Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
tasos12
Πραγματικά θα μας τρελάνει αυτή η ομάδα. Εμείς ξεκινήσαμε ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και ο Πανιώνιος με στόχο τη τετράδα. Μεγάλη νίκη στο Ελληνικό που πραγματικά το κάναμε έδρα μας. Ο Σκουρτόπουλος έχει κάνει φοβερή δουλειά. Με ρόστερ που ακόμα δεν έχει κλείσει και ενώ όλοι περιμέναμε ότι θα αργήσει πολύ να δέσει η ομάδα έχει πάρει 2 νίκες απο αντιπάλους που δύσκολα θα πάρουν άλλες ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία.
panionara
Μπραβο στο Αιγαλεω για τη νικη του.
Εμεις πολυ χαλια. Ο Λιανος ας αφησει τους τεχνικούς συμβουλους και τις χλιδατες καρεκλες του Eλληνικού για να το παιζει μουρη και ας γυρίσει πίσω στο μικρό Αρτακης, αυτο το γήπεδο δεν κανει για μας. Λιανε πρωτα θα φτιάξεις την ομάδαρα που δεν θα σε χωράει το Αρτακης και μετα θα την πας σε ενα μεγαλο γηπεδο, οπως αυτο του Ελληνικου. Για την ομαδα αυτη, το Αρτακης ειναι ιδανικο.
Τεραστια λαθη στις επιλογες παικτων-προπονητη......................παλι με διορθωτικες κινησεις θα την βγαλουμε την χρονια....Παλι θα ερθουν παικτες αξιας Ραντοβανοβιτς, Σουμπαρα και αλλα τυχαρπαστα παιχτακια .... Αυτο δεν ειναι Πανιωνιος.....κριμα
tsitum
Η μονη εκπληξη της αγωνιστικης η νικη του Αιγαλεω, εκτος αν θεωρησουμε εκπληξη κ τη νικη του ΑΓΟΡ υπερ του Αμαρουσιου.

Απο τις ομαδες που θα παλεψουν για τετραδα (Αρη,ΑΕΚ,Πανιωνιο,Πανελληνιο), ο Πανιωνιος κ η ΑΕΚ εκαναν απροσμενη ηττα κ οι 2 απο το Αιγαλεω.

Νικες για το Αιγαλεω που εκτος απο την παραμονη δινουν ελπιδες κ για πιο ψηλα.Γιατι ποιος αλλος θα κερδισει αυτες τις 2 σε ενα εκτος κ σε ενα εντος εδρας παιχνιδι?
reignman
ενω ο μακναμαρα εκανε πολυ καλο οργανωτικα παιχνιδι εχωντας 5 ασσιστ σε 21 λεπτα.. δε χρησιμοποιηθηκε αλλο.. το παιχνιδι το ειδα...

το μεγαλυτερο λαθος του Λιανου ειναι να εμπιστευτει νεαρα ταλαντουχα παιδια σε μαθητευομενο μαγο τυπου Γκεκου... αλλαγη προπονητη χρειαζετε και οχι αλλαγη παιχτων.

τοσο ο Κενταλ οσο και οι Καβαλιαουσκας και ΜακΝαμαρα ειναι πολυ καλοι παιχτες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.