Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Houston Rockets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
liolias
Δυστυχως σημερα ο Βασιλης παλι... γυαλισε τον παγκο.. Παρολα αυτα οι Χιουστον κερδισαν τους Μπουλς με 31 ποντους απο Tmac!!

QUOTE(NBAholic @ Jan 8 2007, 06:03 PM) *
ΥΓ2. Τουλάχιστον, δε θα πάει Τορόντο!

Βασιλη ελα στο Τοροντο να βουλιαξουμε το αεροδρομειο! biggrin.gif
Keyser_Soze
Τι απίστευτη σούπα ήταν το ματς;;;; Ρε γαμώ την ατυχία μας... κάθε μέρα έχει 1-2 παιχνίδια που τελειώνουν με 240 πόντους τουλάχιστον, πως τα καταφέρνουν και δείχνουν τις μούφες, δε μπορώ να καταλάβω... Θέλουμε Φίνιξ και Γουίζαρντς ΤΩΡΑ!!!
liolias
Ο Σπανουλης παλι μαγεψε... 2 φαουλ σε 2 λεπτα.....
Keyser_Soze
V-Span for MVP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
Pierce
φιλε αρκαδιε καλο θα ηταν να προσεχεις λιιιγο τους χαρακτηρισμους σου γιατι παρα εισαι προκλητικος,και μιλαω γενικα και οχι για το συγκεκριμενο ποστ...
Alexmei
QUOTE(liolias @ Jan 12 2007, 10:39 PM) *
Ο Σπανουλης παλι μαγεψε... 2 φαουλ σε 2 λεπτα.....

τουλάχιστον θα λέει ότι έπαιξε ενάντια στον Kobe.... tongue.gif
Air Kef
Αρκάδιε θα στο πρότεινα και γω αυτο.Όπως και να μειωσεις τις ειρωνειες-προκλησεις σου..
morfi
QUOTE(Arkadios @ Jan 13 2007, 12:02 AM) *
Ελα πισω ρε, καθεσαι κ χαραμιζεσαι με τους βλακες στις ΗΠΑ.

Βλακες γιατι δεν παιζει 30 λεπτα και του τρωει τη θεση ο ραφερ αλστον ε ?
Air Kef
Απλα στο προτεινω.
Αν γουστάρεις σε καθε ποστ σου να προκαλεις και να ειρωνεύεσαι,λογαριασμος δικος σου.Ως μεγαλύτερος θα ξερεις καλύτερα,πως ο καθενας ειναι υπεύθυνος για τις πραξεις του και δεχεται τις οποιες συνεπειες φερουν.

Τους χαρακτηρησες βλάκες,όμως δν απαντας στον μορφη που σε ρωτάει κατι..
Keyser_Soze
Ευτυχώς που είσαι εσύ εδώ ρε Αρκάδιε αποριολύτη. Δε ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα. Να 'σαι καλά!!

Μια ερώτηση ακόμα: Γιατί δεν δημιουργείς ένα νέο τόπικ με τίτλο, Αρκάδιος ο Αποριολύτης, για να ρωτάμε ότι γουστάρουμε και να μας απαντάς; Για σκέψου το...
Keyser_Soze
Εγώ δεν χαλάστηκα καθόλου. Εσύ πιστεύεις ότι απλά αυτό έκανες; Απλά έλυσες μια απορία επειδή σου ζητήθηκε; Έτσι υπέθεσα κι εγώ ότι αν σου έλεγα με τη σειρά μου ότι το ύφος σου είναι ειρωνικό και προκλητικό και να προσέχεις πως μιλάς, εσύ θα μου απάνταγες με το cliche πλέον "μάλιστα κύριε καλέ σερίφη, keyser_soze". Οπότε κι εγώ σου μίλησα στη γλώσσα σου. Αλλά μάλλον ούτε εσένα σου αρέσει να σου μιλάνε σαρκαστικά. Οπότε συγνώμη κύριε καλέ χωροφύλαξ, Αρκάδιε.
liolias
QUOTE(morfi @ Jan 16 2007, 01:27 AM) *
Βλακες γιατι δεν παιζει 30 λεπτα και του τρωει τη θεση ο ραφερ αλστον ε ?

Αφου περασε απο το Τοροντο ο ανθρωπος.... biggrin.gif
dizzy_fingers
Τον συμπαθούσα από τότε πάντως τον skip 2 my loo. Δεν ξέρω, ίσως λόγω του streetball background του...
NBAholic
Εγώ για τον ίδιο λόγο τον αντιπαθούσα. Δεν τον θεωρώ παίχτη που αξίζει τόσα λεπτά συμμετοχής. Ιδίως αμυντικά, όπου είναι δράμα, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα του ΝΒΑ.
Alexmei
ξέρατε ότι ο Μουτόμπο, απέχει μόλις 2 κοψίματα από την πρώτη θέση στην ιστορία; έχει 3.189 κοψίματα και ο Χακίμ Ολουαζόουν ( στους Ρόκετς και αυτός) έχει 3.191 .... πάμε ρε Μουντόμπο να γράψεις κι άλλη ιστορία!!!

( έχει το ρεκόρ των 31 κοψιμάτων σε 5 αγώνες!!!) 77.gif

morfi
QUOTE(Arkadios @ Jan 16 2007, 06:00 AM) *
Οχι, βλακες (μαλλον βλακας, αφου ειναι ενας ο υπευθυνος) γιατι δεν χρησιμοποιει το βασικο γκαρντ της δευτεραθλητριας κοσμου που νικησε τα παιδακια της Τιμ Γιου Ες Ει. Οκ κυριε Ερ Κεφ? Λυσαμε την απορια σου?

E μαντεψε λοιπον... ο βασικος γκαρντ της δευτεραθλητριας κοσμου δεν μπορει να παιξει στο ΝΒΑ ! Εχει πεταξει οτι ευκαιριες του εχουν δωθει και κανει το ενα λαθος μετα το αλλο ενω στατιστικως βρισκεται σχετικα ψηλα σε αυτη τη κατηγορια...
Διαφωνεις με κατι απο αυτα που λεω ?

