Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης:Uleb Cup 2005-06
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Warrior
Λετε να φαμε καμια σφαλιαρα,ΟΕΟ?

Τι φαγαμε λοιπον την σφαλιαρα....

Αντε να παρουμε το Κυπελλο να τελειωνουμε,γιατι δεν μας βλεπω καλα!!
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Apr 1 2006, 08:50 PM)
Τι φαγαμε λοιπον την σφαλιαρα....

Αντε να παρουμε το Κυπελλο να τελειωνουμε,γιατι δεν μας βλεπω καλα!!
*

Λες για την σφαλιάρα του Κολοσσού;;; ή κάποια άλλη που δν ξέρω; Τέλος πάντων........ εγώ ακόμα είμαι Άρης, γιατί είναι θρησκεία.
Warrior
Για αυτη τη σφαλιαρα μιλαω Alexmei....οχι οτι θα αλλαξουμε ομως και ομαδα
επειδη χασαμε χθες.. biggrin.gif biggrin.gif

Δυστυχως λογω ακριβων τιμων και...χαλια ποδοσφαιρικης ομαδας...βλεπω
να μειωνεται ο αριθμος αυτων που θα βρεθουν στο Βελγιο.Δυσκολο ειναι
πια να ειμαστε 5.000...

Θα ειναι αρκετος ο κοσμος σιγουρα παντως...
emperor
Θα έχει πάλι κόσμο απλώς θα μειωθούν μάλλον οι οδικές.Γιατί θα πάνε Βόλο ειδικά τα σουπέρια.Γιατί αν δεν πάρουν το διπλό στην μπάλα βλέπω τα μπουνίδια να αρχίζουν από τα Τεμπή

Τι να πώ χάλια Σάββατο
Warrior
Αστα να πανε...

Μεσα σε 3 μερες θα παιχτουν παρα πολλα.Ετσι εγινε και περυσι!!
Ας ελπισουμε να εχουν διαφορετικη καταληξη φετος...
hellenic
Telika to mialo ton paixtn eitan sto Belgio!Posoi filathloi tis Dinamo perimenoyn sto gipedo?Pantos tha einai skliro karidi i rossiki omada!
Buk
Geia sas ap'to Belgio!

Loipon prota tin paraskevi emenan akomi kapoia eisitiria pou nomizo exantlithikan (an kai den eimai sigouros) alla ap'oti diabazo sto forum tis charleroi oi rossoi gyrizoun arketa eisitiria pou tha ginoun dithesima tin deftera (tha pane +- 500 rossoi apo'ti akougete)!

Agorasa dyo kai piga kai perysi ston teliko tou makedonikou opote an kapoios xreiazetai plirofories diabazo sixna to forum wink.gif

ps: sygnomi gia ta greeklish !!
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Apr 2 2006, 02:53 PM)

πια να ειμαστε 5.000...

*

γιατί ποιος άλλαξε ομάδα επειδή έχασε χθές ο Άρης;;;;
thrylos7
Μου φαίνεται θα σε βομβαρδίσουν με ερωτήσεις οι ενδιαφερόμενοι του forum Βuk...

ps: sygnomi gia ta greeklish !!

Απ' το Βέλγιο λογικό δεν είναι; Dizzy τους έχεις τρομάξει όλους... tongue.gif

...Το baskeforum είναι παντού...
hagi
Τα εισητήρια είναι πολύ ακριβά πραγματικά.Ήθελα να πάω αλλά με τέτοιες τιμές που να πάω..Έχουμε και οικογένεια να θρέψουμε.. biggrin.gif

Δεν πειράζει όμως θα το δω από την τηλεόραση.. sad.gif
Εξάλλου σίγουρα θα ανέβω Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή οπότε θα δω την ομάδα από κοντά.. 77.gif

Τώρα την ήττα από τον Κολλοσό την φοβόμουνα και τελικά ήρθε.Καταλαβαίνω την κούρασει αλλά όχι και να χάσουμε..Τώρα αν δεν πάρουμε την κούπα κινδυνεύουμε για την τέταρτη θέση,αν και είμαι αισιόδοξος. shot.gif
Είπαμε μας λείπει το κάτι παραπάνω..Μακάρι να το βρούμε στον τελικό.

