Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
xristos_metal
Φιλε Air Kef πρεπει να εχεις πολυ μεγαλη αδυναμια στην Κοκκινου! happy.gif
Air Kef
Tην παραμικρή να σου πω την αλήθεια, ούτε εμφανισιακά και σίγουρα όχι καλλιτεχνικά.

To ίδιο ισχύει και για τον Μπόγρη, τον αντιπαθώ από το Πανευρωπαικό της Ρόδου που φώναζε "θα μου κλσν τα μίδια" και έδειχνε τα μύδια του πολύ χαρακτηριστηκά με τα από ένα καλάθι του, ενώ στα αποδυτήρια έβαλε μπλουζάκι Παναθας να πανηγυρίσει.
Manu7
Εγω παντως ζηλευω που γαργαλαει Κοκκινου...Αυτο ακριβως...Τπτ αλλο..biggrin.gif
sir-elric
QUOTE(Air Kef @ Aug 28 2011, 20:34 ) *
Εννοώ ότι δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρθηκε τόσο πολύ η προσωπική του ζωή για μία άποψη που είπε για την Εθνική.

Εννοώ ότι πολλοί θα θελαν να έχουν το ύψος του, την ηλικία του, τα λεφτά του, την αναγνωρισημότητά του, την κοπέλα του, τις μπασκετικές του δυνατότητες, τις μπασκετικές του ικανότητες, το επάγγελμά του κτλ. κτλ.

η δεν μας ξερεις καλα ή δεν θες να μας ξερεις καλα! σε αυτο το φορουμ που με τοσο κοπο το εχετε κρατησει μπασκετικο μακρυα απο τους οπαδισμους μας! στο φορουμ αυτο που καποοι γραφουμε πριν τα τα ντερμπυ, το f4 και τις υποχρεωσεις τις εθνικης. θεωρω οτι θα επρεπε να καταλαβεις οτι το μονο που θα μπορουσαμε να ζηλευουμε απο αυτον τον λιγο ανθρωπο ειναι η ικανοτητα του να παιζει μπασκετ σε αυτο επιπεδο! εκτος και εαν θεωρεις οτι ειχαμε καημο να τουϊταρουμε με την ναταλια γερμανου και την κατερινα την παχουλη και να μπαινουμε στα κλαμπ της παραλιακης απο τα τραπεζια. ως εκ τουτου αντιλαμβανεσαι οτι η κριτικη μας δεν πηγαζει απο την ζηλια μας αλλα απο την αηδια που νοιωθουμε απο εναν ελλαδιτη μπασκετομπολιστα οταν αναφερεται με τοσο μικροψυχια σε 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. μην ξεχνας οτι το ελληνικο μπασκετ εχει εναν ζηση, εναν φωτση, εναν διαμαντιδη,εναν αλβερτη,εναν γιαννακη και εναν ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ. πολυ σημασια δωσαμε σε ενα πρωην μπασκετμπολιστα ετων 20 ουτε ο καραγκουτης δεν εσβησε τοσο γρηγορα

xristos_metal
QUOTE(Melo @ Aug 29 2011, 05:09 ) *
ρε φιλαρακο συνεχιζεις να βγαζεις χολη...μια χαρα στα ειπε ο moderator ζησε την ζωουλα σου φαε το κερατο απ το γυναικακι σου φαε τις πορτες σου στην παραλιακη...και ασε τον Γιωργακη να σε γλενταει...ολα τα ξερεις και για τα twitter με την Ναταλια...ολα δεν σου φυγε τιποτα...εμμονη σου γινε κακομοιρη ο 20 χρονος πρων μπασκετμπολιστας..α ρε φουκαραδες ΕΛΛΗΝΑΡΙΑ...η χειροτερη φαρα μες το κομπλεξ.
Εστω και η δηλωση του ηταν ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ (και δεν ηταν δηλωση!το twitter ειναι δημοσιο βημα μεν προσωπικο δε...το παιδι εξεφρασε εναν συνειρμο σιγουρα λαθεμενα)τι ζορι τραβατε ρε με το παιδι..το γνωριζετε προσωπικα και εκφερετε αποψη για τις επιλογες του και την ζωη του? Ειστε καλα ρε ζωα?
Αιντε τραβατε παρακατω...νουμερατζες θιχτηκατε...τραβατε καντε κανα μεροκαματο που μου πιασατε ολοι τα Twitters και γιναμε ολοι ιδιοι...

Ελα Γιωργη σταματα τη πλακα, μεινε στο twitter καλυτερα. smiley.gif
morfi
QUOTE(Melo @ Aug 29 2011, 05:09 ) *
ρε φιλαρακο συνεχιζεις να βγαζεις χολη...μια χαρα στα ειπε ο moderator ζησε την ζωουλα σου φαε το κερατο απ το γυναικακι σου φαε τις πορτες σου στην παραλιακη...και ασε τον Γιωργακη να σε γλενταει...ολα τα ξερεις και για τα twitter με την Ναταλια...ολα δεν σου φυγε τιποτα...εμμονη σου γινε κακομοιρη ο 20 χρονος πρων μπασκετμπολιστας..α ρε φουκαραδες ΕΛΛΗΝΑΡΙΑ...η χειροτερη φαρα μες το κομπλεξ.
Εστω και η δηλωση του ηταν ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ (και δεν ηταν δηλωση!το twitter ειναι δημοσιο βημα μεν προσωπικο δε...το παιδι εξεφρασε εναν συνειρμο σιγουρα λαθεμενα)τι ζορι τραβατε ρε με το παιδι..το γνωριζετε προσωπικα και εκφερετε αποψη για τις επιλογες του και την ζωη του? Ειστε καλα ρε ζωα?
Αιντε τραβατε παρακατω...νουμερατζες θιχτηκατε...τραβατε καντε κανα μεροκαματο που μου πιασατε ολοι τα Twitters και γιναμε ολοι ιδιοι...

+1 warn στο Melo. Παρακαλώ να μη συνεχιστεί.
pmam
QUOTE(morfi @ Aug 29 2011, 13:17 ) *
+1 warn στο Melo. Παρακαλώ να μη συνεχιστεί.

Άγριος αλλά ευγενικός ο μοντ. Άντρας αλλά τζέντλμαν!
Πουλάει morfi, συνέχισε έτσι και θα επιτύχεις το στοχο σου! thumbsup.gif
greeneyes13
βγήκαν σήμερα οι βάσεις για τα πανεπιστήμια και η κατρακύλα τους δεν έχει προηγούμενο

χαρακτηριστικό παράδειγμα, πολύτεκνος μπαίνει στο μαθηματικό με 3,1!!!!!
το πότε θα πάρει πτυχίο βέβαια είναι άλλο θέμα.....
αθάνατη ελληνική πραγματικότητα 68.gif
duncan21
QUOTE(greeneyes13 @ Aug 29 2011, 16:15 ) *
βγήκαν σήμερα οι βάσεις για τα πανεπιστήμια και η κατρακύλα τους δεν έχει προηγούμενο

Που το είδες αυτό?
Boom Dizzle
QUOTE(greeneyes13 @ Aug 29 2011, 16:15 ) *

το πότε θα πάρει πτυχίο βέβαια είναι άλλο θέμα.....
αθάνατη ελληνική πραγματικότητα 68.gif

