Ισα ισα που χαρακρηρισε δικαια τη νικη του Παο και οτι εγινε ενα πολυ ομορφο και δυνατο παιχνιδι,το μονο που παρατηρησε ηταν για τη φαση της τεχνικης ποινης στον Φωτση τιποτα αλλο!
zarko78
Θερμή παράκληση, να μεταδίδει ο κος Μπατής τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα! Ηταν απολαυστικός σήμερα!
a bullet for your head
Μολις ακουσα τις δηλωσεις του Γιαννακη...
Ανεφερε πως ειναι πολυ ευχαριστημενος διοτι καταφερε η ομαδα του & γυρισε το παιχνιδι & οτι οι παικτες του επαιξαν καλο μπασκετ...& αφησε & μια μπηχτη με τη μορφη ερωτησης,εκφραζοντας την απορια γιατι δεν δοθηκε τεχνικη ποινη στον ΠΑΟ,2' περιπου πριν ληξει το ματς..

Η γνωμη μου ειναι πως ουδεποτε γυρισε το παιχνιδι & σε καμια περιπτωση ο ΠΑΟ δεν απειληθηκε...ουτε ο ΟΣΦΠ επαιξε καλο μπασκετ..
Απεναντιας θα πρεπει να αισθανεται παρα πολυ ευχαριστημενος,που οι διαιτητες δεν σφυριξαν τουλαχιστον 15 φαουλ εις βαρος του ΟΣΦΠ,καθ'ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου...
Γιατι αναφεροντας πιο πριν τα στατιστικα του ΠΑΟ,το ματσακι ηταν για +20π διαφορα...

apkat
QUOTE(il postino @ Mar 1 2010, 02:07 ) *
οσο για τις απουσιες ,


πιστευεις οτι ο φετινος μπουρουσης θα εκανε πολυ περισσοτερα απο οτι ο μαυροκεφαλιδης ή ο βουισιτς? γνωμη μου , οχι κατηγορηματικα!

ο κλειζα σαφως θα βηθουσε περισσοτερο αλλα ισως ο σοφο να μην εμεινε τοση ωρα στο παρκε.


ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ....

Το θεμα δεν ειναι επιθετικο οπου και οι 2 πηγαν καλα..Ειναι μονο αμυντικο.Στο οτι ο παο σουταρε πανω απο 20 εντελως αμαρκαριστα τριποντα.Εξηγησα και πιο πανω με πιο τροπο κατα την γνωμη μου θα αλλαζε το παιχνιδι η παρουσια των Κλειζα Μπουρουση..

Μιλαμε οτι ορισμενοι εχουν πραγματικη εμμονη με τον Γιαννακη..
Consultant
QUOTE(lightday @ Mar 1 2010, 02:07 ) *
εχει αντικατασταθεί ωςπρώην μπασκεμπολίστας εννοείς ,γιατί με μπέρδεψες.
Αν δεν κάνω λάθος πάιζεις με 3 πεντάρια, έχουν παίξει και οι 3 μαζί ?
Μήπως τα μπέρδεψες λίγο ?



Φιλε μου εννοουσα οτι εχει ουσιαστικα βγει εκτος παιχνιδιου..Ο Χαισλιπ δεν θα βγει απο το ροτεισον οταν επιστρεψει ο Κωστας...Σωστα?
lightday
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2010, 02:11 ) *
Φιλε μου εννοουσα οτι εχει ουσιαστικα βγει εκτος παιχνιδιου..Ο Χαισλιπ δεν θα βγει απο το ροτεισον οταν επιστρεψει ο Κωστας...Σωστα?

Σωστά απλώς θα μπεί και ο Κωστάκης ,άρα ?
Razorblade Fish
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 1 2010, 02:09 ) *
Μολις ακουσα τις δηλωσεις του Γιαννακη...
Ανεφερε πως ειναι πολυ ευχαριστημενος διοτι καταφερε η ομαδα του & γυρισε το παιχνιδι & οτι οι παικτες του επαιξαν καλο μπασκετ...& αφησε & μια μπηχτη με τη μορφη ερωτησης,εκφραζοντας την απορια γιατι δεν δοθηκε τεχνικη ποινη στον ΠΑΟ,2' περιπου πριν ληξει το ματς..

