Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ολυμπιακος - παναθηναικος 16-4-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
topten
Παιδια πιστευω οτι ο Παναθηναικος εχει καλυτερη ποιοτητα παιχτων ωστε να παρει και αυτο το πρωταθλημα.Το παλευει χρονια τωρα να φτιαξει αυτη την ομαδα,δεν μπορει λοιπον να το χασει τωρα.
oti-nane
Δεν μπορώ να μην το πω θα σκάσω

Αν γινόταν το ματς αυτό με αντίθετες φανέλες το τι θα διαβάζαμε για τη διαιτησία ούτε που θέλω να φανταστώ....
smiley.gif

Και για να μην με φάτε δεν πιστεύω πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία στο σκορ αν και ήταν τραγική.... rolleyes.gif
Worm
QUOTE (topten @ Apr 17 2011, 01:03 ) *
Παιδια πιστευω οτι ο Παναθηναικος εχει καλυτερη ποιοτητα παιχτων ωστε να παρει και αυτο το πρωταθλημα.Το παλευει χρονια τωρα να φτιαξει αυτη την ομαδα,δεν μπορει λοιπον να το χασει τωρα.

Εγω παλι αυτο που ξερω ειναι οτι φετος εχω 2/2 ηττες απο τον ολυμπιακο, αν και ποιοτικοτερος, και πιστευω οτι δεν γινεται να παιζεις συνεχεια με την φωτια, γιατι καποια στιγμη θα καεις...

lefkadian
Οπως το περιμενα το παιχνιδι! Ο ΟΣΦΠ παθιασμενος, ηθελε πιο πολυ το παιχνιδι. Εμεις μπλαζε, χωρις καθολου συγκεντρωση. Φυσιολογικο. Οι παιχτες δεν ειναι ρομποτ. Εκτος απο την υπερπροσπαθεια με Μπαρτσα και το ψυχολογικο αδειασμα η ομαδα ασχολειται ΚΑΘΑΡΑ και ΜΟΝΟ με το final four. Eκει εχουν επικεντρωθει ολοι και πολυ σωστα κανουν. Πως θα εμφανιστουμε στις 6-8 Μαϊου στην καλυτερη αγωνιστικη-πνευματικη κατασταση.
Ο ΟΣΦΠ εκτος απο το πλεονεκτημα εδρας κερδισε και μια σχετικη ηρεμια ως τον τελικο του κυπελλου.
Μεγαλο ματς απο Χαλπεριν, ολιγωρια στο ριμπαουντ, επιπολαιοτητες στην επιθεση και ηρθε η ηττα. Και παλι ομως η αισθηση που εχω ειναι οτι η εδρα σπαει. Ακομα και ετσι οπως πηγε το παιχνιδι μπορουσαμε (αν θελαμε) να κερδισουμε στην κανονικη διαρκεια. Χασαμε μια καλη ευκαιρια. Θα εχουμε (λογικα) αλλες τρεις. Τωρα ομως delete και format σε ολα!!! Μονο το final four υπαρχει...

Υ.Γ. Επισης η αισθηση που εχω ειναι οτι καποιοι φιλοι "την βρισκουν" οταν η ομαδα τους δεν παιζει καλα ή οταν χανει blink.gif Τι να πω? blink.gif Καθενας με τα βιτσια του. Απλα να μην κρυβομαστε και πισω απο το δαχτυλο μας. Ας χαιρομαστε οποτε γουσταρουμε και ας γραφουμε οτι θελουμε αλλα ας δεχομαστε και την κριτικη. Ειναι τοσο απλο...
Reggie Miller #31
Τι να πω ρε παιδιά,εκεί που περιμένουμε όλοι την ομάδα να χάσει,να στάξουμε κι εμείς ελεύθερα τη χολή μας,να κράξουμε ρε αδερφέ να ξεσπάσουμε κάπου,πάει και νικάει παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ!
Τι να πω πια!Γιοτάμ συγκλονιστικός,Γλυνιαδάκης στάθηκε αρκετά καλά,Μπουρούσης επιτέλους θύμισε κολόνα,Τεό πολύ καλός και Σπανούλης κάπως εξαφανισμένος.
Ντούντα μαέστρος και γενικά πολύ πα΄θος,αυτό που ήθελα να δω δηλαδή,ανεξαρτήτως αποτελέσματος.ότι υπήρχε φωτιά μέσα τους!Τα υπόλοιπα αύριο!!!!!
roben

Έγραφα σήμερα το απόγευμα ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές του Ολυμπιακού δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Παναθηναικό να παίξει το παιχνίδι που έπαιξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ότι με δεδομένη και την απώλεια του Νίκολας οι ερυθρόλευκοι έχουν πλεονέκτημα στο περιφερειακό σουτ και επομένως πλεονέκτημα νίκης...Ο Χαλπερίν έκανε το παιχνίδι της χρονιάς,ο Τεόντοσιτς μπουμπούνισε 2 τσαρλατάνικα από εκείνα που μόνο αυτός ξέρει να βάζει (ένα με ταμπλό και ένα με σπάσιμο της μέσης!!),έσταξε και 2 κολλητά ο Γκόρντον στην αναμπουμπούλα στις αρχές του τρίτου 10λέπτου και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου...Η εμμονή του Ομπράντοβιτς σε αυτή την ζώνη (την οποία οι παίκτες έκαναν να μοιάζει εντελώς παθητική ώρες ώρες) δεν είμαι βέβαιος αν ήταν πλάνο ή πείραμα...

Είναι σαφές ότι ψυχικά οι πράσινοι ήταν εκτός παιχνιδιού...Η ευφορία από την πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει...Έλειπαν η συγκέντρωση,η αφοσίωση,ο προσανατολισμός,το κίνητρο που απαιτούν παιχνίδια σαν αυτό...Σπάνια ο Παναθηναικός παρουσιάζεται στο γήπεδο τόσο άναρχος...Και όμως έστω κι έτσι το πάλεψε μέχρι το τέλος...Παρά τα πολλά ελεύθερα σουτ των αντιπάλων,παρά τα πολλά λάθη,παρά τις πολλές χαμένες μονομαχίες,παρά τα άπειρα πεταμένα αμυντικά ριμπάουντ...Μία νίκη στο ΣΕΦ στους τελικούς έδειξε ότι μπορεί να την κάνει...

Ο Ολυμπιακός εξάλλου δεν ήταν δα και καμιά ομάδα μοντέλο...Άναρχος και αυτός σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού,το χειρότερο,άναρχος βάσει προγράμματος...Ο Παναθηναικός έκλεισε τους διαδρόμους όπως αναμενόταν και το plan b ήταν (όπως επίσης αναμενόταν) τα περιφερειακά σουτ...Ο Χαλπερίν ήταν απολαυστικός αφού στηνόταν και σούταρε σωστά,ο Τρελόντοσιτς έκανε τα δικά του και κατάφερε να βάλει 2 τρίποντα στο top10 των highlights του ματς,ο Γκόρντον όπως πάντα ουσιαστικός και με μεγάλη προσφορά στην άμυνα! Ο Μπουρούσης έδειξε το αστείρευτο ταλέντο του,ο Γλυνιαδάκης ''φώναξε'' ότι αξίζει καλύτερης μεταχείρισης...Αρνητική έκπληξη ο Βασίλης Σπανούλης...Διανύει άραγε περίοδο ντεφορμαρίσματος??

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι και νίκησαν δίκαια!! Ο Ζοτς τόνισε ότι το παιχνίδι αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για την ομάδα του...Ώρα να κοπάσουν οι χαρές και να ξαναρχίσει η σκληρή δουλειά...Από αύριο κιόλας η μόνη φωνή που θα ακούγεται στις προπονήσεις του Παναθηναικού στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι εκείνη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς...

lefkadian
"Μηνυμα εληφθη. Οβερ"...
Α, ρε roben wink.gif
Ilias7
Εγω παντως παιδια διαβαζω καποια πραγματα που καλος η κακος δε μπορω να τα καταλαβω..Αρχικα:

Δεν ειχε κινητρο ο Παο?? Δηλαδη η πρωτη θεση και μια καλη νικη μεσα στην εδρα του βασικοτερου αντιπαλου σου (δεν υπαρχει κι αλλος στην Ελλαδα) ειναι λιγη?? Αρα ο Παο ειχε κινητρο και για μενα αυτη η δικαιολογια ειναι παραμυθι.

Πολλοι λενε για κουραση μετα απο τη σειρα απο τη Μπαρτσελονα..Ωραια,να το δεχτουμε αυτο..Ο Ολυμπιακος δηλαδη δεν επαιξε 4 παιχνιδια στη σειρα και μαλιστα με μια πολυ σκληρη ομαδα?? Και περα απο αυτο το τελευταιο παιχνιδι του Τοπ-8 της Ευρωλιγικα εγινε πριν 16 μερες...Δηλαδη 16 μερες οι δυο ομαδες δε ξεκουραστηκαν αφου στην Α1 κανουν περιπατους??

Οσο για τη ψυχολογια των δυο ομαδαν δε χρειαζεται να πουμε κατι..Ο Παο με ψυχολογια στα υψη και ο Ολυμπιακος με ψυχολογια στο πατωμα και υπο αμφισβητηση πλεον (παλι)..

Οποτε εμενα το κινητρο,η κουραση και η ψυχολογια που αναφερουν καποιοι δε μου λενε τιποτα..Δεν ειναι κακο καποιες φορες να βγουν οι φιλοι Παναθηναικοι και να πουν οτι επαιξε καλυτερα ο Ολυμπιακος (εστω κι αν ηταν κακο το παιχνιδι στη γενικη του εικονα) και κερδισε, και οχι οτι σκεφτονται το F4 25 μερες πριν ξεκινησει και οτι ηταν αδιαφοροι σε ενα ματς που κρινει τη πρωτη θεση..