Και οσο για τα παιδακια της Team USA ο σπανουλης δεν θα γινει ποτε παγκοσμιος πρωταθλητης οπως ο wade. Και στο ΝΒΑ εχει φανει ποιος ειναι παιδακι και ποιος οχι...
Pierce
QUOTE(Alexmei @ Jan 16 2007, 06:31 PM) *
ξέρατε ότι ο Μουτόμπο, απέχει μόλις 2 κοψίματα από την πρώτη θέση στην ιστορία; έχει 3.189 κοψίματα και ο Χακίμ Ολουαζόουν ( στους Ρόκετς και αυτός) έχει 3.191 .... πάμε ρε Μουντόμπο να γράψεις κι άλλη ιστορία!!!
( έχει το ρεκόρ των 31 κοψιμάτων σε 5 αγώνες!!!) 77.gif

ο μουτομπο (3.191)πλεον περασε τον τζαμπαρ σε κοψιματα (3.189) και μπροστα του ειναι μονο ο χακιμ δε ντριμ ο οποιος απεχει παρα πολυ. νομιζω πανω απο 500 κοψιματα
NBAholic
ο μουτομπο (3.191)πλεον περασε τον τζαμπαρ σε κοψιματα (3.189) και μπροστα του ειναι μονο ο χακιμ δε ντριμ ο οποιος απεχει παρα πολυ. νομιζω πανω απο 500 κοψιματα

Ναι, έχει κάπου 3.830. Ο Τζαμπάρ έχει κάπου 4.200-4.500, αλλά να μην τα ξαναλέμε...

( έχει το ρεκόρ των 31 κοψιμάτων σε 5 αγώνες!!!)

Καλύτερα να πεις "επίδοση", γιατί αλλιώς φαίνεται ότι είναι η καλύτερη επίδοση στην ιστορία.

Οσο για τα στατιστικα, στο ΝΒΑ ολοι νοιαζονται ΜΟΝΟ για τα στατιστικα, δεν μπορω να καταλαβω αυτη την στατιστικομανια.

Παρότι εν μέρει συμφωνώ με αυτό, δεν αναιρείται αυτή η αδυναμία του.
Τι διαφορά άλλωστε θα έκανε το να μην καταγράφονταν στατιστικά για τα λάθη ή για οτιδήποτε; Τα στατιστικά υποτίθεται πως σε βοηθούν, ιδίως αν ξέρεις πότε και πόσο να τα χρησιμοποιείς.

να πουμε για τον 33χρονο ρουκι?

Ahem...No!
Pierce
να πουμε για τον 33χρονο ρουκι? laugh.gif
Alexmei
QUOTE(NBAholic @ Jan 16 2007, 06:53 PM) *
Ναι, έχει κάπου 3.830. Ο Τζαμπάρ έχει κάπου 4.200-4.500, αλλά να μην τα ξαναλέμε...

ξέρουμε... smile.gif

συγγνώμη λάθος πληροφορία...
morfi
QUOTE(Arkadios @ Jan 16 2007, 06:47 PM) *
Πακοσμιοι πρωταθλητες ειναι ο Γκασολ, Ναβαρρο, Καρμπαχοθα και τα αλλα παιδια της Εθνικης Ισπανιας και δεν ειναι ο Wade, ουτε κανενα αλλο Αμερικανακι.

Ουτε και κανενας ελληνας ομως ε ?
Σε εθνικο επιπεδο ισως αλλα ειτε σου αρεσει ειτε οχι στο γηπεδο των χιτ το μπανερ γραφει world champions και ο γουειντ φοραει το δαχτυλιδι...

Ετσι κ αλλιως εγω δεν ειχα, ουτε εχω (ουτε καν ο ιδιος ο Σπανουλης) την αξιωση να παιζει στη θεση του Wade αλλα να παιζει κανενα δεκαλεπτο στους Ροκετς.

Οταν καθε λεπτο κανει και λαθος συνεχιζεις να πιστευεις οτι θα επρεπε να παιζει παραπανω ?

Οσο για τα στατιστικα, στο ΝΒΑ ολοι νοιαζονται ΜΟΝΟ για τα στατιστικα, δεν μπορω να καταλαβω αυτη την στατιστικομανια.

Μιλας γενικα... Στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορεις να αναιρεσεις αυτα που ειπε για τα λαθη ?

Κ αν δεν μπορει να παιξει ο Σπανουλης στο ΝΒΑ οπως λες, καταληγεις στο ιδιο συμπερασμα με μενα, να σηκωθει να ερθει πισω.

Δεν ερχομαι σε κανενως τα λογια... Να κανει οτι θελει, δεν με ενδιαφερει καθολου...
morfi
QUOTE(Arkadios @ Jan 16 2007, 07:27 PM) *
Οι Ελληνες εδειξαν τα αρ$^*()% τους στον αγωνα Ελλαδα-Τιμ Γιου Ες Ει. Και τους κερδισαν και τερματισαν ψηλοτερα.

Οπως τα δειχνει τωρα και ο λεμπρον στον σπανουλη...
Και τι κριμα... δεν κρατησαν τιποτα για τον τελικο ε ?

Επειδη το γραφει το μπαννερ στο γηπεδο σημαινει οτι ειναι?

Η απαντηση ειναι "ναι" .

Τελειως αμερικανικη λογικη.

Οπως και ελληνικη λογικη ειναι να αποκαλουμε βλακα καποιον ο οποιος ξερει να κανει πολυ καλα τη δουλεια του της οποιας φαινονται τα αποτελεσματα αλλα δεν βαζει μεσα εναν παικτη ο οποιος μεχρι τωρα εχει δειξει οτι δεν το αξιζει... αυτος ο παικτης τυχαινει να ειναι ελληνας...
Anaz
Ηοlic επειδη δεν καταλαβα μπορεις να ξαναεξηγησεις αυτο που αφορα τα κοψίματα?δηλαδη το αρθρο της μπασκετnews που αναδημοσιευσε το σπορ24 και λέει ακριβως αυτο που λέει και ο αλεξμέι δεν ισχύει??
Eπισης το αρθρο γράφει:
Ο ίδιος είχε κάνει 31 κοψίματα, τα περισσότερα σε μια σειρά 5 αγώνων.
Αυτο δεν ειναι ρεκόρ??
kyklotron
tin efage omws apo tous dallas 96-109 oi 45 pontoi tou mc grady den ftanan 30 o nov.
liolias
Τι μας νοιαζει για το Χιουστον ρε!!! O Tmac ειναι εδω!!! 45 ποναλακια οπως παλια!!!
jjc
QUOTE(liolias @ Jan 17 2007, 04:23 PM) *
Τι μας νοιαζει για το Χιουστον ρε!!! O Tmac ειναι εδω!!! 45 ποναλακια οπως παλια!!!

