Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ίμπο ;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
sporting b.c.
http://basketblog.gr/index.php?option=com_...8458&Itemid=116


QUOTE
Ο Αγγέλου για "Ιμπο"

Του Γιώργου Νικολάου
27/12/2007 (15:38)

H Tουρκία βοά! Και η Ελλάδα, επίσης. Ο θυμόσοφος λαός λέει, ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Οπου φωτιά... ο Ιμπραήμ Κουτλουάι! Ο Τούρκος πρώην σταρ φαίνεται ότι με την δεύτερη "απόπειρα" βρήκε σημείο επαφής με τον Δημήτρη Δρόσο και την ΑΕΚ, αλλά απομένει το "πράσινο φως" του Βαγγέλη Αγγέλου. Και το οποίο πολύ πιθανό να μην ανάψει ποτέ! Ο 45χρονος τεχνικός "περνά από κόσκινο" την περίπτωση του "Ιμπο" και εντός των επόμενων ωρών θα πρέπει ν' αποφασίσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και τον Τούρκο υφίσταται. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και στο οικονομικό. Ο δίαυλος επικοινωνίας είχε ανοίξει, άλλωστε, από το περασμένο καλοκαίρι. Η υπόθεση είχε καταλήξει τότε σε ναυάγιο, παρά τη σφοδρή επιθυμία Δρόσου να τον αποκτήσει. Η περίπτωση της απόκτησης του παίκτη είχε συνδυαστεί με την πώληση των καρτών διαρκείας, αφού ο "δυνάμει" μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναζητούσε μία μεταγραφή εντυπωσιασμού και ουσίας μαζί.
Ο Κουτλουάι επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους και "έριξε" ξανά ο ίδιος "δίχτυα" στην "Ένωση". Λέγεται μάλιστα ότι -προ ημερών- είχε πραγματοποιήσει ο "Ιμπο" ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα, προκειμένου να έλθει σε επαφή με τους "Ενωσίτες". Αυτό, βεβαίως, δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί. Οπως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ τα ταξίδι του Δημήτρη Δρόσου στην Κωνσταντινούπολη...
panos75
Φαντάζομαι ο Αγγέλου θα ...ανέβει ακόμη περισσότερο στην εκτίμηση των ΑΕΚτζήδων μετά απ'αυτό 19.gif :

Διαφωνία Δρόσου-Αγγέλου για Ίμπο
ashton
Στη δική μου εκτίμηση πάντως ανέβηκε.
Με τα λεφτά του Ιμπο φέρνεις σέντερ και λύνεις το πρόβλημά σου κάτω από το καλάθι.
pegasus_no_12
Το θέμα έλλειξε....
Εκλεισε στον ΠΑΟΚ και όχι με πολλα λεφτα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.