Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague ή Champions League για τον Παναθηναικό;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
jonaldidhs
Η πιτα μοιραζονταν μεταξυ Τσσκα-Φενερ-Ολυ και μετα Μπαρτσα-Ρεαλ οσον αφορα την διαιτησια..Θεωρω οτι απτου χρονου καπου εκει μεσα θα βρισκεται και ο Παναθηναικος μαζι μενα Φ4 στην Αθηνα δωρο..

Ο ΔΓ εκανε οτι εκανε γιαυτον ακριβως τον λογο..Το προβλημα ειναι οτι κανει οτι κανει ακομψα και μπροστα στις καμερες που δεν ειμαστε μαθημενοι..Συνηθως παντως παιρνει αυτο που θελει..
akratacity
QUOTE (jonaldidhs @ May 7 2018, 16:37 ) *
Η πιτα μοιραζονταν μεταξυ Τσσκα-Φενερ-Ολυ και μετα Μπαρτσα-Ρεαλ οσον αφορα την διαιτησια..Θεωρω οτι απτου χρονου καπου εκει μεσα θα βρισκεται και ο Παναθηναικος μαζι μενα Φ4 στην Αθηνα δωρο..

Ο ΔΓ εκανε οτι εκανε γιαυτον ακριβως τον λογο..Το προβλημα ειναι οτι κανει οτι κανει ακομψα και μπροστα στις καμερες που δεν ειμαστε μαθημενοι..Συνηθως παντως παιρνει αυτο που θελει..

Μηπως τα παραλες λιγο;;;

Απο που και ως που πηρε αυτο που ηθελε; Θα βαπτισετε την κωλοτουμπα ΝΙΚΗ τωρα;
jonaldidhs
QUOTE (akratacity @ May 7 2018, 16:43 ) *
Μηπως τα παραλες λιγο;;;

Μπορει δεν ξερω..Η ιστορια παντως στην Ελλαδα αυτο μου εχει δειξει..Και φανταζομαι οτι κατι αναλογο θα εχουμε και εξω τωρα..ολα θα φανουν τον επομενο χρονικο διαστημα απο το τι θα πει ο Τζορντι..Θα καταλαβουμε αν τα παραλεω(πολυ πιθανο) ή οχι..

QUOTE (akratacity @ May 7 2018, 16:43 ) *
Απο που και ως που πηρε αυτο που ηθελε; Θα βαπτισετε την κωλοτουμπα ΝΙΚΗ τωρα;

Οταν διαβαζω για Φ4 στην Αθηνα,νομιζω οτι τα πραγματα πηγαν καλα για εμας αν τελικα επιβεβαιωθει απτον Τζορντι..
thanath
Εμένα μου θυμίζει η όλη ιστορία, ολίγον τι αυτό το δακρύβρεχτο που είχε γίνει με τον Θανάση, που τον είχε "προδώσει" το αίμα του.

Πάντως ακόμα είναι νωρίς. Αν του έρθει καμιά καινούργια καμπάνα από την τελευταία πειθαρχική δίωξη που του έχει γίνει πάλι θα έχουμε καινούργια ντράβαλα....
Nemesakos
QUOTE (thanath @ May 7 2018, 16:51 ) *
Εμένα μου θυμίζει η όλη ιστορία, ολίγον τι αυτό το δακρύβρεχτο που είχε γίνει με τον Θανάση, που τον είχε "προδώσει" το αίμα του.

Πάντως ακόμα είναι νωρίς. Αν του έρθει καμιά καινούργια καμπάνα από την τελευταία πειθαρχική δίωξη που του έχει γίνει πάλι θα έχουμε καινούργια ντράβαλα....

Υποτίθεται πως θα συζητήσουν στο περιθώριο του F4 στο Βελιγράδι. Μέχρι τότε πιστεύω πως δεν θα έχουμε άλλες εξελίξεις. Τουλάχιστον αυτά που είπε σήμερα ο ΔΓ αυτό δείχνουν.
rankin
QUOTE(jonaldidhs @ May 7 2018, 16:49 ) *
Οταν διαβαζω για Φ4 στην Αθηνα,νομιζω οτι τα πραγματα πηγαν καλα για εμας αν τελικα επιβεβαιωθει απτον Τζορντι..

Δηλαδή ολα αυτα έγιναν για να πάρεις το F4 στη πόλη σου;

jonaldidhs
QUOTE (rankin @ May 7 2018, 16:58 ) *

Οχι..Για να εχουμε καλυτερη αντιμετωπιση απτην διαιτησια..Το Φ4 θα ειναι εξτραδακι..
benchwarmer
Κάποιος άλλος θα μπορούσε φυσικά να πει ότι την δουλειά την χάλασε ο... Ταϊλανδός rolleyes.gif rolleyes.gif
irving
QUOTE(rankin @ May 7 2018, 16:58 ) *

οχι αλλα μετα απο τετοια κοντρα αμα γινει το φ4 στην αθηνα κατι δειχνει.
rankin
QUOTE(jonaldidhs @ May 7 2018, 17:01 ) *
Οχι..Για να εχουμε καλυτερη αντιμετωπιση απτην διαιτησια..Το Φ4 θα ειναι εξτραδακι..

Μακάρι να ειναι οπως τα λες και να μην χρειαστεί να διαβάσουμε ξανά για τη διαιτησία της ευρωλίγκας.

Κανονίστε να μου ρθετε του χρονου τον Δεκέμβρη και να αρχίσετε πάλι τα ίδια... !

Το λεω αυτο γιατι αν έχεις πάρει το εξτραδάκι, θα πρέπει να έχεις παρει και το βασικό ζητούμενο, αλλιώς το εξτραδάκι γινεται βασικο και καταλήγουμε πάλι στο οτι ολα αυτα έγιναν για να γινει το f4 στην Αθήνα

QUOTE(irving @ May 7 2018, 17:03 ) *

και αν γίνει στο Ελληνικό ή στο ΣΕΦ και οχι στο ΟΑΚΑ τι δείχνει; biggrin.gif

Παρόλα αυτά επιμένω οτι το F4 στην χώρα σου/πολη σου, θα μπορούσες να το έπαιρνες έτσι και αλλιώς.
Δεν νομίζω οτι το ειχαμε ζητήσει εδώ και πολλά χρόνια .
Δεν το παίρνει άλλωστε ομάδα. Πόλη το παίρνει (και θα πρέπει να έχει και λεφτά να το πλερώσει)
thanath
QUOTE (jonaldidhs @ May 7 2018, 17:01 ) *

Ότι δηλαδή, έχει το δίκιο με το μέρος του ο ΔΓ και του δίνουν και εξτραδάκια? Αυτός δεν είναι που έχει χ*****η την φωλιά του? Αν ισχύει αυτό που λες, τότε κάποια φλέβα έχει χτυπήσει και υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να μάθει ο κόσμος... Πολύ αμφιβάλω...
jonaldidhs
QUOTE (thanath @ May 7 2018, 17:10 ) *
Ότι δηλαδή, έχει το δίκιο με το μέρος του ο ΔΓ και του δίνουν και εξτραδάκια? Αυτός δεν είναι που έχει χ*****η την φωλιά του?

