Σε λένε Γιοτάμ Χαλπερίν και χθες, όποτε έπιανες τη μπάλα στα χέρια σου εκτελούσες
Και το έκανες με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.. Με την ανετίλα ενός αγνού σουτέρ
ΟΚ.. Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι πάντα έτσι.. χθες έβαλες 6 τρίποντα, αύριο μπορεί να βάλεις 1 ή και κανένα...
Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως γιατί είσαι τόσο χέστης? γιατί αυριο, όταν σουτάρεις ένα και το χάσεις, δεν θα τολμήσεις να ξανακοιτάξεις το στεφάνι και θα είσαι περιφερόμενο φάντασμα???
Αγαπητοί μου, η περίπτωση Χαλπερίν χρήζει ιατρικής και ψυχιατρικής μελέτης
Όσο για το πρωτάθλημα, τώρα αρχίζει και αν συνεχιστεί έτσι, θα έχουμε τους πιο κλειστούς σε σκορ και ανοιχτούς σε αποτέλεσμα τελικούς, των τελευταίων 10 χρόνων (τουλάχιστον) ...
Αφήστε νύχια, να χετε να τρώτε....
Ας σχολιάσω και μερικά τυχαία σχόλια φίλων...:
QUOTE(lefkadian @ Apr 17 2011, 02:29 )
Απλα λεω οτι ακομα και με την σημερινη τραγικη εμφανιση της ομαδας μου η αισθηση που εχουμε οι περισσοτεροι ειναι οτι η εδρα "σπαει".
εννοείται ότι σπάει
απλά ξέχασες ότι σπάει και το ΟΑΚΑ...
Νομίζω δε οτι ο ΠΑΟ σήμερα πλήρωσε το ότι ένιωσε ότι ολοκλήρωσε την αποστολή του όταν πήγε το παιχνίδι στην παράταση
Ομοίως, ο Ολυμπιακός αν πιστέψει ότι το πλεονέκτημα έδρας ισοδυναμεί με τίτλο, θα το πληρώσει
Όταν φτάσουν τα πλέι-οφ θα πρέπει να κυνηγάει και την νίκη στο ΟΑΚΑ, και όχι μόνο τη νίκη στο ΣΕΦ.
Αν το κάνει, έχει σοβαρές πιθανότητες πλέον για τον τίτλο...
Αν δεν το κάνει, ο τίτλος θα βαφτεί πάλι πράσινος...
QUOTE(spysta @ Apr 17 2011, 05:08 )
--Μπουρου μετριος
Διαφωνώ φίλε
ακόμα και τα παλαβά τρίποντα που έκανε, ήταν αποτέλεσμα κακής επιθετικής λειτουργίας της ομάδας...
Ο Μπουρούσης χθες είχε πάθος και εξαιρετική απόδοση, ειδικά στην άμυνα...
Ήταν πολύτιμος, αλλά και εξαιρετικά μόνος στις ρακέτες
QUOTE(vastravoud @ Apr 17 2011, 10:34 )
Το μεγάλο θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ. Έμενε συνεχώς πίσω αλλά το γύριζε. Έχουμε σπουδαίο μέταλλο ομάδας...
Ο ΠΑΟ είναι η πιο die hard ομάδα στην ευρώπη.. Πραγματικά απίστευτη...
Το έχω ξαναπεί και σε άλλα ντέρμπι στο παρελθόν..
Ειναι η μοναδική ομάδα που μένει 10 πόντους πίσω, με τον αντίπαλο να έχει το απόλυτο μομέντουμ του αγώνα και να παίζει εμφανώς καλύτερα, και καταφέρνει να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης..
Δε ξέρω τι ψυχολογία πρέπει να κουβαλάς για να το καταφέρεις αυτό, και απο την άλλη δε ξέρω πόσο ηττοπαθής πρέπει να είσαι για να κάνεις τα ευκολα δύσκολα, όπως έκανε και χθες ο Ολυμπιακός...
...με συγκεκριμένες ευθύνες βέβαια, αφού η ομάδα αντιμετώπιζε την ζώνη του ΠΑΟ έχοντας τον Σπανούλη τραυματία και σε τραγική ημέρα, όταν θα μπορούσε να ρίξει στο παρκέ τον Μίλος και τον Κέσελι, να σπάσουν την άμυνα με δημιουργία και σουτ, αντίστοιχα...
Γενικά, είχαμε κακό κοουτσάρισμα απο τον Ντούντα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, αλλά γενικά καλό στήσιμο της ομάδας, αν εξαιρέσει κανείς τα τραγικά μαρκαρίσματα του Διαμαντίδη στο τέλος του αγώνα (πχ, Χαλπερίν σε Διαμαντίδη ???? )
Δεν είμαι και πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την τακτική, είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος απο το πάθος και την προσπάθεια...
Αν εξαιρέσει κανείς τους Έρτσεγκ και Μαυροκεφαλίδη, που δεν νοιώθουν (!), όλοι οι άλλοι είχαν πολύ πάθος...
QUOTE(vastravoud @ Apr 17 2011, 10:34 )
--> Από πλευράς ατμόσφαιρας και συμπεριφοράς μάλλον είναι το κορυφαίο ντέρμπι που θυμάμαι. Μπράβο! Ελπίζω να συνεχιστεί και στους τελικούς(αν και αμφιβάλλω).
Δεν ξέω αν το έπιασε η κάμερα, αλλά για πρώτη φορά υπήρχε κλειστό δίχτυ γύρω γύρω απο ολόκληρο το παρκέ... χωρίς την παραμικρή τρύπα!!!
ήταν λίγο μάταιο να πετάξει κάποιος κάτι, γιατί απλά δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να περνούσε μέσα...
και 7000 φραπέδες να πετούσανε, το πολύ πολύ να πέφτανε τίποτα πιτσίλες στο πάγκο...
QUOTE(oti-nane @ Apr 17 2011, 01:14 )
Δεν μπορώ να μην το πω θα σκάσω
Αν γινόταν το ματς αυτό με αντίθετες φανέλες το τι θα διαβάζαμε για τη διαιτησία ούτε που θέλω να φανταστώ....
απλά δε κράζουμε τη διαιτησία γιατί κερδίσαμε
αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρξαν πολλά απαράδεκτα σφυρίγματα...
και μόνο το εκπληκτικό yes-call στη λήξη του ημιχρόνου, τα λέει όλα...
αν το δεις ποτέ εναντίον του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, έλα να τα ξανασυζητήσουμε
Και δεν θα μιλήσω για το πόσο εύκολα μάζεψε 2 φάουλ, αγγίζοντας την αύρα του Καλάθες ο Μπουρούσης, στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, γιατί είναι κλασική η συνταγή αυτή..
anyway... δεν θα πω κάτι άλλο για διαιτητές, γιατί θα μου δοθούν πολλές αφορμές στα play off για να το πράξω...