Γενικά πστεύω ότι θα έχει πολλούς Αρειανούς.Διάβασα ότι δεν θα έχει πάνω από 500 Ρώσους οπότε κίτρινο θα είναι το γήπεδο.
8 και σήμερα λοιπόν για την μεγάλη μέρα...
Warrior
QUOTE(hagi @ Apr 3 2006, 09:06 AM)
Τα εισητήρια είναι πολύ ακριβά πραγματικά.Ήθελα να πάω αλλά με τέτοιες τιμές που να πάω..Έχουμε και οικογένεια να θρέψουμε.. biggrin.gif

Δεν πειράζει όμως θα το δω από την τηλεόραση.. sad.gif 
Εξάλλου σίγουρα θα ανέβω Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή οπότε θα δω την ομάδα από κοντά.. 77.gif
*

Τι το αποφασισες οριστικα?? ohmy.gif

Παντως η τιμες εχουν αρχισει και πεφτουνε..445(με εισητηριο) η αυθημερον αεροπορικη
και 215(με εισητηριο) η οδική.

Ως αλλο ταξιδιωτικο γραφειο( blink.gif )θα σου προτεινω ενα πακετο για το Βελγιο!! biggrin.gif

4ημερη ή 5ημερη εκδρομη στο Βελγιο

Aναχωρηση απο Αθηνα
Sat, 08 Apr 06 Flight 403 Operated by Virgin Express
11:40 Depart Athens Int. Airport (ATH)
14:05 Arrive Brussels Int. Airport (BRU)

ή

Sun, 09 Apr 06 Flight 3409 Operated by Virgin Express
00:15 Depart Athens Int. Airport (ATH)
02:40 Arrive Brussels Int. Airport (BRU)

Επιστροφη Αθηνα
Wed, 12 Apr 06 Flight 402 Operated by Virgin Express
06:45 Depart Brussels Int. Airport (BRU)
10:55 Arrive Athens Int. Airport (ATH)

Διαμονη εξασφαλισμενη σε πανεπιστημιακο θερετρο,μολις 20-30 λεπτα απο
Βρυξελλες με τρενο! rolleyes.gif

Τιμη πακετου:350 με 370 Ευρω

Στην τιμη περιλαμβανεται κοστος αεροπορικων εισητηριων(278Ε),εισητηριο
αγωνα(35Ε),κοστος ολων των μετακινησεων στο Βελγιο(50Ευρω το μαξιμουμ).

Απο κει και περα προσθετει ο καθενας τα προσωπικα του εξοδα στο Βελγιο,
φαγητο,ποτα,εξοδοι κλπ.

Η προσφορα ισχυει για καθε ενδιαφερομενο!Περιορισμενη διαθεσιμοτητα!!
laugh.gif laugh.gif
chinaski
Αχ ρε φουστη μου. Με 30 λιρες εχει εισιτηριο πηγαινε-ελα απο Γλασκοβη

sad.gif sad.gif

Αλλα δεν μπορω να ερθω hammer.gif hammer.gif
Warrior
Το site του γηπεδου λεει οτι εγινε sold out.Ας ελπισουμε να τα πηρε η ΚΑΕ
τα εισητηρια και να τα διαθεσει στην Ελλαδα.Οι Ρωσοι μονο 500 κρατησανε
οπως μαθευτηκε χθες..
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Apr 2 2006, 02:53 PM)

πια να ειμαστε 5.000...

*

επίσης ξέχασα να σου πω πως αν και πολύ κουρασμένοι παίχτες του Άρη, (φαινόταν αλήθεια λέω) έπεξαν φοβερά! Μάλλον όπως δήλωσε ο Ματζόν μπορεί να έφταιγε το ότι το μυαλό του Άρη ήταν στον τελικό του ULEB
Warrior
QUOTE(Buk)
Agorasa dyo stis arxes tis ebdomadas kai piga kai perysi ston teliko tou makedonikou opote an kapoios xreiazetai plirofories diabazo sixna to forum

Οποτε θα εισαι γηπεδο,ε?
Ψηφιακη εχεις?? biggrin.gif

Μιας και ειχες παει και περυσι...ποσο απεχει το γηπεδο απο το σταθμο του τρενου
και ποιος σταθμος ειναι πιο κοντα SUD ή QUEST?Exω προβλημα με το πως
θα φυγω απο Σαρλερουα..Πεταω πολυ πρωι και δεν εχει καλη ανταποκριση
σε ωρες με τα τρενα.Τι ωρα γραφει οτι ειναι ο αγωνας το εισητηριο? Αλλος
τροπος περα απο τρενο υπαρχει?
Buk
QUOTE(Warrior @ Apr 3 2006, 08:06 PM)
Μιας και ειχες παει και περυσι...ποσο απεχει το γηπεδο απο το σταθμο του τρενου
και ποιος σταθμος ειναι πιο κοντα SUD ή QUEST?Exω προβλημα με το πως
θα φυγω απο Σαρλερουα..Πεταω πολυ πρωι και δεν εχει καλη ανταποκριση
σε ωρες με τα τρενα.Τι ωρα γραφει οτι ειναι ο αγωνας το εισητηριο?  Αλλος
τροπος περα απο τρενο υπαρχει?
*

