Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(02/06/10)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
str
QUOTE(greeneyes13 @ Jun 4 2010, 14:23 ) *
πραγματικά είναι αστείο αυτό που γράφεις..... 68.gif
δηλαδή βάζεις στην ζυγαριά την ροχάλα και το βρισίδι και κερδίζει η ροχάλα; όταν έφτυσε ο μπουρούσης ήταν αληταράς ενώ ο διαμαντίδης έχει ελαφρυντικό;δεν αμφισβητώ την αξία του ως παίκτη, αλλά θεωρώ πως με το κάλυμμα του καλού παιδιού του συγχωρούνατι πολλά πράγματα....
όταν συμπεριφέρονται έτσι οι αθλητές πως περιμένουν να συμπεριφερθεί ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο μόνο και μόνο να πετάξει μπουκάλια και ότι άλλο....

φιλε δεν ειναι καθολου αστειο... οταν παιζεις μπασκετ τα αιματα αναβουν ..αλλα προτιμω καποιον που οταν φορτωσει θα φερθει στα ισα παρα καποιον που καθε φορα που θα τον μαρκαρεις και χωρισ να σε βλεπουν οι αλλοι θα σου βριζει και γω δεν ξερω τι...για τον απλο φιλαθλο που βλεπει το πρωτο και χανει το δευτερο ο πρωτοσ προκαλει ο δευτερος οχι...για καποιον που εχει παιξει μπασκετ ο δευτερος προκαλει ο πρωτος οχι...
επισης ναι εχει μεγαλη διαφορα να φτυσεισ καποιον καταμουτρα και να παρεισ το ρισκο αν σε δει βεβαια ο διαιτητης να φας την καμπανα σου παρα να πας πουστικα στο αυτι καποιου με τροπο να μην σε παρουν χαμπαρι και να τον φτυσεις!!!!!

ο τροποσ που συμεπριφερεσαι εχει μεγαλη διαφορα...ακομα και αν προκειται για κατακριτεες πραξεις..
kolokotronis
Να φέρουν τον Αρτεάγκα.
Κορυφαίος...
Τελικό ευρωλίγκας έχει παίξει ο άνθρωπος.
spysta
θα ελεγα κατι για το interbasket.net .. αλλα κρατιεμαι !!
Mε τους θεουληδες που υπαρχουν εκει μεσα .. 56.gif
αυτο το πραγμα εκει μεσα δεν αποτελει σοβαρο μετρο συγκρισης .. αν και κατα λαθος γραφουν κανα δυο αξιολογοι
Manu7
QUOTE(rankin @ Jun 4 2010, 16:48 ) *
Γιατί, περιμένεις ξένους διαιτητές;;;;;;;;;;;;;;;;;; blink.gif
Δεν υπάρχουν αυτά, και το ξέρουν και στην ΚΑΕ καλύτερα! Το έγραψα και νωρίτερα. Εξαίρεση ενός διαιτητή ζητάς και σε γράφουν, λες να σου φέρουν και ξένους; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!
Απλά πιέζουν για καλύτερη αντιμετώπιση
Δεν καταλαβαίνω βέβαια την απειλή για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα 2010-2011. Αφενός ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να μην συμμετέχει, γιατί οδηγείται σε αφανισμό, και αφετέρου, εστω ότι μπορούσε να κάνει πράξη την απειλή του, ποιον πραγματικά ενδιαφέρει όλο αυτό; Αφου η πρόοδος και η εμπορικότητα του αθλήματος, είναι αποδεδειγμένα θέμα μηδενικού ενδιαφέροντος για τους διοργανωτές.
Πάντως, καλά κάναν και βγάλανε ανακοίνωση.. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν

Μίλησα υποθετικά φίλε...Λέμε τώρα όπως ανέφερα.
Εννοείται πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο..
olaaa
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 16:46 ) *
Αμα το παρουμε ετσι , 4 ποντοι δωρο στο δευτερο ματς ( φαουλ μπορουση, συν 3 δευτερα που δεν σφυριχθηκαν) , οταν το ματς τελειωσε με 7 , δεν ειναι τιποτα παλι.

ετσι δεν βγαζουμε ακρη.

Οπως ειπα, οποιος ξερει αγγλικα ( δεν νομιζω να ειμαστε λιγοι) να παει να διαβασει τι γραφεται στο interbasket.net απο ξενους χρηστες και θα καταλαβει αν οντως εγινε σφαγη η οχι.
Εκει η γενικοτερη αντιληψη ειναι οτι η διαιτησια ευνοησε τον ΠΑΟ παιζοντας εδρα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ευθηνεται για την ηττα του ΟΣΦΠ, ο οποιος περιγραφεται ως λουζερ ομαδα, μιας και εχασε μια νικη που δεν χανεται.

φιλε με ολο το σεβασμο τωρα
ποιο inetrbasket;; εκει περα οι μισοι ειναι παναθηναικοι και οι αλλοι μισοι κομπλεξικοι παρτιζανοι που βριζουν τον ολυμπιακο

αυτοι ειναι οι αντικειμενικοι κριτες;;
LFO
QUOTE(rankin @ Jun 4 2010, 15:48 ) *
Δεν καταλαβαίνω βέβαια την απειλή για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα 2010-2011. Αφενός ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να μην συμμετέχει, γιατί οδηγείται σε αφανισμό, και αφετέρου, εστω ότι μπορούσε να κάνει πράξη την απειλή του, ποιον πραγματικά ενδιαφέρει όλο αυτό; Αφου η πρόοδος και η εμπορικότητα του αθλήματος, είναι αποδεδειγμένα θέμα μηδενικού ενδιαφέροντος για τους διοργανωτές.
Πάντως, καλά κάναν και βγάλανε ανακοίνωση.. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν

Αφανισμο?? Ποιον αφανισμό?? Άσε που εχει και εγγυημενο συμβολαιο εχει με την Ευρωλίγκα....
kseplenhs
αυτό με τους ξένους διαιτητές είναι ανέκδοτο.απο την άλλη το ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης απο το επόμενο πρωτάθλημε είναι κάτι σοβαρό.

