Alexmei
Jan 30 2007, 18:04
Παιδιά διαβάσατε το νέο άρθρο; Τα χώνει ο Βαν Γκάντι... Έβαλε τον πάγκο να παίξει και ήταν λέει απαράδεκτοι!
Πετάει το... Βαν Γ(κ)άντι
Κόντρα στους Σίξερς ο Τζεφ Βαν Γκάντι άδειασε τον πάγκο του στο παρκέ και μετά τον αγώνα εξέφρασε την απογοήτευση του. "Ηταν απαράδεκτοι. Δεν θέλω να ξανακούσω κανένα να ζητάει περισσότερο χρόνο συμμετοχής" είπε ο χεντ-κόουτς των Ρόκετς, με τις βολές του να έχουν στόχο και τον Βασίλη Σπανούλη.
Πάντως ο "JVG" πριν μερικές ημέρες μίλησε σε κινέζικο site (!) για τον Έλληνα γκαρντ ζητώντας του εμμέσως να βελτιωθεί και να γίνει πιο δυνατός... πνευματικά, ξεκαθαρίζοντας προηγουμένως ότι τον θέλει στην ομάδα του.
"Καταλαβαίνω τι περνάει. Του είπα ξεκάθαρα ότι αν έχει κάποιο πρόβλημα να έρθει να μου μιλήσει. Δεν μιλήσαμε πριν υπογράψει κι έτσι δεν μου προκαλεί έκπληξη το πως νιώθει. Οι περισσότεροι νέοι παίκτες δυσκολεύονται.
Όταν έπαιρνε λεπτά συμμετοχης έδειχνε κάποια καλά στοιχεία, αλλά υπήρχαν αρκετοί τομείς στους οποίους χρειαζόταν βελτίωση. Αλλά ισχύει και για αυτόν ότι και για όλους τους νέους παίκτες: πως θα βελτιωθεί ότι δεν παίζει;" αναρωτήθηκε ο Βαν Γκάντι.
Από τη μεριά του ο διεθνής πλέι-μέικερ ζητάει περισσότερες ευκαιρίες στο σύστημα των Ρόκετς, που ίσως τελικά να μην του ταιριάζει. Λόγω της ικανότητας του Γιάο Μινγκ στο λόου-ποστ και αυτή του Τρέισι ΜακΓκρέιντι στο ένας-εναντίον-ενός η ομάδα πλαισιώθηκε με ικανούς σουτέρ που θα περιμένουν στημένοι σε μια γωνία.
Ο Σπανούλης, όμως, είναι ένας παίκτης που αρέσκεται να δημιουργεί με τη μπάλα στα χέρια, όπως άλλωστε κι ο Ραφέρ Άλστον, ο οποίος δείχνει να... ασφικτυά στη θέση "1". Ακόμη και τα σουτ του «VSpan» συνοδεύτονται από ντρίμπλα, δεδομένης της ικανότητας του στο "ένας-ένας", αλλά και στο πικ-εν-ρολ.
"Θα έχει ευκαιρίες"
Ο Βαν Γκάντι, όμως, έχει διαφορετική άποψη ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε ζήτησε από τον παίκτη του να γίνει στατικός σουτέρ. "Κάνει πολλά λάθη, πολλά φάουλ και έχει χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Πρώτα πρέπει να σκεφτεί ο ίδιος πως μπορεί να βελτιωθεί ώστε να βοηθήσει την ομάδα" εξήγησε ο χεντ-κόουτς του Χιούστον δικαιολογώντας την απόφαση του να μη χρησιμοποιεί τον Έλληνα γκαρντ στα τελευταία παιχνίδια.
Μάλιστα χρησιμοποίησε κι ένα σκληρό (για τους Έλληνες) παράδειγμα για να δικαιλογήσει τα λεγόμενα του. "Αν βελτιωθεί θα έχει κι άλλες ευκαιρίες και σε αυτές θα πρέπει να παίξει καλύτερα από ότι στα προηγούμενα ματς. Είναι ένα μάθημα για αυτόν. Ίσως να μην είναι έτοιμος. Όλη η προσοχή έχει πέσει στο πως η Ελλάδα νίκησε τις ΗΠΑ, αλλά κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το πως η ομάδα του διαλύθηκε από την Ισπανία, που έπαιζε χωρίς τον Πο Γκασολ.
Έτσι είναι αυτή η λίγκα. Κάθε βράδυ πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου! Κι επειδή οι προσδοκίες για τον Μπίλι ήταν υψηλές, απογοητεύτηκε. Ελπίζω στο μέλλον να είναι πιο δυνατός πνευματικά" πρόσθεσε ο Τζεφ Βαν Γκάντι.
"Να δυναμώσει πνευματικά"
Τι γίνεται, όμως, με τους άλλους "μικρούς"; Ο Χεντ στη δεύτερη χρονιά του έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, με τους Νόβακ και Λούκας. Ο τελευταίος έχει κερδίσει κάποια λεπτά (αυτά του Σπανούλη), αλλά δεν έχει σταθερή παρουσία στην πεντάδα.
