QUOTE(pierce21 @ May 22 2007, 06:03 PM)

o κλασσικος ελληνας ΟΠΑΔΟΣ.χιλιες φορες το 1-0 παρα το 3-4.
δεν ξερω εγω ποτε δεν μπηκα σε αυτη τη λογικη,ισως φταιει οτι ειμαι αεκτζης και η ομαδα μου στο ποδοσφαιρο ανέκαθεν επαιζε μπαλα αλλα ποτε δεν επαιρνε τροπαια. αλλα ξερεις κατι εμενα δεν με πειραζει. χιλιες φορες να βλεπω την ομαδα μου να παιζει μεσα στο γηπεδο θεαματικα και να χανει παρα να παιζει ξυλο και να κανει τους οπαδους να βλασφημουν την ωρα και τη στιγμη που ειτε πηγαν στο γηπεδο ειτε ανοιξαν την τηλεοραση.το μπασκετ και το ποδοσφαιρο ειναι για να προσφερουν χαρα , ευχαριστηση και θεαμα.
Δεν ειμαι κλασσικος Ελληνας ΟΠΑΔΟΣ καταρχας βλεπω σπανια ποδοσφαιρο και αν δω θα ειναι ή αγγλικο ή champions league επισης οταν πηγαινω γηπεδο(μονο μπασκετ) δε βριζω ποτε,δε μου αρεσεουν τα συνθηματα που βριζουν και προσπαθω να χειροκροτω και τις δυο ομαδες οσο μπορει να ειναι αυτο δυνατο!!!
QUOTE(pierce21 @ May 22 2007, 06:03 PM)

οι σπερς και οι πιστονς δεν μου προσφερουν τιποτα απο τα 3 παρα μονο χασιμο χρονου αλλα και μπολικα νευρα. ευχαριστω χορτασα αποαυτο . θα βαλω να δω σε DVD το μπασκετ των 80's, το ΝΒΑ που αγαπησα και αγαπησαν οι περισσοτεροι απο εδω μεσα

Ετσι οπως τα λες εσυ δηλαδη δε θα δεις κανεναν αγωνα απο τους τελικους της ανατολης ή της Δυσης ε???
Επισης οπως τα λες δε πρεπει να βλεπεις ουτε Ευρωπαικο μπασκετ ε? Μιας και δεν ειναι τοσο θεαματικο!!!
QUOTE(panos75 @ May 22 2007, 06:09 PM)

Καλά ρε φίλε, μέτοχος των Σπερς είσαι; Ή μήπως τους έχεις παίξει στο στοίχημα; Δηλαδή εσύ ευχαριστιέσαι περισσότερο τις νίκες μιας ομάδας παρά το να βλέπεις καλό μπάσκετ; Τι σόι φρούτο είναι αυτό;
Σε λίγο θα μας πεις και ''άντε γειά'' έτσι όπως το πάς.
Δεν ειμαι μετοχος των Σπερς αλλα μου αρεσει το μπασκετ τους το μπασκετ που παιρνει πρωταθληματα που γραφονται στην ιστορια οχι μονο τα highlights!!!
Αν μιλαμε για την ομαδα μου τους Καβς προτιμω να κερδισουν και ας μη δω καρφωματα παρα να δω το Λεμπρον να καρφωνει απο τις βολες και η ομαδα να χασει
Αντε γεια δε προκειται να σου πω-δε μου αρεσει ο τυπος που τη λεει!!!!

Σ'ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου για το τι δεν πάει καλά στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια. Αν απ'όλους τους παίκτες του πρωταθλήματος ο αγαπημένος σου είναι ο Γουάλας, που όταν πρωτοείδε τη μπάλα του μπάσκετ την πήγε στο τμήμα γιατί νόμισε ότι ήταν βόμβα, τότε τι άλλο να πω εγώ.
Το ΝΒΑ θα πηγαινε καλυτερα αν ειχε 300 dunkers?
O αγαπημενος μου δεν ειναι ο Ουαλλας παρε τα ματακια σου και δες το nickname μου πιστευω πως εχουν καταλαβει ολοι ποιος ειναι ο αγαπημενος μου εκτος απο εσενα!!!
Επισης οι αλλοι 3 που παω φοβερα μετα το Λεμπρον ειναι:Μπιλλαπς,Ντανκαν,Φλας!!!
Επιπλεον ο Ουαλλας εχει 4 κυπελλακια σπιτι του στο λεω πληροφοριακα αν δε το ξερεις!!!

Τι χιούμορ!
Το ξερω ειμαι πολυ πλακατζης!!!
Περνα καμια μερα απο Λιοσια να παιξουμε κανα μονο και μετα να γελασουμε!!!!