Help - Search - Members - Calendar
Full Version: basketblog.gr
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2
aik
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 22 2009, 16:54 ) *
Και εγω νομιζω οτι γινεται υπερ του δεοντος κριτικη...
Καθημερινα ριχνω ''ματιες'' σε παρα πολλα σαιτ...και γενικα με ενδιαφερει να βλεπω, οχι μονο τις ειδησεις που παρατιθενται,αλλα και τις οποιες αποψεις και αν εκφραζονται..ποτε δεν βαζω καποιον περιορισμο..
Λαθη μπορει να γινονται..δεν ξερω αν την επομενη & μετα απο μια λανθασμενη ειδηση,το εν λογω σαιτ προβαινει σε μια καποιου τυπου δηλωση που να λεει..''Συγνωμη κυριες & κυριοι,διοτι πεσαμε εξω..''...αν συμβαινει κατι τετοιο,εμενα προσωπικα με καλυπτει..εαν οχι,καλο θα ειναι να ξεκινησουν να το εφαρμοζουν..

για το θεμα της Λαρισας καταλαβαινω γιατι σε ποναει, σκεψου και εμας που η ειδηση ηρθε μεσα απο τα γραφεια της ομαδος και δεν μπορω να σου πω απο που...

δεν ανεβαζουμε 4-5 ειδησεις γιατι το ελληνικο μπασκετ ειναι αλλες ομαδες, και αλλες κατηγοριες και αλλες πολεις και οι 4-5 ειδησεις δεν το καλυπτουν, οποτε μην σκεφτεσαι εγωιστικα δες το καλο του μπασκετ....

Αποψη σε φορουμ ειναι διαφορετικα απο αποψη εγκυρων και επωνυμων ανθρωπων και μην ανοιξουμε συζητηση αν ειναι εγκυρος ο κογκα, ο ψαρακης ή ο αυγουλης και ο μπουρλακης αλλα ουτε και ο νικολαου ή κωσταντουδακης...Για μενα όλες σεβαστες και με την αξια τους..

το καλο, ειναι οτι θυμαστε 3-4 πραγματα και ξεχνατε χιλιαδες αλλα... αλλα δεν με πειραζει , σημασια εχει να μπορεις να βρεις την Α2 , να παρακολουθησεις τα live score απο το ίδι σαιτ γιατι μπορει να μην εχεις νοβα και στην πατρα να μην εχεις γρηγορη συνδεση για αν δεις ενα ματς στο ιντερνετ, ταυτοχρονα να μαθεις για την μεταγραφη στην ροδο ή στα γιαννενα και να δεις στατιστικα μεσα της Α2 μεσα απο το ιδιο σαιτ χωρις να πας αλλου, οπως και να διαβασεις ειδησεις μπασκετ για το μαρκετινγκ, για νεα μοντελα σε παπουτσια κτλ
καλο ειναι να διαφωνεις αλλα μην χανεις το δασος για το δενδρο, το σαιτ ζει απο τις διαφημισεις και ναι θα θελαμε μονο 4 μπανερ ή λιγοτερα αλλα δεν ζουμε, ρωτηστε τα παιδια του φορουμ για κοστη σερβερ, κτλ εμεις εχουμε κοντα στα 3.000.000 unique pageviews περισσοτερα απο καθε αλλο σαιτ στο κομματι του μπασκετ και προσπαθουμε να πεισουμε τις εταιρειες να ασχολουθουν με το αθλημα που αγαπαμε....δες τις διαφημισεις στο σουπερμπασκετ και τι αγωνα κανουν τα παιδια να παρουν μια δραχμη γιατι αν δεν ηταν και ο ολυμπιακος απο πισω τα πραγματα θα ηταν πολυ μαυρα..

σχολιαζετε μα ειδηση , εστω γκαφα αιωνα που γραφτηκε οταν στο σαιτ υπηρχαν 4 ατομα και λειτουργουσε υπο αλλο καθεστως....μετα χιονι? τα καλα? τους αλλους τους σκεφτομαστε? τους 5,000 και fan στο facebook ?τους καθημερινους επισκεπτες ? για βουισιτς, πιτσιλκα γκαφα ειναι για σας για παιδια σε λλα μπλογκ δεν ειναι..επομενως ο καθενας οπως το βλεπει...
χαιρομαι ιδιαιτερα οταν μας λενε τι να αλλαξουμε και ακομα περισσοτερο οταν καποιοι δεν μας διαβαζουν για προσωπικους λογους και οχι για αντικειμενικους...

