HOULIGAN76
Jun 19 2007, 14:28
Σε αυτό το νήμα βάζουμε ενα ή δυο πράγματα που μας άρεσαν ή όχι αυτήν την εβδομάδα.
Εμένα μου άρεσε πάλι η ΚΡΗΤΗ που βρισκόμουνα όλη την προηγούμενη εβδομάδα.{έστω για δουλειές}
Δεν μου άρεσαν οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ της Καραβα΄ι΄κής νο3.
Και το γεγονός οτι σε ενα περίπτερο κοντά στο EVEREST της Κηφισιάς ο περιπτεράς μου έδωσε την σακούλα ώστε να βάλω τις εφημερίδες ο ίδιος αντί να τις βάλει αυτός.Και κρατούσα ενα μωρό στην αγκαλιά μου γμτ μου.Ευτυχώς που με βοήθησε μια άλλη πελάτισσα διότι διαφορετικά τα καντήλια που ίσως έλεγα θα.....
Pierce
Jun 19 2007, 14:31
μου αρεσε που ξεκινησα τις συζητησεις για τις διακοπες !
δεν μου αρεσε που εκανα 1:30 για να κατεβω στη βουλα
Μου άρεσε που στην εξέταση για οπτικά πεδία δεν μου βρήκανε πίεση στα μάτια (η υγεία πάει πρώτη).
Δεν μου άρεσε που άρχισα διάβασμα για εξεταστική.
sihainas
Jun 19 2007, 14:40
Μου αρέσει που "ανακαινίζω" το δωμάτιό μου
Δεν μου αρέσει που για να πάω από το σπίτι μου στο πανεπιστήμιο σήμερα που συνήθως μου παίρνει 5-6 λεπτά (με το αυτοκίνητο) έκανα 40 λεπτά λόγω των κ*λοέργων που γίνονται...
Δεν μου αρέσει αυτός που θα ποστάρει από κάτω.
QUOTE(morfi @ Jun 19 2007, 04:36 PM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Γιατι....? Τι εχω?
Gravedigger
Jun 19 2007, 16:15
Δεν μου αρέσει που ξεκινάει η εξεταστική και που κάνει τρελή ζέστη
![68.gif](../style_emoticons/default/68.gif)
Μου αρέσουν τα
basket forum meetings!
thrylos7
Jun 19 2007, 17:37
Έπρεπε να είχα μπει μια ώρα νωρίτερα...
Δε μου αρέσει που θα χάσω τα δύο σημαντικότερα ματς της χρονιάς...
Μου αρέσει... μου αρέσει... μου αρέσει... Δεν πρόλαβε να γίνει τίποτα από χθες (αρχή της εβδομάδας)...
kostasvc15
Jun 19 2007, 18:19
Μου αρεσε το ποστ του Μορφι!!!!!
QUOTE(morfi @ Jun 19 2007, 01:36 PM)
eftychia
Jun 20 2007, 14:37
Μου αρεσει που εμαθα οτι βγηκε το νεο cd των θεϊκών white stripes
Δε μου αρεσει που δεν το εχω ακομα στα χερια μου...
dizzy_fingers
Jun 20 2007, 14:44
Μου αρέσει που θα πάω Νάξο το καλοκαίρι.
Δε μου αρέσει που έχω πολλά στο μυαλό μου μέχρι να έρθουν εκείνες οι μέρες...
eftychia
Jun 20 2007, 15:50
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 20 2007, 03:37 PM)
Δε μου αρέσει που έχω πολλά στο μυαλό μου μέχρι να έρθουν εκείνες οι μέρες...
Νταξει τωρα γιατι λες ψεμματα??? Δε σου χρειαζεται ενα μπαν τωρα? Αφου δεν εχεις μυαλο....
Μου αρεσει το καλοκαιρι!
Δε μου αρεσει το γεγονος οτι πρεπει να δουλευω τα 2/3 του
Air Kef
Jun 20 2007, 16:02
Βασικα,αφου επελεξε Ναξο για τις διακοπες του,εχει πολυ μυαλο.