To gipedo ap'ton stathmo apexei to poly 5xiliometra, afth h aposash einai pano kato h idia apo tous dyo stathmous opote katebaine sto SUD pou einai pio kentrikos kai yparxoun pio polles sigkinonies. Mporeis na pas me leoforeio apo ekei sto Spiroudome (to stadio):pigaine stin apobathra 1 ton leoforion TEC (= ta KTEL tou gallofonou belgiou) kai mpes sto leoforio 10 pros GILLY-CHAT. Pl. Destrée. Meta apo 10-15 lepta tha katebeis stin stash CHARLEROI Tourette kai apo ekei tha deis to stadio pou einai oute 5lepta me ta podia.

Meta gia to aerodromio exartatai an petas apo Charleroi y apo Bryxelles... Apo Charleroi mporeis na pas mono me leoforio kai to idio brady de tha ta katafereis afou to telefteo leoforeio febgei ap'ton stathmo stis deka... opote noris to proi mporeis xoris problima afou ta leoforeia xanarxizoun stis 5 to proi.

Apo Bryxelles prepei na pareis to treno sto Charleroi SUD stis 5:34 to proi, na allaxeis sto Bruxelles NORD gia to aerodromio opou tha ftaseis stis 7 h ean febgeis xaramata na kaneis to idio pernontas to treno stis 4:31 kai tha ftaseis stis 6:26 sto aerodromio. to idio brady de tha ta katafereis afou to telefteo treno febgei stis 22:07.

Telos o agonas arxizei stis 8 kai perysi eftasa stis oxto kai pente kai eixa idi xasei sxedon to miso proto dekalepto!
A kai kati telefteo to Charleroi den einai kai h pio sigourh polh tou belgiou apo plebras asfaleias...bagdath den einai alla oute athina einai!

Oraia kai tora tha pao na anoixo kanena taxidiotiko grafeio tongue.gif tongue.gif

p.s: kai bebaios tha eimai gypedo wink.gif w00t.gif w00t.gif
Warrior
Σε ευχαριστω πολυ Buk για τις πληροφοριες... 77.gif

Και απο οτι καταλαβα εχω προβλημα!! biggrin.gif

Πεταω 6:45 απο Βρυξελλες.. ohmy.gif

Παντως επειδη ειχα ψαξει στα τρενα,νομιζω οτι το τελευταιο φευγει 23:00 και 23:07 απο SUD.Οποτε αν ο αγωνας ειναι 8μμ. προλαβαινω λογικα.
Αν και τωρα με αγχωσες και θα ξαναψαξω τα δρομολογια.. smile.gif

Κατι τελευταιο αν θυμασαι...
Εξω απο το γηπεδο υπηρχε περιπτωση να βρεθει ταξι?Λεωφορειο μετα τον
αγωνα για το σταθμο υπηρχε??
Buk
apo'ti eida ontos to telefteo traino febgei stis 23:07 alla den exeis meta sygkinonia gia to aerodromio omos tote apo ton stathmo stis Bryxelles mporeis na pareis taxi tha sou stoixisei omos 40 evro nomizo to brady!
Exo apo to gypedo thymamai kyros oti ginotan xamos me tous lithouanous... eimoun me aftokinito omos kai gia ta taxi kai leoforeia den thymamai katholou! blepo omos oti to telefteo leoforeio bash orariou febgei stis deka :s

Kala tora pou se agxosa tha to xanapsakso... mipos ekana kanena lathos...