Δε νομιζω..Η Ευρωλιγκα χρονια τωρα μας σφαζει..Καιρος να αλλαξει αυτο..
Zephyr
Τι, πάει το αντάρτικο πόλεως? Πάνε οι λεονταρισμοί? Τώρα ξαφνικά ο Τζόρντι είναι bro και κάνει πάσες F4 γιατί έτσι? Τι, δεν θα πάει ο ΠΑΟ στο πρωτάθλημα της Fiba αλλά θα κάτσει παρέα με τους μαφιόζους που τόσο καιρό βρίζει ο ντιπιτζής?
ΥΓ. Βρείτε μου ένα σύννεφο να πέσω ρε παιδιά γιατί έχει και λιακάδα αυτή την ώρα biggrin.gif
RipCity
QUOTE (irving @ May 7 2018, 16:03 ) *

Καλά η Ελλάδα έχει τόσες Ευρωλίγκες κι έχει πάνω από 10 χρόνια να γίνει f4 εδώ. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν αναμενόμενο να γίνει κάποια στιγμή σύντομα. Άλλωστε υπάρχει κι ο Ολυμπιακός, όχι μόνο ο dpg. Αν δεις οι πόλεις του f4 ανακυκλώνονται συνεχώς. Μη το βαφτίζουμε όπως θέλουμε. Αν είναι έτσι δηλαδή μη ξαναδιαβάσω μετά για διαιτησίες γιατί θα κοροιδεύετε τους εαυτούς σας.
thanath
QUOTE (Zephyr @ May 7 2018, 17:15 ) *
Τι, πάει το αντάρτικο πόλεως? Πάνε οι λεονταρισμοί? Τώρα ξαφνικά ο Τζόρντι είναι bro και κάνει πάσες F4 γιατί έτσι? Τι, δεν θα πάει ο ΠΑΟ στο πρωτάθλημα της Fiba αλλά θα κάτσει παρέα με τους μαφιόζους που τόσο καιρό βρίζει ο ντιπιτζής?
ΥΓ. Βρείτε μου ένα σύννεφο να πέσω ρε παιδιά γιατί έχει και λιακάδα αυτή την ώρα biggrin.gif

Γεμάτη σύννεφα η Αττική tongue.gif

QUOTE (RipCity @ May 7 2018, 17:19 ) *
Καλά η Ελλάδα έχει τόσες Ευρωλίγκες κι έχει πάνω από 10 χρόνια να γίνει f4 εδώ. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν αναμενόμενο να γίνει κάποια στιγμή σύντομα. Άλλωστε υπάρχει κι ο Ολυμπιακός, όχι μόνο ο dpg. Αν δεις οι πόλεις του f4 ανακυκλώνονται συνεχώς. Μη το βαφτίζουμε όπως θέλουμε. Αν είναι έτσι δηλαδή μη ξαναδιαβάσω μετά για διαιτησίες γιατί θα κοροιδεύετε τους εαυτούς σας.

Μα προφανώς μιλάει για το ΟΑΚΑ. Όπως και να το κάνεις όταν παίρνεις F4 και είσαι θεωρητικά στους ισχυρούς, σκοπός είναι η παρουσία σου εκεί. Όχι όπως φέτος πχ που θα ήταν ουτοπικό ο Ερυθρός να μιλάει για παρουσία εκεί...
nvip13
Ο Έλληνας τελικα το χει στο αιμα του.

Μην τυχον και ερθει το final 4 Ελλαδα, πρεπει να ερθουμε και σε αντιπαραθεση για το ποιος το εφερε. icon_drunk.gif

pan24
QUOTE (benchwarmer @ May 7 2018, 17:02 ) *
Κάποιος άλλος θα μπορούσε φυσικά να πει ότι την δουλειά την χάλασε ο... Ταϊλανδός rolleyes.gif rolleyes.gif

Ειναι και αυτο μια βασιμη υποθεση αν η ολη κοντρα με την Ευρωλιγκα ηταν στημενη ωστε να δικαιολογησει με ηρωικη εξοδο μια μεγαλη μειωση μπατζετ λογω χρηματων που θα πηγαιναν στο ποδοσφαιρο

Αυτο που θελω εγω ειναι να αποφασισει και να τηρησει οτι αποφασισει.Αν ειναι να φυγει ας φυγει
Αν ειναι να μεινει μην ξαναρχισει παλι απο Δεκεμβρη για μαφιες,απειλες αποχωρησης και λοιπες ομορφιες

Τωρα σεναρια οτι θα μας παιζει καλυτερα η διαιτησια επειδη εκανε αυτην την φασαρια ο ΔΓ μου φαινονται τουλαχιστον ακραια
papp7
To 2012 εγινε το φ4 στην πολη, το 2017 εγινε ξανα.
Το 2009 εγινε στο βερολινο, το 2016 ξανα.

Το επιχειρημα αυτο ειναι αβασιμο οι πολεις ανακυκλωνονται συνεχως και απο οσο εχω διαβασει τα επομενα φ4 ειναι πολυ πιθανο να πανε λιθουανια ή μοσχα. Τωρα το γεγονος οτι θα ερθει στην ελλαδα (αν ερθει) ουδεμια σχεση εχει με την κοντρα μπερτομεου -γιαννακοπουλου.
giorgos14
Σύμφωνα με τη γραμμή του Π.Α.Ο εδώ και καιρό, ο Ολυμπιακός είναι από τα αγαπημένα παιδιά της Euroleague επομένως δεν υπάρχει λογική στο να του δίνουν και ένα F4? Κακίες του στυλ, του το έδωσαν φέτος στο Βελιγράδι θα τις παρακάμψω tongue.gif

Στα on topic τώρα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει καν το τοπικ μιας και είναι δεδομένη η παραμονή του Π.Α.Ο ανάμεσα στους κορυφαίους, όπως ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να γίνει
irving
QUOTE(rankin @ May 7 2018, 17:07 ) *
Μακάρι να ειναι οπως τα λες και να μην χρειαστεί να διαβάσουμε ξανά για τη διαιτησία της ευρωλίγκας.

