Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
nikefalin
QUOTE(ballander @ May 24 2008, 01:35 ) *
μελισσια-πολιτεια 1 δεν ξερω σκορ ομως

οπότε μετά από τα σημερινά νομίζω πως η εικόνα σε κορυφή και ουρά είναι ξεκάθαρη.

1α καλύβια, 2ος Κρόνος τα απευθείας εισητήρια για τη Β.
Εκάλη 3η στα μπαράζ για τυχόν άνοδο
Τούφα ή Αγ.Στέφανος 4η θέση ( με περισσότερες πιθανότητες στην τούφα)

και στην ουρά

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 36 25
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 35 25
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 34 24
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 34 25
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32 24

με εκκρεμότητες το Πολιτεία -Αγ.Στέφανος, Κηφισιά - Μαραθώνας και την ένσταση της Κηφισιάς

με λιγότερες πιθανότητες για παραμονή πλέον η Κηφισιά και η Πεντέλη
gambler
QUOTE(ballander @ May 24 2008, 01:35 ) *
μελισσια-πολιτεια 1 δεν ξερω σκορ ομως

Χαμός έχει γίνει,η Πέντελη βρίσκεται σε παρα πολύ δύσκολη θέση,θέλει θαύμα για να παραμείνει στη κατηγορία.Τα Μελίσσια ασχολήθηκαν με τα δικά τους παιχνίδια,τα πήρανε κ πιστεύω πως θα παραμείνουν.
Μένει τώρα το τι θα γίνει με Κηφησιά κ Πολιτεία που αυτοκτόνησε στο 2ο γύρο με την Πολιτεία να έχει το πρώτο λόγω παραμονής γιατί στην ισοβαθμία είναι πάνω.Θεωρίες.....
nikefalin
QUOTE(gambler @ May 24 2008, 01:51 ) *
Χαμός έχει γίνει,η Πέντελη βρίσκεται σε παρα πολύ δύσκολη θέση,θέλει θαύμα για να παραμείνει στη κατηγορία.Τα Μελίσσια ασχολήθηκαν με τα δικά τους παιχνίδια,τα πήρανε κ πιστεύω πως θα παραμείνουν.
Μένει τώρα το τι θα γίνει με Κηφησιά κ Πολιτεία που αυτοκτόνησε στο 2ο γύρο με την Πολιτεία να έχει το πρώτο λόγω παραμονής γιατί στην ισοβαθμία είναι πάνω.Θεωρίες.....

συμφωνώ για τα Μελίσσια και για την Πεντέλη
Η Πολιτεία έχει 2 αγώνες εντός, εαν δεν πάρει ούτε έναν θα κινδυνέψει.
mog#4
δυστυχως ηττα για την ομαδα μ σγμερα με 3 ποντους....εγω δεν επαιζα λογω υποχρεωσεων στη σχολη μου και δε μπορουσα να ανεβω αθηνα....ηταν λογικο να σκασουμε και πλεον οτι φτασαμε ως εδω ειναι μεγαλο κατορθωμα.....την τριτη γινεται και το αναβληθεν με τη πολιτεια.... tongue.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
Δεν με περνει ο υπνος με τιποτα απο ολα αυτα που ειδα στον Κουρο....

Καταδικατικη ηττα και τελος η χρονια για εμας.....Δυστηχως

Λοιπον λιγα λογια για το παιχνιδι!!!!!

ειμασταν μεχρι και στο τελος του 3ου δεκαλεπτου μπροστα με 12-15 ποντους....

Στα 2 πρωτα δεκαλεπτα με εξυπνο μπασκετ και με σωστες επιθεσεις πηραμε την διαφορα....

Τα περισσοτερα ηταν σουτ και εφνιδιασμοι..(εχει σημασια αυτο που λεω)

το 3ο δεκαλεπτο ηταν κακο και για τις 2 ομαδες οποτε η διαφορα εμεινε στα ιδια επιπεδα....

Εφτασε το 4ο δεκαλεπτο που επρεπε να γινει το χειρουργιο....

Η μπαλα περασε μεσα στην ρακετα αλλα δυστηχως το μονο που καταφεραμε ηταν να κανουμε 5!!!! επιθετικα φαουλ να μην μας μετρησουν 3 καλαθι και φαουλ πεντακαθαρα(μας δωσαν φαουλ απο εξω) μετρησαν 3ποντο ενα μετρο μεσα απο την γραμμη των 6.25(υπερ του Κουρο) οποτε γινοταν μαχη για ριμπαουντ και πεφταν οι παιχτες κατω να διεκδίκησουν την μπαλα αντι για αλλαγη κατοχης εδινε φαουλ υπερ του Κουρου, ποτε δεν μας αφησε ενα πλεονεκτημα και σφυραγε αμεσως φαουλ ενω ο παιχτης ηταν μονος με το καλαθι οποτε στο τελος το 4ο δεκαλεπτο εληξε με 6 φαουλ υπερ μας και 12-14 κατα μας!!!!!!Φανταστειτε βολες!!!!

Στο τελος ενας διαιτητης που σφυριζει Γ'Εσκα καθοταν στις κερκιδες και με το σφυριγμα τις ληξης μπηκε μεσα και αγκαλιαζε τους διαιτητες οπως και οι φιλαθλοι αγκαλιαζαν τους διαιτητες σαν να ηταν Σοσιες!!!!!!

Το συμπερασμα ειναι οτι οση ωρα παιζαμε με σουτ και αιφνιδιασμους ειμασταν μπροστα, στο 4ο δεκαλεπτο ομως που υπηρχε και κουραση ολες οι επαφες ηταν φαουλ κατα μας......

Συγνωμη που θα το αναφερω αυτο αλλα στην ομαδα του Κουρου δεν δινω συγχαρητηρια οπως δινω σε ολες τις ομαδες που μας εχουν κερδισει....Το παιχνιδι δεν το πηραν μπασκετικα!!!Το πηραν κατι γκρι ανθρωπακια που φυγαν απο το γηπεδο κατατρεγμενοι......

Ενα μπραβο στην ομαδα μου που παλεψαν σημερα και ολα τα παιχνιδα αν και δεν αποδοσαμε τα αναμενομενα λογο πολλων ατυχιων.....

Εχω μαθει να δινω το χερι μου και να λεω μπραβο και σε αυτον που με κερδισε με 1 ποντο και σε αυτον που με κερδισε με 40 αλλα μεσα στο παρκε 5 εναντιον 5 και οχι 5 εναντιον 7!!!!!!

Καποιοι μιλαγανε μεσα εδω στο φορουμ οτι δεν υπαρχουν σκοπιμες διατησιες......

Μαλλον παιζουν με την νοημοσυνη μας!!!!

