Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τη νέα περίοδο στα Πατήσια ;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
sporting b.c.
Έμαθα ότι υπάρχει σενάριο να αγωνίζεται η ΑΕΚ στο κλειστό των Πατησίων... Πόσο δυνατά παίζει αυτό ; όποιος ξέρει παρακαλώ να ενημερωσει wink.gif
nikefalin
QUOTE(sporting b.c. @ Jul 6 2008, 10:38 ) *
Έμαθα ότι υπάρχει σενάριο να αγωνίζεται η ΑΕΚ στο κλειστό των Πατησίων... Πόσο δυνατά παίζει αυτό ; όποιος ξέρει παρακαλώ να ενημερωσει wink.gif

παίζει εφόσον υπάρχει ΑΕΚ με την "επιτροπή σωτηρίας" και τον Μπάμπη Καραμανλή μπροστά
sporting b.c.
υπάρχουν νέα για την επιλογή της έδρας ;
σημερα ειδα οτι το ειχε πιο πριν και το basketblog.gr ενω εγω όταν ρώτησα το έμαθα απο πηγή των Πατησίων tongue.gif

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12304&Itemid=26
QUOTE
Δίλημμα για το "σπίτι" της ΑΕΚ

Του Γιώργου Νικολάου
26/06/2008 (17:00)

Πατήσια ή Ελληνικό;
Αυτό είναι το δίλημμα της (επίδοξης) διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με το νέο "σπίτι" της ομάδας, αφού το κλειστό του ΟΑΚΑ αποτελεί παρελθόν. Μπορεί να μην είναι πρωτευούσης σημασίας για τους Χαράλαμπο Καραμανλή - Βασίλη Βάσσιο το γήπεδο, πλην όμως επιθυμούν να είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα όταν κι αν ο Γιάννης Φιλίππου "ανάψει πράσινο" για "να τρέξουν" την ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οργανωμένοι οπαδοί προτιμούν στην παρούσα φάση τη μετακόμιση στο μικρό (αν και καθόλου ελκυστικό) κλειστό του Σπόρτιγκ.

Προς την κατεύθυνση αυτή δεν αποκλείεται συνάντηση -ενδεχομένως και σήμερα- του Δημήτρη Χατζηχρήστου με τους ανθρώπους του γηπέδου της οδού Ηλία Ζερβού αλλά και τους διοικούντες τον σύλλογο. Το κλειστό των Πατησίων γειτνιάζει με την ιστορική Νέα Φιλαδέλφεια. Απέχει δύο στάσεις (από τον Περισσό) με τον ηλεκτρικό. Απέχει δύο χιλιόμετρα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου και το "προπύργιο" της "Ορίτζιναλ 21".

Οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν ότι η διοίκηση του Σπόρτιγκ θα συναινέσει στην "συγκατοίκηση", αφού δεν θα συμπίπτουν και οι αγώνες της ομάδας (του Σπόρτιγκ), η οποία θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στη Β΄ Εθνική (σ.σ. οι αγώνες γίνονται την Κυριακή). Το κλειστό του Σπόρτιγκ θεωρείται "πιο έδρα" κι αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο έπεσε στο τραπέζι η συγκεκριμένη λύση.

Το κλειστό του Σπόρτιγκ παρουσιάζει, ωστόσο, και αρκετές αδυναμίες. Εκτός γηπέδου δεν υπάρχει η άνεση του πάρκινγκ. Εντός γηπέδου η ΑΕΚ θα είναι πιο ευάλωτη από οποιοδήποτε άλλο γήπεδο στην Αττική, καθώς το παραμικρό επεισόδιο θα καταγράφεται με κίνδυνο την τιμωρία της. Πολύ πιθανό, επίσης, αυτή η λύση να προκαλέσει τη δυσφορία των (πιθανών) χορηγών. Ολα αυτά θα συνεκτιμηθούν και θα ληφθεί απόφαση.

Οι Καραμανλής - Βάσσιος έχουν ξεκινήσει επαφές για το κλειστό του Ελληνικού, το οποίο ανήκει στα "Ολυμπιακά Ακίνητα". Δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά είναι πιο μεγάλο σε χωρητικότητα (από του Σπόρτιγκ) και πιο ελκυστικό για τους χορηγούς. Έχει εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ. Οι οργανωμένοι οπαδοί δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα. Η ΑΕΚ θα χρειαστεί κλειδάριθμο με τον Πανιώνιο, από τις "διαθέσεις" του οποίου (λόγω Ευρωλίγκας) θα προγραμματιστούν οι αγώνες της "Ένωσης".

Το κλειστό του Ελληνικού "δεν πισωγυρίζει" την ΑΕΚ σε "πέτρινα χρόνια" (όπως θα συμβεί για παράδειγμα με το ιστορικό κλειστό των Πατησίων αν τελικώς επιλεγεί ως βασική έδρα), αλλά "τέτοια ώρα, τέτοια λόγια". Αυτό θα είναι το έσχατο κριτήριο στην κρίση των διοικούντων την ΚΑΕ. Η νέα διοίκηση (θα προκύψει μέσα από διεργασίες και μελών της ιδιοκτησίας), πιθανότατα, θα δηλώσει και τα δύο γήπεδα στον ΕΣΑΚΕ. Θα εξαρτηθεί η τελική επιλογή της για τη βασική έδρα κι από τη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας...
Vas
Καλύτερα θα είναι για την ΑΕΚ τα πατησιά. Στο ελληνικό δεν θα πηγαίνει πολύ κόσμος. Και καλύτερα 2000 άτομα στα Πατήσια παρά 3000 στο Ελληνικό!

Όλα αυτά με την προϋπόθεση να μην γίνεται ζούγκλα εκεί μέσα!

Απορία 1: Αν είναι να πάνε ελληνικό, γιατί δεν πάνε γλυφάδα που είναι πιο «έδρα»
Απορία 2 : Γήπεδα όπως στο Περιστέρι, άνω λίοσια γιατί δεν ακούγονται ?
Απορία 3: To Γαλάτσι τελικά γιατί το καταστρέψανε και δεν κάνανε τίποτα οι απαράδεκτοι!!!
ashton
3/ To Γαλάτσι δόθηκε για να γίνει εμπορικό κέντρο και ο Δημος πάγωσε τα έργα.
2/ Το Περιστέρι θέλει κάτι χρόνια για να ξαναγίνει γηπεδο Α1
1/ Το Ελληνικό είναι το καλύτερο μπασκετικό γηπεδο στην Αττική (και στην Ελλάδα).
Προσωπικά το προτιμώ αέρα σαν έδρα.
Στα Πατήσια το βλέπω αρκετά δυσκολο να παίξουμε πάνω από 5 ματς με κόσμο.
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jul 17 2008, 23:56 ) *
3/ To Γαλάτσι δόθηκε για να γίνει εμπορικό κέντρο και ο Δημος πάγωσε τα έργα.
2/ Το Περιστέρι θέλει κάτι χρόνια για να ξαναγίνει γηπεδο Α1
1/ Το Ελληνικό είναι το καλύτερο μπασκετικό γηπεδο στην Αττική (και στην Ελλάδα).
Προσωπικά το προτιμώ αέρα σαν έδρα.
Στα Πατήσια το βλέπω αρκετά δυσκολο να παίξουμε πάνω από 5 ματς με κόσμο.