Μου αρέσει που για ενα ακομη καλοκαιρι θα απολαύσω τη Ναξο.
Δν μου αρέσει η εξεταστικη,και δη η εξεταστικη κατω απο τον ηλιο της Λαρισας.
Keyser_Soze
Jun 20 2007, 16:16
Μου αρέσει απίστευτα το τραγούδι Pleased To Meet You των ΘΕΩΝ James που το άκουσα πριν μερικές μέρες και μου άλλαξε τη ζωή
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
.
Δεν μου αρέσει οποιαδήποτε ασχολία κάνω μέσα στο σπίτι μου αντί να βρίσκομαι σε κάποια παραλία και να λιάζομαι (υπομονή μέχρι την άλλη Παρασκευή...).
eftychia
Jun 20 2007, 18:23
Επισης δε μου αρεσει που εχει ο Μανωλης το cd των white stripes και δεν το εχω εγω...
klearxos
Jun 20 2007, 18:48
Δεν μου αρεσει που ο Αρης δεν ειναι στον τελικο
Μου αρεσει που στον τελικο ειναι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και προσφερουν αυτο το θεαμα!
Μου αρεσει που ηρθε το καλοκαιρι και με αφηνει η αλλεργια μου
Δεν μου αρεσει που ηρθε το καλοκαιρι και βαραω τα δεκαωρα στη δουλεια με τον καθε τυπο που θελει να την αραξει στην παραλια των ονειρων του!
Gravedigger
Jun 20 2007, 20:51
Das Kapital
Jun 20 2007, 21:51
Εμενα μου αρεσει που εχω βελτιωσει ΠΟΛΥ το σουτ μου και κυριως το τριποντο,δε μου αρεσει που χρειαζομαι( πιστευω τωρα ) 20 ποντους αλμα για να καρφωσω!!!
αεκτζού
Jun 20 2007, 23:32
Μου αρέσει που οι φίλοι μου είναι πάντα κοντά μου,στα δύσκολα και στα άσχημα!Δε μου αρέσει η ζέστη και εύχομαι να ζούσα σε ένα μέρος,όπου έχει πάντα 18 βαθμούς κελσίου!
QUOTE(αεκτζού @ Jun 21 2007, 12:25 AM)
Μου αρέσει που οι φίλοι μου είναι πάντα κοντά μου,στα δύσκολα και στα άσχημα!Δε μου αρέσει η ζέστη και εύχομαι να ζούσα σε ένα μέρος,όπου έχει πάντα 18 βαθμούς κελσίου!
Τετοιο μερος δεν υπαρχει στη γη καθως λογω και της περιστροφης της γης γυρω απο τον ηλιο, ΚΑΘΕ μερος στη γη αλλαζει θερμοκρασια με την παροδο των μηνων(χειμωνας-καλοκαιρι κλπ).
Στο δε ισημερινο η θερμοκρασια παραμενει σχετικα σταθερη κατα τη διαρκεια ολου του ετους, αλλα ειναι παντα αναμεσα στους 24 °C και 30 °C. Οποτε δεν κανει για σενα....
Dominique
Jun 21 2007, 02:07
Μου αρεσει που ανοιξε αυτο το εξυπνο τοπικ στα προτυπα της στηλης του BHMAGAZINO
Δε μου αρεσει που ειμαι ταβλα 3,5 μερες τωρα απ τον πυρετο και ως εκ τουτου εχασα τον τελικο,και οπως ολα δειχνουν θα χασω και την αυριανη συναυλια του Alice Cooper.
ΥΓ.Ευτυχια,εχω ακουσει απο 2-3 μεριες οτι δυστυχως το νεο cd των white stipes κινειται στη μετριοτητα.Ελπιζω τα αυτια μου να διαφωνησουν
Πως λέγεται το καινούργιο τους cd?Εγώ γιατι δεν έχω ακούσει τπτ?