Ετσι και εγω T-Mac. Για το Χιουστον δε με νοιαζει, αλλη ειναι η αρρωστια μου
liolias
QUOTE(jjc @ Jan 17 2007, 08:26 PM) *
Ετσι και εγω T-Mac. Για το Χιουστον δε με νοιαζει, αλλη ειναι η αρρωστια μου

Μη φωβασε! Ειπαμε..αρχισε η αντεπιθεση...
NBAholic
Ηοlic επειδη δεν καταλαβα μπορεις να ξαναεξηγησεις αυτο που αφορα τα κοψίματα?δηλαδη το αρθρο της μπασκετnews που αναδημοσιευσε το σπορ24 και λέει ακριβως αυτο που λέει και ο αλεξμέι δεν ισχύει??

Διάβασα κι εγώ το άρθρο.
Καταρχάς, για τα κοψίματα σε 5 παιχνίδια, όπως το γράφει ο Άλεξ, μοιάζει σα να λέει ότι ο Μουτόμπο έχει το ρεκόρ των περισσότερων κοψιμάτων εντός 5 σερί παιχνιδιών γενικώς στο ΝΒΑ, ενώ στην πραγματικότητα μιλάμε για το ρεκόρ μιας σειράς πλέι οφ 5 παιχνιδιών (νομίζω αυτή του '94, που έκαναν οι Νάγγετς το χουνέρι στος Σόνικς).
Για τα all-time κοψίματα, δεν αληθεύει ότι ο Χακίμ κινδυνεύει. Ο Μουτόμπο μόλις πέρασε τα καταγεγραμμένα κοψίματα του Καρίμ, αλλά για τον Ολάζουον θέλει πάνω από 600 και κατά 99,99% δε θα τον προλάβει.
Pierce
o πρωην 33 χρονος rookie tongue.gif ντικεμπε βγηκε και τα εχωσε
Ο μεγαλύτερος παίκτης του ΝΒΑ αποφάσισε να αναλάβει δράση. "Φτάνει με την ηλικία μου" είπε ο Ντικέμπε Μουτόμπο, που σκέφτεται να μιλήσει και στον Ντέιβιντ Στερν! Ο 40χρονος σέντερ δήλωσε πως έχει βαρεθεί να ακούει χιομοριστικα σχόλια σε σχέση με την ηλικία του. Είναι οι ίδιες ατάκες που τον συνοδεύουν από τα χρόνια του στο Τζόρτζταουν, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά το πρόβλημα που είχε ο Μουτόμπο είναι οι φήμες που τον θέλουν να είναι μεγαλύτερος από ότι πραγματικά δηλώνει.

"Η γυναίκα μου είπε πριν λίγες ημέρες: Γλυκιές μου, πιστεύω ότι αυτό το αστείο με την ηλικία σου έχει πάει πολύ μακριά και πρέπει να σταματήσει. Υπάρχει ένας τρόπος για να πεις στον κομισάριο ότι αυτό πρέπει να διακοπεί, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους και τους παίκτες" είπε ο Ζαϊρινός σέντερ.

"Δεν με ενοχλεί, αλλά με πληγώνει που η γυναίκα μου αισθάνεται άβολα με αυτό. Ακόμη κι η κόρη μου, η Κάρι μου ειπε: "Μπαμπά, γιατί μιλάνε για την ηλικία σου; Κι είναι μόλις εννιά ετών" συνέχισε ο άσος των Χιούστον Ρόκετς, που αγωνιζεται 16 σεζόν στο ΝΒΑ, έχοντας κάνει περίπου 3.200 κοψίματα!

"Όταν ο κόσμος πιστεύει ότι ο πατέρας σου είναι ψεύτης, χαλάει την εικόνα που έχουν για σένα τα παιδιά σου. Τα μικρά δεν καταλαβαίνουν τι είναι αστείο και τι δεν είναι. Δεν με ένοιαζε παλιά, αλλά με νοιάζει όταν μου μιλάνε για αυτό η γυναίκα μου κι ιδιάίτερα η κόρη μου. Μου άφησε μήνυμα στο κινητό στη μέση του αγώνα. "Μπαμπά μιλάνε για την ηλικία σου στην τηλεόραση. Δεν είναι αστείο" πρόσθεσε ο Μουτόμπο.

www.contra.gr
NBAholic
Σωστός ο Μουκάμπα. Αλλά υπάρχει και διάδοχος ως προς τα κρυμμένα χρόνια (και όσως με ακόμη περισσότερα). Το όνομά του; Γκρεγκ Όντεν...
Air Kef
Με αφορμη τις δηλώσεις του,μπορει να κανει καποιος -please- μια αναφορα για αυτην την υποθεση;;;

Ποσο λεει οτι ειναι,ποσο λέγεται οτι ειναι,γιατι λεγεται,απο ποτε ξεκινησε και τέτοια;
Dromeas7
QUOTE(NBAholic @ Jan 19 2007, 06:45 PM) *
Σωστός ο Μουκάμπα. Αλλά υπάρχει και διάδοχος ως προς τα κρυμμένα χρόνια (και όσως με ακόμη περισσότερα). Το όνομά του; Γκρεγκ Όντεν...

Συμφωνω!!!!Αυτός ο τύπος έχει περισσότερες ρυτίδες και απο τον πατέρα μου και είναι μόνο 18???Μάλλον κάποιος κάνει πλάκα!!

Έχεις τίποτα πληροφορίες χόλικ που να αποδεικνύουν κάτι?
Alexmei
Με συνέντευξή του στην "Ελευθεροτυπία" του Σαββάτου ο Βασίλης Σπανούλης βγαίνει παραπονούμενος για την μεταχείρισή του από τους Χιούστον Ρόκετς και τον Τζεφ Βαν Γκάντι, δεν μετανιώνει για την απόφασή του να πάει στο ΝΒΑ, αλλά αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Από το να μείνει, μέχρι να επιστρέψει στην Ευρώπη.