ops, το Περιστέρι είναι σε απείρως καλύτερη κατάσταση από το γήπεδο του Αιγάλεω και του Πανελληνίου.
Λίγη δουλειά στα αποδυτήρια θέλει
Το Γαλάτσι είναι εκπληκτικό παράδειγμα αξιοποίησης Ολυμπιακών ακινήτων. Ενώ υπήρχε αθλητική δραστηριότητα το δώσαμε για να γίνει το mall-Xαραγκιώνης, πάνω από 1 χρόνο πλέον έχει "παγώσει" καθώς εκκρεμεί η απόφαση της προσφυγής του Δήμου στο συμβούλιο της επικρατείας σε σχέση με τη μελέτη αξιοποίησης, πριν 1 ή 2 Κυριακές είχε σχετικό άρθρο νομίζω είτε στην Ελευθεροτυπία είτα στα Νέα.
Το Ελληνικό ναι είναι γήπεδο σοβαρό.
Το Σπόρτιγκ είναι απαρχαιωμένο, ακατάλληλο για μεγάλα παιχνίδια , πολύ σωστά με τις τιμωρίες εκεί (εκτός και αν βρεθεί τρόπος να βάλουν μυαλό οι αφιονισμένοι) από τα 13 παιχνίδια θα είναι θαύμα αν έχει κόσμο στα μισά
sporting b.c.
QUOTE(nikefalin @ Jul 17 2008, 21:14 ) *
Το Σπόρτιγκ είναι απαρχαιωμένο, ακατάλληλο για μεγάλα παιχνίδια , πολύ σωστά με τις τιμωρίες εκεί (εκτός και αν βρεθεί τρόπος να βάλουν μυαλό οι αφιονισμένοι) από τα 13 παιχνίδια θα είναι θαύμα αν έχει κόσμο στα μισά


χαχχαχαχαχα ε οχι και απαρχαιωμένο smiley.gif
ελπίζω και για το δικό μας το καλό να προτιμηθεί γιατι είναι η πιο καυτή έδρα απο τις παραπάνω και για τα πλεονεκτήματα που λέει το basketblog
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...13234&Itemid=26

QUOTE
Του Λεωνίδα Μπούτιβα
26/07/2008 (21:26)

... Από εκεί και πέρα, το αργότερο μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας, οι Βασίλης Βάσσιος και Μπάμπης Καραμανλής, θα αποφασίσουν οριστικά για τη νέα έδρα της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες οι δύο άνδρες ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς πρέπει η ομάδα άμεσα να βρει έδρα για να προχωρήσει και η διαδικασία των καρτών διαρκείας, στις οποίες στηρίζουν ένα σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ. Τα υποψήφια κλειστά είναι αυτά των Άνω Λιοσίων, του Ελληνικού, του Περιστερίου και του Σπόρτιγκ.

Το basketblog έψαξε και ανέλυσε τα υπέρ και τα κατά του καθενός προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.

Κλειστό Ζωφριάς (Άνω Λιοσίων)
Χωρητικότητα: 2.500 θέσεις

Τα υπέρ: Το γήπεδο χτίστηκε μόλις το 1997 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Συν τοις άλλοις, είναι πιο εύκολο για τη νέα διοίκηση, να ζητήσει αυτό το κλειστό γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες με παλιά χρέη, ενώ έχει δεν αποτελεί έδρα κάποιας άλλη ομάδας.

Τα κατά: Το γήπεδο είναι αρκετά μακριά από το κέντρο της Αθήνας (11 ολόκληρα χιλιόμετρα) και αποτελεί ολόκληρη διαδικασία να φτάσει κάποιος μέχρι εκεί μιας και δεν υπάρχουν σύγχρονα μεταφορικά μέσα όπως Μετρό ή ηλεκτρικός σιδηροδρομος.

Κλειστό Ελληνικού
Χωρητικότητα: 8.000 θέσεις(14.500 θέσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών)

Τα υπέρ: Το κλειστό του Ελληνικού είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα μπάσκετ στη χώρα και χτίστηκε για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Έχει εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκεται επί της Παραλιακής οδού ενώ μπορεί άνετα κάποιος να φτάσει εκεί με το τραμ. Προσδίδει πρεστίζ στην ομάδα, με βάση το δόγμα που αναφέρει ότι "οι μεγάλες ομάδες παίζουν σε μεγάλα γήπεδα".

Τα κατά: Είναι πολύ μεγάλο και δεν γίνεται εύκολα έδρα, όπως τα υπόλοιπα τρία που εξετάζει η νέα διοίκηση. Για την ΑΕΚ υπάρχει και το πρόβλημα με κάποια παλιά χρέη στην εταιρία "Ολυμπιακά Ακίνητα" που κάνει δύσκολη τη μίσθωσή του, ενώ σίγουρα το Ελληνικό δεν είναι και η πιο "ΑΕΚτζίδικη" περιοχή.

Κλειστό Περιστερίου Ανδρέας Παπανδρέου
Χωρητικότητα: 3.072 θέσεις

Τα υπέρ: Το γήπεδο βρίσκεται σε μία περιοχή που έχει πολλούς ΑΕΚτζήδες και αποτελεί ίσως την ιδανικότερη των περιπτώσεων, για την νέα ομάδα. Είναι γήπεδο που θα γίνει εύκολα έδρα, με σχετικά εύκολη πρόσβαση τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με το Μετρό που έγινε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Εκεί αγωνίζεται η ομάδα του Περιστερίου που παίζει στην Α2, οπότε δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το πρόγραμμα, ενώ το κλειστό το θέλει και η διοίκηση.

Τα κατά: Οι άνθρωποι που "κρατάνε τα κλειδιά" τόσο αυτού, όσο και του άλλου κλειστού που ζήτησε η ΑΕΚ, αυτό του Μπουρναζίου, έχουν επανειλημμένως αρνηθεί να τα παραχωρήσουν στην "Ένωση", κάτω από τον φόβο των πιθανών επεισοδίων σε κάποιο παιχνίδι. Αυτό προέβαλαν σαν… "δικαιολογία" πέρυσι, αυτό και φέτος και έτσι δύσκολα μπορεί να παραχωρηθεί.

Κλειστό Πατησίων (Σπόρτιγκ)
Χωρητικότητα: 1.862 θέσεις

Τα υπέρ: Το κλειστό των Πατησίων σίγουρα είναι ένα γήπεδο που μπορεί εύκολα να γίνει έδρα, με πολύ εύκολη πρόσβαση. Είναι, ίσως ο πιο ρεαλιστικός στόχος για τη νέα διοίκηση, καθώς ο Σπόρτιγκ βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και οι άνθρωποί του εύκολα θα το παραχωρήσουν. Συν τοις άλλοις το "πάλαι ποτέ κλουβί" είχε περάσει ένα μίνι λίφτινγκ και δεν έχει άμεση ανάγκη για ανακατασκευή ενώ τα έξοδα συντήρησης είναι μικρά.

Τα κατά: Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά γήπεδα της Ελλάδας καθώς χτίστηκε το 1968 και είναι εξαιρετικά μικρό, για τις ανάγκες μίας… ΑΕΚ, ειδικά όταν η νέα διοίκηση κάνει λόγο για 3.000 διαρκείας. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για… "πισωγύρισμα" καθώς το κλειστό θυμίζει άλλες μπασκετικές εποχές. Επίσης είναι "αντι-διαφημιστικό" μιας και οι πληροφορίες λένε ότι αρκετοί από τους πιθανούς χορηγούς αντιδρούν στην ιδέα να διαφημιστούν σε αυτό το κλειστό.
sporting b.c.
http://www.gazzetta.gr/content/view/6307/6/

Καταλήγει στα Πατήσια η ΑΕΚ
09:40 - 01.08.08

Το κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ φαίνεται ότι είναι η επικρατέστερη λύση για να μετακομίσει η ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο γήπεδο των Πατησίων βρέθηκαν χτες αντιπροσωπεία της «Ένωσης» και ένας εργολάβος ώστε να διαπιστώσουν από κοντά τις βελτιωτικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν ώστε να το γήπεδο να πληροί τις προυποθέσεις του ΕΣΑΚΕ. Από κει και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους αρμόδιους φορείς ώστε να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος για την ενοικίαση του γηπέδου θα φτάσει τα 60.000 ευρώ για ένα χρόνο.


