erwi grey
Apr 17 2015, 23:25
Nτανστον, Νταρντεν δρομο το καλοκαιρι.
Δε πιστευω οτι θα ειναι τοσο κακη ξανα η Μπαρτσελονα ουτε μεσα στο σεφ. Δυσκολο να χασουν τρια συνεχομενα παιχνιδια.
assistant
Apr 17 2015, 23:31
QUOTE(anton2 @ Apr 18 2015, 00:15 )
1) Η δήλωση της βραδυάς από τον Πρίντεζη: "Πιο πολύ ήταν παρένθεση το πρώτο παιχνίδι και όχι το σημερινό"!!
2) Μάντζαρης όλα τα λεφτά. Κοιτούσε τον Ναβάρο και τα μάτια του έβγαιναν φλόγες. Συν όλη την άλλη του καλή εμφάνιση.
Η ομάδα είναι δυνατόν να κάνει την υπέρβασει μόνο όταν αναδειχθούν νέοι παίκτες ή ανέβουν σε ανώτερο επίπεδο υπάρχοντες. Μετά το πρώτο του βήμα του Μάντζαρη επί Ντούντα σήμερα έδειξε πως μπορεί να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο. Το είχε δείξει και στα τελευταία παιχνίδια του τοπ-16 πέρυσι.
3) Ο Πρίντεζης έκανε την εμφάνιση της καριέρας του. Αυτό θα πει ψημένος νικητής. Το έχω αδικήσει.
4) Das ist Spanoulis. Όταν έβαλε τα δύο συνεχόμενα τρίποντα άρχισαν να τρέμουν τα χέρια ακόμη και του Ναβάρο. Το δε παιχνίδι τελείωσε σε εκείνο το κρεσέντο των 5 συνεχόμενων τριπόντων.
5) Όλοι οι ξένοι μας 2 ταχύτητες πιο κάτω από τους Έλληνες. Έπεφταν κάτω και έκαναν σαν κοριτσάκια. Μια πονούσε ο κώλος τους και μια η μέση τους. Παιχνίδι που το πήραν 100% οι Έλληνές μας.
6) Ο Ολυμπιακός = ομάδα ορκισμένων Σπαρτιατών που πεθαίνουν δύσκολα και ματώνουν την φανέλα.
7) Ας αποκλειστεί η ομάδα δεν με πειράζει. Αρκεί να ματώνουμε την φανέλα και όχι να τα παρατάμε ως πούσις.
Τέλος δεν ξέρω τι έκαναν οι πρόεδροι τελευταίως και η ομάδα είχε θέματα και οι παίκτες σερνόντουσαν (κάτι θα έκαναν) και δεν ξέρω σήμερα (χτες) τι τους είπαν, το αποτέλεσμα μετράει!
Η ομάδα επανήλθε στην εικόνα που είχαμε στα μέσα του τοπ 16 και έκανε τον αιφνιδιασμό που σας έλεγα έναντι του φαβορί Μπάρτσα.
Περιμένω τον Σλούκα να ακολουθήσει, ό,τι και να γίνεται πιστεύω και σ' αυτόν. Και να ξανανέβει ο Λοτζέσκι.
Για τον προπονητή τι να πούμε; Αρκεί να θυμηθούμε τόσες φάσεις που οι παίκτες της Μπαρτσα δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ 100% ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
Συμφωνω στα πιο πολλα απ αυτά που γραφεις με εξαιρεση την αναφορα στους ξενους μας......κατά τη γνωμη μου ο Χαντερ εκανε κατάθεσης ψυχης,ο Λοτζεσκι ηταν θετικότατος και μπροστα αλλα κυριως στην αμυνα και ο Λαφα ''συμπαθητικος'',σιγουρα παντως όχι κακος.........ο Ντανστον ψιλοβοηθησε αλλα γενικα είναι λιγος φετος κι εχουμε άλλες απαιτησεις απ αυτόν με βαση αυτά που μας εδειξε περσι........τωρα αν στη θεση Νταρντεν και Πετ είχαμε λιιιιιιγο καλυτερους παιχτες-οχι τιποτα σουπερ-θα είμασταν πρωτο φαβορι για κουπα.....
rankin
Apr 17 2015, 23:41
QUOTE(erwi grey @ Apr 17 2015, 23:25 )
Δε πιστευω οτι θα ειναι τοσο κακη ξανα η Μπαρτσελονα ουτε μεσα στο σεφ. Δυσκολο να χασουν τρια συνεχομενα παιχνιδια.
Ο Νταστον δε σου φταίει σε τίποτα... Ας το το παλικάρι
ο άλλος ο σαχλαμάρας, τα λέμε καιρό, δεν κάνει...
Ο Λαφαγιέτ, αν εξαιρέσει κανείς τις στιγμές που βαράει τιλτ και σουτάρει χωρίς ουτε μια πάσα, εχει τα θετικά του, οπως πχ η αυταπάρνηση του στην άμυνα και η καλή πίεση στη μπάλα. Χωρίς να ειναι δα και παιχτούρα, για τα λεφτά που είχαμε να διαθέ σουμε, ειναι αξιοπρεπής.
erwi grey
Apr 17 2015, 23:44
QUOTE(rankin @ Apr 18 2015, 05:41 )
Ο Νταστον δε σου φταίει σε τίποτα... Ας το το παλικάρι
ο άλλος ο σαχλαμάρας, τα λέμε καιρό, δεν κάνει...
Ο Λαφαγιέτ, αν εξαιρέσει κανείς τις στιγμές που βαράει τιλτ και σουτάρει χωρίς ουτε μια πάσα, εχει τα θετικά του, οπως πχ η αυταπάρνηση του στην άμυνα και η καλή πίεση στη μπάλα. Χωρίς να ειναι δα και παιχτούρα, για τα λεφτά που είχαμε να διαθέ σουμε, ειναι αξιοπρεπής.
Ε βεβαια... Οι κινησεις break dance-τσαμικο, στα πικ ν ρολ ειναι επικες.
Tελος είμαι μαύρη κάλτσα δεν εξηγείται.
Δεν μπορούσα να δω το ματς από την αρχή και ανοίγω από το κινητό το σκορ 22-35. Με γελούσαν τα ματια μου...Ποιος άλλος μπορεί να φταίει δηλαδή;
Βρίσκω Wi-fi και βλέπω από το κινητό τον Ναβάρο να βάζει τρίποντο 25-35. Πάει και τελείωσε δεν μου άξιζε να δω την ομάδα.
2ρο ημίχρονο έμπαινα στον πειρασμό όμως και έβλεπα αποσπασματικά. Τι αμυνάρα ήταν αυτή ρε αδερφάκι μου...
Βέβαια απ'οτι φάνηκε στο πρώτο ματς ρίχνανε τούβλα ελεύθεροι και τώρα είχαμε 13/27... Πώς να χάσεις...
Θα δω σε επανάληψη λεπτομερώς.