"Αλλα περίμενα, άλλα βρήκα. Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμουν καθόλου. Μου υποσχέθηκαν χρόνο συμμετοχής, γι' αυτό με έπεισαν. Εστελναν στην Αθήνα τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, με έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνα. Τόσα χρήματα, τόσος ντόρος, τόσα παρακάλια. Και σήμερα, ακόμα, με πλησιάζουν, μου λένε ότι με πιστεύουν, μου δίνουν κουράγιο, μου δείχνουν ότι με αγαπάνε. Εάν δεν με υπολόγιζαν, θα με αγνοούσαν. Θα με είχαν γραμμένο" λέει ο V-Span

Προφανώς αυτός που δεν τον καταλαβαίνει είναι ο προπονητής του. Να τι λέει για τον Τζεφ Βαν Γκάντι:"Οταν τον πλησίασα, μου απάντησε ότι τους παίκτες δεν τους διάλεξε ο ίδιος αλλά ο μάνατζερ, Κάρολ Ντόσον. "Εγώ απλώς κοουτσάρω", μου είπε. Πλήρης ασυνεννοησία και παιχνίδια εγωισμών. Να σου πω και το πιο τρελό; Αν κρίνω από αυτά που μου ζητάει ο προπονητής, δεν με ξέρει καθόλου ως παίκτη. Μου λέει ότι θέλει να με κάνει spot shooter. Να μου δίνουν έτοιμο το σουτ κι εγώ να εκτελώ. Ολοι γνωρίζουν, όμως, ότι το δικό μου παιχνίδι είναι η δημιουργία. Ποτέ δεν ήμουν αυθεντικός, γνήσιος σουτέρ. Δεν είναι αυτό το δυνατό μου σημείο, ούτε ευχαριστιέμαι τέτοιο μπάσκετ. Με τσαντίζει και με ξενερώνει αυτή η κατάσταση. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή"

Ο Κάρολ Ντόσον του έχει συστήσει ... υπομονή:"Μου είπε ότι ανήκω εδώ και ότι θέλουν να με κρατήσουν για χρόνια. Αλλά δεν μπορούν και να με δέσουν με αλυσίδες. Μιλάμε για τη ζωή μου και για την καριέρα μου. Ηξερα πόσες δυσκολίες αντιμετώπισαν άλλοι Ευρωπαίοι, όπως ο Γιασικεβίτσιους, ο Ματσιγιάουσκας, ακόμα και ο μακαρίτης ο Ντράζεν, αλλά νιώθω σαν να με κορόιδεψαν όταν μου υποσχέθηκαν ότι θα μου έδιναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν πιστεύω ότι είχα ευκαιρίες και τις έχασα. Ο προπονητής μου με παίνεψε δημόσια όποτε έπαιξα. Απ' ό,τι έμαθα, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε μιλήσει έτσι για ρούκι"

"Δεν μετανιώνω"

Παρόλα αυτά δεν δείχνει μετανιωμένος για την επιλογή του να πάει στο ΝΒΑ"Αν δεν το έκανα, δεν θα ήμουν ο Βασίλης. Θα μου έμενε απωθημένο σε ολόκληρη τη ζωή μου, θα το κουβαλούσα μέσα μου. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι στο ΝΒΑ. Τώρα πια ξέρω. Ηλθα και είδα από κοντά. Στο μέλλον θα είμαι σε θέση να ζυγίζω τις καταστάσεις γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τι είναι το ΝΒΑ. Μου λένε, πάντως, ότι θα ήθελαν να μ' είχαν στις ΗΠΑ νωρίτερα ώστε να δουλέψω με την ομάδα όλο το καλοκαίρι και να μάθω τα κατατόπια. Αυτό δεν γινόταν".

Ανοιχτή γραμμή με ΠΑΟ

Και το μέλλον του; Ιδού τι λέει:"Σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να φύγω. Δεν εξαρτάται από εμένα, ούτε όμως μπορούν να με κρατήσουν αιχμάλωτο εδώ. Ολα είναι πιθανά, ακόμα και η μετεγγραφή σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Με πεισμώνει η σκέψη ότι θα τα παρατήσω τόσο γρήγορα, αλλά πρωταρχικό μου μέλημα είναι να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Ακόμα και στο Διάστημα ή στο Φεγγάρι. Δεν σκοπεύω να καταπατήσω τις αξίες μου, ειδικά από τη στιγμή που νιώθω σαν να με κορόιδεψαν. Χαλάστηκα"

Δηλώνει επίσης ότι δεν έχει επίσημη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, ωστόσο, παραδέχεται ότι έχει ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό:"Μιλάω συχνά με τους ανθρώπους του. Μου τηλεφωνούν για να μαθαίνουν πώς πάω, μου στέλνουν ευχές στη γιορτή μου, τέτοια πράγματα. Μας συνδέει αγάπη και δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά μαζί τους. Ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε την επιθυμία μου να φύγω για το ΝΒΑ, οπότε είναι η πρώτη μου επιλογή. Αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνει οτιδήποτε στα μέσα της χρονιάς. Ο GM των Ρόκετς δεν θα θελήσει να εκτεθεί παραχωρώντας με ύστερα από 3-4 μήνες στο Χιούστον"

Κιλά ιδρώτα

Αυτό που κάνει είναι να χύνει κιλά ιδρώτα στις προπονήσεις: "Ποτέ μου δεν είχα τόσο χρόνο για να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Περνώ ατελείωτες ώρες στο γήπεδο. Μην ανησυχείτε για την Εθνική, θα με δείτε ακόμη καλύτερο. Δουλεύω σε τομείς όπου υστερούσα κι έχω πάρα πολλή όρεξη. Σωματικά είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και ψυχολογικά δεν έχω πρόβλημα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, μόνο το μπάσκετ με ενδιαφέρει. Πρόβλημα αυτοπεποίθησης; Θα αστειεύεσαι. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Απλώς κάνω υπομονή μέχρι να έλθουν καλύτερες μέρες".

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καθιερωθεί στο ΝΒΑ:"Είμαι εγωιστής και πεισματάρης. Θα το παλέψω. Ισως αν βρισκόμουν σε άλλη ομάδα να έβγαινα ακόμα και "ρούκι της χρονιάς"! Είναι και θέμα συγκυρίας, λοιπόν. Δεν είναι σωστός όποιος εγκαταλείπει εύκολα τις φιλοδοξίες του. Στο κάτω κάτω, ακόμα και οι μεγαλύτεροι παίκτες της Ιστορίας πέρασαν δύσκολες στιγμές στην καριέρα τους".

άρα λογικά τι βλέπουμε; Σπανούλη στο final-four της Ευρωλίγκας με ΠΑΟ ή Μπάρτσα ή στο ΝΒΑ με περισσότερη συμμετοχή; μάλλον το πρώτο smiley.gif
NBAholic
Έχεις τίποτα πληροφορίες χόλικ που να αποδεικνύουν κάτι?