Άγγελος Σκλαβουνάκης
sporting b.c.
θα ζήσει το γηπεδάκι μας Α1 πάλι σαν ξενοδοχείο ;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...1&pubid=1252135

"Goal" 08:34 1/8
Χθες, άνθρωποι της ΚΑΕ επισκέφτηκαν το κλειστό του Σπόρτιγκ, επέβλεψαν τους χώρους και κατέγραψαν τις ζημιές που πρέπει να διορθωθούν για να δηλωθεί το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα της Ενωσης για τη νέα περίοδο. Παράλληλα, γίνεται έλεγχος και σε άλλα γήπεδα, με το Σπόρτιγκ να έχει το απόλυτο προβάδισμα, παίρνοντας ουσιαστικά τη σκυτάλη από τα Λιόσια.
sporting b.c.
παιδιά έκλεισε το θέμα ;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...&pubid=1264106#

QUOTE
"Goal" 09:05 7/8
Προσφορά στον Σπόρτιγκ για το γήπεδο

Προσφορά στον Σπόρτιγκ για τη χρησιμοποίηση του κλειστού των Πατησίων τη νέα σεζόν θα έκανε χθες η ΑΕΚ.

Η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» περιλαμβάνει και χρήματα, για τις όποιες επισκευές χρειάζεται το γήπεδο.

Ως δεύτερη λύση εξετάζεται από την Ενωση και το κλειστό των Ανω Λιοσίων.
sporting b.c.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...1&pubid=1278109

Κρίνεται σήμερα το θέμα της έδρας

Το γυμναστήριο των Πατησίων αποτελεί την προτίμηση των οπαδών, πλην όμως το κλειστό των Ανω Λιοσίων φαίνεται ότι είναι η πιο προσιτή λύση. Μάλιστα, σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία με το δήμαρχο της περιοχής και τη νέα σεζόν η ΑΕΚ να αγωνίζεται στο γήπεδο που είχε χρησιμοποιήσει τη διετία 2002-04. Ο Μπάμπης Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Χρήστο Παππού και, αν ο τελευταίος δώσει τη θετική του απάντηση, το θέμα θα ολοκληρωθεί αισίως.

Αλλωστε ο χρόνος πιέζει την Ενωση, η οποία πρέπει έως τις 25 του μήνα, όταν και ξεκινάει η προετοιμασία της, να έχει βρει το κλειστό που θα τη φιλοξενήσει την προσεχή περίοδο. Αν, πάντως, δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα γίνει εκ νέου συζήτηση με τους ανθρώπους του Σπόρτιγκ.
sporting b.c.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...9&pubid=1288103

Σε ό,τι αφορά το θέμα της έδρας, αύριο αναμένεται να δοθεί η απάντηση από το δήμο Ανω Λιοσίων για το κλειστό της περιοχής.

Ρ.Δ.
nikefalin
QUOTE(sporting b.c. @ Aug 18 2008, 20:55 ) *
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...9&pubid=1288103

Σε ό,τι αφορά το θέμα της έδρας, αύριο αναμένεται να δοθεί η απάντηση από το δήμο Ανω Λιοσίων για το κλειστό της περιοχής.

Ρ.Δ.

καλό, διπλανό χρυσό και άγιο το γήπεδο του σπόρτιγκ, αλλά είναι κυριολεκτικά τελεταία λύση ( που δεν την αποκλείω βέβαια ένεκα της κατάστασης) αφού μαζί με το ενοίκιο θέλει και τις ψιλοδιορθώσεις του και το μαλλί πάει στα 90 χιλιάρικα όταν πέρυσι το ΟΑΚΑ κόστισε 130... αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο μπορεί να προτιμηθεί το γήπεδο στη Ζωφριά (συν βέβαια τις ανέσεις που έχει , τη μεγαλύτερη χωρητικότητα και με μείον τη δύσκολη πρόσβαση)
sporting b.c.
μας εχει βγαλει την ψυχη ο δημαρχος πια... shot.gif

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=82...1&pubid=1302687

...

Το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνίζεται του χρόνου στο ΟΑΚΑ και ο Μπ. Καραμανλής είπε γι αυτό το θέμα. «Περιμένουμε την απάντηση από το δήμαρχο Άνω Λιοσίων. Την περιμέναμε και σήμερα, αλλά δεν την πήραμε, οπότε πιστεύω ότι αύριο θα ξέρουμε. Επίσης έχουμε κάνει και μια κουβέντα με το Σπόρτιγκ. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ξέρουμε τι θα κάνουμε».

....
sporting b.c.
το ΟΧΙ του Χρήστου Παππού ήρθε


http://www.sport24.gr/html/ent/932/ent.249932.asp


Α1 ΑΕΚ
Γηπεδικά και μεταγραφικά σχέδια
Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 27 Αυγούστου 2008 00:08
Το "όχι" των Άνω Λιοσίων βάζει σε... περιπέτειες την ΑΕΚ, που αναζητά άλλες λύσεις για το θέμα του γηπέδου που συνεχίζει να την "καίει".

Την Τρίτη η απάντηση του δημάρχου Χρήστου Παππού ήταν αρνητική, κάτι που σημαίνει ότι οι "κιτρινόμαυροι" αναγκάζονται να στραφούν σε εναλλακτικές. Μια από αυτές είναι το κλειστό του Ελληνικού, παρότι τα παλαιότερα χρέη της ομάδας απέναντι στην εταιρία που διαχειρίζεται τα Ολυμπιακά Ακίνητα στέκονται εμπόδιο.

Καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με ένα γήπεδο που μοιάζει από όλες τις απόψεις ιδανικό (πλην της απόστασης από τις... κιτρινόμαυρες περιοχές) θα παίξει ο αντιπρόεδρος της ομάδας και αντιδήμαρχος Ελληνικού, Βασίλης Βάσσιος.

Μέχρι την Παρασκευή η προσωρινή διοίκηση θα πρέπει να υποδείξει την έδρα που θα χρησιμοποιεί για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αν κι είναι πολύ πιθανό να δηλώσει κώλυμα, ρίχνοντας το μπαλάκι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Γιάννη Ιωαννίδη, που θα αναγκαστεί να δώσει λύση. Ποια μπορεί να είναι αυτή; Το ΟΑΚΑ...





http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=82...1&pubid=1304710

«Ναυάγιο» με το κλειστό των Ανω Λιοσίων
26/8/2008 8:14:56 μμ
Σαν να μην έφταναν όλα τα προβλήματα της ΑΕΚ, βγήκε στο προσκήνιο και το γηπεδικό. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ενωση θα χρησιμοποιούσε ως έδρα για τη νέα σεζόν το κλειστό των Ανω Λιοσίων, οι «κιτρινόμαυροι» μένουν και πάλι στο... δρόμο. Σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη (26/8) μέλη της διοίκησης με τον Δήμαρχο των Ανω Λιοσίων Χρήστο Παππού, εισέπραξαν αρνητική απάντηση, αν και όλες ενδείξεις έδειχναν ότι οι δυο πλευρές θα έφταναν σε συμφωνία.

Πλέον, πρώτη επιλογή είναι το κλειστό του Ελληνικού, ωστόσο κι εκεί παρουσιάζονται δυσκολίες, ενώ πάντα «παίζει» ως εναλλακτική λύση, το κλειστό του Σπόρτινγκ στα Πατήσια.

Σε ό,τι αφορά στον Τάρμο Κίκερπιλ, ο Εσθονός δεν έστειλε ούτε την Τρίτη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Αυτό ναι μεν μπορεί να προκάλεσε έκπληξη, αλλά στην θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση. Τέλος, τις επόμενες ώρες, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή των Χατζή, Παπανικολάου στο ρόστερ του «δικέφαλου» και την ερχόμενη σεζόν.

Γιώργος Κούβαρης


http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...9&pubid=1306101
Πάει για Ελληνικό

Προς το Ελληνικό οδεύει η ΑΕΚ. Ο δήμος Ανω Λιοσίων απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΑΕΚ να χρησιμοποιούν οι «κιτρινόμαυροι» ως έδρα το κλειστό της περιοχής τη νέα σεζόν. Ετσι ο «δικέφαλος» έβαλε πλώρη για το κλειστό του Ελληνικού, καθώς η άλλη εναλλακτική λύση, το γήπεδο του Σπόρτινγκ, απορρίφθηκε ως πανάκριβη (οι Πατησιώτες ζητούσαν ενοίκιο 110.000 ευρώ).

