Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ντάλας - Οκλαχόμα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Pierce
dall2-sm.gif (3) Vs (4)

Σχόλια για τη σειρά
Das Kapital
Θαντερ για τελικους ΝΒΑ,οι Μαβς ειναι λουζερ και θα συνεχισουν την παραδοση!
captain charisma
και ναι εφτασε η ωρα των τελικων της δυσης αναμεσα στους μπαρουτοκαπνισμενους μαβερικς και στους πρωταρηδες θαντερ...
οι μαβς ειχαν μια βδομαδα ξεκουραση και αυτο δεν ξερω πως θα λειτουργησει...υπερ τους η κατα τους?και μη πειτε οτι οι θαντερ ειναι κουρασμενοι απο τα 7 παιχνιδια γιατι και οι γκριζλις δεν ειχαν προβλημα να κερδισουν το 1 παιχνιδι ενω ειχαν 1 μερα απ τη προκριση επι των σπερς...το 1 ματς ειναι και το σημαντικοτερο.
επισης θα εχουμε ενδιαφεροντα ματς απ οπως

κιντ-γουεστμπρουκ λογικα ο κιντ θα τον μαρκαρει ανοιχτα ωστε να δινει βοηθειες μεσα στη ρακετα γιατι ο ρασελ δεν φημιζεται για το περιφερειακο σουτ του...

στιβενσον-σεφολοσα εδω εχουμε 2 πολυεργαλεια και καλους αμυντικους οι οποιοι πιστευω θα χρησιμοποιηθουν ο ενας για το μαρκαρισμα του ντουραντ κ ο αλλος για κιντ τερι...

μαριον-ντουραντ εδω ο σον θα εχει δυσκολη αποστολη να περιορισει το ντουραντουλα, μπορει οι αλεν και μπατιερ να ειναι καλυτεροι αμυντικοι αλλα κ ο μαριον δεν ειναι ασχημος...

νοβιτσκι-ιμπακα εδω ο μεγαλος γερμανος κερδισε κατα κρατος καλυτερους ψηλους οπως ο αλτριτζ και ο γκασολ, δεν βλεπω ο ιμπακα να μπορει να τον περιορισει...αντε να βγαλει 2-3 καλες αμυνες παραπανω οχι..

τσαντλερ-περκινς 2 ψηλοι που ειναι μαστερ στην αμυνα και στο ξυλο...

τερι-χαρντεν εδω εχουμε τους καλυτερους 6 παικτες και η αποδοση τους θα κρινει πολλα στις ομαδες τους.

επισης οι μαβς στο παγκο εχουν στογιακοβιτς μπαρεα που μπορουν να κανουν τη ζημια τους οι μεν θαντερ εχουν το κολισον, μοχαμεντ που θα μαρκαρουν τον ντιρκ...πιστευω θα κριθει απο το παγκο η σειρα...κ εκει υπερτερουν οι μαβς.

ειναι μια σειρα με αρκετο ενδιαφερον θα λεγα...θα πω μαβς στα 6

ComingUpRoses
Οι Thunder έφτασαν σε ένα σημείο που δύσκολα θα αποκλειστούν . Άσχετα αν στην κανονική περίοδο χάσαν 2 αγώνες απο Mavericks και νίκησαν 1 θα το πάρουν 4-3 ! biggrin.gif


Από την άλλη μεριά , προβλέπω Bulls στον τελικό με περισσότερη άνεση απο ότι περιμέναμε .
vc15
Μη παραξενευτούμε αν δούμε κανέναν Collison πάνω στο Nowitzki. Έπαιξε φοβερή άμυνα χθες στο βράδυ, πολύ ξύλο αν και συνήθως παίζει απέναντι σε βαριά κορμιά. Για αρχή, το προφανές είναι να επιλέξει τον Ibaka πάνω στο Nowitzki, αν δε βγει όμως ποιον βάζεις μετά; Ο Durant θα είναι μεγάλο ρίσκο, οπότε μάλλον για Collison το βλέπω.