Μπράβο στην ομάδα που πραγματικά αδικεί τον εαυτό της τον τελευταίο καιρό και ιδίως στο 1ο ματς.
ΥΓ: Ρε Ντάρντεν πάλι παραφωνία;
Johnnys
Apr 17 2015, 23:56
Παντως ο Νταρντεν συμφωνοντας απολυτα οτι γενικως ειναι παραφωνια,,βγαζει καποιες αμυνες που αλλο 3αρι πολυ δυσκολα τις βγαζει.Και δεν φαινεται.Χαρακτηριστικη σημερα μια στον Τομιτς στην ρακετα θυμαμαι.Και δεν αναφερεται πουθενα--λογικο ναι μενα με ολη την αλλη εικονα.Φανταζομαι γι αυτον τον λογο δυσκολα τον κραταει λιγοτερο απο 15-20 λεπτα μεσα ο Σφαριρο. Και περιμενουμε και τα παιχνιδια που θα βαλει τα 1-2 τριποντα και 1-2 καλαθια.
Κατα τ αλλα μεγαλη εμφανιση.Ολη η ομαδα απιστευτη εικονα.Πριντεζης απλα απιστευτος Σπανουλης,Μαντζαρης ΠΑΡΑ πολυ καλοι.Και ολοι εδωσαν οτι ειχαν και ας μην τους βγηκαν και δυο πραματακια,,φανηκε αυτη η δυναμη και θεληση που ελειπε.
Η παραξενια οτι εχασε η Μπαρτσελονα με τους Τομιτς Ναβαρο να κανουν πολυ καλο παιχνιδι που ειδικα ο πρωτος στο πρωτο δεν πολυακουμπησε.
ΜΠΡΑΒΟ σε ολους και στον Σφαιρο για το πολυ καλο κοουτσαρισμα.
Παντως τωρα θελει ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι η Μπαρτσα ειναι πραγματικα ΚΑΛΗ ομαδα αλλα ο Ολυμπιακος μεσα στο Σεφ προσεχοντας και αν ειναι προσηλωμενος ΜΠΟΡΕΙ να νικησει και τα δυο παιχνιδια.Αν δεν ειναι χανεται ευκολα ξανα το σημερινο πλεονεκτημα.
SteveNashidis
Apr 18 2015, 00:01
Ο αρχηγός και ο υπαρχηγος φόρεσαν τα πουλοβερ τους και πάγωσαν το κοινό της Βαρκελώνης :-P
Μπράβο στα παιδιά. Προσοχή στην έδρα μας. Ο κοτζιτο είναι γουρλής πέρα από έγκαιρα ενημερωμένος. Πλέον θα του στέλνω πριν τα ματς πμ.
Μετανοειτε :-)
spysta
Apr 18 2015, 00:24
ο ΟΣΦΠ απεδειξε σημερα γιατι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμη στο Ευρωπαικο μπασκετ και αντιπαρερχεται ομαδες με πολλαπλασια μπατζετ.
και αυτο συμβαινει διοτι ειναι ΟΜΑΔΑ --> ''' Ο Μ Α Δ Α'''' και φυσικα γιατι διαθετει τον καλυτερο μπασκετμπολιστα στην Ευρωπη (Σπανουλη) και εναν απο τους ΤΟΠ (Πριντεζη) σε συνδιασμο με αρκετους αλλους ουσιαστικους και χρησιμους παικτες.
το διπλο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
ασχετα με την εκβαση της σειρας (η Μπαρτσα ΚΑΛΛΙΣΤΑ μπορεια να ερθει και να κερδισει και τα 2 παιχνιδια στο ΣΕΦ) αξιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρισπεκτ ο αγωνας και η μαχη που δινει αυτη η ομαδα ... ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ με τους αλλεπαληλους και συνεχομενους τραυματισμους και επειτα με την δυσπιστια των οπαδων της.
προσωπικα θεωρω οτι ΑΝ παιξουμε τοσο καλη αμυνα , με ξυλο και αλληλοβοηθειες ,οσο σημερα στα επομενα 2 ματς μεσα στο ΣΕΦ .. τοτε μπορουμε να κανουμε το 3-1.
--Πριντεζης απο αλλο πλανητη σημερα. το πεταχταρι ειναι πραγματικα trade markt και μια απο τις πιο χαρακτηριστικες κινησεις στο χωρο του μπασκετ παγκοσμιως και ever.
--Mαντζαρης συγκλονηστικος.
--Σπανουλης ... απλα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ.
--κερδισαμε με 13 ποντους διαφορα εκτελοντας μοναχα 3 βολες.ΕΠΙΚΟ
Weekendman
Apr 18 2015, 00:38
Σίγουρα η εμφάνιση ,και η πιο εύκολη εύρεση καλών σουτ με την επιστροφή του Σπανούλη ,είναι πολύ θετικά μηνύματα, αλλά θα δώσω τα εύσημα την προσπάθεια του Αγραβάνη, ο όποιος χωρίς να κάνει τίποτα φοβερό ,έκοψε κάπως την μαγκιά του Λάμπε , που μας είχε κάνει αρκετή ζημιά στο πρώτο παιχνίδι…
Κατά τα άλλα υπερβολές δεν χρειάζονται, ο Ολυμπιακός έκανε μια ακόμα δυνατή εμφάνιση με μεγάλο αντίπαλο φέτος, και η Μπαρτσελόνα έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ,ότι ακόμα και μετά από συντριβές επανέρχεται και παίρνει διπλά…
anton2
Apr 18 2015, 01:21
Το έγραψα από την αρχή ότι εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα μου να φτήνει αίμα για να νικήσει. Η νίκη για μένα δεν είναι αυτοσκοπός. Μου αρκεί να τα δίνουν όλα. Τίποτα άλλο δεν θέλω.
Ο Χάντερ σώθηκε σήμερα και ο Λοτζέσκι έχει εγνωσμένες δυνατότητες.
Όμως οι ξένοι μας είναι χαμηλού επιπέδου. Φαίνεται από παντού αυτό.
Ουσιαστικά βλέπουμε μια ελληνική ομάδα. Οι υπόλοιποι είναι συμπληρωματικοί.
Ο δε Ντάρτεν ευτυχώς έδεσε στην σκληρή άμυνα του Σφαιρόπουλου, αλλιώς θα ήταν τύπου....πώς τον έλεγαν.....ευτυχώς ξέχασα καν πώς τον έλεγαν εκείνον που είχε φέρει ο Μπαρτζω για 5αρι προπέρυσι και μετά πήγε στην Κίνα για φάπες....
Η "Βούληση" και η στρατηγική είναι ελληνικά παράγωγα. Παίρνουμε δύναμη και από τα μάσκουλα ορισμένων.
Ο Ντάστον όμως αγνώριστος σε σχέση με πέρυσι. Ο Λαφαγιέτ φαίνεται κάπου χαμένος στην μετάβαση από τον Μπαρτζω στον Σφαιρο.
Ο Λοτζέσκι είναι άλλο "πακέτο". Πιο κοντά στους δικούς μας.