Βεβαια συμφωνω σε πολλα με Roben..
T.W.Is.M.
Σουρεαλιστικο παιχνιδι στο τελος του κανονικου αγωνα. Ο Παναθηναικος θα μπορουσε να εχει κερδισει με 1 ποντο, αλλα ηθελε να παει το ματς στην παραταση. Μου θυμισε το ματς του 1999 που ηταν τελευταια αγωνιστικη, οπου ο Παναθηναικος ηθελε παλι να καλυψει διαφορα, επρεπε να παει το παιχνιδι στην παραταση, αλλα δεν το καταλαβε εγκαιρα και τελικα κερδισε με 3 ποντους(μετα επεσαν οι σφαλιαρες του Ρατζα στο Γιαννακοπουλο τζουνιορ).
Ο Ολυμπιακος εδειξε μια δυσκολια στο τελειωμα του αγωνα. Ειχε 2 φορες την ευκαιρια να καθαρισει το ματς και την εχασε και τις 2. Το ιδιο συμπτωμα ειχε παρουσιασει και περσι στον τελικο κυπελλου. Φαινεται οτι το ψυχολογικο προβαδισμα το εχει ακομα ο Παναθηναικος λοιπον.
Αυτο που πρεπει να κανει ο Ολυμπιακος για να παρει το προβαδισμα στην ψυχολογια ειναι να κερδισει τον τελικο κυπελλου και τον πρωτο τελικο του πρωταθληματος στο ΣΕΦ. Θα εχει φτασει στο 4-0 στα φετινα ματς και τοτε η πιεση θα μεταφερθει στον ΠΑΟ.
Ο Χαλπεριν εκανε το καλυτερο παιχνιδι του στον Ολυμπιακο. Αν ομως η πραγματικη του αξια ειναι η σημερινη και οχι αυτο που εδειξε με τη Σιενα, μηπως με τους Ιταλους επαιζε ετσι για να αποφυγει να παει στο φαιναλ φορ και να παιξει στην ημερα αργιας των Ισραηλινων στον τελικο? tongue.gif 19.gif
Μεχρι περσι ο Σπανουλης αποτελουσε προβλημα για τον Ολυμπιακο στα ντερμπι. Νομιζα οτι ειχαμε απαλλαγει απο αυτο το προβλημα, αλλα και σημερα αντιμετωπισαμε το ιδιο! Αυτο το γεγονος παντως μου δινει μια ελπιδα για τους τελικους. 2 φορες ηταν σε κακη μερα επιθετικα, κι αν στο πρωτο ματς βοηθησε δημιουργικα, σημερα δε βοηθησε πουθενα. Δε νομιζω να συνεχιστει αυτο σε ολα τα ντερμπι.

edit: Μεσα στο παιχνιδι φανηκε οτι ο Ολυμπιακος το ηθελε περισσοτερο το ματς και γι αυτο κερδισε. Δεν ξερω αν ο λογος ηταν το κινητρο, η κουραση, η εδρα ή οτιδηποτε αλλο. Ηταν ομως πιο ετοιμος γι αυτο το ματς. Με αδυναμιες στην αμυνα, αλλα για πρωτη φορα με καλα ποσοστα στα τριποντα. Δε νομιζω οτι το σημερινο ματς ηταν χειροτερο ποιοτικα απο αυτο του πρωτου γυρου. Ισως ηταν χειροτερες οι αμυνες στο δευτερο ημιχρονο κι αυτο να εδινε την εντυπωση πιο χαλαρου παιχνιδιου, αλλα δεν ηταν χειροτερο θεαμα απο τον πρωτο γυρο.
KingCrimson
Μου αρεσει το στιλ που γραφουν καποιοι παναθηναϊκοι...και καλα τωρα δε τρεχει τπτ και η ομαδα εχει αλλου το μυαλο της κλπ. ...εδω ο ΖΟΤς τους εχει και παιζουν σα σκυλια ακομα και με τον Ηρακλη, γιατι να αφησει ενα ματς με τον Ολυμπιακο?
Λυπηθηκε τα παιδια..μηπως?
Αν χασει το πρωταθλημα ο Παο, μη γραψει κανενας, οτι ηταν αδιασμενα τα παιδια απο την υπερπροσπαθεια στο F4..
Ειναι επαγγελματιες και πρεπει να παιζουν σα ρομποτ ολα τα ματς!
priest
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Apr 17 2011, 01:31 ) *
Τι να πω ρε παιδιά,εκεί που περιμένουμε όλοι την ομάδα να χάσει,να στάξουμε κι εμείς ελεύθερα τη χολή μας,να κράξουμε ρε αδερφέ να ξεσπάσουμε κάπου,πάει και νικάει παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ!
Τι να πω πια!Γιοτάμ συγκλονιστικός,Γλυνιαδάκης στάθηκε αρκετά καλά,Μπουρούσης επιτέλους θύμισε κολόνα,Τεό πολύ καλός και Σπανούλης κάπως εξαφανισμένος.
Ντούντα μαέστρος και γενικά πολύ πα΄θος,αυτό που ήθελα να δω δηλαδή,ανεξαρτήτως αποτελέσματος.ότι υπήρχε φωτιά μέσα τους!Τα υπόλοιπα αύριο!!!!!

διαφωνω μονο για τον ντουντα..σε αυτο το ματς δεν εκαναν την διαφορα οι προπονητες..αντιθετα ηταν ενα αναρχο παιχνιδι οπως πολυ σωστα τονισε ρομπεν και στο τελος κερδισε ο καλυτερος...δηλαδη εσεις..
roben
QUOTE(Ilias7 @ Apr 17 2011, 01:52 ) *
Εγω παντως παιδια διαβαζω καποια πραγματα που καλος η κακος δε μπορω να τα καταλαβω..Αρχικα:

Δεν ειχε κινητρο ο Παο?? Δηλαδη η πρωτη θεση και μια καλη νικη μεσα στην εδρα του βασικοτερου αντιπαλου σου (δεν υπαρχει κι αλλος στην Ελλαδα) ειναι λιγη?? Αρα ο Παο ειχε κινητρο και για μενα αυτη η δικαιολογια ειναι παραμυθι.

Πολλοι λενε για κουραση μετα απο τη σειρα απο τη Μπαρτσελονα..Ωραια,να το δεχτουμε αυτο..Ο Ολυμπιακος δηλαδη δεν επαιξε 4 παιχνιδια στη σειρα και μαλιστα με μια πολυ σκληρη ομαδα?? Και περα απο αυτο το τελευταιο παιχνιδι του Τοπ-8 της Ευρωλιγικα εγινε πριν 16 μερες...Δηλαδη 16 μερες οι δυο ομαδες δε ξεκουραστηκαν αφου στην Α1 κανουν περιπατους??

Οσο για τη ψυχολογια των δυο ομαδαν δε χρειαζεται να πουμε κατι..Ο Παο με ψυχολογια στα υψη και ο Ολυμπιακος με ψυχολογια στο πατωμα και υπο αμφισβητηση πλεον (παλι)..

Οποτε εμενα το κινητρο,η κουραση και η ψυχολογια που αναφερουν καποιοι δε μου λενε τιποτα..Δεν ειναι κακο καποιες φορες να βγουν οι φιλοι Παναθηναικοι και να πουν οτι επαιξε καλυτερα ο Ολυμπιακος (εστω κι αν ηταν κακο το παιχνιδι στη γενικη του εικονα) και κερδισε, και οχι οτι σκεφτονται το F4 25 μερες πριν ξεκινησει και οτι ηταν αδιαφοροι σε ενα ματς που κρινει τη πρωτη θεση..

Εγώ πάντως αυτό που έγραψα σχετικά με την ψυχολογία δεν είναι ότι ο Παναθηναικός δεν είχε καλή ψυχολογία αλλά το ακριβώς αντίθετο,ότι δηλαδή το μυαλό των παικτών ήταν ακόμα στην πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και δεν κατάφεραν να είναι όσο συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι έπρεπε απόψε...Πριν το ματς δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο,η εικόνα όμως των παικτών μέσα στο γήπεδο αυτή την εντύπωση μου έδωσε... Όσον αφορά την κούραση,τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα ήταν όλα τιτανομαχίες,προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό να βγαίνει κούραση στους παίκτες ακόμα και 2 εβδομάδες μετά...Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό,σε μικρότερο όμως πιστεύω βαθμό,διότι τα ματς Ολυμπιακού-Σιένα δεν ήταν το ίδιο πιεστικά...
comrade
Ελα ρε συ king Crimson, δεν ειναι ρομποτ ομως, ανθρωποι ειναι.

Επειδη τους εχουμε βαπτισει επαγγελματιες δεν παει να πει οτι δεν εχουν τις κακες στιγμες τους. Αμα ηταν ετσι δεν θα καταλαβαινε κανεις τους απο εδρα. Εδω ολοκληρη μπαρτσα και στο τελευταιο παιχνιδι στο οακα εδειχνε λιγο χαμενη προς το τελος. Επαγγελματιες δεν ειναι αυτοι?

Και γιατι να μην το γραψει κανενας οτι ηταν αδειασμενα? Μετα το F4 εχεις κυπελλο και τελικους Α1. Κρινονται δυο τιτλοι. Απαιτειται περισσοτεροι ενεργεια απ οτι τα προηγουμενα χρονια.
Και φετος στον παο υπαρχουν παιδια που και μονο που εφτασαν ως εδω γι αυτους ειναι επιτυχια. Δεν εχεις σπανουλη και σαρας που ηταν μπαρουτοκαπνισμενοι και δεν καταλαβαιναν απο τετοιες καταστασεις. Ουτε την παιχταρα τον πεκοβιτς.

Τεσπα.

Edit:
Το "ψυχολογικο αδειασμα" το φοβαμαι και στο Φ4. Κυριως στο παιχνιδι με τη σιενα.
Παντως ας παρουμε την ευρωλιγκα εμεις και ας χασουμε ενα πρωταθλημα, δεν χαθηκε ο κοσμος.
roben

Έτσι εξηγείται η κακή εμφάνιση του Σπανούλη...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=126840709
Ilias7
QUOTE(roben @ Apr 17 2011, 02:07 ) *
Εγώ πάντως αυτό που έγραψα σχετικά με την ψυχολογία δεν είναι ότι ο Παναθηναικός δεν είχε καλή ψυχολογία αλλά το ακριβώς αντίθετο,ότι δηλαδή το μυαλό των παικτών ήταν ακόμα στην πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και δεν κατάφεραν να είναι όσο συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι έπρεπε απόψε...Πριν το ματς δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο,η εικόνα όμως των παικτών μέσα στο γήπεδο αυτή την εντύπωση μου έδωσε... Όσον αφορά την κούραση,τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα ήταν όλα τιτανομαχίες,προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό να βγαίνει κούραση στους παίκτες ακόμα και 2 εβδομάδες μετά...Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό,σε μικρότερο όμως πιστεύω βαθμό,διότι τα ματς Ολυμπιακού-Σιένα δεν ήταν το ίδιο πιεστικά...

