Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σενάρια - Trades 2016/17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
D-Wade
QUOTE(RipCity @ Feb 20 2017, 14:36 ) *
Στόχος τους είναι ανελέητο tanking φαντάζομαι. Όχι πως με Ajinca/Jones θα κέρδιζαν κανά παιχνίδι, αλλά σκοπός φαντάζομαι είναι να παίξουν WCS, Παπαγιάννης και Labissiere.

Έτσι είναι. Αυτό που μπορούν/πρέπει να κάνουν είναι να πάνε στις ομάδες που έχουν κακά συμβόλαια και θέλουν να τα ξεφορτωθούν και να τους πουν ''Παίρνουμε εμείς το κακό συμβόλαιο αν μας δώσετε και ένα pick πρώτου γύρου πχ''
Reggie Miller 31
QUOTE (D-Wade @ Feb 20 2017, 14:43 ) *
Έτσι είναι. Αυτό που μπορούν/πρέπει να κάνουν είναι να πάνε στις ομάδες που έχουν κακά συμβόλαια και θέλουν να τα ξεφορτωθούν και να τους πουν ''Παίρνουμε εμείς το κακό συμβόλαιο αν μας δώσετε και ένα pick πρώτου γύρου πχ''

Αν την είδαν νέοι 76ers πάω πάσο τότε... Πάντως αυτοί οκ, πάνε για tanking... Οι άλλοι που πανε με βασικό SG τον Moore? Πραγματικά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ο GM τους.
RipCity
Ότι ας πούμε εννοείς να μην το έκανε επειδή θα έμενε με τον Moore βασικό SG? Νομίζω και τον Αθηναίου να είχε δε θα τον πείραζε! Δεν θα ακουμπάει και πολλές φορές την μπάλα άλλωστε.
D-Wade
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Feb 20 2017, 14:59 ) *
Αν την είδαν νέοι 76ers πάω πάσο τότε... Πάντως αυτοί οκ, πάνε για tanking... Οι άλλοι που πανε με βασικό SG τον Moore? Πραγματικά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ο GM τους.

Εντάξει ρε φίλε τον Cousins πήραν. . . Έχουν 2 από τους 10 καλύτερους παίχτες στο ΝΒΑ. Και έδωσαν πολύ λίγα πράγματα.

Αν καταφέρουν να κρατήσουν μακροχρόνια τους Davis-Cousins-Holiday(που είναι free agent το καλοκαίρι) είναι πιθανό να είναι ψιλοαδύναμοι στις υπόλοιπες θέσεις

Από εκεί και πέρα πολλά μπορούν να πάνε στραβά.
Reggie Miller 31
QUOTE (RipCity @ Feb 20 2017, 15:08 ) *
Ότι ας πούμε εννοείς να μην το έκανε επειδή θα έμενε με τον Moore βασικό SG? Νομίζω και τον Αθηναίου να είχε δε θα τον πείραζε! Δεν θα ακουμπάει και πολλές φορές την μπάλα άλλωστε.

Ντάξει, το θέμα είναι να έχεις μια ισορροπημένη 5αδα... Δεν γίνεται να δίνεις για έναν παίκτη όλη σου την περιφέρεια, να φτιάχνεις ομάδα που έχει 2 σούπερ ψηλούς και απο πίσω το χάος (με εξαίρεση τον Holiday). Προσωπικά θεωρώ ότι με τον Davis είναι μεγάλη πολυτέλεια να έχεις τον Cousins και δεν ξέρω και αν χωράνε μαζί. Όπως είπα και πιο πάνω, εκεί θα ήθελε εναν πιο αμυντικογενή ψηλό που θα καλύπτει τα αδύναμα σημεία του Davis και δεν θα ζητάει τόσο την μπάλα στην επίθεση.

Τώρα αν βγει το πείραμα, μαγκιά τους πάντως...
D-Wade
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Feb 20 2017, 15:16 ) *
Τώρα αν βγει το πείραμα, μαγκιά τους πάντως...

Κοίτα είτε βγει είτε δε βγει έπρεπε να την κάνουν την κίνηση. Οι Pelicans είναι. Δε μπορούν να πάρουν top10 παίκτη στη free agency. Μόνο μέσω draft μπορούν να αποκτήσουν superstar. Και δεν έδωσαν τίποτα. Το trade έπρεπε να γίνει ακόμα και αν υπάρχουν πιθανότητες να μην τον υπογράψουν μακροχρόνια και τους φύγει σε 1,5 χρόνο
RipCity
Μα αν είχαν δώσει τον Holiday μπορεί και να ήταν valid το επιχείρημά σου. Τρεις ψόφιους έδωσαν. Ψίχουλα.
Pierce
OYTE o spysta δεν θα την έστελνε αυτή την πρόταση στο fantasy. OYTE O SPYSTA.
aegeansheed
QUOTE(RipCity @ Feb 20 2017, 15:32 ) *
Μα αν είχαν δώσει τον Holiday μπορεί και να ήταν valid το επιχείρημά σου. Τρεις ψόφιους έδωσαν. Ψίχουλα.

Φουντούκια! laugh.gif
geo82
Πραγματικά το Σακραμέντο τον έδωσε για ψίχουλα. Άραγε, αν το κυνηγούσαν παραπάνω οι Celtics, δε θα κατάφερναν να τον αποκτήσουν; Όσο να 'ναι θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα ελκυστικότερο πακέτο.
Manimal
QUOTE (RipCity @ Feb 20 2017, 14:36 ) *
Στόχος τους είναι ανελέητο tanking φαντάζομαι. Όχι πως με Ajinca/Jones θα κέρδιζαν κανά παιχνίδι, αλλά σκοπός φαντάζομαι είναι να παίξουν WCS, Παπαγιάννης και Labissiere.

Για τους 76ers θα δουλέψουν. (Έχουν το δικαίωμα να ανταλλάξουν το δικό τους με αυτό των Kings με προστασία 11-30)

Οπότε δεν ξέρω τι νόημα έχει και το over tanking.
jvalin
Δεν ήθελα Μπούγκι αλλά πίστευα ότι θα χρειαζόταν να θυσιάσουμε το φετινό πικ των Νετς + έξτρα άσσετς (πχ Μπράουν ή το πικ των Νετς του 2018). Σε αυτή την τιμή, νομίζω θα πρεπε να χουμε μπει σφήνα. Τη βάζαμε κάτω για πλάκα την προσφορά των Πέλικανς. Τόσα πικς έχουμε. Κάποια στιγμή κάτι πρέπει να τα κάνουμε. Μου φαίνεται ψιλοαπίθανο να τα ντραφτάρουμε όλα. Εδώ δεν έχουμε ακόμα υπογράψει τα 2 απ τα 3 περσινά firsts (Ζίζιτς, Γιάμπου).