Παρόλα αυτά ο χεντ-κόουτς των Ρόκετς δείχνει να τους εμπιστεύεται περισσότερο κι εξηγεί το λόγο: "Έτσι το βλέπουν οι νεαροί παίκτες. Ο Νόβακ είναι διαφορετικός παίκτης. Είναι πολύ δυνατός πνευματικά. Ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Ελπίζω ο Μπίλι να συνεχίσει να παίζει σκληρά και να μείνει δυνατός μπροστά στις δυσκολίες".
Ο Βαν Γκάντι, όμως, δεν κλείνει την πόρτα στον Βασίλη Σπανούλη, αντίθετα είναι διατεθειμένος να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες. "Έχει πει πολλές φορές ότι δεν είναι χαρούμενος εδώ. Προς το παρόν προτιμά να επιστρέψει, παρά να μείνει εδώ.
Ελπίζω να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία, να βελτιωθεί, να γίνει πιο υπομονετικός και να αποδίδει καλύτερα στο παρκέ. Κάποια στιγμή ίσως νιώσει ότι όλη αυτή η προσπάθεια κι ο αγώνας θα αξίζουν τον κόπο" ήταν τα λόγια του.
Ολόκληρες οι δηλώσεις του Τζεφ Βαν Γκάντι δημοσιεύτηκαν την Τρίτη στην μπασκετική εφημερίδα "Basketnews".
Σόρρυ αλλά ο άνθρωπος έχει δίκιο!
enypnio
Jan 30 2007, 19:29
e more o bill ekane polla lathi stin kariera tou ekane 800 xronia na figei apo to Marousi kai molis pige ston Pao prin prolavei na xtisei kati sikothike kai efyge e kai twra skaei ti na kanoume etsi einai ayta
treathitch
Jan 30 2007, 20:47
Τρώει πολύ δούλεμα ο Σπανούλης στην Αμερική.
Κατεβάστε αυτό. Borat II
http://www.sportsradio610.com/episode_down...ontentId=250443Δεν έχει άλλη λύση: Δουλειά, δουλειά, δουλειά και το στόμα κλειστό..
Alexmei
Jan 30 2007, 22:55
ξέχασα να αναφέρω ότι οι Ρόκετς στο τελευταίο τέταρτο έβαλαν 15 πόντους... γι αυτό θα φταίνε οι αναπληρωματικοί μάλλον ε; να ένας ακόμα λόγος να έχει δίκιο ο JVG που δν αναφέρουν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ άρθρα
grigoris
Jan 30 2007, 23:45
Εγώ γι'αυτό το λόγο έχω πάψει για το συγκεκριμένο θέμα να δίνω βάση σε αυτά που γράφονται αριστερά και δεξιά και είμαι πολύ επιφυλακτικός.Προτιμώ πλέον να ψάχνω άρθρα από αμερικάνικες εφημερίδες που σίγουρα δε θα κάνουν την τρίχα τριχιά.Εδώ οι δικοί μας είχαν γράψει πως ο Σπανούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Ρόκετς για να παραπονεθεί για τη μικρή χρησιμοποίησή του!Ήμαρτον!!!!!!!!!Η ασχετοσύνη ορισμένες φορές δεν έχει όρια!!!Το ίδιο και οι "πατριωτικές" κορώνες του στυλ:"Το δικό μας το παιδί που είναι ο καλύτερος απ'όλους και αδικείται από τα ξένα παράκεντρα εξουσίας,τη μασονία του ΝΒΑ και τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ"!!!
Κακές υπηρεσίες να ξέρουν πως προσφέρουν στον Βασίλη Σπανούλη όλοι αυτοί..
dizzy_fingers
Jan 31 2007, 01:54
Είναι θετικό πως όλη αυτή η τρέλα στα ΜΜΕ και γενικά με το "παιδί μας που δεν παίζει" (που ίσως αυτά να είναι κιόλας ο λόγος για τα αναπάντεχα ξεσπάσματα του Σπανούλη στις επίμαχες συνεντεύξεις του) έχει αντικατασταθεί από το μότο "δουλειά και το στόμα κλειστό".
Είδα πάντως το χθεσινό ματς σε επανάληψη σήμερα, και έχω να πω πως όχι μόνο ο Σπανούλης έπαιζε χάλια, αλλά όλος ο πάγκος των Ρόκετς στις θέσεις των περιφερειακών ήταν "για τα μπάζα" όπως πολύ εύγλωττα θα έλεγε και ο Κάιζερ