Ειναι πραγματικα κριμα διοτι ολοι τρεχουν ολοι ιδρωνουν και ολοι χτυπανε....Γιατι να κανουμε εξαιρεσεις???
v-span
Καλησπέρα κι από τον ένστολο φιλαράκια. Ορκίστηκα την Τετάρτη και Πέμπτη πήγα από το γήπεδο για πολύ χαλαρά μονάκια και σήμερα μεά από ακριβώς 2 μήνες απουσίας έπαιξα 25 λεπτά όσο και όπως μπορούσα. Αυτό δεν το αναφέρω για κανένα άλλο λόγο παρά για να δείξω το πόσες απουσίες έχουμε!

Το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο πήγαινε πολύ καλά για μας που παίρναμε λύσεις ακόμα και από ένα παληκαράκι 15 χρονών (παιδικό παίζει)! Να είναι καλά και υγιής θα πάει πολύυυυυυυυυ μπροστα. Στη συνέχεια ξεφουσκώσαμε και σε συνδυασμό με την απειρία μας χάσαμε στις λεπτομέρειες από την πιο οργανωμένη και συμπαθή - κατά τη γνώμη μου - ομάδα της κατηγορίας, η οποία είναι και δίκαια πρώτη. Συγχαρητήρια παιδιά και καλή συνέχεια.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ May 24 2008, 01:46 ) *
οπότε μετά από τα σημερινά νομίζω πως η εικόνα σε κορυφή και ουρά είναι ξεκάθαρη.

1α καλύβια, 2ος Κρόνος τα απευθείας εισητήρια για τη Β.
Εκάλη 3η στα μπαράζ για τυχόν άνοδο
Τούφα ή Αγ.Στέφανος 4η θέση ( με περισσότερες πιθανότητες στην τούφα)

και στην ουρά

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 36 25
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 35 25
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 34 24
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 34 25
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32 24
με εκκρεμότητες το Πολιτεία -Αγ.Στέφανος, Κηφισιά - Μαραθώνας και την ένσταση της Κηφισιάς

με λιγότερες πιθανότητες για παραμονή πλέον η Κηφισιά και η Πεντέλη

Αν κερδισουμε την ενσταση,
ο Αγ.Στεφανος θα τιμωρηθει και με μειον 3 βαθμους μαλλον
και θα κινδυνευει και αυτος.

Σημερα καταφεραμε και χασαμε απο μια αδιαφορη ομαδα.

Το πολυ αγχος δυστυχως δεν κανει καλο
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 24 2008, 04:36 ) *
Αν κερδισουμε την ενσταση,
ο Αγ.Στεφανος θα τιμωρηθει και με μειον 3 βαθμους μαλλον
και θα κινδυνευει και αυτος.

Σημερα καταφεραμε και χασαμε απο μια αδιαφορη ομαδα.

Το πολυ αγχος δυστυχως δεν κανει καλο

μα καλα ειχατε αγχος τετοια ομαδαρα??
λυκε κοιτα να μιλησεισ με την διοικηση για τα...κερασματα μας την τριτη μπας και ξεχαστουμε στο μαραθωνα γιατι αν ερθουμε κανονικα εστω και αδιαφοροι τοτε καλυτερα πηγαιντε απο τωρα στη Δ smiley.gif smiley.gif
ασε που μας πλαγιασανε κιαλλοι...φιλοι smiley.gif smiley.gif
το ουκρανακι που ειπες δε φτανει smiley.gif
Jabar
QUOTE(mog#4 @ May 24 2008, 03:28 ) *
δυστυχως ηττα για την ομαδα μ σγμερα με 3 ποντους....εγω δεν επαιζα λογω υποχρεωσεων στη σχολη μου και δε μπορουσα να ανεβω αθηνα....ηταν λογικο να σκασουμε και πλεον οτι φτασαμε ως εδω ειναι μεγαλο κατορθωμα.....την τριτη γινεται και το αναβληθεν με τη πολιτεια.... tongue.gif

Υποχρεώσεις στο Πολυτεχνείο Παρασκευή βράδυ?Δεν πιστεύω να έμπλεξες με πατρινές?
Yoda
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 24 2008, 00:38 ) *
Εβαλα καμια 20αρια αλλα προς το τελος ποναγα πολυ
και εχασα ενα κρισιμο ριμπαουντ

Ο Υοda λέει Λύκος είναι ο Ελ Σιντ της Γ ΕΣΚΑ .... ακόμα και «νεκρός» πάει στη μάχη δεμένος πάνω στο άλογο του ....
Jabar
QUOTE(Yoda @ May 24 2008, 13:18 ) *
Ο Υοda λέει Λύκος είναι ο Ελ Σιντ της Γ ΕΣΚΑ .... ακόμα και «νεκρός» πάει στη μάχη δεμένος πάνω στο άλογο του ....

Είναι ηρωικός γι αυτό είμαι fun αλλά νεκρός μόνο από θεματάκια θα πέσει.Κατά τα άλλα πολύ άγχος είχανε.
Πάντως σαν Κηφισιά υπάρχει ελπίδα άσχετα την κατηγορία έχουν καλό παιδικό και το προσέχουν και είναι παρήγορο αυτό.
nikefalin
QUOTE(Jabar @ May 24 2008, 13:39 ) *
Είναι ηρωικός γι αυτό είμαι fun αλλά νεκρός μόνο από θεματάκια θα πέσει.

Κάπως έτσι ήταν ?

Yoda
QUOTE(ballander @ May 24 2008, 01:02 ) *
παλληνη-καλυβια 68-72 με ημιχρονο 41-28!η ανεση που γυριζουμε τα παιχνιδια εχει καταντησει αηδια!ετσι τα καλυβια των 2 παιχτων που ακουγοτανε κατα καιρους στο τοπικ ειναι πρωτα!οι λοιποι που εχουν 4 και 5 παιχτες ας παλευουν για τις αλλες 13 θεσεις... smile.gif

Ο Υoda λέει .... υπερβολικές δηλώσεις για μια καλή ομάδα που κάθε άλλο παρά αχτύπητη ήταν .... τα Καλύβια δεν είναι που έχασαν δύο φορές από την Εκάλη?
Yoda
QUOTE(nikefalin @ May 24 2008, 00:18 ) *
τούφα - Αγ. Στέφανος 1, +3

H Τούφα αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική βγαίνει σίγουρα 4η!

Ο Υoda λέει ... ο Αγιος Στέφανος έσκαβε τον λάκκο των άλλων με τις αναβολές και τελικά έπεσε ο ίδιος μέσα! Μπούμερανγκ! Αν είχε παίξει τα ματσάκια όταν έπρεπε θα είχε καλύτερη μοίρα στο πρωτάθλημα!
Σχετικά με την Τούφα που ήταν κακή στο α γύρο ....ποιος διαφωνεί ότι με σοβαρές εμφανίσεις στο β γύρο (όταν οι άλλοι διαλύονταν) αλλά και ΜΕ τις αναβολές (φταίνε δεν φταίνε για αυτές) ... πάει στα μπαράζ ανόδου της τέταρτης θέσης?
Ο Υoda λέει ότι η Τούφα με τις αναβολές έπαιξε (χρονικά) 10 μάτς στον α γύρο και .... 16 στον β γύρο όταν έστρωσε!!! .... κάπου τα έχω ξανακούσει αυτά! ... α ναι, εγώ τα έλεγα!
gk1
QUOTE(Yoda @ May 24 2008, 14:09 ) *
Ο Υoda λέει .... υπερβολικές δηλώσεις για μια καλή ομάδα που κάθε άλλο παρά αχτύπητη ήταν .... τα Καλύβια δεν είναι που έχασαν δύο φορές από την Εκάλη?

