Έκπληξη το διπλό στο σαλούν, μάλλον τους δώσαμε αρκετό θάρρος με αυτά που γράψαμε (αν διαβάζουν το forum τα παιδάκια των Πετραλώνων). Άντε και σε ανώτερα παιδιά.

Συμφωνώ ότι η ΑΕΝΚ είναι κάτω από αυτό που περιμέναμε αλλά θα έλεγα να τους δούμε λίγο ακόμα πριν βγάζουμε συμπεράσματα.

Καλό ζέσταμα έκαναν στην Παλλήνη για το μάτς της ερχόμενης εβδομάδας.
Όσο για τους κουκου (φυσικά και μπράβο τους για τις δύο σημαντικές νίκες που έκαναν) να σημειώσω ότι και στην πρώτη αγωνιστική έφαγαν 50 πόντους από Δούκα και μετά τα χτύπησαν και τα τρία επόμενα παιχνίδια και αυτό που ήθελαν το πήραν, μάλιστα παραλίγο να πάρουν και το κάτι παραπάνω (να θυμίσω ότι στη δεύτερη αγωνιστική στο κουκουcity από 0-21 την πρώτη περίοδο με το Περιστέρι έχασαν τελικά μόνο 47-51 και παραλίγο να το πάρουν κι αυτό). Μήπως αυτό λέει κάτι? Θα δείξει η απόμενη αγωνιστική με triple και η μεθεπόμενη με ΑΕΝΚ. Πάντως οι κακιές οι γλώσσες λένε ότι υπήρχαν ματάκια στην Παλλήνη και βλέπανε...και τριπλά και πράσινα...

Ερωτηματικό ακόμα η Αγία Παρασκευή για το που ακριβώς βρίσκεται από πλευράς δυναμικότητας.

Το Περιστέρι αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του.

Σταθερός ο Αμύντας.

Θα συμφωνήσω σε δύο πράγματα που διάβασα:
Πρώτον με κάποιον που είπε ότι το ταμείο θα γίνει την Άνοιξη (εκεί μπορεί να ξεχαστούν και οι 50αρες αλλά και κάποιες νίκες-ήττες που γίνανε στην αρχή) και δεύτερον με κάποιον που είπε ότι η απόσταση μεταξύ των groups 1-3 με 5-12 είναι μεγάλη.

Τέλος, θα σας ξαναθυμίσω ότι μιλάμε για 15χρονα που από αγωνιστική σε αγωνιστική μπορεί να έχουν θεαματικές αλλαγές αλλά και τις απουσίες (μακρυά από όλα τα παιδιά) που μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο στις ομάδες που θα κριθούν στη μία νίκη διαφορά.

καλό βράδυ σε όλους...