Σωστη....Αυτο με το πολυτεκνο πρεπει οπωσδηποτε να το κοψουν γιατι τρωγονται θεσεις αλλων παιδιων που
ολη τη χρονια ελιωσαν στο διαβασμα για να πετυχουν τον στοχο τους.Ξερω ατομο που εχασε το Μαθηματικο για 6 μορια....Αυτες ειναι οι αδικιες!Εγω μπηκα Παντειο,στο τμημα Κοινωνικης Πολιτικης κ ελπιζω να δικαιωθω εν τελει για την επιλογη μου....
greeneyes13
QUOTE(Boom Dizzle @ Aug 29 2011, 16:38 ) *
Σωστη....Αυτο με το πολυτεκνο πρεπει οπωσδηποτε να το κοψουν γιατι τρωγονται θεσεις αλλων παιδιων που
ολη τη χρονια ελιωσαν στο διαβασμα για να πετυχουν τον στοχο τους.Ξερω ατομο που εχασε το Μαθηματικο για 6 μορια....Αυτες ειναι οι αδικιες!Εγω μπηκα Παντειο,στο τμημα Κοινωνικης Πολιτικης κ ελπιζω να δικαιωθω εν τελει για την επιλογη μου....

συγχαρητήρια!!!!
καλή φοιτητική ζωή!!!!

QUOTE(duncan21 @ Aug 29 2011, 16:35 ) *
Που το είδες αυτό?

στις ειδήσεις
ViC
QUOTE(Air Kef @ Aug 28 2011, 21:26 ) *
Μπορεί μαν, εγώ όμως όταν βλέπω 4 στα 5 κακεντρεχή σχόλια για τον Μπόγρη να αναφέρουν την σύντροφό του μέσα και να του κάνουν τόσο δριμύ κριτική έτσι το ερμηνεύω.

Άλλοι χρήστες επέλεξαν απλώς να διαφωνήσουν με την άποψη του Μπόγρη, και όχι να του επιτεθούν γενικά.

Αυτά.

Οκ, ας πούμε ότι συμφωνώ μαζί σου, απλώς εγώ βλέπω όλο το πακέτο. Δηλαδή ότι αν είχε όρεξη για μπάσκετ θα το έβαζε πάνω από τις γυναίκες γενικά. Τι διάολο είναι ακόμα 20 ετών...
Πιστεύω γενικά ότι οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα με τη στενομυαλιά του, και όχι κόμπλεξ. Μακάρι να ήταν παικταράς, να βοηθούσσε την εθνική και ας υπήρχαν εκατομμύρια άνθρωποι με κόμπλεξ κατωτερότητας προς το πρόσωπό του...
αυτά, ας το ξεχάσουμε
rankin
ΟΚ
That does it!!!
Το θέμα Μπόγρη, δεν μπορεί, να μην αγγίξει και εμένα!!

Πρώτα απο όλα, ο Γίωργης, ειναι και γαμώ τα παιδιά
Στα 20 του, ειναι μέλος του εθνικου τζετ σετ! Είναι πρώτη μούρη στο καβούρι, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι
ΟΚ! Μπασκετμπολίστας υψηλου επιπέδου, δεν θα γίνει ποτέ, αλλά αυτό το γνωρίζαμε εδώ και 2 χρόνια, όταν τον είχαμε πρωτοδεί να παίζει...
Παρόλα αυτά, το συμβολαιάκι του θα το βρίσκει, τα παραδάκια του θα τα βγάζει και ταυτόχρονα θα ειναι το αιώνιο πρότυπο του 20αρη..
Όσον αφορά τα σχόλια στο τουιτερ του.. λάθος ήταν, όχι γιατί είπε μια κουβέντα παραπάνω.. σιγά.. ο Τσαρτσαρής έχει πει χειρότερα και μόνο παράσημο που δεν πήρε, αλλα αν θέλετε τη γνώμη μου, το λάθος του Μπογρη ήταν που προφανώς άφησε αιχμές για έναν πρώην συμπαίκτη του και άθελα του φανέρωσε καταστάσεις που επικρατουν στα αποδυτήρια της πρώην ομάδας του..
αυτό ήταν το λάθος του..
τίποτα άλλο

πέραν αυτού, είναι ο μεγαλύτερος τιτάνας μπασκετμπολίστας-σελέμπριτι, που ποτέ δεν έπαιξε μπασκετ, και ποτέ δεν έκανε κάτι για να γίνει σελέμπριτι, αλλά τελικά έγινε και τα 2!
RESPECT
Air Kef
Οκ, ας πούμε ότι συμφωνώ μαζί σου, απλώς εγώ βλέπω όλο το πακέτο. Δηλαδή ότι αν είχε όρεξη για μπάσκετ θα το έβαζε πάνω από τις γυναίκες γενικά. Τι διάολο είναι ακόμα 20 ετών...

Και που το ξέρετε ρε παιδια οτι βαζει τις γυναίκες πανω απο το μπάσκετ, επειδή λυσσάνε στο σταρ και στο γιούπι ή επειδή λυσσάμε εμείς εδώ περα;

Ο Μπόγρης ηταν 2-3 βδομαδες Σικάγο όλο το καλοκαίρι και συμμετείχε σε καμπ, την ώρα που πολλοί άλλοι έκαναν διακοπές, δεν καταλαβαίνω απο που βγαίνουν συμπεράσματα. Από ότι ηταν εκτός 12αδας της Πανάθας, με 3 σέντερ μπροστά του;

Κοίτα που βρέθηκα να τον υπερασπίζομαι κι ολας!

Πολύ θίξιμο έπεσε ρε παιδιά και γω δεν αναφέρθηκα σε κανεναν προσωπικά έσβησα 3-4 ποστ τα οποία περιείχαν άπειρους χαρακτηρισμούς και κάποια απο αυτά έβγαζαν και κόμπλεξ.
Leon_cp3
QUOTE(Boom Dizzle @ Aug 29 2011, 16:38 ) *