EEEE!και μια απο τον μαραθωνα ευκολα μην το ξεχναμε!!!! smiley.gif smiley.gif
nikefalin
QUOTE(Yoda @ May 24 2008, 14:20 ) *
Ο Υoda λέει ... ο Αγιος Στέφανος έσκαβε τον λάκκο των άλλων με τις αναβολές και τελικά έπεσε ο ίδιος μέσα! Μπούμερανγκ! Αν είχε παίξει τα ματσάκια όταν έπρεπε θα είχε καλύτερη μοίρα στο πρωτάθλημα!
Σχετικά με την Τούφα που ήταν κακή στο α γύρο ....ποιος διαφωνεί ότι με σοβαρές εμφανίσεις στο β γύρο (όταν οι άλλοι διαλύονταν) αλλά και ΜΕ τις αναβολές (φταίνε δεν φταίνε για αυτές) ... πάει στα μπαράζ ανόδου της τέταρτης θέσης?
Ο Υoda λέει ότι η Τούφα με τις αναβολές έπαιξε (χρονικά) 10 μάτς στον α γύρο και .... 16 στον β γύρο όταν έστρωσε!!! .... κάπου τα έχω ξανακούσει αυτά! ... α ναι, εγώ τα έλεγα!

πάλι τα ίδια , πες μας , τελικά ποια είναι η πρόταση σου ? έχεις "κατηγορήσει" όλες τις ομάδες , δίκαια ή αδικα (κατά το "φταίνε δε φταίνε").Τη μια φταίει ο Γέρακας, την άλλη ο Αγ.Στέφανος, η τούφα (που παρότι δε φταίει την παρουσιάζεις σαν να φταίει), το αγωνιστικό στυλ της Παλλήνης, τα Καλύβια που έχασαν από την Εκάλη 2 φορές, η Εκάλη που "κάθησε" και έχασε στην Κηφισιά και όλα αυτά για να δικαιώνεσαι εσύ.
Ωραία , έχεις δίκιο σε όλα αν αυταρέσκεσαι, πες μας τι προτείνεις λοιπόν ?

Η ιστορία με τις αναβολές αφορά όλα τα πρωταθλήματα ( και γιατί δε λες τίποτα και για τους άλλους ομίλους που και εκεί έχει αναβολές) και αφορά κύρια τη διοργανώτρια που είτε τις μοιράζει αφειδώς είτε τις δίνει σωστά.
Και μιας και ασχολείσαι με παρασκήνια από το ρεπορτάζ , πως και δεν αγγίζεις τις παραπάνω κατηγορίες που γίνεται το "ελα να δεις" και εκεί υπάρχει σοβαρό τίμημα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Yoda @ May 24 2008, 13:18 ) *

Τι να κανω, προσπαθω οσο μπορω.

Αλλα οπως φαινεται δεν φτανει.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Jabar @ May 24 2008, 13:39 ) *
Είναι ηρωικός γι αυτό είμαι fun αλλά νεκρός μόνο από θεματάκια θα πέσει.Κατά τα άλλα πολύ άγχος είχανε.
Πάντως σαν Κηφισιά υπάρχει ελπίδα άσχετα την κατηγορία έχουν καλό παιδικό και το προσέχουν και είναι παρήγορο αυτό.

Κανενα θεματακι δεν μπορει να ριξει τον Λυκο
mog#4
φιλε τζαμπαρ υποχρεωσεις με το πολυτεχνειο σημαινει αναπληρωση εργαστηρου απο τις 3 μεχρι τις 7 λογω καταληψεων.....οχι και το καλυτερο......
και κατι αλλο που δεν αντεχω να τα διαβαζω αυτα....καλα ρ λυκε εισαι σοβαρος????ακομα σκεφτεσαι την ενσταση και σε καθε ποστ την αναφερεις....και τωρα μας λες οτι θα μας κοψουν και 3 βαθμους και οτι κινδυνεουμε....δηλαδη ελεος....τοσο πολυ σας ενοχλει ο αγιος στεφανος????τι να πω.....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ May 24 2008, 15:29 ) *
φιλε τζαμπαρ υποχρεωσεις με το πολυτεχνειο σημαινει αναπληρωση εργαστηρου απο τις 3 μεχρι τις 7 λογω καταληψεων.....οχι και το καλυτερο......
και κατι αλλο που δεν αντεχω να τα διαβαζω αυτα....καλα ρ λυκε εισαι σοβαρος????ακομα σκεφτεσαι την ενσταση και σε καθε ποστ την αναφερεις....και τωρα μας λες οτι θα μας κοψουν και 3 βαθμους και οτι κινδυνεουμε....δηλαδη ελεος....τοσο πολυ σας ενοχλει ο αγιος στεφανος????τι να πω.....

Τι να κανω ρε τζουνιορ???

Ως γνωστον τα χαρτια, τα μπουζουκια και οι λαλακιες πλερωνονται.

Διαβασε λιγο τους κανονισμους.
paul kossof
ti tha ginei telika me thn enstash? poses pithanotites exete na ti parete? kai episis i proigoumeni apadisi mu efuge? petaxe? ti bgalane?
Jabar
QUOTE(paul kossof @ May 25 2008, 16:33 ) *
ti tha ginei telika me thn enstash? poses pithanotites exete na ti parete? kai episis i proigoumeni apadisi mu efuge? petaxe? ti bgalane?

Φίλε γράφε με ελληνικά . greeklish.jpeg Το προηγούμενο πήγε στο off topic της Γ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(paul kossof @ May 25 2008, 16:33 ) *

Οτι και να πεις δικιο εχεις, αλλα ποιος εισαι???
paul kossof
τι εννοεις οτι κ να πω εχω δικιο? για πες τωρα για την ενσταση γιατι με ενδιαφερει .. θα βρειτε το δικιο σας ? πως το βλεπεις? και ποτε παιζετε τωρα.. αν δν σου κανει κόπο πες μου σε παρακαλω ... απο μελισια ειμαι ..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(paul kossof @ May 26 2008, 02:43 ) *
τι εννοεις οτι κ να πω εχω δικιο? για πες τωρα για την ενσταση γιατι με ενδιαφερει .. θα βρειτε το δικιο σας ? πως το βλεπεις? και ποτε παιζετε τωρα.. αν δν σου κανει κόπο πες μου σε παρακαλω ... απο μελισια ειμαι ..