Γενικότερα όμως, οι OKC δεν έχουν το ψηλό γρήγορο 4αρι που θα παίξει άμυνα το Nowitzki. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, γι' αυτό και δε βγαίνουν ακριβώς τα μαρκαρίσματα. Πιστεύω ότι η σειρά θα κριθεί σε δύο σημαντικά σημεία: στη γρήγορη περιφερειακή άμυνα των Thunder (αν όχι γρήγορη, σίγουρα καλύτερη από αυτή των Lakers) και στο πόσο θα τρέξουν οι OKC. Εννοείται βέβαια ότι χρειάζονται ένα Durant όπως ήταν χθες το βράδυ και όχι όπως ήταν τελευταία, το Westbrook να βάζει λίγο νερό στο κρασί του και το Harden να παίζει καλά ως αλλαγή.

Έγραψα τι θα χρειαστούν οι Thunder για να κερδίσουν τη σειρά, γιατί δεν είναι τόσο καλή ομάδα όπως το Dallas. Το Dallas αν παίξει απλά αυτό που μπορεί θα κερδίσει, όχι βέβαια σκούπα αλλά ένα 4-2 πιστεύω. Έχει μεγάλο πλουραλισμό αυτή η ομάδα, ίσως η πιο πλήρης από τους εναπομείναντες (πιο πολύ και από Bullls), με πολύ καλό πάγκο και εναλλακτικές επιλογές. Εντάξει, είναι loserομάδα αλλά δεν πάει άλλο, κάποτε πρέπει να γυρίσει και ο τροχός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε γρήγορο, θεαματικό μπάσκετ και πιστεύω ότι όλα τα ματς θα τελειώσουν πάνω από 100 πόντους, τουλάχιστον για τη νικήτρια. Σημαντικό στοιχείο και η πολύ δυνατή έδρα της Oklahoma την οποία ανέφεραν αρκετές φορές και στο χθεσινό αγώνα. 4-2 το Dallas...
morfi
QUOTE(vc15 @ May 16 2011, 13:45 ) *
Μη παραξενευτούμε αν δούμε κανέναν Collison πάνω στο Nowitzki. Έπαιξε φοβερή άμυνα χθες στο βράδυ, πολύ ξύλο αν και συνήθως παίζει απέναντι σε βαριά κορμιά. Για αρχή, το προφανές είναι να επιλέξει τον Ibaka πάνω στο Nowitzki, αν δε βγει όμως ποιον βάζεις μετά; Ο Durant θα είναι μεγάλο ρίσκο, οπότε μάλλον για Collison το βλέπω.

Εμένα δεν με προβληματίζει το μαρκάρισμα του Νοβίτσκι όσο το match-up του Πέρκινς με τον Τσάντλερ. Η απόδοση του Πέρκινς έχει πέσει κατακόρυφα στα πλέι οφ και αν δεν βγει το μαρκάρισμα αυτό τότε πάει το "τι θα γίνει".

QUOTE(vc15 @ May 16 2011, 13:45 ) *
Γενικότερα όμως, οι OKC δεν έχουν το ψηλό γρήγορο 4αρι που θα παίξει άμυνα το Nowitzki. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, γι' αυτό και δε βγαίνουν ακριβώς τα μαρκαρίσματα.

Ο Ιμπάκα είναι από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος και ειδικά στα πλέι οφ έχει εκτοξεύσει την απόδοση του αλλά είναι αργός και δυσκίνητος, ότι δεν πρέπει δηλαδή να έχεις για να μαρκάρεις το Νοβίτσκι. Το λογικό θα ήταν να πέσει πάνω του ο Κόλλισον.

QUOTE(vc15 @ May 16 2011, 13:45 ) *
Πιστεύω ότι η σειρά θα κριθεί σε δύο σημαντικά σημεία: στη γρήγορη περιφερειακή άμυνα των Thunder (αν όχι γρήγορη, σίγουρα καλύτερη από αυτή των Lakers) και στο πόσο θα τρέξουν οι OKC. Εννοείται βέβαια ότι χρειάζονται ένα Durant όπως ήταν χθες το βράδυ και όχι όπως ήταν τελευταία, το Westbrook να βάζει λίγο νερό στο κρασί του και το Harden να παίζει καλά ως αλλαγή.