Κανονίστε να μου ρθετε του χρονου τον Δεκέμβρη και να αρχίσετε πάλι τα ίδια... !

Το λεω αυτο γιατι αν έχεις πάρει το εξτραδάκι, θα πρέπει να έχεις παρει και το βασικό ζητούμενο, αλλιώς το εξτραδάκι γινεται βασικο και καταλήγουμε πάλι στο οτι ολα αυτα έγιναν για να γινει το f4 στην Αθήνα

και αν γίνει στο Ελληνικό ή στο ΣΕΦ και οχι στο ΟΑΚΑ τι δείχνει; biggrin.gif

Παρόλα αυτά επιμένω οτι το F4 στην χώρα σου/πολη σου, θα μπορούσες να το έπαιρνες έτσι και αλλιώς.
Δεν νομίζω οτι το ειχαμε ζητήσει εδώ και πολλά χρόνια .
Δεν το παίρνει άλλωστε ομάδα. Πόλη το παίρνει (και θα πρέπει να έχει και λεφτά να το πλερώσει)

QUOTE(RipCity @ May 7 2018, 17:19 ) *

δε νμιλησα για διαιτησια. αλλα το ταιμινγκ (αμα γινει κατι τετοιο) δεν μου φαινεται τυχαιο.
papp7
QUOTE (pan24 @ May 7 2018, 17:39 ) *
Ειναι και αυτο μια βασιμη υποθεση αν η ολη κοντρα με την Ευρωλιγκα ηταν στημενη ωστε να δικαιολογησει με ηρωικη εξοδο μια μεγαλη μειωση μπατζετ λογω χρηματων που θα πηγαιναν στο ποδοσφαιρο

Αυτο που θελω εγω ειναι να αποφασισει και να τηρησει οτι αποφασισει.Αν ειναι να φυγει ας φυγει
Αν ειναι να μεινει μην ξαναρχισει παλι απο Δεκεμβρη για μαφιες,απειλες αποχωρησης και λοιπες ομορφιες

Τωρα σεναρια οτι θα μας παιζει καλυτερα η διαιτησια επειδη εκανε αυτην την φασαρια ο ΔΓ μου φαινονται τουλαχιστον ακραια

Προφανως και σου ακουγεται ακραιο αδερφε μου γιατι εχεις κριτικη σκεψη και μπορεις να καταλαβεις, οτι αν σε μια λιγκα μετα απο τοση διαμαχη με εναν προεδρο, ο προεδρος κερδισει ευνοικη διαιτησια τοτε θα το κανουν ολοι οι προεδροι ολων των ομαδων.
Καιι καθε 4μηνο θα εχουμε και εναν να κουναει μαντηλι. Τουλαχιστον αστειο το σεναριο
RipCity
QUOTE (thanath @ May 7 2018, 16:34 ) *
Μα προφανώς μιλάει για το ΟΑΚΑ. Όπως και να το κάνεις όταν παίρνεις F4 και είσαι θεωρητικά στους ισχυρούς, σκοπός είναι η παρουσία σου εκεί. Όχι όπως φέτος πχ που θα ήταν ουτοπικό ο Ερυθρός να μιλάει για παρουσία εκεί...

Ε και που να το έδινε στο ΣΕΦ που δε βλέπεται? Το ΣΕΦ δεν παίζει να πάρει φ4 ποτέ και η Θεσσαλονική δεν έχει νόημα. Ε στην Αθήνα το καλύτερο γήπεδο είναι με διαφορά το ΟΑΚΑ για ένα τέτοιο event, αφού θες να χωράει και πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στην Ελλάδα. Στο ΣΕΦ κανονικά δε θα έπρεπε καν να επιτρέπεται να γίνονται αγώνες. Το γήπεδο είναι ένα ερείπιο.
T.W.Is.M.
Αν τελικα τα πραγματα κυλησουν, οπως περιμενουμε σημερα, νομιζω πως νιωθω ανακουφιση για την ενδεχομενη παραμονη του Παναθηναικου στην Ευρωλιγκα. Εκει θα επρεπε να ειναι και η διοργανωση θα παραμεινει το ιδιο μεγαλη με πριν.
Δεν ξερω αν υπηρχε καθολου βαση σε μια θεωρια συνωμοσιας που ανεπτυξα απο χτες το βραδυ στο μυαλο μου. Μετα τη χτεσινη κατακτηση του BCL απο την ΑΕΚ, μηπως η Ευρωλιγκα ειχε ετοιμη μια μεσοπροθεσμη λυση αντικαταστασης του ΠΑΟ με την ΑΕΚ; Οχι απο του χρονου, αλλα σε 1-2 χρονια. Ετσι αφενος απο την επιθυμια να βρισκεται η ομαδα του στην κορυφαια διοργανωση, αφετερου απο την ελλειψη στηριξης απο τους αλλους μετοχους και τελος υπο το φοβο να μπει ενας μονιμος 3ος πολος στα εγχωρια πραγματα, ηρθε η αλλαγη πλευσης του Γιαννακοπουλου.
Zephyr
QUOTE(thanath @ May 7 2018, 17:34 ) *
Γεμάτη σύννεφα η Αττική tongue.gif

Στην εξωτική συμπρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας όπου μένω, εκεί όπου ο καιρός είναι πιο άστατος και από την διάθεση του ντιπιτζή, πραγματικά είχε λιακάδα και δεν έβρισκα σύννεφο να πέσω smiley.gif
jazz thrilos
QUOTE(pan24 @ May 7 2018, 17:39 ) *

Πάντως, η όλη φασαρία απο ΔΓ και αρκετούς οπαδούς δε γινόταν το προηγούμενο διάστημα γιατί δεν υπάρχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη ή γιατί η διαιτησία "σφάζει" τον Πανθηναικό. Κυρίως γινόταν γιατί η διαιτησία δεν ευνοεί τον Παναθηναικό. Γι' αυτό και όλη η παραφιλολογία για αγαπημένα παιδιά και το παράπονο οτι ο Παναθηναικός -παρά το γεγονός οτι είναι εξάστερος, μεγάλο μέγεθος, με πρόεδρο "εφευρέτη της αλητείας" κλπ, κλπ.- δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά τα αγαπημένα παιδιά που συστηματικά (σύμφωνα με ΔΓ) ευνοούνται.