Η γνωμη μου ειναι πως ουδεποτε γυρισε το παιχνιδι & σε καμια περιπτωση ο ΠΑΟ δεν απειληθηκε...ουτε ο ΟΣΦΠ επαιξε καλο μπασκετ..
Απεναντιας θα πρεπει να αισθανεται παρα πολυ ευχαριστημενος,που οι διαιτητες δεν σφυριξαν τουλαχιστον 15 φαουλ εις βαρος του ΟΣΦΠ,καθ'ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου...
Γιατι αναφεροντας πιο πριν τα στατιστικα του ΠΑΟ,το ματσακι ηταν για +20π διαφορα...

Εσυ που λες οτι δεν ασχολεισαι με τη διαιτησια τελευταια δειχνεις το εντελως αντιθετο...Για την ουσια του πραγματος(τη διαιτησια που επικαλεισαι...) δεν θα σχολιασω κατι,ειμαι σιγουρος ομως πως δεν θα δειξουν ολοι τετοια αυτοσυγκρατηση...
kseplenhs
λοιπόν...

θέλω επειγόντως μπατή στον τελικό.αλλά να κάτσει και στην απονομή να σχολιάζει.μην μου αφήσει την φαντασίωση μισή...

πιστευω με λίγη παραπάνω σοβαρότητα,θα το παίρναμε.έστω να μπαίναμε στην τρίτη περίοδο με λίγο περισσότερο παθος στην άμυνα.βέβαια χρεώθηκαν στον βασιλόπουλο 4 φάουλ ξαφνικά και κάπου εκεί άλλαξε το σχέδιο.
αλλά αν ήταν do or die το παιχνίδι ακόμα και με αυτές τις κακές 3 πρώτες περιόδους,στην τέταρτη θα κάναμε την επαναφορά γιατί ο παο πέρα απο την υπερβολική ευστοχία του(προιόν της "αμυνάς") είχε την ίδια διακύμανση απόδοσης όσο πέρναγε ο χρόνος

μπήκαμε λίγο μπλαζέ στο ματς.και η εμφάνιση του σοφοκλή έκανε τους συμπαίχτες του να νιώσουν (κακώς) μια ασφάλεια και χαλάρωσαν.βέβαια όλοι ξέρουμε οτι ο σοφοκλής άντε να βγάλει το 20λεπτο.δεν θα ήταν 35 λεπτά οδοστρωτήρας.στο τέλος ειδικά δεν σηκωνόταν καν για τα ριμπάουντ.

σίγουρα δεν το παλεψαμε στο 100% το ματς γιατί έχουμε και το παιχνίδι της πεμπτης.οι παίχτες παρα ήταν ψύχραιμοι μέσα στο γενικότερο κλίμα καφρίλας και ώρες ώρες μου έδιναν την εντύπωση πως το βλέπουν διαδικαστικά.έχοντας ώς μέτρο σύγκρισης πάντα τον τελικό πριν απο μια εβδομάδα...

προχωράμε.έχουμε ψωμιά ακόμα...τώρα που θα τον ξαναδούμε τον παο μετά απο 2 μήνες ελπίζω να είμαστε λίγο πιο σοβαροι στην αμυνά μας.αν φτάσουμε παρίσι,δεν θα δικαιολογουνται τέτοιες συμπεριφορές...
AZ1980
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2010, 00:11 ) *
Φιλε μου εννοουσα οτι εχει ουσιαστικα βγει εκτος παιχνιδιου..Ο Χαισλιπ δεν θα βγει απο το ροτεισον οταν επιστρεψει ο Κωστας...Σωστα?


O Oλυμπιακός έχει ροτέισον 5 ψηλών, ναι ή όχι?

Γιατί ο ΠΑΟ θα πρέπει να έχει 4 μόνο? blink.gif



bball.gif
Consultant
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 1 2010, 02:09 ) *
Απεναντιας θα πρεπει να αισθανεται παρα πολυ ευχαριστημενος,που οι διαιτητες δεν σφυριξαν τουλαχιστον 15 φαουλ εις βαρος του ΟΣΦΠ,καθ'ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου...



Ωπα...Αυτο παει πολυ...

Δεν θα υπεισελθω σε διαιτητικες λεπτομερεις γιατι προφανως κατι τετοιο θα ηταν οφ τοπικ ωστοσο ειναι τουλαχιστον εκτος καθε πραγματικοτητας να εχει παραπονα ο Παναθηναικος σημερα.

Δεν γινεται να διατηρειται το επιπεδο σε ποιοτικα επιπεδα οταν βλεπουμε τοσο προκλητικα ποστ..ΕΛΕΟΣ!

