Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Που ειναι ο κοσμος του Αμαρουσιου;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Pages: 1, 2
mono maroussi
QUOTE(AGIOS @ Sep 12 2008, 00:27 ) *
Σου έχω απαντήσει με πμ εδώ και μέρες.Δεν μού έχεις απαντήσει τίποτα.
Εκτιμώ πως φέτος είμαστε πιο πλήρης σε σχέση με πέρυσι.Εννοώ έχουμε και βάθος στον πάγκο.
Θα δούμε τί θα δούμε.

Δεν μου ρθε αν μπορεις ξαναστειλε μου φιλε..Θα σβησω μερικα μηνυματα γιατι ειναι γεματο..στειλε περιμενω
kakos76lukos
Χαιρετώ τα παλιά μου φιλαράκια Βας και ΜΟΜΑ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. 77.gif Στο φόρουμ σχετικά δυναμικά βλέπω το κρατάμε.Θα προσπαθήσω να του δώσω και πιο δυναμική νότα στο άμεσο μέλλον.

Εγώ πάντως και φέτος θα δώσω δυναμικό παρών στο γήπεδο ώστε οι ρέφερι να μην διανοηθούν να αδικήσουν την πολυαγαπημένη μας ομάδα.Λίγο σκεπτισμός απο την πλευρά μου για τις διοικητικές εξελίξεις αλλά και αποφασιστηκότητα να βοηθήσουμε την ομάδα μας καταρχάς να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του αναγεννημένου Αρη και πιθανώς των ρέφερι για την πρόκριση επιτέλους στην ευρωλίγκα.

Με εκτίμηση και ενθουσιασμό!
HOULIGAN 76!
Vas
QUOTE(lukos @ Sep 1 2009, 16:56 ) *
Χαιρετώ τα παλιά μου φιλαράκια Βας και ΜΟΜΑ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. 77.gif Στο φόρουμ σχετικά δυναμικά βλέπω το κρατάμε.Θα προσπαθήσω να του δώσω και πιο δυναμική νότα στο άμεσο μέλλον.

Εγώ πάντως και φέτος θα δώσω δυναμικό παρών στο γήπεδο ώστε οι ρέφερι να μην διανοηθούν να αδικήσουν την πολυαγαπημένη μας ομάδα.Λίγο σκεπτισμός απο την πλευρά μου για τις διοικητικές εξελίξεις αλλά και αποφασιστηκότητα να βοηθήσουμε την ομάδα μας καταρχάς να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του αναγεννημένου Αρη και πιθανώς των ρέφερι για την πρόκριση επιτέλους στην ευρωλίγκα.

Με εκτίμηση και ενθουσιασμό!
HOULIGAN 76!

Ξανά-καλωσόρισες στο forum!!

Το θέμα είναι ότι επειδή δεν γράφουμε, οι φίλοι οι Αρειανοί νομίζουν ότι είναι περισσότεροι… tongue.gif

Μάγκες ξαναγίναμε 3 οι Μαρουσιώτες! Κρυφτείτε! Admins να δουλεύετε σε βάρδιες! Θα έχει πολύ δουλειά!! smiley.gif

ΥΓ. Αν θέλεις διαρκείας στείλε pm στον ΜΟΜΑ. Μόνο 70 ευρώ (αν υπάρχουν ακόμα)
ΥΓ2. Φέρε στο γήπεδο γυναίκες, παιδιά, σκυλιά, ξαδέλφια, φίλους…. Πρέπει να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ!! icon_drunk.gif
kakos76lukos
QUOTE(Vas @ Sep 1 2009, 17:22 ) *
ΥΓ2. Φέρε στο γήπεδο γυναίκες, παιδιά, σκυλιά, ξαδέλφια, φίλους…. Πρέπει να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ!! icon_drunk.gif

Θα φέρω την πρώην,την προηγούμενη,την τέως,την νυν κάποια εξώγαμα κλπκλπ.Αλλά μου φαίνεται όμως οτι θα με κυνηγάνε στις εξέδρες.Στεφανίδου,λΑΜΠΊΡΗ και σια θα στήσουνε τα μεσημεριάτικα τους στο ΟΑΚΑ.Ισως να βελτιωθεί η κατάσταση.

Καλώς σε βρήκα φιλτάτε βας αλλά δύσκολα τα πράγματα.
Η επιστροφή στο Λουης ναυάγησε{αλλωστε ξεκίνησαν έργα στο κέντρο των δρόμων του Αμαρουσίου ενώ για το γήπεδο βράστα}.
Δεν έχουμε επιλογές αλλά το ΟΑΚΑ δε μας τιμά ιδιαίτερα.
Δράματα.

Πάντως τους Αρειανούς θα τους τσακίσουμε.Για να στρώσουν οι ...κώλοι.
Vas
QUOTE(lukos @ Sep 1 2009, 17:37 ) *
Θα φέρω την πρώην,την προηγούμενη,την τέως,την νυν κάποια εξώγαμα κλπκλπ.Αλλά μου φαίνεται όμως οτι θα με κυνηγάνε στις εξέδρες.Στεφανίδου,λΑΜΠΊΡΗ και σια θα στήσουνε τα μεσημεριάτικα τους στο ΟΑΚΑ.Ισως να βελτιωθεί η κατάσταση.

