Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Michael Jackson - Δεν είναι πια μαζί μας.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2
Air and King
QUOTE(ikarosbc @ Jun 27 2009, 19:30 ) *
Επειδη κατι μου προεκυψε και ημουν βιαστικος θελω να συμπληρωσω κατι ακομη.
Σε προηγουμενη δημοσιευση ειπα οτι κρινω τους ανθρωπους απο τη συνολικη τους συμπεριφορα και σταση ζωης.
Για μενα ειναι θεμα αρχων.
Κι ο Αινσταιν να ηταν παιδιφιλος, για μενα θα ηταν πρωτα απ' ολα παιδοφιλος.
Δηλαδη αν θεωρουμε οτι καποιος ειναι μεγαλος στον τομεα του, του ριχνουμε 10 παιδακια διπλα του, κανουμε πως δε βλεπουμε και του λεμε, ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα σου;
Κανεις δε μπορει να βιαζει ψυχικα και σωματικα τα παιδια. Το επαναλαμβανω ειναι θεμα αρχων για μενα.
Πρωτα απ' ολα ειναι ο ανθρωπος και μετα η τεχνη, η φιλοσοφια, η επιστημη, η προοδος.
Ισως οταν καποιοι γινουν γονεις να με καταλαβουν καλυτερα.
Φιλε Λυκε και ο Μαραντονα εχει χαλασει τη δημοσια εικονα του με τα ναρκωτικα αλλα δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Αυτος κανει κακο στον εαυτο του και μπορεις να δειξεις σ' ενα παιδι που κανει αθλητισμο, πως και γιατι ειναι κακο παραδειγμα.
Μπαινει σε συγκριση ομως με την παιδοφιλια;
Τους παιδοφιλους δεν τους ανεχεται κανεις, ουτε καν ο υποκοσμος.

Προφανως και αν εκανε κατι τετοιο ειναι κατακριτεο.Δεν το συζηταμε.Ομως ειναι σιγουρο οτι ισχυουν κατηγοριες?Δεν γνωριζω και πολλα σε αυτο το θεμα και κατα ποσο στεκουν οι κατηγοριες.
Προσωπικα εκρινα τον καλλτεχνη Μαικλ Τζακσον και οχι τον ανθρωπο.
Σαν καλλιτεχνη λοιπον τον θεωρω GOAT(Greatest of all time) για τους λογους που προανεφερα και ναι θεωρω οτι αφησε πιο πολυ το στιγμα του απο τον Ελβις και τους Μπιτλς.
Και το λεω αυτο χωρις να ημουν ποτε θαυμαστης του.
Προφανως και κρινουμε τον Τραγουδιστη Μαικλ Τζακσον οχι τον παιδοφιλο(?).

Υ.Γ Συγνωμη αλλα ο Μαραντονα ηταν ενας μυθος που οσο και να προσπαθησαν οι δημοσιογραφοι να βγαλουν χολη απεναντι του και να χαιδολογανε μεχρι να γερασει τον Πελε(ακομα και στην Βραζηλια οι πιο πολλοι λατρευουν τον Γκαριντσα) ο κοσμος αυτον λατρευε τον Ντιεγκο.Οχι γιατι ηταν Σνηφακιας αλλα γιατι το αριστερο του ποδι ειχε πανω μαγνητη και η μπαλα δεν εφευγε χιλιοστο απο το ποδι του.
Ο Μαραντονα λατρευτηκε γιατι ηταν μεγαλος παιχτης.Το τι εκανε στην ζωη του ειναι προβλημα δικο του και εκανε κακο πρωτα απο ολα στον ευατο του.
dizzy_fingers
Α, αυτό σημαίνει το GΟΑΤ που γράφεις σε άλλα τόπικ.... biggrin.gif
Air and King
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 27 2009, 23:45 ) *
Α, αυτό σημαίνει το GΟΑΤ που γράφεις σε άλλα τόπικ.... biggrin.gif

ΝΑΙ.Παλι καλα που το διευκρινησα........αυτη την φορα!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(ikarosbc @ Jun 27 2009, 17:41 ) *
Το ειπα στην αρχη οτι δε θα ειμαι αρεστος γιατι εχω αλλη αποψη.
Απλα εγραψα τη γνωμη μου. Ισως δεν ηταν η καταληλη στιγμη γιατι καποιοι ειναι συναισθηματικα φορτισμενοι λογω του γεγονοτος. Με το δικιο τους βεβαια. Δεν μεμφομαι κανεναν για τις επιλογες του.
Σχολιασα μονο τη συγκριση με μπητλς και ελβις. Ο στιχος του Λενον εχει σχεση με τους στιχους που ερμηνευε ο Τζακσον;
Αν καποιος πει ναι ειναι δικαιωμα του. Αποψεις καταθετουμε.
Μαλλον κακως εκανα και τοποθετηθηκα γιατι δεχτηκα και υβριστικες επιθεσεις, οπως ο τυπος στη #27 που πηρε μια χουφτα ληγμενα, εκανε εγραφη, για να πει ασυναρτησιες και να μας πει ανεγκεφαλους, οτι και μεις θα πεθανουμε και δεν ξερω τι αλλο.

Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε σε ολα, ο καθενας μπορει εχει την γνωμη του,
αρκρι βεβαια στο τελος να συμφωνει με την δικη μου tongue.gif

Ο Λενον εκανε πιο ποιοτικη καριερα μονος του.
Με τους Μπιτλς ποπ τραγουδακια λεγανε, για τα κοριτσακια και το τριτο φυλλο.

Μην ασχολεισαι με το τι μπορει να σου απαντησει ο καθε ''αλεξιπτωτιστης''.
dizzy_fingers
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 28 2009, 14:16 ) *
Ο Λενον εκανε πιο ποιοτικη καριερα μονος του.
Με τους Μπιτλς ποπ τραγουδακια λεγανε, για τα κοριτσακια και το τριτο φυλλο.

Ενώ ο Τζάκσον έλεγε για τα αγοράκια tongue.gif.
Δε μπορείς να είσαι πιο μακριά από την πραγματικότητα όταν κρίνεις καλύτερο τον Jackson από τους Beatles επειδή αυτοί λέγανε ποπ τραγουδάκια. Δεν πειράζει, θα σου στείλω τη δισκογραφία τους να την ακούς στη bmw κάθε πρωί όταν θα γυρίζεις από τα μπουζούκια blech.gif.