εμένα δεν θα με χάλαγε.εξάλλου τόσα χρόνια είχαν συνηθήσει να παίζουν μόνοι τους,οπότε δεν θα υπάρξει διαφορά στην αντιμετώπιση.είναι μεν ακραία λύση αλλά και πάλι περισσότερο κακό μας κάνει η συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα.μια η αλλη...

μακάρι να μην είναι λόγια του αέρα (αν και μεταξύ μας δεν το νομίζω.όλες αυτες οι ανακοινώσεις είναι χαρην εντυπωσιασμού) και να μην χαλαρώσουν μετά απο ψευτοεγγυήσεις.

εχουμε την ευρωλίγκα στην τελική να ασχολούμαστε...
voreadis7
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 16:46 ) *
Οπως ειπα, οποιος ξερει αγγλικα ( δεν νομιζω να ειμαστε λιγοι) να παει να διαβασει τι γραφεται στο interbasket.net απο ξενους χρηστες και θα καταλαβει αν οντως εγινε σφαγη η οχι.
Εκει η γενικοτερη αντιληψη ειναι οτι η διαιτησια ευνοησε τον ΠΑΟ παιζοντας εδρα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ευθηνεται για την ηττα του ΟΣΦΠ, ο οποιος περιγραφεται ως λουζερ ομαδα, μιας και εχασε μια νικη που δεν χανεται.

Τι είναι εκεί ?? Το συμβούλιο των σοφών της καλαθόσφαιρας ?? Αν είναι έτσι να μπαίνουμε να μας ανοίξουν τα μάτια.
olaaa
μια χαρα θα ταν να πηγαιναμε στην ιταλικη λιγκα

θα καναμε και ταξιδακια στους γειτονες καθε δευτερο Σαββατοκυριακο thumbsup.gif
aigio
Να γινουμε expansion team στο ΝΒΑ, σε μια πολη με ελληνικη ομογενεια, να πεσει χρημα τρελο, και θα δεις για ποτε ξεχναμε και πρωταθλημα και ευρωλιγκα και τα παντα smiley.gif
kolokotronis
Αν είναι σοβαροί στον οσφπ, μετά από την ανακοίνωση, ο Γιαννάκης δεν πρέπει να φύγει με την καμμία.
Αν δεν ήταν οι γκρίζοι θα είχε κάνει νταμπλ, με μειονέκτημα έδρας και τελικό ευρωλίγκας.
Ελπίζω να μην φανούν αχάριστοι οι Αγγελόπουλοι.

ΥΓ:Έχουν ξαναβγάλει ανακοίνωση για διαιτησία οι πρόεδροι τα προηγούμενα χρόνια?
PARISINOS
QUOTE(voreadis7 @ Jun 4 2010, 14:02 ) *
Τι είναι εκεί ?? Το συμβούλιο των σοφών της καλαθόσφαιρας ?? Αν είναι έτσι να μπαίνουμε να μας ανοίξουν τα μάτια.

Προφανως δεν ειναι το συμβουλιο των σοφων, αλλα οσο ναναι ενας τυχαιος ισραηλινος, σλοβενος, σερβος, ισπανος μαλλον τα βλεπει πιο αντικειμενικα τα ματς απο καποιον που λεγεται βορεαδης7 η ζαβλανος13.

Βεβαια απο οτι βλεπω ουτε αυτο το σαιτ μας κανει, προφανως αν πω για το basketcession που υπαρχει εδω στη γαλλια, θα μου πειτε, ελα μωρε τωρα τι ξερουν τα γαλλακια απο μπασκετ.

Ακρη δεν βρισκουμε. Ειπαμε η σφαγη του αιωνα...
Ginobili
QUOTE(LFO @ Jun 4 2010, 14:31 ) *
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει αδικηθεί κατάφωρα από την διαιτησία κατ’ επανάληψη και δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ της περιόδου 2010 – 2011, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μας και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, αν δεν αλλάξει η σύνθεση και ο τρόπος λειτουργίας της ΚΕΔ."

Αρχίσαμε και τις απειλές τώρα.... icon_drunk.gif
Σοβαρή ανακοίνωση.....καλύτερα ευρωλίγκα μόνο,εξάλλου κι εμείς αυτή μας νοιάζει περισσότερο,κυνηγάμε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ
AZ1980
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 15:09 ) *
Προφανως δεν ειναι το συμβουλιο των σοφων, αλλα οσο ναναι ενας τυχαιος ισραηλινος, σλοβενος, σερβος, ισπανος μαλλον τα βλεπει πιο αντικειμενικα τα ματς απο καποιον που λεγεται βορεαδης7 η ζαβλανος13.

Χαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!! Έπος!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

bball.gif
AirNick7
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 17:09 ) *

Βεβαια απο οτι βλεπω ουτε αυτο το σαιτ μας κανει, προφανως αν πω για το basketcession που υπαρχει εδω στη γαλλια, θα μου πειτε, ελα μωρε τωρα τι ξερουν τα γαλλακια απο μπασκετ.

αμφιβαλεις??? κατ έμε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ και δεν ειναι μονο η δικη μου αποψη αλλα ολων των μη παναθηναικων που πιστευουν οτι το γυρισαν με την καρδια τους...και το ταλνετο τους...
voreadis7
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 17:09 ) *

Ωραία ας υιοθετήσω εγώ την άποψη των πολιτισμένων της Γαλλιας και τους Ισραηλ ότι δεν έγινε καμία σφαγή. Εσύ αν πιστεύεις οτι δεν σπρώχτηκε καθόλου ο ΠΑΟ έχεις το ίδιο κόμπλεξ όμως με μένα που πιστεύω οτι έγινε σφαγή.
Ginobili
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 15:09 ) *

Ξεπέρασε κι αυτή των Αρμενίων...και του Δράμαλη
Πραγματικά χωρίς πλάκα...γιατί δεν ζητάμε ως επίσημος Παναθηναικός να διαιτητεύσουν Αρτεάγκα,Λαμόνικα και ο άλλος ο Φιναλανδός??? Να τους πληρώσουμε και παραπάνω
AZ1980
QUOTE(voreadis7 @ Jun 4 2010, 15:14 ) *
Ωραία ας υιοθετήσω εγώ την άποψη των πολιτισμένων της Γαλλιας και τους Ισραηλ ότι δεν έγινε καμία σφαγή. Εσύ αν πιστεύεις οτι δεν σπρώχτηκε καθόλου ο ΠΑΟ έχεις το ίδιο κόμπλεξ όμως με μένα που πιστεύω οτι έγινε σφαγή.