Καταρχάς congrats boy,καλό φοιτηταριό. laugh.gif
Όντως guys,από τα σπουδαιότερα ευτράπελα της σύγχρονης ιστορίας της παιδείας μας παρακολουθήσαμε σήμερα.
Μία ματιά ακόμα εδώ:
http://troktikoblog.blogspot.com/2011/08/2-46.html
Mπορείτε να κατεβάσετε και τους αναλυτικούς πίνακες του υπουργείου μας να τα δείτε και μόνοι σας.
Οπότε ουσιαστικά τι έγινε φέτος; Να το κάνουμε οοοόσο πιο λιανά μπορεί να γίνει,και γι'αυτούς που έχουν πάψει χρόνια να ασχολούνται με τις πανελλήνιες και τα παρελκόμενα.
Ας πιάσουμε την τυχαία περίπτωση του Φυσικού Θεσσαλονίκης,όπου ο αριθμός των εισακτέων της γενικής σειράς ήταν 153. Ο βαθμός του πρώτου ήταν 19489 και του τελευταίου 15665. Μέχρι εδώ καλά. Έλα όμως που το υπούργειο μας λέει,οι μεταγραφές τέρμα,εισάγουμε το νέο σύστημα "ειδικών κατηγοριών" που θα επιτρέψει μία ομαλότερη κατάσταση στον αριθμό των εισαχθέντων και δε θα "υπερφορτώνει" το σύστημα. Βάσει αυτού λοιπόν το Φυσικό Θεσσαλονίκης στο κριτήριο "πολύτεκνοι με το 90%" ανοίγει έναν αριθμό 12 θέσεων. Δε συμπληρώνονται καν αυτές οι θέσεις,περνούν 10 παιδιά,εκ των οποίων ο βαθμός του τελευταίου είναι 5057 μόρια. Δηλαδή,δημιουργείται το απόλυτο χάος. Μαθητές με 15500 έχουν μείνει έξω,και μαθητές που το πιθανότερο είναι ότι ξυνόντουσαν ασύστολα για έναν ολόκληρο χρόνο περνάνε σε σχολή-"όνειρο". Πολλά τα εισαγωγικά στο όνειρο φυσικά.
Διεμήνυαν και υπενθύμιζαν εδώ και χρόνια οι των υπουργείων ότι ο θεσμός των πανελληνίων είναι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,πρέπει να λαμβάνεται ως τέτοιος υπόψην,και όχι σαν απλές εξετάσεις. Με τα φετινά τους κατορθώματα αποδεικνύουν ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία συμπλήρωση δελτίου ΛΟΤΤΟ. Δεν είναι μόνο τα φετινά,κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια,έχουν γίνει άπειρα λάθη,παιδιά ακολουθούν δρόμους εντελώς διαφορετικούς από αυτό που πραγματικά θέλουν να ακολουθήσουν,αλλά το αποκορύφωμα νομίζω ότι είναι αυτό. Το να δίνεις το δικαίωμα σε ένα παιδί που έτυχε να έχει 2 αδέρφια με 3000,με 4000 να μπαίνει σε μία σχολή που ο άλλος με 11000 μόρια παραπάνω δε μπορεί να δει ούτε ζωγραφιστή γιατί θα είναι καμιά 50ρια θέσεις κάτω από τον τελευταίο των 153 (πιάνοντας πάλι το τυχαίο προαναφερθέν παράδειγμα).Και γιατί; Απλούστατα,για το λόγο και ΜΟΝΟ, -σκεφτείτε εδώ πόσο παρανοϊκό είναι αλήθεια-, ότι έχει ένα ή δύο αδέρφια λιγότερα! Έτσι η κυρία Διαμαντοπούλου δηλώνει ότι η αξιοκρατία θα επιστρέψει στην παιδεία μας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Καταφέραμε ξανά να γίνουμε περίγελος.

edit: Έτσι μία απλή τελευταία επισήμανση. Προσπαθήστε,εγώ τουλάχιστον θα το κάνω,να σπείρετε 3-4-5 κουτσούβελα παραπάνω. Θα είμαστε ίσως με λίγα τάλιρα στη τσέπη λιγότερα για να τα ζούμε,αλλά τουλάχιστον θα κλέψουν τις θέσεις στα πανεπιστήμια άλλων και το καλύτερο,θα είναι μία απολύτως νόμιμη κλοπή. "Τι σημασία έχει να διαβάζεις; Αφού έχεις αδερφάκια... wink.gif " Αυτό θα είναι το μότο με το οποίο με τις ευλογίες των υπουργών μας,θα κλιθούμε να αναθρέψουμε τα παιδιά μας.
plokamias
Ιδού και άλλο ένα ενδιαφέρον άρθρο που διάβασα το μεσημέρι για το θέμα αυτό: http://news247.gr/ellada/paideia/Panellini...mp.1346292.html

Τα σα'ί'νια του υπουργείου έκαναν πάλι το θαύμα τους 68.gif
Melo
QUOTE(Air Kef @ Aug 29 2011, 18:03 ) *
Και που το ξέρετε ρε παιδια οτι βαζει τις γυναίκες πανω απο το μπάσκετ, επειδή λυσσάνε στο σταρ και στο γιούπι ή επειδή λυσσάμε εμείς εδώ περα;

Ο Μπόγρης ηταν 2-3 βδομαδες Σικάγο όλο το καλοκαίρι και συμμετείχε σε καμπ, την ώρα που πολλοί άλλοι έκαναν διακοπές, δεν καταλαβαίνω απο που βγαίνουν συμπεράσματα. Από ότι ηταν εκτός 12αδας της Πανάθας, με 3 σέντερ μπροστά του;

Κοίτα που βρέθηκα να τον υπερασπίζομαι κι ολας!

Πολύ θίξιμο έπεσε ρε παιδιά και γω δεν αναφέρθηκα σε κανεναν προσωπικά έσβησα 3-4 ποστ τα οποία περιείχαν άπειρους χαρακτηρισμούς και κάποια απο αυτά έβγαζαν και κόμπλεξ.

Εγω να μου εξηγησει καποιος για ποιο λογο εχω 3 φαουλ απο 1 που ειχα χθες..με ενα ποσταρισμα 2 φαουλ?Πηρα και τεχνικη ποινη τι εγινε?
Air Kef
σου βαλα ένα εγώ γιατί έλεγα όλη μερα να μην συνεχιστεί το θέμα στο τοπικ της Εθνικής, και συνεχίστηκε, και σήμερα σου έβαλε ένα και ο μορφή για τις προσβολές προς τον sir elric, από ότι βλέπω δλδ.

Και καλά έκανε, γιατί από ότι βλέπω, τέτοιες χοντράδες δεν τις λέμε ρε παλικάρι εδώ μέσα.

Σβήνω το ένα φάουλ και σβήνω και το ποστ σου, το χθεσινό.
Melo
QUOTE(xristos_metal @ Aug 29 2011, 11:45 ) *
Ελα Γιωργη σταματα τη πλακα, μεινε στο twitter καλυτερα. smiley.gif

