Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
Ginobili
Μια πρώτη ανάλυση για το μέλλον των Σπερς...

http://bleacherreport.com/tb/b9kCj
spursforthe5
o κυριος τζεφερσον ποσα χρονια συμβολαιο εχει?ελπιζω να μην εχει και για του χρονου.αυτα γενικα ξερει κανεις που μπορω να τα βλεπω?
baskethood
QUOTE (spursforthe5 @ Jun 10 2011, 15:13 ) *
o κυριος τζεφερσον ποσα χρονια συμβολαιο εχει?ελπιζω να μην εχει και για του χρονου.αυτα γενικα ξερει κανεις που μπορω να τα βλεπω?

Εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 2013,αλλα εχει το δικαιωμα να ανανεωσει το συμβολαιο του για εναν ακομη χρονο.
Δηλαδη μεχρι το καλοκαιρι του 2014.
spursforthe5
QUOTE(baskethood @ Jun 10 2011, 15:21 ) *
Εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 2013,αλλα εχει το δικαιωμα να ανανεωσει το συμβολαιο του για εναν ακομη χρονο.
Δηλαδη μεχρι το καλοκαιρι του 2014.

blink.gif blink.gif shot.gif ποοο πως θα τον ξεφορτωθει ο ποποβιτς

spursforthe5
ο παρκερ παει για ανταλλαγη.δεν τον θελουν απ οτι φαινεται οι σπερς .το θεμα ειναι τι παικτης θα ερθει αντι του παρκερ http://www.sport-fm.gr/article/483410 αν τον κανουν ανταλλαγη για ενα υψηλο πικ τοτε πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικοι στο τι θα διαλεξουν γιατι μπορει να αποδειχθει εντελως μουφεξ biggrin.gif με την ευκαιρια να σουταρουμε και το τζεφερσον smiley.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
baskethood
QUOTE (spursforthe5 @ Jun 22 2011, 12:14 ) *
ο παρκερ παει για ανταλλαγη.δεν τον θελουν απ οτι φαινεται οι σπερς .το θεμα ειναι τι παικτης θα ερθει αντι του παρκερ http://www.sport-fm.gr/article/483410 αν τον κανουν ανταλλαγη για ενα υψηλο πικ τοτε πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικοι στο τι θα διαλεξουν γιατι μπορει να αποδειχθει εντελως μουφεξ

Αυτο ειναι ενα ρεπορταζ που μετεδωσε το yahoo sports ,τωρα σε περιπτωση που ισχυει πιστευω οτι οι Σπερς θα ψαξουν για ψηλο,δε γινεται διαφορετικα.
Βαλαντσιουνας,Μαρκους Μορρις,Μπιγιομπο,Τομπσον ,νομιζω εκει πρεπει να κοιταξουν.
spursforthe5
το γιαχου ειναι αναξιοπιστο? παντως απ οτι λεει η τομπσον η το 5πικ των μινεσσοτα θα παρουν.ειναι λιγο ρισκο.καλυτερα να δωσουν και το τζεφερσον για να παρουν το πικ και τον λοβ smiley.gif
GK_23
QUOTE(spursforthe5 @ Jun 22 2011, 12:35 ) *
το γιαχου ειναι αναξιοπιστο? παντως απ οτι λεει η τομπσον η το 5πικ των μινεσσοτα θα παρουν.ειναι λιγο ρισκο.καλυτερα να δωσουν και το τζεφερσον για να παρουν το πικ και τον λοβ smiley.gif

Που το διάβασες αυτό για τους Σπερς; blink.gif
Οι Μινεσότα έχουν το 2ο πικ...
Οι ομάδες με τις οποίες μίλησαν οι Σπερς είναι οι Κινγκς και οι Ράπτορς, δηλαδή ομάδες που ψάχνουν για PG...
Δεν νομίζω ότι αξίζει να ψάξουν για κάποιον ψηλό στο φετινό ντραφτ οι Σπερς...
spursforthe5
QUOTE(sixama23 @ Jun 22 2011, 12:49 ) *
Που το διάβασες αυτό για τους Σπερς; blink.gif
Οι Μινεσότα έχουν το 2ο πικ...
Οι ομάδες με τις οποίες μίλησαν οι Σπερς είναι οι Κινγκς και οι Ράπτορς, δηλαδή ομάδες που ψάχνουν για PG...