.
Δίκιο είχε ο κόουτς που παραπονιόταν...
Keyser_Soze
Jan 31 2007, 03:11
Για τα μπάζα δε λες τίποτα...
QUOTE(treathitch @ Jan 30 2007, 08:40 PM)

Τρώει πολύ δούλεμα ο Σπανούλης στην Αμερική.
Κατεβάστε αυτό. Borat II
http://www.sportsradio610.com/episode_down...ontentId=250443Δεν έχει άλλη λύση: Δουλειά, δουλειά, δουλειά και το στόμα κλειστό..
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAX OOOOOOOΟΟΟΟ OOOOOOOOOΟ
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXA
Δεν μπορω... θα κανω εμετο... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εκανα....
Πωπω τον πήραν στο ψιλό..
Ωραίο σκετσάκι όμως!!
Παντως πρεπει να δουλέψει πολύ το περιφερειακό του σουτ!Χτες πάλι 0/2 είχε! Βεβαια ποτε δεν ηταν σουτερ ο Βασιλης αλλα εκεί ειναι αλλιως τα πράγματα και του χρειαζέται οπωσδήποτε!
Το καλαθι που έβαλε χτες όμως,πολυ ωραίο!!

Προλαβε βεβαια παλι κ εκανε 2 λάθη σε 5 λεπτά!!
Kριμα το παιδι να το δουλευουν κατα τετοιο τροπο
Για να ειμαι ειλικρηνης παντως το διασκεδασα
thrylos7
Jan 31 2007, 14:26
Το καλαθι που έβαλε χτες όμως,πολυ ωραίο!! Προλαβε βεβαια παλι κ εκανε 2 λάθη σε 5 λεπτά!!
Όντως, πολύ ωραίο! Αν δεν ήξερα ότι είχε δύο πόντους στο παιχνίδι θα σηκωνόμουν να πανηγυρίσω σαν τον τύπο στο γήπεδο...
Ειδικά το πρώτο λάθος με το που μπαίνει ήταν για κλάματα.
Ευτυχώς, οι άλλοι μικροί παγκίτες ήταν χειρότεροι. Παίκτες σαν τον Λούκας υπάρχουν πάρα πολλοί και πολύ καλύτεροι (που αγωνίζονται) στην Ευρώπη...
enypnio
Jan 31 2007, 16:10
a re vasil kai pasis larissis ti travas isouna esy agori mou gia tetoia
Εντάξει μπορεί να έκανε 2 λάθη αλλά ο Μπιλ έπαιξε μια χαρά..Και μάλιστα αν έμπαιναν τα σουτ από τις πάσες που έδωσε θα είχε και ασσίστ..
Λογικό είναι πάντως να κάνει λάθη όταν έχει άγχος που μπαίνει για να αποδείξει κάτι..Και μάλιστα ο προπονητής συνεχίζει να μην τον υπολογίζει..Απαράδεκτο να είναι 20 και πλέον πόντους μπροστά η ομάδα και να τον βάζει στα τελευταία δύο λεπτά περίπου..
Ρε σεις απο τους αγωνες των ροκετς μονο τον σπανουλη προσεξατε ? Η ομαδα που αυτη τη στιγμη ειναι απο τις καλυτερες δεν σας λεει τιποτα ?
Οι ροκετς παιζουν φοβερη αμυνα με τον μακγκρειντι να ειναι ο MVP του πρωταθληματος απο τοτε που επεστρεψε. Αν συνεχισουν ετσι πανε για τιτλο με λιγες ομαδες να τους κοντραρουν...
Dromeas7
Feb 8 2007, 23:26
QUOTE(morfi @ Feb 8 2007, 10:50 PM)

Ρε σεις απο τους αγωνες των ροκετς μονο τον σπανουλη προσεξατε ? Η ομαδα που αυτη τη στιγμη ειναι απο τις καλυτερες δεν σας λεει τιποτα ?
Οι ροκετς παιζουν φοβερη αμυνα με τον μακγκρειντι να ειναι ο MVP του πρωταθληματος απο τοτε που επεστρεψε. Αν συνεχισουν ετσι πανε για τιτλο με λιγες ομαδες να τους κοντραρουν...