Ίσως ο Ντάνυ είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα κλείσει τον Χέιγουορντ και προτίμησε να κρατήσει το cap space??? Ξέρω γω, δε βγάζω άκρη. Αν ισχύει αυτό, ΟΚ πάσο. Απ την άλλη, ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο : να φέρεις τον Μπούγκι σχεδόν τσάμπα ή να φέρεις τον Χέιγουορντ τελείως τσάμπα?
geo82
Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να φέρετε τον Μπούγκι. Μπορεί να είναι μυστήριος χαρακτήρας, αλλά σε μια σοβαρή ομάδα, όπως η Βοστόνη, θα έστρωνε. Άλλωστε, θα ήταν η πρώτη του φορά που θα έπαιζε με κίνητρο, μιας και η ομάδα σας είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Η απόκτησή του ανέβαζε αμέσως επίπεδο την ομάδα.
Manimal
QUOTE (jvalin @ Feb 20 2017, 16:51 ) *
Ίσως ο Ντάνυ είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα κλείσει τον Χέιγουορντ και προτίμησε να κρατήσει το cap space??? Ξέρω γω, δε βγάζω άκρη. Αν ισχύει αυτό, ΟΚ πάσο. Απ την άλλη, ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο : να φέρεις τον Μπούγκι σχεδόν τσάμπα ή να φέρεις τον Χέιγουορντ τελείως τσάμπα?

Πέρα από την περίπτωση Hayward παίζει και αυτή του Butler, που την θεωρώ πολύ καλύτερη και pio low risky περίπτωση σε σχέση με Boogie. Πέρα από Butler, πρόσφατα ο George έδειξε απροθυμία στο να ανανεώσει με Pacers, οπότε μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα μία καλή ευκαιρία για Celtics.
SteveNashidis
QUOTE(geo82 @ Feb 20 2017, 16:37 ) *
Πραγματικά το Σακραμέντο τον έδωσε για ψίχουλα. Άραγε, αν το κυνηγούσαν παραπάνω οι Celtics, δε θα κατάφερναν να τον αποκτήσουν; Όσο να 'ναι θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα ελκυστικότερο πακέτο.

Aκόμα περιμένουμε το ελκυστικότερο πακέτο των Celtics να γίνει trade για κάποιον all star.
Δε ξέρω ποιον στοχεύουν αλλά ο Κάζινς πωλήθηκε για πολύ λιγότερα.
RipCity
QUOTE (Manimal @ Feb 20 2017, 15:49 ) *
Για τους 76ers θα δουλέψουν. (Έχουν το δικαίωμα να ανταλλάξουν το δικό τους με αυτό των Kings με προστασία 11-30)

Οπότε δεν ξέρω τι νόημα έχει και το over tanking.

Πρέπει να σιγουρέψουν ότι το πικ τους θα πέσει στο 1-10 αλλιώς πάει στους Bulls! Οπότε νομίζω θα θελήσουν να το σιγουρέψουν όσο γίνεται smiley.gif
Manimal
QUOTE (RipCity @ Feb 20 2017, 17:14 ) *
Πρέπει να σιγουρέψουν ότι το πικ τους θα πέσει στο 1-10 αλλιώς πάει στους Bulls! Οπότε νομίζω θα θελήσουν να το σιγουρέψουν όσο γίνεται smiley.gif

Σωστά. Αυτό μου ξέφυγε. Προκειμένου να μην χάσουν τελείως το πικ καλύτερα να πάρουν το χειρότερο (αν προκύψει) από Φίλα.
thalys
Ο Μπάτλερ έχει τα θεματάκια του κι αυτός. Πλακώθηκε με Ρόουζ και Νοά, έριχνε καρφιά στον προπονητή του, την είπε σε Γουέηντ ή Ρόντο, ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει. Δουλευταράς μεν, πονοκέφαλος στ'αποδυτήρια κι αυτός δε. Για να μην πούμε ότι δεν ξέρουμε πώς κολλάει στο ρόστερ. Το μεγάλο κενό είναι στην φροντλάιν, όχι στο μπακκορτ κι η καλύτερη θέση του μάλλον είναι το 2, όχι το 3 (δυσκολεύομαι να δω πώς θα μαρκάρει αποτελεσματικά Ντουράντ ή Τζέημς σε σειρά πλέυ οφφ).

Ο Χέηγουορντ πάλι αφενός δεν έχει λόγο να φύγει από την Γιούτα κι αφετέρου δεν λύνει το πρόβλημα των ριμπάουντ και του rim protection. Τα ίδια και ο Πολ Τζορτζ.

Οι μόνες λογικές εξηγήσεις είναι ότι είτε ο ΙΤ είπε στους Σέλτικς ότι ο Μπούγκυ δεν πρόκειται να στρώσει είτε ότι ο Ντίβατς βλέπει στον Χιλντ αυτό που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι και δεν μπορούσαν οι Σέλτικς να ματσάρουν.

Κάτι που έχει ξεφύγει της κριτικής είναι ότι ο Κάσπι που δόθηκε κι αυτός έχει θετική αξία στην αγορά. Τριάρι με σουτ και όχι αρνητικός στην άμυνα είναι. Ένα πικ δευτέρου γύρου γι'αυτόν το έπαιρνες. Ή έναν Γκάλογουέη. Με άλλα λόγια η Νόλα πήρε Κάζινς για τον Χίλντ, ένα φετινό πικ πρώτου γύρου κι ένα πικ δευτερου γύρου.
SteveNashidis
http://www.pickandroll.gr/2017/02/20/giati...gia-ton-kazins/

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς κατέληξε στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ωστόσο η ομάδα της Λουιζιάνα δεν ήταν η μοναδική που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον παίκτη.