Πρόσθεσε και το πάγκο των Θάντερ. Η Οκλαχόμα βαζίζεται πολύ στην απόδοση των Χάρντεν, Κόλλισον και Μέινορ. Αν βγει το παιχνίδι τους τότε μιλάμε για πραγματικές πιθανότητες να πετύχουν κάτι καλό.
Dwyane ''the flash'' Wade
θα περασει το νταλλας με 4-1...
JR_Swish
4-3 με 2 σπασίματα έδρας.
Murdoc
Δυσκολη σειρα!!Πιστευω θα κριθει ισως στα 7 παιχνιδια και θα νικησει στις λεπτομερεις το Νταλας!!!
4-3 λοιπον και ο Ντιρκ με τον Κιντ παλι τελικο που αξιζουν ενα τροπαιο μιας και ειναι απο τους μεγαλυτερους παικτες της 15ετιας!!
baskethood
Ειδαμε στα παιχνιδια τους Λεικερς οτι το Νταλλας ευστοχησε σε παρα πολλα τριποντα ,αυτο οφειλοταν στην υπαρξη του μεγαλου Γερμανου.Ειναι τετοιο το μπασκετικο του IQ σε συνδυασμο με το υψος του και την τεχνικη του που του επιτρεπουν να διαβαζει τις αμυνες και να πασαρει με μεγαλη ευκολια.
Φασεις οπως αυτη για παραδειγμα



Επισης ενα αλλα ερωτηματικο για τους Θαντερ ειναι οι γρηγορες επιστροφες στην αμυνα, ο Ντιρκ ειναι παντα απ τους πρωτους που τρεχουν στον αιφνιδιασμο και οι καλοι σουτερ του Νταλλας τον ακολουθουν.
Για παραδειγμα


Τεραστια προβληματα στους Λεικερς δημιουργησε το πικ εν ρολ αναμεσα σε Μπαρεα και Ντιρκ


Νομιζω οτι η αντιμετωπιση με hedge(οπως προσπαθησαν να κανουν οι Λεικερς)θα ειναι καταστροφικη για τους Θαντερ,το Νταλλας εχει εξαιρετικους σουτερ και δεν γινεται να αγνοηθουν.
Ισως θα πρεπει να δοκιμαστει να γινεται switch η trap στα σκρινς,παντως ο Μπρουκς θα εχει πολυ δουλεια σ αυτον τομεα.
Quincy
Κι εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα του Ντάλας να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν το κάνουν τώρα δεν θα το κάνουν ποτέ, κι αυτό το ξέρουν οι Κιντ-Νοβίτσκι. Περιμένω να δούμε υπέρβαση απ αυτούς τους 2 σε περίπτωση που "σκαλώνουν" οι Μαβς και να πάρουν τα παιχνίδια που πρέπει. Γενικά οι Μάβερικς μου μοιάζουν ένα κλικ πιο καλοί και πιο έτοιμοι από τους άλλους διεκδηκητές. Κι αυτό όχι για το κατόρθωμα τους απέναντι στο Λ.Α. αλλά επειδή δεν χρειαζόταν σε κάθε βράδυ ο Ντιρκ να ρίχνει 40αρες για να κερδίσουν. Το θέμα δεν είναι μόνο το ότι έχουν περισσότερες λύσεις, αλλά και η ποιότητα των λύσεων. Στο τελευταίο παιχνίδι με τους Λέικερς για παράδειγμα ήρθαν από τον πάγκο Τέρι και Πέτζα και έβαλαν μαζί 15/16 τρίποντα. Αυτό το πλεονέκτημα έχουν οι Μαβς απέναντι στους Θάντερ. Αν δεν είναι στη μέρα του ο Γερμανός για τους Μαβς θα είναι κάποιος άλλος να τραβήξει κουπί και σκορ, αντίθετα αν δεν είναι σε καλή μέρα ο Ντουράντ δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει η Οκλαχόμα το Ντάλας.


Μάβερικς σε 6, αν και δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν έσπαγαν και την έδρα των Θάντερ.