Καλώς σε βρήκα φιλτάτε βας αλλά δύσκολα τα πράγματα.
Η επιστροφή στο Λουης ναυάγησε{αλλωστε ξεκίνησαν έργα στο κέντρο των δρόμων του Αμαρουσίου ενώ για το γήπεδο βράστα}.
Δεν έχουμε επιλογές αλλά το ΟΑΚΑ δε μας τιμά ιδιαίτερα.
Δράματα.

Πάντως τους Αρειανούς θα τους τσακίσουμε.Για να στρώσουν οι ...κώλοι.

Θες να πεις να ΞΑΝΑστρώσουν…

Ο Σπ.Λούης λέει θα γίνει από την αρχή. Άντε να δούμε τι κομπίνες θα γίνουν πάλι στο δήμο!

Την ομάδα πως την βλέπεις;

ΥΓ. Να σε ρωτήσω. Δεν είσαι ο τύπος πίσω από το πάγκο που φωνάζει “Defense- Defense” ?!?
kakos76lukos
ΜΟΜΑ δεν ξέρω γιατί αλλά για την ώρα δεν μπορώ να σου στείλω π.μ.

Πάντως είμαι μέσα.

Δώσε όμως και ώρες εκτός απο διευθυνση.

Προς θρύλο7.Μου είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσω τον παλιό μου λογαριασμό.Το παλιο email χάθηκε κάπου στη δίνη του δικτύου,δεν θυμάμαι κωδικούς και κλπ κλπ.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορώ να στείλω π.μ. ακόμη.

Βας όχι αλλά νομίζω ξέρω ποιον λες. icon_drunk.gif

Οσο για τους δρόμους όπως καλά υποψιάστηκες έχει θέμα.
Του χρόνου έχουμε και δημοτικές εκλογές ξέρεις.

Τα λέμε σύντομα.

Δώστε μου και λίγο χρόνο να προσαρμοστώ μόνο.

Φιλικά.
kesariani 4ever
Παιδια,καλησπερα εγω πιστευω πως η εδρα σας πρεπει να γινει παλι στο σπυρου λουη!ιστορικο γηπεδο που μαζευει κοσμο απο μονο του αρκει να βοηθησετε κ εσεις λιγακι γιατι η ομαδα σας σας δινει μονο χαρες ολα αυτα τα χρονια κ πρεπει να ειστε διπλα της παντου!!φετος εχετε να αντιμετωπισετε αρειανους-περιστεριωτες!!κ αμα κανετε υπομονη 1-2 χρονια μπορει να ξανασυναντηθουμε κ μαζι κ ελπιζω να ειναι τα πραγματα λιγο πιο ΗΡΕΜΑ!!
Σας ευχομαι καλη χρονια κ ειδικα στον παιχταρα ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ!!
Vas
QUOTE(kesariani 4ever @ Sep 3 2009, 12:20 ) *
Παιδια,καλησπερα εγω πιστευω πως η εδρα σας πρεπει να γινει παλι στο σπυρου λουη!ιστορικο γηπεδο που μαζευει κοσμο απο μονο του αρκει να βοηθησετε κ εσεις λιγακι γιατι η ομαδα σας σας δινει μονο χαρες ολα αυτα τα χρονια κ πρεπει να ειστε διπλα της παντου!!φετος εχετε να αντιμετωπισετε αρειανους-περιστεριωτες!!κ αμα κανετε υπομονη 1-2 χρονια μπορει να ξανασυναντηθουμε κ μαζι κ ελπιζω να ειναι τα πραγματα λιγο πιο ΗΡΕΜΑ!!
Σας ευχομαι καλη χρονια κ ειδικα στον παιχταρα ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ!!

Αν και δεν είναι Καισαριανιώτης, Ο Κώστας ήρθε από την Νηαρ...

Σίγουρα ένα πρόβλημα είναι το γήπεδο. όπως ο Πανιώνιος στο ελληνικό που είπε ο ικαρος σε άλλο post.

ΥΓ. πιο ήρεμα... αλήθεια το θέλουμε;; το Μαρούσι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για την ήρεμη ατμόσφαιρά του. Μήπως και εμείς σας οπαδοί καμιά φορά υπερυσχίει το καφριλικι;
scales84
ο κωστας ειναι πειραιωτης.ξεκινηση απο τους κυριαρχους κοκκινιας,μετα επαιξε 3 η 4 χρονια σοτνκρονο οπου αρχισε να αναδυκνειεται το ταλεντο του κακι μετα στη νηαρ ηστ...
kesariani 4ever
QUOTE(Vas @ Sep 3 2009, 12:29 ) *
Αν και δεν είναι Καισαριανιώτης, Ο Κώστας ήρθε από την Νηαρ...

Σίγουρα ένα πρόβλημα είναι το γήπεδο. όπως ο Πανιώνιος στο ελληνικό που είπε ο ικαρος σε άλλο post.