παρανθεση με την ευκαιρια,σε ενα φιλο να ευχηθω να γινει γερος και επανερθει στις δημοσιογραφικες επαλξεις
captain charisma
κατι που πρεπει να διορθωσετε ειναι το εξης. δλδ αν μπω σε μια κατηγορια π.χ γυναικειο μπασκετ και μπω να διαβασω καποια ειδηση απο ομαδα, μετα οταν θελω να παω πισω για να δω και τις υπολοιπες ειδησεις απ το γυναικειο μπασκετ με πεταει στην αρχικη σελιδα. καντε κατι για αυτο.ειναι κουραστικο. wink.gif
apkat
QUOTE(aik @ Dec 22 2009, 18:53 ) *
Αποψη σε φορουμ ειναι διαφορετικα απο αποψη εγκυρων και επωνυμων ανθρωπων και μην ανοιξουμε συζητηση αν ειναι εγκυρος ο κογκα, ο ψαρακης ή ο αυγουλης και ο μπουρλακης αλλα ουτε και ο νικολαου ή κωσταντουδακης...Για μενα όλες σεβαστες και με την αξια τους..

Eνταξει δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο.Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του..Τωρα κατι αλλο τελευταιο..

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ανοιξω την κουβεντα αν ο Κογκα ειναι εγκυρος αφου εχω την ακριβως αντιθετη αποψη και αν δεν κανω λαθος ολες αυτες τις ειδησεις που αναφερουμε ως γκαφες ειναι δικα του αρθρα..

Οπως και να εχει επειδη εχω συζητησει παρα πολυ με τον Κογκα στο μπλογκ του μπασκετμπλογκ και εχω αποψη μπορω να σου πω οτι οι αποψεις καποιων μελων εδω μεσα οπως rankin parisinos και πολυ πιο ενδιαφερουσες μου φαινονται και θεωρω οτι ξερουν πολυ περισσοτερο μπασκετ.Δεν δεχομαι οτι επειδη καποιος ειναι επωνυμος ισως εχει και καποιο σαιτ εχει πιο εγκυρη η πιο βαρυνουσα αποψη απο καποιον που γραφει σε καποιο φορουμ.

Παντως στα θετικα του Κογκα ειναι οτι συζητα πλεον με παιδια στο ιντερνετ κατι που καποιοι το κανουν οπως ο καβαλιερατος και ο Μελαγιες και αλλοι δεν το κανουν οπως ο Παπαδογιαννης..

Τεσπα ο καθενας μπορει να εχει τις αποψεις του.Προσωπικα εχω επιλεξει πλεον να μην εχω καμια επαφη μ,ε το basketblog αλλα φανταζομαι οτι πολλοι αλλοι ενημερωνονται απο εκει..Γουστα ειναι αυτα..
dizzy_fingers
Προς τους δύο φίλους από το basketblog:

Προς τί όλη αυτή η αγωνία να πείσετε κάποιους φίλους στο συγκεκριμένο φόρουμ και έχετε επιδοθεί σε μία άτυπη "προεκλογική εκστρατεία", η οποία στην καλύτερη έχει μία απολογητική στάση (κακώς για ένα επαγγελματικό site) και στη χειρότερη αγγίζει το παραλήρημα, προσπαθώντας να μετατρέψετε κάτι το υποκειμενικό, όπως το καλύτερο ή αγαπημένο μπασκετικό blog/site, σε αντικειμενικό συμπέρασμα?

Καταλάβετε κάτι σημαντικό στο basketblog: αυτοσκοπός ενός site δεν είναι η πρωτιά αλλά το καλό περιεχόμενο.
Αυτό που έχω καταλάβει από πολλούς είναι πως ενοχλούνται από αυτήν την ανυπόστατη πεποίθηση πως "είστε οι καλύτεροι και οι πρώτοι". Είναι λάθος να έχεις τέτοια ψύχωση με την πρωτιά, πόσο μάλλον να την δείχνεις παραέξω.