οχ ναι λαθος μπερδευτηκα.κριμα το ειχα στο μυαλο μου αυτο.γ αυτο μαλλον smiley.gif μου φαινεται θα παρουν τον τεξανο
baskethood
QUOTE (spursforthe5 @ Jun 22 2011, 12:35 ) *
το γιαχου ειναι αναξιοπιστο?

Αξιοπιστο ειναι,τουλαχιστον καποιους δημοσιογραφους που γνωριζω ειναι αξιοπιστοι.
Τωρα αυτο που λεει το ρεπορταζ ειναι οτι σκεφτονται να αποκτησουν ειτε το 5ο πικ απ το Τοροντο,ειτε το 7ο απ το Σακραμεντο.
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Jun 22 2011, 12:53 ) *
Αξιοπιστο ειναι,τουλαχιστον καποιους δημοσιογραφους που γνωριζω ειναι αξιοπιστοι.
Τωρα αυτο που λεει το ρεπορταζ ειναι οτι σκεφτονται να αποκτησουν ειτε το 5ο πικ απ το Τοροντο,ειτε το 7ο απ το Σακραμεντο.

Mε 2ο πικ και τον Παου στη Μινεσοτα συμβιβαζονται και οι δυο για να μας δωσουν τον Παρκερ? Συν τυχον συμπληρωματικα ανταλλαγματα φυσικα...
baskethood
QUOTE (sixama23 @ Jun 22 2011, 12:49 ) *

Εγω αντιθετα το πιστευω.
Οι Σπερς χρειαζονται ψηλο επειγοντως,και συγκεκριμενα ψηλο με αμυντικες δυνατοτητες ωστε να καλυπτει τον πολυ αργο στις αντιδρασεις του Ντανκαν.
Μια επιλογη θα μπορουσε να ηταν ο Μπιγιομπο,μια αλλη ο Τρισταν Τομπσον.
GK_23
QUOTE(baskethood @ Jun 22 2011, 21:38 ) *
Εγω αντιθετα το πιστευω.
Οι Σπερς χρειαζονται ψηλο επειγοντως,και συγκεκριμενα ψηλο με αμυντικες δυνατοτητες ωστε να καλυπτει τον πολυ αργο στις αντιδρασεις του Ντανκαν.
Μια επιλογη θα μπορουσε να ηταν ο Μπιγιομπο,μια αλλη ο Τρισταν Τομπσον.

O Givony του Draft Express έγραψε στο twitter του πως ο ψηλός για χάρη του οποίου προσπαθούν να αναρριχηθούν στη σειρά επιλογής οι Σπερς είναι ο Βαλαντσιούνας...

Αυτός που ταιριάζει σε αυτό που περιγράφεις πάντως είναι όντως ο Μπιγιόμπο...

baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 22 2011, 18:34 ) *
Mε 2ο πικ και τον Παου στη Μινεσοτα συμβιβαζονται και οι δυο για να μας δωσουν τον Παρκερ? Συν τυχον συμπληρωματικα ανταλλαγματα φυσικα...

Δεν καταλαβα τι εχεις στο μυαλο σου?
Μου αρεσει που λειτουργεις πρακτικα και σκεφτεσαι παντα τους Λεικερς rolleyes.gif
Εξηγησε ομως πως θα γινει το trade μεταξυ Μινεσοτας-Λεικερς-Σπερς-Σακραμεντο/Τοροντο

QUOTE (sixama23 @ Jun 22 2011, 21:43 ) *
O Givony του Draft Express έγραψε στο twitter του πως ο ψηλός για χάρη του οποίου προσπαθούν να αναρριχηθούν στη σειρά επιλογής οι Σπερς είναι ο Βαλαντσιούνας...