ΥΓ. πιο ήρεμα... αλήθεια το θέλουμε;; το Μαρούσι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για την ήρεμη ατμόσφαιρά του. Μήπως και εμείς σας οπαδοί καμιά φορά υπερυσχίει το καφριλικι;

ο Κωστας ειναι απο τους καλυτερους παιχτες κ απο τα καλυτερα παιδια του ελληνικου μπασκετ!!
ενταξει εννοειται οτι θα υπαρχει το καφριλικι αλλα πιστευω πως αυτα που γινοντουσαν παλια μεταξυ μας εκτος γηπεδου ηταν λιγο τραβηγμενα κ πιστευω χωρις λογο!!οπως κ αυτα που εγιναν μεταξυ εμας κ τους περιστεριωτες τα 2 τελευταια χρονια!!
το οπαδιλικι μου αρεσει κ εμενα αλλα πλεον εχει φυγει σε αλλα επιπεδα...ελπιζω να καταλαβαινεις!
Vas
QUOTE(kesariani 4ever @ Sep 3 2009, 12:45 ) *
ο Κωστας ειναι απο τους καλυτερους παιχτες κ απο τα καλυτερα παιδια του ελληνικου μπασκετ!!
ενταξει εννοειται οτι θα υπαρχει το καφριλικι αλλα πιστευω πως αυτα που γινοντουσαν παλια μεταξυ μας εκτος γηπεδου ηταν λιγο τραβηγμενα κ πιστευω χωρις λογο!!οπως κ αυτα που εγιναν μεταξυ εμας κ τους περιστεριωτες τα 2 τελευταια χρονια!!
το οπαδιλικι μου αρεσει κ εμενα αλλα πλεον εχει φυγει σε αλλα επιπεδα...ελπιζω να καταλαβαινεις!

Κοίτα και εγώ μάλλον στους οπαδούς συγκαταλέγομαι… αλλά άλλο να υποστηρίζω φανατικά την ομάδα μου και άλλο να φοβάμαι να έρθω Καισαριανή (ή εσύ Μαρούσι) και να φοβάμαι ότι μπορεί να φύγω με ασθενοφόρο! (οι περιοχές είναι τυχαίες).
Δεν λέω να μην υπάρχει καμια αντιπαράθεση, αλλά αυτή να μένει στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και να μην καταλήγει σε βία.
kakos76lukos
Ας υποθέσουμε οτι περνάμε στους ομίλους της ευρωλίγκας.

Ρε παίδες θεωρείται οτι θα ενθουσιαστεί η μαφία όταν βλέπει οτι θα μαζευόμαστε στο ΟΑΚΑ 500 φιλάθλους {στη καλύτερη περίπτωση}όπου πιθανόν σε κάποια ματς οι φιλοξενούμενοι θα είναι περισσότεροι?Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει η απαιτούμενη παιδεία αλλά ούτε η διοίκηση της ομάδας κάνει τις απαιτούμενες διεργασίες για να φέρνει κόσμο στο γήπεδο και είναι κρίμα.

Για αυτό έχω την άσχημη υποψία οτι η διαιτησία στα ματς για τους προκριματικούς στην ευρωλίγκα θα μας σφάξει.Και είναι ρε γμτ μου πολύ κρίμα ρε παίδες.
Vas
QUOTE(lukos @ Sep 17 2009, 17:45 ) *
Ας υποθέσουμε οτι περνάμε στους ομίλους της ευρωλίγκας.

Ρε παίδες θεωρείται οτι θα ενθουσιαστεί η μαφία όταν βλέπει οτι θα μαζευόμαστε στο ΟΑΚΑ 500 φιλάθλους {στη καλύτερη περίπτωση}όπου πιθανόν σε κάποια ματς οι φιλοξενούμενοι θα είναι περισσότεροι?Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει η απαιτούμενη παιδεία αλλά ούτε η διοίκηση της ομάδας κάνει τις απαιτούμενες διεργασίες για να φέρνει κόσμο στο γήπεδο και είναι κρίμα.

Για αυτό έχω την άσχημη υποψία οτι η διαιτησία στα ματς για τους προκριματικούς στην ευρωλίγκα θα μας σφάξει.Και είναι ρε γμτ μου πολύ κρίμα ρε παίδες.

αφου δεν κάνει καθόλου διαφήμση ο δήμος ή η ομάδα, ας κάνουμε εμείς...

φέρε όλες τις πρώην Lukos!! smiley.gif

Σίγουρα δεν θα μας θέλουν... αντε μια φορά να την γλυτόσουμε. Στην 2η θα μας κόψουν.

kakos76lukos
QUOTE(Vas @ Sep 18 2009, 15:26 ) *
αφου δεν κάνει καθόλου διαφήμση ο δήμος ή η ομάδα, ας κάνουμε εμείς...

φέρε όλες τις πρώην Lukos!! smiley.gif

Σίγουρα δεν θα μας θέλουν... αντε μια φορά να την γλυτόσουμε. Στην 2η θα μας κόψουν.

Μπά!Παρότι τις έχω φερθεί πάρα πολύ καλά και τίμια πολύ δύσκολο.Στη κηδεία μου θα ρθουν τα κορίτσια μου σίγουρα πάντως.

Βρε συμπολεμιστή είναι πολύ κρίμα και άδικο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μας.Λέγεται οτι το σύμπαν σου ανταποδίδει άμα φερθείς έξυπνα και σωστά.Αλλά στο Μαρούσι αυτό δυστυχώς στη παρούσα δεκαετία{ελπίζω να μη γράφουμε στο μέλλον χιλιετία}το σύμπαν συνομωτεί εις βάρος της ομάδα μας.Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξουν τα δεδομένα. sad.gif Παρότι αισιόδοξος τύπος για την ώρα δεν μπορώ να βασιστώ κάπου.