Ο δήμος Ανω Λιοσίων ξεκαθάρισε στους «κιτρινόμαυρους» ότι δεν υπάρχαν ώρες για να μπορεί η ΑΕΚ να παίζει και να προπονείται εκεί, καθώς το γήπεδο είναι φουλ από ομάδες.

Ο Τάρμο Κίκερπιλ καθυστερεί να στείλει το προσύμφωνο που του έχει δώσει η ομάδα, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος και ο Εσθονός θα έρθει στην ομάδα. Αισιοδοξία υπάρχει και για το ζήτημα της παραμονής των Νίκου Χατζή και Δημήτρη Παπανικολάου (μένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες που θα ρυθμιστούν πιθανότατα τη Δευτέρα).
sporting b.c.
http://www.novasports.gr/basketball/a1/def....asp?aid=158045

Σπόρτιγκ: "Ποτέ δεν μας ζήτησε γήπεδο η ΑΕΚ"

Η διοίκηση του Σπόρτιγκ διέψευσε την αντίστοιχη της ΑΕΚ, ότι έχουν γίνει επαφές για το κλειστό των Πατησίων και ότι ζητήθηκε ποσό για ενοικίαση, άνω των 90.000 ευρώ. Με ανακοίνωσή τους λοιπόν οι Πατησιώτες, έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους.

Η σχετική ανακοίνωση

"Ο Αθλητικός Όμιλος Σπόρτιγκ με αφορμή τα δημοσιεύματα που διέρρευσαν στα ΜΜΕ και που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα σχετικά με την ενοικίαση του γηπέδου στην ΚΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό τα παρακάτω:

Ουδέποτε ζητήθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ και άνω όπως γράφτηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ. Όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες διαψεύδονται κατηγορηματικά από το σωματείο μας και δεν έχουν ίχνος αληθείας. Τέλος η διοίκηση του ΑΟ Σπόρτιγκ είναι στη διάθεση των υπευθύνων της ΚΑΕ ΑΕΚ για οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το θέμα του γηπέδου".
(27/8 16:04)

... Νικήτας Αυγουλής
sporting b.c.
τωρα βέβαια σκέφτομαι ότι δεν θα μάθω αν θα παίξει η αεκ στα πατήσια απο αθλητικό site...
διαβάζωντας στο sportdog.gr Πλέον, πρώτη επιλογή είναι το κλειστό του Ελληνικού, ενώ εναλλακτικές λύσεις αποτελούν τα κλειστά του Σπόρτινγκ και των Πατησίων. 69.gif
άλλο το κλειστο του Σπόρτιγκ κι άλλο το κλειστο των Πατησίων 69.gif



http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=73773
nikefalin
QUOTE(sporting b.c. @ Aug 27 2008, 18:14 ) *
τωρα βέβαια σκέφτομαι ότι δεν θα μάθω αν θα παίξει η αεκ στα πατήσια απο αθλητικό site...
διαβάζωντας στο sportdog.gr Πλέον, πρώτη επιλογή είναι το κλειστό του Ελληνικού, ενώ εναλλακτικές λύσεις αποτελούν τα κλειστά του Σπόρτινγκ και των Πατησίων. 69.gif
άλλο το κλειστο του Σπόρτιγκ κι άλλο το κλειστο των Πατησίων 69.gif

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=73773

laugh.gif laugh.gif μήπως εννούν το υπερσύγχρονο στη Λεόντιο ? laugh.gif laugh.gif
sporting b.c.
κι άλλη πηγή biggrin.gif εφημεριδα ωρα orasports.gr

Προς Ελληνικό η ΑΕΚ
Γράφει ο/η ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΟΓΚΑΣ
Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2008 19:28

Συνάντηση με τους ιθύνοντες των Ολυμπιακών Ακινήτων είχαν το πρωί της Πέμπτης (28/08) μέλη της ΚΑΕ ΑΕΚ. Θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από τη μεταστέγαση της ομάδας στο κλειστό του Ελληνικού, λύση που προωθούν οι «κιτρινόμαυροι» μετά το «ναυάγιο» των υποθέσεων με τα Πατήσια και τα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΚΑΕ αποτελούμενη από τους πρόεδρο Μπάμπη Καραμανλή και Αντιπρόεδρο Βασίλη Βάσσιο, συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή κ. Ιωάννη Βαρβατσουλάκη, ενώ είχε ολιγόλεπτη συζήτηση και με τον πρόεδρο της εταιρίας κ. Κωνσταντίνο Ματάλα.


Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλα είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν η Ένωση να αγωνίζεται στο κλειστό της παραλιακής. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή εβδομάδα.
sporting b.c.
ρε αδερφια τι θα γινει ;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...&pubid=1328169#

"Goal" 09:18 5/9
Βλέπει Σπόρτιγκ στον ορίζοντα

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΡΙΓΓΑ

Το κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ κερδίζει έδαφος στην κούρσα για την έδρα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν χθες συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου των Πατησίων. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και αυτό δείχνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να? κατοικοεδρεύει η ομάδα εκεί τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, πάντως, η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές και για το κλειστό του Ελληνικού. Οι «κιτρινόμαυροι», βέβαια, δείχνουν να προσανατολίζονται στη λύση του Σπόρτιγκ, αλλά επειδή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο, έχουν κρατήσει... ζεστό και το θέμα του Ελληνικού.

Η υπόθεση του γηπέδου, πάντως, δεν θα καθυστερήσει πολύ να επιλυθεί. Οι Ενωσίτες θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατό γρηγορότερα με το? σπίτι που θα μένουν τη νέα περίοδο και έτσι το όλο ζήτημα πιθανότατα θα τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Από σήμερα, εξάλλου, θα κυκλοφορήσει το πακέτο των διαρκείας της Ενωσης για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση θα βγάλει στην αγορά 700 διαρκείας. Η διάθεση θα γίνεται από την Ερασιτεχνική και κάθε μπλοκ θα κοστίζει 100 ευρώ.
sporting b.c.
ρε αδερφια τι θα γινει ;

http://www.orasports.gr/index.php?option=c...atid=9&Itemid=1


ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ραντεβού για Πατήσια και ρεπό
Ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου (06/09) το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ στον Άγιο Κοσμά. Από το μεσημέρι οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα (08/09), έχοντας την ευκαιρία να ξεκουραστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Για τη Δευτέρα το πρωί είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις των παικτών, ενώ το απόγευμα θα επαναρχίσουν οι καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Κοσμά καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας φρόντισαν να κλείσουν το συγκεκριμένο γήπεδο για ακόμα μία εβδομάδα δεδομένου πως παραμένει ανοιχτό ακόμη το θέμα της έδρας τους.

Τελικές εξελίξεις στο γηπεδικό ζήτημα αναμένονται εντός της νέας εβδομάδας με το κλειστό των Πατησίων να είναι φαβορί και το κλειστό του Ελληνικού ισχυρό αουτσάιντερ.

Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των «κιτρινόμαυρων» και των ανθρώπων του Σπόρτιγκ, όπου μπορεί να επιτευχθεί οριστική συμφωνία.
asxetos
Κάτι γράφει η Ώρα σήμερα για χρέη 100 κάτι χιλιάδων Ευρώ που βάζουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της ΑΕΚ στην Α1. Συνεχίζονται τα παρατράγουδα...

Α ... και έτσι από περιέργεια... Ποιές ομάδες χρησιμοποιούν τον κλειστό των Άνω Λιοσίων; Ρωτάω γιατί ο δήμαρχος είπε ότι το πρόγραμμα είναι φουλ με ομάδες.
sporting b.c.
QUOTE(asxetos @ Sep 7 2008, 18:40 ) *
Κάτι γράφει η Ώρα σήμερα για χρέη 100 κάτι χιλιάδων Ευρώ που βάζουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της ΑΕΚ στην Α1. Συνεχίζονται τα παρατράγουδα...