Μπόστον Σέλτικς, Ορλάντο Μάτζικ και Φοίνιξ Σανς ήταν οι τρεις ομάδες που εξέτασαν την προοπτική απόκτησης του 26χρονου σέντερ, ωστόσο για διάφορους λόγους τα deals δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ρικ Μπούτσερ, οι αιτίες ήταν οι εξής: Οι Σέλτικς είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην περίπτωση του Τζίμι Μπάτλερ, οι Μάτζικ θα μπορούσαν να τον έχουν αποκτήσει αλλά έκαναν στην πορεία πίσω για τους δικούς τους λόγους, ενώ η συμφωνία με τους Σανς χάλασε γιατί οι Κινγκς δεν ήθελαν σαν αντάλλαγμα τον Μπράντον Νάιτ…

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Toν λιγουρεύεστε;
BasketZilla
Νικητής του trade είναι το Sacramento και μόνο.

Ξεφορτώθηκαν τον καρκίνο, πήραν ένα τοπ πικ στο φετινό loaded draft (αν κρατούσαν τον Μπουγκι θα είχαν ένα πικ μεταξύ 10-15) τον αγαπημένο μου Hield και άλλο ένα mid 1st round πικ.

Αν καταφέρουν να πάρουν ένα τοπ5 πικ στο φετινό draft τότε ένας εκ των Fultz/Ball/Josh Jackson/Dennis Smith/Isaac
είναι fair price για τον κουφιοκέφαλο Cousins.

Και φυσικά ευχαριστούμε τους Kings γιατί τώρα θα παίξει ο Παπατζον και σε μια πενταετία θα έχουμε 2 Έλληνες All-star στο ΝΒΑ. biggrin.gif

Για την NOLA θα παίξει Herschel Walker No2 κατάσταση.
spysta
το trade αυτο εχει 2 προεκτασεις

1)ΚΑΛΑ εκαναν και τον εδωσαν οι Σακραμεντο. ΔΕΝ ειναι ο σταρ για να χτισεις πανω του .. ο Καζινς !! ειναι ενας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παικτης αλλα ΠΑΝΤΕΛΩΣ αστειος οσον αφορα το τιμ σπιριτ , τον επαγγελματισμο κτλ
2)τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ τον Καζινς .. ειπαμε οκ καλα εκαναν και τον εδωσαν .. αλλα το deal ειναι ΓΕΛΟΙΟ. Πηραν ενα παικτη χωρις γονατα (Τyreke) , ενα πιτσιρικα με ταβανι (Χιλντ) και future draft picks (καλα για Γκαλοουει δεν αναφερω καν ειναι για drop)

ΣΙΓΟΥΡΑ μπορουσαν να παρουν καλυτερα ανταλλαγματα οι Σακραμεντο Κινγκς.
για εμενα ειναι ΚΑΚΟ deal γιατι δεν εκμεταλλευτηκαν στο επακρο το asset τους

Manimal
QUOTE (thalys @ Feb 20 2017, 17:52 ) *
Ο Μπάτλερ έχει τα θεματάκια του κι αυτός. Πλακώθηκε με Ρόουζ και Νοά, έριχνε καρφιά στον προπονητή του, την είπε σε Γουέηντ ή Ρόντο, ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει. Δουλευταράς μεν, πονοκέφαλος στ'αποδυτήρια κι αυτός δε. Για να μην πούμε ότι δεν ξέρουμε πώς κολλάει στο ρόστερ. Το μεγάλο κενό είναι στην φροντλάιν, όχι στο μπακκορτ κι η καλύτερη θέση του μάλλον είναι το 2, όχι το 3 (δυσκολεύομαι να δω πώς θα μαρκάρει αποτελεσματικά Ντουράντ ή Τζέημς σε σειρά πλέυ οφφ).

Ο Χέηγουορντ πάλι αφενός δεν έχει λόγο να φύγει από την Γιούτα κι αφετέρου δεν λύνει το πρόβλημα των ριμπάουντ και του rim protection. Τα ίδια και ο Πολ Τζορτζ.

Οι μόνες λογικές εξηγήσεις είναι ότι είτε ο ΙΤ είπε στους Σέλτικς ότι ο Μπούγκυ δεν πρόκειται να στρώσει είτε ότι ο Ντίβατς βλέπει στον Χιλντ αυτό που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι και δεν μπορούσαν οι Σέλτικς να ματσάρουν.

Κάτι που έχει ξεφύγει της κριτικής είναι ότι ο Κάσπι που δόθηκε κι αυτός έχει θετική αξία στην αγορά. Τριάρι με σουτ και όχι αρνητικός στην άμυνα είναι. Ένα πικ δευτέρου γύρου γι'αυτόν το έπαιρνες. Ή έναν Γκάλογουέη. Με άλλα λόγια η Νόλα πήρε Κάζινς για τον Χίλντ, ένα φετινό πικ πρώτου γύρου κι ένα πικ δευτερου γύρου.

Έχει διατυπωθεί ότι τον πήραν για φουντούκια και ειναι αδιαμφισβήτητο. Οι Celtics από όσα δείχνουν και τα άρθρα δεν κινήθηκαν για Cousins για να μην χάσουν assets αλλά για να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στο salary cap, ώστε να έχουν την δυνατότητα να κινηθούν για κάποιον άλλο star, που πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει να γίνουν contender όταν πρέπει. Αν δεν είχαν πάρει Horford το καλοκαίρι πιθανόν τώρα να έπερναν Cousins και να είχαν και assets και χώρο να πάρουν και άλλο star.

Εντωμεταξύ, έχει συζητηθεί πρόσφατα για Ορλάντο, αλλά μετά και από το trade με Πέλικανς μου φαίνεται πολύ πιθανό το σενάριο να πρότειναν στους Magic την ανταλλαγή με Vucevic & Furnier ή pik και αυτοί να αρνήθηκαν.
Igor
QUOTE(BasketZilla @ Feb 20 2017, 20:11 ) *
Νικητής του trade είναι το Sacramento και μόνο.

Ξεφορτώθηκαν τον καρκίνο, πήραν ένα τοπ πικ στο φετινό loaded draft (αν κρατούσαν τον Μπουγκι θα είχαν ένα πικ μεταξύ 10-15) τον αγαπημένο μου Hield και άλλο ένα mid 1st round πικ.