Αν θέλετε την προσωπική μου θέση σε αυτά τα θέματα, είναι πως δε γίνεται να αρέσεις σε όλους.
Μερικοί σε διαβάζουν, μερικοί όχι, είναι απόλυτα λογικό. Δε μπορείς να πείσεις τον κάθε ένα από τους δεύτερους για να κάνουν το αντίθετο, ίσα ίσα, αν αυτοί είναι κάμποσοι (ή περισσότεροι από τους πρώτους) τότε θα πρέπει να σκέφτεσαι μήπως εσύ κάνεις κάτι λάθος.
Η εντύπωση που μου δίνεται, όμως, από τα ποστ σας είναι πως προσπαθείτε περισσότερο να αποκρούσετε τις "κατηγορίες" παρά να δεχθείτε τις παρατηρήσεις και συμβουλές (ήδη ένα άτυπο αποτέλεσμα τεστ χρηστικότητας σας ανακοινώθηκε από τον captain charisma παραπάνω).

Κι επίσης, aik, μιας και μου κέντρισες την απορία με αυτό που έγραψες για το superbasket, εννοείς πως χρηματοδοτείται από τον Ολυμπιακό? Μπορείς να το ξεκαθαρίσεις αυτό? (μπορεί η απορία μου να είναι αθώα και αυτό να είναι πασίγνωστο, απλώς όπως είπα δεν είμαι κοντά στον χώρο τελευταία για να το γνωρίζω και θα ήθελα να μου λυθεί η απορία)
Air and King
ο ψαρακης ή ο αυγουλης

Σορρυ για το Οφτοπικ.......
Χαιρετησματα στον Φιλο μου τον Γιαννη Ψαρακη που ειναι ο πιο υποτιμημενος Δημοσιογραφος....Σεμνος με πολυ καλες μπασκετικες αποψεις και ποτε απολυτος και ειρων!Διαμαντι πραγματικο!

Ο Αυγουλης καλυτερα να μην ξαναμεταδωσει ΝΒΑ....Δεν γνωριζει ο ανθρωπος!

apkat
Σπυρο αν δεν κανω λαθος το σουπερμπασκετ το εχει ο Μπαφες που ειναι εκπροσωπος τυπου η κατι τετοιο στον Ολυμπιακο..
a bullet for your head

Καταρχην...απαντησες σε δικο μου ποστ,αλλα προφανως απευθυνοσουν σε καποιον αλλο φιλο... rolleyes.gif
Οπως ανεφερα & παραπανω,δεν βαζω ποτε κανεναν περιορισμο, οσον αφορα τις διαφορες αποψεις που εκφραζονται..
Διοτι ειμαι της αποψης οτι παντοτε μπορω να αποκομισω, εστω και κατι...που μπορει να προερχεται απ τον οποιονδηποτε.
Απ τη παραπανω διατυπωση σου εισπραττω, το οτι θεωρεις τις αποψεις των ''εγκυρων & επωνυμων ανθρωπων'',ως πιο τεκμηριωμενες,αξιοπιστες,με περισσοτερο ''ειδικο βαρος'' & μπασκετικες γνωσεις...προφανως λογω ιδιοτητας..
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...& να σου πω πως δεν ειναι & απαραιτητο η' & αυτονοητο...
Για το κομματι της εγκυροτητας-αξιοπιστιας,αναφερθηκα παραπανω.
Ουδεις δεν εχει το αλαθητο...ουδεις δεν ειναι παντα & 100%,''συνδεδεμενος'' με την επιτυχια..(στη δικη σας περιπτωση,με τις αποκλειστικοτητες κ.τ.λ.)..στη περιπτωση παντως που πεφτετε εξω,ελπιζω να βγαινετε με ευθυξια & να το δηλωνετε..(δεν γνωριζω ποια ''πολιτικη'' ακολουθειτε σ'αυτες τις περιπτωσεις..)..
art04
Επειδή το ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω, μετά την γκάφα του Σάρας, βγήκε το basketblog και ζήτησε συγνώμη. Απλά για να μην νομίζει κανείς ότι το παίζουμε ξερόλες.
Επίσης δεν ήταν μόνο το basketblog και ο Πρωταθλητής, αλλά και το ΦΩΣ, με άρθρο του έγκυρου (χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας) Παντελή Διαμαντόπουλου. Για να τα λέμε όλα.