Οπότε, σε κάθε περίπτωση που τυχόν δούμε εξομάλυνση των σχέσεων και παραμονή στην ευρωλίγκα, δικαίως ίσως κάποιοι σκεφτούν οτι λύθηκε το μέγιστο για τον ΔΓ θέμα. Δηλαδή το να ευνοείται απο εδώ και πέρα συστηματικά η ομάδα του απο την διαιτησία όπως ο ίδιος πιστεύει οτι γίνεται για άλλες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Δεν μου φαίνεται και πολύ ακραίο. Τουλάχιστον όχι πιο ακραίο απο το να έχει πειστεί ένα αρκετά μεγάλο τμήμα του Παναθηναικού κόσμου οτι ο Μπερντομέου σε μυστική συμφωνία με τους Αγγελόπουλους έχει αποφασίσει να αδικείται ο Παναθηναικός απο την διαιτησία για ανεξήγητους για μένα λόγους.
MustGK
QUOTE (benchwarmer @ May 7 2018, 17:02 ) *

Και ργώ πιστεύω ότι την δουλειά την χάλασε ο Ταιλανδός... Δεν πρέπει να το περίμενε αυτό..

QUOTE (T.W.Is.M. @ May 7 2018, 17:55 ) *
Αν τελικα τα πραγματα κυλησουν, οπως περιμενουμε σημερα, νομιζω πως νιωθω ανακουφιση για την ενδεχομενη παραμονη του Παναθηναικου στην Ευρωλιγκα. Εκει θα επρεπε να ειναι και η διοργανωση θα παραμεινει το ιδιο μεγαλη με πριν.
Δεν ξερω αν υπηρχε καθολου βαση σε μια θεωρια συνωμοσιας που ανεπτυξα απο χτες το βραδυ στο μυαλο μου. Μετα τη χτεσινη κατακτηση του BCL απο την ΑΕΚ, μηπως η Ευρωλιγκα ειχε ετοιμη μια μεσοπροθεσμη λυση αντικαταστασης του ΠΑΟ με την ΑΕΚ; Οχι απο του χρονου, αλλα σε 1-2 χρονια. Ετσι αφενος απο την επιθυμια να βρισκεται η ομαδα του στην κορυφαια διοργανωση, αφετερου απο την ελλειψη στηριξης απο τους αλλους μετοχους και τελος υπο το φοβο να μπει ενας μονιμος 3ος πολος στα εγχωρια πραγματα, ηρθε η αλλαγη πλευσης του Γιαννακοπουλου.

Η ΑΕΚ θέει ακόμα πολλά ψωμιά να ανέβει σε τέτοιο επίπεδο. Ευτυχώς όμως είναι σε καλό δρόμο, παρά τις περιέργες αποφάσεις αλλαγών παικτών - προπονητών.

ΥΓ. Περιμένω να μάθω για ποιο λόγο και από ποιον έφαγα δεκαήμερο αποκλεισμό; Και μπόνους φάουλ..
thanath
Παρά την διπλωματική ανακοίνωση του Παύλου και του Θανάση, χθες ο δεύτερος είπε το αυτονόητο! Ότι δεν γίνεται να παίζει ο ΠΑΟ κάπου λιγότερο από την Ευρωλίγκα
john wick

Απο το insta του Δ.Γ...

dpg7000The ceo of Euroleague has been telling everybody that he follows the rules and regulations ..i really wonder which rules give him te right to negotiate the following🤔 20 days ago Pavlos,Thanassis and myself asked Manos Papadopoulos to inform Mr.Bertomeou that due to his lack of respect towards Panathinaikos and our family we have decided to leave Euroleague and we were ready to issue a formal statement...He asked us to not go ahead and that he would do anything possible to have Panathinaikos stay....We told him that he should remedy all ridiculous sanctions and revoke all his defamatory statements concerning members of our family...He agreed and said that this will be done right after the final four...Although we did not trust him ,we thought that we should give him the chance to take back his ridiculous mistakes in order for Panathinaikos to continue competing amongst the best teams of Euroleague.He told us not to communicate and not to protest against the newly issued sanctions ( yes in the last ten days we have been sanctioned with another 410 thousan euros !!!! and one more year of ban from the arenas) because he will take them back and issue a corrective statement about our family.He also asked us to give him the room to have a quiet final four and he will remedy all his mistakes....The public interview with new defamatory statements about members of owr family that he made to the media this morning show that next to all the rest he is also a compulsive liar...Do the rest of the clubs know that you were using the sanctions as negotiating power ??? Is this legal ???OF COURSE JORDI THERE IS PROOF FOR ALL THIS 😉
jazz thrilos
QUOTE(john wick @ May 19 2018, 21:13 ) *
Απο το insta του Δ.Γ...

dpg7000The ceo of Euroleague has been telling everybody that he follows the rules and regulations ..i really wonder which rules give him te right to negotiate the following🤔 20 days ago Pavlos,Thanassis and myself asked Manos Papadopoulos to inform Mr.Bertomeou that due to his lack of respect towards Panathinaikos and our family we have decided to leave Euroleague and we were ready to issue a formal statement...He asked us to not go ahead and that he would do anything possible to have Panathinaikos stay....We told him that he should remedy all ridiculous sanctions and revoke all his defamatory statements concerning members of our family...He agreed and said that this will be done right after the final four...Although we did not trust him ,we thought that we should give him the chance to take back his ridiculous mistakes in order for Panathinaikos to continue competing amongst the best teams of Euroleague.He told us not to communicate and not to protest against the newly issued sanctions ( yes in the last ten days we have been sanctioned with another 410 thousan euros !!!! and one more year of ban from the arenas) because he will take them back and issue a corrective statement about our family.He also asked us to give him the room to have a quiet final four and he will remedy all his mistakes....The public interview with new defamatory statements about members of owr family that he made to the media this morning show that next to all the rest he is also a compulsive liar...Do the rest of the clubs know that you were using the sanctions as negotiating power ??? Is this legal ???OF COURSE JORDI THERE IS PROOF FOR ALL THIS 😉

Αν ο ΔΓ είχε φυτεψει κάμερα στο πέτο του Παπαδόπουλου κι έχει βιντεάκι με τον Τζόρντι να λέει όλα τα παραπάνω θα γίνει μεγάλο γλέντι στο τουιτερ τις επόμενες εβδομάδες. Και μετά το γλέντι φυσικά, όπως και στις ταινίες Τhe Godfather, θα ακολουθήσει το μακελειό. Αποχώρηση τελικά απο την διοργάνωση γιατί είτε προφανώς ο ΔΓ έχει άλλα επιχειρηματικά σχέδια είτε γιατί είναι αργά πια για κωλοτούμπες και η διοργάνωση αποφάσισε να αποβάλει τον Παναθηναικό όσο οι συνθήκες με τον ΔΓ παραμένουν ίδιες.
john wick
Μαλλον τον ξεμπροστιαζει για τα καλα τον Ιθπανο....