Αμάν πια ρε παιδιά διαβάστε και λίγο τι γράφει ο άλλος! Ο PARISINOS δεν είπε πως ο ΠΑΟ δεν "σπρώχτηκε"! Όλο τα ίδια θα λέμε?

bball.gif

LFO
QUOTE(Ginobili @ Jun 4 2010, 16:15 ) *
Πραγματικά χωρίς πλάκα...γιατί δεν ζητάμε ως επίσημος Παναθηναικός να διαιτητεύσουν Αρτεάγκα,Λαμόνικα και ο άλλος ο Φιναλανδός??? Να τους πληρώσουμε και παραπάνω

"if you pay them, they will come...." smiley.gif
PARISINOS
QUOTE(voreadis7 @ Jun 4 2010, 14:14 ) *

Επειδη ακριβως εγω δεν εχω το ιδιο κομπλεξ , σε παραπεμπω σε ποστ που εκανα κανα μισαωρο νωριτερα , οπου παραδεχομαι οτι ο ΠΑΟ ευνοηθηκε απο τη διαιτησια.
Επειδη ομως βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια και τα ιδια, αν σε ενδιαφερουν , μπορεις να ψαξεις να τα βρεις, αν οχι , το ιδιο μου κανει ( αλλωστε δεν προσπαθω να πεισω κανεναν. γενικα οι ανθρωποι δεν αλλαζουν αποψη. Απλα τα γραφω για να ακουστει και ο αντιλογος).
Ginobili
QUOTE(LFO @ Jun 4 2010, 15:18 ) *
"if you pay them, they will come...." smiley.gif

Ως Ελληνική ομοσπονδία εννοώ...όχι σαν Παναθηναικός....Εξάλλου πόσα θέλει από τον Θανάση ακόμα ο Αρτεάγκα??? Του τα πέταξε όλα στην μούρη πέρσι...με το που τέλειωσε ο αγώνας... tongue.gif
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Jun 4 2010, 15:15 ) *
Ξεπέρασε κι αυτή των Αρμενίων...και του Δράμαλη

Ναι, η Ευρωλίγκα με τις "καθαρές" διαιτησίες της... Ότι θες μπορείς να ακούσεις τελικά... Εγώ προτείνω να δοθεί το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό! Είναι η μόνη λύση! Απ' ευθείας απονομή τίτλου στο "τσακωμένο" συνοθύλευμα του Γιαννάκη! Μακάρι να γινόταν αυτό, εγώ ούτως ή άλλως Ολυμπιακό θα υποστηρίζω στα επόμενα ματς, μόνο και μόνο διότι, αν κερδίσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, θα έχουμε την ελπίδα να μιλήσουμε για μπάσκετ, όπως μετά τον τελικό κυπέλλου, που μιλούσαμε για μπάσκετ. Αν χάσει, καληνύχτα, όλο το καλοκαίρι για διαιτησία θα λέμε...

bball.gif
newpower2020
Πάντως εγώ το μόνο που έχω να πώ είναι ότι αυτή η διαιτησία γύρισε και το basketforum πολύ πίσω.Εκατέρωθεν πάει αυτό...

Ναι και των Αρμενιών και του Δράμαλη πέρασε η σφαγή.Τι περιμένεις να σου απαντήσουν τώρα??? Καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους και το πώς γύρισε το παιχνίδι , αλλά η διαιτησία τον έσπρωξε προκλητικά.Τι να κάνουμε τώρα??? Το αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός με normal διαιτησία, αν είναι λούζερ ομάδα , αν αν αν είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.Προσωπική μου άποψη είναι πώς όταν ένας παίχτης βλέπει να τον κατακρεουργούν τσατίζεται και χάνει την ψυχραιμία του 100 φορές πιο γρήγορα απ'ότι αν η αντίπαλη ομάδα απλά πλησίαζε το σκορ.

Οπότε δεν είναι ούτε μαθηματικά, η διαιτησία έδωσε στον ΠΑΟ 7 πόντους αλλά στον Ολυμπιακό 5 και μπλά μπλά μπλά είναι πολύ παραπάνω.Καταλήγω ότι αν η διαιτησία ήταν αντικειμενική στο 4ο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο φαβορί για νίκη.Φαβορί όμως.Δεν θα κέρδιζε σίγουρα.Ναι έκανε λάθη αλλά η διαιτησία έβαλε το χεράκι της.
Ginobili
QUOTE(kolokotronis @ Jun 4 2010, 15:09 ) *
Αν είναι σοβαροί στον οσφπ, μετά από την ανακοίνωση, ο Γιαννάκης δεν πρέπει να φύγει με την καμμία.
Αν δεν ήταν οι γκρίζοι θα είχε κάνει νταμπλ, με μειονέκτημα έδρας και τελικό ευρωλίγκας.
Ελπίζω να μην φανούν αχάριστοι οι Αγγελόπουλοι.

Βάλε και το περσινό....που τους στέρησαν
phoenix_93
QUOTE(AZ1980 @ Jun 4 2010, 17:22 ) *
Ναι, η Ευρωλίγκα με τις "καθαρές" διαιτησίες της... Ότι θες μπορείς να ακούσεις τελικά... Εγώ προτείνω να δοθεί το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό! Είναι η μόνη λύση! Απ' ευθείας απονομή τίτλου στο "τσακωμένο" συνοθύλευμα του Γιαννάκη! Μακάρι να γινόταν αυτό, εγώ ούτως ή άλλως Ολυμπιακό θα υποστηρίζω στα επόμενα ματς, μόνο και μόνο διότι, αν κερδίσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, θα έχουμε την ελπίδα να μιλήσουμε για μπάσκετ, όπως μετά τον τελικό κυπέλλου, που μιλούσαμε για μπάσκετ. Αν χάσει, καληνύχτα, όλο το καλοκαίρι για διαιτησία θα λέμε...

bball.gif

Συμφωνώ ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα αυτό θα γίνει. Αρρωστημένη κατάσταση...
Ginobili
QUOTE(newpower2020 @ Jun 4 2010, 15:23 ) *
αλλά η διαιτησία τον έσπρωξε προκλητικά.Τι να κάνουμε τώρα???