Όχι, αλλά ούτε και για το Μουτόμπο.
morfi
QUOTE(NBAholic @ Jan 19 2007, 06:45 PM) *

Ισως και ο λεμπρον... αν και εβγαλε χαρτι στην δημοσιοτητα που αναγραφεται η ηλικια του... δεν αμφισβητω την ηλικια του αλλα για μενα αυτο δεν ειναι σοβαρο πειστηριο...

QUOTE(Dromeas7 @ Jan 19 2007, 07:13 PM) *
Συμφωνω!!!!Αυτός ο τύπος έχει περισσότερες ρυτίδες και απο τον πατέρα μου και είναι μόνο 18???Μάλλον κάποιος κάνει πλάκα!!

Αυτο δε λεει τιποτα... θυμασαι πως ηταν ο αμαρε οταν ηταν ρουκι ?
McRae
Λετε δηλαδη οταν ηταν μικροι ο Οντεν και ο Λεμπρον να τους ειχαν κλειδαμπαρωσει οι γονεις τιυς στα υπογεια των σπιτιων τους για 5-10 χρονια και να τους εβγαλαν μετα?

Ας σοβαρευτουμε λιγο,μπορει στην Αφρικη να συμβαινουν παρομοια περιστατικα αλλα οχι και στις ΗΠΑ,και στο κατω κατω πρωτη φορα βλεπετε ανθρωπους να δειχνουν μεγαλυτεροι η μικροτεροι απο την ηλικια τους?
Pierce
η δραση φενρει αντιδραση. το θεμα ειναι ποτε θα γινοταν. και οταν μιλαμε για τον βαν γκαντι ειναι σιγουρα οτι θα γινοταν συντομα(και καλα εκανε λεω εγω)

Μπορεί να σε αγαπήσουν ή να σε μισήσουν… Αρχή για κάθε φιλόδοξο άνθρωπο είναι να μην περνάει αδιάφορος και ο Βασίλης Σπανούλης το έχει καταφέρει. Ο Έλληνας γκαρντ επέλεξε το καλοκαίρι να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και η μη συμμετοχή του στους Ρόκετς έγινε θέμα στην «Houston Chronicle», όπου μίλησε ο ίδιος, ο Τζεφ Βαν Γκάντι και ο Κάρολ Ντόουσαν. «Όλοι περιμένουν από εμένα να πετύχω», δήλωσε ο Σπανούλης την ώρα που ο προπονητής του ζητάει από τον Έλληνα παίκτη να κάνει λίγο αυτοκριτική.

Οι Έλληνες και η Ευρώπη

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα, να προσθέσω το ταλέντο μου και να κάνω πολλά πράγματα στο γήπεδο. Είμαι άνθρωπος με υπομονή, αλλά δεν θέλω να περάσω όλη τη σεζόν στον πάγκο. Ήρθα για να δουλέψω σκληρά και να παίζω στα παιχνίδια», ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν έκρυψε για ακόμα μια φορά το πρόβλημά του για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του. «Είναι σαν να ζητάς από έναν δικηγόρο να γίνει γιατρός», σχολίασε.

«Ίσως να μην γνωρίζουν τι δύναμη έχω. Επειδή κάθε φορά που παίζω, δεν δείχνω όλες τις δυνατότητές μου. Είχα συνηθίσει να παίζω καλή άμυνα, να πιέζω σε όλο το γήπεδο, να τρέχω στην επίθεση και μέσα από πολλά pick-and-rolls να δημιουργώ. Τώρα μου ζητάνε να γίνω σταθερός σουτέρ και είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα»

Σχετικά με τη δήλωσή του ότι «πάντα υπάρχει η πιθανότητα να φύγω και δεν μπορούν να με κρατήσουν αιχμάλωτο», που έγινε στην «Ελευθεροτυπία», ο Σπανούλης σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς για μένα να πω ότι θέλω να φύγω. Όμως δέχομαι πολλά τηλεφωνήματα. Είναι δύσκολο για μένα. Υπάρχουν 10 εκ. Έλληνες και άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη που περιμένουν από μένα να παίξω και να επιτύχω. Δουλεύω για να βελτιωθώ. Πώς, όμως, θα βελτιωθώ αν δεν παίζω; Ξέρω ότι μπορώ να παίξω. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Μπορώ να κάνω σπουδαία πράγματα εδώ».

«Κάνε αυτοκριτική»

Από τον Βασίλη Σπανούλη στον Τζεφ Βαν Γκάντι και τον Κάρολ Ντόουσον. Αμφότεροι δείχνουν να πιστεύουν στις δυνατότητες του Έλληνα γκαρντ, όμως του συνιστούν να κάνει υπομονή και υπενθυμίζουν παραδείγματα παικτών που χρειάστηκαν χρόνο για να πετύχουν στο ΝΒΑ. «Είναι γνωστό πόσο σκληρό είναι το πρωτάθλημα και δεν είναι μια ξεκούραστη βόλτα για οποιονδήποτε νέο παίκτη. Ειδικά, για έναν παίκτη που έχει πάει σε μια σχετικά καλή ομάδα με σχετικά καλούς περιφερειακούς παίκτες. Αυτό που περνάει ο Βασίλης, είναι ακριβώς ό,τι του είχα πει το καλοκαίρι. Η απάντησή του με ανησύχησε από τότε. «Το μπάσκετ είναι μπάσκετ», μου είχε πει και του απάντησα… «Όχι, έχω παίξει μπάσκετ. Εδώ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

Η επίθεση του ΒανΓκάντι προς τον Έλληνα γκαρντ συνεχίστηκε… «Ο Σπανούλης λέει πως στο σπίτι του ήταν σαν τον ΜακΓκρέιντι. Μπράβο! Μόνο που εδώ έχουμε τον αληθινό ΜακΓκρέιντι. Νιώθω άσχημα για εκείνον. Πιστεύει ότι τον έχουμε εξαπατήσει. Ειλικρινά, είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του με πολλούς τρόπους. Πολλές φορές είναι μόνο δικαιολογίες. Τα λάθη του είναι πολλά. Τα φάουλ του είναι πολλά και τα ποσοστά ευστοχίας του είναι χαμηλά. Θα προτιμήσω να ξεκινήσω κάποιον με χαμηλή αυτοεκτίμηση, αντί κάποιου που κατηγορεί συνέχεια τους άλλους».