Αν θεωρείτε ότι είναι κακό που μπαίνουμε σε διαδικασία διαλόγου, ΟΚ το κόβουμε, αλλά έχω την αίσθηση πως όταν γράφονται κάποια πράγματα, καλό είναι να ακούγεται η αντίθετη άποψη.

Δεν κυνηγάμε κανένα αποκλειστικό. Βγαίνουν στην πορεία. Και να μην έβγαιναν, πάλι το ίδιο θα κάναμε. Γιατί, όμως, όταν κάνουμε καλά τη δουλειά μας δεν πρέπει να αναγνωρίζεται αυτό;

Δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιος στο basketforum έχει δικαίωμα (που έχει) να κάνει κριτική ανώνυμα κι εμείς θα πρέπει να καταγράφουμε μόνο τα γεγονότα (επώνυμα), χωρίς να καταθέτουμε άποψη.
dizzy_fingers
QUOTE(art04 @ Dec 23 2009, 00:42 ) *
Δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιος στο basketforum έχει δικαίωμα (που έχει) να κάνει κριτική ανώνυμα κι εμείς θα πρέπει να καταγράφουμε μόνο τα γεγονότα (επώνυμα), χωρίς να καταθέτουμε άποψη.

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, αν αναφέρεσαι στη διαφορετική στάση απέναντι στα γραφόμενα του basketforum και του basketblog, τότε νομίζω πως η απάντηση πρώτα απ'όλα θα δωθεί από εσάς.
Σε ένα φόρουμ (ακόμα και σε blog) προφανώς δεν υπάρχει η υποχρέωση από τους συμμετέχοντες να γράφουν επώνυμα εφόσον γράφονται απόψεις κι όχι ειδήσεις.
Σε ένα ειδησεογραφικό site, όμως, η είδηση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα, νομίζω.
Από εκεί και πέρα, σε ένα ενημερωτικό μέσο μπορεί πάντα να υπάρχει και η άποψη (και δεν καταλαβαίνω ποιός θεωρείτε ότι σας το "απαγόρεψε" αυτό), και κατά τη γνώμη μου είναι σαφώς προτιμότερο κάποιος να έχει γνώμη κι ας είναι λάθος παρά να διστάζει να τοποθετηθεί, αρκεί αυτή να είναι διακριτή από τις ειδήσεις (βάσει, τουλάχιστον, του κώδικα δεοντολογίας δημοσιογραφίας όπως προφανώς θα γνωρίζετε ήδη).

Εσείς, λοιπόν, τί από δύο δηλώνετε πως είναι το basketblog?
Πιστεύω πως μέρος της όποιας παρεξήγησης μπορεί οφείλεται και στον αυτοπροσδιορισμό σας ως blog.
nikefalin
Δεν υπάρχει καμμιά "αντιδικία" , δεν γίνεται εξ ορισμού. Το basketblog όπως και άλλα site τα διαχειρίζονται εταιρίες με εργαζόμενους-συνεργάτες, δηλαδή αυτό που γίνεται είναι ένα επάγγελμα ( άσχετα αν το μπάσκετ αποτελεί και το μεράκι όλων). Πρώτα απόλα λοιπόν είναι ο βιοπορισμός. Ετσι υπάρχουν τα "αποκλειστικά", οι διαφημίσεις , οι "επιτυχίες και οι αποτυχίες", οι χορηγοί, τα δώρα κλπ.. όλα αυτά ορίζονται από τον επαγγελματικό χαρακτήρα.

Σε αυτό το φόρουμ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. όλοι οι διαχειριστές έχουν κύριο επάγγελμα κάτι διαφορετικό που δεν έχει σχέση με το χώρο, και έτσι δεν υπάρχει η εννοια του επαγγέλματος παρά μόνο το μεράκι.

Δεν μπορούν λοιπόν να συγκριθούν 2 διαφορετικά πράγματα ακόμα και αν ασχολούνται με παρεμφερή ή και με τα ίδια θέματα.

Προσοχή, δεν κρίνω την επαγγελματική επιλογή του καθενός, καλά κάνει ότι κάνει.

Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω σε σχέση με αυτό που εδώ εμείς αποκαλούμε "Ερασιτεχνικό" μπάσκετ, και τα τοπικά πρωταθλήματα είνια η εξής. Τα παιδιά που είναι επιφορτισμένα με το ρεπορτάζ τους , ας κάνουν και μια βόλτα από τα γήπεδα. Δεν γίνεται το ρεπορτάζ μόνο με copy+paste από τα φύλλα αγώνων. Και αυτό δεν αφορά μόνο ένα σάιτ , αλλά το σύνολο.
Εχουν παρατηρηθεί αρκετά λαθάκια ( ομάδα με 13 παίκτες, διαφορετικό άθροισμα πόντων από τους παίκτες σε σχέση με το τελικό σκόρ κλπ ) . Θα μου πείτε το εύκολο :" δεν μπορούμε να καλύψουμε 1-2 άτομα 20 κατηγορίες , τι να κάνουμε , αυτά μας στέλνουν οι ομάδες ". Παλιότερα πριν 10-15 χρόνια στα τοπικά υπήρχαν και ρεπόρτερ ( έχω υπόψιν μου 1-2) που κάθε μέρα ήταν και σε 1 γήπεδο. Δεν χρειάζεται να αριθμήσω τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν όταν ένας ρεπόρτερ πάει σε ένα γήπεδο και έρχεται σε επαφή με την κατηγορία ( όποια κι αν είναι αυτή).

αυτά για την ώρα, συνεχίστε καλά τη δουλειά σας (που τυγχάνει ελπίζω και με το άθλημα που προτιμάτε)
aik
Πίστεψε με με καποια παιδιά από το φορουμ , παίζουμε μαζί και μπασκετ, αλλά δεν είναι εδώ η ουσία... όσο για τα στατιστικά..έχεις απόλυτο δίκο αλλά δυστηχώς πρώτα οι υπευθυνοι τύπου των ενώσεων και μετά οι προπονητές ή έφοροι στις μικρές λίγκες έχουν ενα μεγαλύτερο μερίδιο ευθήνης χωρίς να σημαίνει οτι δεν πρέπει να πηγαινουν στα γηπεδα οι δημοσιογραφοι , ισα ισα , επιβαλλεται.

a bullet for your head
Θα ηθελα να ρωτησω κατι τους φιλους του basketblog.gr...
Πιστευετε πως το basketforum.gr,οτι το παρακολουθουν και ''επωνυμοι''?(εχω ανοιξει και ενα σχετικο τοπικ..
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=8517)..
Ποια ειναι η δικη σας εκτιμηση?(Εαν δεν εχετε καποιου τυπου πληροφορηση γι'αυτο).

aik
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 23 2009, 17:27 ) *
Θα ηθελα να ρωτησω κατι τους φιλους του basketblog.gr...
Πιστευετε πως το basketforum.gr,οτι το παρακολουθουν και ''επωνυμοι''?(εχω ανοιξει και ενα σχετικο τοπικ..
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=8517)..
Ποια ειναι η δικη σας εκτιμηση?(Εαν δεν εχετε καποιου τυπου πληροφορηση γι'αυτο).

ΞΕΡΩ και όταν το λεω αυτο το λεω με επιγνωση οτι στο blog που ειχαμε ανοιξει εμεις περυσι και συμμετειχαν πολλα παιδια και απο εδω (φυσικα εκλεισε φετος μιας και διαλεξαμε μια αλλη κατευθυνση με faceb..κτλ) , υπηρχαν ποστ προεδρων Α1 κ Α2 με ψευδωνυμα φυσικα. Δεν το θεωρω παραλογο αλλα μαλλον φυσιολογικο...
dizzy_fingers
Aκόμα να μάθετε τη διαφορά ε? tongue.gif
balomazoxtra
Οff topic απορία.
Τελικά ποιος πλήρωσε τον Σάρας? rolleyes.gif
(δεν ειρωνεύομαι)
(περίεργο)
icon_drunk.gif
aik
QUOTE(balomazoxtra @ Dec 29 2009, 21:55 ) *
Οff topic απορία.
Τελικά ποιος πλήρωσε τον Σάρας? rolleyes.gif
(δεν ειρωνεύομαι)
(περίεργο)
icon_drunk.gif