Βας πάλι ας υποθέσουμε οτι κάνει κάποια διαφήμηση είτε ο δήμος είτε η διοίκηση είτε οι οπαδοί είτε όλοι μαζί.Με την παρούσα οικονομικοκοινωνικηπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα[και ειδικότερα στα βόρεια προάστια}πιστευεις ειλικρινά οτι μπορεί να αλλάξει δραματικά η κατάσταση και να απαιτούμε εδώ και τώρα γήπεδο των 4.000 θεατών? 41.gif

Κυρίως εσύ,ο Μόμα και κάποιοι ελάχιστοι και στη συνέχεια εγώ είμαστε απο τους ελάχιστους ρομαντικούς του λεγόμενου συνοικιακού μπάσκετ που έχουμε απομείνει.Ειδικότερα στα βόρεια προάστια ακόμη πιο μετρημένοι.Δεν......

Πάντως εγώ που είμαι και πολύ παράξενος ελπίζω μετά απο πάρα πολλά χρόνια θα συνεχίζω να παρακολουθώ τη Μαρουσάρα ακόμη και στο.......τοπικά της Αθήνας. cool.gif Εικάζω οτι κάποτε δυστυχώς θα γίνει τα μοιραία.
mono maroussi
QUOTE(lukos @ Sep 18 2009, 16:50 ) *
Μπά!Παρότι τις έχω φερθεί πάρα πολύ καλά και τίμια πολύ δύσκολο.Στη κηδεία μου θα ρθουν τα κορίτσια μου σίγουρα πάντως.

Βρε συμπολεμιστή είναι πολύ κρίμα και άδικο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μας.Λέγεται οτι το σύμπαν σου ανταποδίδει άμα φερθείς έξυπνα και σωστά.Αλλά στο Μαρούσι αυτό δυστυχώς στη παρούσα δεκαετία{ελπίζω να μη γράφουμε στο μέλλον χιλιετία}το σύμπαν συνομωτεί εις βάρος της ομάδα μας.Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξουν τα δεδομένα. sad.gif Παρότι αισιόδοξος τύπος για την ώρα δεν μπορώ να βασιστώ κάπου.

Βας πάλι ας υποθέσουμε οτι κάνει κάποια διαφήμηση είτε ο δήμος είτε η διοίκηση είτε οι οπαδοί είτε όλοι μαζί.Με την παρούσα οικονομικοκοινωνικηπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα[και ειδικότερα στα βόρεια προάστια}πιστευεις ειλικρινά οτι μπορεί να αλλάξει δραματικά η κατάσταση και να απαιτούμε εδώ και τώρα γήπεδο των 4.000 θεατών? 41.gif

Κυρίως εσύ,ο Μόμα και κάποιοι ελάχιστοι και στη συνέχεια εγώ είμαστε απο τους ελάχιστους ρομαντικούς του λεγόμενου συνοικιακού μπάσκετ που έχουμε απομείνει.Ειδικότερα στα βόρεια προάστια ακόμη πιο μετρημένοι.Δεν......

Πάντως εγώ που είμαι και πολύ παράξενος ελπίζω μετά απο πάρα πολλά χρόνια θα συνεχίζω να παρακολουθώ τη Μαρουσάρα ακόμη και στο.......τοπικά της Αθήνας. cool.gif Εικάζω οτι κάποτε δυστυχώς θα γίνει τα μοιραία.

Το μοιραιο?Σε φαση κηδευουμε σημερα τον αγαπημενο μας Γ.Σ.Αμαρουσιου και ετσι?χαχα.Παντως περα απο τον χαβαλε οντως κατι πρεπει να γινει..και μεις κατι κανουμε οι αλλοι πρεπει να ξυνπνησουν επιτελους..λυκε ακομα σε περιμενω στο συνδεσμο να γραφτεις που εισαι?tongue.gif
Vas
QUOTE(lukos @ Sep 18 2009, 16:50 ) *

Τοπικό δεν το νομίζω…. Α2 με Β ίσως.

Από ότι ακούγεται γήπεδο 2500 (περίπου) υπολογίζουν. Το κακό είναι ότι και 4000 να μαζευτούν στο ΟΑΚΑ πάλι άδειο θα φαίνεται…

Για μένα το Μαρούσι πληρώνει το γεγονός ότι δεν έχει ποδόσφαιρό. Αν υπήρχε ένας πυρήνας στην μπάλα σίγουρα θα μεταπηδούσε και στο μπάσκετ.

Τέλος, βλέπεις τι προσπάθειες κάνουν οι άλλες συνοικιακές ομάδες (Περιστέρι-Νηαρ κλπ). Παίζουμε ευρωλίγκα και δεν έχουν καν ανακοινώσει τις τιμές στα διαρκείας! Δεν ανανεώνουν καν το site. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα. Φοβάμαι ότι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν έχουν κόσμο και ότι να κάνουν δεν θα έχει αποτέλεσμα… κάτι κατά την γνώμη μου που είναι μεγάλο λάθος.

mono maroussi
QUOTE(Vas @ Sep 18 2009, 17:05 ) *
Τοπικό δεν το νομίζω…. Α2 με Β ίσως.

Από ότι ακούγεται γήπεδο 2500 (περίπου) υπολογίζουν. Το κακό είναι ότι και 4000 να μαζευτούν στο ΟΑΚΑ πάλι άδειο θα φαίνεται…

Για μένα το Μαρούσι πληρώνει το γεγονός ότι δεν έχει ποδόσφαιρό. Αν υπήρχε ένας πυρήνας στην μπάλα σίγουρα θα μεταπηδούσε και στο μπάσκετ.