Go Mavs! smiley.gif
Hakeem Olajuwon
Oι θαντερ δε ταιριαζουν στους μαβς εχουν τους καλυτερους παικτες τους στις θεσεις που οι μαβς εχουν τους χειροτερους αμυντικους τους.Σιγουρα θα προτιμουσαν το μεμφις που θα το καθαριζαν σχετικα ευκολα.
Βεβαια ειναι καλυτερη ομαδα και εχουν το πλεονεκτημα εδρας αλλα λογικα οι θαντερ θα τους δυσκολεψουν πηγαινοντας τους μεχρι τα 7 παιχνιδια αλλα οι μαβερικς στο τελος θα επικρατησουν.
morrison
Το εχει και το nba.de το ματσακι για τους ξενυχτηδες... rolleyes.gif
Das Kapital
Θαντερ για το μπρεικ,παμε ρε ομαδαρα,θα το δουμε και σε γαματη ποιοτητα!
Johnnys
Ενα εχω να πω βλεποντας και μονο τα 4 πρωτα λεπτα του παιχνιδιου...Αυτος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γερμανος ΠΡΕΠΕΙ να παρει ενα δαχτυλιδι..Εγω ειμαι μαζι του...
vc15
QUOTE(morrison @ May 18 2011, 03:36 ) *
Το εχει και το nba.de το ματσακι για τους ξενυχτηδες... rolleyes.gif

Πραγματικά ευχαριστούμε για το link. 77.gif
Στα πρώτα λεπτά φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λέγαμε, ότι δηλαδή δε μπορεί ούτε για πλάκα να τον παίξει άμυνα το Dirk ο Ibaka. Τον κάνει Ο,ΤΙ θέλει.
Να το θυμηθείτε, μέχρι το τέλος της σειράς θα το παίξουν ένα καλό ξύλο Perkins με Chandler. Πέρα από τις δύο τρανταχτές φάσεις, τους παρατηρούσα σε κάθε φάση και όλο τους έτρωγε ο κ....
Φαίνεται και σε καλή κατάσταση ο Durant. Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, για να δούμε...
baskethood
Καλο ξεκινημα απ τον Ντιρκ,αλλα και ο Ιμπακα ειναι τραγικος στις αντιδρασεις του,παιζει τον Γερμανο απο αποσταση και δεν αμυνεται σωστα στο πικ εν ρολ,νομιζω το hedge που κανει πανω στον Στιβενσον ειναι αχρειαστο.
Das Kapital
Καυτος και ο Ντουραντ,ωραιο ματς προς το παρον
McRae
δεν ειναι Lakers οι Τhunder.Τουτοι εδω παιζουν αμυνα tongue.gif
baskethood
QUOTE (McRae @ May 18 2011, 04:40 ) *
δεν ειναι Lakers οι Τhunder.Τουτοι εδω παιζουν αμυνα tongue.gif

Πραγματι,εχουν γρηγορες επιστροφες,καλο αμυντικο ροτεισιον,ελεγχουν τα ριμπαουντ και αμυνονται καλυτερα στα σκριν στη μπαλα του αντιπαλου.
Η αντιμετωπιση του Ντιρκ ειναι το μεγαλο ζητημα

Στην επιθεση χρειαζεται περισσοτερη κινηση και ball movement απεναντι στη ζωνη που χρησιμοποιει ο Καρλαιλ.
vc15
Το ακούσαμε και αυτό: JJ Barea is the puertorican Allen Iverson! Τάδε έφη Darrell Armstrong.
Το Dallas έπαιξε 3 λεπτά χωρίς το Nowitzki και δε σκόραρε πόντο στο διάστημα αυτό. Από την άλλη, οι OKC τρέχουν σαν παλαβοί. Κάνουν πολύ γρήγορες επιθέσεις, παίρνουν τρελά σουτ και κάνουν αναπόφευκτα και πολλά λάθη. Ο Durant φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι καυτός σήμερα.
Das Kapital
Ωραιος ο Μαριον! Ντιρκ και Ντουραντ ειναι πραγματικα ασταματητοι χωρις να εχουν χασει σουτ,σημαντικο να εχουμε μια καλη διαφορα στο ημιχρονο!
Razorblade Fish
QUOTE(lebron15 @ May 18 2011, 05:03 ) *
Ωραιος ο Μαριον! Ντιρκ και Ντουραντ ειναι πραγματικα ασταματητοι χωρις να εχουν χασει σουτ,σημαντικο να εχουμε μια καλη διαφορα στο ημιχρονο!