Μην ασχολεισαι με το τι μπορει να σου απαντησει ο καθε ''αλεξιπτωτιστης''.

Υπάρχει ένας όρος που μου αρέσει περισσότερο: "πόστερ καμικάζι". Όπως και να'χει, Ίκαρε, έχει δίκιο ο Λύκος μην ασχολείσαι.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 28 2009, 14:44 ) *
Ενώ ο Τζάκσον έλεγε για τα αγοράκια tongue.gif.
Δε μπορείς να είσαι πιο μακριά από την πραγματικότητα όταν κρίνεις καλύτερο τον Jackson από τους Beatles επειδή αυτοί λέγανε ποπ τραγουδάκια. Δεν πειράζει, θα σου στείλω τη δισκογραφία τους να την ακούς στη bmw κάθε πρωί όταν θα γυρίζεις από τα μπουζούκια blech.gif.

Υπάρχει ένας όρος που μου αρέσει περισσότερο: "πόστερ καμικάζι". Όπως και να'χει, Ίκαρε, έχει δίκιο ο Λύκος μην ασχολείσαι.

Δεν ειπα εγω οτι δεν εχουν τοπ-τραγουδια οι Μπιτλς.
Αλλα και αυτοι τραγουδια σαν του Μαικλ ελεγαν. Εμπορικα για να κονομανε.
''Ηταν δυσκολη μερα σημερα και δουλευα σαν σκυλι
ηταν δυσκολη μερα σημερα και θα κοιμαμαι σαν κουτσουρο''
Αν το ελεγε αυτο η Μπεζεντακου, θα πεφτατε να την φατε tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Οταν επιστρεφω απο τα μπουζουκια ακουω μονο Γιωργο Μαγκα,
απο τηνσυναυλια του στο μεγαρο μουσικης.+-
apkat
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 28 2009, 14:49 ) *
Δεν ειπα εγω οτι δεν εχουν τοπ-τραγουδια οι Μπιτλς.
Αλλα και αυτοι τραγουδια σαν του Μαικλ ελεγαν. Εμπορικα για να κονομανε.
''Ηταν δυσκολη μερα σημερα και δουλευα σαν σκυλι
ηταν δυσκολη μερα σημερα και θα κοιμαμαι σαν κουτσουρο''
Αν το ελεγε αυτο η Μπεζεντακου, θα πεφτατε να την φατε tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Οταν επιστρεφω απο τα μπουζουκια ακουω μονο Γιωργο Μαγκα,
απο τηνσυναυλια του στο μεγαρο μουσικης.+-

Dεν πρεπει να χεις πολυακουσει ποτε betales ε;;Πρεπει να εχεις στο μυαλο σου μονο τους beatles των πρωτων 4-5 δισκων.Και βεβαια κομματι τους μυθου τους ειναι και η σολο καριερες των Λεννον Μακαρτνει και Χαρρισον.
a.n.r00u *n-e*
77.gif ........
jimol34
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 27 2009, 20:36 ) *
Για κάποιον που έγραψε (νομίζω ο jimol) νωρίτερα για τη φωνή του Jackson, το εύρος της φωνής του έπιανε 3,6 οκτάβες (Ε2-Β5) όταν, για σύγκριση, ο Dickinson η μεγαλύτερη ίσως φωνή στη μέταλ κι όχι μόνο, πιάνει 4.

Αυτό με το εύρος είναι ένα μπέρδεμα. Δεν ξέρω πόσο εύρος μπορεί να είχε ο Jackson αφού τραγουδούσε σε ψηλές κλίμακες αλλά στις χαμηλές δεν τον έχω ακούσει (το έυρος που μάλλον αναγράφεται στην wikipedia δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύει αφού σε αυτήν έχω διαβάσει αρκετές ανακρίβειες). Πάντως όπως σου είπα τον θεωρώ πολύ καλό τραγουδιστή αλλά ως εκεί.
Off topic αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Bruce θεωρείται ο καλύτερος μέταλ τραγουδιστής. Φωνάρα μεν αλλά υπήρχαν και άλλοι.

@Air And King: Διαφωνώ ότι ο Jackson ήταν πιο γνωστός από τους Beatles. Σίγουρα αυτό μπορεί να το κρίνουν οι συνολικές πωλήσεις τους. Αλλά για εμένα ως Greatest δεν παίζει ρόλο το πόσο πουλάει κάποιος αφού εκεί δεν παίζει και τόσο ρόλο η μουσική όσο το πόσο θα σε προωθήσει η εταιρεία και τα media.Δυστυχώς έτσι είναι και αυτό ισχύει για όλους όσους έχουν μεγάλες πωλήσεις. Αν όμως το κριτήριο είναι η επιδραστικότητα τότε οι Beatles δεν έχουν αντίπαλο αφού δεν επηρεασαν μόνο σε σκηνική παρουσία αλλά και μουσικά πάνω από όλα, πολλά είδη μουσικής. Και μόνο που έφτασαν στο σημείο να διασκευάζουν κομμάτια τους τα ίδια τα είδωλά τους αυτό λέει πολλά για το impact τους.
rchos
Πιο δυσκολο ομως απλα να γραφεις μουσικη και στιχους παρα απλα να την ερμηνευεις.

apkat τι εννοεις εδω?

το θεμα με τον συγκεκριμενο τραγουδιστη,χορευτη,σοουμαν μα και τραγουδοποιο ειναι πως ακομη και τραγουδιστες που γενικοτερα δεν πολυασχολιοντουσαν με αυτο το ειδος τον συγκεκριμενο τον παραδεχονταν ως τον βασιλια.ο ανθρωπος ηταν κορυφη.σε ολα του.αναφερομαι μονο στα μουσικα φυσικα γτ στη ζωη του ηταν πολυ απλα αρρωστος.δεν ηταν κακος ανθρωπος οπως καποιοι αφηνουν να εννοηθει αντιθετα ηταν φοβερα καλος ανθρωπος απλα ψυχικα και σωματικα αρρωστος.
οσο για την μουσικη του και διαχρονικη ειναι(αν ειναι δυνατον να μην ειναι το billy jean ας πουμε διαχρονικο) και βαρυτητα εχει.δεν ηταν τραγουδιστης του τυπου εχεις ωραιο κ*λο θελω να σε...!εχει γραψει και κομματια τυπου we are the world,black or white,earth song.