Τέλος, βλέπεις τι προσπάθειες κάνουν οι άλλες συνοικιακές ομάδες (Περιστέρι-Νηαρ κλπ). Παίζουμε ευρωλίγκα και δεν έχουν καν ανακοινώσει τις τιμές στα διαρκείας! Δεν ανανεώνουν καν το site. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα. Φοβάμαι ότι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν έχουν κόσμο και ότι να κάνουν δεν θα έχει αποτέλεσμα… κάτι κατά την γνώμη μου που είναι μεγάλο λάθος.

ποτε δεν εκαναν προσπαθεια να φερουν κοσμο.το μαρκετινγκ εκτος γηπεδου ειναι απαραδεκτο..οπως και αυτο το πραγμα με το σαιτ..ελεος πια
kakos76lukos
Φίλε ΜΟΜΑ κάποτε θα γίνει το μοιραίο{αν δεν έχει γίνει εν άγνοια μας[πολύ πιθανόν πάντως]}και οι δυο ποταμοί εσύ και γω θα γίνουμε χειμμαροι. icon_drunk.gif

Είχα αρκετές δουλειές και δεν τα κατάφερα.΄Παρότι με συγκινεί και λίγο το μυστήριο θα προσπαθήσω να δώσω τέλος στο σάσπενς.

Βας ακόμη και αν η ομάδα είχε ποδοσφαιρικό τμήμα αν μου επιτρέπεις έχω αμφιβολίες πάντως αν θα άρχιζε η κοσμοσυρροή στο γήπεδο μας.Πάντως ο δήμος δεν κάνει καμιά προσπάθεια πάντως να αναβαθμίσει τη διαδικασία του μάρκετινγκ.Πιο ευκολο να βρούμε θέσεις εργασίας στο δήμο Αμαρουσίου για τους ελάχιστους οργανωμένους φιλάθλους μας παρά να ξεκινήσει προσπάθεια προσέλκυση φιλάθλων στον Αγιο Θωμά.ΧΜ!Τωρα που το σκέφτομαι........

Εντάξει σχήμα λόγου το τοπικό και δεν υπάρχει κίνδυνο να κινδυνευσουμε εφέτος.Αλλά μην ξεχάσετε τι πήγαμε να πάθουμε πέρυσι απο τους ατυχείς χειρισμούς του Βωβού.
kakos76lukos
Τώρα που προκριθήκαμε στους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης η διοίκηση και ο δήμος Αμαρουσίου οφείλουν προς την ομάδα να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το λιγότερο σε κάθε ματς ΄στο ΟΑΚΑ να έχει το λιγότερο 3.000 κόσμος.Δεν έχω αυταπάτες για πολύ μεγάλη προσελευση αλλά αν κάνουν μια φιλότιμη και οργανωμένη προσπάθεια μπορούν να τα καταφέρουν.Εδώ ο δήμος Κηφισιάς λέγεται οτι κατάφερνε να γεμίζει έστω το Ζηρίνιο σε αγώνα βόλλευ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για το Μαρούσι είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία η πρόκριση στην ευρωλίγκα και υπο τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και νομίζω αξίζει στην ομάδα η υποστήριξη απο το κόσμο.

Αν πληροφορήθηκα καλά η κάρτα διαρκειας είναι 70 ευρώ.Αληθευει?
Vas
QUOTE(lukos @ Oct 11 2009, 21:13 ) *
Τώρα που προκριθήκαμε στους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης η διοίκηση και ο δήμος Αμαρουσίου οφείλουν προς την ομάδα να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το λιγότερο σε κάθε ματς ΄στο ΟΑΚΑ να έχει το λιγότερο 3.000 κόσμος.Δεν έχω αυταπάτες για πολύ μεγάλη προσελευση αλλά αν κάνουν μια φιλότιμη και οργανωμένη προσπάθεια μπορούν να τα καταφέρουν.Εδώ ο δήμος Κηφισιάς λέγεται οτι κατάφερνε να γεμίζει έστω το Ζηρίνιο σε αγώνα βόλλευ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για το Μαρούσι είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία η πρόκριση στην ευρωλίγκα και υπο τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και νομίζω αξίζει στην ομάδα η υποστήριξη απο το κόσμο.

Αν πληροφορήθηκα καλά η κάρτα διαρκειας είναι 70 ευρώ.Αληθευει?

Αληθεύει! 70 ευρώ....

όποιος θέλει ακόμα υπάρχουν,,,
kakos76lukos
Παίδες παρότι γίνεται μια εκτενής αναφορά γενικότερα απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ομάδα δεν παρατηρώ η διοίκηση να το εκμεταλλευεται σε πρώτη φάση.Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ να εχει τόση δημοσιότητα η ομάδα μας.Ας ελπίσουμε στο επόμενο ματς της ευρωλίγκας να μαζέψουμε αρκετούς φιλάθλους ώστε να αποκτήσουν οι παίκτες μας ακόμη καλύτερη ψυχολογία.Φανταστείτε το επόμενο ματς είτε με Ταου είτε με Μακάμπι να χουμε το λιγότερο 3.000 θεατές?Οκ σε πολλούς να προκαλέσει διάθεση για ειρωνία αλλά για την ομάδα μας θα ναι ενα σημαντικότατο βήμα.
Vas
QUOTE(lukos @ Oct 30 2009, 19:24 ) *
Παίδες παρότι γίνεται μια εκτενής αναφορά γενικότερα απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ομάδα δεν παρατηρώ η διοίκηση να το εκμεταλλευεται σε πρώτη φάση.Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ να εχει τόση δημοσιότητα η ομάδα μας.Ας ελπίσουμε στο επόμενο ματς της ευρωλίγκας να μαζέψουμε αρκετούς φιλάθλους ώστε να αποκτήσουν οι παίκτες μας ακόμη καλύτερη ψυχολογία.Φανταστείτε το επόμενο ματς είτε με Ταου είτε με Μακάμπι να χουμε το λιγότερο 3.000 θεατές?Οκ σε πολλούς να προκαλέσει διάθεση για ειρωνία αλλά για την ομάδα μας θα ναι ενα σημαντικότατο βήμα.