Αυτός που ταιριάζει σε αυτό που περιγράφεις πάντως είναι όντως ο Μπιγιόμπο...

Πραγματι ο Μπιγιομπο θα ταιριαζε,ισως ο Ποποβιτς να σκεφτεται πιο μακρυα και να ψαχνει τον αντικαταστατη του Ντανκαν wink.gif
Τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν σκεφτεται και πολυ μακρυα rolleyes.gif
baskethood
Συμφωνα με νεο tweet του Jonathan Givony οι Σπερς ψαχνουν και πιο χαμηλο πικ πρωτου γυρου
NBA sources say San Antonio has offered George Hill to Milwaukee (#10), Golden State (#11) and Utah (#12) in exchange for their pick.

T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Jun 22 2011, 21:43 ) *
Δεν καταλαβα τι εχεις στο μυαλο σου?
Μου αρεσει που λειτουργεις πρακτικα και σκεφτεσαι παντα τους Λεικερς rolleyes.gif
Εξηγησε ομως πως θα γινει το trade μεταξυ Μινεσοτας-Λεικερς-Σπερς-Σακραμεντο/Τοροντο

1)Αυτο ελειπε να σκεφτομουν και τους αλλους. Τι με περασατε? Φιλανθρωπικο ιδρυμα ή κασκαντερ? smiley.gif

Δεν εβαλα πουθενα Σακραμεντο ή Τοροντο. Οι Σπερς προσφερουν Παρκερ για ψηλο πικ. Τους το δινει η Μινεσοτα και μαλιστα πολυ ψηλο. Οι Γουλβς δε θελουν ασο, γιατι παιρνουν Ρουμπιο, οι Λεικερς ομως θελουν. Παιρνουν λοιπον αυτοι τον Παρκερ, δινουν στη Μινεσοτα Γκασολ για να κανει διδυμο με τον αγαπησιαρη Κεβιν Λοβ, η ανταλλαγη συμπληρωνεται με τις καταλληλες σαλτσες(πχ Φλυνν στους Σπερς και αλλα τετοια) και ζησανε αυτοι καλα και οι Λεικερς καλυτερα...
Α, θελουμε κι εναν αναπληρωματικο ψηλο, σας το ειπα? Τι λετε για Πεκοβιτς?
baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 22 2011, 23:55 ) *
Δεν εβαλα πουθενα Σακραμεντο ή Τοροντο. Οι Σπερς προσφερουν Παρκερ για ψηλο πικ. Τους το δινει η Μινεσοτα και μαλιστα πολυ ψηλο. Οι Γουλβς δε θελουν ασο, γιατι παιρνουν Ρουμπιο, οι Λεικερς ομως θελουν. Παιρνουν λοιπον αυτοι τον Παρκερ, δινουν στη Μινεσοτα Γκασολ για να κανει διδυμο με τον αγαπησιαρη Κεβιν Λοβ, η ανταλλαγη συμπληρωνεται με τις καταλληλες σαλτσες(πχ Φλυνν στους Σπερς και αλλα τετοια) και ζησανε αυτοι καλα και οι Λεικερς καλυτερα...
Α, θελουμε κι εναν αναπληρωματικο ψηλο, σας το ειπα? Τι λετε για Πεκοβιτς?

Νομιζω δεν ειναι ρεαλιστικο αυτο που προτεινεις.
Η χαμενη της υποθεσης ειναι μακραν η ομαδα της Μινεσοτα,η οποια χανει το δευτερο πικ,τον Φλυν και τον Πεκοβιτς για να παρουν τον Γκασολ.
Μακραν κερδισμενοι οι Σπερς,οι οποιοι χανουν τον Παρκερ και περνουν ως ανταλλαγμα το δευτερο πικ των Γουλβς(Καντερ/Ντερικ?) αλλα και καλο αντικαταστατη για τον Παρκερ(Φλυν).
Για τους Λεικερς οπως το βλεπει ο καθενας.