Την ενσταση κατα 99,99 την κερδιζουμε.

Το αν θα τιμωρησουν ή οχι τον Αγ.Στεφανο δεν το ξερω.

Παιζουμε την Τριτη στις 21,30 με τον Μαραθωνα στην εδρα μας το αναβληθεν
και την Παρασκευη στα Καλυβια
milos babic
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!!!!

τετοια σφαγη που εγινε στον κουρο δεν εχει ξαναγινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιζανε με εφηβικα στο τελευταιο δεκαλεπτο και βαλαμε 3 ποντους! οτι καλαθι βαζαμε το ακυρωναν γιατι παντοτε ειχε προηγηθει φαουλ. καθε τους επιθεση τελειωνε με βολες τους. διαφοροι απο την ομαδα λενε οτι τους δωσαμε το δικαιωμα να το γυρισουν το παιχνιδι. εγω δεν επαιξα πολυ και δεν καλυπτω τον εαυτο μου. αυτο το παιχνιδι στο τελευταιο δεκαλεπτο δεν ειχαμε τυχη να το παρουμε ακομα και με κορασιδες! το εννοω. ΣΦΑΓΗ...
η πιεση που ασκουσε ο κουρος στην περιφερεια και οι παγιδες τους ηταν ΟΛΕΣ ΦΑΟΥΛ! πανω απο 40 σφυριγματα υπερ τους. χωρις υπερβολη. το αποκορυφωμα ηταν ο χοντροδιαιτητης θεατης απο την κερατεα που μπηκε μεσα και μαζι με τους αληταραδες τους γκρι σχεδον εκαναν ζντο και γελουσαν στο κεντρο του γηπεδου. δεν εχουν καν ντροπη να κρυφτουν. και γω αν ημουν ο ευνοημενος μπορει και να μην καταλαβαινα τι συνεβη αλλα αν εβλεπα το διαιτητη να πανηγυριζει μαζι μου μαλλον θα με ενοχλουσε. εμεις εχουμε πεσει.
και αυτο που λενε οτι παιρνεις τελικα αυτο που αξιζεις, οχι ρε γαμωτο, δεν πηραμε αυτο που αξιζαμε, δεν επρεπε να πεσουμε, ειχαμε καλυτερη ομαδα απο αλλες πιο ψηλα απο εμας και ετσι που εγινε δεν ειναι αθλητικη ολιγωρια αδυναμια υπεροψια η ατυχια. αλλα εξωγενεις με τον αθλητισμο παραγοντες.

το λεω και σε ολους με συνειδηση του το λεω...φταιμε εμεις οι αθλητε; ολων των ομαδων που δεν πηραμε αυτην την μπρδλεσκα και τους νομους της στα χερια μας να τρεμουν οι λαλακες να σφυριζουν ετσι και το υφος που εχουν, να αναβαλουν παιχνιδια ετσι και οσα αλλα επιτρεπουν να γινονται.
το ξυλο ειναι μια λυση που δεν ειναι του χαρακτηρα μου αλλα μορφες διαμαρτυριας υπαρχουν πολλες οπως πχ αυτοι που θεωρουν οτι το πρωταθλημα ειναι οικος ανοχης για τους λογους που ξερουμε πια ολοι, να μην κατεβουν να παιξουν. τι θα μας κανουν, θα μας αποκλεισουν ολους? παμε αγιο κοσμα και παιζουμε μονοι μας. και οταν καποιος απο τους υπναραδες εκει πανω καταλαβει οτι στη γ η στη δ εακα δεν υπαρχουν ομαδες γιατι δεν κατεβαινουν μπορει για πρωτη φορα να παρουν μετρα. εγω το σαββατο μαλλον επαιξα το τελευταιο μου παιχνιδι μπασκετ-οχι οτι θα χασει κατι το μπασκετ απο αυτο αλλα η διαμαρτυρια μου θεωρω εχει την ιδια βαρυτητα με καλυτερους παικτες απο μενα. καποιοι με αφορμη σηκωσαν τη σημαια της αμφισβητισης πριν απο μενα (βλεπε γιοντα τζαμπαρ). ας κανουμε κατι επιτελους. Σε μενα, το καλυτερο που μου συνεβη φετος απο αποψη μπασκετ ηταν το φορουμ και οχι τα παιχνιδια.
ωραια η πλακα αλλα ενα φορουμ μπασκετ με 305 σελιδες δεν μπορει να γραφει μονο τις πολυ ωραιες πλακες που καναμε. το διαβαζουν πολλοι αλλα απ ο,τι φαινεται κανεις δεν θελει να αλλαξει αυτο που τον ενοχλει.

p.s.
ειχα πει οτι στο τελευταιο μου παιχνιδι της ζωης μου, ετσι και πεσω σε γκριζατο που του χρωσταω θα τον στειλω στο νοσοκομειο και ας με αποκλεισουν απο ολα τα γηπεδα εφ ορου ζωης. ετυχε να ναι αυτο μαλλον με αυτη τη σφαγη. αλλα δε μου βγηκε... μαλλον δεν ειμαι καφρος. και λυπαμαι αυτην τη στιγμη γι αυτο.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ
MILOS BABIC ΝΟΥΜΕΡΟ 10 ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (για οποιον δεν το ξερει)
dimos
Ο διαιτητησ που ηταν στην εξεδρα δεν ειναι απο την κερατεα αλλα παλιοσ παικτησ του κουρου και κατοικοσ τισ ιδιασ περιοχησ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
dimos
και οποσ ολλοσ ο κοσμοσ εχει το δικαιομα να πανηγηριση για την σοτηρια τισ ομαδασ του ασχετοσ εαν σε καποιυσ αρεσει η οχι
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(dimos @ May 26 2008, 14:27 ) *
Ο διαιτητησ που ηταν στην εξεδρα δεν ειναι απο την κερατεα αλλα παλιοσ παικτησ του κουρου και κατοικοσ τισ ιδιασ περιοχησ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Αν αυτος ειναι πρωην παιχτης μπασκετ εγω το Σαββατο ημουν στο χορευτικο της Καλομοιρας.....

εξηγησε μου ομως γιατι τους αγκαλιαζε και τους εδινε συγχαρητηρια???Ηταν τοσο καλη η εμφανιση τους????