Αν δεις στο euroleague.net στα πιο πολλά παιχνίδια ο κόσμος είναι 4-5000. Μιλάμε δυστυχώς για ένα πολύ μεγάλο νούμερο για το Μαρούσι. Να σκεφτείς ότι με Ρόμα τα 1700 άτομα που μαζεύτηκαν είναι ο μεγαλύτερος αριθμος...

Για να φτάσουμε τις 5000 πρέπει:

1. Ο δήμος να δώσει εισιτήρια στα δημοτικά. Αυτή η ηλικία πρέπει να είναι το "target group". Στο λύκειο τα παιδιά δεν αλλάζουν ομάδα. Στο δημοτικό όμως, του δίνεις εισιτήριο (με 1 ευρώ συμβολικά θα μπαίνει και ο μπαμπάς), του δίνεις και 1 κασκολάκι, το κάνεις το παιδι, σιγα σιγά να την αγαπήσει την ομάδα...

Τόσα χρόνια δυστυχώς κανεις δεν το έχει σκεφτεί!

2. όλοι οι παλιοί οπαδοί να ξανά έρθουν

3. Επιτέλους οι "Μαρουσιώτες" του εμπορικού κέντρου του αμαρουσίου να ενεργοποιηθουν. Δεν μπορεί να πηγαίνουν παιδιά να ΄δωσουν εισιτήρια στα μαγαζιά, και να πουλάνε μόνο 4!!

4. Ο Δήμος και η ομάδα να κάνει μια διαφημιστική καμπάνια. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν ξέρουν καν ότι το Μαρούσι παίζει ευρωλίγκα! Η διαφήμιση πρέπει να επεκταθεί και σε διπλανούς δήμους.

5. Βρήκα πολύ καλή την ιδέα μέσα από τα αθλητικά site να δίνουν προσκλήσεις... Φέρνεις ένα μπασκετόφιλο έτσι πιο κοντα...

6. Ο Lukos να ψήσει Κηφισιώτες να έρθουν tongue.gif

Ο σύνδεσμος κάνει πολλές προσπάθειες και πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι με την Ρόμα θα ξαναγίνει ρεκορ προσέλευσης... Σίγουρα όχι 5000 αλλά, να ξεπεράσουμε τις 2000!! Με την προυπόθεση ότι βάλουν τον αγώνα σε πιο λογική ώρα (19.00 ας πούμε και όχι 17.45!!)
kakos76lukos
Οντως βας συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Πολύ ευκολα γενικώς μέσω της ομάδα μας μπάσκετ του Αμαρουσίου μπορεί ο δήμος να προάγει τον αθλητισμό.Γνωρίζεις οτι τα κρούσματα βιας στο γήπεδο μας είναι ελάχιστα.Αμα ωθήσει τα μικρά παιδιά και συνεπώς τους γονείς να πάνε γήπεδο εκτός απο ωραίους φιλάθλους γίνονται και ενεργοί πολίτες.΄

Αλλωστε μην ξεχνάμε οτι στο Μαρούσι κυριαρχεί έντονα και το ελληνικό στοιχείο. Απο το 1998-1999 οι Ελληνες παίκτες έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας και πολλοί μένουν αρκετά χρόνια .Μην ξεχ'ασουμε οτι ο Σπανούλης πριν γίνει ο σούπερ σταρ της εθνική μας και ο κορυφαίος παίκτης στην ευρωλίγκα όπου κατέκτησε τα πάντα με τον Παο πέρυσι έπαιξε μια τετραετία στο Μαρούσι όπου μάλιστα τις τρείς τελευταίες του χρονιές με μας σε πολύ νεαρή ηλικία είχε πολύ σημαντικό ρόλο.
kakos76lukos
Ωραία η κίνηση των φιλάθλων μας στο γήπεδο των Τρικάλων όπου ύψωσαν ενα πανό κατα της βιας.
Εντάξει δεν είναι και άγνωστο μπορεί να έχουμε λίγους αλλά είμασατε οι πιο ποιοτικοί στην Ελλάδα.
Ρε ο Χατζηγεωργίου είπε οτι είμασταν μόνο 20.Αληθευει?Αν είπε ψέμμτα βρε ΜΟΜΑ έπρεπε να του δώσει και κάποια χάδια.Και αλήθεια να έλεγε πάλι χάδια άξιζε angry_red.gif .Καθόταν άλλωστε και μπροστά στους φιλάθλους μας. rolleyes.gif
Ποιο ήταν το σέξυ γκομενάκι [των Τρικάλων}με τα γαλάζια?Θέλω το τηλέφωνο της! 77.gif
mono maroussi
QUOTE(lukos @ Dec 6 2009, 20:55 ) *
Ωραία η κίνηση των φιλάθλων μας στο γήπεδο των Τρικάλων όπου ύψωσαν ενα πανό κατα της βιας.
Εντάξει δεν είναι και άγνωστο μπορεί να έχουμε λίγους αλλά είμασατε οι πιο ποιοτικοί στην Ελλάδα.
Ρε ο Χατζηγεωργίου είπε οτι είμασταν μόνο 20.Αληθευει?Αν είπε ψέμμτα βρε ΜΟΜΑ έπρεπε να του δώσει και κάποια χάδια.Και αλήθεια να έλεγε πάλι χάδια άξιζε angry_red.gif .Καθόταν άλλωστε και μπροστά στους φιλάθλους μας. rolleyes.gif
Ποιο ήταν το σέξυ γκομενάκι [των Τρικάλων}με τα γαλάζια?Θέλω το τηλέφωνο της! 77.gif