Πάντως καλό καινουργειο cd σε τέτοιο περίπου στυλ είνει αυτό των queen of the stone age -era vulgaris.Eξαιρετικό..
edit: Μόλις το βρήκα το icky thumb και το κατεβάζω
Keyser_Soze
Jun 21 2007, 02:37
QUOTE(Bonzo @ Jun 21 2007, 12:09 AM)
Πως λέγεται το καινούργιο τους cd?Εγώ γιατι δεν έχω ακούσει τπτ?
Πάντως καλό καινουργειο cd σε τέτοιο περίπου στυλ είνει αυτό των queen of the stone age -era vulgaris.Eξαιρετικό..
edit: Μόλις το βρήκα το icky thumb και το κατεβάζω
Το νέο άλμπουμ των πολύ αγαπημένων μου Queens Of The Stone Age δεν με τρέλανε ιδιαίτερα. Είναι ακριβώς στα ίδια στάνταρ που έθεσαν οι ίδιοι με το προηγούμενο άλμπουμ τους Lullabies To Paralyze. Και ως εκ τούτου δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα δικά μου στάνταρ που έθεσαν τα Rated R και κυρίως το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ Songs For The Deaf. Πιθανότατα αυτό να συμβαίνει γιατί τους γούσταρα λίγο πιο hard και αυτό το hard στοιχείο το έχασαν όταν ο αρχηγός (και κιθαρίστας) του γκρουπ, Josh Homme, έδιωξε τον εκπληκτικό κάφρο (μπάσο) Nick Oliveri επειδή είναι λίγο τρελιάρης. Ελπίζω να καταλάβει το λάθος του, να τα βρουν και να ξαναγυρίσει σύντομα.
Πάντως σε σχέση με τα υπόλοιπα ψευτό-ροκ γκρουπς που μας βομβαρδίζει το MTV καθημερινά εννοείται ότι το Era Vulgaris είναι αιώνες μπροστά και δεν μπορεί να συγκριθεί καν.
Σόρι για το οφ τόπικ και την ακατάσχετη πολυλογία
thrylos7
Jun 21 2007, 02:54
Αυτά να τα αφήσεις για την εκπομπή σου σε παρακαλώ! Τί το πέρασες το τόπικ;
Μου αρέσει πάντως η παρέα του steelfm... Που ν' ακούσω και την εκπομπή..
Βλέπω το τόπικ να εξελίσσεται σε γενική κι όχι εβδομαδιαία βάση...
Keyser_Soze
Jun 21 2007, 03:05
Air Kef
Jun 21 2007, 15:29
Μου αρέσει που πήρα απόφαση απο το επομενο εξαμηνο να διαβάζω τακτικα.(και θα το κανω)
Δν μου αρέσει που έπρεπε να κανω μια κακή εξεταστική για να το παρω απόφαση.Ας ειναι η τελευταία.
eftychia
Jun 21 2007, 16:50
Αχ μακαρι να σου πετυχει η αποφασιση γιατι εγω Γιαννη μου σε καθε εξεταστικη που τελειωνει(και τα παω σκτατα γιατι βαριεμαι να δωσω μαθηματα) τα ιδια λεω και δε μου πολυ πετυχαινει...
Μακαρι παντως να φανεις Δυνατος!!!
Pierce
Jun 21 2007, 20:28
μου αρεσει που βγηκαν τα αποτελεσματα και μαλλον περναω εκει που θελω
δεν μου αρεσει που πρεπει να περιμενω μεχρι τις 20-25 αυγουστου για να το μαθω οριστικα....
eftychia
Jun 21 2007, 20:29
Ωχ καλη επιτυχια ρε!!! Φανταζομαι αγχος που θα το χες μεχρι χθες!
Pierce
Jun 21 2007, 20:35
ειχα παει στο σχολειο με ενα φιλο μου απο τις 9 : 30 ενω βγηκαν κατα τις 12.
ηταν και η δευτερη φορα που εδινα και μπορω να πω οτι αυτες οι δυόμιση ωρες μου φανηκαν αιωνες και ηταν ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΙ (οι αιωνες
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
)
ευχαριστω
θα βαλω και εγω ενα λιθαράκι για να γινεις μοντ μετα απο τα καλα σου λογια
(θα προτεινω και το ιδιο για τον keyser να μην μεινει παραπονεμενος
![69.gif](../style_emoticons/default/69.gif)
)
thrylos7
Jun 21 2007, 22:24
Με το καλό Aritomo!