Α ... και έτσι από περιέργεια... Ποιές ομάδες χρησιμοποιούν τον κλειστό των Άνω Λιοσίων; Ρωτάω γιατί ο δήμαρχος είπε ότι το πρόγραμμα είναι φουλ με ομάδες.


http://www.gazzetta.gr/content/view/9505/6/


12:06 - 07.09.08
Κίνδυνος για τη συμμετοχή στην Α1
Η ΑΕΚ κινδυνεύει να μην πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 λόγω χρεών του Δημήτρη Δρόσου προς τον Σμίλιαν Πάβιτς από την περασμένη σεζόν.

Ο Πατρινός παράγοντας δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία κίνηση ώστε να εξοφλήσει το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ προς τον Σέρβο, βάζοντας στην ουσία την ΑΕΚ σε κίνδυνο να μην συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν. Ο Δρόσος χρωστούσε στον Σέρβο από τότε που ήταν αυτός ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αλλά ακόμη και τώρα τα χρέη επιβαρύνουν τον σύλλογο και όχι τον πρώην ιδιοκτήτη του. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η ΑΕΚ έχει χρέη προς κάποιον παίκτη, αλλά η FIBA έχει πάρει μια απόφαση και αυτή είναι τελεσίδικη. Αν εντός κάποιου χρονικού διαστήματος δεν έχει ολοκληρωθεί η αποπληρωμή, η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην Α1. Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οφειλές προς παίκτη «καίνε» μια ολόκληρη ομάδα. Η Βίρτους Μπολόνια το 2003 είχε πέσει στην δεύτερη κατηγορία λόγω χρεών σε έναν και μόνο παίκτη, τον γνωστό μας Σάνι Μπετσίροβιτς.
sporting b.c.
τελειωνει το σηριαλ ;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...1&pubid=1336647
"Goal" 08:33 8/9
Από αύριο μπαίνει στην τελική ευθεία και το θέμα της νέας έδρας της ομάδας. Tο κλειστό του Σπόρτιγκ είναι το απόλυτο φαβορί. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει ήδη τις προτάσεις τους στους Πατησιώτες, οι οποίοι δείχνουν να είναι κοντά στο να πουν το «ναι» στην Ενωση.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...3&pubid=1338472
Online 17:55 8/9
Σήμερα το απόγευμα, τέλος, οι ιθύνοντες τον σύλλογο θα έχουν συνομιλία μακράς διάρκειας με τους παράγοντες του Σπόρτιγκ για την ενδεχόμενη συνεργασία.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...14255&Itemid=26
Το γήπεδο που διχάζει...

Του Γιώργου Νικολάου
08/09/2008 (20:11)
Το κλειστό του Σπόρτιγκ είναι το επικρατέστερο για έδρα της ΑΕΚ, αλλά -όπως προέβλεψε η ΚΑΕ- η αποψινή συνάντηση με τους παράγοντες του πατησιώτικου συλλόγου θα είναι... διαρκείας! Το κλειστό των Πατησίων αποτελεί διακαή πόθο της "Ορίτζιναλ", η οποία υπόσχεται "sold aout" στα εισιτήρια διαρκείας.

Το κλειστό του Σπόρτιγκ, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν αποτελεί πόθο μίας μεγάλης μάζας οπαδών (εκτός Ορίτζιναλ) αλλά και των επίδοξων χορηγών. Είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι οι διοικούντες την ΚΑΕ θεωρούν το ολυμπιακό κλειστό του Ελληνικού, ως την ιδανική επιλογή στην παρούσα φάση. Οι διοικούντες την ΚΑΕ παραμένουν, όμως, δέσμιοι αφενός (και) της βούλησης των οργανωμένων οπαδών, αφετέρου του χρέους των 88.000 ευρώ -των διοικήσεων Γιάννη Φιλίππου- προς τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" (σ.σ. από την εποχή που η ΑΕΚ χρησιμοποιούσε ως έδρα το κλειστό του Γαλατσίου). Η υπόθεση - Ελληνικό, συνεπώς δεν είναι εύκολη. Παραμένει, ωστόσο, ανοικτή.
asxetos
Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ ήθελε ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο, αφού θεωρεί πως μπορεί μεν να είναι παλιό και μικρό, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως «καυτή» έδρα με την παρουσία των φιλάθλων.

Ορίστε τα κριτήρια με βάση τα οποία αποφασίζεται ποιό γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί από ομάδες Α1. Τι να πει κανείς 68.gif
sporting b.c.
στο παλατάκι μας ξανά Α1, παλι σαν ξενοδοχειο 68.gif




http://www.basketblog.gr/index.php?option=...14388&Itemid=26

Οριστικά στα Πατήσια

Του Γιώργου Νικολάου
13/09/2008 (11:58)

Η έδρα της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι τελικά το κλειστό των Πατησίων. Το γήπεδο του Σπόρτιγκ θα φιλοξενήσει την "Ένωση", αφού ο Μπάμπης Καραμανλής αποδέχθηκε την πρόταση της "Ορίτζιναλ" για να δώσει η ομάδα τις "μάχες" της στα Πατήσια.

Ο Μπάμπης Καραμανλής πείστηκε τελικά για το Σπόρτιγκ, αφού η "Ορίτζιναλ" τού υποσχέθηκε ότι το γήπεδο θα γεμίσει από τα εισιτήρια διαρκείας.

Ουσιαστικά, η λύση ήταν μονόδρομος, από τη στιγμή όπου στα Άνω Λιόσια υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο, ενώ το παλαιότερο χρέος της ομάδας προς τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" αποδείχθηκε αξεπέραστο πρόβλημα ώστε να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ ως έδρα το Ελληνικό.
ashton
Ελπίζω να δικαιωθεί η διοίκηση για την επιλογή της.
Εμένα πάντως δε μ'αρέσει .
losers can win
Πρόβλεψη μου (και ελπίζω να αποδειχθώ τελείως λάθος) πως φέτος πιο εύκολα θα βλέπει κανείς απο κοντά τους celtics στη βοστώνη παρά την ΑΕΚ στα πατησια rolleyes.gif rolleyes.gif
Ο λόγος γνωστός και δεν ξέρω αν αρκούν οι καλές προθέσεις της οριτζιναλ για να αποτραπούν οι καθυστερημένοι
Vivalocos21
Κλουβί.. θέλω να δω τι θα γίνει με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ κυρίως.. για τους οπαδούς λέω...

...

καινούρια ταμπλό! smiley.gif
ashton
QUOTE
"Προσωρινώς ακατάλληλο"

Του Γιώργου Νικολάου
23/12/2008 (16:54)

Οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ ΑΕΚ επιδίωξαν να το κρατήσουν... μυστικό, αλλά "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον". Μερίδα του Τύπου αποκάλυψε σήμερα ότι στο κλειστό του Σπόρτιγκ θα μπορούσε να αναρτηθεί ταμπέλα που θα αναγράφει "προσωρινώς ακατάλληλο". Και είναι αυτό αληθές. Δεν είναι αληθές ότι οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι αιφνιδιάστηκαν. Η επιτροπή της Περιφέρειας θα περνούσε -έτσι ή αλλιώς- για αυτοψία. Και πέρασε χθες! Με μία διαφορά: Τα μέλη της Επιτροπής ήταν διαβασμένα! Από ποιον; Εύκολη είναι η απάντηση. Τί είχαμε γράψει την περασμένη Κυριακή στο ρεπορτάζ με τίτλο "αναγκαστική συγκατοίκηση";

Όποιος ανατρέξει εκεί θα διαπιστώσει ότι ο "συγκάτοικος" (της ΑΕΚ) λέγεται Ιωάννης Σκόπας! Πρόκειται για τον διοικητή του Α.Τ. Πατησίων. Η επιτροπή βασίστηκε και σε έγγραφο του αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος δικαιούται, πάντως, να κάνει αναφορά, όταν και εφόσον διαπιστώνει "κακώς κείμενα".
"Δεν υπάρχει εύκολη διαφυγή", καταγγέλλει- μεταξύ άλλων- η επιτροπή και ζητεί από την ΚΑΕ να βρει λύση, αλλά στην ΚΑΕ ψάχνουν να βρουν ποια γήπεδα της Α1 έχουν εύκολη διαφυγή. Εμάς το μυαλό πάει σε δύο - τρία γήπεδα, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Είναι δουλειά των "κιτρινόμαυρων" και του ΕΣΑΚΕ να βρουν την άκρη στο τούνελ και να διορθώσουν τα αδιόρθωτα.