Οπως ειπα συμφωνω απολυτα μαζι σου στα περισσοτερα και δεν εγραψα οτι εγραψα για τιποτα απ οσα εγραψες εσυ..
Αυτο που λες για το κομματι της ψυχολογια ισχυει...Απλα κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι ο Ολυμπιακος βρισκοταν σε χειροτερη θεση αφου απο το τελευταιο παιχνιδι με τη Σιενα και μετα εχουν ακουστει παρα πολλα..

Απλα δε μπορω να δεχτω οτι δεν υπηρχε κινητρο και οτι σκεφτονται απο τωρα το F4 και δε σκεφτονται τιποτα αλλο..

Παντως πιστευω για το αγωνιστικο κομματι οτι για το οτι εγινε ντερμπι το παιχνιδι στη κανονικη του διαρκεια εφταιγε ο Ντουντα και η επιμονη του στο Σπανουλη..Ενω υπηρχαν στο παγκο ανα διαστηματα ο Γκορντον,ο Χαλπεριν και ο Τεοντοσιτς που και οι 3 ηταν σε καλη μερα..Εκει πιστευω οτι εγινε ενα λαθος..Δε χρειαζοταν τοσο επιμονη φαινοταν οτι δεν ηταν με τιποτα σε καλη μερα..Και οπως ειπε και ο ιδιο ο Ντουντα εχει να κανει προπονηση 11 μερες και επαιζε με ενεσεις..
tzagasdog
QUOTE(roben @ Apr 17 2011, 02:10 ) *
Έτσι εξηγείται η κακή εμφάνιση του Σπανούλη...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=126840709

αυτο κανει ακομα πιο παραλογη την αποφαση του Ντουντα να τον κρατησει τοσο πολυ στο 4ο δεκαλεπτο και στην παραταση που ηταν προφανες οτι ηταν πολυ κακος.

Το παιχνιδι το εδωσε ο Τεπιτς τωρα τι να λεμε....
lefkadian
QUOTE(Ilias7 @ Apr 17 2011, 01:52 ) *

Aπλα για να καταλαβεις τι εννουμε πολλοι παναθηναϊκοι θα σου αναφερω ενα παραδειγμα του ποδοσφαιρικου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Επι Κυραστα το 2002 εκανε "περιπατο" σε ομιλο του Champions league βγαινοντας πρωτος και στο ελληνικο πρωταθλημα ειχε μεινει τα χριστουγεννα 10 βαθμους πισω!!! Το ατιμο το μυαλο εχει φοβερες δυναμεις. Απαξ και για οποιοδηποτε λογο χασεις την συγκεντρωση σου την πατησες. Επισης μην ξεχνας οτι πολλοι παιχτες (Μπατιστ, ΔΔ, Νικολας, Μαριτς, Τσαρτσαρης) για διαφορους λογους θελουν ειδικη μεταχειριση (πνευματικη αλλα και σωματικη). Ναι και ο ΟΣΦΠ επαιξε με την Σιενα αλλα εχασε τρια ματς αμαχητι ενω στο 1ο εκανε περιπατο. Τα τεσσερα παιχνιδια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ηταν στο "κοκκινο" για σαραντα λεπτα. Και στο φιναλε το πρωταθλημα (και σωστα για εμενα) περναει σε 2η μοιρα. Προεχει το ευρωπαϊκο ασυζητητι.
Και φιλε Ηλια δεν ξερω αν ο ΟΣΦΠ κερδισε αδικα ή δικαια. Ξερω οτι στην κανονικη διαρκεια ακομα και με αυτα τα χαλια ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αν ηθελε ειχε τον πρωτο λογο για τη νικη. Αλλα αφου συμφωνεις σε πολλα με το roben τοτε στην ουσια συμφωνουμε...
comrade
QUOTE(Ilias7 @ Apr 17 2011, 02:11 ) *
Απλα δε μπορω να δεχτω οτι δεν υπηρχε κινητρο και οτι σκεφτονται απο τωρα το F4 και δε σκεφτονται τιποτα αλλο...

Συμφωνω με το πρωτο σκελος της προτασης σου, διαφωνω με το δευτερο.

Σιγουρα θα ειχαν και λιγο το μυαλο στη βαρκελωνη.
Ilias7
QUOTE(lefkadian @ Apr 17 2011, 02:14 ) *
Aπλα για να καταλαβεις τι εννουμε πολλοι παναθηναϊκοι θα σου αναφερω ενα παραδειγμα του ποδοσφαιρικου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Επι Κυραστα το 2002 εκανε "περιπατο" σε ομιλο του Champions league βγαινοντας πρωτος και στο ελληνικο πρωταθλημα ειχε μεινει τα χριστουγεννα 10 βαθμους πισω!!! Το ατιμο το μυαλο εχει φοβερες δυναμεις. Απαξ και για οποιοδηποτε λογο χασεις την συγκεντρωση σου την πατησες. Επισης μην ξεχνας οτι πολλοι παιχτες (Μπατιστ, ΔΔ, Νικολας, Μαριτς, Τσαρτσαρης) για διαφορους λογους θελουν ειδικη μεταχειριση (πνευματικη αλλα και σωματικη). Ναι και ο ΟΣΦΠ επαιξε με την Σιενα αλλα εχασε τρια ματς αμαχητι ενω στο 1ο εκανε περιπατο. Τα τεσσερα παιχνιδια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ηταν στο "κοκκινο" για σαραντα λεπτα. Και στο φιναλε το πρωταθλημα (και σωστα για εμενα) περναει σε 2η μοιρα. Προεχει το ευρωπαϊκο ασυζητητι.
Και φιλε Ηλια δεν ξερω αν ο ΟΣΦΠ κερδισε αδικα ή δικαια. Ξερω οτι στην κανονικη διαρκεια ακομα και με αυτα τα χαλια ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αν ηθελε ειχε τον πρωτο λογο για τη νικη. Αλλα αφου συμφωνεις σε πολλα με το roben τοτε στην ουσια συμφωνουμε...

Φιλε μου απο τη στιγμη που μιλαμε για το πρωταθλημα ξερεις εξ αρχης οτι μπορει να παιχτει στη διαφορα ποντων..Οποτε το αν ηθελες με κερδιζες δε μου λεει κατι εμενα αυτο..
Οπως ειπα δε μπορω να δεχτω το οτι δεν ειχατε κινητρο και οτι σκεφτεστε μονο την Ευρωπη..Και επειδη ο Παο εχει καποιους μεγαλους παιχτες δε μπορω επισης να δεχτω οτι αφησαν τους ευατους τοσο εξω απο το παιχνιδι ωστε να μη τους νοιαζει η πρωτη θεση..Κανεις δε σε βεβαιωνει οτι θα κερδισεις καποιο παιχνιδι στο ΣΕΦ στους τελικους..Απλα κανετε υποθεσεις..Το ιδιο θα μπορουσα να κανω και εγω λεγοντας οτι θα ειστε κουρασμενοι απο το F4 κπλ..
lefkadian
QUOTE(KingCrimson @ Apr 17 2011, 01:53 ) *
Μου αρεσει το στιλ που γραφουν καποιοι παναθηναϊκοι...και καλα τωρα δε τρεχει τπτ και η ομαδα εχει αλλου το μυαλο της κλπ. ...εδω ο ΖΟΤς τους εχει και παιζουν σα σκυλια ακομα και με τον Ηρακλη, γιατι να αφησει ενα ματς με τον Ολυμπιακο?
Λυπηθηκε τα παιδια..μηπως?
Αν χασει το πρωταθλημα ο Παο, μη γραψει κανενας, οτι ηταν αδιασμενα τα παιδια απο την υπερπροσπαθεια στο F4..
Ειναι επαγγελματιες και πρεπει να παιζουν σα ρομποτ ολα τα ματς!

Εννοειται οτι δεν τρεχει τιποτα απο αυτη την ηττα. Αλιμονο. Δεν χασαμε τιποτα. Τα παντα στη σειρα τους. Final four, κυπελλο, τελικοι πρωταθληματος...
Αν χασει το πρωταθλημα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σιγουρα το σωματικο-ψυχολογικο αδειασμα απο το F4 ειναι σοβαρη δικαιολογια. Και δυστυχως δεν υπαρχει επαγγελματιας και ειδικα στον αθλητισμο που να ειναι ρομποτ. Και λαθη θα γινουν και η συγκεντρωση θα χαθει, και ηττες οδυνηρες θα ερθουν. Ισχυει για τις καλυτερες ομαδες και για τους καλυτερους αθλητες. Ετσι ειναι ο αθλητισμος...
Anaz
Λοιπον χωρις να εχω διαβασει καθολου τι εχει γραφτει, εγω εχω μονο να πω τα εξης:
-Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT στον Χαλπεριν!! Μπραβο ρε παιχτάρα, το πηρες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!! 77.gif
-Αξιος συμπαραστατης το ετερο πλεον πουλεν, ο Γκορντον! Και μου αρεσε κι ο Κεσελ που παρολο που δεν του βγηκαν τα σουτ, εδειξε οτι μπορει να συνεισφερει.
Απο΄κει και περα..
-Και στο Σεφ χεσμενος ρε Σπανουλη απεναντι στην παλια σου ομαδα???
-Χωρις Νεστο ο Ολυμπιακος δεν παιρνει πρωταθλημα. Θα ειναι τρομερο κατορθωμα-υπερβαση.
-Ο Τεο επρεπε να χασει τη μια βολη στο τελος της κανονικης διαρκειας, αλλα.... Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΞΕΡΕΙ!!! rolleyes.gif help.gif 32.gif
lefkadian
QUOTE(Ilias7 @ Apr 17 2011, 02:21 ) *
Φιλε μου απο τη στιγμη που μιλαμε για το πρωταθλημα ξερεις εξ αρχης οτι μπορει να παιχτει στη διαφορα ποντων..Οποτε το αν ηθελες με κερδιζες δε μου λεει κατι εμενα αυτο..
Οπως ειπα δε μπορω να δεχτω το οτι δεν ειχατε κινητρο και οτι σκεφτεστε μονο την Ευρωπη..Και επειδη ο Παο εχει καποιους μεγαλους παιχτες δε μπορω επισης να δεχτω οτι αφησαν τους ευατους τοσο εξω απο το παιχνιδι ωστε να μη τους νοιαζει η πρωτη θεση..Κανεις δε σε βεβαιωνει οτι θα κερδισεις καποιο παιχνιδι στο ΣΕΦ στους τελικους..Απλα κανετε υποθεσεις..Το ιδιο θα μπορουσα να κανω και εγω λεγοντας οτι θα ειστε κουρασμενοι απο το F4 κπλ..