Καλυτερα να μην εχετε μεγαλη διαφορα γιατι τη βλεπω εις βαρος σας! smiley.gif Ο Ντιρκ ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ,τον κανει οτι θελει τον Ιμπακα.Τρελο γελιο ο Τερι!
Anaz
Νοβιτσκι VS Ντουραντ. Μια μεγαλη μονομαχια μεταξυ δυο πολυ μεγαλων παιχτων, αυτο το πρωτο ημιχρονο.. 38.gif

baskethood που εισαι ρε φιλε να κραξουμε παρεα τον κωλοτουμπα τον Westbrook??? biggrin.gif
Leon_cp3
Εγώ σας το λέω,αν το πάρει ο Ντιρκ βγαίνω στους δρόμους... Όποιος θέλει ακολουθεί. tongue.gif Θα έχει τρομερή πλάκα άλλωστε να μας κοιτάνε χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει. Αχαχά.
Μεγάλε Γερμανέ αυτά που κάνεις,δε τα είδαμε ποτέ από κανέναν.Κι ας γίνομαι ιερόσυλος...
spysta
---νταξει αυτος ο Νοβιτσκι ειναι πραγματικα σιχαμενος .. αυτο το σουτακι με ΥΠΕΡκαμπυλη απο τα 4-5 μετρα εχω βαρεθει να το βλεπω να χλατσωνεται στο καλαθι

---ο Τερι τι εχει παρει ???ο τυπος πρεπει να ειναι σε κατασταση speed-νιρβανα .. εχει ηλιθιο χαμογελο,πανυγηριζει πορωμενα,σηκωνει χερια ψηλα κτλ κτλ
vc15
QUOTE(spysta @ May 18 2011, 05:23 ) *
---ο Τερι τι εχει παρει ???ο τυπος πρεπει να ειναι σε κατασταση speed-νιρβανα .. εχει ηλιθιο χαμογελο,πανυγηριζει πορωμενα,σηκωνει χερια ψηλα κτλ κτλ

Χαχαχαχα, έχει τρελαθεί σήμερα. Μετά από τα τρίποντα κάνει το κλασικό το άνοιγμα με τα χέρια, χαμογελάει συνέχεια και όπως πήγαινε προς τα αποδυτήρια μετά τη συνέντευξη είχε μια πετσέτα στα χέρια και την πέταξε σε έναν άσχετο μέσα στα αποδυτήρια, ο οποίος άσχετος τον κοιτούσε απορημένος.

Ας κάνει κάτι ο προπονητής των Thunder για το μαρκάρισμα του Dirk. Εντάξει, είναι on fire σήμερα αλλά και αυτό το πράγμα με τον Ibaka δεν παλεύεται. Όσο για το Westbrook, αν συνεχίσει έτσι σήμερα έχω την αίσθηση ότι έχει να πέσει πολύ κράξιμο εδώ μέσα...

4 φάουλ ο Ibaka, 4 ο Collison. Now what; Ο Perkins; Να το δούμε και αυτό... Πραγματικά, παλεύει μόνος του σήμερα ο Durant, είναι απελπιστικά αβοήθητος. Τον Durant έβαλε πάνω στο Nowitzki τελικά και έκανε 2 συνεχόμενα φάουλ. Δε μαρκάρεται εύκολα σήμερα ο Γερμανός.
Das Kapital
QUOTE (Razorblade Fish @ May 18 2011, 05:10 ) *
Καλυτερα να μην εχετε μεγαλη διαφορα γιατι τη βλεπω εις βαρος σας! smiley.gif Ο Ντιρκ ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ,τον κανει οτι θελει τον Ιμπακα.Τρελο γελιο ο Τερι!


ΧΑΧΑ! Μαλλον βιαστηκα αλλα και οι Μαβς ξεσκιστηκαν,αρνητικη η παρουσια του Γουεστμπρουκ,αν δεν τραβηξει θα υπαρχει προβλημα παλι,σαν να προσπαθει μονος του ο Ντουραντ,απο τον Ιμπακα περιμενα καλυτερη αμυνα αλλα ο Ντιρκ κανει οτι θελει!
baskethood
QUOTE (vc15 @ May 18 2011, 05:35 ) *
Όσο για το Westbrook, αν συνεχίσει έτσι σήμερα έχω την αίσθηση ότι έχει να πέσει πολύ κράξιμο εδώ μέσα...