Αν καταφέρουν να πάρουν ένα τοπ5 πικ στο φετινό draft τότε ένας εκ των Fultz/Ball/Josh Jackson/Dennis Smith/Isaac
είναι fair price για τον κουφιοκέφαλο Cousins.

Και φυσικά ευχαριστούμε τους Kings γιατί τώρα θα παίξει ο Παπατζον και σε μια πενταετία θα έχουμε 2 Έλληνες All-star στο ΝΒΑ. biggrin.gif

Για την NOLA θα παίξει Herschel Walker No2 κατάσταση.

Πως ακριβως πηρανε top pick για φετος? Βy the way, αν ειχανε πικ μεταξυ 10-15 θα το εχαναν λογω παλαιοτερου trade με τους Βulls. Το μονο που καταφεραν ειναι να χειροτερεψουν την ομαδα τους, με στοχο να μην δωσουνε το πικ στους Bulls + το pick των Pelicans που θα ειναι καπου στη μεση του 1ου γυρου.
Επιπλεον οι Σιξερες εχουνε δικαιωμα για swap-pick με τους Kings, το οποιο οπως φαινετε θα πραγματοποιηθει αφου κατα πασα πιθανοτητα θα εχουνε καλυτερο ρεκορ απο τους Κings... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
A re Vlade..
RipCity
Απίθανο αλλά ωραίο σενάριο.

Οι Kings κάνουν tanking αλλά επειδή κι άλλοι είναι στο ίδιο mood και σε συνδυασμό με λίγη ατυχία στην κλήρωση πετυχαίνουν πικ εκτός 10άδας, δηλαδή το χάνουν.

Οι δε Πέλικανς δεν πάνε όσο καλά υπολόγιζαν κι έχοντας κωλοφαρδία όπως οι Bulls με τον Rose πετυχαίνουν πικ στο 1-3, οπότ ε το κρατάνε αφού είναι protected.

Oι Kings δεν έχουν 1st round pick στο ερχόμενο ντραφτ! biggrin.gif
Igor
QUOTE(RipCity @ Feb 20 2017, 19:50 ) *

Οι Kings κάνουν tanking αλλά επειδή κι άλλοι είναι στο ίδιο mood και σε συνδυασμό με λίγη ατυχία στην κλήρωση πετυχαίνουν πικ εκτός 10άδας, δηλαδή το χάνουν.

Οι δε Πέλικανς δεν πάνε όσο καλά υπολόγιζαν κι έχοντας κωλοφαρδία όπως οι Bulls με τον Rose πετυχαίνουν πικ στο 1-3, οπότ ε το κρατάνε αφού είναι protected.

Σατανικο...
Manimal
QUOTE (RipCity @ Feb 20 2017, 19:50 ) *

kAI μετά φεύγουν και οι άλλοι μισοί που απέμειναν σήμερα απο το Sacrameto Funs Forum. smiley.gif
ρομπαξ ντακ
Για το δικο μας καλο θα πρεπει να ευχεστε να κουμπωσει το διδυμο Ντειβις - Καζινς. Θα δουμε πολυ ωραια πραγματα, και μετα απο χρονια διδυμο ψηλων επιπεδου all star. Ειναι ενα στοιχημα αυτο για το συγχρονο μπασκετ γιατι παει κοντρα στα small ball. Απο κει και περα θα χρειαστουν σιγουρα εναν δεινο πασερ pg χωρις μεγαλο usage. Θα ηταν σοφο να κανουν trade τον Χολιντει και να επαιρναν εναν Ευρωπαιο. Τεοντοσιτς, Ροντριγκεζ κλπ. Το βλεπω θετικα αυτο.
RipCity
Isaiah Thomas ‏@Isaiah_Thomas 34 λεπτάΠριν από 34 λεπτά
I don't even think @NBA2K would let that trade happen even with the trade override option off LOL
jvalin
QUOTE (thalys @ Feb 20 2017, 17:52 ) *
Ο Χέηγουορντ (...) δεν λύνει το πρόβλημα των ριμπάουντ και του rim protection.

ΟΚ, παραμένει το θέμα με τα ριμπς και το rim protection, ωστόσο παίρνουμε έναν σκόρερ στο φτερό που επίσης μας λείπει. Έπειτα, το δέλεαρ με τον Χέιγουορντ είναι ότι τον φέρνουμε χωρίς να σπαταλήσουμε το παραμικρό άσσετ. Υπό αυτό το πρίσμα παίζει να είναι πιο συμφέρουσα περίπτωση κι απ τον Μπούγκι στην τιμή που τον κοστολόγησε ο Βλάντε.

Για Μπάτλερ δεν πολυσυμφωνώ. Το πρόβλημα είναι ότι οι Μπουλς θα ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους. Θα έδινες Νετς 2017 + Μπράντλει ή Κράουνερ + δεν ξέρω γω τι άλλο για Μπάτλερ? Εγώ δε θα δινα. Πιθανόν να είναι fair value αλλά δεν πιστεύω ότι μας συμφέρει μακροπρόθεσμα.

QUOTE (Manimal @ Feb 20 2017, 17:00 ) *
πρόσφατα ο George έδειξε απροθυμία στο να ανανεώσει με Pacers, οπότε μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα μία καλή ευκαιρία για Celtics.

Μιας και αναφέρεις τον Τζορτζ
Interviewer: "Name one player you're most excited to see this weekend."

Paul George: "Isaiah."

https://mobile.twitter.com/MichaelVPina/sta...022392964435968

Ίσως ακούγεται χαζό, αλλά στη θέση του Ντάνυ θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κάνω 1 μικρό βήμα πίσω στο rebuild στέλνοντας τον Τόμας για Myles Turner. Πιθανότατα όχι μεσούσης της χρονιάς, καλύτερα στο draft night.

Φέρνουμε επιτέλους έναν ψηλό για ριμπς και rim protection, γλιτώνουμε το μαξ του Τόμας (ξεκινάει χοντρικά στα 31 μύρια), τον αντικαθιστούμε με Φουλτζ ή Μπολ και αναβαθμίζουμε το ρόλο του Σμαρτ. Η 5άδα με Σμαρτ (ή Φουλτζ/Μπολ), Μπράντλει, Κράουντερ, Τέρνερ, Χόρφορντ παραμένει άκρως ανταγωνιστική.