30 ειμασταν μας εκοψε ο αλητης..χαχα.παντως πηγαμε περισσοτεροι απο τους αρειανους περυσι.χαχαχαχα.τωρα μιλαει το κρασι μαγκες ειχαμε φαγοποτι με το συνδεσμο σε μια ταβερνα στο Μαρουσι
kakos76lukos
QUOTE(mono maroussi @ Dec 8 2009, 01:58 ) *
30 ειμασταν μας εκοψε ο αλητης..χαχα.παντως πηγαμε περισσοτεροι απο τους αρειανους περυσι.χαχαχαχα.τωρα μιλαει το κρασι μαγκες ειχαμε φαγοποτι με το συνδεσμο σε μια ταβερνα στο Μαρουσι

Γμτ μου εσείς οι νεαροί δεν χάνετε το χρόνο σας για μίνι παρτυ παρατηρώ. icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Ελπίζω να προλάβατε να κάνατε επιπλέον εξαίσιο συμπόσιο ΚΑΙ στη Θεσσαλία. Τι γράφω εγώ ο γέρος.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(mono maroussi @ Dec 8 2009, 03:58 ) *

Ειδες φιλε μου που εχεις κολλημα κ κωλυμμα με τον Αρη;
Κ να φανταστεις πως δεν ηξερα καν οτι εχετε τετοιο τοπικ...
Με μια φραση εβγαλες ολα σου τα κομπλεξ φιλε μου... peace.gif
kakos76lukos
Περιεργες και επικίνδυνες καταστάσεις βιώνει η ομάδα μας.

Η αυξηση του μετοχικού κεφαλαιου μέσω της δημόσιας πρόσκλησης που επιτευχθηκε ήταν νομίζω των 32.000 ευρώ αν θυμάμαι σωστά.

Ο στόχος πάντως ήταν 1.320.000 ευρώ που βεβαίως δεν μπορούσε να επιτευχθεί με τίποτα.Δεν μου προκάλεσε δυστυχώς καμιά έκπληξη η όλη φάση. sad.gif

Πάντως η όλη κατάσταση προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην οικογενεια Βωβού.[Δεν λέω για τον δήμο διότι...απλά μόνο σας θυμίζω οτι οι εκλογές πλησιάζουν και αν θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον οι άρχοντες της περιοχής δεν θα ήθελα να το αναλύσω διότι θα στενοχωρήσω τον δήμαρχο και δεν λέει να.. rolleyes.gif }.
mono maroussi
που ειναι ο κοσμος του αμαρουσιου??ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Magnus92
Με 18 σαμπάνιες στα χέρια εμφανίστηκε στο γήπεδο την πρώτη μέρα του χρόνου ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος του Αμαρουσίου Σταύρος Ελληνιάδης. Οι 14 ήταν για τους παίκτες και οι τέσσερις για το τεχνικό τιμ...

Δεν υπαρχει ο τυπος . . .
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Dec 15 2006, 05:30 ) *
Γίναμε 4! Γίναμε 4! 77.gif
Mono Marousi
Hooligan
Aristofanis et Moi..... icon_drunk.gif

Σοβαρά τώρα, το πρόβλημα είναι κάθε χρόνο και πιο έντονο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουν εισιτήρια στα λύκεια τις πόλης. Θυμάμαι παλιά που μοιράζανε αρκετά συχνά στα σχολεία (για Α2 μιλάμε τώρα). Με αυτό τον τρόπο θα «φτιαχνόντουσαν» φίλαθλοι.
Επιπλέον, στην ομάδα υπάρχει κορεσμός. Έχουμε φτάσει ταβάνι πιθανότατα. Άτομα τις ηλικίας μου (25) έχουν δει το Μαρούσι από το να κινδυνεύει να πέσει στην Γ’ εθνική και να παίζει το derby παραμονής με τον Αστέρα Εξαρχείων στο Σπύρο Λούη μέχρι να σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα και να παίζει τελικούς. Ίσως θα αξίζαμε μια εγχώρια κούπα (κύπελλο ίσως) αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε κάθε χρόνο τέτοιες αποδόσεις.