ΥΓ.Ετσι γρηγορα,και χωρις να εχω ασχοληθει αρκετα,εχω στο μυαλο μου κατι τετοιο
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=622yfbs
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Jun 23 2011, 00:16 ) *
Νομιζω δεν ειναι ρεαλιστικο αυτο που προτεινεις.
Η χαμενη της υποθεσης ειναι μακραν η ομαδα της Μινεσοτα,η οποια χανει το δευτερο πικ,τον Φλυν και τον Πεκοβιτς για να παρουν τον Γκασολ.
Μακραν κερδισμενοι οι Σπερς,οι οποιοι χανουν τον Παρκερ και περνουν ως ανταλλαγμα το δευτερο πικ των Γουλβς(Καντερ/Ντερικ?) αλλα και καλο αντικαταστατη για τον Παρκερ(Φλυν).
Για τους Λεικερς οπως το βλεπει ο καθενας.

ΥΓ.Ετσι γρηγορα,και χωρις να εχω ασχοληθει αρκετα,εχω στο μυαλο μου κατι τετοιο
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=622yfbs

Η Μινεσοτα βγαινει οντως χαμενη τωρα που το λες. Να της δωσουμε και κανενα Τζεφερσον και τον Μπλεικ στο ΣΑ? Δεν ξερω τι παιζει με τα συμβολαια σ αυτη την περιπτωση ομως.

Το σεναριο που προτεινεις δε μ αρεσει για ενα λογο. Δε θα εδινα Μπαινουμ, παρα μονο αν ηξερα οτι θα ερχοταν ο Χαουαρντ. Προτιμω να δωσω τον Παου παρα τον ευπαθη, αλλα σεντερ Μπαινουμ.
baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 23 2011, 00:39 ) *
Το σεναριο που προτεινεις δε μ αρεσει για ενα λογο. Δε θα εδινα Μπαινουμ, παρα μονο αν ηξερα οτι θα ερχοταν ο Χαουαρντ. Προτιμω να δωσω τον Παου παρα τον ευπαθη, αλλα σεντερ Μπαινουμ.

Πες οτι θες να απαλλαγεις απ τον Γκασολ κατευθειαν wink.gif
Στη δυσκολη θεση που βρισκονται οι Λεικερς,καθως ουτε συμβολαια ληγουν,ουτε χωρος στο salary cap υπαρχει,ουτε πικ πρωτου γυρου,ο μοναδικος δρομος ειναι οι ανταλλαγες.
Οι μονοι που εχουν "ανταλλακτικη" αξια ειναι οι Γκασολ,Μπαινουμ(αντε και ο Οντομ).
Επισης οι Λεικερς καιγονται για αθλητικο playmaker,οποτε καθε ντιλ που θα περιλαμβανει μια τετοια ανταλλαγη απο εμενα γινεται αποδεκτo.

edit.Σε λαθος τοπικ ποσταρα,sorry
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Jun 23 2011, 00:45 ) *
Πες οτι θες να απαλλαγεις απ τον Γκασολ κατευθειαν wink.gif
Στη δυσκολη θεση που βρισκονται οι Λεικερς,καθως ουτε συμβολαια ληγουν,ουτε χωρος στο salary cap υπαρχει,ουτε πικ πρωτου γυρου,ο μοναδικος δρομος ειναι οι ανταλλαγες.
Οι μονοι που εχουν "ανταλλακτικη" αξια ειναι οι Γκασολ,Μπαινουμ(αντε και ο Οντομ).
Επισης οι Λεικερς καιγονται για αθλητικο playmaker,οποτε καθε ντιλ που θα περιλαμβανει μια τετοια ανταλλαγη απο εμενα γινεται αποδεκτo.