EDIT: yparxoun dyo leoforeia pou febgoun argotera omos prepei na perpatisis ligo os ton stathmou tous...
1) na pas os DAMPREMY La Planche (16 min.). kai ekei na pareis stis 22:43 to leoforeio 63 pros SOUVRET-COURCELLES-GOSSELIES-CHARLEROI kai tha ftaseis stis 22:54
2) na pas os CHARLEROI Ville 2 (Grand-Rue) (17 min.). kai ekai na pareis stis 22:32 to leoforeio 722 pros CHARLEROI kai tha ftaseis stis 22:43

mipos de tha'tan kalytera na pas me ta podia ; an perpatas grigora se ena misaoro tha'sai ston stathmo! fast.gif
Warrior
Αν φτασω Βρυξελλες δεν εχω προβλημα.Εχει τρενο 4:30 το πρωι για αεροδρομιο.
Το ζητημα ειναι να προλαβω το τρενο των 23:00 απο Σαρλερουα.Μετα δεν
εχω προβλημα.Με τα ποδια Γηπεδο-Σταθμος ουτε να το σκεφτομαι,ε? biggrin.gif
Warrior
Μου απαντησες ηδη... smile.gif

18.gif

biggrin.gif icon_joy.gif

Αφου παλευετε με τα ποδια δεν εχω προβλημα!

Να σαι καλα φιλε,σε ευχαριστω πολυ!!

Να κανονισουμε να βρεθουμε κιολας στον τελικο... icon_wave.gif
Buk
apo plebras xronou den nomizo na yparxei problima an exei xarth (to briskeis efkola sto internet) apo plebras asfaleias tora de tha to ekana kathimerina alla an perpatas grigora de nomizo oti riskareis kai toso poly...

ps: mipos tha prepei na kano to idio me sena dioti den exo aftokinito fetos kai meno bryxelles... tongue.gif prospatho na bro enan filo pou na mou kanei to taxi alla de brisko rolleyes.gif
thrylos7
Ο τελικός είναι στις 20:00 με ώρα Ελλάδας ή Βελγίου; Εγώ νομίζω είναι 21:00(Ελλάδα) και ότι έχουμε μια ώρα διαφορά με το Βέλγιο. Σε περίπτωση που σας ξέφυγε....

Buk τις πληροφορίες σου θα τις θέλουν μάλλον πολλοί ακόμα οπαδοί του Άρη... 41.gif
Warrior
Στο Βελγιο ειναι μια ωρα πισω....

A,ναι σε ωρες Βελγιου μιλαμε τοση ωρα εμεις! laugh.gif
tongue.gif

Buk εγω θα μενω στο Leuven και θα μαι απο το Σαββατο εκει..Μου ειπαν
οτι Σαρλερουα-Βρυξελλες παει 100 Ευρω με ταξι,αλλα πρεπει να το κανινισεις
απο πριν για σιγουρα.Να μαζευτουμε 4 ατομα...απο 25Ευρω...αν και θα ναι
πολυ κοσμος(και Ελληνες) εκει,οσον αφορα το θεμα ασφαλειας.
Buk
No problem wink.gif

ontos stis oxto ora belgiou einai ara ennia stin ellada!

Warrior na eidothoume biggrin.gif
ta leme avrio omos dioti kleinei to internet cafe opou eimai!
Warrior
Θα τα πουμε με pm...

(Το ξεσκισα παλι το τοπικ!! rolleyes.gif smile.gif)
thrylos7
αν και θα ναι
πολυ κοσμος(και Ελληνες) εκει,οσον αφορα το θεμα ασφαλειας.

Γι' αυτό το λέει... tongue.gif

Το ξεσκισα παλι το τοπικ!!

Πάντα θα είμαι εδώ να στηρίζω τις προσπάθειές σου... biggrin.gif
hagi
Warrior λες να αρχίσω πάλι να το σκέφτομαι..Έχω κάνει και κάτι έξοδα τώρα τελευταία και όλα μαζί είναι λίγο πολλά.
Θα το σκεφτώ και πάλι όμως..

Στο site του Spiroudome πάντως αναφέρει SOLD OUT.
Warrior
Οπως νομιζεις ρε συ...

Ενταξει,μην "χαντακωθεις" οικονομικα...υπαρχει και Ευρωλιγκα του χρονου! laugh.gif

Απλα αν το αποφασισεις πρεπει να δουμε τι θα γινει με τον αγωνα.Σημερα
θα δωσει η ΚΑΕ εμαθα στην Αθηνα.Θα κοιταξω να δω μηπως μπορεσω να βρω
ενα να το παρω,χαμενο δεν προκειται να παει!! biggrin.gif
Warrior
QUOTE(betsmart .gr)
«Το γήπεδο θα είναι κιτρινόμαυρο», αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ULEB!