Η Indy μπαίνει σε win now mode για να κρατήσει τον Τζορτζ.

Κι άσε τους Ραπς να δίνουν το καλοκαίρι μαξ στον Ιμπάκα για να παίξουν 1-2 παραπάνω ματς με το Κλίβελαντ. tongue.gif

QUOTE ( @ Feb 20 2017, 19:30 ) *
Αν δεν είχαν πάρει Horford το καλοκαίρι πιθανόν τώρα να έπερναν Cousins και να είχαν και assets και χώρο να πάρουν και άλλο star.

Ισχύει ρε γμτ. sad.gif Ο Χόρφορντ θα είχε λογική μονάχα αν έφερνε μαζί του και τον Ντουράντ. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν εφικτό, αλλά εκ του αποτελέσματος θα ήταν σίγουρα προτιμότερο να τους προσεγγίζαμε και τους 2 ταυτοχρόνως (πχ κάτι σαν το Λεμπρον-Γουέιντ-Μπος των Χιτ το 2010). Αν ο Ντουράντ μας έριχνε πόρτα (όπως συνέβη), θα μπορούσαμε κάλλιστα να αποσύρουμε το ενδιαφέρον και για Χόρφορντ.

Χωρίς τον Χόρφορντ, πιθανόν σήμερα να είχαμε τον Κάζινς και θα διατηρούσαμε αρκετό χώρο στο καπ για τον Χέιγουορντ.
RipCity
Δεν είμαι σίγουρος πως τον Turner θα μπορούσε να τον πάρει χωρίς το πικ των Νετς. αξία Turner>> αξία Isaiah.
jvalin
QUOTE (RipCity @ Feb 20 2017, 21:48 ) *
Δεν είμαι σίγουρος πως τον Turner θα μπορούσε να τον πάρει χωρίς το πικ των Νετς. αξία Turner>> αξία Isaiah.

ΟΚ, δε διαφωνώ. Αν όμως ο Λάρυ φοβάται ότι θα χάσει τον Τζορτζ και αποφασίσει να μπει σε win-now mode, πιθανόν να ενδιαφερθεί. Στην ανάγκη θα δινα και κάνα πικ (όχι του Μπρούκλιν).

Από πλευράς μισθών το trade δουλεύει μια χαρά. Δε χρειάζεται να προστεθούν fillers.
kotzito
Περίεργο trade. Οι Pelicans παίρνουν ένα ρίσκο, καθώς δεν ξέρω αν θα ταιριάξει ο Cousins με τον Davis (κι όχι ο Davis με τον Cousins). Βέβαια αν πετύχει παίζει να γίνουν η μόνη ομάδα που θα παίρνει σε κάθε αγώνα χοντρικά 45-50 πόντους από τους 2 starter ψηλούς της. Νομίζω όμως όπως αναφέρθηκε, ίσως χρειάζεται να θυσιάσουν τον Holiday για έναν pass-first PG, ώστε να επέλθει και μια ισορροπία. Κρίνοντας όμως από τα ανταλλάγματα, με μια πρώτη ανάγνωση έκαναν καλό deal.

Για τους Kings δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητα κακό. Σίγουρα θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω, ίσως από draft picks. Αλλά το κύριο είναι ότι έδιωξαν έναν παίκτη που τους χάλαγε την χημεία και αργά ή γρήγορα θα έκανε μεγάλο χαμό. Ο Evans ναι μεν έχει γυάλινα γόνατα αλλά έστω κι έτσι μπορεί του χρόνου να είναι ο 6th player τους αν ανανεώσει), ο Hield μέχρι τώρα έχει δείξει λίγα πράγματα σχετικά αλλά μπορεί να βρει χρόνο να εξελιχτεί, και το pick με λίγη τύχη μπορεί να είναι και lottery. Θα ήθελα να δω βέβαια το καλοκαίρι πως θα κινηθούν στην free agency. Ειδικά στο center θέλουν κάποιο όνομα με κάποια εμπειρία έστω, κι όχι έναν rookie/sophomore ακόμα. Ο Plumlee θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος για παράδειγμα.
Reggie Miller 31
Πάντως στα social media έχει γίνει χαμός για την απόφαση των Kings... ΟΚ tanking, αλλά όχι και έτσι

Πάντως το trade ολοκληρώθηκε και επίσημα. Περιμένω με αγωνία να δω πως θα χωρέσουν Davis και Cousins στους Pelicans και αν θα σταυρώσουν νίκη οι Kings μέχρι το τέλος της σεζον tongue.gif

http://www.eurohoops.net/el/nba-news-el/40...utm_content=nba
Zephyr
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Feb 20 2017, 22:51 ) *
Πάντως στα social media έχει γίνει χαμός για την απόφαση των Kings... ΟΚ tanking, αλλά όχι και έτσι

Αναρωτιέμαι, τόσο φορτωμένο με υπερπαίχτουρες είναι το ερχόμενο draft???
SG3ptshooter
Φύγανε σπόντες στο Mento:
Vlade Divac: "Winning begins with culture and character matters."

Δεν τον είδα και πολύ χαρούμενο όταν το έμαθε:

Φοβάμαι -ως ελάχιστα κρυφός Πελεκανέ- πως θα μας την κάνει, είχε πει πως αν δεν του αρέσει ο πιθανός προορισμός θα αρνηθεί κάθετα να ανανεώσει. Θα το προσπαθήσει αλλά δεν τον εμπιστεύομαι.

O Jrue δε hogάρει και δύναται να μοιράσει, δε θέλω να φύγει. O Rodriguez δεν ήταν ούτε ο καλύτερος guard στη Real και έχασε στο πιο εύκαμπτο roster της λίγκας τη θέση του απ' τον TJ το McConnell..Upgrade δεν το λες σίγουρα, για μένα ούτε καν καλύτερο fit.
thalys
QUOTE (jvalin @ Feb 20 2017, 22:39 ) *
Για Μπάτλερ δεν πολυσυμφωνώ. Το πρόβλημα είναι ότι οι Μπουλς θα ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους. Θα έδινες Νετς 2017 + Μπράντλει ή Κράουνερ + δεν ξέρω γω τι άλλο για Μπάτλερ? Εγώ δε θα δινα. Πιθανόν να είναι fair value αλλά δεν πιστεύω ότι μας συμφέρει μακροπρόθεσμα.