Απλα λεω οτι ακομα και με την σημερινη τραγικη εμφανιση της ομαδας μου η αισθηση που εχουμε οι περισσοτεροι ειναι οτι η εδρα "σπαει". Και οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σημερα εχασε την 1η απο τις τεσσερις ευκαιριες για σπασιμο εδρας. Βεβαιως και κανουμε υποθεσεις. Και εσυ μπορεις να πεις οτι με Νεστεροβιτς και καλο Σπανουλη θα κανεις "περιπατο" και θα παρεις το πρωταθλημα χαλαρα. Απλα μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των παναθηναϊκων αμα ειναι να "διαλεξει" καποιον τιτλο διαλεγει ασυζητητι τον ευρωπαϊκο. Αν ομως ειχαμε αποκλειστει απο την Μπαρτσα σημερα θα ειχαμε "θεμα". Για μενα το πλεονεκτημα εδρας δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο οσο παιζει η κατασταση που θα εμφανιστουν και οι δυο ομαδες τον Ιουνιο αλλα και ασταθμητοι παραγοντες οπως π.χ. οι τραυματισμοι...
Επισης για οσους παρακολουθουν την ομαδα χρονια εκανε "μπαμ" απο μακρια οτι παει πολυ χαλαρα, χωρις παθος και χωρις ιδιαιτερη συγκεντρωση. Πολλοι απο εμας ειχαν προβλεψει με τον ενα ή τον αλλο τροπο την ηττα. Δεν ξερω τι θα γινει στο κυπελλο ή στους τελικους απλα γραφω αυτα που βλεπω ή διαισθανομαι απο τον περιγυρο μου, τα sites, τις εφημεριδες...
PARISINOS
QUOTE(Ilias7 @ Apr 17 2011, 00:21 ) *
Οπως ειπα δε μπορω να δεχτω το οτι δεν ειχατε κινητρο και οτι σκεφτεστε μονο την Ευρωπη..

Κανεις δεν ειπε οτι ο ΠΑΟ δεν ειχε κινητρο. Απλα ειχε λιγοτερο απο τον ΟΣΦΠ και τα ντερμπυ τα κερδιζει προτιστως η ομαδα με το μεγαλυτερο κινητρο.
Οσο και να μην αρεσει σε πολλους φιλους του ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ θεωρει οτι μπορει να κερδισει παντου. Σωστο η λαθος θα κριθει εκ του αποτελεσματος, αλλα δεν αλλαζει οτι αυτη ειναι η πεποιθηση που επικρατει στους φιλαθλους αλλα κυριως στην ομαδα του ΠΑΟ. Ξερουν οτι μπορουν να κερδισουν παντου, ως εκ τουτου το σημερινο ματς ηταν σημαντικο μεν, οχι ζωης και θανατου δε.
Ο ΟΣΦΠ παλι δεν θεωρουσε ουτε μπορουσε να παρει πρωταθλημα με μειονεκτημα . Σωστο , λαθος παλι δεν ξερω. Αυτη ηταν η γενικη εικονα που επικρατουσε . Εδω οι περισσοτεροι δεν πισταυαν οτι θα κερδιζαν σημερα μεσα στο ΣΕΦ. Γι αυτο λοιπον και σημερα ηταν ματς σταθμος για τον ΟΣΦΠ και αυτο εκρινε και τον νικητη. Ο ενας επαιζε τελικο, ο αλλος αλλο ενα δυσκολο παιχνιδι. Με το φαιναλ 4 σε 20 μερες , τους παιχτες κουρασμενους, δυο παιχτες ανετοιμους (μαριτς/νικολας) δεν εμπλεκεσαι σε πολεμο χαρακοματων που θα τελειωσει με απωλειες. Ειδικα οταν το οφελος δεν ειναι τεραστιο. Κανεις στον ΠΑΟ δεν θα ρισκαρε οτιδηποτε για το ν φαιναλ 4 απλα για να κερδισει το πλεονεκτημα. Πολυ απλα γιατι ο ΠΑΟ ειναι εμπειρη ομαδα και ξερει οτι το πλεονεκτημα δεν σου εξασφαλιζει παρα μονο ενα μικρο πλεονεκτημα , τιποτα παραπανω...

Για το ματς δεν θα κανω καποιο σχολιο. Για μενα καμια σχεση δεν θα εχουν τα ματς των τελικων.
Το μονο που αποδειχτηκε απο αυτο το ματς ειναι οτι η εδρα σπαει και μαλιστα ευκολοτερα απ οσο πιστευουν πολλοι. Αποδειχτηκε και περσυ , και φετος και στην ευρωλιγκα , παντου. Μην υπερτιματε την εδρα, γιατι θα ξαναγινει οτι εγινε προπερσυ , που με το που εχασε το πρωτο παιχνιδι ο ΟΣΦΠ στην εδρα του , θεωρησε οτι εχασε και τη σειρα. Η εδρα σπαει, και δεν μιλαω μονο για το ΣΕΦ αλλα και για το ΟΑΚΑ...

Το πως καταφερε ο ΟΣΦΠ να χασει το μομεντουμ στις αρχες του τριτου οταν γεναγανε μεχρι και τα κοκορια του, αλλα και να αφησει να παει το ματς στην παραταση ειναι εκπληκτικο. Ειδικα στη φαση με τις βολες του παπαλουκα, μεχρι και 5χρονος θα ειχε καταλαβει οτι επρεπε να βαλει μονο μια...Τεσπα λαθη γινονται σε δυσκολες στιγμες αλλα αυτο παραηταν χοντρο...

Υ.Γ. ΔΔ παλι επικος. Εκπληκτικη αμυνα, αλλα και 21/7/7 . Οτι και να πω ειναι λιγο.
Υ.Γ2. Χαλπεριν ρισπεκτ...Μονο εκεινο απο τη σεντρα εχασε....
Anaz
Το πως καταφερε ο ΟΣΦΠ να χασει το μομεντουμ στις αρχες του τριτου οταν γεναγανε μεχρι και τα κοκορια του, αλλα και να αφησει να παει το ματς στην παραταση ειναι εκπληκτικο. Ειδικα στη φαση με τις βολες του παπαλουκα, μεχρι και 5χρονος θα ειχε καταλαβει οτι επρεπε να βαλει μονο μια...Τεσπα λαθη γινονται σε δυσκολες στιγμες αλλα αυτο παραηταν χοντρο...
Σωπα ρε.. Μην τα λες αυτα!! Ο μαεστρος Ντουντα ξερει λεμε!! Μπορει ολη η Ελλαδα να απορουσε γιατι ο εκτος τοπου και χρονου Σπανουλης παρεμενε στο παρκε, αλλα ο Ντουντα ηξερε!!

ΔΔ παλι επικος. Εκπληκτικη αμυνα, αλλα και 21/7/7 . Οτι και να πω ειναι λιγο.
Ειναι τρομερα αυτα που κανει ο ΔΔ φετος. Σημερα στο γηπεδο ξερεις τι σκεφτομουν?? Οτι αν αυτος ο παιχτης ειχε δουλευτει αλλιως και ειχε ισως κι αλλη ιδιοσυγκρασια, θα μπορουσε να ειναι απιστευτα θεαματικος παιχτης και σκορερ, επιπεδου..(και sorry αν καποιοι με θεωρησουν ιεροσυλο) Τζινομπιλι!!

ΥΓ:Η φαση με την αλευ ουπ στον Μπατιστ ΤΡΟΜΕΡΗ, αλλα το νο.1 χαιλαιτ ηταν η πασα του Μιλος!! Την βλεπαμε με τον apkat απο πολυ καλη γωνια στο γηπεδο, ακριβως απο πισω, και σχολιασα εκεινη την ωρα οτι δεν εχω ξαναδει στα Ευρωπαικα γηπεδα τετοιο πασερ τα τελευταια χρονια. Ουτε ο Θοδωρας, ουτε ο Σαρας κατα τη γνωμη μου ΤΕΤΟΙΕΣ απιστευτης δυσκολιας πασες..
Ginobili
QUOTE(lefkadian @ Apr 17 2011, 00:29 ) *
Απλα λεω οτι ακομα και με την σημερινη τραγικη εμφανιση της ομαδας μου η αισθηση που εχουμε οι περισσοτεροι ειναι οτι η εδρα "σπαει". Και οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σημερα εχασε την 1η απο τις τεσσερις ευκαιριες για σπασιμο εδρας.

Για μένα ουσιαστικά την σπάσαμε την έδρα σήμερα.Όταν ο Διαμαντίδης χάνει επίτηδες την βολή στο 76-76...για να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση...τι να πεις.Βέβαια στο τέλος το μετάνιωσε....αχαχαχαχα!!! Ήταν πραγματικά απόλαυση να βλέπω τον Ζοτς να ξεκαρδίζεται μέσα στο ΣΕΦ. tongue.gif
Κατά τα άλλα,εγώ αποκόμισα θετικά πράγματα για την συνέχεια παρά την ήττα.Απέδειξε σήμερα ο ΠΑΟ ότι έχει μέταλλο και στόφα μεγαλύτερης ομάδας από τον Ολυμπιακό.Ήταν διόλου φαεινότερο ότι έχουν ψυχολογία ανωτέρου,και το έδειξαν στο τέλος.
-Ελπίζω ο Σάτο να μην ξαναγίνει τουρίστας όπως ήταν.
-Ήταν πολύ ανησυχητικό το καλάθι που έφαγε ο Τσαρτσαρής από τον Έρτσεκ.Δεν κρύβω πως προβληματίστηκα μετά από αυτό..και την γενικότερη εικόνα του.
-Ο Μάριτς δεν ήταν καλός.Ίσως έκανε το χειρότερο του παιχνίδι φέτος..και φυσικά περιμένω με την πάροδο του χρόνου να βελτιωθεί.
-1000 μπράβο στον Καλάθη.Έπαιξε εξαιρετικά σήμερα,ήταν κομβικός σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και έδειξε ότι τα παιχνίδια με την Μπάρτσα δεν ήταν απλά ματς ειδικών συνθηκών-αποστολής ναβάρο.Κρίμα για το παραμυθένιο 5ο φάουλ που τον χρέωσαν. 68.gif Και όπως φάνηκε...έπρεπε να παίξει περισσότερο στην θέση του Τέπιτς.Ομολογώ ότι δικαιώνεται ως ένα βαθμό (γιατί διαφωνούμε σε κάποια πράγματα biggrin.gif )ο Παρισινός για την πίστη του στον Νικ.