Μα θα εχουμε αδικο?ενταξει καταλαβαινω οτι η ζωνη τον δυσκολευει,αλλα εχει τραγικες επιλογες.
Κολλησε την Οκλαχομα στη δευτερη περιοδο απεναντι στη ζωνη και επετρεψε στο Νταλλας να παρει διαφορα.
Γενικα οταν δε μπορει να τρεξει την ομαδα και να βρει χωρο για διεισδύσεις ,μπλοκαρει και βγαινει εκτος ρυθμου.

ΥΓ.Δυστηχως οταν σφυριζονται τοτο ευκολα τα φαουλ δε μπορεις να παιξεις αμυνα
Anaz
QUOTE
ΥΓ.Δυστηχως οταν σφυριζονται τοτο ευκολα τα φαουλ δε μπορεις να παιξεις αμυνα
Παντως τουλαχιστον θα ελεγα οτι σφυριζονται εξισου ευκολα κι απο τις δυο πλευρες..
baskethood
QUOTE (Anaz @ May 18 2011, 06:13 ) *
Παντως τουλαχιστον θα ελεγα οτι σφυριζονται εξισου ευκολα κι απο τις δυο πλευρες..

Και απ τις δυο σφυριζονται,αλλλωστε οι βολες ειναι οι ιδιες και για τις δυο ομαδες,οσον αφορα το μαρκαρισμα του Ντιρκ ομως καταντα λιγο κουραστικο να βλεπω παικτες 10-15 ποντους κοντυτερους να τον μαρκαρουν και να σφυριζεται η παραμικρη επαφη,δεν το χρειαζεται αυτο ο Νοβιτσκι.
vc15
Ευτυχώς μπήκε ο Harden και έβαλε λίγο τάξη εκεί μέσα. Πραγματικά, δε μπορώ να βρω ούτε ένα επιχείρημα για την υπερασπιστική γραμμή του Westbrook σήμερα, είναι άθλιος και ορμάει σαν κατσίκι σε κάθε φάση νομίζοντας πως θα τα βάλει όλα. Αμ δε.... Τώρα είναι καλός ο Robinson, ε; Όλη τη χρονιά που τον είχε εκτός πλάνων και τώρα στα δύσκολα τον θυμήθηκε.
Εντάξει, για το Nowitzki τι να πούμε σήμερα. Τα πάντα όλα!!! Ισοφάρησε ένα ρεκόρ του Jordan για εύστοχες βολές σε ένα δεκάλεπτο στα playoffs without a miss με 13/13 και πάει να ισοφαρήσει και ένα ρεκόρ του Pierce που είχε 21/21 βολές στα playoffs. Του έχουν γίνει σήμερα 13 φάουλ αν δεν κάνω λάθος. Αυτό τα λέει όλα.

Έχουμε και μονομαχία γιγάντων, Barea με Robinson. Μα, κοιτάχτε τους δίπλα δίπλα. Είναι 6 footer ο Barea; Μην τρελαθούμε...
duncan21
Most free throws made, none missed, game
21 - Paul Pierce, Boston at Indiana, April 19, 2003

Most free throws made, game
30 - Bob Cousy, Boston vs. Syracuse, March 21, 1953 (4 OT)

Tιποτα απο τα 2 δεν ειναι μακρια για το σημερινο Ντιρκ...
baskethood
Μα ειναι δυνατον,τι κανει ο Μπρουκς?
Ενα side pick n roll με Μπαρεα και Νοβιτσκι γινεται στην τελευταια περιοδο συνεχως και δεν αλλαζει την αμυνα του.
Γυρισε το σε ζωνη,προσαρμοσου,κανε κατι τουλαχιστον.
johnlogo
Μα πόσα καρφώματα έχει κάνει ο Ibaka σήμερα?
Das Kapital
Προσκυνω! Οτι θελει κανει ο Ντιρκ,βραδια παρασταση απο τον Γερμανο!
Air Kef
To Ντάλλας μοιάζει περισσότερο με αυλή των θαυμάτων παρά με ομάδα μπάσκετ αυτην την στιγμή και αν συνεχίσουν έτσι δεν νομίζω ότι χάνουν ούτε από την μικτή ΝΒΑ.
rankin
Υποστηρίζουμε τον γίγαντα Ντιρκ Νοβιτσκι, στον τίμιο αγώνα του να κερδίσει μόνος του το δαχτυλίδι του ΝΒΑ!!! dall2-sm.gif.