τελος μια διορθωση.ο δισκος του 1995 history αν και ειχε λιγα νεα κομματια ηταν πολυ πολυ καλος.ουσιαστικα απο τοτε σταματησε να υπαρχει μουσικα αρα 15 χρονια και οχι 20 οπως αναφερθηκε.
apkat
QUOTE(rchos @ Jun 28 2009, 18:59 ) *
apkat τι εννοεις εδω?

Aν δεν κανω λαθος ο Τζακσον ηταν απλα ερμηνευτης των τραγουδιων του και οχι και συνθετης και στιχουργος.Αντιθετα οι Μπιτλς την συντριπτικη πλειοψηφεια των τραγουδιων τους τα ειχαν γραψει και τα ειχαν ερμηνευσει οι ιδιοι.

Entit:Το ψαξα τελικα και εκανα εν μερει λαθος.Εγραφε μουσικη και ο Τζακσον και μαλιστα τις περισσοτερες επιτυχιες του τις εχει γραψει ο ιδιος.Βεβαια δεν εγραφε αποκλειστικα αυτος τα τραγουδια αλλα και μονο οτι εχει γραψει αρκετα για μενα ειναι αρκετο οποτε αμεσως αμεσως το συγκεκριμενο επιχειρημα που ανεφερα δεν ισχυει.

Βεβαια στην συγκριση δεν αλλαζει η γνωμη μου αλλα σιγουρα για μενα ειναι ενα σημαντικο + για τον Τζακσον που δεν γνωριζα.
Alexmei
QUOTE (apkat @ Jun 28 2009, 19:40 ) *
Aν δεν κανω λαθος ο Τζακσον ηταν απλα ερμηνευτης των τραγουδιων του και οχι και συνθετης και στιχουργος.Αντιθετα οι Μπιτλς την συντριπτικη πλειοψηφεια των τραγουδιων τους τα ειχαν γραψει και τα ειχαν ερμηνευσει οι ιδιοι.

Τhe Thriller album:

1. Wanna be startin something - by Michael Jackson
2. Baby be mine - by Rod Temperton
3. The girl is mine - by Michael Jackson
4. Thriller - by Rod Tmperton
5. Beat it - by Michael Jackson
6. Billie Jean - by Michael Jackson

The Bad Album:

1. Bad - by Michael Jackson
2. The way you make me feel - by Michael Jackson
3. Speed demon - by Michael Jackson
4. Liberian Girl - by Michael Jackson
5. Another Part of me -by Michael Jackson
6. Dirty Diana - by Michael Jackson
7. Smooth Criminal - by Michael Jackson

The Dangerous Album
Jam - by Michael Jackson
In The Closet - by Michael Jackson
Remember the time - by Michael Jackson
Heal the world - by Michael Jackson
Black Or White - by Michael Jackson
Give in to me - by Michael Jackson
Dangerous - by Michael Jackson
Planet Earth - by Michael Jackson

Αυτά δεν είναι όλα τα κομμάτια που βρίσκονται σε κάθε δίσκο απλά τα σημαντικότερα που έχουν ακουστεί. Για το Thriller ίσως είναι το μόνο κομμάτι που είναι από τα πιο γνωστά του και δεν είναι δικό του, και πιστεύω αν το τραγουδούσε άλλος δεν θα ήταν τόσο καλό. Όπως βλέπετε τα πιο γνωστά του ο ίδιος τα έγραψε τα περισσότερα και έχω παραλείψει και μερικά δικά του και άλλων.
petrovic
Κάποιες παρατηρήσεις εκ του προχείρου:

