Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Charlotte Hornets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
Charlotte Hornets




Νέος.. αέρας με Lance!




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 43-39
Leaders (2013-2014):
Πόντοι:Al Jefferson 21,8 - Kemba Walker 17,7 - Gerald Henderson 14,0
Ριμπάουντ:Al Jefferson 10,8 - Michael Kidd-Gilchrist 5,2 - Josh Mcroberts 4,8
Ασσίστ: Kemba Walker 6,1 - Josh McRoberts 4,3 - Ramon Sessions 3,7

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:WalkerSG:StephensonSF:Kidd-Gilchrist
PF: WilliamsC:Al Jefferson


Πάγκος:
PG’s: Brian Roberts, Jannero Pargo
SG’s: Gary Neal, P.J Hairston
SF’s: Gerald Henderson, Jeff Taylor
PF’s: Cody Zeller, Noah Vonleh
C’s: Bismack Biyombo, Jason Maxiell, Brian Qvale

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Lance Stephenson (FA), Brian Roberts (FA), Marvin Williams (FA), Jason Maxiell (FA), Jannero Pargo (ανανέωσε)
Draft Picks: Noah Vonleh (#9, Πρώτος Γύρος), P.J. Hairston (#26, Πρώτος Γύρος)

Έφυγαν: Shabazz Napier (trade με Heat), Brendan Haywood + Dwight Powell (trade με Cavs), Josh McRoberts (FA), Anthony Tolliver (FA), Chris Douglas-Roberts (FA), Luke Ridnour (FA)

Προπονητής:

Steve Clifford

Από το 2010 και μετά η Charlotte είχε γίνει ο περίγελος του NBA, αλλά πέρσυ με την άφιξη του Clifford αυτό άλλαξε και οι, πρώην, Bobcats επέστρεψαν στα playoff μετά από απουσία 4άρων χρόνων. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις δύο τελευταίες χρονιές, ήταν η βελτίωση της άμυνας. Έχοντας δύο συνεχόμενες χρονιές το χειρότερο drtg, πέρσυ τέλειωσαν στο top5 της κατηγορίας αυτής.

Σχόλιο:
Οι Bobcats μας τέλειωσαν και οι Hornets επέστρεψαν και επίσημα. Φέτος λοιπόν με τις κινήσεις που έγιναν, η ομάδα του Jordan θα παλέψει για πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Σε σχέση με πέρσυ έφυγε ο McRoberts προς Florida μεριά και ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Marvin Williams. Η μεγάλη κίνηση του καλοκαιριού όμως ακούει στο όνομα του Lance Stephenson. Ήταν φανερό πως ένα τέτοιο όπλο επιθετικά έλειπε στην περιφέρεια της Charlotte, αφού οι Henderson και Gilchrist δεν είναι τέτοιοι παίκτες. Ο δεύτερος πάντως, αν και αμυντικά συνεχίζει να βελτιώνεται σταθερά και να αποτελεί από τους καλύτερους αμυντικούς παίκτες του NBA έχει όμως το.. περίεργο σουτ που του ρίχνει πολύ την αξία. Φαίνεται πάντως πως το δούλεψε στην offseason και θα αποτελέσει εξαιρετικό νέο για την ομάδα του αν καταφέρει να το βάλει αποτελεσματικά στο παιχνίδι του. Ο Big Al θα συνεχίζει να αποτελεί το #1 της επίθεσης σκοράροντας από το post κυρίως. Όσον αφορά τους rookies, ήρθαν φέτος από το draft οι Vonleh και P.J Hairston με το #9 και #26 αντίστοιχα. Δεν αναμένεται να τους δούμε και πολύ φέτος, μιας και στο 4 υπάρχει ο Williams με τον Zeller ενώ στα φτερά οι Stephenson, Kidd Gilchrist, Henderson, Neal αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο.

Οι Hornets θα βασιστούν και φέτος στην καλή τους άμυνα, αλλά εκεί που θέλουν βελτίωση είναι στην επιθετική τους αποτελεσματικότητα. Πέρσυ τέλειωσαν 24οι σε ortg, και ενώ αναμένεται να βοηθήσει η παρουσία του Lance δεν μπορούμε να περιμένουμε εντυπωσιακή βελτίωση. Ο λόγος είναι ότι τους λείπει το περιφερειακό σουτ, που όπως έχουμε δει παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο στο NBA. Αν καταφέρουν όμως και λύσουν αυτό το πρόβλημα τους, τότε είναι πολύ επικίνδυνοι για οποιαδήποτε ομάδα και γιατί όχι να μην κάνουν και μια καλή πορεία στα playoffs.