Το φετινό ντραφτ δεν το έδινα παρά μόνο για AD/Γιάννη/Πορζίνγκις/ΚΑΤ.

QUOTE (jvalin @ Feb 20 2017, 22:39 ) *
Φέρνουμε επιτέλους έναν ψηλό για ριμπς και rim protection, γλιτώνουμε το μαξ του Τόμας (ξεκινάει χοντρικά στα 31 μύρια), τον αντικαθιστούμε με Φουλτζ ή Μπολ και αναβαθμίζουμε το ρόλο του Σμαρτ. Η 5άδα με Σμαρτ (ή Φουλτζ/Μπολ), Μπράντλει, Κράουντερ, Τέρνερ, Χόρφορντ παραμένει άκρως ανταγωνιστική.

Η πεντάδα αυτή έχει μέλλον, αλλά δεν έχει παρόν επειδή δεν έχει σκόρερ. Δίχως τον ΙΤ χάνουμε τον ένα παίχτη που έχουμε και μπορεί να δημιουργήσει το σουτ του. Η ικανότητα του ΙΤ είναι μοναδική στο ρόστερ μας και απαραίτητη. Κανείς παίχτης μας δεν έχει αυτή τη δυνατότητα άμεσα. Ο ρούκυ Φουλτζ/Μπολ σαφώς δεν μπορεί να επωμιστεί αυτόν τον ρόλο.

Όσο βλέπω τις αναλύσεις για τους παίχτες στα δυο επόμενα ντραφτ, τόσο πιο πολύ θέλω να κρατήσουμε τα πικς. Δεν πιστεύω ότι έχουμε ελπίδα τα επόμενα 3-4 χρόνια με τις υπερομάδες Καβς-Γουόριορς. Οπότε κρατάμε τα πικς μας, βελτιώνουμε τους Φουλτζ/Μπολ - Σμαρτ - JB - Ζίζιτς και λοιπά πικς και ταυτόχρονα η ομάδα μένει σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικά. #Ευχαριστούμε_Νετς

Η υπογραφή Χόρφορντ έγινε και για εξωαγωνιστικούς λόγους: Να φανεί στην αγορά ότι η Βοστώνη είναι επιθυμητή από έναν high profile free agent. Για εξωαγωνιστικούς λόγους μάλλον θα πάρει και το μαξ ο ΙΤ: Να δείξουμε ότι ξοδεύουμε για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και ότι σεβόμαστε τους παίχτες μας.

Παρεμπιπτόντως, κατά τον Σίμμονς αυτό είναι το πλάνο των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του ESPN ο ιδιοκτήτης των Κινγκς βλέπει στον Χιλντ τον επόμενο Κάρυ. Τι να πει κανείς;

Vlade says he had a better offer for DeMarcus Cousins two days ago.

Από την συνέντευξη τύπου του Ντίβατς. Δίχως σχόλιο.
aegeansheed
QUOTE(thalys @ Feb 20 2017, 23:02 ) *
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του ESPN ο ιδιοκτήτης των Κινγκς βλέπει στον Χιλντ τον επόμενο Κάρυ. Τι να πει κανείς;

Roto
Kings owner Vivek Ranadive reportedly believes that Buddy Hield has Stephen Curry potential.
This is the same guy that compared Nik Stauskas to Klay Thompson

Ο Vivek είναι μοναδικός. Έχει δώσει και συμβόλαιο στον Σιμ Μπουλάρ, σαν να λέμε δηλαδή ότι ο Γιαννακόπουλος γίνεται πρόεδρος στο ΝΒΑ και φέρνει τον 45αρη Αλβέρτη για 10ήμερο συμβόλαιο, τιμής ένεκεν.
Κρίμα που ο Kahn έκανε το στερνό πέρασμά του από τους Wolves και οι δυό τους δε συνέπεσαν στους Kings. Θα μπορούσαν να δώσουν θυελλώδεις καταστάσεις, θα χώριζαν τα draft ανά χρονιά, μία ο ένας, την επόμενη ο άλλος.

Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα μέχρι την Πέμπτη!!!
Reggie Miller 31
QUOTE (Zephyr @ Feb 20 2017, 22:55 ) *
Αναρωτιέμαι, τόσο φορτωμένο με υπερπαίχτουρες είναι το ερχόμενο draft???

Πλάκα πλάκα, το draft του 2003 ειναι το φετινό και ψάχνουν όλοι picks μέσω ανταλλαγών;
jimmy007
Ας χαλαρώσουμε για το draft.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει ειπωθεί κάτι αντίστοιχο για drafts και δεν ήταν πραγματικότητα.

Όταν αρχίσουν τα workouts των ομάδων θα αρχίσουμε να έχουμε σαφέστερη εικόνα.
pan24
http://www.sportando.com/en/usa/nba/226638...o-days-ago.html
Επειδη ακομα και ο αλλοπροσαλλος ιδιοκτητης τους δυσκολα θα απερριπτε μια καλυτερη προταση 2 μερες πριν για να αποδεχτει τελικα αυτην τωρα κατι πρεπει να αλλαξε
Και σε συνδιασμο με αυτο που λεει οτι θα εχαναν αξια αν περιμεναν μαλλον ο boogie τους ειπε οτι δεν θα υπεγραφε επεκταση και θα περιμενε την free agency να δει τι θα κανει
jimmy007
O Cousins ήθελε να υπογράψει την Designated Veteran Player Extension γιατί τώρα χάνει 30 εκατομμύρια που δεν υπάρχει τρόπος να τα πάρει πλέον.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ατζέντης του έλεγε "δεν δίνουμε καμία εγγύηση πως θα παραμείνει στην ομάδα που πιθανώς να πάει μέσω trade".

Επίσης, ο Cousins ήθελε να παραμείνει στο Sacramento επειδή του αρέσει η πόλη, όπως φάνηκε και στο video αποχαιρετισμού.
Reggie Miller 31
Όλες οι φήμες για trade μαζεμένες... Το πιο πιθανό μου φαίνεται οι ανταλλαγή Rose - Rubio. http://nba.sport24.gr/article/4540185/ti-akougetai-sto-nva
jvalin
QUOTE (pan24 @ Feb 21 2017, 11:39 ) *
Και σε συνδιασμο με αυτο που λεει οτι θα εχαναν αξια αν περιμεναν

Τα trades είναι συνήθως chicken games. Δες πχ τι έλεγε ο Ainge πριν λίγες μέρες :

(H ερώτηση ήταν ''How active right now are your phones as far as other teams contacting you?'')

