Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παιδικές αναμνήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
spysta
απο αθλητικα θυμαμαι εντονα το Ευρωπαικο το 97.....οχι παικτες κτλπ. αλλα τις αντιδρασεις του πατερα μου και τον κοσμο που φωναζε εξω στους δρομους!!!(ημασταν στο χωριο μου τοτε το οποιο ειναι κοκκινο!!)
Επiσης θυμαμαι την κουρασα του Κεντερη το 2000 σαν τωρα.....αααα και τοτe που ο Σαμαρανκγ ειπε ''Greece''!!θυμαμαι που πανυγυριζαν στο σπιτι οι δικοι μου!!!!
dizzy_fingers
Εκείνη την ημέρα είχαμε ανάψει στο μπαλκόνι μας κάτι βεγγαλικά που είχαμε φέρει από Ιαπωνία (τα είχαμε καιρό και βρήκαμε ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε επιτέλους).
30' μετά ήρθε ένα όχημα της πυροσβεστικής, κι εμείς κρυφτήκαμε μέσα για να μη μας δει laugh.gif!
Air Kef
Ποιος θυμαται το "Καραβι της Ντισνειλαντ";;

ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. smile.gif
Pierce
αρρωστια!
αυτοι οι δυο ηταν καλυτεροι απο τους αλλους που ηρθαν μετα!
μαλιστα ο ξαδερφος μου ειχε παει και στην εκπομπη. ειχα σκασει απο την ζηλια μου
kobra
Αγαπημένη ξένη σειρά του παρελθόντος ''Μαγκάϊβερ''..
kobra
Και επίσης αν και δεν είναι και τόσο παλιά μου έχουν λείψει τα 3 on 3 που γινόντουσαν..
Πόσοι από σας είχατε πάρει μέρος???
Θυμάμαι στο Πεδίο του Άρεως είχα κερδίσει μια μπλούζα και μια βερμούδα επειδή το είχα βάλει από το ύψος της σέντρας περίπου ανάποδα..
Ήμουν λίγο άτυχος... cool.gif ..Δεν την έφτανα καλά καλά από το 3ποντο και το έβαλα από τη σέντρα και ανάποδα..
Pierce
αυτο που θυμαμαι ειναι ενα καλοκαιρι (98 μαλλον ισως και 97) το περασα στο εξοχικο στο πορτο ραφτη με τον ξαδερφο μου, στρωνομασταν μπροστα στην τηλεοραση στο σταρ τα μεσημερια (2:30- 5:30) ειχε κατα σειρα seaquest-highlander (77.gif 77.gif ) και ενα ακομα που δεν θυμαμαι! και επαιζαν διαφημισεις πετρου θεοτοκατου(!!!!)(θα χαθω ενα πρωιιιιιιι) de facto(σιδερενια καρδια) και πολλων κομικ! ωραιες εποχες....
thrylos7
και πολλων κομικ!

modern times...

Σηκωνόμουν εκείνο το καλοκαίρι στις 7 το πρωί για να δω το μεγάλο διαφημιστικό που είχε... και απογοητευόμουν όταν δεν είχε ανανεωθεί... biggrin.gif
kostasvc15
Εμενα παιδικη αθλητικη αναμνηση ειναι ο Καρτερ και ο Κλαιβερτ....
spysta
QUOTE(pierce21 @ Jul 3 2007, 10:49 PM) *
αυτο που θυμαμαι ειναι ενα καλοκαιρι (98 μαλλον ισως και 97) το περασα στο εξοχικο στο πορτο ραφτη με τον ξαδερφο μου, στρωνομασταν μπροστα στην τηλεοραση στο σταρ τα μεσημερια (2:30- 5:30) ειχε κατα σειρα seaquest-highlander (77.gif 77.gif ) και ενα ακομα που δεν θυμαμαι! και επαιζαν διαφημισεις πετρου θεοτοκατου(!!!!)(θα χαθω ενα πρωιιιιιιι) de facto(σιδερενια καρδια) και πολλων κομικ! ωραιες εποχες....

HIGHLANDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif 56.gif 56.gif Πω ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα!!!!!!Ντανκαν Μακ Λαουντ FOR EVER!!! icon_drunk.gif !Πω ρε Pierce21 ξυπνησες πραγματικα αναμνησεις τωρα!!!!!!!θα παω να κατεβασω επεισοδια!!!να τα ξαναδω!!!
sihainas
Εγώ πάλι θυμάμαι τον πρώτο μου (και τελευταίο) αγώνα με την ομάδα της περιοχής μου όταν είμουνα μικρός... παίζαμε ντέρμπυ με Συχαινά - Αγυά... και μπαίνω από τον πάγκο εγώ...και σε κάποια ανύποπτη στιγμή δεν θυμάμαι πως έπεσα και στραμπούλιξα τον καρπό μου... πόναγε αρκετά...αλλά δεν βγήκα... έκατσα έβαλα και το πρώτο μου καλάθι... και μετά αφού δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο...βγήκα biggrin.gif

Σορρυ το αποτέλεσμα δεν το θυμάμαι... smiley.gif
thrylos7
Εγώ είχα 2 αγώνες! ( blech.gif ) Με το σχολείο βέβαια..