edit.Σε λαθος τοπικ ποσταρα,sorry

Μπορει να ειμαι σε mode κακιας(και νυστας επισης γι αυτο παω για υπνο tongue.gif ), αλλα κι εσυ με προκαλεις.
Ποιος μιλησε για τον Γκασολ? Αστον τον ανθρωπο εκει που ειναι στο Μεμφις. Καθολου δε θα μου κακοπεφτε στο ΛΑ να μοιραζεται τη θεση 5 με τον Μπαινουμ. Εγω τον αδερφο του θελω να ξεφορτωθω... 19.gif
spursforthe5
QUOTE(baskethood @ Jun 22 2011, 22:17 ) *
Συμφωνα με νεο tweet του Jonathan Givony οι Σπερς ψαχνουν και πιο χαμηλο πικ πρωτου γυρου

αν δωσουν το χιλ ειναι αξιοι της μοιρας τους
baskethood
QUOTE (spursforthe5 @ Jun 23 2011, 03:53 ) *
αν δωσουν το χιλ ειναι αξιοι της μοιρας τους

Τον Χιλ και εγω τον θελω στην ομαδα,αλλα ειναι φανερο οτι το Σαν Αντονιο χρειαζεται ενισχυση στους ψηλους,δε βγαινει αλλιως.
Γι αυτο,απ οτι φαινεται,ψαχνουν ενα τροπο να δωσουν ειτε τον Παρκερ ειτε τον Χιλ που θα τους δωσει τη δυνατοτητα να παρουν καποιο ψηλο πικ πρωτου γυρου ετσι ωστε να το διαθεσουν σε ψηλο.
Ginobili
Εγώ έχω μπερδευτεί πάντως...την μια φουντώνουν τα σενάρια...και την άλλη βγαίνει ο Μπιούφορντ και λέει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά ο Πάρκερ.
Όπως και να έχει...συμφωνώ ότι οι Σπερς χρειάζονται ενίσχυση στους ψηλούς πρωτίστως,θα στενοχωρηθώ πολύ εφόσον φύγει ο Πάρκερ γιατί είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες,και τον θεωρώ μπασκετικό φαινόμενο λόγω της διεισδυτικής του ικανότητας.
Το κακό είναι ότι χρειαζόμαστε και 3αρι...γιατί δεν έχουμε.
captain charisma
http://www.superbasket.gr/permalink/143117.html

σε 2 χρονια λεει αντιο ο τζινομπιλι
spursforthe5
ελπιζω να μην το εννοει. smiley.gif
morfi
QUOTE(spursforthe5 @ Jul 16 2011, 00:33 ) *
ελπιζω να μην το εννοει. smiley.gif

Τριάνταπεντε χρονών θα είναι, λογικό είναι.
Ginobili
http://bleacherreport.com/tb/bcqq4

Καλώς τον...είχα την τύχη να τον δω και από κοντά με την ΚΚ

-Για τον Τζέφερσον η τελευταία ενημέρωση λέει ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει

"The San Antonio Spurs have decided to use their one-time amnesty clause on Richard Jefferson"
spursforthe5
QUOTE(Ginobili @ Dec 9 2011, 01:32 ) *
http://bleacherreport.com/tb/bcqq4

Καλώς τον...είχα την τύχη να τον δω και από κοντά με την ΚΚ

-Για τον Τζέφερσον η τελευταία ενημέρωση λέει ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει

"The San Antonio Spurs have decided to use their one-time amnesty clause on Richard Jefferson"

παει ο τζεφερσον,επισημα δεν εχει ανακοινωθει αλλα ειναι σχεδον σιγουρο απ οτι διαβαζω και εγω. smiley.gif για τον φορντ δεν εχω αποψη καθως δε το ξερω ως παικτη καλα.
Ginobili
QUOTE(spursforthe5 @ Dec 9 2011, 01:48 ) *
παει ο τζεφερσον,επισημα δεν εχει ανακοινωθει αλλα ειναι σχεδον σιγουρο απ οτι διαβαζω και εγω. smiley.gif για τον φορντ δεν εχω αποψη καθως δε το ξερω ως παικτη καλα.