Υ.Γ Για τον Τέπιτς βέβαια...απαξιώ να ασχοληθώ.Το φόρουμ που γράφουμε εξάλλου έχει αντικείμενο το μπάσκετ.
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Apr 16 2011, 23:50 ) *
Υ.Γ Για τον Τέπιτς βέβαια...απαξιώ να ασχοληθώ.Το φόρουμ που γράφουμε εξάλλου έχει αντικείμενο το μπάσκετ.

Για τον τεπιτς, εγω ειχα χασει την πιστη μου οσον αφορα του μελλον του στον ΠΑΟ εδω και καιρο. Ωστοσο εξακολουθουσα να πιστευω οτι ειναι καλος παιχτης και απλα δεν ταιριαζει σε μας. Οτι αλλου θα εδειχνε ισως το ταλεντο του.

Ωστοσο τοσο "χεσμενο" παιχτη ( σορρυ για την εκφραση αλλα το "γατακι" απαγορευεται ακουσα smiley.gif ) εχω καιρο να δω, πραγμα που με κανει να πιστευω οτι μαλλον δεν κανει για μεγαλη ομαδα.
Τον ειδα με την μπαρτσα και στο 4ο παινχιδι που επαιξε μερικα λεπτα, κυριολεκτικα -πρωτη φορα το εβλεπα- δεν μπορουσε να περπατησει ισια απο το ανχος. Ειπα, αντε ισως ετυχε λογω της κρισιμοτητας του παιχνιδιου.

Σημερα παλι τα ιδια. Εφαγε 3 ταπες ενω ειχε πλεονεκτημα στη φαση. Κριμα γιατι ταλεντο εχει ...Απλα δεν μπορει ψυχολογικα και αυτο δεν διορθωνεται με τιποτα σχεδον...(φταει βεβαια και ζοτς με την εμμονη να τον βαλει ασσο, πραγματικα μονο στο 3 τον βλεπω εγω προσωπικα να μπορει να κανει καριερα σε ομαδα επιπεδου)...
The Warlus
Βασικά ας μην δώσουμε τόση σημασία στο ότι "σπάει η έδρα",χαίρω πολύ,παντού σπάει.
Ο ΠΑΟ σήμερα ήταν απογοητευτικός και δεν ξέρω τι θα έκανε δίχως Διαμαντίδη,ο οποίος εντάξει,ξέρει πολύ μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλη αδυναμία στο να τελειώσει το ματς,καθώς συνεχίζει να προτιμά να σουτάρει για 3. rolleyes.gif
Δεν νομίζω ότι θα μοιάζει με τους τελικούς αυτό το ματς σε καμία περίπτωση
saou
Νομίζω σήμερα ήμασταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το ματς -παίζοντας βέβαια ότι να ναι μπάσκετ, όπως και ο ΠΑΟ- και πάλι κατάφεραν να γίνει ντέρμπι και εαν δεν ενδιαφερόταν για διαφορές ο ΠΑΟ ανετα θα μπορούσε να το είχε κλέψει με τη βολή του Διαμαντίδη.

Ακόμα χέζονται πάνω τους όποτε είναι να κερδίσουν τους πράσινους, ή ακόμα έχει τον αέρα των αναμετρήσεων ο Παναθηναικός, όπως το βλέπει κανείς. Η ακυβερνησιά που παρατηρήθηκε στα τελευταία λεπτά δεν τιμάει καθόλου το σοφό. Αφού ξεπέρασε τα δύσκολα και έφτασε το ματς εκεί που το έφτασε, δεν έπρεπε να βγάλουμε τη μπέμπελη γι άλλη μια φορά.

Τέλος πάντων το σημερινό δε λέει και πολλά για το τι έπεται στους τελικούς. Τουλάχιστον εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα, ηρεμία για κάνα μήνα ακόμα, και βλέπουμε...
spysta
το παινχιδι πηγε ΟΠΩΣ ακριβως το περιμενα .. μετριο ποιοτικα και με ατομικες εξαρσεις κυριως.η ΝΙΚΗ μετραει πανω απ ολα οπως κ να ερθει .. κ η ομαδα αξιζει συγχαρητηρια καθως το ΣΟΚ των τελευταιων ημερων με την Σιενα και τον Ρασο ηταν ΜΕΓΑΛΟ και δυσκολο να διαχειριστει σε ενα ντερμπυ με τον αιωνιο αντιπαλο

--Γιοταμ ΦΟΒΕΡΟΣ
--Κακος Ντουντα σημερα
--Σπανουλης με 5 ενεσεις
--ΤρελοΜΙΛΟΣ
--Γκορντον εγγυηση πλεον
--Μπουρου μετριος
ALdaperan
Κάτι άλλο που δεν αναφέρθηκε :

Ο κόσμος του ολυμπιακου θυμάται την ομάδα μονο μετα απο επιτυχίες !! Το σεφ χτες κατα το 1/3 ήταν άδειο!!
joi
Μερικές σκόρπιες παρατηρήσεις από έναν ουδέτερο. Δεν θα μπω στην συζήτηση με τα κίνητρα μια και είναι εν πολλοίς θεωρητική. Σε αυτά που είδα λοιπόν:

1. Το ευχαριστήθηκα το παιχνίδι. Ήταν λίγο άναρχο, αλλά είχε καλές προσωπικές εμφανίσεις και πάθος. Το κλείσιμο της κανονικής διάρκειας είχε πλάκα.

2. Ο Διαμαντίδης είναι αυτήν την στιγμή ο θεός του μπάσκετ. Η χθεσινή εμφάνιση του είναι καταπληκτική. Τρέλα.
3. Ο Χαλπερίν έπαιξε τρομερά. Επιθετικά ήταν απολαυστικός.
4. Ο Σπανούλης χθες... δεν.
5. Ο Τεοντό είναι τρελοκομείο. Κάποια από τα πράγματα που κάνει τον κατατάσσουν ένα μπασκετικό επίπεδο πάνω από τους άλλους (πχ. Η πάσα). Από την άλλη φαίνεται να παίζει σε έναν κόσμο που υπάρχει στο μυαλό του μόνο. Το φάουλ που κάνει όταν βγαίνει να παίξει άμυνα με τον ώμο είναι από άλλο άθλημα.
6. Ο Μπουρούσης πάλι πήγε να το χάσει το παιχνίδι. Τα τρίποντα του στο 4το δεκάλεπτο είναι για σφαλιάρες.
7. Ο Καλάθης ανεβαίνει. Πόσο ψηλά θα φτάσει?
8. Ο Ολυμπιακός έχει (αυτήν την στιγμή) πιο πολύ βοήθεια από τους μη βασικούς παίχτες του.
9. Respect στην προσπάθεια του Γλυνιαδάκη να γίνει παίκτης μπάσκετ. Δεν τα έχει καταφέρει, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η προσπάθεια και μόνο φτάνει.
10. Ο Παπαλουκάς πρέπει να το σταματήσει σιγά σιγά. Από την άλλη η εμπειρία του σε κάποιες στιγμές κάνει διαφορά. Όχι πάντως στην φάση με τις βολές.
11. Προπονητικά είχε πλάκα χθες. Η ισορροπία των πάγκων είναι καλύτερη από ότι πέρυσι. Η διαφορά είναι ότι από την μια μεριά ο Ντούντα χάνει κάποιες φάσεις στην ροή του αγώνα. Στην άλλη πλευρά τις φάσεις τις χάνουν οι παίκτες, όχι ο coach.
12. Το πιο βασικό (και πήγα να το ξεχάσω). Αν κάποια από τις δύο ομάδες είχε 3άρι με @@ χθες, θα το έπαιρνε το παιχνίδι περπατώντας.

ΥΓ. Έχω κι άλλα να πω, αλλά βαριέμαι να γράφω βιβλία Κυριακή πρωί.
ΥΓ2. Θα ήθελα το ελληνικό μπάσκετ να προχωρούσε και λίγο έξω από Ολυμπιακό-Παναθηναικό, αλλά ως εκεί έχει. (άσχετο, αλλά έπρεπε να το πω).
LFO
QUOTE(Air Kef @ Apr 16 2011, 22:10 ) *
ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ, ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΠΧ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΣΙΜΟ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΙΠΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΑΘΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΤΟΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ.
ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΑΘΙ.

ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;;;

Φιλαρακι μην γραφεις κεφαλαια, ενοχλουν, ειναι σαν να φωναζεις. Καλωσηρθες, ελπιζω να γινεις μονιμος 69.gif

QUOTE(ALdaperan @ Apr 17 2011, 08:11 ) *
Κάτι άλλο που δεν αναφέρθηκε :

Ο κόσμος του ολυμπιακου θυμάται την ομάδα μονο μετα απο επιτυχίες !! Το σεφ χτες κατα το 1/3 ήταν άδειο!!

Σαφεστατα υπηρχεμια ξενερα αλλα στο ΣΕΦ στα ντερμπι υαρχει παντα κοσμος και απο την επαρχια, πουλμαν και λοιπα...ΛΟγω της σημερινης φιεστας δεν ειναι οτι πιο ευκολο να ανεβοκατεβαινεις αθηνα στο καπακι...

Μπραβο στην ομαδα για μια αγχωτικη αλλα πολυ ομορφη βραδια...Ξανασκεφτομαι το χθεσινο παιχνιδι και πιστευω τελικα οτι σωστα εγινε οτι εγινε εχθες απο τον ολυμπιακο και τον ντουντα ακομα και με κινδυνο την ηττα....Ο Ολυμπιακος παιζει παντα για να νικαει. Ακομα περισσοτερο οταν παιζει με τον ΠΑΟ....Οποιος σχεδιαζει ηττες στο τελος χανει. Χανει αξιοπρεπεια,χανει τα αυγα και τα πασχαλια....Χιλες φορες να χασω προσπαθοντας να κερδισω παρα να κερδισω προσπαθοντας να χασω. Δεν ταιριαζει αυτο στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας μας ουτε του κοσμου μας...
ALdaperan
QUOTE(LFO @ Apr 17 2011, 10:05 ) *
Φιλαρακι μην γραφεις κεφαλαια, ενοχλουν, ειναι σαν να φωναζεις. Καλωσηρθες, ελπιζω να γινεις μονιμος 69.gif

Σαφεστατα υπηρχεμια ξενερα αλλα στο ΣΕΦ στα ντερμπι υαρχει παντα κοσμος και απο την επαρχια, πουλμαν και λοιπα...ΛΟγω της σημερινης φιεστας δεν ειναι οτι πιο ευκολο να ανεβοκατεβαινεις αθηνα στο καπακι...