Έπαιζα και καλά πλέι μέικερ, στο σχολικό πρωτάθλημα της περιοχής (Δημοτικά, στην πέμπτη εγώ).. Ήμουν αλλαγή, με το που μπαίνω μέσα πάω να κάνω το κλασικό και θανατηφόρο τότε μπάσιμό μου (μόνο αυτό ήξερα biggrin.gif ) (εννοείται δεν κοίταξα καν να δώσω πάσα ως αυθεντικός πλέι μέικερ) και κέρδισα φάουλ... με 1/2 βολές παίζει ν' άνοιξα το σκορ για την ομάδα μου (είμασταν άσχετοι και οι άλλοι οι καλύτεροι της περιοχής)...

...

Λίγο πριν το τέλος, είχαμε όλους κι όλους 3 πόντους.. αλλά με 2 συνεχόμενα εύστοχα σουτ από μένα μειώσαμε και κρατήσαμε σε αξιοπρεπή επίπεδα τη διαφορά (55-7 laugh.gif ). Η υπερένταση/χαρά μετά από κάποιο εύστοχο σουτ ήταν τόσο μεγάλη που καθώς γυρνούσα στην άμυνα και ο διαιτητής είχε σηκώσει το χέρι του για κάποιο λόγο, του έδωσα high five... icon_drunk.gif

Στο δεύτερο αγώνα, παίζαμε με μια απλώς καλή ομάδα. Μετά το εξαιρετικό παιχνίδι μου (όντως έφερνα σε πλέι μέικερ) έγινα ο ηγέτης της ομάδας... Συνεχόμενα μπασίματα, φάουλ και ... 1/8 βολές! Τελικά χάσαμε 48-12, λόγω και του γεγονότος ότι είχαμε πάει εκδρομή το πρωί (απογεύματα οι αγώνες) και παίζαμε πόσες ώρες ποδόσφαιρο.

(Γιούχα από τον κόσμο πάντως δε θυμάμαι)
sihainas
α όχι εμείς είχαμε αξιοπρεπη ομάδα...νομίζω ότι τον είχαμε κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά δεν είμαι σίγουρος... icon_joy.gif
thrylos7
Εμείς κερδίζαμε στα 3 on 3... Στο πρώτο δηλαδή... Χάσαμε στον ημιτελικό (ή στον τελικό; Δε θυμάμαι) από χαζομάρα συμπαίκτη μου.. Θέλαμε τρίποντο για νίκη, ήμουν ελεύθερος από το κέντρο και προτίμησε να κάνει προσπάθεια κοντά στο καλάθι με δύο παίκτες πάνω του...

Πλέον, οι σχέσεις μας είναι απόλυτα τυπικές... biggrin.gif
Pierce
εγω εχω παιξει αρκετους αγωνες σε ολα τα σχολικα μου χρονια! μαλιστα ειχα πετυχει και δυο τριποντα buzzer beaters! αρρωστια! cool.gif συνηθως ομως οι κληρωσεις μας ηταν τελειως .... και παιζαμε 2-3 ματς το πολυ καθε χρονια.(υπηρχαν βεβαια και τα ενδοσχολικα πρωταθληματα αλλα....)
liolias
QUOTE(Air Kef @ Jul 4 2007, 12:29 AM) *

Πωπω τι μου θυμησες τωρα.. Επισης ειχα μεγαλη τρελα με τους Ατρομητους και το Καρουζελ(αν και το δευτερο το θυμαμαι ελαχιστα.)
dizzy_fingers
QUOTE(Air Kef @ Jul 3 2007, 09:29 PM) *

Αυτήν την Καρολίνα θα πρέπει να τη γράψω στο άλλο τόπικ με τους "παιδικούς έρωτες"...μου θύμιζε μία από το σχολείο που γούσταρα.

Στα αθλητικά, πρέπει να σας εκμυστηρευτώ πως ο admin σας έπαιξε ποδόσφαιρο για μία χρονιά στη σχολική ομάδα, κατά τη διάρκεια της Γ'Λυκείου.
Δεξί μπακ με πολλά πνευμόνια λόγω μπάσκετ, βοήθησα την ομάδα μου σε δύο τουρνουά που συμμετείχαμε.
5-0 και 5-0 χάσαμε τους δύο αγώνες που παίξαμε με τη σημαντική αρωγή μου στο να κρατηθεί το σκορ σε στρογγυλά επίπεδα cool.gif.
Air Kef
Βασικά,τωρα που το θυμηθηκα ήταν ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ και Καρολινα.Κατι αλλο θα σκεφτόμουν εκεινη την ώρα και έβαλα Φοιβο. biggrin.gif

Τελικά χάσαμε 48-12, λόγω και του γεγονότος ότι είχαμε πάει εκδρομή το πρωί (απογεύματα οι αγώνες) και παίζαμε πόσες ώρες ποδόσφαιρο.