1) όλοι παραδέχονται ότι οι προαναφερθέντες μουσικοί (Ελβις, Μπιτλς, Μάικλ Τζάκσον, εγώ βάζω και τους Πινκ Φλόιντ) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ και έχουν βεβαίως δίκιο
2) κάποιοι θεωρούν ότι η σύγκριση μεταξύ τους τους υποβιβάζει τελικά. Δε συμφωνώ με αυτό. Η σύγκριση Ντράζεν, Γκάλη, Σαμπόνις, Νοβίτσκι, Κούκοτς, Τζινόμπιλι δεν έχει τελειώσει ακόμα-ούτε πρόκειται- αλλά όλοι τους αναγνωρίζουν για θεούς του μπάσκετ, η μεταξύ τους σύγκριση δηλαδή δεν τους υποβιβάζει. Η σύγκριση γίνεται για να καταλάβουμε πέντε πράγματα καλύτερα.
3) Θεωρώ ότι μια "κρυμμένη" αιτία πίσω από τη διχογνωμία Μπιτλς-Τζάκσον είναι στο πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την "πραγματικά πολύ μεγάλη μουσική". Κάποιοι αξιολογούν ιδιαίτερα τη μουσική εκείνη που καταφέρνει να συνδέεται με ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές διεργασίες και αυτό τους στρέφει να τοποθετούν τους Μπιτλς ένα σκαλί παραπάνω. Κάποιοι θεωρούν ότι μια τέτοια αξιολόγηση δεν χρειάζεται ,όταν κρίνεται ένα έργο τέχνης, και για αυτό το λόγο δεν αναγνωρίζουν μια πρωτοκαθεδρία των Μπιτλς
4) Το ότι η μουσική των Μπιτλς συνδέεται με ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές μεταβολές-διεργασίες , καθώς και το ότι αυτό δε συνέβη στην περίπτωση του Τζάκσον, είναι, νομίζω, αντικειμενικές αλήθειες. οι Μπιτλς ήταν το πιο επιτυχημένο συγκρότημα που ανέδειξε η γενιά της αμφισβήτησης, η γενια του '60. Η μουσική,οι στίχοι και το συνολικό attitude τους ,(κυρίως του Λένον) εξέφρασε κάποια στοιχεία αυτής της αμφισβήτησης. Ο Τζάκσον πάλι είναι το μουσικό έμβλημα της δεκαετίας του '80: Πρόκειται για τη δεκαετία της αποκληθείσας "συντηρητικής αντεπανάστασης" : οι αμφισβητίες του '60 δε μπόρεσαν να εμβαθύνουν την διμέτωπη κριτική τους σε "υπαρκτό καπιταλισμό" και "υπαρκτό σοσιαλισμό" και πολιτικά ηττήθηκαν. Μετα τη μεταβατική δεκαετία του '70 οι συντηρητικοι πέρασαν στην επίθεση. Ο Ρίγκαν στην Αμερική και η Θάτσερ στην Αγγλία απεκατέστησαν την αξία της σφοδρότατα δοκιμασθείσας "επιχειρηματικότητας", διέλυσαν τα συνδικάτα και το εργατικό δίκαιο. Ιδεολογικά κήρυξαν με επιτυχία την αξία της ατομικότητας και του έξυπνου ωφελιμισμού, σε βάρος των συλλογικοτήτων και των αγώνων τους. Η υπέροχη, χορευτική , χαρούμενη και "ανέμελη" pop του Μάικλ Τζάκσον εξέφρασε τέλεια το ιδεολογικά κυρίαρχο κλίμα του '80.
5) Αυτή η σύνδεση πολιτικών -κοινωνικών και καλλιτεχνικών ρευμάτων γενικά αποφεύγεται γιατί είναι -μάλλον- δύσκολη και ευαίσθητη υποθεση. Προφανώς: η τέχνη δεν είναι πολιτική διαφώτιση και επομένως ποτέ ένα καλλιτεχνικό ρεύμα δε θα αντιπροσωπεύει τελείως "χοντροκομμένα" ένα πολιτικο-κοινωνικό ρεύμα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι υπαρχει μεταξύ τους σύνδεση, δηλαδή όσα έγραψα πιο πάνω νομίζω ότι δεν είναι βλακείες. Βεβαίως κάθε αντίρρηση δεκτή.
6) Εάν κάποιοι νιώθουν ότι λανθασμένα ερμήνευσα όσα έγραψαν μπορούν και πρέπει να με διορθώσουν
The Warlus
Για μένα χάθηκε ο τελευταίος μεγάλος και πραγματικός σταρ,είτε αυτό σημαίνει κάτι καλό είτε όχι.Ήταν,ίσως,αυτή την στιγμή ο μοναδικός καλλιτέχνης που μπορούσε με την μουσική του να περάσει μηνύματα.Εννοώ σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.Τώρα για την μουσική του,ήταν απίστευτος.Δεν έζησα στα 80s όπου όσοι έζησαν σίγουρα κάτι ξέρουν παραπάνω αλλά η παρακαταθήκη που άφησε είναι τεράστια.Πόσες και πόσες φορές δεν είχα χτυπήσει τα πόδια μου ή τους αστραγάλους μου μόνο και μόνο για να κάνω μία φιγούρα του...Ακόμα και σχοινί είχα βάλει αλλά δεν... rolleyes.gif
Όσον αφορά την ζωή του και την προσωπικότητα του θεωρώ πως ο τελευταίος που φταίει είναι ο ίδιος ο Jackson...

QUOTE(jimol34 @ Jun 28 2009, 18:21 ) *
Off topic αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Bruce θεωρείται ο καλύτερος μέταλ τραγουδιστής. Φωνάρα μεν αλλά υπήρχαν και άλλοι.

Αυτό δεν το έπιασα...Αλλά δεν είναι του παρόντος tongue.gif
Air and King
QUOTE(jimol34 @ Jun 28 2009, 18:21 ) *
@Air And King: Διαφωνώ ότι ο Jackson ήταν πιο γνωστός από τους Beatles. Σίγουρα αυτό μπορεί να το κρίνουν οι συνολικές πωλήσεις τους. Αλλά για εμένα ως Greatest δεν παίζει ρόλο το πόσο πουλάει κάποιος αφού εκεί δεν παίζει και τόσο ρόλο η μουσική όσο το πόσο θα σε προωθήσει η εταιρεία και τα media.Δυστυχώς έτσι είναι και αυτό ισχύει για όλους όσους έχουν μεγάλες πωλήσεις. Αν όμως το κριτήριο είναι η επιδραστικότητα τότε οι Beatles δεν έχουν αντίπαλο αφού δεν επηρεασαν μόνο σε σκηνική παρουσία αλλά και μουσικά πάνω από όλα, πολλά είδη μουσικής. Και μόνο που έφτασαν στο σημείο να διασκευάζουν κομμάτια τους τα ίδια τα είδωλά τους αυτό λέει πολλά για το impact τους.

Παντως δεν ανεφερα τιποτα για τις πωλησεις αλλα οτι ο Τζακσον ακουστηκε απο την Αφρικη μεχρι την Νοτια Αμερικη και γενικα σε ολα τα μερη της γης!Αυτο σε τετοιο βαθμο δεν το εφτασε ουτε ο Ελβις ουτε οι Μπιτλς!
Air and King
QUOTE(petrovic @ Jun 28 2009, 20:44 ) *
1) όλοι παραδέχονται ότι οι προαναφερθέντες μουσικοί (Ελβις, Μπιτλς, Μάικλ Τζάκσον, εγώ βάζω και τους Πινκ Φλόιντ) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ και έχουν βεβαίως δίκιο
2) κάποιοι θεωρούν ότι η σύγκριση μεταξύ τους τους υποβιβάζει τελικά. Δε συμφωνώ με αυτό. Η σύγκριση Ντράζεν, Γκάλη, Σαμπόνις, Νοβίτσκι, Κούκοτς, Τζινόμπιλι δεν έχει τελειώσει ακόμα-ούτε πρόκειται- αλλά όλοι τους αναγνωρίζουν για θεούς του μπάσκετ, η μεταξύ τους σύγκριση δηλαδή δεν τους υποβιβάζει. Η σύγκριση γίνεται για να καταλάβουμε πέντε πράγματα καλύτερα.

1)Προσθετω και Ρολλινγκ Στοουνς,Μαντονα,Ντορς.........
2)Οι συγκρισεις στον αθλητισμο ειναι διαφορετικες και καλως γινονται αλλα στην Μουσικη ειναι διαφορετικο γιατι παραδειγμα να συγκρινεις δυο παιχτες ειναι πιο ευκολο απο τα να συγκρινεις τραγουδηστες που τραγουδανε αλλα ειδη μουσικης με αλλο τροπο με αλλα οργανα.Ειναι πιο δυσκολο στην μουσικη να ειναι καποιος οσο το δυνατον αντικειμενικος απο οτι στο μπασκετ και γενικα στον αθλητισμο!

