Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σακραμέντο Κίνγκς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger
Σακραμέντο Κινγκς




Βασιλιάδες χωρίς θρόνο.



Πιθανή βασική πεντάδα
PG:Μπένο Ούντριχ
SG:Κέβιν Μάρτιν
SF:Τζον Σάλμονς
PF:Μίκι Μουρ
C:Μπράντ Μίλλερ


Υπόλοιπο ρόστερ:Μπόμπυ Μπράουν, Κουίνσυ Ντάουμπι, Φρανσίσκο Γκαρσία, Ντόντε Γκρήν, Σπένσερ Χόους, Μπόμπυ Τζάκσον, Κένυ Τόμας, Τζέησον Τόμπσον, Σέλντεν Γουίλλιαμς.

Offseason moves:
Ήρθαν η ανανέωσαν: Τζέησον Τόμπσον (ντραφτ πικ), Μπόμπυ Μπράουν, Μπόμπυ Τζάκσον (από Ρόκετς), Ντόντε Γκρήν (από Ρόκετς), Μπένο Ούντριχ (ανανέωσε), Φρανσίσκο Γκαρσία (ανανέωσε), Σπένσερ Χόους (ανανέωσε)
Έφυγαν: Ρον Αρτέστ (σε Ρόκετς)

Σχόλιο:

Πάει αρκετός καιρός από τότε που οι Κινγκς βρίσκονταν στην ελίτ της Δύσης.Τα αστέρια εκείνης της ομάδας βρίσκονται πια σε άλλες πολιτείες η έχουν αποσυρθεί (Γουέμπερ).Έτσι λοιπόν και οι Κινγκς βρίσκονται στο στάδιο της ανοικοδόμησης.Μεγάλο όπλο τους ο γκαρντ Κέβιν Μάρτιν ο οποίος είναι εκπληκτικός σκόρερ και όπως είναι φυσικό επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων της ομάδας του.
Απών από το φετινό ρόστερ ο Ρον Αρτέστ ο οποίος θα αγωνίζεται με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.Εκ πρώτης όψεος μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο πλήγμα κρίνοντας από την αγωνιστική αξία του Αρτέστ.Η απομάκρυνση του όμως υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει θετικά.Αυτό γιατί οι Κινγκς ξεφορτώθηκαν έναν προβληματικό χαρακτήρα,ενώ έτσι θα βρει χώρο δράσης Ο Τζον Σάλμονς,ο οποίος την περσινή σεζόν έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις κατά την διάρκεια της απουσίας του Αρτέστ.
Στόχος,αν και εξαιρετικά δύσκολος,η είσοδος στα πλεη-οφ.Οι Κινγκς θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια και θα διεκδικήσουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν.



rocking the rim
a bullet for your head
Κινγκς-Ματζικ:103-121(Μαρτιν 31π,4ρ κ 4ασ,Χαουαρντ 29π,14ρ κ 5κ).
koutsou10
οι βασιλιαδεσ δεν εχουν ξεκινησει καθολου καλα(0-4),διασυρμοσ απο σιξερσ με 30+
δεν εχουν παιχτη ηγετη,εχουν βεβαια πιτσιρικαδεσ πολυ καλουσ (κεβιν μαρτιν,τζον σαλμονσ)
θα το παλεψει αλλα πολυ δυσκολα θα αποφυγει τισ τελευταιεσ θεσεισ τησ φετινησ δυσησ...

a bullet for your head
Ο παλιος σουπερ σταρ του ΝΒΑ,Κεβιν Τζονσον,εκλεχτηκε δημαρχος στο Σακραμεντο.
vince carter #15
μια εβδομαδα εκτος ο μαρτιν λογο διαστρεματος.. 68.gif
a bullet for your head
25000 δολ προστιμο,επιβληθηκε στον Ρετζι Θιους,για σχολια που εκανε για την διαιτησια,στην ηττα των Κινγκς απ τους Πιστονς.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 14 2008, 05:26 ) *
25000 δολ προστιμο,επιβληθηκε στον Ρετζι Θιους,για σχολια που εκανε για την διαιτησια,στην ηττα των Κινγκς απ τους Πιστονς.

Φημες αναφερουν οτι ο Ρετζι Θιους ανησυχει εντονα,μηπως κ ειναι ο 2ος προπονητης που θα απολυθει σ'αυτη την σεζον.
benchwarmer
Λιγο οφ τοπικ, αλλα σιγουρα πολυ πιο ενδιαφερον απο την φετινη χρονια των Κινγκς tongue.gif

Οι Κινγκς τιμούν Ντίβατς, Ουέμπερ

Οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να τιμήσουν τον Βλάντε Ντίβατς και τον Κρις Ουέμπερ, αποσύροντας στη διάρκεια της φετινής σεζόν τις φανέλας με τους αριθμούς «4» και «21» που οι δύο παίκτες φορούσαν όταν αγωνίζονταν στους Κινγκς.