Η αλήθεια είναι ότι οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι θυσίασαν χρόνο και χρήμα (πολύ χρήμα) για να επισκευάσουν το κλειστό του Σπόρτιγκ, το οποίο όντως ήταν ακατάλληλο πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. "Ήλθε και έδεσε" στο ομιχλώδες τοπίο και η βιαιοπραγία κατά αστυνομικών, όχι εντός του γηπέδου (που σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν ήταν το "προσωρινώς ακατάλληλο" κλειστό, αλλά κάποιοι θερμόαιμοι στα ανοικτά, πέριξ του κλειστού). Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι θυμήθηκαν, επίσης, ότι στο ίδιο γήπεδο -πριν από 4 χρόνια- αγωνιζόταν ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός.

Στο "διά ταύτα": Στην ΑΕΚ "τρέχουν και δεν φτάνουν". Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Είναι κοντά (3 Ιανουαρίου) κι ο αγώνας με το Μαρούσι. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν στις δυσκολίες...



QUOTE
Ραντεβού στη Κατεχάκη

Του Γιώργου Νικολάου
23/12/2008 (19:42)

H διοίκηση της ΑΕΚ αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την "κόκκινη κάρτα" που αντίκρισε για το κλειστό του Σπόρτιγκ. Αυτό, τουλάχιστον, αφήνουν να διαρρεύσει οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι, οι οποίοι θα σπεύσουν, την ερχόμενη Δευτέρα (29/12), στα γραφεία της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, στην Κατεχάκη 56, προκειμένου να εξασφαλίσουν προσωρινή άδεια λειτουργίας.
Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι θα "δώσουν μάχη" προκειμένου να μην χάσει η ΑΕΚ την "έδρα" της και υποστηρίζουν ότι "δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας".

Με την ευκαιρία αξίζει, πάντως, να καταγραφεί ότι: Το κλειστό του Σπόρτιγκ αποτελούσε μεν επιθυμία της "Ορίτζιναλ 21" όταν τέθηκε το δίλημμα Πατήσια ή Ελληνικό, αλλά προηγουμένως οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ δεν τα είχαν βρει με τον δήμο Ανω Λιοσίων για το κλειστό της Ζωφριάς και ουδέποτε βρήκαν άκρη με τον δήμο Περιστερίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "κιτρινόμαυροι" είχαν δει και το κλειστό του Χολαργού!

Σε κάθε περίπτωση, οι "κιτρινόμαυροι" δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο "μετεγκατάστασης" -όχι πως κάτι τέτοιο είναι εύκολο- και προετοιμάζονται για τον -εντός έδρας- αγώνα με το Μαρούσι, όποτε αυτός γίνει ελέω απεργίας...

basketblog.gr
ashton
QUOTE
Δεν λύθηκε το πρόβλημα

Η ΚΑΕ ΑΕΚ μετέβη σήμερα (30/12) δια του προέδρου της Μπάμπη Καραμανλή στα γραφεία της Περιφέρειας για συναντήσει τον γενικό γραμματέα της Χαράλαμπο Μανιάτη και να μιλήσουν για την άδεια καταλληλότητας του κλειστού των Πατησίων. Ο Καραμανλής ανέλυσε το θέμα και τόνισε ότι θα γίνουν βελτιώσεις στο γήπεδο, αλλά η Περιφέρεια δεν θέλησε να απαντήσει. Έτσι, ο Καραμανλής απευθύνθηκε στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος και πήρε την ευθύνη για το ματς με το Μαρούσι αν και ο πρόεδρος του Βασίλης Οικονομίδης απουσίαζε. Αντ’ αυτού ήταν ο γενικός διευθυντής Γιώργος Κονδύλης, με τον οποίο μίλησε ο πρόεδρος της Ενωσης. Η ΑΕΚ πήρε το ΟΚ για το ματς με το Μαρούσι, αλλά οριστική λύση δεν δόθηκε. Και σίγουρα το θέμα θα επανέλθει πολύ σύντομα…

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

dikefalos.gr
sporting b.c.
basketblog.gr



Ψάχνει γήπεδο!

Του Γιώργου Νικολάου
10/04/2009 (21:23)

Μπορεί ο Μπάμπης Καραμανλής να έλεγε χθες το βράδυ, ότι τα "εν οίκω" αντιμετωπίζονται "εν οίκω", πλην όμως η διοίκηση του (συγκάτοικου) Σπόρτιγκ έκανε πράξη την απειλή της και... εξόρισε την ΑΕΚ από τα Πατήσια.
Οι Σπορτιγκίτες ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ για το χρέος της "Ένωσης" και ο Βασίλης Οικονομίδης επικοινώνησε με τον Καραμανλή και τον ενημέρωσε για το πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Λίγκας ζήτησε ανεπισήμως από τον Ενωσίτη παράγοντα να δηλώσει άλλη έδρα για τους επόμενους αγώνες της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι οι "κιτρινόμαυροι" είχαν εδώ και καιρό σκεφτεί το ενδεχόμενο να μετακομίσουν προκειμένου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένος για την τελευταία αγωνιστική στο κλειστό του Σπόρτιγκ. Ενδεχομένως τώρα να φύγουν από το κλειστό της οδού Ζερβού μία ώρα αρχύτερα.
ashton
ωραία πράγματα...
kotzito
Το θεμα ειναι τωρα που θα παει η ΑΕΚ.Λογικα θα ψαξει για γηπεδο με μικρο ενοικιο και το οποιο δεν θα ειναι τοσο <<επικινδυνο>> οσο αυτο του Σπορτιγκ,το οποιο ναι μεν ειναι ισως η πιο καυτη εδρα στην Ελλαδα,αλλα απο την αλλη ειναι γηπεδο-καρμανιολα και οι παικτες κινδυνεουν απο τα διαφορα της κερκιδας.Με τα μεχρι τωρα δεδομενα,πιθανα γηπεδα θεωρω αυτα της Ζοφριας και της Γλυφαδας,χωρις να αποκλειονται καποιες λυσεις οπως π.χ. του Περιστεριου ή της Νεας Σμυρνης.Για γηπεδα τυπου ΟΑΚΑ,Ελληνικο και Γαλατσι το θεωρω απιθανο να παει η ΑΕΚ.
ashton
στο Γαλάτσι δεν υπάρχει πλέον γήπεδο.

στο ΟΑΚΑ χρωστάει από πέρσι κάνα 100ρικο , συνεπώς δεν νομίζω να πάμε για φέτος.
στο Ελληνικό, χρωστάει στα Ολυμπιακά Ακίνητα 88χιλ, από την περιοδο Φιλιππου στο Γαλάτσι, άρα ούτε αυτό παίζει άμεσα.

Άνω Λιόσια, λόγω και της σχέσης του Τσέκου με τον Δήμο πιο πιθανό.
nikefalin
QUOTE(ashton @ Apr 11 2009, 13:46 ) *
στο Γαλάτσι δεν υπάρχει πλέον γήπεδο.

στο ΟΑΚΑ χρωστάει από πέρσι κάνα 100ρικο , συνεπώς δεν νομίζω να πάμε για φέτος.
στο Ελληνικό, χρωστάει στα Ολυμπιακά Ακίνητα 88χιλ, από την περιοδο Φιλιππου στο Γαλάτσι, άρα ούτε αυτό παίζει άμεσα.