ΥΓ Για μενα Νοβιτσκι μετα ο Σαμπονις και μετα οι υπολοιποι.............................
C.P.3
Για μενα θα ειναι παντα μεσα στην καρδια μου....η μουσικη του αγγιζει την τελειοτητα για να μην πω πως την ξεπερναει...!! 77.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(apkat @ Jun 28 2009, 19:40 ) *

Entit:Το ψαξα τελικα και εκανα εν μερει λαθος.Εγραφε μουσικη και ο Τζακσον και μαλιστα τις περισσοτερες επιτυχιες του τις εχει γραψει ο ιδιος.Βεβαια δεν εγραφε αποκλειστικα αυτος τα τραγουδια αλλα και μονο οτι εχει γραψει αρκετα για μενα ειναι αρκετο οποτε αμεσως αμεσως το συγκεκριμενο επιχειρημα που ανεφερα δεν ισχυει.

Βεβαια στην συγκριση δεν αλλαζει η γνωμη μου αλλα σιγουρα για μενα ειναι ενα σημαντικο + για τον Τζακσον που δεν γνωριζα.

Δεν φτανει που δεν ξερεις να κνεις λει-απ, λες και ..........

Το we are the world, το εχει γραψει αυτος μαζι με τον Ριτσι.
Και μην μου πει κανεις οτι το imagine του Λενον ειναι καλυτερο.
dizzy_fingers
Εγώ...είμαι ο πρώτος από τους επόμενους 500 που θα στο πουν tongue.gif.
apkat
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 1 2009, 14:54 ) *
Δεν φτανει που δεν ξερεις να κνεις λει-απ, λες και ..........

Το we are the world, το εχει γραψει αυτος μαζι με τον Ριτσι.
Και μην μου πει κανεις οτι το imagine του Λενον ειναι καλυτερο.

Mωρε πολυ καλυτερο ειναι το imagine αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.

Ετσι κι αλλιως για μενα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο οτι εχει γραψει τις επιτυχιες του σε στυλ Beat it και billie jean παρα το we are the world που ειναι ενα απλο τραγουδακι μουσικα μιλωντας.Ο λογος της επιτυχιας αυτου του τραγουδιου ειναι οτι τραγουδαει η μικτη κοσμου της μουσικης.Σαν τραγουδι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 1 2009, 15:17 ) *
Εγώ...είμαι ο πρώτος από τους επόμενους 500 που θα στο πουν tongue.gif.

Εσυ δεν πιανεσαι γιατι εχεις πατριωτικους λογους να υποστηριζεις τον Λενον
λογω της γυναικας του. tongue.gif

QUOTE(apkat @ Jul 1 2009, 15:20 ) *
Mωρε πολυ καλυτερο ειναι το imagine αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.

Ετσι κι αλλιως για μενα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο οτι εχει γραψει τις επιτυχιες του σε στυλ Beat it και billie jean παρα το we are the world που ειναι ενα απλο τραγουδακι μουσικα μιλωντας.Ο λογος της επιτυχιας αυτου του τραγουδιου ειναι οτι τραγουδαει η μικτη κοσμου της μουσικης.Σαν τραγουδι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.

Δηλαδη το imagine τι το περιπλοκο εχει ρε αμπαλιξ???
Και αυτο απλο ειναι στην μελωδια του.
apkat
Μα δεν τα συγκρινα αυτα ta 2 ως προς την περιπλοκοτητα.Kαι για τον Λεννον το Imagine δεν δειχνει συνθετικο μεγαλειο.Για αλλους λογους το imagine ειναι πολυ μεγαλυτερο τραγουδι απο το we are the world.

Αυτο που ειπα ειναι οτι ο Τζακσον εχει γραψει πολυ καλυτερα και δυσκολα τραγουδια που θα μπορουσες να αναφερεις απο το we are the world.
dizzy_fingers
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 1 2009, 15:29 ) *
Εσυ δεν πιανεσαι γιατι εχεις πατριωτικους λογους να υποστηριζεις τον Λενον
λογω της γυναικας του. tongue.gif

Στην Ιαπωνία τρεφόμαστε με σκαθάρια, έχεις κανένα πρόβλημα? tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 1 2009, 15:37 ) *
Στην Ιαπωνία τρεφόμαστε με σκαθάρια, έχεις κανένα πρόβλημα? tongue.gif

Εγω δεν εχω προβλημα,
εσεις εχετε αφου τα τρωτε και μετα σας πιανει δυσκοιλια.
Γι'αυτο εχετε και σχιστα ματια........ tongue.gif
Alexmei
Ένα νέο που δεν θα σχολιάσω.

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_5349.html
dizzy_fingers
Δεν έχω λόγια...
Flash
Λίγο πολύ νομίζω ότι όλοι όσοι δεν είμασταν προκατειλημμένοι θετικά ή αρνητικά υπέρ του MJ είχαμε πάντα αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μας, όπως φυσικά και το ενδεχόμενο να ήταν ένοχος και τα χρήματα του να ήταν η πραγματική αιτία της μη καταδίκης του.

Ακόμα και τώρα όμως ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Με μια γρήγορη έρευνα στο net μόνο forums και blogs μπόρεσα να βρω τα οποία επιβεβαιώνουν τη μαρτυρία.

Αν έτσι συνέβησαν τα πράγματα, είναι βέβαιο ότι αυτό το συμβάν θα έδρασε καταλυτικά στην επιδείνωση της έτσι κι αλλιώς εύθραυστης ψυχοπαθολόγιας του και στέρησε τον ίδιο και τον κόσμο από πολλά δημιουργικά χρόνια...
gallistis
QUOTE(Alexmei @ Jul 5 2009, 12:19 ) *

αν ισχυει και του εκανε τετοιο σκηνικο,ενα πραγμα θελει.κρεμασμα στη πλατεια συνταγματος που λεει και ο αλεφαντος. αλλα ποτε δε ξερεις τι κρυβει το μυαλο του καθενος
Alexmei
QUOTE (Flash @ Jul 5 2009, 12:42 ) *
Λίγο πολύ νομίζω ότι όλοι όσοι δεν είμασταν προκατειλημμένοι θετικά ή αρνητικά υπέρ του MJ είχαμε πάντα αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μας, όπως φυσικά και το ενδεχόμενο να ήταν ένοχος και τα χρήματα του να ήταν η πραγματική αιτία της μη καταδίκης του.

