Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dexter
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
morfi
Το παρακολουθεί κανένας; Μόλις κατέβασα όλες τις σεζόν και περιμένω να αλλάξω υπολογιστή για να το δω.
spysta
QUOTE(morfi @ Aug 23 2011, 07:59 ) *
Το παρακολουθεί κανένας; Μόλις κατέβασα όλες τις σεζόν και περιμένω να αλλάξω υπολογιστή για να το δω.

απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Michael C Hall ... οσο περναει ο καιρος και ο χαρακτηρας διαμορφωνεται καλυτερα .. τοσο περισσοτερο θα σ'αρεσει !!εμενα πχ οι τελευταιες σεζον μου αρεσαν περισσοτερα απο τις πρωτες##
πολυ καλο καστ με δυνατες ερμηνειες και γρηγορη πλοκη ..

εκανες bingo bengo επιλογη !!!! wink.gif
morfi
Χθες είδα το πρώτο επεισόδιο. Περίμενα ότι ο τύπος θα ήταν τρελός αλλά όχι τόσο πολύ. Σοκαρίστικα με αυτά που είδα και θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν δω και τα επόμενα επεισόδια. Πολύ καλό πάντως.
HLR CENATION
Μολις τελειωσα τον πρωτο κυκλο...Κταπληκτικη σειρα,φοβερη πλοκη,θα συμφωνησω για τον Hall,κουκλα η Benz,τωρα θα ψαξω να βρω τους επομενους κυκλους.
morfi
Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen. - Dexter Morgan

Το σκέφτηκα και αποφάσισα να συνεχίσω να βλέπω τη σειρά. Και yeah, δεν χάνω. Μόλις πριν λίγο ξεκίνησα την τέταρτη σεζόν και μέχρι τώρα είναι εκπληκτικό. Δεν είναι η σειρά που θα κολλήσεις όπως το Prison Break ή το Lost αλλά έχει τα χαρίσματα του. Μου αρέσει που ο Ντέξτερ παρουσιάζει δύο εαυτούς. Τον φυσιολογικό όταν πρόκειται για την επαφή του με τους ανθρώπους που είναι γύρω του και τον διεστραμένο του όταν είναι να πραγματοποιήσει άλλον έναν φόνο.
Manu7
Kαταρχάς μόνο από το intro στην αρχή του κάθε επεισοδίου ανατρίχιασα...

Μετά θέλει να δεις 2-3 επεισόδια υπομονετικά γιατί μπορεί να απογοητευτείς και μετά κολλάς...

ΥΓ:Επίσης αγαπάμε Μασούκα biggrin.gif !
morfi
Τέλος της 6ης σεζόν του Dexter. Just awesome...
morfi
Τα πρώτα δύο λεπτά της σειράς από τη νέα σεζόν...


Το επίσημο trailer για την έβδομη σεζόν του Dexter. Απλά ανυπομονώ...
morfi
Την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε η 7η σεζόν. Δεν έχω δει ακόμα όλο το επεισόδιο αλλά από τα τρέιλερ που έχουν βγει προμηνύεται κάτι πολύ καλό.
morfi
Αυλαία την Κυριακή που μας πέρασε. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο απ'το ότι ήταν μία πολύ καλή σειρά αλλά με το λιγότερο καλό τέλος που μπορούσαν να διαλέξουν.
Manu7
QUOTE(morfi @ Sep 24 2013, 23:33 ) *
Αυλαία την Κυριακή που μας πέρασε. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο απ'το ότι ήταν μία πολύ καλή σειρά αλλά με το λιγότερο καλό τέλος που μπορούσαν να διαλέξουν.

Και γω ανάμεικτα συναισθήματα για το τέλος. Δεν θέλω απαραίτητα happy endings αλλά ήταν κομματάκι άκυρο το τέλος και ειδικά η τελευταία σκηνή. Αν και το βλέμμα που ρίχνει στα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνει ότι δεν γινόταν να απαρνηθεί τη φύση του παρόλο που νόμιζε ότι άλλαξε εντελώς.

Κατά τα άλλα 8 σεζόν που δεν έπληξα αλλά αντιθέτως οι δολοφόνοι που εμφανίζονταν γίνονταν όλο και περισσότερο ενδιαφέροντες ενώ λάτρεψα όλους τους χαρακτήρες (εξαίρεση ο Κουίν). Τα 12 επεισόδια νομίζω για κάθε σεζόν ήταν εξαιρετική επιλογή.
Zoys
Χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο του Dexter μετά από τρεις μήνες περίπου που παρακολουθώ τη σειρά. Σαν γενικό απολογισμό θα μπορούσα να πω ότι ήταν μια πολύ καλή σειρά, θα μπορούσε όμως να είναι εξαιρετική αν τραβούσε λιγότερο, π.χ. ο 6ος κύκλος ήταν γενικά αχρείαστος εκτός από αφόρητα κλισέ. Η 1η σεζόν ήταν απλά απολαυστική, στο ίδιο επίπεδο συνέχισε και η 2η, στην 3η είχαμε μια κοιλιά και το δεύτερο μισό του 4ου κύκλου ήταν απλά καθηλωτικό, νομίζω ισάξιο της 1ης σεζόν. Ο 5ος κύκλος είχε ενδιαφέρον, αλλά δεν συγκρίνεται με τον 4ο, ενώ οι δύο τελευταίοι κύκλοι επεισοδίων φέρνουν τη σειρά σε μια νέα φάση δεδομένων και στέκονται αξιοπρεπώς.

Πάμε και στα spoilάτα τώρα.

Σχετικά με το τέλος της σειράς, δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε από τους φίλους της σειράς θα μπορούσε να περιμένει καλό ή ιδανικό τέλος. Προσωπικά, ήταν κοντά σε αυτό που περίμενα δεδομένου ότι ο Dexter κινήθηκε αυτοκαταστροφικά. Δεν περίμενα όμως να πεθάνει η Deb. Σε εκείνη σίγουρα δεν άξιζε αυτό το τέλος και ήταν πραγματικά λυπηρό. Συνήθως όμως άτομα σαν τον Ντέξτερ ακόμα κι αν φτάνουν στη θεραπεία όπως κατάφερε μετά από πολύ δρόμο στον τελευταίο κύκλο βλάπτουν αργά ή γρήγορα τα κοντινά τους άτομα. Η τελευταία σκηνή αποτελεί την τιμωρία που επέβαλε ο πρωταγωνιστής στον εαυτό του αφήνοντας όμως ένα παραθυράκι ανοιχτό αφού τελικά δεν αυτοκτόνησε.

Είμαι πολύ κακός που χάρηκα όταν η Ντεμπ σκότωσε τη ΛαΓκουέρτα; 19.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.