Ηδη έχουν επιλεγεί και συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις… τελετές. Πρώτος θα πάρει σειρά ο Ουέμπερ, καθώς στις 6 Φεβρουαρίου και στο ημίχρονο του αγώνα των Κινγκς με τους Γιούτα Τζαζ (μα παρόντα και τον Κώστα Κουφό δηλαδή), θα αποσύρουν τη φανέλα με το «4» που φορούσε ο Ουέμπερ με τους Κινγκς, ενώ σχεδόν δύο μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου 2009 θα αποσυρθεί και το «21» του Ντίβατς. Η 31η Μαρτίου επιλέχθηκε μάλιστα για να είναι στο γήπεδο και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, κολλητός φίλος του Ντίβατς. Η τελετή θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα Κινγκς – Χόρντες και είναι προφανές ότι οι άνθρωποι τα προσέχουν όλα… Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα οι Κινγκς έχουν αποσύρει τη φανέλα με το «6» προς τιμήν του κόσμου τους και τη φανέλα με «2» που φορούσε ο Μιτς Ρίτσμοντ.

Από superbasket.gr
peja4
δυστυχως εχουν καταντησει οι κινγκς σε μια απο τις χειροτερες ομαδες του nba,ελπιζω μια καλη επιλογη στο φετινο draft να τους βοηθησει...
Hayate
Οι Kings έχουν τπτ άλλο να δώσουν η ξεπουλήσανε για φέτος;;;;
Air and King
Oι Κινγκς μετα την φανελα του Γουεμπερ απεσυραν και του Ντιβατς στο ημιχρονο με αντιπαλους τους Χορνετς.
Παντως αφου τιμουν καποιους παιχτες απο την καλη ομαδα που ειχαν νομιζω οτι καποια στιγμη στο μελλον πρεπει να αποσυρουν και "την" του Μπιμπι.Αυτος ηταν στα πλειοφ που τους κραταγε στα δυσκολα και οταν εκαιγε η μπαλα.
captain charisma
εγω νομιζω πως πρεπει να αποσυρουν του στογιακοβιτς και του κριστι τις φανελες για τη προσφορα τους ασχετα αν στα δυσκολα κρυφτηκαν (τελικοι δυσης με λεικερς του σακιλ)
Magnus92
λετε του χρονου να δουμε καλυτερους τους Κινγκς?
benchwarmer
QUOTE(Magnus92 @ Apr 5 2009, 21:47 ) *
λετε του χρονου να δουμε καλυτερους τους Κινγκς?


Οχι peace.gif
a bullet for your head
QUOTE(Magnus92 @ Apr 5 2009, 22:47 ) *
λετε του χρονου να δουμε καλυτερους τους Κινγκς?

Προσωπικα εχω την αισθηση οτι οι Κινγκς μπορουν να τα πανε καλυτερα..ισως οχι να μπουν στα πλει-οφ,ομως να βελτιωσουν αρκετα το ρεκορ τους..
Καταρχην,συγκεντρωνουν τις μεγαλυτερες πιθανοτητες για το Νο1 του ντραφτ..εαν αυτο συμβει,θα αποκτησουν ενα ''μελλοντικο κεφαλαιο'' για το ΝΒΑ,τον Μπλεικ Γκριφιν.
Επισης εχουν ενα ακομα πικ 1ου γυρου(Απ τους Ροκετς),που οι εκτιμησεις των ειδικων αναφερουν οτι μπορει να ειναι ο Χανσμπροου..
Αν συμβει,αυτοματως θα εχουν παρει τους καλυτερους ψηλους του κολεγιακου πρωταθληματος κ μαζι με τον φετινο ρουκι τον Τομπσον,θα συγκροτησουν μια πολυ νεανικη,αθλητικη κ ταλαντουχα φροντ-λαιν.
Επισης φερεται να εχουν κ το 1ο πικ του 2ου γυρου,που οι πιο προσφατες εκτιμησεις δινουν....τον Νικ Καλαθης...
Αν συμβει κατι τετοιο,θα εχουν παρει ενα πολυ ελπιδοφορο ποιντ-γκαρντ,που αν κατεβαινε του χρονου στα ντραφτ,θα μπορουσε καλλιστα να ειναι κ λοτερι-πικ..
Επισης,η θεση του ποιντ-γκαρντ ειναι μια θεση οπου οι Κινγκς εχουν κενα,αφου ο μοναδικος αξιοπιστος ηταν ο Ουντριχ..
Αυτο που θελω να πω ειναι πως το φετινο ντραφτ εχει μεγαλο ποιοτικο βαθος κ οι Κινγκς,εχουν 3 ψηλα πικ,κατι που αυτοματως μπορει να τους δωσει την απαραιτητη φρεσκαδα κ ωθηση..
Επισης εχουν κ αρκετο διαθεσιμο χωρο στο σαλαρι καπ,που σημαινει οτι το καλοκαιρι μπορουν να προσελκυσουν καποιον καλο free agent..
Και σε ολα αυτα,βαζουμε κ τον Μαρτιν,ο οποιος εχει δειξει δειγματα πολυ καλου παικτη κ σκορερ..
Νομιζω οτι τα πραγματα θα πανε καλυτερα του χρονου για τους Κινγκς..
a bullet for your head
Ο Πωλ Ουεστφαλ καινουργιος χεντ-κοουτς στους Κινγκς..
Περιεργως ειχε μεινει πολλα χρονια στην απ'εξω..καλος προπονητης παντως.
Οι δηλωσεις του:
"I'm just very excited about the opportunity," said Westphal, who coached in Phoenix and Seattle and took the 1992-93 Suns to the NBA Finals. "I have been looking for a good opportunity to get back and do what I like to do, and I think that the Kings present an exciting challenge for me, and I can't wait to get started.