Morfi μαζί σου!!!Έχεις πολυ δίκιο.Δεν ξέρω για πρωτάθλημα αλλα παίζουν μπάσκετ που χαίρεσαι να βλέπεις.Ο Alshton κάνει το πιο μεστό του πρωτάθλημα, ο Battier είναι απιστευτα έξυπνος παίχτης ,ο Μουτόμπο και ο Χάουαρντ παιρνάνε δευτερη νιότη και όπως λες και εσύ ο TMac πάει φουλ για MVP!!!Γουστάρω πολύ να τους βλέπω.
Όσο για τον Σπανούλη πιστύω ότι πρέπει να ξαναπάρει προσπάθειες καθώς ο the third είναι πολυ για τα μπάζα ρε παιδί μου.
Μακάρι να το πάνε μακρια.
NBAholic
Feb 9 2007, 00:21
Δεν έχει πιθανότητες μέχρι στιγμής ο ΜακΓκρέιντι για το MVP. Αφενός έχει δίπλα του έναν παίχτη των 26 πόντων/10 ριμπάουντ (αν και δεν έπαιξαν και πολύ μαζί), αφετέρου πέραν του ότι έχει χάσει 8 παιχνίδια, μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη έπαιζε πολύ συντηρητικά, εντελώς διαφορετικά από ότι παίζει τώρα.
grigoris
Feb 9 2007, 11:01
Συμφωνώ ότι ο ΜακΓκρέιντι δεν εχει και πολλές πιθανότητες για το MVP αλλά πιο πολλή σημασία έχει η επιστροφή στα πλέι-οφ και ότι καλύτερο βγει εκεί (ας ελπίσουμε και ο Γιάο να γυρίσει δυνατός και να παραμείνει έτσι) παρά τα προσωπικά βραβεία.Απλά ο Τ-Μακ αποδεικνύει την ποιότητά του σαν παίχτης που πολλές φορές έχει αμφισβητηθεί.Αυτός όμως που με έχει εντυπωσιάσει (μιλάμε όμως για τρελή εντύπωση,έτσι?) είναι ο Χάουαρντ,ο οποίος κάνει πραγματικά παπάδες τελευταία (γίνονται και θαύματα τελικά

).Και φανερά έχει ανεβάσει την ομάδα και η προσθήκη του Μπατίερ,ενός παίχτη που θυσιάζεται για το σύνολο,είναι πολύ καλός αμυντικός και γενικότερα μόνο θετικό στοιχείο είναι μέσα στην ομάδα.Α,να μην ξεχάσω βέβαια και τη θρυλική φιγούρα Ντικέμπε Μουτόμπο που ακόμα και στα 40 του (τι 40 δηλαδή,καμιά 45αρια στο νερό) δίνει υπόσταση στην αμυντική παρουσία μέσα στη ρακέτα (πέρασε και δεύτερος στα μπλοκ στην ιστορία του ΝΒΑ!!!!!!!!).
QUOTE(NBAholic @ Feb 9 2007, 12:14 AM)

Δεν έχει πιθανότητες μέχρι στιγμής ο ΜακΓκρέιντι για το MVP. Αφενός έχει δίπλα του έναν παίχτη των 26 πόντων/10 ριμπάουντ (αν και δεν έπαιξαν και πολύ μαζί), αφετέρου πέραν του ότι έχει χάσει 8 παιχνίδια, μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη έπαιζε πολύ συντηρητικά, εντελώς διαφορετικά από ότι παίζει τώρα.
Δεν εννοουσα οτι θα βγει MVP. Αυτο δεν προκειται να γινει αλλα απο τοτε που εχει επιστρεψει παιζει σε ρυθμους MVP και παρασερνει μαζι του και ολη την ομαδα.
Ε ? γιαο μιγκ και τρεισι μακγκρειντι παιζουν στην ιδια ομαδα ?
QUOTE(NBAholic @ Feb 9 2007, 12:14 AM)

Αφενός έχει δίπλα του έναν παίχτη των 26 πόντων/10 ριμπάουντ (αν και δεν έπαιξαν και πολύ μαζί),
Καλα αυτο δεν λεει τιποτα. Οι περισσοτεροι MVPs ειχαν καποιον ολ σταρ-σουπερσταρ διπλα τους... π.χ παρομοια ειναι και τα στατιστικα του σον μαριον συμπαικτη του νας...
QUOTE(grigoris @ Feb 9 2007, 10:54 AM)