Δεν τρέχει τίποτα νικάμε και με αυτούς.
Μπορούμε να περάσουμε την Μπαρτσα. Αν όμως δεν περάσουμε θα ήθελα να έχουμε προσπαθήσει μέχρι εσχάτων. Αν γίνει αυτό χαλάλι η πρόκριση στην Μπάρτσα.
Όμως πιστεύω σε αυτή την ομάδα γιατί έχει καλή ηγεσία σε κάθε γραμμή: Πρόεδροι, Προπονητές, Γήπεδο.
Και έχει και πιο πολύ ταλέντο από όσο οι ίδιοι οι παίκτες πιστεύουν για τον εαυτό τους. Πίστευα στον Μάντζαρη από χρόνια γιατί είχε δείξει κάτι ξεχωριστό. Έκανα υπομονή και τώρα φαίνεται να δικαιώνομαι.
Πιστεύω και στον Σλούκα. Ο Σλούκας είναι εξίσου καλός (στην θέση του) όσο και ο Μάντζαρης αλλά έχει την ατυχία (ή τύχη) να έχει μπροστά του τον μεγαλύτερο Έλληνα σκόρερ. Αυτό τον έχει κόψει και ειδικά για έναν σκόρερ αυτό στοιχίζει.
Πιστεύω όμως ακόμη σε αυτόν. Θα έρθει η ώρα του. Αυτό που θέλω είναι να πιστέψει ο ίδιος περισσότερο στον εαυτό του.
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί όπως και στα πρόσφατα προηγούμενα 2 Ευρωπαικά μας η ομάδα για να τα πάρει ανέδειξε νέους παίκτες.
Και φάνηκε και ότι ο Αγραβάνης μπορεί.
Στους ξένους φέτος δεν τα πάμε εξίσου καλά.
Αυτό όμως αντισταθμίζεται από την άμυνα που σπάει κόκαλα του Σφαιρόπουλου και αυτό ίσως είναι κάτι που οι ξένοι μας δεν μπορούν να χωνέψουν αφού δεν έχουν τις εμπειρίες τις δικές μας. Και ενώ έψαχναν να αναδειχθούν βρέθηκαν μπλεγμένοι μέσα σε μια στρατηγική ρόλων που συχνά τους ζαλίζει.
Πάλι καλά που ο Σφαιρόπουλος τους έβαλε να κάνουν αυτό που πρέπει, ασχέτως τις παράπλευρες απώλειες της απόδοσής τους. Αυτοί είναι το σώμα και οι Έλληνες (και ειδικά οι κοντοί μας) το μυαλό.
Ο Σφαιρόπολος νίκησε έναν μεγάλο προπονητή που όλοι δέχονται ότι έχει μπασκετικά στρατηγική σκέψη.
Με στεναχωρούσε τα προηγούμενα χρόνια που παίζαμε μπάσκετ κοντά σε αυτό που έπαιζε η Ρεάλ, δηλαδή ψιλοάναρχο. Επιτέλους είμαστε ομάδα επιπέδου Ίβκοβιτς ξανά.
qspock
Apr 18 2015, 01:51
Πολυ καλη αποδοση, αστρονομικη θα ελεγα!
Τιποτα ομως δε σημαινει, η ομαδα θελει αλλες 2 νικες και η Μπαρτσα δε θα ερθει εδω για να χασει. Ο κοσμος πρεπει να σφυραει απο το 1ο μεχρι το τελευταιο λεπτο, να ειναι συσσωμος και να βοηθαει την ομαδα και στις κακες στιγμες. Θα παιξει ΜΕΓΑΛΟ ρολο στην ψυχολογια των παιχτων η οποια ειναι καλη και πρεπει να διατηρηθει ετσι. Το ΣΕΦ πρεπει να γινει καμινι για την Μπαρτσα και 6ος παιχτης για τον Ολυμπιακο. Οπως τις παλιες καλες στιγμες. Να μην ειναι ντεφορμε οπως ηταν στο ματς με Φενερ που πηγαν στο γηπεδο και δε ξερανε τι να κανουν...
Ο Σφαιροπουλος φαινοτανε και πριν τι προπονητης ειναι. Διανα για αλλη μια φορα στην επιλογη ο Ολυμπιακος. Ακομη κι αν αποκλειστει απο αυτη τη φοβερη Μπαρτσελονα, ο Ολυμπιακος με 1-2 προσθηκες ειναι ετοιμος για του χρονου. Για να αναπληρωνει τους τραυματιες οι προσθηκες, οχι τιποτα αλλο... Δεν υπαρχει αγχος κι αυτο ειναι στα συν. Κανενας δεν απαιτει το Ευρωπαικο απο την ομαδα.
Η σειρα εγινε 50-50 τωρα. Αν συνεχισει ετσι θα ανεβουν οι πιθανοτητες. Το μυστικο ειναι να βουτανε στις φασεις και να παιζουν οσο σκληρα παιξανε σημερα. Αυτο, τιποτα αλλο.
QUOTE(Voyager @ Apr 17 2015, 23:30 )
Τραυματίστηκε ο δορυφόρος τώρα......
Το πιο σημαντικο σημειο χασαμε γ@μω τους.
Κανα link παιζει για μεταδοση των λεπτων που χασαμε λογω δορυφορου? Της Ισπανικης TV ισως?
argeitis
Apr 18 2015, 02:13
MaJesty23
Apr 18 2015, 04:53
Θα πω την γνώμη μου για το match ,όντας ήρεμος(παρα την επήρρεια της τζινάρας).
-Τρομερή επιθετική άμυνα.Οταν παίζεται τόσο ξύλο,εκατέρωθεν ,όποιος βαράει παραπάνω κερδίζει...Ο Ολυμπιακός,σήμερα έριξε πολύ...Τρομάζω αν αφήσει κάποιος την ΤΣΣΚΑ ,να ρίξει τόσο.Θα κέρδιζε εκτός την soft Barca ,με 30άρα και εμας με 50άρα.Έαν αφήσουν τόσο physical game,η Μπάρτσα δεν έχει τύχη.Πάντως η σειρά έχει δρόμο και ειναι νωρίς για μετανοείται και συναφή.
-bbplayer μιλάς για Μάντζαρη....οτι και αν κάνει είναι ατάλαντος και δεν αλλάζει τον αίωνα τον άπαντα.Το παιδί κάνει καριέρα με το φιλότιμο....Λιαδέλης στο point guard!
-Σπανούλης καθοριστικός και κολλάει 2 τρίποντα που κόβουν πόδια.Κάνει κατά την άποψη μου τελευταία αναλαμπή...κάτι σαν Μήτσο το 2013.Επακολουθεί κατηφόρα ,καθώς είναι 33.Πάντως χαίρεσαι να τον βλέπεις,παίχτης με μεγάλο εγώ,που όταν δεν τον ξεπερνάει,είναι πραγματικά ανίκητος.Μακάρι να ναι εθνική τον Σέπτεμβρη!Θέλω μια τελευταία μεγάλη παράσταση.Κάτι που ο Μήτσος δεν μας έδωσε γαμώτο!