AZ1980
QUOTE(spike85 @ Mar 1 2010, 00:08 ) *
Τωρα ακουσα τις δηλωσεις Γιαννακη και ειλικρινα δε βλεπω κατι κακο!Ισα ισα που χαρακρηρισε δικαια τη νικη του Παο και οτι εγινε ενα πολυ ομορφο και δυνατο παιχνιδι,το μονο που παρατηρησε ηταν για τη φαση της τεχνικης ποινης στον Φωτση τιποτα αλλο!


Διάβασέ τις ολόκληρες παρακαλώ

http://kontra.gr/Basketball/Hellas/A1Baske...cos/264952.html

Δε βρίσκεις τίποτα το κακό? rolleyes.gif

ΥΓ. Μπράβο στο Βούισιτς, έδειξε για πολλοστή φορά το επίπεδό του. Όαση πραγματική.



bball.gif
panos75
QUOTE(apkat @ Mar 1 2010, 02:11 ) *
Μιλαμε οτι ορισμενοι εχουν πραγματικη εμμονη με τον Γιαννακη..


Είναι μάλλον οι ίδιοι που γέλαγαν με τη μαγκιά του Ομπρφάντοβιτς όταν έκανε πως δεν ήξερε το όνομα του Καζλάουσκας. rolleyes.gif
kseplenhs
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2010, 02:15 ) *
Ωπα...Αυτο παει πολυ...

Δεν θα υπεισελθω σε διαιτητικες λεπτομερεις γιατι προφανως κατι τετοιο θα ηταν οφ τοπικ ωστοσο ειναι τουλαχιστον εκτος καθε πραγματικοτητας να εχει παραπονα ο Παναθηναικος σημερα.

Δεν γινεται να διατηρειται το επιπεδο σε ποιοτικα επιπεδα οταν βλεπουμε τοσο προκλητικα ποστ..ΕΛΕΟΣ!



μην ασχολείσαι με την διαιτησία σε παρακαλώ...θα φας foul... tongue.gif
Consultant
QUOTE(AZ1980 @ Mar 1 2010, 02:14 ) *
O Oλυμπιακός έχει ροτέισον 5 ψηλών, ναι ή όχι?

Γιατί ο ΠΑΟ θα πρέπει να έχει 4 μόνο? blink.gif



bball.gif

Ποιο ειναι το ροτεισον 5 ψηλων του Ολυμπιακου?4 ειναι οι ψηλοι του Ολυμπιακου και τωρα τελευταια εγιναν 5 οταν ο Μαυροκεφαλιδης εδειξε οτι μπορει να υπολογιζεται.

Υ.Γ. Και ολα αυτα λογω Σχορτσανιτη.Ενος ''ειδικου'' ψηλου που αγωνιζεται τα τελευταια 5 χρονια μονο 10 λεπτα μ.ο. και ετσι τα 40 λεπτα της θεσεως 5 διασπειρονται εντυπωσιακα.

Δεν βλεπω γιατι πρεπει να μοιραστουν τα 40 λεπτα της θεσεως 4 Φωτσης,Χαισλιπ,Τσαρτσαρης.Οσο για τη θεση 5 ειναι ηδη πολυ στενα τα πραγματα αφου τη μοιραζονται 2 απο τους καλυτερους ψηλους της Ευρωπης.
lightday
QUOTE(AZ1980 @ Mar 1 2010, 02:17 ) *
Διάβασέ τις ολόκληρες παρακαλώ

http://kontra.gr/Basketball/Hellas/A1Baske...cos/264952.html

Δε βρίσκεις τίποτα το κακό? rolleyes.gif

ΥΓ. Μπράβο στο Βούισιτς, έδειξε για πολλοστή φορά το επίπεδό του. Όαση πραγματική.



bball.gif

"Εμείς δεν σουτάρουμε 32 τρίποντα, εμείς προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε έτσι και έτυχε να νικήσει"
Χτυπά άσχημα όμως


QUOTE(Consultant @ Mar 1 2010, 02:19 ) *
...

Δεν βλεπω γιατι πρεπει να μοιραστουν τα 40 λεπτα της θεσεως 4 Φωτσης,Χαισλιπ,Τσαρτσαρης.Οσο για τη θεση 5 ειναι ηδη πολυ στενα τα πραγματα αφου τη μοιραζονται 2 απο τους καλυτερους ψηλους της Ευρωπης.


Εδώ δεν άφηνε τον κώστα όταν ήταν παραπάνω από νεκρός θα τον αφήσει τώρα που χρειάζεται έστω αριθμητικά κορμιά?
νομίζω από την αρχή μπερδευτηκες και αλλού πήγε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.