Αυτός όμως που με έχει εντυπωσιάσει (μιλάμε όμως για τρελή εντύπωση,έτσι?) είναι ο Χάουαρντ,ο οποίος κάνει πραγματικά παπάδες τελευταία (γίνονται και θαύματα τελικά

).
Γιατι σου κανει εντυπωση ? Παντα ετσι επαιζε...
grigoris
Feb 12 2007, 15:30
Γιατι σου κανει εντυπωση ? Παντα ετσι επαιζε...
Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια ίσως αλλά όσους πόντους έχει βάλει στα τελευταία παιχνίδια δεν τους είχε βάλει μαζεμένους τις προηγούμενες 2-3 σεζόν
Αφού θυμάμαι τον εαυτό μου πραγματικά να τον λυπάμαι σε παιχνίδια που τον έβλεπα πέρσι ή πρόπερσι
enypnio
Feb 12 2007, 16:55
Σπανούλης: «Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν»
Το καλοκαίρι θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Σπανούλης.
Τον προβληματισμό του για το μικρό έως… μηδαμινό χρόνο συμμετοχής που έχει με τους Χιούστον Ρόκετς εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα hoopsworld.com. Ο 24χρονος γκαρντ τόνισε πως θα συνεχίσει να δουλεύει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Τζεφ Βαν Γκάντι, ωστόσο τόνισε πως στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσει για το μέλλον του.
«Δεν περίμενα να μην παίξω, περίμενα να έχω λεπτά συμμετοχής. Αυτή είναι η ζωή και αυτό ήθελα. Έκανα ένα βήμα στην ζωή και στην καριέρα μου. Άλλαξα τον τρόπο ζωής μου και ήρθα στην άλλη άκρη του κόσμου για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Μου είπαν ότι με χρειαζόντουσαν στο παρελθόν. Εγώ, όμως, δεν μπορώ να κοιτώ το παρελθόν, κοιτάω το μέλλον και δουλεύω σκληρά. Δεν έχω άλλη επιλογή. Μόλις η σεζόν τελειώσει, τότε θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για εμένα, την καριέρα μου και την ζωή μου», δήλωσε ο διεθνής άσος και συμπλήρωσε: «Πρέπει να είσαι νοητικά δυνατός και να μην παραιτείσαι. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτή την κατάσταση. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση στην Ευρώπη. Είχα επιτυχίες όταν έπαιζα στην Ελλάδα και στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα τώρα, είναι πραγματικά σκληρό. Αν η κατάσταση είναι καλή ή άσχημη, θα πρέπει να μαθαίνεις κάτι από αυτή. Η πρώτη χρονιά είναι πολύ δύσκολη, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα παίξεις. Πρέπει να προπονείσαι σκληρά και να παραμένεις σε φόρμα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε ο προπονητής θα σου πει να σηκωθείς από τον πάγκο».
Ο «V-Span», όπως τον αποκαλούν στο ΝΒΑ, αντλεί δύναμη από τη συμπαράσταση των φιλάθλων. «Οι φίλαθλοι μου δίνουν δύναμη και με ενθαρρύνουν να συνεχίζω. Θα πρέπει να με έχουν δει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, γιατί με τους Ρόκετς δεν είχα και πολλές ευκαιρίες. Τους ευγνωμονώ, γιατί είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να έχει υποστήριξη από ανθρώπους γύρω του. Όταν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία να παίξω, ελπίζω να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους».
Ο Βασίλης Σπανούλης έχει αγωνιστεί σε 24 αγώνες τη φετινή περίοδο έχοντας 2,4 πόντους, 1 ασίστ, 0,8 ριμπάουντ, 0,2 κλεψίματα, 0,83 λάθη και 1 φάουλ σε 8,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Air Kef
Feb 12 2007, 17:10
Εντύπωση μου εκανε που λέει "Όταν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία να παίξω, ελπίζω να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους" και οχι "αν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία να παίξω"!!!!
Pierce
Feb 12 2007, 18:06
QUOTE(enypnio @ Feb 12 2007, 04:48 PM)

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει αγωνιστεί σε 24 αγώνες τη φετινή περίοδο με 8,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
αυτα τα λεπτα δεν του ειναι αρκετα? ρουκι ειναι ποσο παραπανω περιμενει να παιξει...
Pierce
Feb 12 2007, 18:27
QUOTE(pierce21 @ Feb 12 2007, 05:59 PM)