Αυτό που μου αρέσει (από την αρχή της εβδομάδας
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
) είναι η απίθανη διαφήμιση του τελευταίου επεισοδίου της σειράς "50-50".. Προμηνύεται καλύτερο απο πότε!
Air Kef
Jun 21 2007, 23:08
Αυτό που μου αρέσει (από την αρχή της εβδομάδας biggrin.gif ) είναι η απίθανη διαφήμιση του τελευταίου επεισοδίου της σειράς "50-50"..
Μιλάμε για διαφήμηση-μαγεια.Που την βλεπεις και την ξαναβλέπεις,που αφηνεις την τηλεόραση στο Μεγκα για να την ξαναδεις..
Can you see the ligoyris eye???
THIS IS SPARTA!ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑ.!!!
![24.gif](../style_emoticons/default/24.gif)
Δυστυχως δν εχει ανεβει ακομα στο youtube..
thrylos7
Jun 21 2007, 23:24
"Μη μη, μη μη!"
Έχασα τον αγώνα Άρης - Πανιώνιος και το μεγάλο τελικό... αλλά αυτό δε θα το έχανα με τίποτα!
Pierce
Jun 21 2007, 23:47
QUOTE(Air Kef @ Jun 22 2007, 12:01 AM)
σοβαρα?
και αυτο που ανεβασα στο τοπικ του youtube τι ειναι?
Air Kef
Jun 22 2007, 00:14
Πότε προλαβες ρε ατιμε..Με τετοια tags που εχει βαλει ο άλλος αντε βρες το..
εγω την κατεβασα σαν τορρεντ.
το αβαταρ μου απο κει ειναι για οσους δεν το πηραν πρεφα!
μια γκριματσα του χαικαλη απο την διαφημιση!
και για να μπω στο πνευμα του τοπικ
μαρεσει που τελειωσε επιτελους το παρα 5
δεν μαρεσει που τελειωνει η καλυτερη σειρα της ελληνικης τηλεορασης 50-50!
Gravedigger
Jun 22 2007, 00:44
thrylos7
Jun 22 2007, 02:15
Καλά, αυτό μας το έχεις ξαναπεί...
Εγώ πάλι νομίζω πως το σημερινό επεισόδιο θα μας αποζημιώσει και δε θα έχω πρόβλημα που θα τελειώσει η (πράγματι) καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.
Να δούμε κι ένα καλό τέλος σειράς από το Mega... Του παρά πέντε, πάρα πολύ συναισθηματικό (είχε πάψει εδώ και καιρό να είναι κωμωδία), αλλά είχε ένα ενδιαφέρον κι αυτό, των singles (το φετινό) ήταν απρόβλεπτα μέτριο, ενώ του "so you thing you can dance", δεν το είδα, αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν κωμικοτραγικό...
Πολλή δουλειά έχει πέσει τελευταία κι αυτό δε μου αρέσει...
ΥΓ. Εγώ πάντως δεν το είχα πάρει πρέφα... νόμιζα ότι ήταν από κάτι πιο παλιό...
HOULIGAN76
Jun 22 2007, 18:03
Μου αρέσει πολύ ο ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ.Πέρυσι τον ανακάλυψα αλλά τώρα του δίνω και καταλαβαίνει.Μη τολμήσει κανείς να με αποκαλύψει φλώρο και άλλες σαχλαμάρες διότι .........
Δεν μου αρέσει η ζέστη ρε γμτ μου.Δεν παλευεται ο καύσωνας παίδες. Θα την κοπανήσω για άλλες πολιτείες.
Υ.Γ.1 Συγχαρητήρια στο πήρς21 για τα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες και πίστεψε με τα καλά και τα ωραία τώρα αρχίζουν.Ελπίζω να μπείς σε καμιά καλή σχολή και προσοχή στους καθηγητές-απολιθώματα ή δεινόσαυρους!
eftychia
Jun 23 2007, 09:38
Εμενα μου αρεσει οτιδηποτε απο τα Starbucs , ειναι λες και εχουν ναρκωτικα-εθιστικες ουσιες!