Δεν ειμαι ο Γιωργης αδελφε. Ειμαι ομως κοντα του πολυ...και θα συνεχισω να ειμαι γιατι ειναι ενα παιδι με εξαιρετικο χαρακτηρα και οξυδερκεια μυαλου για τα δεδομενα της ηλικιας του. Οι εικονες και οι εμπειριες που εχει ηδη αποκομησει στα 22 του (και γερο να ναι το παιδι) του επιτρεπουν να αντιμετωπιζει την ζωη με οριμοτητα και σοβαροτητα ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ...ναι αυτο ο Γιωργος δεν το χει...δεν ειναι ταπεινοφρων ουτε σοβαροφανης.
Ειναι πολυ ευκολη η κριτικη ολοι σας το γνωριζετε. Ομως η κριτικη εχει και τα ορια της και αυτο θα επρεπε να γνωριζετε. Οταν ενας νεος κυριοι εαν θελετε να λεγεστε ετσι...υποκυπτει σε ατοπημα ειτε ειναι δηλωση ειτε ειναι τροπος συμπεριφορας δεν του την πεφτουμε να τον καταστρεψουμε ουτε να τον εκδικηθουμε,στην τελικη δημοκρατια εχουμε,εξεφρασε μια αποψη του για την οποια εχει ηδη μετανιωσει και λογικο ειναι αυτη λοιπον η αποψη να ειναι αντικρουομενη με καποιες αλλες η με την πλειοψειφια (οπως εγινε).
Οι κριτικες για την προσωπικη του ζωη ειναι ατοπες και εγω με την σειρα μου διαπιστωνω τεραστια εμπαθεια στο προσωπο του.Αδικο μαγκες φαινεται γιατι σας εχει πονεσει ο Γιωργος ειναι ολοφανερο το λετε μονοι σας εγω τι να πω.
Οσο για τιν μπασκετικη του πορεια ειμαι μπασκετμπολιστας ετων 31 και σας διαβεβαιω οτι θα παιξει μπασκετ εαν βεβαια παραμεινει υγειης.Για να εχεις ρολο σε επιπεδο Παναθηναικου ενεργο χρειαζεται και τυχη.Οπως και σε ολους τουσ τομεις χρειαζεσαι τυχη. Χαρακτηριστικο...βρηκε ρολο ο Βουγιουκας ενα παιδι που θα επαιζε πισω απ τον Maric και τον Batiste.Τα καταφερε αφου χτυπησε ο Maric αρπαξε την ευκαιρια. Ο Γιωργος ηταν εκτος πλανων Obradovic και επρεπε να βρει ομαδα να παει δανεικος.ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. Βρηκε τον Ηρακλη ολα ηταν ετοιμα μεχρι που χτυπησε ο Maric και τον αναγκασαν να μεινει να συμπληρωνει την προπονηση γνωριζοντας πως δεν θα παιξει.Σκληρο για εναν αθλητη να ξερετε κυριοι.Ολες τις κουπες του κοσμου να σηκωσεις αν δεν εχεις παιξει δεν θα τις χαρεις. Ενας τραυματισμος του Alex εφτιαξε τον Ιαν...χαντακωσε τον Γιωργο.Ετσι ειναι το μπασκετ κυριοι.Γιατι μην μου πειτε αν ο Γιωργος εβγαζε ματια στον Ηρακλη δεν θα εβρισκε ρολο σε μεγαλη ομαδα (ακομα και εξωτερικο ισως οχι σε ομαδα euroleague) 2.10 center!...Του ευχομαι να βγαλει ματια φετος στο Περιστερι...και εδω θα ειμαστε του χρονου θα τα ξαναπουμε με ολους εσας.
Εχει τον Αρτσι προπονητη....θα τα ξαναλεμε μαγκες.
Οσο για τον Παναθηναικο να γνωριζετε οτι ο Γιωργος ηταν η ψυχη της ομαδας εντος και εκτος ΟΑΚΑ(το εκτος να μην παρεξηγηθει παρακαλω). Ιδιαιτερα αγαπητος σε ολους εχωντας αριστες σχεσεις με ολους ακομα!!!

Κατι τελευταιο...η δηλωση μου οτι ο Γιωργος θα παιξει μπασκετ δεν ηταν ακριβως δικια μου μου το ειπε στο αυτι ενα βραδυ ενα φιλαρακι ...το ονομα του ειναι Mike Batiste. αφηστε αυτον να γνωριζει καλυτερα.!

Να ειστε ολοι σας καλα να ξερετε το γεγονος οτι μιλησα σε αλλο υφος δεν αναιρει οσα ειπα βριζοντας σε προηγουμενο ποστ μου που ορθα σβηστηκε.
Αφηστε τον ήσυχο δεν σας χρειαζεται ο Γιωργος. Καντε πρωτα κριτικη στις δικες σας επιλογες που σας εχουν φερει πισω απο την ανωνυμια ενος PC να γιουχαρετε τα ονειρα ενος 22 χρονου μπασκετμπολιστα.

greeneyes13
QUOTE(Melo @ Aug 30 2011, 00:45 ) *
Δεν ειμαι ο Γιωργης αδελφε. Ειμαι ομως κοντα του πολυ...και θα συνεχισω να ειμαι γιατι ειναι ενα παιδι με εξαιρετικο χαρακτηρα και οξυδερκεια μυαλου για τα δεδομενα της ηλικιας του. Οι εικονες και οι εμπειριες που εχει ηδη αποκομησει στα 22 του (και γερο να ναι το παιδι) του επιτρεπουν να αντιμετωπιζει την ζωη με οριμοτητα και σοβαροτητα ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ...ναι αυτο ο Γιωργος δεν το χει...δεν ειναι ταπεινοφρων ουτε σοβαροφανης.
Ειναι πολυ ευκολη η κριτικη ολοι σας το γνωριζετε. Ομως η κριτικη εχει και τα ορια της και αυτο θα επρεπε να γνωριζετε. Οταν ενας νεος κυριοι εαν θελετε να λεγεστε ετσι...υποκυπτει σε ατοπημα ειτε ειναι δηλωση ειτε ειναι τροπος συμπεριφορας δεν του την πεφτουμε να τον καταστρεψουμε ουτε να τον εκδικηθουμε,στην τελικη δημοκρατια εχουμε,εξεφρασε μια αποψη του για την οποια εχει ηδη μετανιωσει και λογικο ειναι αυτη λοιπον η αποψη να ειναι αντικρουομενη με καποιες αλλες η με την πλειοψειφια (οπως εγινε).
Οι κριτικες για την προσωπικη του ζωη ειναι ατοπες και εγω με την σειρα μου διαπιστωνω τεραστια εμπαθεια στο προσωπο του.Αδικο μαγκες φαινεται γιατι σας εχει πονεσει ο Γιωργος ειναι ολοφανερο το λετε μονοι σας εγω τι να πω.
Οσο για τιν μπασκετικη του πορεια ειμαι μπασκετμπολιστας ετων 31 και σας διαβεβαιω οτι θα παιξει μπασκετ εαν βεβαια παραμεινει υγειης.Για να εχεις ρολο σε επιπεδο Παναθηναικου ενεργο χρειαζεται και τυχη.Οπως και σε ολους τουσ τομεις χρειαζεσαι τυχη. Χαρακτηριστικο...βρηκε ρολο ο Βουγιουκας ενα παιδι που θα επαιζε πισω απ τον Maric και τον Batiste.Τα καταφερε αφου χτυπησε ο Maric αρπαξε την ευκαιρια. Ο Γιωργος ηταν εκτος πλανων Obradovic και επρεπε να βρει ομαδα να παει δανεικος.ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. Βρηκε τον Ηρακλη ολα ηταν ετοιμα μεχρι που χτυπησε ο Maric και τον αναγκασαν να μεινει να συμπληρωνει την προπονηση γνωριζοντας πως δεν θα παιξει.Σκληρο για εναν αθλητη να ξερετε κυριοι.Ολες τις κουπες του κοσμου να σηκωσεις αν δεν εχεις παιξει δεν θα τις χαρεις. Ενας τραυματισμος του Alex εφτιαξε τον Ιαν...χαντακωσε τον Γιωργο.Ετσι ειναι το μπασκετ κυριοι.Γιατι μην μου πειτε αν ο Γιωργος εβγαζε ματια στον Ηρακλη δεν θα εβρισκε ρολο σε μεγαλη ομαδα (ακομα και εξωτερικο ισως οχι σε ομαδα euroleague) 2.10 center!...Του ευχομαι να βγαλει ματια φετος στο Περιστερι...και εδω θα ειμαστε του χρονου θα τα ξαναπουμε με ολους εσας.
Εχει τον Αρτσι προπονητη....θα τα ξαναλεμε μαγκες.
Οσο για τον Παναθηναικο να γνωριζετε οτι ο Γιωργος ηταν η ψυχη της ομαδας εντος και εκτος ΟΑΚΑ(το εκτος να μην παρεξηγηθει παρακαλω). Ιδιαιτερα αγαπητος σε ολους εχωντας αριστες σχεσεις με ολους ακομα!!!