Υ.γ
Καλα ειμασταν εδω κ 10 μερες ,μια χαρα φτιαχναμε τα ροστερ μας για του χρονου...
Τωρα ,φτου κ απ την αρχη... icon_wave.gif
john wick
Α ρε Xavi ,respect ρε κ ας κοιμασαι καμμια φορα στον πάγκο....

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods ανέφερε αρχικά πως "μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη η τοποθέτηση καθώς αν δεν κάνω λάθος υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι να ολοκληρωθεί το Final Four. Αν δεν κάνω λάθος είχε συμφωνηθεί να μην μιλήσουν στα media και να καθίσουν πριβέ μετά το τέλος του Final Four ώστε να βρουν τη λύση. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος ο κ. Μάνος (Παπαδόπουλος) είναι στο Βελιγράδι και όχι μαζί μου εδώ με την ομάδα (σ.σ.: στη Ρόδο) προκειμένου να μιλήσει γι' αυτά τα θέματα. Αυτός είναι ο λόγος που εξεπλάγην από αυτά που ειπώθηκαν. Η γνώμη μου είναι πως όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα δεν ωφελεί να μιλάς δημόσια στα media αλλά να κάθεσαι ήσυχα να βρίσκεις τη λύση. Δεν ωφελεί καμία διαπραγμάτευση για τη λύση ενός προβλήματος η δημόσια τοποθέτηση στα media", για να προσθέσει:

"Εδώ, θέλω να εκφράσω την θέση και την ευχή μου να βοηθήσουν πραγματικά τα κλαμπ να λήξει αυτή η διαμάχη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιδρυτικό μέλος της EuroLeague και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Επίσης, θέλω να εκφράσω την αγάπη, την στήριξη και την περηφάνια που δουλεύω σε αυτό το κλαμπ του οποίου ηγείται η οικογένεια Γιαννακόπουλου και τώρα ο Δημήτρης. Είναι μια οικογένεια που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο μπάσκετ στο παρελθόν και συνεχίζει να το κάνει στο παρόν και το μέλλον καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια. Αγαπώ την ομάδα του Παναθηναϊκού και θέλω να είμαι εδώ και στο μέλλον. Ξαναλέω είμαι πολύ περήφανος για αυτά που προσφέρει ο Δημήτρης και αυτά που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ η οικογένεια του".

Ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ κατέληξε, λέγοντας: "Ξέρω πως δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει στα κλαμπ και στη διοργάνωση τι θα κάνουν αλλά όλοι ξέρουν ποιος είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται, υπηρετεί το μπάσκετ, δεν έχει προκαλέσει ποτέ και έχει το θάρρος της γνώμης του. Και σας λέω ξανά είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. EuroLeague χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται και ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνίζεται εδώ, και αυτή ξέρω πως ήταν και η βούληση του κλαμπ αν δεν κάνω λάθος και για αυτό δεν ειπώθηκε τίποτα μετά την μεταξύ τους επικοινωνία πριν από λίγο καιρό. Γι’ αυτό μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που συνέβη στο Βελιγράδι".

sport24.gr
thanath
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/euro...o-panathinaikos

QUOTE (Μπερτομέου)
Είναι ομάδα της Euroleague ο Παναθηναϊκός. Έχουμε θέμα με ένα άτομο, όχι με το σύλλογο. Αν μας ζητήσουν να συναντηθούμε, θα είναι χαρά μας

Έχει πρόβλημα με τον ΔΓ και θέλει να συναντηθεί με τον ΠΑΟ. Δηλαδή με ποιον θα συναντηθεί? Όχι με τον ΔΓ? Είναι ο δικός μας τραγικός, αλλά ώρες ώρες και ο Μπερτομέου δείχνει ότι κοροϊδεύει τον κόσμο του ΠΑΟ....
pan24
QUOTE (thanath @ May 22 2018, 17:09 ) *

Έχει πρόβλημα με τον ΔΓ και θέλει να συναντηθεί με τον ΠΑΟ. Δηλαδή με ποιον θα συναντηθεί? Όχι με τον ΔΓ? Είναι ο δικός μας τραγικός, αλλά ώρες ώρες και ο Μπερτομέου δείχνει ότι κοροϊδεύει τον κόσμο του ΠΑΟ....

Υποθετω θελουν σε οτι εχει να κανει με Ευρωλιγκα να ασχολειται ο Μανος ή/και ο ΔΓ να σταματησει τις δηλωσεις και τα ποσταρισματα κατα της Ευρωλιγκας και κατα οποιουδηποτε(διαιτητες,παραγοντες,ομαδες) εχει σχεση με αυτη
qspock
QUOTE(thanath @ May 22 2018, 17:09 ) *

Ειναι απλο, ο τυπος μιλαει στυγνα επαγγελματικα, γιατι αν βγουνε τα μαχαιρια και ο ΠΑΟ θελει να αποχωρισει θα ζητησουν να πληρωσει ρητρα αποχωρησης... Αναγνωριζει δηλαδη τα τυπικα ο κυριος Μπερτομπεου, οτι ο ΠΑΟ ως συλλογος ανηκει στην διοργανωση και δεν υπαρχει καποιο θεμα. Ξεχωριζει επισης τον Δημητρη Γιαννακοπουλο απο τον συλλογο, κατι που οι Γιαννακοπουλαιοι εχουν καταστει σαφες οτι ειναι το ιδιο και το αυτο.

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ουτε ο Δημητρης Γιαννακοπουλος ειναι ο Παναθηναικος, υπαρχει κοσμος και ιστορια απο πισω, ουτε ομως και ειναι ενα ατομο, ασχετο με τον ΠΑΟ.

Οι δηλωσεις του Μπερτομπεου ειναι τελειως ψυχρες και προσκολημενες στα τυπικα. Η Ευρωλιγκα εχει μαζευτει και προσεχει τι λεει στα ΜΜΕ, λογικο ειναι. Γιατι ο,τι και να πει ο Μπερτομεου θα βρει τον μπελα του ειτε απο τους Γιαννακοπουλους ειτε απο τους προεδρους των υπολοιπων ομαδων. Μη ξεχναμε πως υπαρχει και ο αντιπαλος Ολυμπιακος και οι προεδροι του με τους οποιους δεν εχει και την καλυτερη σχεση ο Δημητηρης Γιαννακοπουλος...