Δεν συμφωνώ σε αυτό.Το ότι πήρε 2-3 σφυρίγματα παραπάνω....δεν είναι προκλητική διαιτησία.
olaaa

bball.gif

συγγνωμη ρε φιλε αλλα οταν μετα τον τελικο με την τσσκα εβγαινες και ελεγες για σφαγες κλπ και οταν τα λες ακομα και τωρα μετα απο ενα χρονο
για ποιο λογο ειρωνευεσαι τους ολυμπιακους που μιλανε για σφαγη σε ενα σχετικα παρομοιο ματς;;

δηλαδη τι παραπανω ειχε γινει στο παναθηναικος-τσσκα;;
η μια ομαδα για ενα διαστημα τα εβαζε ολα και πηρε διαφορα και μετα οι γκρι αποφασισαν να αφησουν το ξυλο της αντιπαλης ομαδας που καταφερε μειωσει και παραλιγο να παρει τη νικη

ελεος δηλαδη μη μας περνατε και για μ@λακες

//και μαλιστα στον τελικο με τσσκα δεν υπηρχαν εξοφθαλμα λαθη οπως αυτα τα 3 συνεχομενα που μιλανε ολοι για το προχθεσινο ματς
εκει το μονο που λεγατε ειναι οτι η τσσκα επαιζε κατς στην αμυνα στο β ημιχρονο και δε σφυραγανε τπτ
kseplenhs

bball.gif

φαντάζομαι πως αυτό είναι το τρίτο βήμα.
στο πρώτο είχαμε στρουθοκαμηλισμό,στο δευτερο πήγαμε να τους βγάλουμε όλους τρελλούς και στο τρίτο χαρίζουμε το πρωτάθλημα τιμής ένεκεν.χουβαρνταλίκι tongue.gif icon_drunk.gif

η επόμενη χάρη για εμάς τους κακομαθημένους μπέμπηδες ποιά θα είναι?όχι τίποτ'αλλο..για να σας αφήσουμε να μιλήσετε για μπάσκετ...
kolokotronis
QUOTE(olaaa @ Jun 4 2010, 17:27 ) *
συγγνωμη ρε φιλε αλλα οταν μετα τον τελικο με την τσσκα εβγαινες και ελεγες για σφαγες κλπ και οταν τα λες ακομα και τωρα μετα απο ενα χρονο
για ποιο λογο ειρωνευεσαι τους ολυμπιακους που μιλανε για σφαγη σε ενα σχετικα παρομοιο ματς;;

η μια ομαδα για ενα διαστημα τα εβαζε ολα και πηρε διαφορα και μετα οι γκρι αποφασισαν να αφησουν το ξυλο της αντιπαλης ομαδας που καταφερε μειωσει και παραλιγο να παρει τη νικη

//και μαλιστα στον τελικο με τσσκα δεν υπηρχαν εξοφθαλμα λαθη οπως αυτα τα 3 συνεχομενα που μιλανε ολοι για το προχθεσινο ματς
εκει το μονο που λεγατε ειναι οτι η τσσκα επαιζε κατς στην αμυνα στο β ημιχρονο και δε σφυραγανε τπτ

Η διαφορά είναι ότι και στη σφαγή υπέρ του ΠΑΟ και σε αυτήν εναντίον του, αυτός που κέρδισε στο τέλος ήταν η ίδια ομάδα.
Ναι, κερδίζουμε ΚΑΙ τη διαιτησία στον τελικό της ευρωλίγκας, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της ευρώπης (μαζί με ΠΑΟ).
olaaa
εχει πλακα παντως το μοτο των φιλων του παναθηναικου και των παπαδογιαννηδων-σκουντηδων κλπ

"οταν εχεις διαφορα 14 ποντων δεν μπορει να σου φταιει η διαιτησια που την εχασες"

το οτι στον περσινο τελικο ειχαν διαφορα 20 ποντων στο ημιχρονο και 10 ποντων στο τριτο δεκαλεπτο αλλα παρ ολ αυτα μιλαγαν για σφαγες ειναι ψιλα πραματα

Η διαφορά είναι ότι και στη σφαγή υπέρ του ΠΑΟ και σε αυτήν εναντίον του, αυτός που κέρδισε στο τέλος ήταν η ίδια ομάδα.
Ναι, κερδίζουμε ΚΑΙ τη διαιτησία στον τελικό της ευρωλίγκας, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της ευρώπης (μαζί με ΠΑΟ).

φιλε μου με γεια σου με χαρα σου που νικησες

το θεμα ειναι μιλησατε η δε μιλησατε για σφαγη τοτε;;

εμεις γιατι να χαρακτηριζομαστε γραφικοι λοιπον οταν κανουμε το ιδιο;;
Ginobili
QUOTE(olaaa @ Jun 4 2010, 14:27 ) *

Έτσι γίνεται πάντα στα μεγάλα και κρίσιμα παιχνίδια.Αφήνεται το σκληρό παιχνίδι...δεν γίνεται να σφυράνε κάθε 2''.Άμα ήταν έτσι....την Παρτιζάν στον ημιτελικό έπρεπε να την κερδίσεις με 20 πόντους...όπως και εγώ στο ΟΑΚΑ...που δεν ήταν καν κρίσιμο.....
Από την αρχή το έχουν δείξει αυτό οι διαιτητές,διαφορετικά ο Μπέβερλυ θα έπρεπε να βγαίνει με 5 φάουλ σε κάθε παιχνίδι.(Βουτιά στον Σάρας,πρόκληση και σπρώξιμο στον Σπανούλη).
Τα περί σφαγής...δεν έχουν σοβαρό πάτημα.Και ο Παναθηναικός μπορεί να βρει πολλές φάσεις που έχει αδικηθεί...μην τις απορυθμίζουμε τώρα.καμία σχέση με τα περσινά της ΤΣΣΚΑ
Manu7
QUOTE(kolokotronis @ Jun 4 2010, 17:34 ) *