Πάντως το φαινόμενο να μην υπάρχουν οπαδοί σε μικρότερες ομάδες είναι γενικό. Εδώ βλέπουμε ολόκληρη Πάτρα να μην έχει δικούς της φιλάθλους. Ο Μακεδονικός απέτυχε, ενώ με εξαίρεση κάποιες συγκεκριμένες πόλεις ( Λάρισα – Γιάννενα – Ξάνθη) ο κόσμος δεν υποστηρίζει την ομάδα από την πόλη του. Άρα μην περιμένουμε από τους Μαρουσιότες (που οι περισσότεροι κάτοικοι δεν έχουν γεννηθεί εδώ) να υποστηρίζουν την ομάδα.

βας ειδες τελικα δεν ειχαμε πιασει ταβανι τοτε icon_drunk.gif ..τα εισιτηρια στα σχολεια παντως ακομα τα ψαχνουμε.χαχα
kakos76lukos
Εφέτος σε σχέση με παλαιότερες εποχές πως ήταν η προσέλευση του κόσμου?

Δυστυχώς μονο σε ένα mats πήγα με Κολοσσό .
mono maroussi
QUOTE(lukos @ Apr 20 2011, 21:20 ) *
Εφέτος σε σχέση με παλαιότερες εποχές πως ήταν η προσέλευση του κόσμου?

Δυστυχώς μονο σε ένα mats πήγα με Κολοσσό .

καθε περσι και καλυτερα..μονο με τον κολοσσο ηταν εδρα
johnymar
πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο στο γήπεδο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 69.gif
http://www.dailymotion.com/video/xh9pa7_yy...yyy-93-81_sport
Dwyane ''the flash'' Wade
η νικη αμαρουσιου επαιζε την ανοδο της στην γ εθνικη 3 μερες νωριτερα μπροστα σε 500 ατομα!!φετος στον αγιο θωμα εχουν μαζευτει ποτε τοσοι??
kythmar
QUOTE(ronin @ May 19 2011, 08:30 ) *
η νικη αμαρουσιου επαιζε την ανοδο της στην γ εθνικη 3 μερες νωριτερα μπροστα σε 500 ατομα!!φετος στον αγιο θωμα εχουν μαζευτει ποτε τοσοι??

στον αγωνα με την αεκ ειχαν μαζευτει πολυ, μονο που ηταν φιλαθλοι της αεκ
Vas
QUOTE(ronin @ May 19 2011, 08:30 ) *

μεγάλη κουβέντα ανοίγεις... Το γεγονός αυτό απλώς αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι να γυρίσει η ομάδα στην πραγματική έδρα της, στο κέντρο του Αμαρουσίου και όχι στον Αγ Θωμά, που είναι πιο κοντά στο Χαλάνδρι και στην Φιλοθέη!
QUOTE(Vas @ May 19 2011, 09:13 ) *
μεγάλη κουβέντα ανοίγεις... Το γεγονός αυτό απλώς αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι να γυρίσει η ομάδα στην πραγματική έδρα της, στο κέντρο του Αμαρουσίου και όχι στον Αγ Θωμά, που είναι πιο κοντά στο Χαλάνδρι και στην Φιλοθέη!

δικιο εχεις αλλα το ''σπυρος λουης'' δεν νομιζω πως ειναι καταλληλο-οχι για Α1-αλλα ουτε και για γ εθνικη καν!!εξαλλου νομιζω πως η νικη θα εχει καινουργιο κλειστο απο του χρονου.
Vas
QUOTE(ronin @ May 19 2011, 15:00 ) *
δικιο εχεις αλλα το ''σπυρος λουης'' δεν νομιζω πως ειναι καταλληλο-οχι για Α1-αλλα ουτε και για γ εθνικη καν!!εξαλλου νομιζω πως η νικη θα εχει καινουργιο κλειστο απο του χρονου.

Δεν ξέρω αν εχεις παει στην Ερυθραία ή στην Κηφισιά αλλά αυτά είναι ακόμα πιο μικρά και παίζουν Α2.
Εδω παίζουν Α1 στο Αιγάλεω που είναι σχεδον παρομοιο. Πάντως με στην τωρινή κατάσταση που είναι ο σπύρος Λούης όντως δεν είναι για Α1.

Οταν φτιαχθει το νεο κλειστο στο Μαρούσι (διπλα στο 2ο λύκειο) τότε θα πάει. Μην νομίζεις ομως ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο. απλά θα είναι πιο σύνχρονο.

QUOTE(Vas @ May 19 2011, 14:44 ) *
Δεν ξέρω αν εχεις παει στην Ερυθραία ή στην Κηφισιά αλλά αυτά είναι ακόμα πιο μικρά και παίζουν Α2.
Εδω παίζουν Α1 στο Αιγάλεω που είναι σχεδον παρομοιο. Πάντως με στην τωρινή κατάσταση που είναι ο σπύρος Λούης όντως δεν είναι για Α1.

Οταν φτιαχθει το νεο κλειστο στο Μαρούσι (διπλα στο 2ο λύκειο) τότε θα πάει. Μην νομίζεις ομως ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο. απλά θα είναι πιο σύνχρονο.

της κηφισιας ειναι ακαταλληλο ακομα και για α εσκα,δικιο εχεις!!!!της ερυθραιας εχω την εντυπωση πως ειναι λιγο μεγαλυτερο απο τον λουη αλλα τεσπα,καλυτερα εκει και γεματο παρα στο παγωμενο του αγιου θωμα...
kythmar
http://www.youtube.com/watch?v=HIHRqld2wKw
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.