Τι να πει δηλαδη ο Μπερτομπεου? Ας ερθει ο Γιαννακοπουλος να σηζητησουμε το θεμα, και να τον ταυτισει με τον ΠΑΟ?
Για να τιμωρησουν και την ομαδα με την πρωτη ατασθαεια μετα?

Μη ξεχναμε οτι πλεον εχει τελειωσει η τιμωρια του Δημητρη, απο του χρονου παει κανονικα στα γηπεδα και το μονο που απομενει ειναι το ζεστο θεμα των χρηματων:

Τι θα γινει με τα προστιμα? Το θεμα πιστευω εχει ηδη παρει τη δικαστικη οδο, αφου πιθανοτατα η Ευρωλιγκα να κατακρατει την πληρωμη του ΠΑΟ απο καποια συμφωνημενα εσοδα, ενω η πλευρα του Γιαννακοπουλου ισχυριζεται προφανως οτι κατι τετοιο ειναι παρανομο: Η μετακυληση δηλαδη των προστιμων στην ιδια την ομαδα, αφου ο Δημητρης Γιαννακοπουλος δεν ειναι προεδρος της.

Εκει παιζεται το παιχνιδι τωρα, εικαζω...
thanath
QUOTE (qspock @ May 22 2018, 17:34 ) *
Ειναι απλο, ο τυπος μιλαει στυγνα επαγγελματικα, γιατι αν βγουνε τα μαχαιρια και ο ΠΑΟ θελει να αποχωρισει θα ζητησουν να πληρωσει ρητρα αποχωρησης... Αναγνωριζει δηλαδη τα τυπικα ο κυριος Μπερτομπεου, οτι ο ΠΑΟ ως συλλογος ανηκει στην διοργανωση και δεν υπαρχει καποιο θεμα. Ξεχωριζει επισης τον Δημητρη Γιαννακοπουλο απο τον συλλογο, κατι που οι Γιαννακοπουλαιοι εχουν καταστει σαφες οτι ειναι το ιδιο και το αυτο.

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ουτε ο Δημητρης Γιαννακοπουλος ειναι ο Παναθηναικος, υπαρχει κοσμος και ιστορια απο πισω, ουτε ομως και ειναι ενα ατομο, ασχετο με τον ΠΑΟ.

Οι δηλωσεις του Μπερτομπεου ειναι τελειως ψυχρες και προσκολημενες στα τυπικα. Η Ευρωλιγκα εχει μαζευτει και προσεχει τι λεει στα ΜΜΕ, λογικο ειναι. Γιατι ο,τι και να πει ο Μπερτομεου θα βρει τον μπελα του ειτε απο τους Γιαννακοπουλους ειτε απο τους προεδρους των υπολοιπων ομαδων. Μη ξεχναμε πως υπαρχει και ο αντιπαλος Ολυμπιακος και οι προεδροι του με τους οποιους δεν εχει και την καλυτερη σχεση ο Δημητηρης Γιαννακοπουλος...

Τι να πει δηλαδη ο Μπερτομπεου? Ας ερθει ο Γιαννακοπουλος να σηζητησουμε το θεμα, και να τον ταυτισει με τον ΠΑΟ?
Για να τιμωρησουν και την ομαδα με την πρωτη ατασθαεια μετα?

Μη ξεχναμε οτι πλεον εχει τελειωσει η τιμωρια του Δημητρη, απο του χρονου παει κανονικα στα γηπεδα και το μονο που απομενει ειναι το ζεστο θεμα των χρηματων:

Τι θα γινει με τα προστιμα? Το θεμα πιστευω εχει ηδη παρει τη δικαστικη οδο, αφου πιθανοτατα η Ευρωλιγκα να κατακρατει την πληρωμη του ΠΑΟ απο καποια συμφωνημενα εσοδα, ενω η πλευρα του Γιαννακοπουλου ισχυριζεται προφανως οτι κατι τετοιο ειναι παρανομο: Η μετακυληση δηλαδη των προστιμων στην ιδια την ομαδα, αφου ο Δημητρης Γιαννακοπουλος δεν ειναι προεδρος της.

Εκει παιζεται το παιχνιδι τωρα, εικαζω...

Δεν είμαι από αυτούς που θα ταυτίσουν τον ΔΓ με τον ΠΑΟ και γενικά πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος αναγκαίο κακό για την ομάδα. Στο μπάσκετ τα χρήματα είναι μηδενικά. Για να ασχοληθεί κάποιος πρέπει να έχει τρέλα ή σκοτεινούς απώτερους σκοπούς... Όταν κάνει αυτό τον διαχωρισμό, και επιμένει με κάθε ευκαιρία, το εκλαμβάνω σα να μας λέει θέλουμε το brand name σας, τα έσοδα που μας φέρνετε, την αίγλη του γεμάτου γηπέδου σας, αλλά δεν μας νοιάζει αν θα έχετε ομάδα ή σάκο του μποξ...

Είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο, αλλά δεν με αφήνουν οι εξελίξεις να αγιάσω...
yorgos
Όταν κάνει αυτό τον διαχωρισμό, και επιμένει με κάθε ευκαιρία, το εκλαμβάνω σα να μας λέει θέλουμε το brand name σας, τα έσοδα που μας φέρνετε, την αίγλη του γεμάτου γηπέδου σας, αλλά δεν μας νοιάζει αν θα έχετε ομάδα ή σάκο του μποξ...

Δε λέει αυτό, λέει να μείνετε, να έχετε ομαδάρα, να πάρετε κι άλλα 6 αστέρια, αλλά όσο βρίζετε, κυνηγάτε διαιτητές με κηροπήγια και προσβάλετε τις άλλες ομάδες και το θεσμό, θα τρώτε πρόστιμα.
nikolas_asteri
QUOTE (thanath @ May 22 2018, 16:09 ) *

Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο ή τον νόμιμο εκπρόσωπο της ΚΑΕ. Νομίζω ο κύριος Δημήτρης δεν είναι τίποτα από αυτά.
john wick
QUOTE (nikolas_asteri @ May 22 2018, 14:43 ) *
Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο ή τον νόμιμο εκπρόσωπο της ΚΑΕ. Νομίζω ο κύριος Δημήτρης δεν είναι τίποτα από αυτά.

Τοτε γιατι τρωει συνεχεια προστιματα; smiley.gif
nikolas_asteri
Δεν νομίζω ότι τα τρώει σαν πρόεδρος. Σαν άτομο τα δέχεται.