Πρόβλεψη: 45 νίκες
Conference rank:
Division rank: 3

SG3ptshooter
Aν σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων και στο επόμενο παιχνίδι τους ο MKG, ισοφαρίζει το προσωπικό ρεκόρ 5 συνεχόμενων αγώνων με 10+ πόντους που έχει απ' τη rookie season του. Να πω "ερχόμαστε", αλλά νταξ ούτε ΑΕΚτζης δε μας πιστεύει. tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 4 2015, 14:47 ) *
Aν σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων και στο επόμενο παιχνίδι τους ο MKG, ισοφαρίζει το προσωπικό ρεκόρ 5 συνεχόμενων αγώνων με 10+ πόντους που έχει απ' τη rookie season του. Να πω "ερχόμαστε", αλλά νταξ ούτε ΑΕΚτζης δε μας πιστεύει. tongue.gif

Μπορεί να μην το έκανε, αλλά παρά το ενδιάμεσο τζούφιο δεν έχει μόνο 6/7 double digits, έχει και 4/5 double doubles. Προμηθευτείτε τσίγκινα σωβρακάκια, ζώνες αγνότητος και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο. Ξυπνάει.

( icon_drunk.gif )

Πλάκα πλάκα έβαλε ένα τρελό andOne στον Amir.
aegeansheed
O Κεμπάμπ χαλαρά έχει βάλει τα περισσότερα clutch σουτ τελευταίας επίθεσης αγώνα φέτος. Πρέπει να έχουν πάρει 4-5 παιχνίδια οι Χορνέτες από το δικό του τελευταίο σουτ. Το έκανε πάλι χτες.

Όσο για τον Μαξίελ, που τον είδα στο πόστερ του Samoan J.J. στο χθεσινό top-5, μας ξενερώνει που τον βλέπουμε έτσι. Έχει γίνει σαν ξύλινο βαρέλι και μάλιστα από αυτά που έχουν αρχίζει να τους φεύγουν και οι σιδερένιοι δακτύλιοι. Κάποτε παστέλωνε αβέρτα. Ah those days...
geo82
Αν πω ότι δε χάρηκα για το διπλό των Χόρνετς στο Τορόντο, θα πω ψέματα.
SteveNashidis
Στην τελευταία στροφή για να μπουν playoffs οι Hornets . έχουν αρκετές πιθανότητες για μένα να βρίσκονται στην τελική 8αδα. Τελικοί είναι τα παιχνίδια με Indiana και Miami με ενδιάμεσο σταθμό το φιλικό με 76ers. Ελπίδα τους είναι ο Kemba ο οποίος επέστρεψε δυνατός . Οι ευχές μας να μπουν playoff αντί για τους αντιπαθητικούς πλέον Nets . (τα ίδια εύχομαι και για τους Νούντιους αντί των Φλοριντιανων )


Και νομίζω από του χρόνου πολλές ομάδες θα επιθυμήσουν το συγκεκριμένο πακέτο security rolleyes.gif
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 29 2015, 16:21 ) *
να κάνει double double το περίμενα κάποια στιγμή τώρα που μυρίζει και Πάσχα ξυπνάνε αυτοί


jasonick
Ανανέωσε ο MKG για τα επόμενα 4 χρόνια για 52 εκατομμύρια. Με την αύξηση του cap το θεωρώ πολύ καλό deal για παίκτη που είναι ήδη από τους καλύτερους αμυντικους της λιγκας και φέτος έδειξε βελτίωση στο σουτ, έστω και από μέση απόσταση, όπου φαινόταν ότι είχε θέμα. Αν βάλει και τρίποντο στο παιχνίδι του θα μιλάμε για μεγάλο Luke Steele steal για τους Hornets.
tuareg
Went to the Hornets arena for 1st time and tried convincing security im a player. She said, “what team?!?” lollll #everywhereigo #literally
— Jeremy Lin (@JLin7) September 12, 2015
SG3ptshooter
40.gif
https://instagram.com/p/8x66rORh09/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.