Σύγκριση ανομοίων καταστάσεων...
Ο ΠΑΟ κέρδιζε 21 πόντους στο ημίχρονο και ήταν σε ουδέτερο γήπεδο.
Και όχι στου αντιπάλου με 20000 κόσμο να ουρλιάζει σε κάθε απόφαση των διαιτητών.
Το ματς μάλιστα πήγε στο σουτ με την τελευταία επίθεση να την έχει ο αντίπαλος.
Τι μου συγκρίνεις δηλαδή? icon_bored.gif
olaaa
QUOTE(Ginobili @ Jun 4 2010, 17:36 ) *
Έτσι γίνεται πάντα στα μεγάλα και κρίσιμα παιχνίδια.Αφήνεται το σκληρό παιχνίδι...δεν γίνεται να σφυράνε κάθε 2''.Άμα ήταν έτσι....την Παρτιζάν στον ημιτελικό έπρεπε να την κερδίσεις με 20 πόντους...όπως και εγώ στο ΟΑΚΑ...που δεν ήταν καν κρίσιμο.....
Από την αρχή το έχουν δείξει αυτό οι διαιτητές,διαφορετικά ο Μπέβερλυ θα έπρεπε να βγαίνει με 5 φάουλ σε κάθε παιχνίδι.(Βουτιά στον Σάρας,πρόκληση και σπρώξιμο στον Σπανούλη).
Τα περί σφαγής...δεν έχουν σοβαρό πάτημα.Και ο Παναθηναικός μπορεί να βρει πολλές φάσεις που έχει αδικηθεί...μην τις απορυθμίζουμε τώρα.καμία σχέση με τα περσινά της ΤΣΣΚΑ

ρε παιδια δε σας πιανει πουθενα κανεις ειλικρινα

αφου ετσι γινεται στα μεγαλα παιχνιδια γιατι μιλαγατε για σφαγη περυσι μπορεις να μου εξηγησεις;; γιατι ο προπονητης σου ειχε γινει σα παντζαρι στο τελος και εβριζε οποιον εβλεπε μπροστα του, γιατι ο θανασης πεταγε 500ευρα;;
AZ1980
QUOTE(kseplenhs @ Jun 4 2010, 15:28 ) *
φαντάζομαι πως αυτό είναι το τρίτο βήμα.
στο πρώτο είχαμε στρουθοκαμηλισμό,στο δευτερο πήγαμε να τους βγάλουμε όλους τρελλούς και στο τρίτο χαρίζουμε το πρωτάθλημα τιμής ένεκεν.χουβαρνταλίκι tongue.gif icon_drunk.gif

Όχι ρε συ, το τρίτο βήμα το είπε ο panos75: "αυτισμός"!

bball.gif
kolokotronis
QUOTE(olaaa @ Jun 4 2010, 17:39 ) *

αφου ετσι γινεται στα μεγαλα παιχνιδια γιατι μιλαγατε για σφαγη περυσι μπορεις να μου εξηγησεις;; γιατι ο προπονητης σου ειχε γινει σα παντζαρι στο τελος και εβριζε οποιον εβλεπε μπροστα του, γιατι ο θανασης πεταγε 500ευρα;;

Γιατί παρ'όλο που κερδίσαμε μας έσφαξαν.
Έχει κανείς αντίρηση για τη σφαγή πέρυσι?
Έχει μεγαλύτερη αξία να φωνάζεις όταν έχεις κερδίσει παίρνοντας το τρόπαιο και δεν ακολουθούν άλλοι αγώνες.
Φωνάζαμε πέρυσι για να ευνοηθούμε φέτος?
Anaz
σοβαρα τωρα..αλλο σφαγη κι αλλο επαγγελματικο χειρουργειο. Οι φιλτατοι ξενοι παρατηρητες σε αυτα τα φορουμ αμφιβαλλω για το κατα ποσο διαθετουν την καταλληλη μπασκετικη αντιληψη και την βαθια γνωση ολων των παραμετρων των ντερμπυ Οσφπ-Παο για να το καταλαβουν, οποτε η γνωμη τους για μενα μετραει λιγοτερο ακομα και απο αρκετων φιλων παναθηναικων. Εξαλλου προσωπικα δεν με ενδιαφερει κιολας. (Απο πλευρας μου τουλαχιστον) δεν κανω καναν αγωνα εντυπωσεων, για το πως θα καταγραφει στην ιστορια το συγκεκριμενο ματς.

ΥΓ: Ερωτηση απο περιεργεια: Στο ιντερμπασκετ εγινε λογος για σφαγη μετα το Παο-Τσσκα??
ΥΓ2: Διαβαζοντας τα τελευταια ποστ, μου ηρθε στο μυαλο ξανα η εξαιρετικα επικαιρη και ευστοχη φραση του rchos, οτι οταν γκρινιαζεις μονιμως και με το παραμικρο καταντας γραφικος που ακομα κι οταν εχεις λογο γι'αυτο, κανείς -και δικαιως- δεν θα σε παρει στα σοβαρα.
Ginobili
QUOTE(Manu7 @ Jun 4 2010, 15:38 ) *
Σύγκριση ανομοίων καταστάσεων...
Ο ΠΑΟ κέρδιζε 21 πόντους στο ημίχρονο και ήταν σε ουδέτερο γήπεδο.
Και όχι στου αντιπάλου με 20000 κόσμο να ουρλιάζει σε κάθε απόφαση των διαιτητών.
Το ματς μάλιστα πήγε στο σουτ με την τελευταία επίθεση να την έχει ο αντίπαλος.
Τι μου συγκρίνεις δηλαδή? icon_bored.gif

11' πριν την λήξη νίκαγε με 12.
Εντάξει...τι να κάνουμε τώρα,στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ πάντα ουρλιάζουν σε κάθε απόφαση των διαιτητών.Και οι διαιτητές αν επηρεαστούν...επηρεάζονται υπέρ του γηπεδούχου.Έτσι γίνεται παντού.
Ο ΠΑΟ νίκησε με 9...με χαμένο αιφνιδιασμό στο τέλος....υπέρ ποιανού μετράει αυτό το επιχείρημα?
olaaa
QUOTE(kolokotronis @ Jun 4 2010, 17:44 ) *
Έχει κανείς αντίρηση για τη σφαγή πέρυσι?