παικτούρα...αλλά γυάλινος.Άμα δεν τραυματιστεί πάλι,θα προσφέρει.
Ginobili
Έμεινε ο Μπιπ...γιος... 68.gif

http://blog.mysanantonio.com/spursnation/2...-for-jefferson/
spursforthe5
καλα ποσο βλακες μπορει να ειναι και τον κρατανε?τεσπα τουλαχιστον ενα καλο 5αρι πρεπει να ερθει αλλιως τα βλεπω δυσκολα τα πραματα και ας ελπισουμε πως ο τζεφερσον με καποιον τροπο θα φυγει μεχρι το μαρτη που τελειωνουν οι μεταγραφες
baskethood
QUOTE (Ginobili @ Dec 17 2011, 15:41 ) *

Τώρα έγινε γιος; biggrin.gif
Ginobili
QUOTE(baskethood @ Dec 18 2011, 10:20 ) *
Τώρα έγινε γιος; biggrin.gif

Από την τσαντίλα μου.....
Η Π&^%$&ας ...κόρη ήθελα να πω... laugh.gif
koutsou10
QUOTE(Ginobili @ Dec 18 2011, 12:29 ) *
Από την τσαντίλα μου.....
Η Π&^%$&ας ...κόρη ήθελα να πω... laugh.gif

νομιζω πως εκαναν οτι μπορουσαν τα σπιρουνια για να τον αλλαξουν αλλα αφου κανενας δεν δεχοταν να ερθει απο τους ελευθερους,τι να εκαναν?
να τον αφηναν κ να επαιρναν μετα ποιον? οι επομενοι καλυτεροι φρι εητζεντ που υπαρχουν ακομα ειναι ο στογιακοβιτς κ ο αλ θορντον.δεν νομιζω να ειναι σε καμια περιπτωση καλυτεροι του...

τα σπιρουνια χρειαζονται ανανεωση <<χτες>>.απορω πως ο ποπο δεν εχει κανει κινησεις...
baskethood
Εγώ βλέπω ότι όπως θα εξελίσσεται η χρονιά ο Τζέφερσον θα χάνει χρόνο από τη θέση 3 από τον Λέοναρντ. Πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο εκεί και οι Τζέιμς και Αντερσον.
benchwarmer
QUOTE(baskethood @ Dec 18 2011, 16:32 ) *
Εγώ βλέπω ότι όπως θα εξελίσσεται η χρονιά ο Τζέφερσον θα χάνει χρόνο από τη θέση 3 από τον Λέοναρντ. Πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο εκεί και οι Τζέιμς και Αντερσον.

Να σε ρωτησω, για τον Λεοναρντ τι γνωμη εχεις? Μπορει να παιξει 3? Γιατι στο κολλεγιο ψηλος επαιζε, και τα νουμερα του στα τριποντα ειναι ολιγον τραγικα...

Οσο για την γενικοτερη ανανεωση που λετε, αυτη θα ηταν σοβαρη μονο εαν επεφτε καποιο ονομα απο τους Ντανκαν-Τζινομπιλι-Παρκερ, που δεν νομιζω οτι ειναι διατεθειμενοι να το κανουν οι Σπερς. Ετσι θα πορευτουν και οσο παει..
baskethood
QUOTE (benchwarmer @ Dec 18 2011, 17:17 ) *
Να σε ρωτησω, για τον Λεοναρντ τι γνωμη εχεις? Μπορει να παιξει 3? Γιατι στο κολλεγιο ψηλος επαιζε, και τα νουμερα του στα τριποντα ειναι ολιγον τραγικα...

Βέβαια, τρία είναι και τρία θα παίξει. Απλά δεν υπολογιζόταν για στάρτερ, αν ο Τζέφερσον συνεχίσει στο επίπεδο που ήταν στα περσινά playoffs και αυτός αποδείξει την αξία του, βλέπω να καταλήγει στάρτερ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.