Κατι τελευταιο...η δηλωση μου οτι ο Γιωργος θα παιξει μπασκετ δεν ηταν ακριβως δικια μου μου το ειπε στο αυτι ενα βραδυ ενα φιλαρακι ...το ονομα του ειναι Mike Batiste. αφηστε αυτον να γνωριζει καλυτερα.!

Να ειστε ολοι σας καλα να ξερετε το γεγονος οτι μιλησα σε αλλο υφος δεν αναιρει οσα ειπα βριζοντας σε προηγουμενο ποστ μου που ορθα σβηστηκε.
Αφηστε τον ήσυχο δεν σας χρειαζεται ο Γιωργος. Καντε πρωτα κριτικη στις δικες σας επιλογες που σας εχουν φερει πισω απο την ανωνυμια ενος PC να γιουχαρετε τα ονειρα ενος 22 χρονου μπασκετμπολιστα.

Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τον φίλο σου , προφανώς και ακούστηκαν άσχημα σχόλια
απλά έχω μερικές ενστάσεις [
b]Αφηστε τον ήσυχο δεν σας χρειαζεται ο Γιωργος.
[/b]τι εννοείς δεν μας χρειάζεται;φαντάζομαι εννοείς την κακόβουλη κριτική

Καντε πρωτα κριτικη στις δικες σας επιλογες που σας εχουν φερει πισω απο την ανωνυμια ενος PC
αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς εδώ να σου υπενθυμίσω πως και εσύ πίσω απο την ανωνυμία ενός pc γράφεις όσα γράφεις

να γιουχαρετε τα ονειρα ενος 22 χρονου μπασκετμπολιστα.

δεν νομίζω πως γιούχαρε κάποιος τα όνειρα του, όταν όμως κάποιος αποφασίζει να γράψει κάτι στο λογαριασμό του twitter του το κάνει δήμόσια και φυσικά είναι έτοιμος να δεχτεί κριτική (θετική ή αρνητική) για αυτά που γράφει
όπως θα δεχόταν συγχαρητήρια για τυχόν διακρίσεις έτσι θα δεχτεί και αρνητικό σχολιασμό (δίκαιο ή άδικο)απο κάποιους που δεν συμφωνούν μαζί του

αναρωτιέμαι αν τα ίδια έγραψες σε όλα τα Blogs και φορουμ που σχολίασαν τον φίλο σου;;;;
Melo
QUOTE(greeneyes13 @ Aug 30 2011, 01:17 ) *
Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τον φίλο σου , προφανώς και ακούστηκαν άσχημα σχόλια
απλά έχω μερικές ενστάσεις [
b]Αφηστε τον ήσυχο δεν σας χρειαζεται ο Γιωργος.
[/b]τι εννοείς δεν μας χρειάζεται;φαντάζομαι εννοείς την κακόβουλη κριτική

Καντε πρωτα κριτικη στις δικες σας επιλογες που σας εχουν φερει πισω απο την ανωνυμια ενος PC
αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς εδώ να σου υπενθυμίσω πως και εσύ πίσω απο την ανωνυμία ενός pc γράφεις όσα γράφεις

να γιουχαρετε τα ονειρα ενος 22 χρονου μπασκετμπολιστα.

δεν νομίζω πως γιούχαρε κάποιος τα όνειρα του, όταν όμως κάποιος αποφασίζει να γράψει κάτι στο λογαριασμό του twitter του το κάνει δήμόσια και φυσικά είναι έτοιμος να δεχτεί κριτική (θετική ή αρνητική) για αυτά που γράφει
όπως θα δεχόταν συγχαρητήρια για τυχόν διακρίσεις έτσι θα δεχτεί και αρνητικό σχολιασμό (δίκαιο ή άδικο)απο κάποιους που δεν συμφωνούν μαζί του

αναρωτιέμαι αν τα ίδια έγραψες σε όλα τα Blogs και φορουμ που σχολίασαν τον φίλο σου;;;;

Greeneyes προφανως στο πρωτο σκελος εννοω τα κακεντρεχη σχολια για την προσωπικη του ζωη...και γενικοτερα τους κακοβουλους χρηστες του Forum.
Στο δευτερο σκελος μου εσπασες μια προταση στα δυο...προφανως και γραφω ανωνυμα αλλα δεν την πεφτω ετσι άνανδρα σε 22 χρονο που βαλεται δημοσια επι 2 ημερες για μια ατυχη δηλωση του. Δεν εχεις διαβασει μαλλον σχολια που ισως απομακρυνθηκαν απ τους moderators αναφορικα με τις λεξεις γιουχα και ονειρα που χρησιμοποιησα.
Εδω εφτασε τυπος να πει πως Ο Γιωργος Μπογρης για το Ελληνικο μπασκετ ειναι οτι ο Κωστας Φραγκολιας για το Ελληνικο ποδοσφαιρο.(αυτος τουλαχιστον ειχε χιουμορ-γελασαμε κι εμεις ειναι η αληθεια).
Τελος οχι, μεσω link που παραπέμπει εδω μπηκα απ το twitter. Οχι δεν εχω γραψει καπου αλλου και δεν θα ασχοληθώ άλλο...
greeneyes13
QUOTE(Melo @ Aug 30 2011, 02:00 ) *
Greeneyes προφανως στο πρωτο σκελος εννοω τα κακεντρεχη σχολια για την προσωπικη του ζωη...και γενικοτερα τους κακοβουλους χρηστες του Forum.
Στο δευτερο σκελος μου εσπασες μια προταση στα δυο...προφανως και γραφω ανωνυμα αλλα δεν την πεφτω ετσι άνανδρα σε 22 χρονο που βαλεται δημοσια επι 2 ημερες για μια ατυχη δηλωση του. Δεν εχεις διαβασει μαλλον σχολια που ισως απομακρυνθηκαν απ τους moderators αναφορικα με τις λεξεις γιουχα και ονειρα που χρησιμοποιησα.
Εδω εφτασε τυπος να πει πως Ο Γιωργος Μπογρης για το Ελληνικο μπασκετ ειναι οτι ο Κωστας Φραγκολιας για το Ελληνικο ποδοσφαιρο.(αυτος τουλαχιστον ειχε χιουμορ-γελασαμε κι εμεις ειναι η αληθεια).
Τελος οχι, μεσω link που παραπέμπει εδω μπηκα απ το twitter. Οχι δεν εχω γραψει καπου αλλου και δεν θα ασχοληθώ άλλο...

πάντως στο ξαναλέω καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τον φίλο σου, όμως σκέψου πως όπως και έσύ του δίνεις ελαφρυντικά λόγο ηλικίας το ίδιο θα έπρεπε να σκεφτείς και για τους περισσότερους χρήστες εδώ καθώς πάνω κάτω έχουν την ίδια ηλικία με τον φίλο σου
πάντως επειδή δυστυχώς τα γραπτά μένουν καλό θα είναι όλο αυτό να γινει μάθημα στον φίλο σου και την επόμενη φορά να σκέφτεται τι θα γράψει δημόσια
τουλάχιστον εδώ οι υπεύθυνοι έσβησαν κάποια ποστ που θεώρησαν προσβλητικά
natouralistis
Να μπω κ εγω στο τρυπακι να γραψω την δικια μου αρλουμπα για ενα θεμα που διαβαζω κ διαβαζω...Μπογρης...