Στο φινάλε, πάντως, ο Βαν Γκάντι θυμήθηκε να πει και καμιά καλή κουβέντα, μπας και εξομαλυνθεί η κατάσταση. «Το γεγονός ότι δεν παίζει τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει ποτέ ή ότι δεν τον θεωρώ καλό παίκτη. Επιτρέπει στην απογοήτευσή του να γίνει αποθάρρυνση, με αποτέλεσμα να μην βελτιώνεται. Θα δούμε».

Υπομονή συνέστησε και ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Κάρολ Ντόουσον, ο οποίος παρά τις φήμες για ανταλλαγή του Σπανούλη, δείχνει να τον στηρίζει. «Μας αρέσει ο παίκτης που υπογράψαμε. Υπάρχει, όμως, μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις. Ο Ντιρκ (Νοβίσκι) την πέρασε. Δείτε τις περιπτώσεις του Καλντερόν ή του Αρόγιο. Ακόμα και ο αείμνηστος Ντράζεν Πέτροβιτς, τον οποίο όλοι θαυμάζουν. Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να κάνει το ξεπέταγμα. Θέλουμε αυτό το παιδί εδώ, μαζί μας».www.sportime.gr
dizzy_fingers
Αν και δεν το συνηθίζω θα κάνω την κρίση μου και θα πάρω το μέρος κάποιας πλευράς.
Εδώ πιστεύω ότι ο Σπανούλης το παρατράβηξε το σχοινί.
Δεν ήταν σωστές οι δηλώσεις που έκανε, ή έστω ότι διαμαρτυρήθηκε τόσο έντονα σε τρίτους για θέματα της ομάδας.

Συν του ότι πέρα από αυτό, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι άλλο πρωτάθλημα εκεί και ισχύουν άλλοι κανόνες....

Πολύ εγωιστικά φέρθηκε ο Βασίλης.
morfi
Η επίθεση του ΒανΓκάντι προς τον Έλληνα γκαρντ συνεχίστηκε…

Επιθεση ? Δεν υπηρχε καμμια επιθεση... επειδη ειπε τα πραγματα ετσι οπως ειναι και καλα επιτεθηκε ?

Ο Σπανούλης λέει πως στο σπίτι του ήταν σαν τον ΜακΓκρέιντι. Μπράβο! Μόνο που εδώ έχουμε τον αληθινό ΜακΓκρέιντι.

Κορυφαιο... 77.gif

Στο φινάλε, πάντως, ο Βαν Γκάντι θυμήθηκε να πει και καμιά καλή κουβέντα, μπας και εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ναι, γιατι μεχρι τωρα βλεπετε ηταν πολυ κακος...

Υπομονή συνέστησε και ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Κάρολ Ντόουσον,

Κατι που ο σπανουλης δεν το εχει... ισως να καταφερει να κανει μια καποια καριερα στο ΝΒΑ αλλα με τα μυαλα που κουβαλαει δεν θακαταφερει τιποτα απολυτως... Ενας ακομη παικτης που περασε απο το ΝΒΑ...

Ειδικά, για έναν παίκτη που έχει πάει σε μια σχετικά καλή ομάδα με σχετικά καλούς περιφερειακούς παίκτες.

Προσεξτε τι ειπε... καλη ομαδα με καλους περιφερειακους παικτες... επρεπε να το περιμενατε να μην παιζει...

«Μας αρέσει ο παίκτης που υπογράψαμε. Υπάρχει, όμως, μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις. Ο Ντιρκ (Νοβίσκι) την πέρασε. Δείτε τις περιπτώσεις του Καλντερόν ή του Αρόγιο. Ακόμα και ο αείμνηστος Ντράζεν Πέτροβιτς, τον οποίο όλοι θαυμάζουν. Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να κάνει το ξεπέταγμα. Θέλουμε αυτό το παιδί εδώ, μαζί μας».

Πολυ σωστο... καποιος πρεπει να του πει οτι και ο ντιρκ ηταν πολυ απογοητευμενος στην αρχη και μαλιστα ολοι αναρωτιοντουσαν τι κανει αυτο το παλικαρι στο ΝΒΑ αλλα τα καταφερε καλυτερα ακομα και απο πολλους αμερικανους. Ο καλντερον ειναι βελτιωμενος (ισως να τον βοηθησε και η νοοτροπια της ομαδας του σε αυτο) και ο αρογιο δεν με πολυ-ενθουσιαζει αν και ορισμενες φορες παιζει πολυ καλα.
Pierce
συμφωνω απολυτα με τον ντιζι. και μπορω να πω οτι ο βασιλης πηρε την απαντηση που του αξιζε.
λετε για αντιποινα να φαει ακομα πιο τρελο παγκο? tongue.gif
Alexmei
το "πιο τρελό πάγκο" εννοείς να κάθετε από το σπίτι του και να βλέπει την ομάδα του;
thrylos7
sport24.gr:
Τζόναθαν Φέιγκεν είναι αρθρογράφος της εφημερίδας της Houston Chronicle και ενίοτε blogαρει στη διαδικτυακή μορφή της. Το τελευταίο post του αφορά (ποιον άλλον; ) τον Βασίλη Σπανούλη και παρουσιάζει μεγάλο ενδιάφερον. Άλλωστε, όπως τονίζει ο Φέιγκεν, βλέπει τον Kill Bill κάθε μέρα!

Ακολουθεί το κείμενο του Τζόναθαν Φέιγκεν:

"Συμβουλή καριέρας για τον Μπίλι"

Με την όλη απογοήτευση που νιώθει τον τελευταίο καιρό, μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το πόσο εγκάρδιος και φιλικός παραμένει. Κάθε μέρα, έρχεται στο γήπεδο, προσφέρει απλόχερα ένα μεγάλο χαμόγελο και ρωτάει "τι κάνεις; όλα καλά;". Είναι μια μικρή κουβεντούλα, ευγενική. Αλλά ξέρεις πώς είναι με κάποιον που συναντάς κάθε μέρα. Πολύ σύντομα αρχίζεις τα νεύματα. Σα να γίνονται όλα από καθήκον. Οι επαγγελματίες αθλητές μαθαίνουν να λένε "γεια", νομίζοντας ότι έτσι θα μαθαίνουν πληροφορίες.

Αυτό το παιδί είναι ατελείωτα ευγενικό. Άκουσα, ότι από τότε που οι Ρόκετς άρχισαν να πετυχαίνουν νίκες, εκείνος είναι ακόμη λιγότερο σκυθρωπός στην προπόνηση, δουλεύει πολύ σκληρά και με καλύτερη συμπεριφορά. Άρα, από τη στιγμή που είναι τόσο καλό παιδί, νομίζω ότι είναι καιρός να του προσφέρω μια καλή συμβουλή για την καριέρα του.