Η μηπως ειναι συχνος πελατης στο Venue(εκει κανει/εκανε χορευτικα ο ενας διαιτητης) και τον εχει γνωρισει εκει???
GREER
Να μαι και γω. Καταρχας να σας πω οτι ειμαι φιλαθλος του Λαυριου και τα παιδια απο το τοπικ Β' ΕΘΝΙΚΗ με ξερουν. Παρεμβαινω στη συζητησης σας για να γραψω καποια πραγματακια που δεν βλεπω κανεναν απο την Αναβυσσο να λεει. Λοιπον, επειδη ημουνα στον αγωνα Κουρος-Πεντελη τα 9/10 απο αυτα που λεει ο φιλος μου ο milos babic ειναι ψεματα. Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον ενας διαιτητης που ειναι στημενος υπερ του Κουρου, να σφυριζει εις βαρος του, 4 φορες ακυρη βολη(ευστοχες ολες) και οι δυο απο αυτες σε παρα πολυ κρισιμα σημεια του αγωνα. Μπασκετικα τωρα θα πω οτι η συμπαθης ομαδα της Πεντελης απλα αυτοκτονησε. Ηταν 18 ποντους μπροστα στη 3η περιοδο. Στη 4η περιοδο ομως δεν ξερω τι επαθαν τα παιδια, αλλα δεν μπηκαν ποτε στον αγωνιστικο χωρο. Ειναι σαν να επαιζαν μονοι τους οι Αναβυσιωτες. Φιλε μου babic δεν εχετε καμμια δικαιολογια για την αυτοκτονια αυτη. Σας γυρισαν το παιχνιδι κατι αμουστακα παιδακια και δεν αντιδρασατε καθολου. Ακομα και ετσι να ηταν οπως τα λες για τη διατησια(που δεν ειναι) δεν μπορω να το δεχτω σαν δικαιολογια, απο τη στιγμη που κατι 15χρονα και 16χρονα σας κανουν πλακα με ενα σερι καπου 25-5 εαν μετρησα καλα. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ. Φιλικα.
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(GREER @ May 26 2008, 14:55 ) *
Να μαι και γω. Καταρχας να σας πω οτι ειμαι φιλαθλος του Λαυριου και τα παιδια απο το τοπικ Β' ΕΘΝΙΚΗ με ξερουν. Παρεμβαινω στη συζητησης σας για να γραψω καποια πραγματακια που δεν βλεπω κανεναν απο την Αναβυσσο να λεει. Λοιπον, επειδη ημουνα στον αγωνα Κουρος-Πεντελη τα 9/10 απο αυτα που λεει ο φιλος μου ο milos babic ειναι ψεματα. Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον ενας διαιτητης που ειναι στημενος υπερ του Κουρου, να σφυριζει εις βαρος του, 4 φορες ακυρη βολη(ευστοχες ολες) και οι δυο απο αυτες σε παρα πολυ κρισιμα σημεια του αγωνα. Μπασκετικα τωρα θα πω οτι η συμπαθης ομαδα της Πεντελης απλα αυτοκτονησε. Ηταν 18 ποντους μπροστα στη 3η περιοδο. Στη 4η περιοδο ομως δεν ξερω τι επαθαν τα παιδια, αλλα δεν μπηκαν ποτε στον αγωνιστικο χωρο. Ειναι σαν να επαιζαν μονοι τους οι Αναβυσιωτες. Φιλε μου babic δεν εχετε καμμια δικαιολογια για την αυτοκτονια αυτη. Σας γυρισαν το παιχνιδι κατι αμουστακα παιδακια και δεν αντιδρασατε καθολου. Ακομα και ετσι να ηταν οπως τα λες για τη διατησια(που δεν ειναι) δεν μπορω να το δεχτω σαν δικαιολογια, απο τη στιγμη που κατι 15χρονα και 16χρονα σας κανουν πλακα με ενα σερι καπου 25-5 εαν μετρησα καλα. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ. Φιλικα.

Αφου το ειδες το παιχνιδι....για πες μου

1) Ποσα πεντακαθαρα καλαθι φαουλ στην τελευταια περιοδο μας ακυρωσαν??Σου απανταω εγω...3!!!
2)Ποσες φορες σε διεκδικηση μπαλας ηταν τα φαουλ κατα μας??Σου απανταω εγω...3!!!
3)Πως γινετε ενας διαιτητης να λεει οτι το σουτ μετραει για 3ποντο ενω ειναι ενα μετρο μεσα απο την γραμμη?
4)Πως γινετε αυτα τα αμουστακα που λες να παιζουν τοσο φοβερη αμυνα χωρις να κανουν ενα φαουλ ενω μας δερναν κατα το κατεβασμα της μπαλας ενω αντιθετα με εμας καθε επαφη να ειναι φαουλ??

Τωρα οσο για τις 4 βολες που λες.......
Ηταν 2 οι οποιες ακυρωθηκαν αφου το παιδι σουταρε και εμπαινε ολος μεσα.....Και αυτο εγινε αφου διαμαρτυρηθηκαμε 2 φορες.....Αν χρειαζονται υποδειξεις για να σου σφυριζουν αυτα που πρεπει να σφυριζουν τοτε ας το γυρισουμε σε street basket
nikefalin
QUOTE(GREER @ May 26 2008, 14:55 ) *

συγκρατηθείτε παιδιά, ο babic δε μίλησε μόνο για το παιχνίδι κι δεν είχε ως στόχο μόνο αυτό , αλλά τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Και το κάνει επώνυμα, πράγμα που τον τιμά . Βέβαια δεν τον τιμούν οι χαρακτηρισμοί, αλλά κατανοώ τον βρασμό ψυχής.
για το παιχνίδι, δεν ήμουν εκεί.
για τα υπόλοιπα , δεν έχει άδικο στις διαπιστώσεις , αλλά στον τρόπο αντιμετώπισης. Καλό είναι με τη λήξη του πρωταθλήματος το Σαβατοκύριακο να ξεκινήσουμε αυτή την κουβέντα (δε θα έχει και αγώνες εξάλλου πλην των μπαράζ) και να καταλήξουμε και σε μερικά πράγματα πέρα από τις διαπιστώσεις για τα "κακώς κείμενα"
GREER
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ May 26 2008, 15:06 ) *
Αφου το ειδες το παιχνιδι....για πες μου

1) Ποσα πεντακαθαρα καλαθι φαουλ στην τελευταια περιοδο μας ακυρωσαν??Σου απανταω εγω...3!!!
2)Ποσες φορες σε διεκδικηση μπαλας ηταν τα φαουλ κατα μας??Σου απανταω εγω...3!!!
3)Πως γινετε ενας διαιτητης να λεει οτι το σουτ μετραει για 3ποντο ενω ειναι ενα μετρο μεσα απο την γραμμη?
4)Πως γινετε αυτα τα αμουστακα που λες να παιζουν τοσο φοβερη αμυνα χωρις να κανουν ενα φαουλ ενω μας δερναν κατα το κατεβασμα της μπαλας ενω αντιθετα με εμας καθε επαφη να ειναι φαουλ??