Η φιεστα σας στο ποδοσφαιρο σημερα ειναι? Οπως και να χει βάζεις προταιρεότητες . Οι καθαρά μπασκετικοί φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα . Δεν τρέχουμε μόνο όπου υπάρχουν χαρές (ποδόσφαιρο)

Αν και ο μπασκετικός κόσμος(φίλαθλοι) στην ελλάδα είναι λιγότερος σε σχέση με τον ποδοσφαιρικο . Τεσπα
vastravoud
Θα συμφωνήσω με όλους ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι, που κέρδισε ΔΙΚΑΙΑ ο Ολυμπιακός.

Θα διαφωνήσω ότι επίτηδες αφήσαμε σουτ: Τα 2 κολλητά που φάγαμε από τον Γκόρντον ήταν αποτέλεσμα ΛΑΘΩΝ τις άμυνας, όπως αντίστοιχα και 1-2 του Χαλπερίν. Ο Τεοντόσιτς είναι σπουδαίος σουτέρ και μπορεί να βάλει μεγάλα σουτ, έστω και με....ορειβασία ή ταμπλώ tongue.gif Το μεγάλο θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ. Έμενε συνεχώς πίσω αλλά το γύριζε. Έχουμε σπουδαίο μέταλλο ομάδας...

Δεν κρίθηκε απολύτως τίποτα φυσικά, και για τον Παναθηναϊκό τα σπουδαία είναι σε 3 εβδομάδες, όπου ελπίζω ότι όλη η ομάδα θα εμφανιστεί συγκεντρωμένη.

Επιπλέον:
--> Ο ΔΔ πρέπει να ζητήσει επιπλέον επίδομα, κι ας τα κόβει σιγά σιγά το Δ.Ν.Τ tongue.gif

--> Χαίρομαι να βλέπω τον Καλάθη να "μεγαλώνει". Μπράβο! Αν είχαμε τον Ντρου θα κέρδιζε άλλο ένα 5-10λεπτο ξεκούρασης ο Μήτσος

--> Ο Τόμιτς απαράδεκτος.

--> Τον καημένο τον Τέπιτς σε λίγο θα τον λυπάται ο Ολυμπιακός και θα του δίνει επίτηδες λέι-απ μπας και πάρει πάνω του το παιδί.

--> Από πλευράς ατμόσφαιρας και συμπεριφοράς μάλλον είναι το κορυφαίο ντέρμπι που θυμάμαι. Μπράβο! Ελπίζω να συνεχιστεί και στους τελικούς(αν και αμφιβάλλω).
giannis_mg
QUOTE(Giannis_23 @ Apr 12 2011, 20:50 ) *
Αυτο το ματς νομιζω πως ειναι απ'τα πιο περιεργα των τελευταιων ετων.
Ειναι ενα ματς που οι παιχτες του Ολυμπιακου παιζουν τα ''κεφαλια'' τους μεσα σε πολλα εισαγωγικα.Αν χασουν η ψυχολογια φτανει πιο πατο και απ'τον πατο και ο κοσμος νομιζω πως θα αγανακτησει οσο ποτε αλλοτε με το μπασκετ.
Εμεις παλι νομιζω πως πρωτος και σημαντικοτερος στοχος θα ειναι να μην υπαρξει κανενας τραυματισμος.
Οσο και αν ειναι ντερμπυ νομιζω πως απο πλευρας των οπαδων του ειναι ενα απ'τα πιο αδιαφορα ντερμπυ των τελευταιων ετων και μεσα σε αυτους ειμαι και εγω καθως κερδισουμε ή χασουμε για 20 ολων το μυαλο καλως(για μενα,ναι) ή κακως βρισκεται στη Βαρκελωνη και στο 6ο αστερακι,στα ματς τιτλου αλλαζουν τα πραγματα αλλα και παλι πρωτος και κυριοτερος στοχος για τη χρονια ειναι το 6ο και οχι το κυπελλο ή το πρωταθλημα.Αν το σηκωσουμε μετα μπορουμε να δουμε με ηρεμια τους εγχωριους τιτλους και να οργανοθουμε και να τα χτυπησουμε οπως κανουμε παντα αλλα πρωτα η Βαρκελωνη.
Τωρα το αν μπορουμε να παρουμε τη διαφορα και τη νικη,σαφως και μπορουμε αλλα απ'την αλλη ο ΠΑΟ εχει δειξει πολλακις οτι μπορει να κερδισει σε οποιο κρισιμο παιχνιδι θελει στο Σ.Ε.Φ και να σπασει εδρα οποτε και με μειονεκτημα να μπουμε στους τελικους κανενα προβλημα δεν υπαρχει.

Καλως ή κακως αυτο το ντερμπυ νομιζω για τη μια πλευρα ειναι απ'τα πιο αδιαφορα που εχουν παιχτει ever και φαινεται και απ'το πως το αναμενει ο κοσμος του(βλ.Μπαρτσα που περιμεναμε σαν τρελοι την ωρα για να το δουμε το εκαστοτε ματς της σειρας ή να παμε γηπεδο και μετραγαμε και τα λεπτα,ζουσαμε για αυτα τα ματς),ολοι εχουμε το μυαλο μας στη Βαρκελωνη και οσο και να μην αρεσει σε καποιους αυτο το ματς φανταζει και σαν ''αγγαρεια'' παλι σε πολλα εισαγωγικα καθως ναι μεν απ'τη μια δεν κρινεται και κατι το ζωης ή θανατου και απ'την αλλη υπαρχει και σε 20 μερες το πολυαναμενο Φαιναλ 4 που αναμενουμε ολοι(παιχτες,προπονητης,οπαδοι,διοικηση).

Σιγουρα ομως οι παιχτες θα κατεβουν για τη νικη απλως και να μην τα καταφερουνε παρα πολυ λιγοι θα νοιαστουν.

Λοιπον ειχα παραθεσει αυτο το ποστ πολλες μερες πριν το ντερμπυ και νομιζω αντικατοπτριζει την εικονα του ΠΑΟ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα σχολια ''θυμιζουμε προ Μπαρτσελονα εποχη'' ή αλλα τετοια.
Δηλαδη υπηρχε καμια περιπτωση να κατεβουν οι δικοι μας και να παιξουν σαν να κρινονται τα παντα(τιτλος).
Ενα παιχνιδι που επρεπε να γινει ηταν για εμας και πρεπει να το καταλαβουμε.
Εγω προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος καθως το ματς παραλιγο να το παρουμε χωρις να παιξουμε σχεδον τιποτα με 0 διαθεση που ειναι δικαιολογημενο.Οταν ο αντιπαλος βαζει τριποντα που μπαινουν 1/100 και εχει εκνευριστικη ευστοχια εξω απ'τη γραμμη,οταν εχεις χασει λογω διαθεσης γιατι το να παρεις το ριμπαουντ ειναι διαθεση του παιχτη και ηταν φανερο οτι δεν υπηρχε απο εμας και αυτο εχει ως συνεπεια να χανεις 20(δεν θυμαμαι)αμυντικα ριμπαουντ,να εισαι πολυ αστοχος απο εξω ο ιδιος και φερνεις το ματς στη παραταση και στους 2 ποντους στην παρατασης ενω εχανες με διαφορες λεει πολλα.
Δεν νομιζω να περιμενει κανεις ο ΠΑΟ να κανει τα λαθη που εκανε στις επαναφορες οταν το ματς κρινει πολλα και ειναι συγκεντρωμενος σε αυτο,ουτε θα δουμε τον Μιλενκο να παιζει σε ολη τη 3η περιοδου και παρ'οτι ας το πω τραγικος(θα του τα σουρω σε αλλο τοπικ) και τον κραταει στο παρκε,οταν βλεπεις τον Ζοτς να ειναι πιο ηρεμος και απο τι δεν ξερω και εγω τι,τοτε προσωπικα τουλαχιστον δεν προβληματιζομαι.
Ο ΠΑΟ θεωρω πως και μετα το χθεσινο ματς εδειξε οτι μπορει αν ειναι συγκεντρωμενος να νικησει χωρις πολλες δυσκολιες τον ΟΣΦΠ στην εδρα του,οποτε το πλεονεκτημα δεν λεει και πολλα.
Οταν εγω εγραφα το καλοκαιρι οτι θα σκοτωνα για να ειχα τον Γιοταμ στον ΠΑΟ στη θεση του μπασκετμπολιστα(?) Τεπιτς πολλοι ισως με λεγανε τρελο.Βεβαια ειναι ενας παιχτης που στα επομενα 10 ματς μπορει να βαλει συνολο 10 ποντους,ειναι παιχτης με πολλα σκαμπανεβασματα.
Οπως ειπα και στο αλλο ποστ πολλοι λιγοι θα κατσουν να νοιαστουν το οτι εχασε ο ΠΑΟ χθες και προσωπικα το οτι ο ΠΑΟ ετσι οπως επαιξε εφερε τον ΟΣΦΠ στα ορια του,μονο προβληματισμο δεν θα πρεπει να φερει και ουτε προκειται στον Ζοτς και στον κοσμο.

Οι διαιτητες ηταν καταπληκτικοι,περα απο καποια σφυριγματακια που πηραν τα μεγαλα ονοματα(Τεο με Φωτση ή ο Μητσος με τον Λουκας που του πηρε καθαρα τη μπαλα)αλλα ειναι λογικο αυτο.Μπραβο τους ολες οι αποφασεις ηταν ολοσωστες και οι τεχνικες ποινες και ελπιζω αυτη η ανουσια καραμελιτσα πριν τα ματς με τους ref να αρχισει να τελειωνει απ'τη μια πλευρα.

