Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεγάλοι παίκτες που πέρασαν από τον Άρη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
ΚιτρινιΑΡΗΣ


Αν και υπάρχει τόπικ με αναμνήσεις σκέφτικα να ανοίξω ένα για όλους τους μεγάλους (όσους ο καθένας μας εκτιμά) παίκτες που πέρασαν από την αγαπημένη μας ομάδα... και δεν είναι λίγοι αν αναλογιστεί κανείς...

Γκάλης...





Γιαννάκης...


Ορτιθ...


Σάκλεφορντ...


Τάρπλεϊ...


Πάσπαλιε...


Βράνκοβιτς...


Σόλομον...


Μπέρι...
και πάρα πολλοί άλλοι...


Λοιπόν ιστορίες που αφορούν τα καλά τους παιχνίδια... παιχνίδια που ήταν χώμα... ιστροριούλες εξωγηπεδικές... γούρια και ιδιαιτερότητες... στατιστικά και ότι άλλο σας έρχεται στο μυαλό!!!

Warrior
Αυτο το πολυ ωραιο τοπικ δεν θα το ενισχυσει κανεις?? smile.gif
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Για μένα μετά τον ένα και μοναδικό Νικ (είχα την τύχη να τον δω ουκ ολίγες φορές) ήταν ο Τάρπλεϊ... αυτός που μας έφερε σχεδόν μόνος του το πρώτο ευρωπαϊκό... το πιο γλυκό... κι ας του άρεσαν λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε οι........ μπύρες smiley.gif
petrovic
Πολύ καλό είναι το βιβλίο που έχει γράψει ο Ραμπότας για το Γκάλη. Δεν είναι δημοσιοσχεσίτικο καθόλου. Λέει κάμποσα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ προσωπικά με το που το τέλειωσα-παρεμπιπτόντως,διαβάζεται μονορούφι-ένιωσα ότι κατάλαβα λίγο καλύτερα την προσωπικότητα του Γκάλη. Τσιμπήστε το. (εγώ μένω Αθήνα και το είχα βρει στο βιβλιοπωλείο Ρεσάλτο, που βρίσκεται σε μια στοά στη διασταύρωση Ιπποκράτους και Ακαδημίας)
magickaminia
QUOTE(Warrior @ Feb 10 2008, 01:27 ) *
Αυτο το πολυ ωραιο τοπικ δεν θα το ενισχυσει κανεις?? smile.gif

Θα ηθελα να συμπληρωσω τον μεγαλο Σλομπονταν Σουμποτιτς και τον Χαρη Παπαγεωργιου δυο απο τους μεγαλυτερους μπομπερ που γνωρισαν τα Ελληνικα γηπεδα με την φανελλα του Αρη.
scales84
εγω θεωρω πολυ μεγαλο παικτη και τιμη μας που φορεσε και αυτος τη φανελα του αρη τον μεγαλο μαριο μπονι...

επισης σε λιγα χρονακια θα λεμε για τον καστλ και τον μασσευ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.