αγγελοπουλου λογω της κοντρας της δικαστικης των 2 οικογενειων, αν θυμαστε επεμενε πολυ τοτε ο παυλος και τσιναγε ο ομπραντοβιτς
balomazoxtra
Λετ μι γκετ δις στρειτ. 69.gif
Ο Σάρας πληρώθηκε με τα λεφτά που πήραν οι Γιαννακόπουλοι από τους Αγγελόπουλους από μια δικαστική διαμάχη? blink.gif
apkat
Φανταζομαι οτι εννοει την κοντρα των 2 οικογενειων Αγγελοπουλων..Της Γιαννας δηλαδη και των δικων μας,..
balomazoxtra
Δηλαδή η Γιάννα πλήρωσε τον Σάρας?
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Δεν ξαναπίνω μετά το χτεσινό.Έχω ακόμα παραισθήσεις. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
apkat
Προσωπικα δεν εχω ιδεα..Δεν το εχω ξανακουσει το συγκεκριμενο σεναριο..Απλα οπως το εγραψε ο aik καταλαβα οτι αυτο εννοει..
wagner love
Το γράψαμε? Ισχύει smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Εχω καταθέση ξανά την άποψή μου για αυτή την ιστοσελίδα! Απλά διαβάζοντας όλα όσα γράφτηκαν θέλω να πω το εξής: Καλό θα ήταν το σάιτ να μην ξεπερνάει τα εσκαμμένα και να μην αντιγράφει ειδήσεις βάζοντας και το παραπάνω σλόγκαν.
Τώρα το να λέμε συνέχεια ότι μου το 'πανε αλλά δεν μπορώ να σε πω ποιος δεν έχει νοήμα. Και μένα με είχαν πει πριν δύο βδομάδες ότι θα φύγει ο ντίξον! Αν δεν μπορώ να το αποδείξω δεν το λέω καν. Ειδικά όταν θες να λέγεσαι και έγκυρος.
Για την εγκυρότητα του σάιτ κάποιοι δημοσιογράφοι είναι όντως έγκυροι κάποιοι άλλοι είναι παραδοσιακά εκτός θέματος.
Όπως λέτε κι εσείς, δεν θέλω να πω ονόματα. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Α και κάτι που με θύμισε ένας καρντάσης. Δεν ενδιαφέρουν και πολύ κόσμο οι χορηγοί της ολύμπιας λάρισας και αν θα έχει το καζίνο στη φανέλα ή το μπετ τάδε... Για να παρουσιάζεται αυτό και ως σπουδαία είδηση.
ΥΓ. Επειδή τυγχάνει -αν και στη Βέροια το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου- να παρακολουθώ μπάσκετ γυναικών, αυτή η Ισκιόγλου πήγε στον παναθηναϊκό??? 69.gif 69.gif 69.gif
ΥΓ 1. Το σάιτ (το επισκέπτομαι σαφώς λιγότερο από παλιότερα) είναι πιο αργό από άλλα πολύ βαρύτερα. Προσωπικά εμένα μου κολλάει και τα άλλα παράθυρα. Κοιτάξτε το
aik
QUOTE(wagner love @ Dec 31 2009, 06:24 ) *
Το γράψαμε? Ισχύει smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Εχω καταθέση ξανά την άποψή μου για αυτή την ιστοσελίδα! Απλά διαβάζοντας όλα όσα γράφτηκαν θέλω να πω το εξής: Καλό θα ήταν το σάιτ να μην ξεπερνάει τα εσκαμμένα και να μην αντιγράφει ειδήσεις βάζοντας και το παραπάνω σλόγκαν.
Τώρα το να λέμε συνέχεια ότι μου το 'πανε αλλά δεν μπορώ να σε πω ποιος δεν έχει νοήμα. Και μένα με είχαν πει πριν δύο βδομάδες ότι θα φύγει ο ντίξον! Αν δεν μπορώ να το αποδείξω δεν το λέω καν. Ειδικά όταν θες να λέγεσαι και έγκυρος.
Για την εγκυρότητα του σάιτ κάποιοι δημοσιογράφοι είναι όντως έγκυροι κάποιοι άλλοι είναι παραδοσιακά εκτός θέματος.
Όπως λέτε κι εσείς, δεν θέλω να πω ονόματα. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Α και κάτι που με θύμισε ένας καρντάσης. Δεν ενδιαφέρουν και πολύ κόσμο οι χορηγοί της ολύμπιας λάρισας και αν θα έχει το καζίνο στη φανέλα ή το μπετ τάδε... Για να παρουσιάζεται αυτό και ως σπουδαία είδηση.
ΥΓ. Επειδή τυγχάνει -αν και στη Βέροια το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου- να παρακολουθώ μπάσκετ γυναικών, αυτή η Ισκιόγλου πήγε στον παναθηναϊκό??? 69.gif 69.gif 69.gif
ΥΓ 1. Το σάιτ (το επισκέπτομαι σαφώς λιγότερο από παλιότερα) είναι πιο αργό από άλλα πολύ βαρύτερα. Προσωπικά εμένα μου κολλάει και τα άλλα παράθυρα. Κοιτάξτε το