.
-Πρίντεζης απλά respect.Παίχτης overachiever!!
-Την αξία του Ναβάρο ,θα την καταλάβουμε όλοι όταν σταματήσει...Πεστον φωνακλά,θεατρίνο αλλά ο τύπος είναι ο τελευταίος μεγάλος σκόρερ ,παλαιάς κοπής.Πληρώνεις για να δεις Ναβάρο...Λιγοι το είχανε αυτό!
-Σφαιρόπουλος είναι ο Πεδουλάκης του 2015.Οκ πάει το match χαμηλά σε άμυνα,αλλά έχει θέμα στην δημιουργία...3η περίοδο ,εάν δεν έμπαιναν σε 4 συνεχόμενες επιθέσεις ,3 τρίποντα και ένα δίποντο,θα υπήρχε θέμα.Γενικά και το λέω τώρα που όλοι τον αποθεώνουν ,εμένα δεν μου αρέσει σε τεχνικά θέματα.Και ο Πεδουλάκης πέρυσι εάν είχε τον Μήτσο 2-3 χρόνια μικρότερο,θα είχαμε πάει Final Four.
anton2
Apr 18 2015, 05:00
Εγώ προτιμώ να βλέπω τον Μάντζαρη να ξαπλώνει στο παρκέ τον μεγάλο Ναβάρο στα πόδια της Σακίρα που λίγο μετά αποχώρησε αφού δεν είναι μαθημένη στην ήττα.
rankin
Apr 18 2015, 08:31
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 18 2015, 04:53 )
-Τρομερή επιθετική άμυνα.Οταν παίζεται τόσο ξύλο,εκατέρωθεν ,όποιος βαράει παραπάνω κερδίζει...Ο Ολυμπιακός,σήμερα έριξε πολύ...Τρομάζω αν αφήσει κάποιος την ΤΣΣΚΑ ,να ρίξει τόσο.Θα κέρδιζε εκτός την soft Barca ,με 30άρα και εμας με 50άρα.Έαν αφήσουν τόσο physical game,η Μπάρτσα δεν έχει τύχη.Πάντως η σειρά έχει δρόμο και ειναι νωρίς για μετανοείται και συναφή.
-bbplayer μιλάς για Μάντζαρη....οτι και αν κάνει είναι ατάλαντος και δεν αλλάζει τον αίωνα τον άπαντα.Το παιδί κάνει καριέρα με το φιλότιμο....Λιαδέλης στο point guard!
-Σπανούλης καθοριστικός και κολλάει 2 τρίποντα που κόβουν πόδια.Κάνει κατά την άποψη μου τελευταία αναλαμπή...κάτι σαν Μήτσο το 2013.Επακολουθεί κατηφόρα ,καθώς είναι 33.Πάντως χαίρεσαι να τον βλέπεις,παίχτης με μεγάλο εγώ,που όταν δεν τον ξεπερνάει,είναι πραγματικά ανίκητος.Μακάρι να ναι εθνική τον Σέπτεμβρη!Θέλω μια τελευταία μεγάλη παράσταση.Κάτι που ο Μήτσος δεν μας έδωσε γαμώτο!
.
-Πρίντεζης απλά respect.Παίχτης overachiever!!
-Την αξία του Ναβάρο ,θα την καταλάβουμε όλοι όταν σταματήσει...Πεστον φωνακλά,θεατρίνο αλλά ο τύπος είναι ο τελευταίος μεγάλος σκόρερ ,παλαιάς κοπής.Πληρώνεις για να δεις Ναβάρο...Λιγοι το είχανε αυτό!
-Σφαιρόπουλος είναι ο Πεδουλάκης του 2015.Οκ πάει το match χαμηλά σε άμυνα,αλλά έχει θέμα στην δημιουργία...3η περίοδο ,εάν δεν έμπαιναν σε 4 συνεχόμενες επιθέσεις ,3 τρίποντα και ένα δίποντο,θα υπήρχε θέμα.Γενικά και το λέω τώρα που όλοι τον αποθεώνουν ,εμένα δεν μου αρέσει σε τεχνικά θέματα.Και ο Πεδουλάκης πέρυσι εάν είχε τον Μήτσο 2-3 χρόνια μικρότερο,θα είχαμε πάει Final Four.
Διαφωνώ σχεδόν σε κάθε τι που έγραψες, αλλά δεν βαριέσαι...Για αυτο υπάρχουν τα φορουμς. Για να διαφωνούμε...
Να σημειώσω μόνο ενα πράγμα.
Τα "+μετανοείτε+" γράφτηκαν σαν απάντηση σε αυτούς που προχθές μιλούσαν για σκούπες και ήταν έτοιμοι να κάνουν μνημόσυνο στην ομάδα.
Η σειρά φυσικά και έχει δρόμο ακόμα, αλλά δρόμο είχε και προχθές.. Απλά δεν το έβλεπαν οι περισσότεροι αυτό, τυφλωμένοι απο τη πολύ κακή βραδιά της ομάδας..
Τα περι Πεδουλάκη και τη σύγκριση του, όχι με τον Σφαιρόπουλο, αλλά με οποιονδήποτε σοβαρό προπονητή, τα αφήνω ασχολίαστα...
Ο Πεδουλάκης, την ιστορία του την έχει γράψει, και όλοι ξέρουμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Conan1982
Apr 18 2015, 09:39
QUOTE (MaJesty23 @ Apr 18 2015, 05:53 )
Δεν νομίζω ότι οι διαιτητές μας άφησαν ιδιαίτερα, τα σφύριζαν τα φάουλ, απλώς σε σχέση με το πρώτο ματς αποφασίσαμε να κάνουμε φάουλ. Αντίθετα νομίζω άφησαν μερικές φάσεις όπου οι παίκτες της Μπάρτσα έσπρωχναν με τα χέρια στην επίθεση και θα μπορούσαν να δώσουν και επιθετικό, ίσως να είναι και ιδέα μου.
Ο παρουσιαστής απαράδεκτός, εκεί ρε παιδιά που χτυπάει η μπάλα στον Λαφαγιέτ μετά ακούμπησε στον Ισπανό πριν βγει; το έβλεπα, το ξαναέβλεπα αλλά ο παρουσιαστής με την πρώτη του φάνηκε ξεκάθαρο..
Ο Ντάρντεν νομίζω είναι χρήσιμος έστω και για τις άμυνες που παίζει, επιθετικά δεν τραβάει αλλά μάλλον ο Σφαιρόπουλος δεν ζητάει πολλά απ' αυτόν στην επίθεση, διαφορετικά όλο και κάποιο σύστημα για ελεύθερο τρίποντο θα είχε σχεδιάσει γι' αυτόν.
Για μένα μεγαλύτερο πρόβλημα συνεχίζει να είναι ο Ντάνστον..
Τώρα πάμε γερά και στο ΣΕΦ!!