Τωρα οσο για τις 4 βολες που λες.......
Ηταν 2 οι οποιες ακυρωθηκαν αφου το παιδι σουταρε και εμπαινε ολος μεσα.....Και αυτο εγινε αφου διαμαρτυρηθηκαμε 2 φορες.....Αν χρειαζονται υποδειξεις για να σου σφυριζουν αυτα που πρεπει να σφυριζουν τοτε ας το γυρισουμε σε street basket

Φιλαρακι μου ετσι το ειδες εσυ. Εγω το ειδα αλλιως. Για το μονο που εχεις δικιο ειναι για το τριποντο. Τωρα για τα φαουλ, πραγματι καποια λιγα σφυριγματα επρεπε να δωθουν υπερ σας και δωθηκαν αναποδα. Αλλα προσωπικα θεωρω ανουσια οιποιαδηποτε αναφορα για τη διατησια οταν εισαι πολυ καλυτερος 3 δεκαλεπτα και στο τελος χανεις διαφορα 18 ποντων. Εαν η διαιτησια ηταν στημενη οπως λες, τοτε δεν θα σε ειχε αφησει να ξεφυγεις με 18 ποντους. Τοσο απλα.

Υ.Γ. Οι ακυρες βολες ηταν 4.
nikefalin
QUOTE(GREER @ May 26 2008, 15:14 ) *
Φιλαρακι μου ετσι το ειδες εσυ. Εγω το ειδα αλλιως. Για το μονο που εχεις δικιο ειναι για το τριποντο. Τωρα για τα φαουλ, πραγματι καποια λιγα σφυριγματα επρεπε να δωθουν υπερ σας και δωθηκαν αναποδα. Αλλα προσωπικα θεωρω ανουσια οιποιαδηποτε αναφορα για τη διατησια οταν εισαι πολυ καλυτερος 3 δεκαλεπτα και στο τελος χανεις διαφορα 18 ποντων. Εαν η διαιτησια ηταν στημενη οπως λες, τοτε δεν θα σε ειχε αφησει να ξεφυγεις με 18 ποντους. Τοσο απλα.

Υ.Γ. Οι ακυρες βολες ηταν 4.

οπ, εαν το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο , τότε ένα 2ποντο που χρεώθηκε 3ποντο είναι σοβαρό λάθος.
τα υπόλοιπα μπορείς να τα "δικαιολογήσεις" (δηλαδή τα φάουλ, τι είναι φάουλ κλπ) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά να λες "ανούσια πράγματα" μια περίπτωση όπου χρεώθηκε παραπάνω πόντος δεν έχεις δίκιο.
GREER
QUOTE(nikefalin @ May 26 2008, 15:18 ) *
οπ, εαν το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο , τότε ένα 2ποντο που χρεώθηκε 3ποντο είναι σοβαρό λάθος.
τα υπόλοιπα μπορείς να τα "δικαιολογήσεις" (δηλαδή τα φάουλ, τι είναι φάουλ κλπ) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά να λες "ανούσια πράγματα" μια περίπτωση όπου χρεώθηκε παραπάνω πόντος δεν έχεις δίκιο.

Ρε nikefalin μην δινεις σημασια στις λεπτομερειες. Εαν μπω στη διαδικασια με τις λεπτομερειες θα σου πω και εγω για τις 4 ευστοχες-ακυρες βολες. Εγω αυτο που τονιζω ειναι οτι τα παιδια της Πεντελης αυτοκτονησαν. Εδωσαν το παιχνιδι στο Κουρο. Μακαρι να ησουνα στο γηπεδο να το εβλεπες το παιχνιδακι. Δεν θα το πιστευες ουτε και εσυ(οπως και εγω) αυτο το blackout της Πεντελης. Ολα τα αλλα για τη διαιτησια ειναι για να εχουμε να λεμε...
milos babic
Προκαλω να παιξουν ομαδες διαφορετικων κατηγοριων και να σφυριξω εγω. Οποιες θελετε. Και γω θα στοιχηματισω υπερ της χειροτερης κατηγοριας. Και θα σας βρω οπαδους που δε θα καταλαβουν οτι το παιχνιδι το παω εκει που θελω. Σας προκαλω και το εννοω.

Και ας ξεκολλησουν αυτοι που θεωρουν οτι ολα ειναι επι προσωπικου (δεν ειναι μονο αυτο το παιχνιδι) γιατι πεφτουν στην παγιδα να παγιωνεται μια κατασταση. Δε θα παθω τιποτα ουτε εγω ουτε μια ομαδα να πεσει κατηγορια αλλα μας προσβαλλει ολους ο τροπος που το αποδεχομαστε.
Και φιλε μου που εγραψες οτι εχει δικαιωμα να πανηγυριζει...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ οπως δεν ειχε ποτε το δικαιωμα κανενας ρηγας δουβης η πιτσιλκας να το κανει. Γιατι απο τη στιγμη που το κανει δεν μπορει να ξανασφυριξει. Και το οτι παιζεις σε χαμηλοτερη κατηγορια αυτο δε σου αφαιρει το δικαιωμα δικαιης αντιμετωπισης.
Και αν δεν το καταλαβαινεις μπορεις να με ταλαιπωρησεις στο εξηγησω περισσοτερο.
milos babic
Και για να μη δημιουργειται η εντυπωση οτι ειμαστε υπερβολικοι, αν ο φιλος γκριρ θεωρει οτι οι 6 ποντοι απο καλαθι και φαουλ συν ο ποντος απο το τριποντο συν το τζαμπολ που δωθηκε φαουλ, συν δυο ανυπαρκτα φαουλ εις βαρος μας και 2 φαουλ στην πιεση στην περιφερεια στο τελευταιο δεκαλεπτο, δεν οδηγουν σε μπλακ αουτ τοτε, το ομολογω, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ!!!!! και αυτοκτονησαμε.........
nikefalin
QUOTE(milos babic @ May 26 2008, 15:32 ) *
Προκαλω να παιξουν ομαδες διαφορετικων κατηγοριων και να σφυριξω εγω. Οποιες θελετε. Και γω θα στοιχηματισω υπερ της χειροτερης κατηγοριας. Και θα σας βρω οπαδους που δε θα καταλαβουν οτι το παιχνιδι το παω εκει που θελω. Σας προκαλω και το εννοω.

Και ας ξεκολλησουν αυτοι που θεωρουν οτι ολα ειναι επι προσωπικου (δεν ειναι μονο αυτο το παιχνιδι) γιατι πεφτουν στην παγιδα να παγιωνεται μια κατασταση. Δε θα παθω τιποτα ουτε εγω ουτε μια ομαδα να πεσει κατηγορια αλλα μας προσβαλλει ολους ο τροπος που το αποδεχομαστε.
Και φιλε μου που εγραψες οτι εχει δικαιωμα να πανηγυριζει...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ οπως δεν ειχε ποτε το δικαιωμα κανενας ρηγας δουβης η πιτσιλκας να το κανει. Γιατι απο τη στιγμη που το κανει δεν μπορει να ξανασφυριξει. Και το οτι παιζεις σε χαμηλοτερη κατηγορια αυτο δε σου αφαιρει το δικαιωμα δικαιης αντιμετωπισης.
Και αν δεν το καταλαβαινεις μπορεις να με ταλαιπωρησεις στο εξηγησω περισσοτερο.