Θα μου πεις "Ωραία γιατί δεν τιμωρούν και τους άλλους τότε που γράφουν στο ινστα;"

Καταλαβαίνω ότι είναι περίεργη η κατάσταση, αλλά μία εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο ΔΠΓ είναι δημόσιο πρόσωπο (πχ έχει μπλε τικ δίπλα στο username του) και μπορεί να γίνει επαλήθευση. Αν εγώ φτιάξω ένα account "theRealAlexisTsipras" και αρχίσω και γράφω τρολλιές, δεν θα τιμωρηθεί ο πρωθυπουργός.
pan24
QUOTE (john wick @ May 22 2018, 19:00 ) *
Τοτε γιατι τρωει συνεχεια προστιματα; smiley.gif

Ως ιδιοκτητης
basket72
QUOTE (nikolas_asteri @ May 22 2018, 19:08 ) *
Δεν νομίζω ότι τα τρώει σαν πρόεδρος. Σαν άτομο τα δέχεται.

Θα μου πεις "Ωραία γιατί δεν τιμωρούν και τους άλλους τότε που γράφουν στο ινστα;"

Καταλαβαίνω ότι είναι περίεργη η κατάσταση, αλλά μία εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο ΔΠΓ είναι δημόσιο πρόσωπο (πχ έχει μπλε τικ δίπλα στο username του) και μπορεί να γίνει επαλήθευση. Αν εγώ φτιάξω ένα account "theRealAlexisTsipras" και αρχίσω και γράφω τρολλιές, δεν θα τιμωρηθεί ο πρωθυπουργός.

Μπορούμε να τον πούμε μεγαλομέτοχο για να είμαστε μέσα.
Εύλογη η απορία του φίλου με τα πρόστιμα που τρώει ο Δ.Γ.
Πάντως στον διεθνή τύπο, σε ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο τον βρήκα ως president στα αγγλικά, patron (αφεντικό) στα γαλλικά και presidente και dueño (ιδιοκτήτης) στα ισπανικά.

Επίσης εύστοχο πάντως το σχόλιο του φίλου nicolas-asteri για την ιδιότητα του Δ.Γ.
thanath
Η ιδιότητα του είναι μεγαλομέτοχος ομάδας που έχει εγγυημένο συμβόλαιο με την EL... Σαν απλό φίλαθλο, ή αν ήταν ακόμα η ομάδα στην ιδιοκτησία του πατέρα του ή του θείου δεν θα είχε καμία δικαιοδοσία να βάλει πρόστιμο στον ΔΓ, αλλά ούτε στην ομάδα η EL. Φαντάζομαι σε πολιτικά δικαστήρια θα μπορούσε να κινηθεί εναντίον του, όπως μπορεί και τώρα.

Και όταν σου κάνει διαχωρισμό ομάδας - ιδιοκτήτη χρηματοδότη, ειδικά στο μπάσκετ που δεν έχει λεφτά, έχει ξεκάθαρο αποτέλεσμα... Καλά κάνει και τρώει πρόστιμα και τιμωρίες ο ΔΓ με αυτά που κάνει. Ότι έχει δίκιο στις τιμωρίες όμως, δεν παύει να σημαίνει ότι αυτά που λέει είναι στην καλύτερη ξερά λόγια να χρυσώσει το χάπι στον κόσμο, μέχρι κυνικά και υποκριτικά στην χειρότερη..

ΥΓ. Ξέρει κανείς ποιος ήταν ο εκπρόσωπος της ομάδας στις συνεδριάσεις για τα δεκαετή συμβόλαια ή ποιος έχει υπογράψει εκ μέρους του ΠΑΟ? Ο ΔΓ ή ο Μάνος?
irving
QUOTE(thanath @ May 22 2018, 20:12 ) *
ΥΓ. Ξέρει κανείς ποιος ήταν ο εκπρόσωπος της ομάδας στις συνεδριάσεις για τα δεκαετή συμβόλαια ή ποιος έχει υπογράψει εκ μέρους του ΠΑΟ? Ο ΔΓ ή ο Μάνος?

εδω λεει για μπαλτακο και μανο παπαδοπουλο http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...o-panathinaikos
LaChDaNaN
QUOTE (thanath @ May 22 2018, 17:57 ) *
Δεν είμαι από αυτούς που θα ταυτίσουν τον ΔΓ με τον ΠΑΟ και γενικά πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος αναγκαίο κακό για την ομάδα. Στο μπάσκετ τα χρήματα είναι μηδενικά. Για να ασχοληθεί κάποιος πρέπει να έχει τρέλα ή σκοτεινούς απώτερους σκοπούς... Όταν κάνει αυτό τον διαχωρισμό, και επιμένει με κάθε ευκαιρία, το εκλαμβάνω σα να μας λέει θέλουμε το brand name σας, τα έσοδα που μας φέρνετε, την αίγλη του γεμάτου γηπέδου σας, αλλά δεν μας νοιάζει αν θα έχετε ομάδα ή σάκο του μποξ...

Είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο, αλλά δεν με αφήνουν οι εξελίξεις να αγιάσω...

Σοβαρά, πιο brand name; Δεν υπάρχουν brand name στο μπάσκετ.. αν αύριο γινόταν ένα Ρεάλ - Μπαρτσελόνα (ποδόσφαιρο) στο ΟΑΚΑ και τα εισιτήρια ήταν διαθέσιμα μόνο για Έλληνες, με φυσιολογικές τιμές, το παιχνίδι θα γινόταν sold out.. Το ίδιο θα συνέβαινε σε παιχνίδια όπως Milan - Juventus, United - Liverpool κλπ.. όπως θα γινόταν sold out σε όποια χώρα θα πραγματοποιούνταν ένα τέτοιο παιχνίδι..γιατί αυτοί έχουν brand name..
Βάλε τον 1ο τελικό του μπάσκετ φέτος.. σε μια άλλη χώρα.. με δυνατότητα να πάνε μόνο ντόπιοι.. Με εξαίρεση Αγγλία (Έλληνες φοιτητές), Γερμανία (Έλληνες μετανάστες..) και Σερβία..(ευνόητοι λόγοι) που άλλου θα έκοβαν πάνω από 1000 εισιτήρια;;
Πέρα από κάποιες φανέλες του Διαμαντίδη. (ή του Σπανούλη..) έχεις δει κόσμο στο εξωτερικό να έχει μπασκετική εμφάνιση του ΠΑΟ?
thanath
QUOTE (LaChDaNaN @ May 23 2018, 15:43 ) *
Σοβαρά, πιο brand name; Δεν υπάρχουν brand name στο μπάσκετ.. αν αύριο γινόταν ένα Ρεάλ - Μπαρτσελόνα (ποδόσφαιρο) στο ΟΑΚΑ και τα εισιτήρια ήταν διαθέσιμα μόνο για Έλληνες, με φυσιολογικές τιμές, το παιχνίδι θα γινόταν sold out.. Το ίδιο θα συνέβαινε σε παιχνίδια όπως Milan - Juventus, United - Liverpool κλπ.. όπως θα γινόταν sold out σε όποια χώρα θα πραγματοποιούνταν ένα τέτοιο παιχνίδι..γιατί αυτοί έχουν brand name..
Βάλε τον 1ο τελικό του μπάσκετ φέτος.. σε μια άλλη χώρα.. με δυνατότητα να πάνε μόνο ντόπιοι.. Με εξαίρεση Αγγλία (Έλληνες φοιτητές), Γερμανία (Έλληνες μετανάστες..) και Σερβία..(ευνόητοι λόγοι) που άλλου θα έκοβαν πάνω από 1000 εισιτήρια;;
Πέρα από κάποιες φανέλες του Διαμαντίδη. (ή του Σπανούλη..) έχεις δει κόσμο στο εξωτερικό να έχει μπασκετική εμφάνιση του ΠΑΟ?