2 Σκελη

1)Δεν μου γεμιζει το ματι σαν μπασκετμπολιστας ουτε για ομαδα γ' εθνικης. Απο που προκυπτει οτι θα κανει καριερα κ οτι ειναι παιχτης επιπεδου? Ποια ειναι η χρονια που επαιξε μπασκετ κ που?Στην Α2 μετριο εως κακο τον ελεγες..Στον Παο μετα δεν ακουμπησε παρκε..Ποια ειναι τα δειγματα γραφης που εχουμε απο αυτον σαν μπασκετμπολιστα ωστε να λεμε οτι ειναι παιχτης για ευρωπη για μεγαλες ομαδες κ δεν ξερω εγω για που? Τα πραγματα στον αθλητισμο εχουν συνεχεια, εχουν α,β,γ και παει λεγοντας..Παιζεις στον Ηλυσιακο,στον Ηρακλη, στο Περιστερι, κανεις καλα πρωταθληματα και πας στον Αρη ή στο Μαρουσι..Κανεις και εκει καλα πρωταθληματα μπραβο σου, πας στον Ολυμπιακο ή στον Παο ή στην Ισπανια και την Ιταλια..Ετσι παει το πραγμα καλως ή κακως.. Εμφανιζονται καποιοι τυποι που δεν εχουν κανει ουτε 1 ΟΥΤΕ 1 σεζον στη καριερα τους καλη, εστω σε επιπεδο γ' εθνικης κ μιλανε για πρωταθλητισμους κ ευρωλιγκες 39.gif ! Ναι ησουν στις μικρες εθνικες και?Τι νομιζετε οτι σημαινει αυτο?ΤΙΠΟΤΑ!Ποιος δε ξερει πως λειτουργουν τα κλιμακια στις μικρες εθνικες?Π.χ.Γενια του Ρεντζια που πηρε το χρυσο στους εφηβους στην Ελλαδα, εθνικη ομαδα με Μπαρλα-Καμαριωτη-Σουλη-Παπαδατο-Δεσπο-Τσιριγωτακη..Εκτος εθνικης τοτε ιδια ηλικια παιχτων ,Παπαλουκας,Ντικουδης,Γιαννουλης κ πολλοι αλλοι. Αν 15 χρονια μετα πιασεις καποιον στην Ελλαδα κ ρωτησεις αν ξερει για παραδειγμα τον Σουλη σαν μπασκετμπολιστα υπαρχει περιπτωση να σου πει ναι? Δε χτιζεται καμια καριερα με φρου φρου και κλιμακια ,αποδειξη ειναι το παρκε κ μονο αυτο..Αν εχεις τα κοτσια κ τη τυχη σαφως για να εισαι υγιης, θα μας δειξει ο καθενας ποιος ειναι..Αλλα μεχρι στιγμης ,μπασκετικα ο Μπογρης εν προκειμενω ειναι ενα απλο τιποτα.Μακαρι το παληκαρι να αξιζει και να παιξει σε υψηλο επιπεδο. Αλλα αυτο μενει να το αποδειξει στο μελλον ,προς το παρον σσςςς...

Σκελος 1 ΤΕΛΟΣ

2)Στο κομματι του κραξιματος για το ποια εχει γκομενα, κ ποια ειναι η γνωμη του για τους τυπους που δε μιλανε ελληνικα αλλα παιζουν στην εθνικη δε πεφτει λογος οχι σε μενα αλλα κ σε κανεναν.Γουσταρει οποια του καπνισει και εκφραζει τη γνωμη του κ καλα κανει γιατι να μη ξεχνιομαστε εχουμε κ δημοκρατια..
Χωρισα σε 2 σκελη γιατι ηθελα να κανω σαφες πως το οτι τον κραζουν ολοι κ για ανουσια πραγματα μου ειναι παντελως εκνευριστικο και ψιλοκατανταει ανθρωποφαγια..Μεσημεριαναδικο εχει καταντησει η κριτικη προς το προσωπο του γιατι δε γινεται για μπασκετικους λογους αλλα γιατι πολυ απλα σε καποιους τη σπαει σαν φατσα και η σχεση του με τη τραγουδιστρια πουλαει. Στη τελικη οποιος εχει τοση αναγκη να τον κραξει ας βρει κατι μπασκετικο να πει..Δε με ενδιαφερει ρε φιλε ουτε με ποια κοιμαται ουτε με ποια παει για καφε..Ουτε τι εφημεριδα διαβαζει, ουτε τι κομμα ψηφιζει, ουτε αν εχει συχνουρια ,ουτε δε ξερω εγω τι αλλο...Ειπε τωρα ο Μπογρης οτι στην εθνικη παιζουν τυποι που μιλανε χειροτερα ελληνικα κ απο τον Μπατιστ και ποιος ξερει τι κακο ειπε κ ποιανου η ευθιξια θιχτηκε, εχει καντησει ο δημοσιος βιος ενα τσιρκο ατελειωτο, χειροτερο κ απο του Μεντρανο. Τα μεσα απο την ανυπαρξια τους αναλωνονται σε ενα αηδιαστικο φαυλο κυκλο που το μονο που κανουν ειναι να ασχολουνται μεταξυ τους. Εκπομπες για αλλες εκπομπες, στηλες για αλλες στηλες, δηλωσεις πουθεναδων στυλιστων που καλουνται αλλοι πουθεναδες πανελιστες να σχολιασουν κ παει λεγοντας..Πφφφφφ βαρεθηκα!Μεχρι κ απο το γαμο του τετοιου στην Αγγλια που μας ζαλισαν ολη μερα να το δειχνουν, το μονο που εμεινε στα ελληνικα μμε και αυτο που επικεντρωθηκαν, ηταν το ονομα της πιπα και τα υποτιθεμενα αστειακια γυρω απο αυτο. Υποκουλτουρα στο λαο, δωσε καργα!!!!
Air Kef
Προσυπογράφω στο 2ο σκέλος του νατουραλιστή.

Για το πρώτο δεν εχω σαφή άποψη γιατί έχω να τον δω να παιζει 2 χρόνια και δεν θεωρώ τραγικό να μην παίζει στον ΠΑΟ 2 χρόνια.
rankin
Το όλο θέμα ανακινήθηκε απο κάποια αθλητικά site που προφανώς δεν είχαν κάτι καλύτερο να γράψουν και έγραψαν για το Μπογρη και το Τουιτερ του...
Στη πραγματικότητα και χωρίς παρεξήγηση, αλλά το θέμα δεν έχει απολύτως καμία βαρύτητα
Το τι θα γράψει ο Μπογρης στο τουιτερ του έχει τόση σημασία όση έχει και το τι θα γράψει στο τουίτερ του και ο spysta ή ο Lamar...
Νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με όλο αυτό, και να ασχοληθούμε με το μπάσκετ....
KingCrimson
συμφωνω η μονη διαφορα ειναι οτι συνηθως οι αθλητες, ποσο μαλλον οι εν ενεργεια ειναι πιο προσεκτικοι και στα 20 δε του δινεις ακριβως και το ακαταλογιστο!
Γενικα δε συμφωνω παντως με μερικους οτι δεν ειναι καλος μπασκετμπολιστας, θα μπορουσε να χει παιξει πχ 2 χρονια στον Ηλυσιακο και τωρα να μιλουσαμε διαφορετικα και σιγουρα λογω και ελλειψης σοβαρου ανταγωνισμου στη θεση του, μπορει να αποτελεσει δυδιμακι στο 5 μαζι με το Κουφο για πολλα χρονια στην εθνικη.
Boom Dizzle
Ευχαριστω για τις ευχες παιδια biggrin.gif

Πραγματικα κριμαhttp://www.protothema.gr/greece/article/?aid=142450

Και στην πολη μου 4-5 ατομα την πατησαν ετσι...
aegeansheed
Τα thermal/spa/sauna συγχαρητήριά μου για την προσπάθεια και το τελικό αποτέλεσμα από τα παιδιά που συμμετείχαν στη διαδικασία για το αφιέρωμα στο Eurobasket 2011. Δεν έχω διαβάσει όλα τα αφιερωματα στο Φόρουμ, αλλά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο που έχει βγει, από όλες τις ενότητες. Για την ακρίβεια είναι ένα μικρό Φόρουμ για το Eurobasket, αν ενημερώνεται με τα Αποτελέσματα των αγώνων, ο μόνος λόγος για να μπαίνω στο επίσημο της Fiba, θα είναι τα boxscores.