QUOTE(Voyager @ Apr 17 2015, 22:52 )
Τελικά το καλό coach-αρισμα (σήμερα)- που θα πείτε πολλοί - από το κακό coach-αρισμα (προχθες)- που λέγατε πολλοί- έχει μια διαφορά. Λέγεται Βασίλης Σπανούλης . Απλοποιεί τόσο πολύ τις καταστάσεις που γίνονται διαχειρίσιμες από τους εκάστοτε προπονητές.
Καλε μου φιλε Voyager, ξερεις πολυ μπασκετ πραγματικα. Αυτη η τοποθετηση σου ομως, ειναι πολυ απλοικη για να ειναι εντελως σωστη.
Σιγουρα ο υγιης Σπανουλης ειναι τεραστιο κεφαλαιο στο μπασκετ.
Καποιες αναλυσεις που εγιναν σε tv και sites, ελεγαν οτι ειχαν εξαρχης στοχευσει στο δευτερο παιχνιδι. Αναλυσεις που εγιναν πριν το παιχνιδι.
Επειδη ειμαι "εμπαθης" χαρακτηρισμενος απο τους "νοσταλγους", θα πω το εξης απλο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ !!!!!!!
Μετανοειτε και παραδεχτητε το.-
QUOTE(erwi grey @ Apr 18 2015, 00:25 )
Και Λαφαγιετ και Πετγουει
QUOTE(rankin @ Apr 18 2015, 00:41 )
Χωρις να κανω καμια μπασκετικη αναλυση, οταν μπαινει ο Λαφαγιετ, συνηθως χανουμε τις διαφορες που εχουμε στο ματς. Στην καλυτερη τις διατηρουμε.
Σαν αισθηση παντως, οταν μπαινει στο ματς αισθανομαι ανασφαλεια. Και μου αρεσε σαν παιχτης στην αρχη.
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 18 2015, 05:53 )
Οχι με τιποτα.
Ο Σφαιροπουλος κραταει τους αντιπαλους στους 60 ποντους, αλλα η ομαδα του δεν βαζει 61 για να κερδισει.
Η αμυνα αμυνα, αλλα η επιθεση με αυτους τους αμυντικογενεις κυριως παιχτες, δουλευει καλα.
Και μια σημαντικοτατη διαφορα.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΧΕΙ !!!
Μάγκες μπορώ να δω το 2ο ματς του Ολυμπιακού σε επανάληψη κάπου;
Ρώτω γιατί ζω στο εξωτερικό...
Ilias7
Apr 18 2015, 10:26
Οπως ειπα και τη Πεμπτη μετα την ηττα η ομαδα πρεπει να μεινει συγκεντρωμενη στο παιχνιδι της και θα τα καταφερει..Η αμυνα και προχθες δεν ηταν κακη αλλα δεν ειχαμε τη καταλληλη συγκεντρωση..Περα απο τα ριμπαουντ που πηραμε χθες δε καναμε και ευκολα λαθη..
Μπορει στο δευτερο ημιχρονο να βαλαμε αρκετα τριποντα (καποια μονα τους) αλλα στο πρωτο ημιχρονο παιξαμε καταπληκτικη αμυνα και πολυ καλα στην επιθεση με διαβασμα του παιχνιδιου..Βεβαια η αμυνα ηταν εξαιρετικη σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου..
Συνεχιζω να πιστευω οτι η Μπαρτσα δε μας πολυ ταιριαζει και γι αυτο θελουν παρα πολυ προσοχη τα παιχνιδια στο ΣΕΦ..Πλεον εχουμε την ευκαιρια να τα καταφερουμε και ειμαι αισιοδοξος γι αυτο..
Πριντεζης ολα τα λεφτα χθες.
Ο Ντανστον μπορει να μην ειναι ο περσινος αλλα δεν ειναι τοσο αρνητικος για την ομαδα..Ο Χαντερ εχει δεσει με τους υπολοιπους..Ο Νταρντεν ειναι ζημια για την ομαδα επιθετικα..
Πολλα μπραβο στο Σφαιροπουλο που δειχνει ποσο καλο προπονητης ειναι και μενει πιστος στο πλανο του..Θεωρω οτι εχει εμπιστοσυνη στο ροστερ και το καλοκαιρι θα εχουμε λιγες και ποιοτικες αλλαγες βαση τα θελω του coach..
Conan1982
Apr 18 2015, 10:31
QUOTE (ZEUS @ Apr 18 2015, 11:20 )
Κοίτα στο Euroleague tv
Reggie Miller #31
Apr 18 2015, 11:09
Μετά το πρώτο παιχνίδι που ήμασταν κακοί,δεν ήξερα αν μπορούσαμε να νικήσουμε εκεί μέσα,αλλά ήμουν σίγουρος ότι μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και να διεκδικήσουμε ότι μπορούσαμε.Θα συμφωνήσω ότι μπήκαν πολλά τρίποντα και το ποσοστό είναι αρκετά υψηλό για εκτός έδρας ματς,αλλά όταν βλέπεις την ομάδα να παίζει με τέτοιο πάθος,με τέτοια αποφασιστικότητα,να μην μασάει από τις γραφικότητες του Ναβάρο,να μην μασάει από την κόντρα διαιτησία,να δέρνει κόσμο στην άμυνα,ε τότε δε σε νοιάζει και να χάσεις.
Γουστάρεις να τους βλέπεις να μάχονται.Η εμφάνιση πραγματικά είναι επική και η νίκη πολλή σημαντική,αλλά φυσικά και δεν έχει κριθεί τίποτα.Η Μπάρτσα είναι μεγάλη ομάδα και δεν καταλαβαίνει από έδρες.Δεν έχει κριθεί τίποτα και οι παίκτες το ξέρουν.Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν.
Συγκλονιστικός Πρίντεζης,τιμωρός Μάντζαρης και ηγέτης Σπανούλης.Οι ψηλοί έδωσαν απίστευτες μάχες,ακόμα και ο Αγραβάνης έδωσε βοήθειες στην άμυνα,ο Λαφαγιέτ πίεσε πολύ,ο Λοτζέσκι το παστέλωσε όταν έπρεπε,αλλά περιμένω να κάνει ένα καλό παιχνίδι σε αυτή τη σειρά,όπως και ο Ντάρντεν να βοηθήσει παραπάνω.
Μπράβο όμως και στον Σφαιρό,που είδε ότι το πλάνο τπυ στην άμυνα δεν βγαίνει με τίποτα και το άλλαξε.Ραντεβού την Τρίτη λοιπόν...
rankin
Apr 18 2015, 11:13
Όσον αφορά τα σουτ που βάλαμε, η Μπαρτσελόνα το δίνει το σουτ... Κάνει τη ρακέτα ναρκοπέδιο και παίζει με το μυαλό σου στο σουτ. Στο πρώτο παιχνίδι καταποντιστήκαμε, χθες βρήκαμε ρυθμό και τους πληρώσαμε με το δικό τους νόμισμα..