Άνω Λιόσια, λόγω και της σχέσης του Τσέκου με τον Δήμο πιο πιθανό.


για φέτος με 1-2 αγώνες ακόμα να υπολείπονται θα βρεθεί λύση.
Για την νέα περίοδο....έχει χρόνο ακόμα, ας δούμε πως θα υπάρχει ομάδα πρώτα , με ποιές προυποθέσεις...
neopen32
Αυτός που γκρέμισε το Γεώργιος Μόσχος κυκλοφορεί ελευθερος; (Γρανίτσας νομίζω λεγεται)
ashton
Το γκρέμισε ακολουθώντας τις εντολές της ΓΣ της Ερασιτεχνικής που του έδωσε εν λευκώ εξουσιοδότηση...
sporting b.c.
basketblog.gr

Ημέρες…. αγάπης!

Του Γιώργου Νικολάου
16/04/2009 (23:21)

Με την ΑΕΚ είναι αλήθεια πως πολλά μπορείς να... πάθεις, όχι όμως να βαρεθείς. Πάντα κάτι θα συμβαίνει, που θα σπάει τη... μονοτονία (άγνωστη λέξη, για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ). Αν πέρασε τυχαία κανείς από το κλειστό των Πατησίων και διαπίστωσε πως ήταν… ερμητικά κλειστό, θα θεώρησε πως οι "Ενωσίτες" πήγαν ομαδικά για... εκκλησιασμό (που λέγαμε και στον στρατό). Κάπου πήγαν, αλλά όχι στην εκκλησία, παρότι... "έψαλαν".

Οι άνθρωποι τής ΑΕΚ πήγαν για την καθημερινή τους εκγύμναση, αλλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές και τις κλειδαριές αλλαγμένες. Ο… πόθος τού Μπάμπη Καραμανλή -έτσι όπως τον είχε εκφράσει με δηλώσεις του στο basketblog.gr- περί λύσης του προβλήματος εντός των τειχών αποδείχθηκε ευσεβής, καθώς οι άνθρωποι τού Σπόρτιγκ τράβηξαν τα άκρα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε, περνώντας από το Α.Τ. της περιοχής, προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός και να προβεί στις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμά της ως… ενοικιάστρια.

Σύμφωνα με την άποψη των ανθρώπων της, το μίσθωμα έχει καταλυτική ημερομηνία 10 ημέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Βεβαίως, υπάρχει κάποια οφειλή, αλλά αυτό μάλλον δεν επιτρέπει στους κατόχους του γηπέδου να πετούν έξω την ομάδα (και, δη, Πασχαλιάτικα). Γίνονται αυτά, αλλά μέσω της δικαστικής οδού, με αποφάσεις και επίδοση εγγράφων, παρουσία δικαστικών επιμελητών και όχι με παρέμβαση… κλειδαρά.

Το θέμα δεν έληξε εδώ, καθώς οι διοικούντες θα περάσουν αύριο και από την Εισαγγελία, στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Άλλωστε, ήδη ο ΕΣΑΚΕ έχει ορίσει ως έδρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό το κλειστό των Πατησίων, στο οποίο όμως οι παίκτες του "δικεφάλου" δεν μπορούν να προπονηθούν.

Η συνέχεια αύριο, με την ελπίδα ότι -αν μη τι άλλο- θα μπορέσουμε να φάμε τον παραδοσιακό οβελία συνοδεία ορεκτικών και ποτών και όχι πάνω από το μοντέρνο, μικρό (αλλά θαυματουργό) laptop, που για τις συγκεκριμένες μέρες δεν έχουμε επιλέξει ως "φίλο μας"...
sporting b.c.
sports.e-go.gr

Μήνυση κατά... Σπόρτιγκ
16/4/2009 11:21:48 μμ

Μήνυση κατά... Σπόρτιγκ

«Θολό» παραμένει ακόμα το τοπίο όσον αφορά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τους διοικούντες το κλειστό του Σπόρτιγκ και μάλιστα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό να διεξαχθεί στο Σπόρτιγκ αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε.

Οι προσπάθειες των διοικούντων τον σύλλογο κατέληξαν σε αδιέξοδο λόγω της αρνητικής διάθεσης των παραγόντων του Σπόρτιγκ. Κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, επειδή οι άστοχες ενέργειες ζημιώνουν το σύλλογο μας. Οι μηνυόμενοι κατηγορούνται για παρακώλυση και ματαίωση του αγώνα μπάσκετ, προβάλλοντας ισχυρισμούς που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».
ashton
QUOTE
«Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για τη μη δυνατότητα της ΚΑΕ ΑΕΚ να χρησιμοποιεί στο εξής το γήπεδο του Α.Ο. Σπόρτιγκ. Το συμφωνητικό μεταξύ των δυο ομάδων υπογράφηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2008 και το γήπεδο παραχωρήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ για τη διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων την περίοδο 2008/2009. Το συγκεκριμένο συμφωνητικό κατατέθηκε στην ΙΔ εφορία Αθηνών. Σύμφωνα με αυτό η ΚΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει να πληρώσει το ποσό των 21.800 ευρώ για την χρησιμοποίηση του γηπέδου, 15.470 ευρώ για λειτουργικά έξοδα (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κτλ.) σε επτά μηνιαίες δόσεις των 2.210 ευρώ η κάθε μία, που η τελευταία λήγει στις 20 Απριλίου 2009. Ρητά συμφωνήθηκε πως σε περίπτωση που η ΚΑΕ ΑΕΚ καθυστερήσει την καταβολή οποιασδήποτε από τις ανωτέρω δόσεις μια εβδομάδα μετά την πάροδο της προθεσμίας, καταργείται αυτοδικαίως η παρούσα συμφωνία (παρ. 6, σελίδα 3,4).

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, στο μεταξύ, έχει την υποχρέωση να καταβάλλει στον Α.Ο. Σπόρτιγκ το 10% των διαφημιστικών πινακίδων που τοποθετεί σε κάθε επίσημο αγώνα, ενώ όφειλε να επιδιορθώσει με δικές της δαπάνες τον κλιματισμό του γηπέδου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2008. Η ΚΑΕ ΑΕΚ υποχρεούται να καταβάλλει το συνολικό ποσό των 37.270 ευρώ, αλλά ο Α.Ο. Σπόρτιγκ έχει εισπράξει μόλις 15 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του γηπέδου, μια επιταγή πέντε χιλ. ευρώ με λήξη την 15η Μαϊου του 2009 και 7.355 ευρώ για τα κοινόχρηστα. Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ παραχώρησε τηλεφωνική γραμμή στην ΚΑΕ ΑΕΚ και έναν ιδιαίτερο χώρο για την πλύση του ιματισμού της, με συνέπεια ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ να ανέλθει στο ποσό των 2.500 ευρώ. Για χάρη της ιστορίας αναφέρουμε ότι δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τις διαφημιστικές πινακίδες, ενώ δεν επισκευάστηκε ποτέ ο κλιματισμός.

Από την 1/4/2009 ο Α.Ο. Σπόρτιγκ προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, κάτι που δεν κατέστη δυνατό με δική του υπαιτιότητα. Στις 15 Απριλίου στείλαμε εξώδικη επιστολή στην ΚΑΕ ΑΕΚ και τον ΕΣΑΚΕ, με την οποία γνωστοποιήσαμε ότι παύει να ισχύει η συμφωνία μας με υπαιτιότητα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Κλείσαμε το γήπεδό μας και αποφασίσαμε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009 να λειτουργεί μόνο με το φως της ημέρας, διότι αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας εξαιτίας των οφειλών της ΚΑΕ ΑΕΚ. Απο τις 15 Απριλίου ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς (Αστυνομικό τμήμα Ανω Πατησίων, Γ.Α.Δ.Α., Αθλητικό εισαγγελέα, Δ.Ε.Α.Β., ΕΣΑΚΕ και τα σωματεία ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός) ότι δεν παραχωρούμε το γήπεδό μας για την διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Επισημαίνουμε τέλος πως για οτιδήποτε συνέβη και πρόκειται να συμβεί, ουδεμία ευθύνη έχει το σωματείο Σπόρτιγκ».

http://www.sport-fm.gr/article/173448

sporting b.c.
μύλος γίναμε...


goalday.gr

QUOTE
Online 18:09 20/4
Στον αέρα το ΑΕΚ-ΠΑΟ!