Επίσης υποστηρίζουμε την ομάδα με τα δικαιώματα των, Γιώργο Πρίντεζη και Νικ Καλάθη!!!
captain charisma
τελικα το ρεπο των 8 μερων που ειχαν οι μαβς δεν τους επηρεασε και κερδισαν το 1 παιχνιδι που ηταν πολυ σημαντικο..
εχτες απολαυσαμε ενα προσωπικο σοου απο 2 σουπερσταρς.οτι εβαζε ο ενας απαντουσε ο αλλος. απλα respect..
για το ντιρκ τι να πουμε??καλα τα ειπε ο μακρειντι τις προαλλες...ο τυπος δεν μαρκαρεται με τιποτα..δεν πιστευω οι θαντερ να διανοηθουν να βαλουν το περκινς να το μαρκαρει διοτι θα εκτεθει..αυτο με τους κοντους που μαρκαρουν το ντιρκ ποτε δεν το καταλαβα...και οι σπερς το 2006 βαλαν το μποουεν κ οι σανς τον μαριον(50αρα ειχε βαλει κ το 2006) αλλα δεν καταφεραν τπτ....ελπιζω και στα επομενα παιχνιδια να δουμε αναλογες παραστασεις απο το μεγαλο γερμανο.εσπασε και το ρεκορ που κρατουσε ο πιρς στις βολες σε κανονικη διαρκεια, το αλλο το κραταει ο κουζι αλλα με παρατασεις..
πολυ σημαντικη η βοηθεια των τερι μπαρεα οι οποιοι συνεχιζουν οτι εκαναν με τους λεικερς.
εκτος του μαριον μηπως πρεπει να δωσει και χρονο στο μπρουερ για το μαρκαρισμα του ντουραντ?παντως καταφεραν να περιορισουν σημαντικα τον ρασελ...
οι περκινς τσαντλερ σιγουρα θα πλακωθουν.δεν υπαρχει περιπτωση...

παμε για το 2-0
we all nowitzness
Murdoc
Οταν εισαι 2.13 με φοβερο σουτ,εχεις πλαστικες κινησεις και προστατευεις την μπαλα σε καθε σουτ απο τον αντιπαλο απλα δεν γινεται να σε μαρκαρουν και να σε περιορισουν!!Κατι ξερει ενας απο τους πιο καλους και πιο ατυχους παικες T-Mac μιας και τοσες φορες τον εχει αντιμετωπισει!!
Παντος δεν μπορει να πει κανεις οτι εχασαν με κατω τα χερια οι Θαντερ το παλεψαν με 9 ποντους εχασαν, ωστοσο τους στοιχισε το ασχημο παιχνιδι του Γουεστμπρουκ!!Παντος θα ειναι πολυ συναρπαστικη σειρα 4-3 αντε 4-2 θα κριθει αλλα με πολυ μικρες διαφορες και μεγαλα σκορ!!
baskethood
QUOTE (Anaz @ May 18 2011, 05:18 ) *
baskethood που εισαι ρε φιλε να κραξουμε παρεα τον κωλοτουμπα τον Westbrook??? biggrin.gif

Καποιοι με ελεγαν υπερβολικο οταν στο πρωτο παιχνιδι της σειρας με το Μεμφις εγραψα οτι εκανε καραγκιοζιλικια και οτι εξαιτιας του εχασε η ομαδα του.
Παρολαυτα επειδη δε μου αρεσει να ειμαι εμπαθης ειπα την γνωμη για τον παικτη αναφεροντας τα αρνητικα και τα θετικα του.
Με λιγα λογια,οταν ο RW μπορει να τρεξει και να ανοιξει το ρυθμο ειναι πολυ χρησιμος και επικυνδυνος,ομως υστερει παρα πολυ στο 5vs5 καθως ειναι shoot first playmaker και εχει κακιστες επιλογες ,ειδικα χθες απεναντι στη ζωνη του Καρλαιλ εκανε τραγικο παιχνιδι.
Ειμαι σε εναν πειρασμο,σκεφτομαι να φτιαξω ενα video αφιερωμενο σε εκεινον απ το χθεσινο παιχνιδι. rolleyes.gif
captain charisma
ξερετε κανα τροπο να αποθηκευω τις φοτο απο το espn.com?
baskethood
QUOTE (captain charisma @ May 18 2011, 11:46 ) *
ξερετε κανα τροπο να αποθηκευω τις φοτο απο το espn.com?