Τώρα τι σύγκριση είναι αυτή? Τόσες φορές δεν έχουμε πει για το ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συγκριθεί? Για το μέγεθος του αθλήματος μπάσκετ στην Ευρώπη, το brand name του ΠΑΟ στην Ευρώπη είναι στο top 5! Άμα είναι να πούμε και το: "πιο brand name του ΠΑΟ, οι Knicks βγάζουν εκατομμύρια δολάρια και έχουν μόλις 2 τίτλους και καμιά 20ρια χρόνια στην σχεδόν αφάνεια!"

ΥΓ. Την λέξη "Ευρώπη" την έβαλα επίτηδες 2 φορές wink.gif
basket72

Τάδε έφη ο Δ.Γ:
"Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει. Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ. Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η EuroLeague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων".

Το σημείο που υπογράμμισα είναι κι το κρίσιμο. Αυτή καθώς φαίνεται ήταν η απαίτηση της Ευρωλίγκας. Η συγγνώμη του Δ.Γ.

Και η ζωή συνεχίζεται κανονικά...
akratacity
QUOTE (basket72 @ Aug 14 2018, 22:59 ) *
Τάδε έφη ο Δ.Γ:
"Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει. Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ. Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η EuroLeague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων".

Το σημείο που υπογράμμισα είναι κι το κρίσιμο. Αυτή καθώς φαίνεται ήταν η απαίτηση της Ευρωλίγκας. Η συγγνώμη του Δ.Γ.

Και η ζωή συνεχίζεται κανονικά...

Για την πλειοψηφια των ελληνικων μπασκετικων σαιτ το κρισιμο ειναι η τελευταια προταση της ανακοινωσης. Εξ ου και οι τιτλοι "ΠΑΟ και Ευρωλιγκα μαζι για το καλο του μπασκετ".

Καμια αναφορα στη συγνωμη δγ...
basket72
QUOTE (akratacity @ Aug 14 2018, 23:04 ) *
Για την πλειοψηφια των ελληνικων μπασκετικων σαιτ το κρισιμο ειναι η τελευταια προταση της ανακοινωσης. Εξ ου και οι τιτλοι "ΠΑΟ και Ευρωλιγκα μαζι για το καλο του μπασκετ".

Καμια αναφορα στη συγνωμη δγ...

Κωδικός χρυσόψαρο, ένα πράγμα. Είτε στα ΜΜΕ είτε στα φόρουμ. rolleyes.gif

Από τον ανένδοτο κατά της διαπλοκής (!!!) στην κυβίσθηση.
Από τα σεντόνια στη γαργάρα, ένα τσιγάρο δρόμος.
pan24
Ο ΔΓ ειναι παρορμητικος και 1000 αλλα κακα ομως χαζος δεν ειναι
Οταν εξετασε ηρεμα τις επιλογες του καταλαβε το συμφερον του και εκοψε τα επαναστατικα

Σωστη επιλογη εχοντας βεβαια κανει τσιρκο την κατασταση πριν απο αυτο με dvd,δηλωσεις αποχωρησης,δημοψηφισματα,ποστ στο instagram
Αλλα δεν εχει προβλημα,η μνημη χρυσοψαρου ειναι χαρακτηριστικο στα μερη μας
Οι ιδιοι που του εγραφαν στο instagram προεδρε παμε να φυγουμε να διαλυσουμε τους μαφιοζους τωρα θα του γραφουν μπραβο προεδρε που μας κρατησες μεσα για να μην παιζουμε με τα χωρια
basket72
QUOTE (pan24 @ Aug 15 2018, 01:15 ) *
...Οι ιδιοι που του εγραφαν στο instagram προεδρε παμε να φυγουμε να διαλυσουμε τους μαφιοζους τωρα θα του γραφουν μπραβο προεδρε που μας κρατησες μεσα για να μην παιζουμε με τα χωρια

smiley.gif smiley.gif Όντως!

Συμφωνώ επίσης ότι είναι σωστή κίνηση. Για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα ήταν κρίμα να τρέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Και για την ίδια τη διοργάνωση βέβαια που έχει έτσι κι αλλιώς τα προβλήματά της, με το ΝΒΑ κι την Κίνα να της τσιμπάνε τα αστέρια κι την κρίση να χτυπάει για τα καλά την πόρτα της Τουρκίας- ενός ισχυρότατου παίκτη για τη Λίγκα.

Κατά τ' άλλα, έχει την πλάκα της η ημερομηνία που βγήκε η (συγκεκαλυμμένη) συγγνώμη. Ενώ τα έχουν πει κι τα έχουν βρει καιρό τώρα (όπως είπε κι ο ίδιος ο Δ.Γ στη συνέντευξη- παραγγελιά στο SDNA) η δήλωση βγαίνει τώρα. Έτσι να περάσει ο καιρός να καταλαγιάσει το πράγμα. Να βγει και κάπου στον δεκαπενταύγουστο (που ποιος ασχολείται) να τη γράψει κι κάποιος της νομικής ομάδας, θολά κι αφηρημένα. Όπως θολά κι αφηρημένα θα την παρουσιάσουν και τα ΜΜΕ είτε κατόπιν παρότρυνσης είτε λόγω της έξης να φέρονται δουλικά στους ισχυρούς- πόσο μάλλον όταν αυτοί οι ισχυροί είναι κι του σαλονιού κι του λιμανιού.
wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.