Ο τελευταίος αγώνας της ΑΕΚ για την κανονική σεζόν της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό (22/4, 17:00) παραμένει αβέβαιο που θα γίνει καθώς ο Σπόρτιγκ εμμένει στην απόφασή του να μην παραχωρήσει το κλειστό των Πατησίων! Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Α.Ο Σπόρτιγκ δημοσιοποιεί την σύμβαση που έχει με την «Ενωση» για το γήπεδο και δηλώνει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω προκειμένου να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ ...

«Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη»

Η ΑΕΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Σπόρτιγκ αναφορικά με την άρνηση του τελευταίου να παραχωρήσει το κλειστό των Πατησίων στην Ενωση και τονίζει ότι οι διαφορές των δύο πλευρών θα λυθούν στα δικαστήρια όπου θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα το πρωί της Τρίτης (21/4).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Θεωρούμε απαράδεκτες, αυθαίρετες και αντισυμβατικές τις ενέργειες του Α.Ο. Σπόρτιγκ τις τελευταίες ημέρες. Οποιαδήποτε "δήθεν" διαφορά μπορεί να λυθεί από τα αρμόδια δικαστήρια, αφού ζούμε σε μία κοινωνία με Νόμους και αρχές. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία θα καταφύγουμε αύριο το πρωί και θεωρούμε ότι οι ενέργειες των εκπροσωπούντων τον ΑΟ Σπόρτιγκ έχουν θίξει την τιμή και την υπόληψη της εταιρίας μας, επιφυλασσόμενοι για τα παραπάνω να ζητήσουμε έννομη προστασία».
ashton
QUOTE
Η δίκη συνεχίζεται...

Του Γιώργου Νικολάου
21/04/2009 (11:23)

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν κρίνεται μόνον η τύχη της ΑΕΚ, αλλά και του... Πρωταθλήματος! Η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση κατέθεσε -νωρίς το πρωί- αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Σπόρτιγκ και πέτυχε την πρώτη "νίκη", αφού εξασφάλισε προσωρινή διαταγή. Αυτή η "νίκη" ενδεχομένως ν' αποδειχθεί... άνθρακας, όμως, καθώς η δεύτερη και βασική διαδικασία της δίκης θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά (12.00). Η ΑΕΚ πέτυχε να εκδικαστεί η υπόθεση σήμερα, έτσι ώστε να γνωρίζουν άπαντες αν θα ανοίξουν, ή όχι, αύριο, οι πόρτες του κλειστού των Πατησίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος υπηρεσίας του δικαστηρίου θα εξετάσει όλους όσοι εμπλέκονται στην ιστορία, που ταλαιπωρεί στο "παρά ένα" την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι θα έλθει σ' επαφή με εκπροσώπους από τον Σπόρτιγκ (σ.σ. οι διοικούντες τον σύλλογο φωνάζουν για οφειλές των "κιτρινόμαυρων"), προκειμένου να ακούσει και την άλλη πλευρά. Πολύ πιθανό, να παρέμβει και ο ΕΣΑΚΕ, ο οποίος -στο μεταξύ- έχει παραδώσει στην ΑΕΚ άδεια τέλεσης του αγώνα στο κλειστό του Σπόρτιγκ.

Στην ΑΕΚ -ετούτη την ώρα- πραγματοποιείται εκτάκτως σύσκεψη. Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται σε θέση "μάχης" για πολλοστή φορά στην εφετινή περίοδο και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, αναμένοντας παράλληλα την ετυμηγορία του Πρωτοδικείου.


QUOTE
Θα πάνε Πατήσια!

Tου Γιώργου Νικολάου
21/04/2009 (13:17)

Δεν ξέρουμε αν σημαίνει κάτι αυτό... Οι παίκτες της ΑΕΚ, πάντως, ειδοποιήθηκαν -πριν από λίγο- να πάνε σήμερα στα Πατήσια (και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια). Για να προπονηθούν! Οι διοικούντες την ΚΑΕ βρίσκονται εντός του Μονομελούς Πρωτοδικείου και δεν μπορέσαμε να μάθουμε κάτι περισσότερο. Το κλειστό του Σπόρτιγκ ανοίγει -σύμφωνα με τις "αποχρώσες ενδείξεις", έπειτα από την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της "Ενωσης"- αλλά καλύτερα ας μην προτρέχουμε.
Σε λίγη ώρα αναμένεται η έκδοση της απόφασης...


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Ανοίγουν οι πόρτες

Tου Γιώργου Νικολάου
21/04/2009 (15:19)

Το γράψαμε... Έγινε! Η ΑΕΚ πάει Πατήσια...
Η διοίκηση του Σπόρτιγκ οφείλει να ανοίξει τις πόρτες του κλειστού του Σπόρτιγκ -στις 16:00- προκειμένου να προπονηθούν (στις 17.00) οι παίκτες της "Ένωσης", αλλά και για να γίνει ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Οι "αποχρώσες ενδείξεις" είχαν "προδώσει" το γεγονός και πριν από λίγο εκδόθηκε η ετυμηγορία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Οι διοικούντες την ΚΑΕ -"μόνιμοι κάτοικοι" της "Ευελπίδων" τα τελευταία δύο χρόνια- δικαιούνται να χαμογελούν για την "προσωρινή" νίκη.

Μένει να δούμε, βεβαίως, το απόγευμα, αν το "αστυνομικοδικαστικό θρίλερ", -η δράση του οποίου κορυφώθηκε Μεγαλοβδομαδιάτικα- διακόπτεται μέχρι νεοτέρας, ή αν συνεχιστούν τα "επεισόδια".


basketblog.gr
nikefalin
συμφωνα με το sport24, τα βρήκαν "εξωδικαστικά" οι διοικήσεις με ένα διακανονισμό .

Πρυτανεύει η λογική μάλλον
sporting b.c.
οι πρώην του Δρόσου ζορίζονται...

http://www.superbasket.gr/?c=129&a=112641

24-04-2009 17:59
Ρεπορτάζ:
Superbasket.gr

QUOTE
Η ΑΕΚ δεν τήρησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Σπόρτιγκ και ποτέ δεν πλήρωσε τα 2.000 ευρώ, ως όφειλε να κάνει πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτό κατήγγειλε η διοίκηση του Σπόρτιγκ, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι στις 21 Απριλίου μία ώρα πριν εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα δεχτήκαμε τις προτάσεις της KAE ΑΕΚ και εντός πέντε λεπτών επήλθε συμφωνία, η οποία υπογράφηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπη Καραμανλή και από τον εκπρόσωπο του Α.Ο. Σπόρτιγκ Βασίλη Σακόπουλο. Η συμφωνία επικυρώθηκε από τον δικηγόρο του Α.Ο. Σπόρτιγκ Αρη Λυχναρά, τη νομική σύμβουλο της ΚΑΕ ΑΕΚ Λία Μάντη και τη νομική σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ Σουζάνα Δόγα. Ενα από τα βασικά σημεία της συμφωνίας ήταν ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ που αφορά οφειλές από κοινόχρηστα και το ΦΠΑ για το ενοίκιο της περιόδου 2008-09. Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ παραιτήθηκε από το 10% των διαφημίσεων και από την υποχρέωση της ΚΑΕ ΑΕΚ να επισκευάσει τον κλιματισμό. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει στον Α.Ο. Σπόρτιγκ 2.000 ευρώ στις 22 Απριλίου και επτά μηνιαίες δόσεις των 1000 ευρώ από τις 25 Μαϊου, όμως, δεν πλήρωσε το συγκεκριμένο ποσό και απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ποιος έλεγε αλήθεια όλο αυτό το διάστημα».
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.