το δικαιωμα το έχουν όταν παίζει η εθνική ομάδα, αλλά και πάλι συγκρατημένα biggrin.gif

@greer : εαν ένα διαπιστώμενο 2ποντο μετρήσει 3ποντο είναι σοβαρό λάθος. Φαντάσου να είχε γίνει εναντίον της ομάδας σου, του Λαυρίου.Θα έγραφες για μήνες στο τόπικ της Β'Εθνικής γι αυτό smile.gif
GREER
QUOTE(milos babic @ May 26 2008, 15:41 ) *
Και για να μη δημιουργειται η εντυπωση οτι ειμαστε υπερβολικοι, αν ο φιλος γκριρ θεωρει οτι οι 6 ποντοι απο καλαθι και φαουλ συν ο ποντος απο το τριποντο συν το τζαμπολ που δωθηκε φαουλ, συν δυο ανυπαρκτα φαουλ εις βαρος μας και 2 φαουλ στην πιεση στην περιφερεια στο τελευταιο δεκαλεπτο, δεν οδηγουν σε μπλακ αουτ τοτε, το ομολογω, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ!!!!! και αυτοκτονησαμε.........

Σου επαναλαμβανω οτι αυτα τα σφυριγματα που αναφερεσαι τα ειδες εσυ ετσι οπως τα ειδες. Εγω τα ειδα αλλιως.
GREER
QUOTE(nikefalin @ May 26 2008, 15:44 ) *
το δικαιωμα το έχουν όταν παίζει η εθνική ομάδα, αλλά και πάλι συγκρατημένα biggrin.gif

@greer : εαν ένα διαπιστώμενο 2ποντο μετρήσει 3ποντο είναι σοβαρό λάθος. Φαντάσου να είχε γίνει εναντίον της ομάδας σου, του Λαυρίου.Θα έγραφες για μήνες στο τόπικ της Β'Εθνικής γι αυτό smile.gif

Με αυτα που ειδα φετος στη Β'ΕΘΝΙΚΗ πιστεψε με οτι ο ενας ποντος λιγοτερος ειναι, το λιγοτερο πταισμα. Ειδα δεκαδες τετοια σφυριγματα εις βαρος μας φετος, αλλα δεν ανεφερα τιποτα γιατι πραγματικα το θεωρω εντελως ανουσιο εαν γινεται μια φορα σε ενα παιχνιδι. Και ειλικρινα δεν μπορω να πω εναν διαιτητη στημενο εαν σε μια φαση ειδε τριποντο και οχι διποντο. Εσυ μπορεις??? Τετοιου ειδους διαιτητη τον θεωρω κακο διαιτητη και δεν ασχολουμαι. Ασχολουμαι με τη διαιτησια μονο οταν σε πη***ει παραταιταμενα.
milos babic
αντε να δεχτω οτι τα ματια μου βλεπουν πεντελιωτικα...
ομολογησες οτι καποια σφυριγματα συν το 3ποντο ηταν εναντιον μας. και να δεχτουμε οτι μονο ενα απο τα καλαθι φαουλ επρεπε να μετρησει? θες να κανουμε την αριθμητικη πραξη? κουρος - πεντελη.....2
συμπερασμα: αλλοιωση αποτελεσματος.

και βολη μας ακυρωσε και εμας γιατι μπηκε ο ψηλος πιο γρηγορα μεσα.
ερωτηση...τα (τελειως ανυπαρκτα) φαουλ που χρεωθηκαν στον παρδαλη ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 2ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ?
μηπως καποιος ειπε πριν το παιχνιδι οτι το νο6 της πεντελης ειναι το βαρομετρο της ομαδας?
μπορω να σου κανω σεμιναριο χειρουργικης διαιτησιας αν θες γιατι στο μπασκετ λογικα εισαι καλυτερος (αλλα την παρασκευη δεν κερδιζες ουτε και συ με το λαυριο τον κουρο...)
PITCH
ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΤΣΙ ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΡΕΦ.ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗΣΑΤΕ..
ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ ΚΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΟ ΔΕ ΠΑΙΖΑΝΕ 3 ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΜΑΤΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΣΗ) ΟΙ 2 ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ .ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ,ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ .ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΚΑ.GR ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΑΥΤΑ.
GREER
QUOTE(milos babic @ May 26 2008, 15:56 ) *
ομολογησες οτι καποια σφυριγματα συν το 3ποντο ηταν εναντιον μας. και να δεχτουμε οτι μονο ενα απο τα καλαθι φαουλ επρεπε να μετρησει? θες να κανουμε την αριθμητικη πραξη? κουρος - πεντελη.....2
ερωτηση...τα (τελειως ανυπαρκτα) φαουλ που χρεωθηκαν στον παρδαλη ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 2ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ?
μηπως καποιος ειπε πριν το παιχνιδι οτι το νο6 της πεντελης ειναι το βαρομετρο της ομαδας?
μπορω να σου κανω σεμιναριο χειρουργικης διαιτησιας αν θες γιατι στο μπασκετ λογικα εισαι καλυτερος (αλλα την παρασκευη δεν κερδιζες ουτε και συ με το λαυριο τον κουρο...)

Για τη τεχνικη ποινη απο τον στημενο διαιτητη, που λεει και ο απο πανω, στα τελευταια δευτερολεπτα(4βολες και η μπαλα δικια σας), γιατι δεν λες τιποτα??? Ηταν και αυτο μερος του χειρουργειου. Θελω να καταληξω στο οτι αυτοι οι διαιτητες ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ. Δεν κανουν ουτε για αυτη τη κατηγορια.

Υ.Γ. Ετσι για να γελασουμε και λιγο. Το Λαυριο με αυτη τη διαιτησια θα ειχε κερδισει το Κουρο μονο με 60 ποντους διαφορα.
PITCH
QUOTE(milos babic @ May 26 2008, 15:56 ) *

ΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ-4 ακυρεσ βολεσ που πατησε γραμμη λεει ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΦΑΟΥΛ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ο αντιστοιχοσ παρδαλησ για το κουρο ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 5ο .. για κανε πραξη τωρα
PITCH
QUOTE(GREER @ May 26 2008, 16:02 ) *
Για τη τεχνικη ποινη απο τον στημενο διαιτητη, που λεει και ο απο πανω, στα τελευταια δευτερολεπτα(4βολες και η μπαλα δικια σας), γιατι δεν λες τιποτα??? Ηταν και αυτο μερος του χειρουργειου. Θελω να καταληξω στο οτι αυτοι οι διαιτητες ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ. Δεν κανουν ουτε για αυτη τη κατηγορια.