Η αμυντική προσέγγιση της Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να αλλάξει, συνεπώς το να συνεχίσουν να μπαίνουν τα σουτ ειναι must.
Σε άλλα θέματα επιθετικής τακτικής, η απομόνωση του Πριντεζη για να παίξει 1 εναντίον 1, ειναι στοχευμένη, ειναι σωστή και λειτούργησε.
Επίσης, η παρουσία του Ναβάρο στην αδύναμη πλευρά ειναι μεγάλη πληγη για τη Μπαρτσελόνα και χτυπήσαμε και εκεί αρκετά.
Όσον αφορά την άμυνα μας, ουσιαστικά χθες αλλάξαμε δυο πραγματάκια σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι
α. Δεν πηγαίναμε συνέχεια σε αλλαγές και έτσι μειώθηκαν τα μις ματς
β. Στο σπάσιμο της μπάλας στον Τομιτς στη μέση της ρακέτας, δεν ανέβαινε η άμυνα.. Δεν τσίμπαγε. Αν προσέξατε, υπήρξαν άπειρες φορές που ο Τομιτς έφαγε κόλλημα απο αυτή την αντίδραση της άμυνας και δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει μετά. Κάποια στιγμή δε προσπάθησε να πλησιάσει ο ίδιος με τριπλα τον αμυντικό, για να δημιουργήσει το ρήγμα στην άμυνα που επιθυμεί προκειμένου να μοιράσει τη μπάλα σε ελεύθερο συμπαίκτη.
Αυτό το τρικ νομίζω οτι ο Πασκουάλ το έχει δει και στο ΣΕΦ θα το αντιμετωπίσει, συνεπώς μένει να δουμε αν και ο Σφαιρόπουλος θα έχει φανταστεί την επόμενη κίνηση στη σκακιέρα, προκειμένου να έχει έτοιμη τη δική του απάντηση.
Σε κάθε περίπτωση, στο χθεσινο παιχνίδι ο Ολυμπιακός παρουσίασε μερικές εξαιρετικες αρετές, και ιδίως εξαιρετική προσήλωση στο πλάνο του κοουτς, σε άμυνα και επίθεση. Γιατί δεν αρκεί ενα καλό πλάνο για να κερδίσεις εκει μέσα. Θες και παίχτες με αγωνιστική και τακτική προσήλωση, θες και τύχη, θες και καλή ψυχολογία.
Χθες τα είχαμε αυτα και κερδίσαμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε ετσι.
SteveNashidis
Apr 18 2015, 12:48
QUOTE(airg @ Apr 18 2015, 10:51 )
Καλε μου φιλε Voyager, ξερεις πολυ μπασκετ πραγματικα. Αυτη η τοποθετηση σου ομως, ειναι πολυ απλοικη για να ειναι εντελως σωστη.
Σιγουρα ο υγιης Σπανουλης ειναι τεραστιο κεφαλαιο στο μπασκετ.
Καποιες αναλυσεις που εγιναν σε tv και sites, ελεγαν οτι ειχαν εξαρχης στοχευσει στο δευτερο παιχνιδι. Αναλυσεις που εγιναν πριν το παιχνιδι.
Επειδη ειμαι "εμπαθης" χαρακτηρισμενος απο τους "νοσταλγους", θα πω το εξης απλο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ !!!!!!!
Μετανοειτε και παραδεχτητε το.-
Mέσα στο τέταρτο του ημιχρόνου σίγουρα δεν θα μακρηγορούσα.
Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι ότι στην ήττα την τετάρτη , άδικα κάποιοι αρχίσανε να κατηγορούν τον σφαιρό. να λέμε για άσχημη τακτική , για κακό rotation , για τα άκαρπα miss match που δημιουργούσαμε οι ίδιοι και βάζαμε παγίδες στον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν είναι έτσι.
Εγώ είδα να εφαρμόζεται η ίδια τακτική και χθες.Πάλι παγίδες κάναμε σε συγκεκριμένους παίκτες και τον ψηλό που ρόλλαρε τον έπαιρνε ο κοντός(όχι όμως σε όλες τις περιπτώσεις). Γιατί είμασταν πιο αποτελεσματικοί?Επιθετικά η διαφορά είναι όντως ο Βασίλης Σπανούλης που τους έκοψε τα πόδια. Στην άμυνα η διαφορά ήταν το αμυντικό ριμπάουντ και τα φαουλ που χρησιμοποιήθηκαν σωστά και έκοψαν τον ρυθμό της μπαρτσα.
Ο σφαιρό εφάρμοσε 2 φορές την ίδια τακτική απλά στο 2ο παιχνίδι οι παίκτες του έκαναν το καθήκον τους ή είχε παίκτες για να κάνουν αυτό που ζητούσε. Είναι απλό. Όταν πήρες τα ριμπάουντ δεν έδωσες περισσότερες επιθέσεις στην μπαρτσα οπότε η σωματική και ψυχολογική σου κούραση δεν ήταν μεγαλύτερη του αντιπάλου.
Μακάρι να τον αφήσουν να δουλέψει για καιρό χωρίς να τον κρίνουν μόνο από τα αποτελέσματα.
Reggie Miller #31
Apr 18 2015, 14:01
QUOTE(Voyager @ Apr 18 2015, 13:48 )
Εγώ είδα να εφαρμόζεται η ίδια τακτική και χθες.Πάλι παγίδες κάναμε σε συγκεκριμένους παίκτες και τον ψηλό που ρόλλαρε τον έπαιρνε ο κοντός(όχι όμως σε όλες τις περιπτώσεις). Γιατί είμασταν πιο αποτελεσματικοί?Επιθετικά η διαφορά είναι όντως ο Βασίλης Σπανούλης που τους έκοψε τα πόδια. Στην άμυνα η διαφορά ήταν το αμυντικό ριμπάουντ και τα φαουλ που χρησιμοποιήθηκαν σωστά και έκοψαν τον ρυθμό της μπαρτσα.
Ο σφαιρό εφάρμοσε 2 φορές την ίδια τακτική απλά στο 2ο παιχνίδι οι παίκτες του έκαναν το καθήκον τους ή είχε παίκτες για να κάνουν αυτό που ζητούσε. Είναι απλό. Όταν πήρες τα ριμπάουντ δεν έδωσες περισσότερες επιθέσεις στην μπαρτσα οπότε η σωματική και ψυχολογική σου κούραση δεν ήταν μεγαλύτερη του αντιπάλου.
Μακάρι να τον αφήσουν να δουλέψει για καιρό χωρίς να τον κρίνουν μόνο από τα αποτελέσματα.