Ακόμα και τώρα όμως ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Με μια γρήγορη έρευνα στο net μόνο forums και blogs μπόρεσα να βρω τα οποία επιβεβαιώνουν τη μαρτυρία.

Αν έτσι συνέβησαν τα πράγματα, είναι βέβαιο ότι αυτό το συμβάν θα έδρασε καταλυτικά στην επιδείνωση της έτσι κι αλλιώς εύθραυστης ψυχοπαθολόγιας του και στέρησε τον ίδιο και τον κόσμο από πολλά δημιουργικά χρόνια...

από όσο ξέρω το τροκτικό το πήρε από κάποια εφημερίδα αλλα δεν νομίζω να είναι σοβαρή εφημερίδα σωστά;
Έτσι και αλλιώς νομίζω πως αυτό είναι το παιδί που "είχε καρκίνο" και γι αυτό το λόγο πηγε στην Neverland για να περάσει καλά στα τελευταία του. Μπορεί να είναι και αυτός περίπτωση που έχουν καρκίνο και ζουν 16 χρόνια ακόμα; και όχι τπτ τον είχε πανω στην ανάπτυξη υποτίθεται.
gallistis
QUOTE(Alexmei @ Jul 5 2009, 12:50 ) *
Μπορεί να είναι και αυτός περίπτωση που έχουν καρκίνο και ζουν 16 χρόνια ακόμα; και όχι τπτ τον είχε πανω στην ανάπτυξη υποτίθεται.

εδω υπαρχουν ανθρωποι που εχουν hiv 18 χρονια και ζουν ακομη...και αλλοι με σκληρυνση κατα πλακας 20 χρονια και ζουν πλουσιοπαροχα.μηπως πρεπει να μας προβληματιζουν τετοιες ιστοριες και να ειμαστε επιφυλακτικοι?
dizzy_fingers
Η αλήθεια είναι πως όντως αρχίζει και μυρίζει λίγο hoax η ατμόσφαιρα μετά από λίγο ψάξιμο....

Θα περιμένουμε.
Alexmei
το troktiko όμως σχεδόν πάντα είναι έγκαιρο, εξάλλου γι αυτόν το λόγο το ανέβασα. Επίσης το ότι δεν το έδειξαν πολλές άλλες πηγές που είναι πιο γνωστές δεν μου λέει κάτι, επειδή ίσως να μην θέλουν να βγαλουν τον MJ μη-παιδεραστή που τόσα χρόνια κατηγορούσαν και διέρευσε σε ερασιτέχνες bloggers. Είναι και αυτό μια θεωρία.
dizzy_fingers
Δε μπορούν να μη δημοσιεύσουν αυτήν την είδηση τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, είναι πολύ σημαντική για να μην το κάνουν. Και το τρωκτικό δεν είναι ειδησεογραφικό site αλλά προσωπικό blog, επομένως είναι πάντα πιθανό να κάνει κάποιο λάθος.

Πιστεύω πως είναι καλό να περιμένουμε στην παρούσα φάση, δε νομίζω να πάρει πάνω από 1-2 μέρες προτού οι πραγματικοί ρεπόρτερ πάρουν πρέφα τη (μη)φήμη και κάνουν κάποια έρευνα για το αν όντως ειπώθηκαν αυτά τα λόγια από τον Τσάντλερ.
Air and King
QUOTE(Alexmei @ Jul 5 2009, 12:19 ) *

Ειχα αμφιβολια για αυτο οπως και πολλοι ανθρωποι.Πολλες φορες οι Σταρ την πατανε και γινονται θυματα ανθρωπων που ξαφνικα βρισκουν την ευκαιρια να τους συκοφαντησουν για να φτιαξουν την ζωη τους.Ενα προσφατο παραδειγμα η κοπελα (που υποτειθεται) βιασε ο Κομπι Μπραιαντ πριν μερικα χρονια.
Τελος παντων σημασια εχει οτι τωρα ειναι αργα που το θυμηθηκε το παιδι να το πει!
Ντροπη παντως αυτα τα πραγματα δεν λεγονται ειδικα οταν μιλαμε για παιδοφηλια!Κρεμαλα θελει ο Πατερας αν ολα αυτα οντως ισχυουν!
The Warlus
Τελικά αύριο η σωρός του θα μπει στο Staples Center;Και αν ναι,θα υπάρξει κάποια μετάδοση κτλ;
Archigos
QUOTE(J-Kas34 @ Jul 6 2009, 15:05 ) *
Τελικά αύριο η σωρός του θα μπει στο Staples Center;Και αν ναι,θα υπάρξει κάποια μετάδοση κτλ;

Νομιζω το Σταρ η μπορεις να βαλεις CNN
Air Kef
Περιττό να πω για τις φήμες που (όχι απλά) κυκλοφορούν και θέλουν τον Μαικλ να σηκώνεται απο το φέρετρο ή κάτι παρόμοιο.

Το μόνο κακό σε τέτοια περίπτωση, είναι ότι έχουμε ήδη 15 καταγεγραμμένες αυτοκτονίες, όχι ότι φταίει ο Τζάκσον δηλαδή που έχουμε τέτοιες κοινωνίες, αλλά τέλος παντων.

Τι ώρα ειναι αυτό το memorial service?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ Jul 6 2009, 23:55 ) *
Περιττό να πω για τις φήμες που (όχι απλά) κυκλοφορούν και θέλουν τον Μαικλ να σηκώνεται απο το φέρετρο ή κάτι παρόμοιο.

Το μόνο κακό σε τέτοια περίπτωση, είναι ότι έχουμε ήδη 15 καταγεγραμμένες αυτοκτονίες, όχι ότι φταίει ο Τζάκσον δηλαδή που έχουμε τέτοιες κοινωνίες, αλλά τέλος παντων.

Τι ώρα ειναι αυτό το memorial service?