Θέλεις να παίξεις περισσότερο Μπίλι; Να μια οδηγία: Παίξε καλύτερα. Είναι αστείο το πόσο συνδέονται αυτά τα δύο.

Μου αρέσει ο "Μπίλι" και πιστεύω ότι έχει μέλλον στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Όμως, πάντα ακούγεται λάθος, όταν ένας Κρις Ουέμπερ κάνει παράπονα για το χρόνο συμμετοχής του. Όταν είσαι ρούκι κι έχεις ξοδέψει μισή σεζόν στο ΝΒΑ, δεν έχεις κάνει τίποτα, απολύτως τίποτα στο πρωτάθλημα, δεν μπορείς να παραπονεθείς. Πηγαίνεις και δουλεύεις. Εκτελείς τα καθήκοντά σου. Μετά, δουλεύεις κι άλλο.

Σε όλες τις συζητήσεις του Μπίλι με τα media, ακόμη και με μένα τον ίδιο, φάνηκε, καθαρά η μεγάλη του απογοήτευση. Είναι κατανοητό να νιώθει έτσι. Όμως, τόνισε ότι θα συνεχίσει τη δουλειά στις προπονήσεις και θέλει τα καλύτερα για την ομάδα του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σπανούλης έπαιξε. Να το πω άλλη μια φορά: Έπαιξε. Όχι πολύ, αλλά αρκετά για να του δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη περισσότερο χρόνο. Με μία εξαίρεση, η απόδοσή του ήταν αυτή που τον οδήγησε πίσω στον πάγκο. Στην preseason το παιχνίδι του ήταν άθλιο. Κατά τη διάρκεια των λίγων επίσημων αγώνων που συμμετείχε, σούταρε με 22%. Οι Ρόκετς κατέρρεαν την περίοδο που εκείνος ήταν στο παρκέ. Η ομάδα έχασε αγώνες.

Η αντίληψη ότι δεν παίζει επειδή είναι ρούκι, δεν έχει λογική. Ο Τζον Λούκας είναι ένας... βετεράνος με 13 ματς και 107 λεπτά συμμετοχής. Έχει πάρει το χρόνο που ο Σπανούλης έχασε. Κι εκείνος όμως είναι στις τελευταίες θέσεις του rotation, αλλά μαζί με τον Σπανούλη έχουν πάρει χρόνο για να δείξουν ότι μπορούν ακόμη περισσότερα.

Ένα ακόμη επιχείρημα που πρέπει να ξεχαστεί, είναι αυτό που τονίζει την μεγαλειώδη απόδοσή του στο Μουντομπάσκετ και στη νίκη της Ελλάδας επί των ΗΠΑ. Αν τότε δεν είχε παίξει καλά, αυτό δε θα σήμαινε ότι δεν είναι καλός παίκτης. Οι Ρόκετες τον είχαν ήδη αποκτήσει. Είχαν ήδη αποφασίσει ότι είναι ένας καλός παίκτης. Το ένα παιχνίδι τίποτα. Όυτε κάτι καλό, ούτε κάτι κακό. Είναι ένα ματς. Στο ΝΒΑ, οι περισσότεροι μπορούν να παίξουν καλά για περισσότερα από ένα παιχνίδι. Και δεν ήταν παιχνίδι ΝΒΑ. Διαφορετικοί κανόνες, διαφορετική ομάδα, διαφορετικός ρόλος.

Αν οι Ρόκετς έκαναν σκάουτινγκ αυτά τα χρόνια, θα τους έχει αρέσει αυτό που έχουν δει, αλλά πόσοι παίκτες που επιλέχθηκαν σε υψηλές θέσεις των ντραφτ, δεν τα κατάφεραν στο ΝΒΑ, παρά τα όσα είχαν "υποσχεθεί" με τις επιδόσεις τους κι ενώ είχαν εξαιρετικά φυσικά προσόντα και είχαν "σκαναριστεί" στην παραμικρή λεπτομέρεια; Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Ο Σπανούλης μπορεί να βρει το δρόμο του στο ΝΒΑ. Έχει πολύ καλό πρώτο βήμα και εξαιρετική αίσθηση του πώς να το χρησιμοποιεί. Παίζει από δέξια και από αριστερά και χρησιμοποιεί καλά το σώμα του. Είναι δυνατός και σταθερός. Και όλα αυτά τα λόγια περί "ρούκι της χρονιάς" ή η δήλωσή του προς τον Τζεφ Βαν Γκάντι πως ήταν ο ΜακΓκρέιντι της ομάδας του, μαρτυράει μια υγιή και μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Αλλά αν νομίζει ότι του έχουν φερθεί άδικα, αυτό είναι χειρότερο κι από λάθος. Θα κορόιδευε τον εαυτό του και θα αγνοούσε τα βήματα που πρέπει να κάνει για να πάρει αυτό που τόσο πολύ θέλει.

Η γνώμη μου είναι, ότι το γεγονός πως το παιδί χαμογελάει και λέει "γεια" δείχνει την πίεση που νιώθει, με τα τηλέφωνα και τα e-mail που ρωτάνε διαρκώς γιατί ένας "εθνικός ήρωας" δεν παίζει.

Από όλα όσα έχει πει (σ.σ τα αναφέρει κι εκείνος στο κείμενό του, αλλά είναι ήδη γνωστά), φαίνεται η απογοήτευσή του. Είχε κτίσει κάτι καλό στην Ευρώπη κι έκανε πολύ δρόμο για να έρθει ως εδώ. Είναι δυσαρεστημένος και είναι απολύτως φυσιολογικό.

Όμως, μέσα σε όλα αυτά που είπε αυτές τις ημέρες στο όποιο μέσο μίλησε, ανέφερε κάτι για την ανάγκη του να παίξει καλύτερα; Ίσως αυτό ήθελε να πει, αναφερόμενος στη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, αλλά όπως και να 'χει είπε λίγα για τους δικές του ευθύνες.

Ο Μπίλι μοιάζει να είναι ένα καλό παιδί και μια καλή προοπτική. Και έχει δίκιο για ένα πράγμα: "Το μπάσκετ είναι μπάσκετ".

