Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Podcasts
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
YorM3
Dunc'd on:
Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθώ μπασκετ. Εις βάθος ανάλυση με επιχειρήματα τεκμηριωμένα με συνδυασμό ματιού και advances stats, ανάλυση cap space, mock offseason και trade deadlines. Ότι καλύτερο για όποιον θέλει ανάλυση χωρίς υπερβολές.

Lowe post:
Εξίσου ενδιαφέρον με τον Ζακ Λόου να αποτελεί εγγύηση. Το μόνο αρνητικό οι καλεσμένοι κάποιες φορές που δεν προσθετουν κάτι στη συζήτηση.

Locked on Nuggets:
Kρυφή απόλαυση για τους λάτρεις του Nikola Jokic.

Δυστυχώς αφότου άρχισα να ακούω Dunc'd on, το Μπιλ Σιμονς podcast μου φαίνεται όλο και λιγότερο ενδιαφερον και η χημεία Μπιλ Ζακ δεν έχει αντικατσταθεί. Όσον αφορά εκπομπές όπως Inside the NBA on TNT έχουν καταντήσει αδειαστικές αφού το μόνο που προσφέρουν είναι hot takes.

Yπάρχουν άλλα που προτείνετε ή ακούτε?
shtarkws
Jalen and jacoby , nba lockdown , woj
aegeansheed
Sacarame & Pierce fantasy podcats, Τόλη Κοτζιά, Starters απ 'οταν ήταν στο Score, ο ορισμός του FUN/FAN of the Game, τεράστια podcasts, οι pioneers του είδους, αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε αυτή η μόδα, η επιτυχία τους. Δεν έχω χρόνο πλέον, οπότε "περιορίζομαι" σε Matt Moore, που είναι το alter ego μου, αν έκανα επαγγελματικό αυτό που τρέχει. Παλιά μου κινούσαν πάντα τον ενδιαφέρον ο Lowe, o Simmons, ο Shoals. Στο T μπορείς να βρεις την αφρόκρεμα. Πλατιάζω και πάλι, αλλά δε μπορώ να μην αναφέρω έναν από τους πιο αγαπημένους μου τα τελευταία δυο χρόνια, Tim Bontemps.
jimmy007
Το Dunc'd on είναι το καλύτερο που υπάρχει από θέμα περιεχομένου.

Εξαιρέσεις οι εμμονές με μερικά prospects (θετικά ή αρνητικά), η πραγματική μανία με τους Warriors και το ψιλοαπωθητικό στυλ που έχει ο Nate μερικές φορές σε φάση " είμαι γαμάτος, δεν με νοιάζει τίποτα".

Ο Βill Simmons κάνει το καλύτερο podcast από τεχνικής φύσεως αλλά το περιεχόμενο είναι συνήθως καφενειακού επιπέδου.

O Ζach Lowe είναι ο καλύτερος από θέμα γνώσης του αντικειμένου, αλλά όντως συχνά επισκιάζεται από καλεσμένους που δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Μου αρέσει που εστιάζει αρκετά και στον ανθρώπινο παράγοντα μέσω ιστοριών.

Το Locked on NBA είναι κάτι ανάμεσα σε Dunc'd on και BS, αλλά όχι κάτι τρομερό.

Σε διάφορα Locked on ομάδων που έχω ακούσει, το επίπεδο είναι συνήθως πολύ χαμηλό.


Από ελληνικά, νομίζω μόνο εμείς υπάρχουμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.