This time of year, nobody really has given their real price or what they will give you for the assets we have. So we will wait and see. When we did the Isaiah Thomas trade, we said what we would do and dealing with my good friend (and former assistant GM for the Celtics) Ryan McDonough, he said ‘no, I need more in return’ which I understood. But we just weren’t willing to do more at that time. And a couple hours before the trade deadline, they came to our price and we got a deal.
Ainge: 'Nobody really has given their real price' in trade talk

Όλη η ιστορία είναι ποιος θα υποχωρήσει πρώτος. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο οι deadline days (σε όλα τα σπορ) αναμένονται με ανυπομονησία. Ο χρόνος τελειώνει, άρα τα chicken games πρέπει να σταματήσουν. Μου φαίνεται σχεδόν απίθανο οι Κινγκς να μην έβρισκαν καλύτερες προσφορές στο deadline. Για άλλη μια φορά, ο Βλάντε πιάστηκε κορόιδο.

QUOTE ( @ Feb 20 2017, 23:02 ) *
Η πεντάδα αυτή έχει μέλλον, αλλά δεν έχει παρόν επειδή δεν έχει σκόρερ.

Μου αρκεί που έχει μέλλον. Όταν κάνεις συνειδητά βήμα πίσω, το κάνεις προσβλέποντας στο μέλλον. Και στην τελική, παίζει πάντα και το σενάριο να υπογράψουμε τον Χέιγουορντ, ο οποίος είναι μια χαρά σκόρερ.

Ως προς το παρόν, η ομάδα παραμένει ανταγωνιστικότατη. Χωρίς Χέιγουορντ μπαίνουμε playoffs προσδοκώντας ενδεχομένως να περάσουμε τον πρώτο γύρο(?), με Χέιγουορντ χτυπάμε τελικούς περιφέρειας (ό,τι θα κάναμε δλδ και με τον Τόμας).

QUOTE (thalys @ Feb 20 2017, 23:02 ) *
Η υπογραφή Χόρφορντ έγινε και για εξωαγωνιστικούς λόγους: Να φανεί στην αγορά ότι η Βοστώνη είναι επιθυμητή από έναν high profile free agent. Για εξωαγωνιστικούς λόγους μάλλον θα πάρει και το μαξ ο ΙΤ: Να δείξουμε ότι ξοδεύουμε για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και ότι σεβόμαστε τους παίχτες μας.

Συγγνώμη αλλά όλα αυτά μου κάνουν λίγο να χαμε να λέγαμε. Πχ τι πάει να πει «να δείξουμε ότι ξοδεύουμε για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί»? Δλδ αν ήμασταν ανταγωνιστικοί χωρίς να ξοδεύουμε θα μας κακόπεφτε? Αυτό που έγραψε ο Manimal είναι 100% εύστοχο. Κακά τα ψέματα, τα λεφτά που παίρνει ο Χόρφορντ δεν τα αξίζει. Προφανώς δε θα χε έρθει για λιγότερα, απ την άλλη όμως δεν ήμασταν και αναγκασμένοι να του τα προσφέρουμε. Θέλω να πω, αν πηγαίναμε για contention θα το καταλάβαινα το overpay. Η πραγματικότητα δείχνει ότι η ομάδα ακόμα χτίζεται. Ποιο το νόημα να δώσεις ένα σκασμό λεφτά με κλειστό 4ετές στον 30χρονο Χόρφορντ ελπίζοντας ότι θα βγεις στην καλύτερη 2ος? Χίλιες φορές να χαμε κρατήσει το cap space. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Μπορεί κάλλιστα να το βλέπω λάθος. peace.gif
thalys
QUOTE (jvalin @ Feb 21 2017, 17:52 ) *
Συγγνώμη αλλά όλα αυτά μου κάνουν λίγο να χαμε να λέγαμε. Πχ τι πάει να πει «να δείξουμε ότι ξοδεύουμε για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί»? Δλδ αν ήμασταν ανταγωνιστικοί χωρίς να ξοδεύουμε θα μας κακόπεφτε? Αυτό που έγραψε ο Manimal είναι 100% εύστοχο. Κακά τα ψέματα, τα λεφτά που παίρνει ο Χόρφορντ δεν τα αξίζει. Προφανώς δε θα χε έρθει για λιγότερα, απ την άλλη όμως δεν ήμασταν και αναγκασμένοι να του τα προσφέρουμε. Θέλω να πω, αν πηγαίναμε για contention θα το καταλάβαινα το overpay. Η πραγματικότητα δείχνει ότι η ομάδα ακόμα χτίζεται. Ποιο το νόημα να δώσεις ένα σκασμό λεφτά με κλειστό 4ετές στον 30χρονο Χόρφορντ ελπίζοντας ότι θα βγεις στην καλύτερη 2ος? Χίλιες φορές να χαμε κρατήσει το cap space. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Μπορεί κάλλιστα να το βλέπω λάθος. peace.gif

Ο Χόρφορντ ήταν ο Ρέυ Άλλεν του 07. Ο παίχτης που δεν παίρνει μόνος του πρωτάθλημα, αλλά είναι το δυνητικό Νο3 της Big Three και το δόλωμα για να έρθει στην ομάδα ο παίχτης που θ'αποτελέσει το Νο1. Και τότε ρίσκαρε ο Έιντζ και τώρα. Τότε του βγήκε το ρίσκο, τώρα όχι. Δεν πολυσκάω. Δεν πιστεύω ότι το cap flexibility δίχως κορμό βετεράνων θα μας έδινε καλύτερες πιθανότητες να προσελκύσουμε σούπερ σταρς. Αν αλλάξει κάποιος ομάδα για να κυνηγήσει πρωτάθλημα, θέλει γύρω του βετεράνους τύπου Χόρφορντ, ΙΤ, ΑΒ, Κράουντερ, Τζόνσον και Γερέμπκο, όχι μελλοντικά πικς και ρούκιζ.