Χαχα.Α Λυκειου ειχαμε παει σε ενα χωριο εκδρομή.Τα παιδια της Γ,ειχαν στησει ενα τρελο γλεντι,με ατελειωτους χορούς,μπυρες,κρασιά,κρέατα κτλ (ναι στις 10 το πρωί)!Εκει που μαζευόμαστε στα λεωφορεια κατα τις 12.30-1 να γυρισουμε,ερχεται ο γυμναστης και μας λεει "Παδιά,έρχεται η Πάρος σήμερα και θα παιξουμε κατά τις 3.30-4! Να βλεπεις τα 3-4 παιδιά της Γ Λυκειου και να μην βλεπουν μπροστά τους απο κρασι και κούραση.!!Παω στο γήπεδο,και ηταν με κοκα κολες αραγμενοι μηπως και χωνεψουν,μεσα στο γήπεδο κατα τη διάρκεια του αγωνα,ειδικά ενα παιδι την παλευε πολύ δυσκολα.

Βεβαια,κερδίσαμε. smile.gif biggrin.gif
eftychia
Εγω το Ντισνευ Κλαμπ το μισουσα οποτε το πετυχαινα καταλαθος στο ζαπινγκ σιχτιριζα. Μου φαινοντουσαν πολυ χαζοχαρουμενοι ολοι τους. Νομιζω οτι μετα απο αυτο εβαζε (Κυριακες) το Just shoot me και Dawson Creek τα οποια τα εβλεπα (το 2ο μου αρεσαν οι πρωτες σεζον μετα το χεσαν όλοι να πηγαινουν ο ενας με τον αλλον. Μια φορα βγαινει Μπεβερλι Χιλς. Αν και μου αρεσε το ζευγαρι Τζοι -Πεισι)
thrylos7
Χαχα.Α Λυκειου ειχαμε παει σε ενα χωριο εκδρομή.Τα παιδια της Γ,ειχαν στησει ενα τρελο γλεντι,με ατελειωτους χορούς,μπυρες,κρασιά,κρέατα κτλ (ναι στις 10 το πρωί)!Εκει που μαζευόμαστε στα λεωφορεια κατα τις 12.30-1 να γυρισουμε,ερχεται ο γυμναστης και μας λεει "Παδιά,έρχεται η Πάρος σήμερα και θα παιξουμε κατά τις 3.30-4! Να βλεπεις τα 3-4 παιδιά της Γ Λυκειου και να μην βλεπουν μπροστά τους απο κρασι και κούραση.!!Παω στο γήπεδο,και ηταν με κοκα κολες αραγμενοι μηπως και χωνεψουν,μεσα στο γήπεδο κατα τη διάρκεια του αγωνα,ειδικά ενα παιδι την παλευε πολύ δυσκολα.

Βεβαια,κερδίσαμε.

Μια κόντρα είχαμε με την έκτη δημοτικού (εμείς τετάρτη) και παίξαμε μπάσκετ (ως μπασκέτα λειτουργούσε το εσωτερικό μιας σειράς ομοιόμορφα σχεδόν κατανεμημένων χοντρών κλαδιών δέντρου (κάτι σαν κουφάλα δηλαδή).. Μας απειλούσαν ότι θα χάσουμε με 0 πόντους... ΧΑ! Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας κερδίσουν 72-0... (έτσι είναι, αν δεν έχεις ανοιχτό γήπεδο)...
αεκτζού
QUOTE(eftychia @ Jul 4 2007, 12:50 PM) *
Εγω το Ντισνευ Κλαμπ το μισουσα οποτε το πετυχαινα καταλαθος στο ζαπινγκ σιχτιριζα. Μου φαινοντουσαν πολυ χαζοχαρουμενοι ολοι τους. Νομιζω οτι μετα απο αυτο εβαζε (Κυριακες) το Just shoot me και Dawson Creek τα οποια τα εβλεπα (το 2ο μου αρεσαν οι πρωτες σεζον μετα το χεσαν όλοι να πηγαινουν ο ενας με τον αλλον. Μια φορα βγαινει Μπεβερλι Χιλς. Αν και μου αρεσε το ζευγαρι Τζοι -Πεισι)

Γιαυτό είσαι φιλενάδα,γιατί έχεις τέλειο γούστο! smiley.gif

Aπο παιδικά transformers,g.i.joe,dragonball.

Τα παιδικά χρόνια ήταν στην Κέρκυρα,οπότε ήμουνα όλο το χρόνο μαυράκι απο τα μπάνια,είχα υιοθετήσει 10 γάτες,έπαιζα με την αδερφή μου τους 3 σωματοφύλακες και σκαρφάλωνα στα δέντρα!Ταξίδια εν πλω σε όλη την Αμερική με τους γονείς και άπειρα παιχνίδια!Το παιδικό μου τραύμα είναι ότι στην έκτη δημοτικού πήρα 9 στη γυμναστική γιατί δεν έκανα κατακόρυφο!
man10
dragonball? Αχ,περνουσαν μερες που προσπαθουσα να κανω τα κυματα που εκανε ο Σογκοκου....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.