"I'm really happy I got the job, and whatever winding turns it had to take – I don't even know all the winding turns that it took – I'm just happy that they decided I'm the guy for them."

Magnus92
Το παν θα ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη στα Ντραφτ (μιας και λογικα θα εχουν την πρωτη επιλογη...)
koutsou10
QUOTE(Magnus92 @ Jun 11 2009, 23:02 ) *
Το παν θα ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη στα Ντραφτ (μιας και λογικα θα εχουν την πρωτη επιλογη...)


φιλε δεν εχουν την 1 επιλογη στο σακραμεντο αλλα την 4...
1)κλιπερσ
2)αρκουδεσ
3)θαντερ κ...
Magnus92
QUOTE(koutsou10 @ Jun 11 2009, 23:15 ) *
φιλε δεν εχουν την 1 επιλογη στο σακραμεντο αλλα την 4...
1)κλιπερσ
2)αρκουδεσ
3)θαντερ κ...



Πφφφ .. Σκουρα τα πραματα μαλλον . . .
aegeansheed
QUOTE(Magnus92 @ Jun 11 2009, 20:18 ) *
Πφφφ .. Σκουρα τα πραματα μαλλον . . .


Οι Kings απαλλάχτηκαν από την παρουσία του Artest και Abdur-Rahim που μέχρι πέρυσι "υποθήκευαν" το μέλλον. Ο Petrie έκανε 5ετές συμβόλαιο στον Martin (για περίπου $ 53,000,000 ) κλείνοντας έναν από τους καλύτερους σουτέρ στη Λίγκα (τον πιο αποτελεσματικό moving SG's τύπου Reggie Miller-τρέχω ανάμεσα στα σκριν-ξεμαρκάρομαι-σουτάρω ακαριαία).
Ελπίδες υπάρχουν τόσο για τον Spencer Hawes που δείχνει να θέλει να βελτιώνει το παιχνίδι του χρονιά με τη χρονιά και για τον Jason Thompson. Ο Udrih επίσης έμεινε για τα επόμενα χρόνια, κίνηση που δεν κατάλαβα τη σκοπιμότητά της, καθώς όσο καλός και να είναι ο Σλοβένος δε μπορώ να καταλάβω ποια ομάδα θα του έδινε 32 εκ. για 5 χρόνια. "Αγκάθι" το συμβόλαιο του Nocioni, που για να καταστεί χρήσιμος για τους Kings θα πρέπει να δεχθεί μέσα του ότι θέλει να παίζει για αυτούς.
Ο Ραμπίδης ήταν πρώτος στόχος, αλλά είναι λίγο απασχολημένος αυτόν τον καιρό...Ο Westphall πόσο καιρό έχει να ακουστεί αλήθεια????
Magnus92
Η επιλογη του Ντραφτ καλη ??? Πως την κρινετε ???
a bullet for your head
QUOTE(Magnus92 @ Jun 26 2009, 15:38 ) *
Η επιλογη του Ντραφτ καλη ??? Πως την κρινετε ???