Α ρε και να σηκωθει και να αρχισει να χορευει το smooth criminal
τι εχει να γινει.................
MaJesty23
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 7 2009, 01:10 ) *

smiley.gif απιστευτη άτακα!!!!
gallistis
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 7 2009, 01:10 ) *

φαντασου να γινει οπως στο βιντεοκλιπ του thriller.η ζωη συναντα τη τεχνη
Alexmei
ακούσατε τι είπε ο Magic Johnson στη τελετή;

Είπε: '' O Michael με έκανε καλύτερο point guard όταν τον έβλεπα να χορεύει, με πόση συγκέντρωση και πάθος τα έκανε."
CAMPEON
Οταν τα λεει αυτα ενας τοσο μεγαλος αθλητης σαν τον Ματζικ τοτε αποκταν ακομα μεγαλυτερη αξια τα λογια αυτα!!!
Air and King
Ο Ματζικ ηταν πολυ δεμενος με την οικογενεια Τζακσον.Αν θυμαστε ο Ματζικ(οπως και ο Τζορνταν) ειχε παιξει σε ενα Βιντεοκλιπ του Phenom Μαικλ Τζακσον.
O Κομπι Μπραιαντ και ο Ματζικ Τζονσον ειπαν λιγα λογια για τον Μαικλ Τζακσον στην τελετη στο Στειπλς Σεντερ.
RIP to the Greatest............

http://www.youtube.com/watch?v=gNvKkjjESDY...feature=related
morrison
Michael Joseph Jackson (August 29, 1958 – June 25, 2009)

Δυο χρονια χωρις τον Μαικλ Τζακσον.
Ενα απο τα μεγαλυτερα μουσικα φαινομενα της ιστοριας που ηλεκτρισε ολο το κοσμο στη ζωη και στο θανατο του....
Dwyane ''the flash'' Wade
τεραστιος καλλιτεχνης...απλα!!αλλαξε εντελως την μουσικη με το περασμα του...ακομα και μετα τον θανατο του...
michaeljackson.gr
Καλησπερα παιδια

ειμαι ο διοργανωτης των event για την Ελληνικη Κοινοτητα Michael Jackson. Στις 22 Ιουνιου, στο φετινο μας ετησιο meeting, το basket, η αγαπη των παιχτων του NBA αλλα και των street αθλητων για τον Michael αλλα και το ενδιαφερον του ιδιου για την urban κουλτουρα και το μπασκετ, ενωνονται με αφορμη το τραγουδι/video "JAM" σε ενα πολυ προσεγμενο fan event που θα συνδιασει το street χορο με τη μουσικη του MJ. Ψαχνουμε να βρουμε παιδια που ασχολουνται με tricks με μπαλες και να συνδιαζουν αυτα με street rnb/hip hop χορο για να παρουσιασουν ενα πολυ μικρο show μεσα στη βραδια. Eνα παραδειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=R3RaTr10JQc

Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου στο mjathensflashmob@gmail.com

ευχαριστω πολυ!

Τασος

_________

Μichael Jackson Αφιέρωμα, Παρασκευή 22 Ιουνίου, Θέατρο Δίπυλον

21:00 | Θέατρο Δίπυλον, Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλ 2 (Ηλεκτρικός Θησείο)

Σας προσκαλούμε στο μεγαλύτερο μέχρι σήμερα χορευτικό meeting αφιερωμένο στον Βασιλιά της Ποπ!Το φετινό αφιέρωμα της Michael Jackson Κοινότητας "Thrill Athens (michaeljackson.gr)", θα φιλοξενηθεί στον χώρο της "λευκής αίθουσας" του θεάτρου Δίπυλον στην Αθήνα (http://dipilon.com/html%20files/whiteroom_001.htm) και αποτελεί την απόλυτη εκδήλωση θαυμασμού και παραδοχής - καλλιτεχνών και ανθρώπων κάθε ηλικίας - για την συνεισφορά του Michael Jackson στη διαμόρφωση της σημερινής Ποπ κουλτούρας και του σύγχρονου Hip Hop/RNB ήχου και χορού. http://www.facebook.com/events/336635736396450/

• Γιατί να είσαι εκεί!

Σε μια εκδήλωση πολύ διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην κίνηση και τη μουσική του Michael ως επιδραστικό μέσο επικοινωνίας στην Ποπ σκηνή, τη μουσική βιομηχανία, το χορό του δρόμου και την καθημερινή mainstream κουλτούρα, με τον ΜJ ως αναγνωρίσιμο σύμβολο, παιδική μας ανάμνηση, καλλιτεχνική επιρροή ή πρότυπο.

Με καπέλο, αυτοσχέδια κουστούμια, άσπρες κάλτσες και παπούτσια, για ένα βράδυ, όσοι θυμόμαστε την εικόνα μας μπροστά από ένα καθρέφτη προσπαθώντας να τον μιμηθούμε, μεταφέρουμε και παραδίδουμε τον ΜJ ως κληροδότημα σε μια νέα γενιά, με τον ίδιο τρόπο που οι γονείς μας μας παρέδωσαν τους Beatles και τον Elvis.

Πάνω απ' όλα, γιορτάζουμε τον "δικό σου και δικό μου Michael", το χορό και τη μουσική του ως κοινωνικό "σημείο αναφοράς", τις ατομικές και κοινές αναμνήσεις και εμπειρίες, που το έργο του με ένα ανεξήγητα φυσικό τρόπο μας δημιούργησε!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

�▬▬▬▬▬▬▬

• Τι είναι το Michael Jackson - Dance Off;

Το event θα φιλοξενήσει και το πρώτο επίσημο Μichael Jackson Battle. Με αφορμή αυτό, καλούμε σχολές χορού, ομάδες, χορευτές του δρόμου, καλλιτέχνες και νέους κάθε ηλικίας που η κίνηση και μουσική τους έχει επιρρεαστεί από τον Michael Jackson, να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι (Battle) ή εκτός (ως guest), παρουσιάζοντας στο τεράστιο dancefloor της λευκής αίθουσας ένα δικό τους πρόγραμμα που θα περιέχει μουσική (ή και κινήσεις του Michael). Για περισσότερα: email στο mjathensflashmob@gmail.com (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας)

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού (Βattle):

1) Ατομικές συμμετοχές σε (αυθεντικές) χορογραφίες και κινήσεις Michael Jackson, με μουσική έως δύο λεπτά. Αν ο διαγωνιζόμενος έχει έτοιμο πρόγραμμα και δικό του remix ή μονταρισμένο μουσικό κομμάτι, μπορεί να το εκτελέσει με αυτό τον τρόπο, αλλιώς αυτοσχεδιάζει πάνω στη μίξη του DJ.