ναι εγω
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Jun 4 2010, 15:45 ) *
σοβαρα τωρα..αλλο σφαγη κι αλλο επαγγελματικο χειρουργειο. Οι φιλτατοι ξενοι παρατηρητες σε αυτα τα φορουμ αμφιβαλλω για το κατα ποσο διαθετουν την καταλληλη μπασκετικη αντιληψη και την βαθια γνωση ολων των παραμετρων των ντερμπυ Οσφπ-Παο για να το καταλαβουν, οποτε η γνωμη τους για μενα μετραει λιγοτερο ακομα και απο αρκετων φιλων παναθηναικων. Εξαλλου προσωπικα δεν με ενδιαφερει κιολας. Δεν κανω καναν αγωνα εντυπωσεων, για το πως θα καταγραφει στην ιστορια το συγκεκριμενο ματς.

Συγνώμη, δηλαδή ποιανού η γνώμη μετράει τελικά? Μόνο η γνώμη του οπαδού του Ολυμπιακού μετράει? Μόνη έγκυρη άποψη είναι αυτή του πικραμένου φιλάθλου του Ολυμπιακού?

bball.gif
pain of salvation
@ ΑΖ,Parisino...

Δεν είναι καραμπινάτα βήματα?
Παρακαλώ πείτε ότι είναι γιατι δεν μπορώ να ηρεμήσω... tongue.gif
Δειτε το πάλι...το έχει και σε replay και ο ρεφ μπροστά.
Το άτομο χορεύει,απλώς δεν ξέρω πως λέγεται ο χορός
(σηκώνει λίγο το σταθερό?... blink.gif )

olaaa
φιλε ΑΖ πραγματικα θα ηθελα να μου απαντησεις στα ερωτηματα που σου εθεσα σχετικα με τον περσινο τελικο

καλο ειναι να ειρωνευομαστε αλλα μετα να μην την κανουμε γυριστη
AZ1980
QUOTE(pain of salvation @ Jun 4 2010, 15:48 ) *
@ ΑΖ,Parisino...

Άντε πάλι... ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ!!! ΔΕΝ ΣΦΙΡΊΖΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!

bball.gif
Ginobili
QUOTE(pain of salvation @ Jun 4 2010, 15:48 ) *
@ ΑΖ,Parisino...

Ναι ρε συ,εννοείται ότι ήταν.Δεν είπε αυτό.
PARISINOS
QUOTE(olaaa @ Jun 4 2010, 15:39 ) *

Πρωτον ειναι αυτο που εχω πει κατα καιρους, και πριν απο τον τριτο τελικο στο τοπικ της διαιτησιας.

Το να φωναξεις μια φορα για τη διαιτησια δεν σε κανει γραφικο. Το να φωναζεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ , και ανεξαρτητως διαωργανωσης , δυστηχως σε κανει στην συνηδηση του πολυ κοσμου.
Οι φωνες των φιλων του ΟΣΦΠ πχ ισως ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα αν δεν μας τα ειχαν κανει τσουρεκια μετα τον τελικο της ευρωλιγκας που χασανε με 20, η τον δευτερο τελικο της κυριακης , στον οποιον ευνοηθηκαν στο τελος.

δευτερον σε εκεινο το ματς ο αρτεαγκα ηταν κυριολεκτικα αστειος γιατι μην ξεχνατε οτι ο ΠΑΟ το ματς το ΓΥΡΙΣΕ. η ΤΣΣΚΑ ειχε κανει το -23 , -5 και μενανε 5 λεπτα. Εκει εμφανιστηκε ο περπε και εσπασε το μομεντουμ, και με 6 σερι ποντους την ξαναπηγε στους 11 3 λεπτα πριν απο το τελος. τελειομενη υποθεση δηλαδη. 11 ποντοι σε τρια λεπτα με υπερ σου το μομεντουμ δεν χανονται.

Και καπου εκει ο αρτεαγκα ανελαβε δραση. το παλικαρι σφυριξε φαουλ εκτος φασης ( στον φωτση νομιζω , που τους στειλε στις βολες) 30 δευτερα πριν το τελος ( σφυριγμα που πολυ δυσκολα σφυριζεται ποσο μαλλον σε τοσο κρισιμο σημειο) και οταν ειδε οτι οι αλλοι εχασαν τις βολες Το παλικαρι σφυριξε 8 δευτερα ( που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ) 30 δευτερα πριν απο το τελος του ματς ( σφυριγμα που αναθεμα και αν δινεται 1 φορα τα 5 ματς).

και το αποκορυφωμα σφυριξε φαουλ ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ στον σμοντις στην διεκδικηση του ριμπαουντ με τον διαμαντιδη, και ο μονος λογος που το πηρε πισω ειναι επειδη οι υπολοιποι διαιτητες την ιδια τιγμη σφυριξαν τη ληξη.

Ο ΠΑΟ λοιπον σε αυτο το ματς , παρ οτι γινοταν χαμος , το ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Και μετα ο αλλος πηγε με το ετσι θελω και με σφυριγματα που απλα δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ( δεν μιλαμε για βημματα φαουλ, το παλικαρι σφυριξε 8 δευτερα -σφυριγμα πιυ δινεται μια φορα τα 10 χρονια- στην τελευταια φαση ) να τους ξαναβαλει στο ματς. Και ομως ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.
kseplenhs
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 17:54 ) *
Οι φωνες των φιλων του ΟΣΦΠ πχ ισως ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα αν δεν μας τα ειχαν κανει τσουρεκια μετα τον τελικο της ευρωλιγκας που χασανε με 20, η τον δευτερο τελικο της κυριακης , στον οποιον ευνοηθηκαν στο τελος.