Ο Τομιτς ας μην τον σχολιασω,χρονο χαλαω και τιποτα αλλο κα θα μαζεψω και φαουλ.
Στο Ο.Α.Κ.Α νομιζω θα ειναι ο απολυτος στοχος του κοσμου μετα τη φυγη και του Γιαννακη.

Εχω πει και κατι για τον Αγγελου,δεν γινεται ο Ολυμπιακος να εχει για προπονητη τον καταπληκτικο και gentleman Ντουντα και διπλα του να υπαρχει ο Αγγελου που μονο να προκαλει ξερει και τιποτα παραπανω.Κακο κανει στην εικονα του ΟΣΦΠ και τιποτα αλλο,πρεπει να φυγει και πρεπει να το καταλαβει και ο Ντουντα.
Δεν νομιζω ο Μαρμαρινος να εχει να ζηλεψει τιποτα.
rahxephon
Το συγκεκριμένο ματς ήταν ειδικών συνθηκών(ειδικά το τέλος της κανονικής περιόδου)και τα ματς που ακολουθούν θα έχουν ελάχιστη σχέση με αυτό που είδαμε χθες.
Από κι και πέρα η ήττα για τον παο δεν πιστεύω ότι δεν αλλάζει κάτι σημαντικό την δεδομένη χρονική στιγμή όσο για τον ολυμπιακό το κυριότερο όφελος πέρα από το πλεονέκτημα έδρας είναι ότι απόκτησε την δυνατότητα να δουλέψει με ηρεμία ένα μηνά πριν αρχίσουν τα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους κάτι που χρειαζόταν για να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται για αυτά τα ματς.

Στα του ματς τώρα στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε πραγματικά άθλιο μπάσκετ(αν και μερικές κλοτσοπατινάδες ήταν εντυπωσιακές με αποκορύφωμα την τάπα στον γκορτον ...από το στεφάνι 69.gif )άλλα στο δεύτερο μέρος τα πράγματα βελτιωθήκαν και ιδιαίτερα το τέλος της κανονικής περιόδου ήταν αρκετά συναρπαστικό.
vastravoud
Για να μην αδικούμε και τον Γκόρντον βέβαια, στο συγκεκριμένο σημείο σηκωθηκε από ΠΟΛΥ πίσω.
tzagasdog
προσωπικα πιστευω οτι ο Παο δεν ηταν καν κοντα στο 100% των δυνατοτητων του και οτι ο Ολυμπιακος με μερικα σουτ σταθηκε τυχερος.
Αλλα δεν θα παραταχθει αυτος ο Ολυμπιακος στους τελικους αυτο να το θυμαστε.

Αν ο Σπανουλης ειναι καλα και ο Τεοντοσιτς με τον Κεσελ συνεχισουν την ανωδικη του πορεια μαζι με την εισαγωγη του Γλυνιαδακη (αναγκαστικα) στην ομαδα, δεν νομιζω ο Παο να εχει ευκολο εργο.

Ο τεοντοσιτς το ξερετε οτι ειναι μεγαλος παιχτης οταν ειναι καλα και ο Κεσελ οταν ειναι φορμαρισμενος ειδατε το καλοκαιρι τι μπορει να κανει.
Για μενα το κλειδι της επιτυχιας του Ολυμπιακου ειναι η διαχειριση των ψηλων του μετα την απουσια του Ρασο, εκτος και αν γυρισει στους τελικους και μπορει να παιξει.
Manu7
QUOTE(vastravoud @ Apr 17 2011, 10:34 ) *
Θα διαφωνήσω ότι επίτηδες αφήσαμε σουτ: Τα 2 κολλητά που φάγαμε από τον Γκόρντον ήταν αποτέλεσμα ΛΑΘΩΝ τις άμυνας, όπως αντίστοιχα και 1-2 του Χαλπερίν. Ο Τεοντόσιτς είναι σπουδαίος σουτέρ και μπορεί να βάλει μεγάλα σουτ, έστω και με....ορειβασία ή ταμπλώ tongue.gif Το μεγάλο θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ. Έμενε συνεχώς πίσω αλλά το γύριζε. Έχουμε σπουδαίο μέταλλο ομάδας...

Για να σε διορθώσω:Και τα 6 του Χαλπερίν ήταν ελεύθερα.Όπως και του Γκόρντον.Οπότε κακή άμυνα + καλή επίθεση με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από τον ΟΣΦΠ wink.gif.
KingCrimson
QUOTE(lefkadian @ Apr 17 2011, 02:21 ) *
Εννοειται οτι δεν τρεχει τιποτα απο αυτη την ηττα. Αλιμονο. Δεν χασαμε τιποτα. Τα παντα στη σειρα τους. Final four, κυπελλο, τελικοι πρωταθληματος...
Αν χασει το πρωταθλημα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σιγουρα το σωματικο-ψυχολογικο αδειασμα απο το F4 ειναι σοβαρη δικαιολογια. Και δυστυχως δεν υπαρχει επαγγελματιας και ειδικα στον αθλητισμο που να ειναι ρομποτ. Και λαθη θα γινουν και η συγκεντρωση θα χαθει, και ηττες οδυνηρες θα ερθουν. Ισχυει για τις καλυτερες ομαδες και για τους καλυτερους αθλητες. Ετσι ειναι ο αθλητισμος...

Ναι εχεις δικιο και θα συμφωνισω, εχει διαφορα ομως αυτο που λες τωρα με το να αρχιζες το ποστ σου, γραφοντας οτι σημερα βαλαμε τα μαυρα γυαλια μας και κατεβηκαμε στο γηπεδο, γιατι την ειδαμε λιγο μπλαζε..οπως εγραψες πριν
vastravoud
QUOTE(Manu7 @ Apr 17 2011, 11:41 ) *
Για να σε διορθώσω:Και τα 6 του Χαλπερίν ήταν ελεύθερα.Όπως και του Γκόρντον.Οπότε κακή άμυνα + καλή επίθεση με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από τον ΟΣΦΠ wink.gif .

Του Χαλπερίν δεν τα θυμάμαι όλα - οπότε δεν έχω γνώμη. Απλώς ανέφερα ότι δεν τα έδωσε επίτηδες ο Παναθηναϊκός όπως τα έδινε στον Τσίλντρες παλιότερα.
KingCrimson
QUOTE(comrade @ Apr 17 2011, 02:08 ) *
Ελα ρε συ king Crimson, δεν ειναι ρομποτ ομως, ανθρωποι ειναι.

Επειδη τους εχουμε βαπτισει επαγγελματιες δεν παει να πει οτι δεν εχουν τις κακες στιγμες τους. Αμα ηταν ετσι δεν θα καταλαβαινε κανεις τους απο εδρα. Εδω ολοκληρη μπαρτσα και στο τελευταιο παιχνιδι στο οακα εδειχνε λιγο χαμενη προς το τελος. Επαγγελματιες δεν ειναι αυτοι?

Και γιατι να μην το γραψει κανενας οτι ηταν αδειασμενα? Μετα το F4 εχεις κυπελλο και τελικους Α1. Κρινονται δυο τιτλοι. Απαιτειται περισσοτεροι ενεργεια απ οτι τα προηγουμενα χρονια.
Και φετος στον παο υπαρχουν παιδια που και μονο που εφτασαν ως εδω γι αυτους ειναι επιτυχια. Δεν εχεις σπανουλη και σαρας που ηταν μπαρουτοκαπνισμενοι και δεν καταλαβαιναν απο τετοιες καταστασεις. Ουτε την παιχταρα τον πεκοβιτς.

Τεσπα.

Υπαρχει παντα και η αλλη οψη του νομισματος, οτι δεν ειμασταν αρκετα καλοι και δεν ειχαμε τις απαιτουμενες επιλογες φετος για να παρουμε το triple crown..οχι οτι το απαιτει κανενας, αλλα θα ηταν μια πολυ καλυτερη απαντηση
giannis_mg
QUOTE(Manu7 @ Apr 17 2011, 11:41 ) *
Για να σε διορθώσω:Και τα 6 του Χαλπερίν ήταν ελεύθερα.Όπως και του Γκόρντον.Οπότε κακή άμυνα + καλή επίθεση με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από τον ΟΣΦΠ wink.gif.

Για του Γιοταμ θα συμφωνησω απολυτα οτι ηταν ελευθερα πλην ισως του τελευταιου αλλα και παλι ειχε clear shot.
Για του Λουκας θα διαγωνησω λογω των δυο συνεχομενων λαθων που καναμε υπηρχε ανισορροπια στην αμυνα καθως ηταν 5 με 4 οποτε με μια πασα του Μιλος βρηκε ελευθερο τον Λουκας και τα εβαλε.Δεν ηταν ουτε κακη μυνα σε συνδυασμο με γρηγορη κυκλοφορια απλως οι δικιοι μας πελαγωμενοι αφησαν τον παιχτη που ειχε ο Μιλος την πιο κοντινη πασα ελευθερο.
Αυτο το διαστημα ηταν ο ορισμος του ''τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ''.Ολα τα λεφτα η ηρεμη παραδοξως εκφραση του Ζοτς που ηταν σαν να ελεγε ''Ειστε τοσο χαζοι???'' cool.gif
frenchman7
Και βέβαια μπορεί να σπάσει η έδρα στα πλευ οφ και από τις 2 πλευρές. Αλλά αυτό δεν με απασχολεί τώρα. Τώρα με νοιάζει που κερδίσαμε και που δεν κατέρρευσε ψυχολογικά η ομάδα!

- Σπανούλης και Ντουντα εκνευριστικοί το τελευταίο 2λεπτο! Πήγα να πάθω εγκεφαλικό..
- Γκόρντον κακαλάτος
- Χαλπερίν μεγάλα 3ποντα. Ελπίζω να τον ξαναδούμε έτσι!
- Redrops.. cool.gif

@ALdaperan Το Σεφ δεν ήταν όπως λες κατά το 1/3 άδειο. Αν δεις το πέταλο των οργανωμένων είναι πάντα ασφυκτικά γεμάτο σε διαδρόμους καρέκλες κλπ… Αν όλοι αυτοί καθόντουσαν πιστεύω δεν θα υπήρχε κενή θέση. Απλά δεν είχε την υπερπληρότητα άλλων ντέρμπυ που είναι γεμάτα και όλα τα καθίσματα και όλοι οι διάδρομοι.