Νομίζω ότι στο χθεσινό παιχνίδι δεν αλλάζαμε τόσο συχνά στα πικ όσο στο πρώτο ματς και δεν δημιουργήθηκαν τόσα μις ματς
των αντίπαλων ψηλών,γι αυτό είπα ότι ο Σφαιρό αναγνώρισε το πρόβλημα και άλλαξε τακτική.Ο Τόμιτς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τόσο και δεν βγήκαν πολλά ελεύθερα σουτ από την αδύνατη πλευρά(κλείναμε πιο γρήγορα).Και σε κάποιες φάσεις θυμάμαι ο περιφερειακός να αφήνει τον αντίπαλο ψηλό στο 4άρι μας.Φυσικά πιέσαμε καλύτερα και την μπάλα.
Αυτά τα λέω χωρίς να είμαι ειδικός ή προπονητής για να τα λέω με σιγουριά,απλά θυμάμαι ορισμένες φάσεις...
xristos_metal
Apr 18 2015, 14:19
Ο Ολυμπιακος εκανε το σουπερ παιχνιδι και κερδισε. Η αμυνα ηταν εξωπραγματικη και απο τη στιγμη που μπηκαν και τα σουτ δεν υπηρχε περιπτωση να χασει. Ειναι δυσκολο ομως να επαναλαβει τετοιες εμφανισεις επιθετικα. Με τετοια αμυνα ομως και μεσα στο Σεφ πολυ δυσκολα χανει. Η Μπαρτσελονα ειναι καλη και ταλαντουχα, αλλα της λειπει εμπειρια και οταν την αντιμετωπιζουν τοσο σκληρα αμυντικα η απειρια βγαινει.
Νομιζω τωρα ειναι πιο δυσκολο να διαχειριστει την νικη απο'τι την ηττα στο πρωτο ματς. Θελει πολυ προσοχη το δευτερο ματς. Αν το παρει, γινεται το απολυτο φαβορι. Μεχρι τοτε για μενα ειναι 50-50. Λογικα ο Σπανουλης την Τριτη θα ειναι ακομη καλυτερος.
Coach Periklis
Apr 18 2015, 16:02
17 Απριλίου 1961 ο Μάνος Χατζιδάκις πήρε όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για "Τα παιδιά του Πειραιά"...Τι ωραίες συμπτώσεις φερνει η ζωή ώρες ώρες....
Ρε παιδιά κάνα λινκ για ολόκληρο το παιχνίδι; Ακόμα δεν έχει ανέβει τίποτα;
assistant
Apr 18 2015, 17:44
[quote name='ZEUS' date='Apr 18 2015, 11:20 ' post='708892']
[/quote
θα το βρεις σιγουρα youporn,tubestack κτλ..........
D-Wade
Apr 18 2015, 17:59
QUOTE(assistant @ Apr 18 2015, 18:44 )
θα το βρεις σιγουρα youporn,tubestack κτλ..........
Καλό καλό
Αλλά παιδια χαμηλά η μπάλα. Μόνο το 1-1 έγινε. Έχει ψωμί ακόμα
assistant
Apr 18 2015, 18:41
QUOTE(D-Wade @ Apr 18 2015, 18:59 )
Καλό καλό
Αλλά παιδια χαμηλά η μπάλα. Μόνο το 1-1 έγινε. Έχει ψωμί ακόμα
Aυτοι που πρεπει την εχουν χαμηλα τη μπαλα 100% φιλε......δες π.χ. δηλωσεις Σπαν εχθες........εμεις μπορούμε να ονειρευόμαστε ακομα και φωναχτα.........και ακομα πιο φωναχτα Τριτη και Πεμπτη,μη ξεχνιομαστε....
Νομιζω ειναι η ωρα να ακουστει το συνθημα που ειχαμε ακουσει επι Ιβκοβιτς.
ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !!!!
Υ.Γ. Και να αποκλειστουμε, οταν η ομαδα εχει ματωσει και εχει πιασει το πικ της αποδοσης της, παλι περηφανος θα νοιωθω.
QUOTE(Conan1982 @ Apr 18 2015, 11:31 )
Κοίτα στο Euroleague tv
Ναι αλλά τζαμπέ ρε φίλε, κάποτε κατέβαζα όλα τα ματς της Euroleague από το sport-scene, δυστηχώς έχει καιρό τώρα που έχει κλείσει...
natouralistis
Apr 18 2015, 23:43
Από το απόλυτο ξενέρωμα στην απόλυτη έκσταση. Από τη πλήρη απογοήτευση για τη συνέχεια στην ατελείωτη προσμονή.
Μεγάλη εμφάνιση της ομάδας κόντρα σε όλα. Το σπουδαίο αντίπαλο, τη ψυχολογία που είχε καταρρακώσει την αυτοπεποίθηση, το μομέντουμ της σειράς, τους ρεφ και των Ελλήνων αντικειμενικών δημοσιογράφων που αρθρογραφούσαν για τις ελληνικές ομάδες που δεν μπορούν παραπάνω, τσουβαλιάζαντος στην ίδια μοίρα μια ομάδα που 2 χρόνια τώρα περνάει τέταρτη και καταϊδρωμένη στις επόμενες φάσεις, (άρα προφανώς και έχει ταβάνι) με μια ομάδα που κάνει αήττητους γύρους προκρίνεται 1η
αεράτα και όλοι οι ξένοι που ασχολούνται με το άθλημα την συγκαταλέγουν όλη τη χρονιά ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη κατάκτηση του κυπέλλου.
Τεράστιος Γιώργος Πρίντεζης όφειλε στον εαυτό του μια σπουδαία ηγετική εμφάνιση σε ένα μεγάλο κομβικής σημασίας παιχνίδι.
Αν ο Σπανούλης είναι πλέον καλά κι η άμυνά μας συνεχίσει με την ίδια συγκέντρωση και αυταπάρνηση, τότε ναι έχουμε ελπίδες να βρεθούμε (με μειονέκτημα έδρας απέναντι στους πρωταθλητές της ACB) στο F4.
assistant
Apr 18 2015, 23:54
Aνακοινωθηκε sold-out για την Τριτη......λογικο βεβαια,για πλακα γεμιζαμε και το Παναθηναικο σταδιο σε αυτους τους αγωνες........
erwi grey
Apr 19 2015, 20:41
To πιο σημαντικο ματς οπως εξελιχθηκε η σειρα το 3ο.
Οποιος κερδισει κατα 90% παει φ4. Κατι μου λεει οτι η Μπαρτσελονα δυσκολα θα ηττηθει σε 3 συνεχομενα παιχνιδια και το πιο πιθανο ειναι αν παρει νικη εδω, να ειναι σε αυτο το ματς.
qspock
Apr 20 2015, 02:15
QUOTE(erwi grey @ Apr 19 2015, 21:41 )
To πιο σημαντικο ματς οπως εξελιχθηκε η σειρα το 3ο.
Οποιος κερδισει κατα 90% παει φ4. Κατι μου λεει οτι η Μπαρτσελονα δυσκολα θα ηττηθει σε 3 συνεχομενα παιχνιδια και το πιο πιθανο ειναι αν παρει νικη εδω, να ειναι σε αυτο το ματς.