καταρχας οι παρατηρησεις ειναι για να γινομαστε καλυτεροι οποτε σε ευχαριστω εκ των προτερων... για τα θεματα το τι αρεσει κ τι οχι ειναι υποκειμενικο οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν αντιρησσεις , σκεψου λοιπον οτι απο αυτην την κινηση μπορουσε να διαλυθει ολη η Α1, λογω συμβασεων αλλα κυριως λογω της ρητρας.
Μεταφερομαστε λιαν συντομως σε σερβερ στο εξωτερικο μιας και η αυξημενη κινηση απο το ΜΑΙΟ και μετα μαζι με την αλλαγη λογισμικου μας δημιουργησε πολλα θεματα. Το σημαντικο ειναι οτι ειμαστε εδω, στις επαλξεις και κοντα στους φιλαθλους του μπασκετ για ενα καλυτερο 2010 και με πολλες επιτυχιες για το αθλημα μας. Καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απο ολα
captain charisma
QUOTE(captain charisma @ Dec 22 2009, 19:02 ) *
κατι που πρεπει να διορθωσετε ειναι το εξης. δλδ αν μπω σε μια κατηγορια π.χ γυναικειο μπασκετ και μπω να διαβασω καποια ειδηση απο ομαδα, μετα οταν θελω να παω πισω για να δω και τις υπολοιπες ειδησεις απ το γυναικειο μπασκετ με πεταει στην αρχικη σελιδα. καντε κατι για αυτο.ειναι κουραστικο. wink.gif

ακομα να το φτιαξετε αυτο? rolleyes.gif
καντε κατι ειναι κουραστικο. rolleyes.gif
aik
QUOTE(captain charisma @ Jan 27 2010, 17:20 ) *
ακομα να το φτιαξετε αυτο? rolleyes.gif
καντε κατι ειναι κουραστικο. rolleyes.gif

Καλησπερα, πατας το κουμπακι με το τετραγωνακι πανω στην κορυφη, διπλα απο την λεξη ΓΥΝΑΙΚΕΣ και σου τα βγαζει ολα στην σειρα χωρις back
captain charisma
μου βγαζει τη λιστα με τις ειδησεις.οταν μπαινω σε μια απο αυτες να διαβασω και μετα θελω να παω πισω στη λιστα για να διαβασω και καποια αλλη ειδηση με πεταει στην αρχικη σελιδα. οχι μονο στις γυναικες αλλα και σ οποιοαδηποτε κατηγορια.
aik
QUOTE(captain charisma @ Jan 27 2010, 17:45 ) *
μου βγαζει τη λιστα με τις ειδησεις.οταν μπαινω σε μια απο αυτες να διαβασω και μετα θελω να παω πισω στη λιστα για να διαβασω και καποια αλλη ειδηση με πεταει στην αρχικη σελιδα. οχι μονο στις γυναικες αλλα και σ οποιοαδηποτε κατηγορια.

απλα αντι να πατησεις back ,πατα το τεταργωνακι διπλα απο το ονομα της κατηγοριας, θα σου βγαλει ολες τις ειδησεις της κατηγοριας. Απολογουμαι αν εγω δεν το εξηγω καλα, αλλα δοκιμασε να πατησεις το ονομα διπλα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.