Ο Ταιρεκ Εβανς ηταν απ τα καλυτερα ταλεντα του φετινου ντραφτ.
Ψηλος,αθλητικος,δυνατο κορμι,που ξερει πολυ καλο μπασκετ.
Προσωπικα βεβαια, εκτιμουσα πως οι Κινγκς θα επελεγαν ενα καθαρο ποιντ-γκαρντ.
Ο Εβανς δεν ειναι..στα γυμνασιακα του χρονια ηταν SG,ενω τη χρονια που μας περασε,νομιζω οτι προσπαθησαν στο Μεμφις να τον καθιερωσουν στο PG.
Ωστοσο,νομιζω οτι για PG προοριζεται,απ τη στιγμη που υπαρχει και ο Μαρτιν στη θεση 2.
Οι Κινγκς εκτιμησαν,πως στο μελλον θα δικαιωθουν απ'αυτη την επιλογη & πως μαλλον ο Εβανς εχει περισσοτερο potential απ τους Ρουμπιο η' Φλιν.
Magnus92
Τι εγινε ρε παιδια ;; Κανενα νεο δεν υπαρχει πια για τους Βασιλιαδες ;;;;
aegeansheed
QUOTE(Magnus92 @ Sep 23 2009, 22:41 ) *
Τι εγινε ρε παιδια ;; Κανενα νεο δεν υπαρχει πια για τους Βασιλιαδες ;;;;


Υπάρχει: το ενδεχόμενο να μετακομίσουν σε άλλη πόλη. Παραθέτω ένα ενδιαφέρον post από forum στο οποίο αναφέρεται η πιθανή περίπτωση στέγασης ομάδας στο Las Vegas με τα υπέρ και τα κατά σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο να μην ευοδωθεί η κατασκευή νέας αρένας στο Sacramento.

The issue is the NBA. One of the conditions that the NBA had for holding the all star game in Vegas was that there would be no betting on the game anywhere in Vegas.

Given that the all star game has never been a big gambling event, the casinos were willing to go along with that restriction in order to bring the event to Vegas. The reason they were willing to do that was they thought having the all star game in Vegas would bring in enough additional fans to make up for the lack of betting on the All Star game. So it made financial sense for the Vegas Casinos to go along with that idea.

But the NBA wants a ban on betting on NBA games as a condition for relocating a team to Vegas. That trade off is a lot less financially lucrative for the casinos, in general the casinos make a lot of money off of people betting on NBA games. Having an NBA team in Vegas might be good for the residents of Vegas, but does very little for the bottom line of the casinos, they give up revenue without generating new revenue from having an NBA team in Vegas.

The other fear in the NBA, is that the gambling and prostitution in Vegas is going to get some of their stars in some sort of scandal.

My hunch is that the first professional franchise to make to Vegas will be the NHL, they are willing to take more risks and betting on the NHL isn't nearly as lucrative for the casinos.

If the Kings move anywhere its probably either Anahiem or San Jose. There are already modern completely built arenas in both towns (the Pond in Anahiem and the Shark Tank in San Jose). Both of those towns have a lot more corporations to fill box seats and offer the potential for lucrative cable deals. Yet both are fairly close to Vegas, so the Maloofs could fly into either city to watch a game and still fly back to Vegas that night afterwards if they needed to be back in Vegas.

If the only deal on the table is at Cal Expo, than the Kings probably will leave Sacramento. But Sacramento is surrounded by empty land that could easily be upzoned and the proceeds used to pay for a new arena. Since Sacramento has already done this once already, I could easily see them doing that again. If they built the new arena downtown, I think that would buy off the opposition to opening up additional land in Natomas north of Elk Horn Blvd to development. In exchange for the right combination of land upzoning, I am sure Tsakapolous would pay for a new arena right now.

Kevin Johnson used to play in the NBA, I think he is pretty commited to keeping the team in Sacramento. My hunch is that is going to do what is necessary to keep an NBA team in the area on his watch.


source: http://www.city-data.com/forum/sacramento/...arena-deal.html

Αφορμή για την παράθεση ήταν η είδηση ότι η μεγάλη συμπάθεια (όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι του έμοιαζα στο gameplay) Kevin Johnson, ως δήμαρχος του Sacramento πλέον, δήλωσε ότι είναι ορατό το σενάριο οι Kings να μην μπορούν να φιλοξενούνται στην πόλη του πλέον, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου.

source: http://www.sacbee.com/kings/story/2202177.html
Magnus92
Ψιλοξενερα ε ;;; Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να τους δω σε αλλη πολη ..... Αληθεια η ACRO αρενα γιατι ειναι πλεον ακαταλληλη ;;;
captain charisma
ειναι απο τα πιο παλια γηπεδα στο νβα.
Magnus92
QUOTE(big dirk @ Sep 25 2009, 00:14 ) *
ειναι απο τα πιο παλια γηπεδα στο νβα.



Ας φτιαξουν καινουργιο τοτε ... Kings για παντα στο Sacramento !!!!!!!!!!!!!!
kings1-sm.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.