το έχεις πει επανειλλημένως το συγκεκριμένο.μιλάς για ένα παιχνίδι που οι μισοί τα έχωναν στο γιαννάκη και οι άλλοι μισοί αναγνώριζαν την υπεροχή της μπαρτσα(μπορεί μέσα σε αυτούς να ήταν και μερικοί που έκραζαν τον γιαννάκη).

και κάπου εδώ ανακάλυψες πως γυρίσαμε τον κόσμο ανάποδα με την διαιτησία του τελικού της ευρωλίγκας.δεν αμφιβάλλω να υπήρξαν απλές αναφορές.αλλά το κλίμα εκείνης της μέρας νομίζω πως εσκεμένα το αποφευγεις και το παραποιείς.και λέω εσκεμένα γιατί και παρών ήσουν και δεν έχεις δείξει δείγματα ατομου που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται.
Anaz
QUOTE(AZ1980 @ Jun 4 2010, 17:48 ) *
Συγνώμη, δηλαδή ποιανού η γνώμη μετράει τελικά? Μόνο η γνώμη του οπαδού του Ολυμπιακού μετράει? Μόνη έγκυρη άποψη είναι αυτή του πικραμένου φιλάθλου του Ολυμπιακού?

bball.gif
Μα δεν με καταλαβες.. Εννοουσα οτι αποψεις οπως η δικη σου και καποιων ακομα Παναθηναικων (απο το φορουμ, κι οχι μονο) με βαθεια μπασκετικη αντιληψη και χωρις υπερβολικα εντονο το οπαδικο συναισθημα, για μενα μετρανε πολυ περισσοτερο απο αυτη του τυχαιου αντικειμενικου Γαλλου στο φορουμ του ιντερμπασκετ.
Ασχετως αν διαφωνουμε, εγω δεν εξεφρασα πουθενα την αποψη πως οτι γραφεις ειναι αποτελεσμα της αρνησης λογω οπαδικου συναισθηματος να δεχτεις το αδιαμφισβητητο. θεωρω απλα οτι ερμηνευουμε τα πραγματα απο διαφορετικη θεωρηση. Γι'αυτο επι ευκαιριας σε παρακαλω μη τσουβαλιαζεις κι εσυ ολες τις αποψεις.. προσωπικα, ο,τι γραφω ελαχιστα εχει να κανει με την οπαδικη μου πικρα! Ουτε ΚΑΘΕ ολυμπιακος εδω μεσα που μιλαει για χειρουργειο, ειναι ο πικραμενος, γραφικος, κακομαθημενος γαυρος που γραφει για να διασκεδασει τις εντυπωσεις και να ικανοποιησει τον οπαδικο εγωισμο του.
Ginobili
QUOTE(olaaa @ Jun 4 2010, 15:39 ) *

Γιατί και ο παναθηναικός έπαιζε δυνατή άμυνα,όχι παθητική-απαθέστατη σαν τον Ολυμπιακό προχθές.Δεν ήταν ότι επέτρεπε το κατς στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ....ήταν κάτι ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ του Πέκοβιτς,κάτι επιθετικά του Πλάνινιτς στον Σπανούλη που δίνονταν ως αμυντικά(σπρώξιμο με το χέρι...και το πέταγε κάτω,όχι σαν τον Τεόντοσιτς που και δεν πρόλαβε να στηθεί...και ο Μπατίστ δεν μπήκε με αγκώνα)...κάτι 8'' του Διαμαντίδη στην σέντρα....όχι σαν τον Πέν....
άπειρα μπορώ να σου βρω.
Άμα δεν ήταν σφαγή αυτό με την ΤΣΣΚΑ,όπως είναι η άποψη σου.....τότε σίγουρα δεν ήταν και το προχθεσινό.
AZ1980
QUOTE(olaaa @ Jun 4 2010, 15:50 ) *
φιλε ΑΖ πραγματικα θα ηθελα να μου απαντησεις στα ερωτηματα που σου εθεσα σχετικα με τον περσινο τελικο

καλο ειναι να ειρωνευομαστε αλλα μετα να μην την κανουμε γυριστη

offtopic.gif

Τώρα να κατηγορείς στο παρόν τόπικ εμένα συγκεκριμένα για "ειρωνεία" νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικό.

Τα δυο ματς που επιχειρείς να συγκρίνεις είναι εντελώς διαφορετικά, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Στο ένα έχουμε φυσιολογικό σπρώξιμο της διαιτησίας στον γηπεδούχο, σε τελικούς της Α1, και με λάθη που έγιναν σε σφυρίγματα πάνω σε εξαιρετικά δύσκολες και αμφισβητούμενες φάσεις. Έχουμε δει άπειρες φορές τέτοιες διαιτησίες. Γι αυτό και ΟΑΚΑ και ΣΕΦ είναι σχεδόν απόρθητα εδώ και 20 χρόνια σχεδόν. Έχω αναφερθεί εκτενώς και εγκαίρως. Δεν έγινε την Τετάρτη τίποτα π[ου να μην έχει ξαναγίνει επανειλημμένα, πέραν της αγωνιστικής "αυτοκτονίας" του Ολυμπιακού, που ήταν πρωτοφανής σε τελικούς Α1, αφήνοντας πίσω εκείνες του ΠΑΟΚ του 1991 και του Ολυμπιακού του 2001.

Το άλλο ήταν αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Τελικός Ευρωλίγκας, σε ουδέτερο γήπεδο, και οι διαιτητές προσπαθούσαν με καταφανώς εσκεμμένο τρόπο να καθορίσουν το αποτέλεσμα επί 20 ολόκληρα αγωνιστικά λεπτά. Σε κάθε φάση. Ασταμάτητα. Αποκορύφωμα η τελευταία φάση που, ενώ η μπάλα βρίσκεται στον αέρα από το σουτ του Σίσκα, ο ένας διαιτητής έχει σηκώσει το χέρι για να καταλογίσει ένα φάουλ που ...πάει να γίνει (!!!!) στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Σηκώνει το χέρι με την ελπίδα να γίνει φάουλ και να το σφυρίξει!!!