Επίσης,

έχει ακούσει κανείς κάτι για τον όρο "one-night stand mod"??? laugh.gif
rchos
QUOTE(aegeansheed @ Aug 31 2011, 14:21 ) *
Επίσης,

έχει ακούσει κανείς κάτι για τον όρο "one-night stand mod"??? laugh.gif

χαχαχα
τρελοοοοοοοοοοο

οσο για τα αποτελεσματα ναι σκοπος μας ειναι να γραφονται συγκεντρωτικα καπου
Manu7
SOS:Ποιο ειναι αυτο το καραλεσο η μουρη του οποιου κοσμει τα αβαταρ των sacarame και SG3ptshooter;
sacarame
QUOTE(Manu7 @ Sep 1 2011, 00:44 ) *
SOS:Ποιο ειναι αυτο το καραλεσο η μουρη του οποιου κοσμει τα αβαταρ των sacarame και SG3ptshooter;

Χμμμ δεν αντιλαμβάνομαι το SOS του θέματος..Ο κύριος είναι ένα κλασικό παρτάλι φίλαθλος που περιφέρεται πάντα στα Γιουρομπάσκετ που συμμετέχει η Λιθουανία..Κι εμείς ως Λιέτουβα-φανς τον έχουμε πρότυπο.Μορφή καλταδούρα, μούσι περηφάνια και φανέλα Λιέτουβα ( ελπίζω να μην έχει τον Καλνιέτις από πίσω smiley.gif )

Σκοπός μας με τον φορουμικό μπραδέρι σούτερ ήταν να βάλουμε φώτο από ΜΙΣΑ ΚΑΜΠΟ ( γκουγκλ σερτς για τους αδαείς) αλλά σεβαστήκαμε το επίπεδο του φόρουμ....(προς το παρόν τουλάχιστον tongue.gif )
aegeansheed
Πόση ώρα μπορεί να μείνει ένα κουτάκι μπύρας στην κατάψυξη? Κανένας χημικός ή σχετικός τελοσπάντων??? bball.gif
pmam
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρρεάζουν την απάντηση. Αναφέρω μόνο μερικούς:
Θερμοκρασία κατάξυψης
Όγκος κατάψυξης
Περιεχόμενα κατάψυξης
Σχετική θέση κουτακίου στην κατάψυξη
Περιεχόμενο κουτακίου
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας κουτακίου και περιεχομένου.

Εκτός κι αν αρκείσαι στην απάντηση μέχρι να καταστραφεί η κατάψυξη ή το κουτάκι.
aegeansheed
QUOTE(pmam @ Sep 3 2011, 17:19 ) *
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρρεάζουν την απάντηση. Αναφέρω μόνο μερικούς:
Θερμοκρασία κατάξυψης: κάπου στους μείον κάτι
Όγκος κατάψυξης: 50*30*30 cm = 45 lt περίπου
Περιεχόμενα κατάψυξης: κυρίως οπωρολαχανικά, κόκκινο και λευκό κρέας, παγωτά
Σχετική θέση κουτακίου στην κατάψυξη: 1ο ράφι, μαζί με κατεψυγμένο καλαμπόκι, αδιάθετος χώρος κατά προσέγγιση στο ράφι, περίπου 7-9lt
Περιεχόμενο κουτακίου: pils 5%μ 0,33lt (καρφώθηκα!)
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας κουτακίου και περιεχομένου.: ο άγνωστος Χ

Έχω 20 λεπτά για μία απάντηση που θα καλύπτει τις προσδοκίες μου, διαφορετικά πρέπει 10 λεπτά πριν το παιχνίδι να κινηθώ σε μια λύση έτοιμης μπύρας από κάποιο κοντινό μίνι-μάρκετ!!!
pmam
QUOTE(aegeansheed @ Sep 3 2011, 17:26 ) *
Έχω 20 λεπτά για μία απάντηση που θα καλύπτει τις προσδοκίες μου, διαφορετικά πρέπει 10 λεπτά πριν το παιχνίδι να κινηθώ σε μια λύση έτοιμης μπύρας από κάποιο κοντινό μίνι-μάρκετ!!!

Δεν μ'αρεσει να δουλεύω με πίεση χρόνου, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
Αρχικά να παρατηρήσω ότι δεν είναι ιδιαίτερα καλό να τοποθετείς τα οπωρολαχανικά στην κατάψυξη (Σίγουρα όχι τα φρούτα και ούτε τα φρέσκα λαχανικά). Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν μειώνουν τη θρεπτική αξία τους και οπωσδήποτε αφαιρούν από τη γεύση. Αντ'αυτού προτείνω τη συντήρηση.
Δεν εγκρίνω την pils αλλά επειδή σήμερα νιώθω large θα βοηθήσω.
Με βάση όλα τα στοιχεία που έδωσες, θέτοντας default τιμές στους υπόλοιπους παράγοντες, καλό είναι να αφήσεις το κουτάκι της μπύρας στην κατάψυξη ακριβώς όση ώρα πρέπει να μείνει ένα κουτάκι μπύρας στην κατάψυξη.
aegeansheed
Παοκάρα!

Γειά μας
Myria
Θελω να ευχαριστησω δημοσια μπροστα σε ολους τους αναγνωστες του φορουμ τον ανθρωπο,την προσωπικοτητα,το ταλεντο στο βρισιμο sixama...Ειχα ακουσει οτι βριζει αλλες κοπελες κ ανησυχουσα ελεγα γιατι εγω μενω στην απεξω,εχει κατι προσωπικο μαζι μου...

Αλλα σημερα ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...Νομιζω ολοκληρωθηκα ως γυναικα κ ανθρωπος...Ευχαριστω τοοοοσο πολυ.Ημουν τοσο πιεσμενη με το διαβασμα κ εσυ ηρθες κ μου αλλαξες τη διαθεση..Γελαγα 10 ολακερα λεπτα..Ελπιζω να συνεχισεις γ κανενα μηνα ακομα που ειμαι ζορισμενη...