Σε κάποια άλλα θέματα δεν αναφέρομαι γιατί από το γήπεδο δεν είχα σαφή εικόνα..Όπως σφυριγματα κλπ..
Manu7
QUOTE(Giannis_23 @ Apr 17 2011, 11:48 ) *
Για του Γιοταμ θα συμφωνησω απολυτα οτι ηταν ελευθερα πλην ισως του τελευταιου αλλα και παλι ειχε clear shot.
Για του Λουκας θα διαγωνησω λογω των δυο συνεχομενων λαθων που καναμε υπηρχε ανισορροπια στην αμυνα καθως ηταν 5 με 4 οποτε με μια πασα του Μιλος βρηκε ελευθερο τον Λουκας και τα εβαλε.

Μα και γω συμφωνώ για του Λούκας.Εκεί έχασε το τόπι η άμυνα του ΠΑΟ.
Βέβαια θα μπορούσε να κάνει κάποιο φάουλ.
Σε κανέναν δεν άφηνε σουτ η άμυνα του ΠΑΟ.Μόνο στον Παπαλουκά.
Απλά έπαιζε ζώνη και λογικό ήταν να βγάλουμε κάποια ελεύθερα σουτ.
vastravoud
Επί της ουσίας δε διαφωνούμε λοιπόν smile.gif
giannis_mg
QUOTE(Manu7 @ Apr 17 2011, 11:51 ) *
Μα και γω συμφωνώ για του Λούκας.Εκεί έχασε το τόπι η άμυνα του ΠΑΟ.
Βέβαια θα μπορούσε να κάνει κάποιο φάουλ.
Σε κανέναν δεν άφηνε σουτ η άμυνα του ΠΑΟ.Μόνο στον Παπαλουκά.
Απλά έπαιζε ζώνη και λογικό ήταν να βγάλουμε κάποια ελεύθερα σουτ.

Σωστο αλλα οταν πελαγωνεις και κανεις λαθος επαναφορες συνεχομενες μαλιστα,τοτε ο νους και το μυαλο σιγα μην σου πουν να κανεις φαουλ.
Εκει οι δικοι μας εδειξαν οτι ηταν αλλου για αλλου τα μυαλα τους σε βαθμο εκνευριστικο θα ελεγα biggrin.gif .
Και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που ο Ζοτς δεν ειχε παρει το μελιτζανι το χρωμα και δεν τους αρχισε στα γνωστα μπινελικια,
αντ'αυτου εβαλε μεσα τον Τεπις να διορθωσει την κατασταση ohmy.gif
rankin
Σε λένε Γιοτάμ Χαλπερίν και χθες, όποτε έπιανες τη μπάλα στα χέρια σου εκτελούσες
Και το έκανες με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.. Με την ανετίλα ενός αγνού σουτέρ
ΟΚ.. Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι πάντα έτσι.. χθες έβαλες 6 τρίποντα, αύριο μπορεί να βάλεις 1 ή και κανένα...
Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως γιατί είσαι τόσο χέστης? γιατί αυριο, όταν σουτάρεις ένα και το χάσεις, δεν θα τολμήσεις να ξανακοιτάξεις το στεφάνι και θα είσαι περιφερόμενο φάντασμα???

Αγαπητοί μου, η περίπτωση Χαλπερίν χρήζει ιατρικής και ψυχιατρικής μελέτης

Όσο για το πρωτάθλημα, τώρα αρχίζει και αν συνεχιστεί έτσι, θα έχουμε τους πιο κλειστούς σε σκορ και ανοιχτούς σε αποτέλεσμα τελικούς, των τελευταίων 10 χρόνων (τουλάχιστον) ...
Αφήστε νύχια, να χετε να τρώτε....

Ας σχολιάσω και μερικά τυχαία σχόλια φίλων...:

QUOTE(lefkadian @ Apr 17 2011, 02:29 ) *
Απλα λεω οτι ακομα και με την σημερινη τραγικη εμφανιση της ομαδας μου η αισθηση που εχουμε οι περισσοτεροι ειναι οτι η εδρα "σπαει".

εννοείται ότι σπάει
απλά ξέχασες ότι σπάει και το ΟΑΚΑ...

Νομίζω δε οτι ο ΠΑΟ σήμερα πλήρωσε το ότι ένιωσε ότι ολοκλήρωσε την αποστολή του όταν πήγε το παιχνίδι στην παράταση
Ομοίως, ο Ολυμπιακός αν πιστέψει ότι το πλεονέκτημα έδρας ισοδυναμεί με τίτλο, θα το πληρώσει
Όταν φτάσουν τα πλέι-οφ θα πρέπει να κυνηγάει και την νίκη στο ΟΑΚΑ, και όχι μόνο τη νίκη στο ΣΕΦ.
Αν το κάνει, έχει σοβαρές πιθανότητες πλέον για τον τίτλο...
Αν δεν το κάνει, ο τίτλος θα βαφτεί πάλι πράσινος...

QUOTE(spysta @ Apr 17 2011, 05:08 ) *
--Μπουρου μετριος

Διαφωνώ φίλε
ακόμα και τα παλαβά τρίποντα που έκανε, ήταν αποτέλεσμα κακής επιθετικής λειτουργίας της ομάδας...
Ο Μπουρούσης χθες είχε πάθος και εξαιρετική απόδοση, ειδικά στην άμυνα...
Ήταν πολύτιμος, αλλά και εξαιρετικά μόνος στις ρακέτες

Το μεγάλο θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ. Έμενε συνεχώς πίσω αλλά το γύριζε. Έχουμε σπουδαίο μέταλλο ομάδας...

Ο ΠΑΟ είναι η πιο die hard ομάδα στην ευρώπη.. Πραγματικά απίστευτη...
Το έχω ξαναπεί και σε άλλα ντέρμπι στο παρελθόν..
Ειναι η μοναδική ομάδα που μένει 10 πόντους πίσω, με τον αντίπαλο να έχει το απόλυτο μομέντουμ του αγώνα και να παίζει εμφανώς καλύτερα, και καταφέρνει να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης..
Δε ξέρω τι ψυχολογία πρέπει να κουβαλάς για να το καταφέρεις αυτό, και απο την άλλη δε ξέρω πόσο ηττοπαθής πρέπει να είσαι για να κάνεις τα ευκολα δύσκολα, όπως έκανε και χθες ο Ολυμπιακός...

...με συγκεκριμένες ευθύνες βέβαια, αφού η ομάδα αντιμετώπιζε την ζώνη του ΠΑΟ έχοντας τον Σπανούλη τραυματία και σε τραγική ημέρα, όταν θα μπορούσε να ρίξει στο παρκέ τον Μίλος και τον Κέσελι, να σπάσουν την άμυνα με δημιουργία και σουτ, αντίστοιχα...
Γενικά, είχαμε κακό κοουτσάρισμα απο τον Ντούντα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, αλλά γενικά καλό στήσιμο της ομάδας, αν εξαιρέσει κανείς τα τραγικά μαρκαρίσματα του Διαμαντίδη στο τέλος του αγώνα (πχ, Χαλπερίν σε Διαμαντίδη ???? )

Δεν είμαι και πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την τακτική, είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος απο το πάθος και την προσπάθεια...
Αν εξαιρέσει κανείς τους Έρτσεγκ και Μαυροκεφαλίδη, που δεν νοιώθουν (!), όλοι οι άλλοι είχαν πολύ πάθος...

--> Από πλευράς ατμόσφαιρας και συμπεριφοράς μάλλον είναι το κορυφαίο ντέρμπι που θυμάμαι. Μπράβο! Ελπίζω να συνεχιστεί και στους τελικούς(αν και αμφιβάλλω).

Δεν ξέω αν το έπιασε η κάμερα, αλλά για πρώτη φορά υπήρχε κλειστό δίχτυ γύρω γύρω απο ολόκληρο το παρκέ... χωρίς την παραμικρή τρύπα!!!
ήταν λίγο μάταιο να πετάξει κάποιος κάτι, γιατί απλά δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να περνούσε μέσα...
και 7000 φραπέδες να πετούσανε, το πολύ πολύ να πέφτανε τίποτα πιτσίλες στο πάγκο...

QUOTE(oti-nane @ Apr 17 2011, 01:14 ) *
Δεν μπορώ να μην το πω θα σκάσω

Αν γινόταν το ματς αυτό με αντίθετες φανέλες το τι θα διαβάζαμε για τη διαιτησία ούτε που θέλω να φανταστώ....
smiley.gif

απλά δε κράζουμε τη διαιτησία γιατί κερδίσαμε
αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρξαν πολλά απαράδεκτα σφυρίγματα...
και μόνο το εκπληκτικό yes-call στη λήξη του ημιχρόνου, τα λέει όλα...
αν το δεις ποτέ εναντίον του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, έλα να τα ξανασυζητήσουμε
Και δεν θα μιλήσω για το πόσο εύκολα μάζεψε 2 φάουλ, αγγίζοντας την αύρα του Καλάθες ο Μπουρούσης, στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, γιατί είναι κλασική η συνταγή αυτή..
anyway... δεν θα πω κάτι άλλο για διαιτητές, γιατί θα μου δοθούν πολλές αφορμές στα play off για να το πράξω...
modernam
QUOTE(rankin @ Apr 17 2011, 12:02 ) *
και μόνο το εκπληκτικό yes-call στη λήξη του ημιχρόνου, τα λέει όλα...
αν το δεις ποτέ εναντίον του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, έλα να τα ξανασυζητήσουμε

κάτσε ρε φίλε τα παραλές...

έχεις δει ποτέ παράγοντα του ΠΑΟ να μπουκάρει μέσα στο παρκέ και βρείζει?

Gash
Εντάξει οι Παναθηναικοί δε θα κλάψουμε και πολύ μετά από αυτή την ήττα όπως και οι Ολυμπιακοί δε νομίζω να πετάνε στους 7 ουράνους που κερδίσανε. ότι γίνει θα γίνει στους τελικούς. Απλά ο Παναθηναικός πρέπει να προσέξει γιατί αν χάσει το κύπελλο και τον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ θα πάει να πάιξει στο ΟΑΚΑ με ένα 0-4 σε σύνολο αγώνων κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχολογική φόρτιση, ένα μομέντουμ εναντίον του ας πούμε.

Μετά το χτεσινό παιχνίδι θέλω να πω 'σε καθαρά χιουμοριστικό μοτίβο' ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟ ΒΑΖΕΛΙ ΤΕΛΙΚΑ!!Τα πάντα έκανε χτες για να τον πάρουμε πίσω το καλοκαίρι smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.