Θα ποσταρεις λιγο το λινκ για να το δουμε?
captain charisma
http://scores.espn.go.com/nba/photos?gameI...1#photo_1313081

προσπαθω να κανω δεξι κλικ αλλα δεν κανει ουτε με αιτηση...τωρα να της κανω με το prtscrean και να τις αποθηκευω στη ζωγραφικη τελειως βαρετο
Leon_cp3
QUOTE(captain charisma @ May 18 2011, 12:08 ) *
http://scores.espn.go.com/nba/photos?gameI...1#photo_1313081

προσπαθω να κανω δεξι κλικ αλλα δεν κανει ουτε με αιτηση...τωρα να της κανω με το prtscrean και να τις αποθηκευω στη ζωγραφικη τελειως βαρετο


Δε χρειάζεται να το κάνεις με print screen. Απλά ανοίγεις τη ζωγραφική,και σέρνεις την εικόνα μέσα,μετά αποθήκευση και έτοιμος.
baskethood
QUOTE (captain charisma @ May 18 2011, 12:08 ) *
http://scores.espn.go.com/nba/photos?gameI...1#photo_1313081

προσπαθω να κανω δεξι κλικ αλλα δεν κανει ουτε με αιτηση...τωρα να της κανω με το prtscrean και να τις αποθηκευω στη ζωγραφικη τελειως βαρετο

Πρεπει να γινεται και με καποιο addon του firefox,θα το ψαξω και θα σου πω
morfi
Ελάτε, όλοι ξέρουμε ότι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι πολύ καλύτερος από αυτό που φάνηκε χθες. Είναι θέμα χρόνου να ξυπνήσει. Πάντως μου έκανε εντύπωση αυτή η δήλωση του Μπρούκς: "He was attacking the basket," Brooks said. "That's what we want Russell to do."

"Russell Westbrook went from a triple-double in his last game to 20 points, three assists and three rebounds. He missed 12 of his 15 shots, including 10 of his first 11. Despite his poor aim, he had taken more shots than Durant at one point late in the third quarter, fueling the critics who say he's too much of a scorer and not enough of a distributor."
Καλώς ή κακώς, η ομάδα της Οκλαχόμα έχει φτιαχτεί έτσι που να θέλει περισσότερο έναν επιθετικό PG παρά έναν οργανωτή. Οπότε καλά κάνει ο Γουέστμπρουκ και ακολουθεί αυτό το ρυθμό παιχνιδιού.
morrison
QUOTE(vc15 @ May 18 2011, 04:22 ) *
Να το θυμηθείτε, μέχρι το τέλος της σειράς θα το παίξουν ένα καλό ξύλο Perkins με Chandler. Πέρα από τις δύο τρανταχτές φάσεις, τους παρατηρούσα σε κάθε φάση και όλο τους έτρωγε ο κ....

Ποσο δικιο ειχες... rolleyes.gif
http://sports.espn.go.com/dallas/nba/news/...ce=NBAHeadlines
vc15
Θα μας τρελάνει ο Perkins. Βγήκε και έκανε δηλώσεις λες και υπάρχει ολόκληρη ιστορία για την κόντρα του με το Chandler και βγαίνει σήμερα ο Chandler και το συμπέρασμα αυτών που λέει είναι: "Chandler suggests is a figment of Perkins’ vivid imagination". Λέει πολύ σωστά ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα του και όλες αυτές οι χαζομάρες μετά τον αγώνα δεν τον απασχολούν.

Βέβαια, βλέποντας το βιντεάκι με τις δηλώσεις του Perkins, και ο Chandler να ήμουνα, δε θα τολμούσα να του κολλήσω μαγκιές. Τα έχουμε ξαναπεί βέβαια, αλλά είναι πολύ ψαρωτικός και σκιαχτικός από κοντά ο άτιμος ο Perkins και δε φαίνεται να σηκώνει πολλά.
GiannisGas
Καλή επιτυχία στην ομάδα της Οκλαχόμα που απο την Δύση την συμπαθώ πάρα πολύ.
Αν και γενικά μου αρέσει το ομαδικό πνεύμα που έχει η ομάδα αυτή μου θυμίζει κάτι λίγο απο τον φετινό Ολυμπιακό
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.