(Γιατι ολα τα φορουμ που σεβονται τον εαυτο τους εχουν εναν κοινωνικα απροσαρμοστο τουλαχιστον...)
kseplenhs
http://news247.gr/kosmos/paraksena/ekane_s...hs.1353229.html

Γιατί άντρας είναι αυτός που πήγε με βάρκα και δεν του άρεσε...
greeneyes13
πόσο μεγάλη αγένεια είναι να λες σε κάποιον "γεια" και να μην σου απαντάει...
δεν χρεώνεται πείτε το να πάρει η ευχή....κολλημένα μυαλά 68.gif
baskethood
QUOTE (greeneyes13 @ Sep 4 2011, 23:47 ) *

Δωσε καμμια πληροφορια,στο δρομο,μεσω κινητου,μεσω πμ,στο facebook?
Διευκρινησε για να σου δωσω την καταλληλη δικαιολογια. biggrin.gif
aegeansheed
QUOTE(greeneyes13 @ Sep 4 2011, 23:47 ) *

Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να μην ήθελε να σου μιλήσει/να μη σε άκουσε/να μη μπορούσε να σου μιλήσει?
j-kidd13

Πανω σε αυτο θελω να σχολιασω κατι....Στην επαρχια,περπατωντας στους δρομους ενος χωριου,οποιονδηποτε αγνωστο συναντησεις στο δρομο,θα σε χαιρετησει,και ας μην σε γνωριζει...Οπως επισης αν πεις εσυ ενα γεια,θα σου απαντησει το ιδιο χαμογελαστα...Στην Αθηνα(και φανταζομαι σε ολες τις μεγαλουπολεις),αν πεις σε καποιον αγνωστο που συναντησεις στον δρομο ενα "καλημερα","γεια"...το πιθανοτερο ειναι να μην σου απαντησει γιατι θα σε περασει για περιεργο,η θα το κανει τυπικα,και μετα θα εχει να λεει ειρωνικα ολη την μερα για τον "αγνωστο" που τον χαιρετησε στο δρομο.
duncan21
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 5 2011, 01:35 ) *
Πανω σε αυτο θελω να σχολιασω κατι....Στην επαρχια,περπατωντας στους δρομους ενος χωριου,οποιονδηποτε αγνωστο συναντησεις στο δρομο,θα σε χαιρετησει,και ας μην σε γνωριζει...Οπως επισης αν πεις εσυ ενα γεια,θα σου απαντησει το ιδιο χαμογελαστα...Στην Αθηνα(και φανταζομαι σε ολες τις μεγαλουπολεις),αν πεις σε καποιον αγνωστο που συναντησεις στον δρομο ενα "καλημερα","γεια"...το πιθανοτερο ειναι να μην σου απαντησει γιατι θα σε περασει για περιεργο,η θα το κανει τυπικα,και μετα θα εχει να λεει ειρωνικα ολη την μερα για τον "αγνωστο" που τον χαιρετησε στο δρομο.

Mύθος...Αυτό γινόταν πριν 20-30 χρόνια και αν...
j-kidd13
QUOTE(duncan21 @ Sep 5 2011, 02:00 ) *
Mύθος...Αυτό γινόταν πριν 20-30 χρόνια και αν...

Kαθολου...Το ζω αρκετες φορες καθε χρονο...
NBAholic

Φαντάζομαι ότι με τον όρο επαρχία εννοείς μόνο τις αγροτικές κατοικημένες περιοχές. Διότι και στις μικρότερες πόλεις από την Αθήνα ή τη Θεσ/νίκη, ισχύει η ίδια διαπροσωπική ψυχρότητα. Δε φταίνε βέβαια οι κάτοικοι των πόλεων και η νοοτροπία τους γι'αυτό. Είναι γνωστό και αναμενόμενο ότι η πιθανότητα να χαιρετίσεις κάποιον ή να του χαμογελάσεις είναι πολύ μεγαλύτερη όταν δεν περιβάλλεσαι από πολύ περισσότερο κόσμο. Όπως και αντιστοίχως είναι πολύ μεγαλύτερη η πιθανότητα να τον βοηθήσεις αν του συμβεί κάτι κακό αν είστε μόνοι παρά μέσα σε πλήθος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bystander_effect
http://www.experiment-resources.com/bystan...experiment.html
morfi

Εγώ πρόσφατα έστειλα ένα μύνημα μέσω Facebook σε μία κοπέλα (τη ξέρω από κοντά) πολύ συναισθηματικό και δεν μπήκε καν στο κόπο να μου απαντήσει. Δεν θα με πείραζε (πολύ) αν μου απαντούσε αρνητικά όσο το ότι με έγραψε κανονικά. Το θεωρώ απάνθρωπο.
j-kidd13
QUOTE(NBAholic @ Sep 5 2011, 04:39 ) *
Φαντάζομαι ότι με τον όρο επαρχία εννοείς μόνο τις αγροτικές κατοικημένες περιοχές. Διότι και στις μικρότερες πόλεις από την Αθήνα ή τη Θεσ/νίκη, ισχύει η ίδια διαπροσωπική ψυχρότητα. Δε φταίνε βέβαια οι κάτοικοι των πόλεων και η νοοτροπία τους γι'αυτό. Είναι γνωστό και αναμενόμενο ότι η πιθανότητα να χαιρετίσεις κάποιον ή να του χαμογελάσεις είναι πολύ μεγαλύτερη όταν δεν περιβάλλεσαι από πολύ περισσότερο κόσμο. Όπως και αντιστοίχως είναι πολύ μεγαλύτερη η πιθανότητα να τον βοηθήσεις αν του συμβεί κάτι κακό αν είστε μόνοι παρά μέσα σε πλήθος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bystander_effect
http://www.experiment-resources.com/bystan...experiment.html

Ακριβως...Για παραδειγμα,η καταγωγη των γονιων μου ειναι απο ενα μικρο χωριο της ταξεως των 500 κατοικων...Το οποιο περιβαλλεται απο αντιστοιχου πληθυσμου-εκτασης χωρια...Σε οποιοδηποτε εχω περπατησει,παντα θα με χαιρετησουν οσοι δω...
Αυτο πια στα αστικα κεντρα,αλλα και γενικα τις πολεις,που οπως σωστα λες θα συναντησει καποιος εκατονταδες περαστικων τουλαχιστον,φαινεται περιεργο,ξενο...Οι εντονοι ρυθμοι στις μεγαλουπολεις εχουν αποξενωσει τον κοσμο.
greeneyes13
QUOTE(morfi @ Sep 5 2011, 08:15 ) *
Εγώ πρόσφατα έστειλα ένα μύνημα μέσω Facebook σε μία κοπέλα (τη ξέρω από κοντά) πολύ συναισθηματικό και δεν μπήκε καν στο κόπο να μου απαντήσει. Δεν θα με πείραζε (πολύ) αν μου απαντούσε αρνητικά όσο το ότι με έγραψε κανονικά. Το θεωρώ απάνθρωπο.

ναι αγένεια και αυτό αλλά φαντάσου να το έλεγες face to face και να τρωγες άκυρο...
pmam
Ισχύει αυτό που λέει ο Χόλικ σε μεγάλο βαθμό. Τέτοια φάση που λέει ο Ιάσωνας παίζει και όταν κάνεις ορειβασία. Υπάρχει μια αλληλεγγύη, μια εγκαρδιότητα! Σχεδόν καλύτερα και από χωριο.

@morfi: το αυτοκίνητό της το ξέρουμε?
Air Kef
QUOTE(greeneyes13 @ Sep 5 2011, 14:42 ) *
ναι αγένεια και αυτό αλλά φαντάσου να το έλεγες face to face και να τρωγες άκυρο...

Το κάνω πάρα πολύ συχνά και μετά ζητάω συγνώμες μέσω τρίτων. Εχω τρομερά κακή μνήμη με τα πρόσωπα. 24.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.