Γιατι? Προπερσυ η Μπαρτσα μετα το 1-1 στην εδρα της πηγε στο ΟΑΚΑ, εχασε το πρωτο και με την πλατη στον τοιχο κερδισε τη σειρα αφου πηρε τα 2 τελευταια. Δηλαδη εκανε το 1-2 ---> 3-2. Μιλαμε για την ιδια ομαδα, πιθανως να χττυπησει περισσοτερο το παιχνιδι της Πεμπτης λογω τακτικης.
yorgos
Apr 20 2015, 02:17
Κι εγώ δύσκολο το βλέπω να χάσει τρία συνεχόμενα ματς η Μπαρτσελόνα, είναι ποιοτικότερη ομάδα. Για μένα εξακολουθεί να είναι το φαβορί της σειράς, αλλά αν χάσει σήμερα, ο Ολυμπιακός ανεβάζει τις πιθανότητές του στο 50%.
qspock
Apr 20 2015, 02:34
Η Μπαρτσα ηταν ειναι και θα ειναι φαβορι μεχρι την Πεμπτη τουλαχιστον ο,τι και να γινει.
QUOTE(ZEUS @ Apr 18 2015, 21:43 )
Ναι αλλά τζαμπέ ρε φίλε, κάποτε κατέβαζα όλα τα ματς της Euroleague από το sport-scene, δυστηχώς έχει καιρό τώρα που έχει κλείσει...
http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/...76.3420302.htmlΚαι μαλιστα περιεχει και τα 3 λεπτα που χαθηκε η εικονα απο το δορυφορο (αρχη της 4ης περιοδου)!
rankin
Apr 21 2015, 12:25
QUOTE(qspock @ Apr 20 2015, 02:34 )
Η Μπαρτσα ηταν ειναι και θα ειναι φαβορι μεχρι την Πεμπτη τουλαχιστον ο,τι και να γινει.
Όπως έγραψα και στο thread του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός, σε αυτό το επίπεδο, αν δεν τη ματώσεις τη φανέλα, αν δεν εισαι για 40 λεπτά συγκεντρωμένος, αν δεν το αξίζεις πραγματικά, δεν πας στο Final 4.
Δεν υπάρχει φαβορί. Μονο οι έδρες δίνουν ενα μικρό πλεονέκτημα, που και πάλι δεν ειναι αρκετό απο μόνο του.
Για αυτο ο Ολυμπιακός σήμερα, πρέπει να συνεχίσει στο ιδιο μοτίβο με τον αγώνα της Παρασκευής. Αν δεν δαγκώνεις σίδερα, δεν πας Μαδρίτη και αυτό ισχύει και για τους δυο μονομάχους.. Και η Μπαρτσελόνα, αν παρουσιαστεί σοφτ, δε μπορεί να κερδίσει με τη φανέλα και μόνο. Κανείς σε αυτό το επίπεδο δεν κερδίζει με τη φανέλα.
Darryl13
Apr 21 2015, 14:57
Πάμε γερά ρε Μπαρτσελόνα.
NikBot
Apr 21 2015, 16:36
QUOTE (Darryl13 @ Apr 21 2015, 15:57 )
Πάμε γερά ρε Μπαρτσελόνα.
Σαφώς αναγνωρίζω οτι είναι θεμιτό να είσαι με τον αντίπαλο του "αιωνίου" για την καζούρα, (γίνεται παντού, ήμουν Βαρκελώνη και έστηναν πάρτυ για τον αποκλεισμό της Ρεαλ απο το CL), ωστόσο το ποστάρισμά σου στο συγκεκριμένο τόπικ για να γράψεις ΑΥΤΟ το σχόλιο, νομίζω δεν εξυπηρετεί καμία σκοπιμότητα. Φαντάσου να έκαναν όλοι έτσι, θα είχαμε σελίδες γεμάτες "πάμε γερά Μπάρτσα" και "πάμε γερά ΤΣΣΚΑ" αντί για σχόλια για το τιμημένο το μπάσκετ. Anyway, just saying...
επαθα λαστιχο
Apr 21 2015, 16:44
Άκυρο και φτηνό,έλεος.Νικ,το ότι είναι μαζικό κάτι δεν το αθωώνει.Όλοι αφοδεύουμε,αλλά δεν ενημερώνουμε το φόρουμ όταν έρχεται η ώρα να "δούμε τον υπουργό" και με καμάρι κιόλας :-p
Ρε παιδιά ο τύπος προκαλεί και χλευάζει την ομάδα μας κάθε φορά που ποστάρει....
Τι τσιμπάτε....
j-kidd13
Apr 21 2015, 17:40
Να μη δωθει συνεχεια,το ποστ θα εχει την αντιμετωπιση που πρεπει,οταν μπουν οι αρμοδιοι μοντ.
shtarkws
Apr 21 2015, 17:46
Καλη τυχη στον Ολυμπιακο,πιστευω οτι θα κερδισει. Τον πιστευω τοσο πολυ που το επαιξα και στοιχημα 6-10π
Επισης καλο θα ειναι να μην ποδοσφαιροποιουμε το μπασκετακι μας
yorgos
Apr 21 2015, 17:52
Θερμή παράκληση να βάζετε στο σχετικό νήμα τις ατάκες του Βαγγέλα, σεβαστείτε/λυπηθείτε κι εμάς τα αλλονταπά που δεν έχουμε τη χαρά να τον ακούμε (μπας και παίζει κάνα λινκ τώρα που έχω και ιντερνέτιον κανόνι; ). Ποντάρω την περούκα μου ότι μετά το φοβερό σολάρισμα του Χάτζη εχθές θα τα δώσει όλα διότι έχει μείνει πίσω από τον υπέρτατο.
manosnismo
Apr 21 2015, 18:50
50-50 το παιχνιδι .Εαν περασει ο ολυμπιακος τη μπαρτσελονα θα σηκωσει τη κουπα
yorgos
Apr 21 2015, 18:55
Προβλέπω χαμηλό τέμπο, μπλοκάρισμα Σπανούλη και νίκη της Μπάρτσα. (τα λέω και εκτίθεμαι)
Ώρα είναι να κάνει κι ο Ουέρτας κανά ματς της προκοπής, από το δεύτερο μισό του τοπ-16 κι έπειτα σέρνεται τελείως.
yorgos
Apr 21 2015, 19:23
QUOTE(yorgos @ Apr 21 2015, 18:55 )
Προβλέπω χαμηλό τέμπο, μπλοκάρισμα Σπανούλη και νίκη της Μπάρτσα. (τα λέω και εκτίθεμαι)
Ώρα είναι να κάνει κι ο Ουέρτας κανά ματς της προκοπής, από το δεύτερο μισό του τοπ-16 κι έπειτα σέρνεται τελείως.
Θα αρχίσω να λέω και τον καφέ... Σπανούλης ρνκγ 14 σε ένα δεκάλεπτο με 5 ασίστ 0 λάθη, τρελός ρυθμός κι ο Ολυμπιακός μπροστά.
Πολλά ευχαριστώ για το λινκ στο φίλο που ξέρει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.