Υ.Γ. Ετσι για να γελασουμε και λιγο. Το Λαυριο με αυτη τη διαιτησια θα ειχε κερδισει το Κουρο μονο με 60 ποντους διαφορα.

οντωσ για γελια ηταν το λαυριο φετοσ γελα τωρα...και το νου σου στο κουρο παιζουν 3 λαυριωτεσ οποτε ο κουροσ δεν θα εχανε ποτε... 69.gif
milos babic
αφου γραφεις τοσα καλα για τον κουρο, δες τα αποτελεσματα της πεντελης και ξαναγραψε τα ιδια.
τουφα στον ποντο, παλληνη στην παραταση, μαραθωνας στον ποντο, και πολλες ηττες στους 4-5 ποντους.
και για τις απουσιες εχω και γω μια εκθεσουλα να γραψω με πρωτο και καλυτερο τον 3λαλουν.
μπορουμε να ρωτησουμε και τους υπολοιπους φορουμιστες για τη γνωμη τους.
και μια και γραφεις για τη φαση της τεχνικης ποινης ρωτα πρωτα αν ηταν τεχνικη ποινη. αν επρεπε να δωθει η οχι. και δεν ηταν οι βολες της τεχνικης οι τελευταιες αλλα εγιναν και αλλες 2 φασεις μετα.
με αποκορυφωμα τα τελευταια δευτερολεπτα που ο παρδαλης σηκωνεται για τριποντο, πασαρει τελικα κατω απο το καλαθι στο 4ρι που ηταν μονος του μας και τοτε σφυριζει ο ρεφ φαουλ 2 βολες στον παρδαλη.
και οταν γραφεις κατι να διαβαζεις καλα σε τι απαντας. γιατι λες για τα αποτελεσματα. και δω συζηταμε για αλλοιωση αποτελεσματος.

2 βολες και η μπαλα δικια μας... 59-55 το σκορ και 2 ευστοχες βολες και πηγε 59-57. γιατι 4 βολες? αφου ηταν μετα τη βολη που σουταρε... απο πιο κοντα. ειδες που τα ματια σου βλεπουν λιγο αναβυσσιωτικα?
και αν ο παραδεισης ειναι ο παρδαλης του κουρου τοτε συμπεραινουμε ποια ειναι καλυτερη ομαδα απο τις 2....
GREER
QUOTE(PITCH @ May 26 2008, 16:09 ) *
οντωσ για γελια ηταν το λαυριο φετοσ γελα τωρα...και το νου σου στο κουρο παιζουν 3 λαυριωτεσ οποτε ο κουροσ δεν θα εχανε ποτε... 69.gif

Τα ξερω τα παιδια. Δεν κανουν.
GREER
QUOTE(milos babic @ May 26 2008, 16:11 ) *
αφου γραφεις τοσα καλα για τον κουρο, δες τα αποτελεσματα της πεντελης και ξαναγραψε τα ιδια.
τουφα στον ποντο, παλληνη στην παραταση, μαραθωνας στον ποντο, και πολλες ηττες στους 4-5 ποντους.
και για τις απουσιες εχω και γω μια εκθεσουλα να γραψω με πρωτο και καλυτερο τον 3λαλουν.
μπορουμε να ρωτησουμε και τους υπολοιπους φορουμιστες για τη γνωμη τους.
και μια και γραφεις για τη φαση της τεχνικης ποινης ρωτα πρωτα αν ηταν τεχνικη ποινη. αν επρεπε να δωθει η οχι. και δεν ηταν οι βολες της τεχνικης οι τελευταιες αλλα εγιναν και αλλες 2 φασεις μετα.
με αποκορυφωμα τα τελευταια δευτερολεπτα που ο παρδαλης σηκωνεται για τριποντο, πασαρει τελικα κατω απο το καλαθι στο 4ρι που ηταν μονος του μας και τοτε σφυριζει ο ρεφ φαουλ 2 βολες στον παρδαλη.
και οταν γραφεις κατι να διαβαζεις καλα σε τι απαντας. γιατι λες για τα αποτελεσματα. και δω συζηταμε για αλλοιωση αποτελεσματος.

Απορια: Ηταν-δεν ηταν η τεχνικη ποινη, εαν ο διαιτητης ηταν στημενος θα την εδινε???
milos babic
θα σου κανω το σεμιναριο χειρουργικης διαιτησιας στο φιλικο που θα κλεισω με τις ομαδες διαφορετικων κατηγοριων.
και ξεκιναμε με το δεδομενο οτι ΗΤΑΝ τεχνικη ποινη. αρα σωστο σφυριγμα. επρεπε να δωθει γιατι αν δεν την εδινε θα τον ειχαμε διακοψει εκει τον αγωνα για να ερθει το νοσοκομειακο....η ανοχη του παγκου μας ειχε και ενα οριο. αλλα αμα εχεις σπουδασει χειρουργος........η εγχειριση χαλασε μονο στον πανηγυρισμο τους με την υπολοιπη ομαδα του κουρου στο κεντρο του γηπεδου!
gk1
μαηκες καλησπερα
θα επεμβω απλα και μονο για να πω την γνωμη μου αφου εμεις παιξαμε εκει μεσα και οταν παιξαμε και κερδισαμε το παιχνιδι ηταν πολυ κρισιμο και παρολα αυτα δεν ειχαμε παραξενη διατησια!!!
παρολα αυτα επειδη ο μιλοσ δεν ειναι γνωστοσ για τα παραπονα του και αυτα που λεει καπωσ ακουγονται λογικα εστω και αν δεχτουμε την γνωμη του φιλου και ...πελατη (σαββατιατικο) γκριρ smiley.gif οτι διαφορα 18 ποντων χανεται με αυτοκτονιακαι κατα μεγαλο ποσοστο συμφωνω ομως η κατηγορια ειναι τετοια που κατα την γνωμη μου καμια ομαδα δεν εχει τη δυνατοτητα μονη της αν χανει 18 ποντους να γυρισει ενα ματσ και να κανει σερι 25-5!!!!!!
οσο και να μην αρεσει σε καποιους αυτο νομιζς οτι ολοι ξερουμε οτι κατι εγινε σε αυτο το παιχνιδακι 68.gif 68.gif
ο φιλοσ μιλος τα ειδε υπερβολικα απτη μερια του και ο φιλος γκριρ καπωσ χαλαροτερα αλλα και αυτος κατι ειδε και εχω να πω οτι σαυτο το κατι που ειδε επειδη η κατηγορια ειναι τετοια και οι ομαδες δεν ειναι υπερ ομαδες οτι αν αυτο το κατι εκρινε το τελικο αποτελεσμα δε μας νοιαζει καθολου αν ηταν μια βολη,ενα φαουλ μια τεχνικη η αν ο φιλαθλος πεταξε καμια μπανανα μεσα smiley.gif
σημασια εχει οτι αλειωθηκε το αποτελεσμα!!!!
ΑΥΤΑ 77.gif peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.