2) Ατομικές συμμετοχές με μουσική Michael Jackson (έτοιμο προγραμμα ή αυτοσχεδιασμός) με οποιοδήποτε στυλ και είδος χορού επιλέξει ο διαγωνιζόμενος (hip hop - street b-boying/ popping, locking κλπ).

3) Ότι ισχύει στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, αλλά για crews και ομάδες.

Οι ημιτελικοί και ο τελικός πραγματοποιούνται με διάρκεια 4 λεπτών και σε μορφή Battle 1 Vs 1. Ο νικητής αναδεικνύεται από συνδιασμό ψηφοφορίας των κριτών (χορογράφοι και χορευτές) και επιλογής του κοινού.

Η συμμετοχή (ατομικά ή ως ομάδες/crew) είναι δωρεάν και μπορεί να παρέχει σημαντική προβολή για την ομάδα/σχολή που επιλέγει να λάβει μέρος, μέσα από μεγάλες χορηγίες επικοινωνίας και εκτενές promo σε έντυπα Μέσα, αναφορές σε τηλέοπτικά προγράμματα και Social Media. Τα έπαθλα της βραδιά περιλαμβανουν μέχρι στιγμής υποτροφίες χορού απο τη σχολη χορου Street Shadows (30 ώρες στον πρώτο νικητή, 20 στον δεύτερο), δωρεαν επαγγελματικες φωτογραφίσεις για τους πρωτους νικητές (φωτογράφος Anthony David) και πολλά ακόμα.

�▬▬▬▬▬▬▬

• Eκδηλώσεις/ Προσφορά σε φιλανθρωπικό σκοπό

Περισσότερα για τα βραβεία των νικητών και τις συμμετοχές καλλιτεχνών σύντομα! Στην παρουσίαση της βραδιά θα είναι οι Steve Original (Steve Neworldmusic - club W) και DJCoke. Μαζί τους, DJ'S & MC'S της Ελληνικής HIP HOP/RNB σκηνής θα μιξάρουν ζωντανά αγαπημένα τραγούδια του Bασιλιά της Ποπ!... Τι άλλο;

EKΘΕΣΕΙΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (επίσημα δώρα)
APPETIZER SCREENINGS απο νωρίς στη μεγάλη οθόνη της λευκής αίθουσας

και περισσότερα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες!

Συνδέοντας το ανθρωπιστικό έργο του Michael Jackson και την αγάπη του για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών όλου του κόσμου, την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνουν τα μέλη μας για θέματα που σχετίζονται με το παιδί και με το ύφος και χαρακτήρα των εκδηλώσεών μας, πρόκειται να διαθέσουμε μέρος των εσόδων της βραδιάς σε φιλανθρωπικό σκοπό. Περισσότερα πολύ σύντομα.

�▬▬▬▬▬▬▬

• Ποίοι είμαστε;

Όταν το Thrill Athens δημιούργησε το 2009 την πρώτη και μεγαλύτερη εκδήλωση για τον Michael Jackson στην Ελλάδα, τόνισε πως δεν ακολουθεί την απολύτα προβλέψιμη πλέον - για πολλούς καλλιτέχνες - μόδα "μεταθανάτιων αφιερωμάτων" με ευκαιριακό χαρακτήρα. Και κράτησε την υπόσχεση του. Πέρα από μια απλή ομάδα χορού, το Thrill Athens αποτελεί τη μεγαλύτερη ενεργή κοινότητα θαυμαστών του Michael Jackson στην Ελλάδα, που από το 2009 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται (κυρίως στην Αθήνα) διοργανώνοντας θεματικά παρτυ, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορευτικά event!

Με πάνω από 500 συμμετοχές σε χορευτικά flash mob και μέσα από εβδομαδιαία μαθήματα χορού στα όποια διδάσκουμε τις χορογραφίες του Michael - σε παιδιά κάθε ηλικίας (από 6 ετών), γονείς και φαν του Bασιλιά της Ποπ- αποτελέσαμε την πρώτη ομάδα χορού που έφερε στη χώρα μας τα χορευτικά flash mob σε δρόμους και κεντρικά σημεία της Αθηνάς, ξαφνιάζοντας μέσα από αυτά τους περαστικούς και ενώνοντας τους συμμετέχοντες σε ενα κοινό σκοπό με θετική ενεργεία!

Μέχρι στιγμής, έχουμε συνεργαστεί με τoυς: Sony Music Hellas, Sony Pictures, Universal Music, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Pepsico, MAD tv, MAD radio, Fame Studio (ΑΝΤ1), CD Media και Τhe Mall Athens, έχουμε φιλοξενηθεί στις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων όπως η Real News, Athens News, το Bήμα, i-Tech4u, FAQ, LIFO και MAX και δημοσιεύσεις των troktiko.gr, star.gr, mediasoup.gr, zougla.gr, athens.dailysecret.com.

Μπορεί να μας έχετε δεί στα MEGA (Πρωινό Μου), STAR και MAD ενώ έχουμε χορέψει στα MAD Fanatics (Tεχνόπολις), Gagarin 205 και σε πλατείες της πόλης με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα έχουμε προβάλει τις ενέργειες και το έργο των: Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), Εθνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, του Κέντρου Προώθησης Ένταξης Προσφύγων "Πυξίδα" και της Σχολής Νοηματικής Γλώσσας "Κρατύλος"

Δείτε videos από προηγούμενα event του Thrill Athens :

http://www.youtube.com/watch?v=F0Rl-Jq0ZoA
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2028020260350
http://www.youtube.com/watch?v=QEVeYXoBQrw...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3MB6slUrENY...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YUvdUW4OKjI
http://www.youtube.com/watch?v=cUoVhPy0e9c
http://www.youtube.com/watch?v=1aJ-lfPCLIo

Φωτογραφίες http://www.facebook.com/media/albums/?id=176287831645
Facebook: http://www.facebook.com/michaeljacksongr
Twitter: @thrillathens, #mjgrbattle

Web: http://www.michaeljackson.gr/
Email: mjathensflashmob@gmail.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.