Αν θέλεις να παίξεις περισσότερο, παίξει καλύτερα...
grigoris
Διαφωτιστικότατο το άρθρο που μοιράστηκες μαζί μας thrylos,απλά ελπίζω να το διάβασε και ο Βασίλης Σπανούλης και να κατάλαβε το νόημά του.
Anaz
«Αν θέλει να φύγει, ας φύγει»

24/1/2007 17:37 sportime

Η…βεντέτα άνοιξε και φαίνεται πως δύσκολα θα κλείσει ο κύκλος της. Ο Τζεφ Βαν Γκάντι απάντησε και μάλιστα χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα στις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη περί εξαπάτησης και λανθασμένης χρησιμοποίησής του στο παιχνίδι. Ο τεχνικός των Ρόκετς, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί… Επανήλθε στο θέμα και προκάλεσε τον V-Span: «Αν θέλει να φύγει, ας φύγει…»!

Ο κόουτς της ομάδας του Χιούστον, που ήταν αρκετά ειρωνικός, έκανε αρχικά λόγω για… παρεξήγηση. «Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το πως ερμήνευσε αυτά που είπα. Ποτέ δεν του είπα να είναι ένας στατικός σουτέρ. Του είπα να βελτιώσει το παιχνίδι του. Απλά αυτό παρέλειψε να το πει στην διατριβή του στα ελληνικά μέσα».

Και συνέχισε σχολιάζοντας την δήλωσε του Kill-Bill ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη… «Το καταλαβαίνω αυτό. Νοστάλγησε την πατρίδα, όπου το γρασίδι είναι πιο πράσινο. Αν αυτό θέλει να κάνει, νομίζω ότι είναι ελεύθερος και πρέπει να το κάνει. Έχεις μόνο μια ζωή και μία καριέρα. Αν έτσι θα νιώσει πιο άνετα, θα πρέπει να του επιτραπεί να το κάνει. Εδώ δεν είναι πρωτάθλημα βασανιστηρίων. Πρέπει να είσαι πνευματικά δυνατός σε αυτή την λίγκα. Αν δεν θέλει να το παλέψει, τότε ίσως το καλύτερο να είναι να φύγει. Από εκείνον εξαρτάται. Δεν ξέρω πως αισθάνεται».
Oxι πολυ κολακευτικά σχολια!Δεν τον βλέπω καλά τον Μπίλαρο!Μαλλον δεν εκανε καλα που δηλωσε όσα δήλωσε..ισως πρέπει να βάλει τον εγωισμό του κάτω και να δουλεψει να αποδειξει αυτα που αξίζει,αλλιως τον βλέπω να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής..
Η αλήθεια είναι πάντως οτι ο σπανούλης είναι παίχτης που εχει μαθει να κραταει την μπαλα και για να αποδώσει αυτα που μπορει χρειαζεται χρόνο στο γήπεδο και εμπιστοσύνη.. οποτε δυσκολεύει η αποστολή του!Θα'πρεπε να το περιμενει λοιπόν οτι θα χρειαστει χρόνος!Παιζει και σε μια ομαδα που δεσπόζει ο Τ-Μακ στην περιφέρεια!
hagi
Παιδιά εγώ δεν διαφωνώ στο ότι ίσως δεν έπρεπε να μιλήσει αλλά από την άλλη μεριά έχει και δίκιο..Δηλαδή οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι που παίζουν στον ΝΒΑ είναι καλύτεροι από τον Σπανούλη;;

Και θέλω να πω ότι δε νομίζω πως δεν μπορεί να παίξει..Και νομίζω ότι το έχει αποδείξει και ο ίδιος όσο έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα..Μάλλον κακός που μίλησε γιατί φαίνεται αρχικά ότι θα βγει εναντίον του,αλλά ποτέ δεν ξέρεις..Μπορεί να του βγει και σε καλό που έγινε έτσι ντόρος..

Άλλωστε τον Βασίλη δεν τον φοβάμαι αν ας πούμε του πει ο Βαν Γκάντι "άντε μπες να δούμε τί θα κάνεις"...μπορεί να το κάνει και καλά μάλιστα..

Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να κάνει και αυτός λίγο υπομονή και καλή προπόνηση ώστε να είναι πάντα έτοιμος..Δεν θα είναι καλό να γυρίσει Ευρώπη χωρίς να το παλέψει..
Ίσως το καλύτερο θα ήταν να γινόταν κάποια ανταλλαγή σε ομάδα που θα του έδινε χρόνο..γιατί τώρα με τέτοια κόντρα με τον προπονητή δεν ξέρω πως θα βγει στο τέλος..

Ο Βασίλης βράζει που δεν παίζει γιατί αυτό έχει μάθει να κάνει και έτσι αντέδρασε πιστεύω αν και δεν τον έχουμε συνηθίσει να ακούγεται με αυτό τον τρόπο..Εγώ θα πω υπομονή και ας ελπίσουμε να μην του βγει σε κακό.
liolias
Και ο Κιριλενκο την πρωτη σεζον ηταν χαλια... Ο Βασιλης πρεπει να δουλεψει και να αφησει τα λογια..
thrylos7
Γιατί ρε συ; Πού ξέρεις ότι δε δουλεύει; tongue.gif

Γενικά συμφωνώ με τον hagi. Θα μου άρεσε να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα, του ΝΒΑ ασφαλώς.
Pierce
ειναι σιγουρο οτι στο χιουστον πολυ χρονο δεν προκειται να παρει γιατι πολυ απλα στην θεση του ο βαν γκαντι εχει καλυτερες επιλογες. και κατι ακομα

ποσο γραφικοι ειναι στο sportime.gr?''Αφεντικό στην Δύση οι Ρόκετς'' 68.gif το αφεντικο στο τεξας τη δυση και το ΝΒΑ ολοκληρο ειναι το DALLAS παρτε το χαμπαρι tongue.gif
Air Kef
Εγω ακομα έχω την απορία που έχω τοσα χρόνια..Ο όρος για εγγυημένη συμμετοχή που υπέγραψε τι σήμαινει;;
enypnio
οτι θα μπαίνει εγκυημένα στην δωδεκάδα και δεν θα βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα

η κορυφαία δήλωση ήταν πάντως η σύγκριση του εαυτού του με τον Μακ Γκρέιντυ της Ελλάδας, πάλι καλα που δεν είπε ότι είναι και ο Μακ Γκρέιντυ της Λαρίσης και των Περιχώρων

αλλά τι να κάνει φοβάται μην χάσει την θέση του στην Εθνική... αλλά μάλλον φοβάται αδίκως
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.