Πολλά ακόμη μπορούν να ειπωθούν. Αλλά δε μπορώ τη κουβέντα αυτή. Μίζερη πολύ είναι. Φτάνει πια, πείτε για κανα μπάσκετ. Παίχτηκε και μπάσκετ. Υπάρχει και το τόπικ της διαιτησίας, πηγαίνετε εκεί, μέχρι κι εγώ πόσταρα χτες εκεί πέρα... Πλιιιιιζ

bball.gif
olaaa
QUOTE(PARISINOS @ Jun 4 2010, 17:54 ) *
Πρωτον ειναι αυτο που εχω πει κατα καιρους, και πριν απο τον τριτο τελικο στο τοπικ της διαιτησιας.

Το να φωναξεις μια φορα για τη διαιτησια δεν σε κανει γραφικο. Το να φωναζεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ , και ανεξαρτητως διαωργανωσης , δυστηχως σε κανει στην συνηδηση του πολυ κοσμου.

δευτερον σε εκεινο το ματς ο αρτεαγκα ηταν κυριολεκτικα αστειος γιατι μην ξεχνατε οτι ο ΠΑΟ το ματς το ΓΥΡΙΣΕ. η ΤΣΣΚΑ ειχε κανει το -23 , -5 και μενανε 5 λεπτα. Εκει εμφανιστηκε ο περπε και εσπασε το μομεντουμ, και με 6 σερι ποντους την ξαναπηγε στους 11 3 λεπτα πριν απο το τελος. τελειομενη υποθεση δηλαδη. 11 ποντοι σε τρια λεπτα με υπερ σου το μομεντουμ δεν χανονται.

Και καπου εκει ο αρτεαγκα ανελαβε δραση. το παλικαρι σφυριξε φαουλ εκτος φασης ( στον φωτση νομιζω , που τους στειλε στις βολες) 30 δευτερα πριν το τελος ( σφυριγμα που πολυ δυσκολα σφυριζεται ποσο μαλλον σε τοσο κρισιμο σημειο) και οταν ειδε οτι οι αλλοι εχασαν τις βολες Το παλικαρι σφυριξε 8 δευτερα ( που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ) 30 δευτερα πριν απο το τελος του ματς ( σφυριγμα που αναθεμα και αν δινεται 1 φορα τα 5 ματς).

και το αποκορυφωμα σφυριξε φαουλ ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ στον σμοντις στην διεκδικηση του ριμπαουντ με τον διαμαντιδη, και ο μονος λογος που το πηρε πισω ειναι επειδη οι υπολοιποι διαιτητες την ιδια τιγμη σφυριξαν τη ληξη.

Ο ΠΑΟ λοιπον σε αυτο το ματς , παρ οτι γινοταν χαμος , το ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Και μετα ο αλλος πηγε με το ετσι θελω και με σφυριγματα που απλα δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ( δεν μιλαμε για βημματα φαουλ, το παλικαρι σφυριξε 8 δευτερα -σφυριγμα πιυ δινεται μια φορα τα 10 χρονια- στην τελευταια φαση ) να τους ξαναβαλει στο ματς. Και ομως ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.

ναι πολυ ωραια ολα αυτα και πολυ ανεβαστικα για το παναθηναικο φρονημα

το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος ειχε ηδη γυρισει 2 φορες το ματς, μια οταν απο -10 πηγε στο +10 (26-36) και μια οταν απο 36-36 2 λεπτα πριν τελειωσει το ημιχρονο το πηγε στο 46-60

τωρα αν εσυ περιμενεις σε ντερμπι παναθηναικου ολυμπιακου μεσα στο οακα να κανει 3 ανατροπες του σκορ ο Ολυμπιακος οκ
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Jun 4 2010, 16:02 ) *
Μα δεν με καταλαβες.. Εννοουσα οτι αποψεις οπως η δικη σου και καποιων ακομα Παναθηναικων (απο το φορουμ, κι οχι μονο) με βαθεια μπασκετικη αντιληψη και χωρις υπερβολικα εντονο το οπαδικο συναισθημα, για μενα μετρανε πολυ περισσοτερο απο αυτη του αντικειμενικου Γαλλου στο φορουμ του ιντερμπασκετ. Ασχετως αν διαφωνουμε, εγω δεν εξεφρασα πουθενα την αποψη πως οτι γραφεις ειναι αποτελεσμα της αρνησης λογω οπαδικου συναισθηματος να δεχτεις το αδιαμφισβητητο. θεωρω απλα οτι ερμηνευουμε τα πραγματα απο διαφορετικη θεωρηση. Γι'αυτο επι ευκαιριας σε παρακαλω μη τσουβαλιαζεις κι εσυ ολες τις αποψεις.. προσωπικα, ο,τι γραφω ελαχιστα εχει να κανει με την οπαδικη μου πικρα! Ουτε ΚΑΘΕ ολυμπιακος εδω μεσα που μιλαει για χειρουργειο, ειναι ο πικραμενος, γραφικος, κακομαθημενος γαυρος που γραφει για να διασκεδασει τις εντυπωσεις και να ικανοποιησει τον οπαδικο εγωισμο του.

Ασ'τον Τζορνταν. Το ΝΒΑ ειναι μια αλλη ιστορια. Βηματα σε σουπερσταρ δεν σφυριζονται σχεδον ποτε, ενω γινονται κατα κορον παραβασεις. Δεν χρειαζεται να ανατρεξεις στα 90's. δες και λεμπρον, κι ενα σωρο αλλους. για τον Μποντιρογκα εχεις δικιο, και παλι ομως ειναι ενα παραδειγμα. μια χαρα σφυριζονται γενικα αυτα τα βηματα. Αν και.. για να'μαι ειλικρινης ηταν η μονη φαση που αν και η λιγοτερο οριακη, live δεν τη παρατηρησα. Anyway..Δεν πολυθελω να μπω σε περαιτερω αναλυση φασεων.απλα for the record ειπα και τη δικη μου γνωμη.

Γενικά τα "τσουβάλιασα" κάπως, είναι η αλήθεια, αλλά ουδέποτε δε σε συμπεριλάμβανα στο "τσουβάλι", να είσαι σίγουρος wink.gif

bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.