H ULEB ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ότι τα εισιτήρια του τελικού ανάμεσα στον Αρη και την Ντιναμό Μόσχας εξαντλήθηκαν και πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι πόσα «μαγικά χαρτάκια» θα έχουν στη διάθεσή τους οι «κίτρινοι». Επισήμως, γιατί ανεπισήμως υπολογίζεται ότι 4.500-5.000 φίλοι του Αρη θα δώσουν το «παρών» στο «Σπίρουντομ» του Σαρλερουά, την ερχόμενη Τρίτη. Μάλιστα, στο επίσημο σάιτ του ULEB Cup αναφέρεται ότι «είναι γνωστό πως ο Αρης θα πάρει τα εισιτήρια που θα περισσέψουν από την Ντιναμό, κάτι που σημαίνει ότι το κιτρινόμαυρο θα κυριαρχήσει στις κερκίδες»!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ULEB, Τζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι τα εισιτήρια... εξαφανίστηκαν. «Είναι θετικό που κάθε χρόνο οι κερκίδες του Σπίρουντομ γεμίζουν από φίλους του μπάσκετ, ανεξάρτητα από την προέλευση των ομάδων. Στα τέσσερα χρόνια ύπαρξής του το ULEB Cup κατάφερε να γίνει μία διοργάνωση με πρεστίζ και η ανταπόκριση των φιλάθλων το επιβεβαιώνει. Πρέπει να αναγνωρίζουμε ότι οι ομάδες μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αρης και η Ντιναμό Μόσχας, είναι τα κλειδιά για τα σολντ άουτ στους τελικούς της διορ΄γάνωσης», κατέληξε ο κ. Μπερτομέου.

Στο μεταξύ, σήμερα η ΕΤ3 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τελικού τον οποίο θα μεταδώσει ζωντανά στις 21:30.

Ρε παιδια που εχουν παει τα εισητηρια??

Το αρθρο λεει οτι θα ειναι 4.500-5.000 Ελληνες,αλλα εγω προσωπικα αμφιβαλλω.
Ολοι ψαχνουν εισητηρια και δεν βρισκουν.Που εχουν παει,ΟΕΟ??

Buk ο τελικος ειναι 8:30 ωρα Βελγιου!! ohmy.gif

Πρεπει να βρεις εξοδο διαφυγης(και για μενα φυσικα rolleyes.gif ) απο το Σαρλερουα...laugh.gif
Buk
Ox ox 8:30... huh.gif wacko.gif
eeee nai tha prospathiso na bro kamia lysh... hammer.gif

Gia ta eisitiria polla poulithikan ap'eftheias sto stadio/internet/tilefono. Kai edo milane gia 4000 ellines kai emeinan arketoi filoi xoris eisitiria!
Pantos xero oti menoun 150 pou exoun kratisei gia tous katoxous diarkeias tis Charleroi alla den exoun akomi brei endiaferomeno!
hagi
Γίνεται χαμός παιδιά όπως λέγεται τουλάχιστον..Για να δούμε τελικά πόσοι θα είναι Αρειανοί.Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα είμαστε περισσότεροι από τους άλλους.

QUOTE(Warrior @ Apr 4 2006, 01:26 PM)
Ενταξει,μην "χαντακωθεις" οικονομικα...υπαρχει και Ευρωλιγκα του χρονου! laugh.gif
*

Σωστά οπότε στο Final-Four θα είναι πολύ εύκολο να πάμε.. biggrin.gif biggrin.gif

Λοιπόν Warrior θα κανονίσουμε να πάμε Αλεξάνδρειο μια μέρα παρέα να δούμε την ομάδα...
Papaloukas 4 ever
Παίδες δείτε αυτό τον διαγωνισμό και αν θέλετε μου λέτε και εμένα την απάντηση (λιγο γρήγορα μόνο):
Warrior
Ο Γκαλης ηταν στο 4ο και ο Ματσον στο 11ο.

Αυτο με το Στακ δεν το ειχα παρει...Ολο και καποιος θα σου πει παντως
εδω μεσα..

Τι..σκεφτεσαι αν κερδισεις να πας??biggrin.gif
Το εισητηριο ειναι το λιγοτερο!Τα εξοδα για να πας ειναι το προβλημα...
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Warrior @ Apr 6 2006, 02:33 PM)
Ο Γκαλης ηταν στο 4ο και ο Ματσον στο 11ο.

Αυτο με το Στακ δεν το ειχα παρει...Ολο και καποιος θα σου πει παντως
εδω μεσα..

Τι..σκεφτεσαι αν κερδισεις να πας??biggrin.gif
Το εισητηριο ειναι το λιγοτερο!Τα εξοδα για να πας ειναι το προβλημα...
*

Νομίζω ότι περιλαμβάνει τα πάντα. Αλλά, ας κερδίσω και βλέπουμε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.