Ον τόπικ τώρα, έστω ότι οι Σέλτικς δεν κάνουν καμμία ανταλλαγή τώρα και δεν υπογράφουν σούπερ σταρ (Χέυγουορντ/Γκρίφιν) το καλοκαίρι. Το ρόστερ τους είναι:

ΙΤ - Φουλτζ/Μπολ - Τζάκσον
ΑΒ - Σμαρτ - Ροζίερ
Κράουντερ - Μπράουν - Ναντερ
Χόρφορντ - Μίκυ - Γιαμπουσέλε
Ζίζιτς

Άνετα ανανεώνεις τον Ολύνυκ ή/και Γερέμπκο/Τζόνσον, δίνεις τον ΑΒ σε ανταλλαγή για έναν ψηλό ακόμα και περιμένεις το καλοκαίρι του 18 να ντραφτάρεις με το τελευταίο πικ των Νετς, που μάλλον θα είναι πάλι τοπ-5.

Η ομάδα είναι λίγο χειρότερη από την φετινή, αλλά όχι πολύ. Αν ο Ζίζιτς είναι καλύτερος του αναμενομένου και ο Ολύνυκ επιτέλους μείνει υγιής για μία σεζόν, ίσως να είναι εξίσου καλή. Ακόμα και με τον Χέυγουορντ δε νομίζω να είμαστε καλύτεροι από Καβς και Γουόριορς, οπότε τι είχαμε ,τι χάσαμε. Κι αν ο Φουλτζ/Μπολ τα πάει καλά, στη μέση της χρονιάς κάνεις μπλοκμπάστερ ανταλλαγή τον ΙΤ για μελλοντικά πικς και ετοιμάζεις ομάδα για μετά το 2020.

Με άλλα λόγια, δεν βλέπω για ποιον λόγο οι Σέλτικς πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν παίχτη τώρα ή το καλοκαίρι. Είμαστε σε καλό επίπεδο, έχουμε πικς και ταλέντα. Αν υπάρξει παίχτης σε καλή τιμή, να το συζητήσουμε. Αλλιώς, δεν καιγόμαστε.
SteveNashidis
Σε πιο πρακτικό κομμάτι από την Βοστωνιάδα, οι Lakers έθεσαν σε εφαρμογή το πλάνο για κούπα tongue.gif

OFFICIAL: Magic Johnson named LA Lakers President of Basketball Operations. Mitch Kupchak & Jim Buss have been relieved of their duties.
Reggie Miller 31
Σε άλλα νέα πολύ θα ήθελα να δω δίδυμο Turner-Okafor και απο πίσω George και έναν εκ των Teague-Ellis στους Pacers!

http://www.eurohoops.net/el/nba-news-el/40...utm_content=NBA
SG3ptshooter
Hearing more and more teams say today they believe Detroit will NOT discourage trade inquiries for center Andre Drummond this week.

https://twitter.com/ESPNSteinLine/status/834124421342191616

Σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες για αποχώρηση Reggie, αναρωτιέμαι αν θα αφήσουμε τις Big Babol να πάμε για τανκς και λοιπά war machines..

Και περισσότερο αναρωτιέμαι αν μπορεί να κρίνεται πλέον κάτι άλλο από αποτυχημένο το ρημάδι το πλάνο του SVG που αντιπαθώ εξ' αρχής.
jasonick
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5932D0DE

Λυσάχτε οι Βοστοναίοι του φόρουμ. smiley.gif
thalys
Λου Γουίλιαμς στους Ρόκετς για Μπρούερ και πικ. Καλή βοήθεια για το Χιούστον, τίμιο αντάλλαγμα για τους Λέικερς. Εν τω μεταξύ ο Πελινκα αναλαμβάνει τζενεραλ μάνατζερ στους Λέικερς.
jvalin
QUOTE (thalys @ Feb 21 2017, 20:03 ) *
Με άλλα λόγια, δεν βλέπω για ποιον λόγο οι Σέλτικς πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν παίχτη τώρα ή το καλοκαίρι. Είμαστε σε καλό επίπεδο, έχουμε πικς και ταλέντα. Αν υπάρξει παίχτης σε καλή τιμή, να το συζητήσουμε. Αλλιώς, δεν καιγόμαστε.

thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

QUOTE (thalys @ Feb 21 2017, 20:03 ) *
ΙΤ - Φουλτζ/Μπολ - Τζάκσον
ΑΒ - Σμαρτ - Ροζίερ
Κράουντερ - Μπράουν - Ναντερ
Χόρφορντ - Μίκυ - Γιαμπουσέλε
Ζίζιτς

Ο Χόρφορντ στο 4 δείχνει να έχει ζόρια στην άμυνα. Νομίζω η καλή του θέση είναι το 5. Επίσης ξέχασες Ζέλερ. Αν δε χρησιμοποιήσουμε το cap space για σταρ, λογικά θα μείνει και ο Κέλυ. Σούμα 6 παίκτες για 2 θέσεις στη frontline. Αμίρ σάπιος, έχω βαρεθεί να τον βλέπω. Άντε να τελειώσει το συμβόλαιο να σηκωθεί να φύγει. JJ τίμιος, πιθανότατα όμως δε χωράει. Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσουμε τα λεπτά στον Γιάμπου να δούμε τι ψάρια πιάνει.

1. ΙΤ - Φουλτζ/Μπολ - Τζάκσον
2. ΑΒ - Σμαρτ - Ροζίερ
3. Κράουντερ - Μπράουν
4. Κέλυ - Γιάμπου - Μίκυ
5. Χόρφορντ - Ζίζιτς - Ζέλερ

(14 παίκτες)

Τα μπολνταρισμένα είναι εγγυημένα συμβόλαια. Εκκρεμούν επίσης 3 πικς 2ου γύρου απ το φετινό ντραφτ. Θεωρητικά το ρόστερ μοιάζει λίγο πολύ έτοιμο. Το 4 δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά στην ανάγκη ανεβάζουμε και τον Κράουντερ.

QUOTE (thalys @ Feb 22 2017, 03:07 ) *
Λου Γουίλιαμς στους Ρόκετς για Κορβερ* και πικ. Καλή βοήθεια για το Χιούστον, τίμιο αντάλλαγμα για τους Λέικερς. Εν τω μεταξύ ο Πελινκα αναλαμβάνει τζενεραλ μάνατζερ στους Λέικερς.

*Brewer
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.