Δε μου αρεσει που πηγε ο moca-coconut 4,20(το μικρο)... αλλα και παλι τα διαθετω γιατι βρισκω πολλα θετικα
Μου αρεσει η Σιενα Μιλερ - δε μου αρεσει που θα αρχισουν οι (Ε)παναληψεις στην Τ.V
μου αρεσε παρα πολυ το πενταημερο στην σαντορινη μετα το τελος του σχολειου...
(επισης εχω κολλησει λιγο με τα μεθυσμενα ξωτικα
![77.gif](../style_emoticons/default/77.gif)
αυτην την περιοδο...)
δεν μου αρεσει που την επομενη μερα ξεκινησα φροντιστηρια για την τριτη....
losers can win
Jun 23 2007, 20:28
Mου άρεσε η σαντορίνη
Μου άρεσε οτι ο jimar ξεκινησε φροντιστηρια την επομένη ενώ κοιμόμουν
Μου άρεσε το τελευταίο παρα πέντε που ειχα γραψει και είδα χθες
Δεν μου αρέσει που θα αρχίσω φροντιστήριο
Δεν μου αρέσει που κολλάει το adsl μου συνέχεια
Δεν αντέχω τη ζέστη,δεν αντέχω να ακούω το βουητο του air-condition
liolias
Jun 25 2007, 10:46
Μου αρεσουν οι διακοπες--------ΔΕΝ μου αρεσει η ζεστη
Μου αρέσει που σημερα ειναι δευτερα
Δε μου αρεσει που εχει τρελη ζεστη κ σημερα παιρνω βαθμους.........
thrylos7
Jun 25 2007, 22:29
Μου αρέσει η ζέστη...
Υποθέτω πως δε θα μου αρέσει η εκπομπή του Keyser...
αεκτζού
Jun 26 2007, 20:20
Δε μου αρέσει η Αθήνα γιατί η ζέστη είναι αφόρητη!Μου αρέσει το νησί μου γιατί εκεί τουλάχιστον πιάνει και μια βροχούλα στο ξεκούδουνο και δροσιζόμαστε!
Keyser_Soze
Jun 27 2007, 14:00
Μου αρέσει που την Παρασκευή επιτέλους πάω Νάξο.
Δεν μου αρέσει το ότι στη Νάξο δεν έχω a/c (ενώ εδώ έχω) και πρέπει να σκεφτώ γρήγορα να κάνω κάτι.
Μου αρέσει η προοπτική να πάει ο Γκαρνέτ στο Φίνιξ και να δούμε του χρόνου την καλύτερη τριπλέτα (Νας-Αμάρε-Γκαρνέτ) από τη τζορντανική εποχή (Τζόρνταν-Πίπεν-Ρόντμαν).
Δεν μου αρέσει που έμεινε ελεύθερος ο Μπίλαπς από τους Πίστονς και έτσι πλεόν δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου μία ομάδα η οποία βρισκόταν στην αφρόκρεμα των μεγάλων τα τελευταία χρόνια.
Μου αρέσει που η ΑΕΚ πήρε τον Παππά και έτσι μετά τους 30+ παιχταράδες που πήραμε (Αρού, Ριβάλντο) προσθέσαμε στο ρόστερ μας έναν πιτσιρικά Έλληνα σε θέση που πονούσαμε (δεξί εξτρέμ).
Δεν μου αρέσει που απ' ότι φαίνεται ο Σορεντίνο θα μείνει τελικά. Δεν τον πάω καθόλου!! Μας έχει πρήξει τα @@ ότι θέλει να φύγει... ε, ας φύγει λοιπόν να τελειώνουμε...!
Μου αρεσει που αγαπημενες μου ταινιες εχουν κ αλλο ενα, 4ο σικουαλ!!!!!!
Δε μου αρεσει που θα αργησουν να βγουν αυτες οι ταινιες...Κ δε μου αρεσει που εχω να βγω σημερα!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.