αυτα τα λεπτα δεν του ειναι αρκετα? ρουκι ειναι ποσο παραπανω περιμενει να παιξει...
στην συγκεκριμενη ομαδα...
(αχ που πηγε το εντιτ

)
Hayate
Feb 12 2007, 20:38
QUOTE(pierce21 @ Feb 12 2007, 06:20 PM)

στην συγκεκριμενη ομαδα...
Έτσι πιο σωστά... Άλλα δεν γίνεται να περιμένει όμως μετά τα παράπονα του
το 30+ ο Jeff για να τον βάλει..
Επι του πιεστηριου,ο Τσακαλιδης στο Χιουστον αντι του Σκοτ Πατζετ...
enypnio
Feb 14 2007, 01:28
tou feran kai parea na min aisthanete monos tou
thrylos7
Feb 14 2007, 01:35
Kρίμα... αν στη θέση του Πάτζετ ήταν ο Σπανούλης, ο Καζαμίας θα αποκτούσε μεγαλύτερο κύρος...
Ώρα να αρχίσουμε να ενδιαφερόμαστε και πάλι για τον Jake... τον είχαμε ξεχάσει εντελώς. Όχι ότι μας έλειψε..
grigoris
Feb 14 2007, 10:33
Τουλάχιστον θα έχει κάποιον ο Βασίλης να συζητάει στον πάγκο!!!
(Σόρυ για την κακία αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου

)
NBAholic
Feb 14 2007, 15:12
Έχεις δίκιο, Γρηγόρη, ιδίως από τη στιγμή που θα επιστρέψει και ο Κινέζος. H μοίρα των Ρόκετς επισήμως άλλαξε...
Pierce
Feb 14 2007, 17:08
«Η έλευση του Τσακαλίδη θα δώσει τη δυνατότητα στον Βασίλη να έχει κάποιον για να παραπονιέται και αυτό θα είναι καλό. Θα έχουμε (σ.σ. τον Τσακαλίδη) στην άκρη του πάγκου και ο Βασίλης θα μπορεί να του παραπονιέται για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουμε».
Τάδε έφη, Τζεφ Βαν Γκάντι στην «Houston Chronicle», λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση εκ μέρους του Χιούστον της απόκτησης του Ιάκωβου Τσακαλίδη...
Όταν οι δημοσιογράφοι του επεσήμαναν ότι αυτές οι δηλώσεις του θα τον κάνουν περισσότερο «δημοφιλή» στην Αθήνα, ο τεχνικός των Ρόκετς απάντησε: «Συμπαθώ τον Βασίλη πολύ περισσότερο από όσο συμπαθούν εκείνοι εμένα».
Από την πλευρά του, ο Σπανούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έλευση του διεθνή σέντερ: «Γνωρίζω τον Τσακαλίδη. Βέβαια, δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Θα είναι χρήσιμος για την ομάδα, αλλά και για μένα, που θα τον έχω παρέα εδώ. Θα τον βοηθήσω να προσαρμοστεί».
Όταν ρωτήθηκε για το ποιος από τους δύο είναι καλύτερος, ο V-Span απέφυγε να κάνει σύγκριση: «Δεν ξέρω. Παίζουμε σε διαφορετικές θέσεις».sports.e-go.gr
thrylos7
Feb 14 2007, 17:15
Η έλευση του Τσακαλίδη θα δώσει τη δυνατότητα στον Βασίλη να έχει κάποιον για να παραπονιέται και αυτό θα είναι καλό. Θα έχουμε (σ.σ. τον Τσακαλίδη) στην άκρη του πάγκου και ο Βασίλης θα μπορεί να του παραπονιέται για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουμε
Να ετοιμαστούμε για μυθικές εμφανίσεις των δύο παικτών...
Αυτά ούτε ο Γκέρσον δεν τα λέει... Είναι για ντομάτες ο τύπος...
enypnio
Feb 14 2007, 18:47
ton exei afisei m****a ton gerson den to sizitame...
kala ki aytos o spanoulis den simazeytai ligo diladi ti nomizei oti kerdizei me ayti tin istoria?
gelios ginete
Alexmei
Feb 14 2007, 18:58
καλά τι να τον κάνουν τον Ιάκωβο; μεταγραφές για πάγκο κάνουν;
enypnio
Feb 14 2007, 19:55
to exei valei stoho o van ganti na apodeixei oti i ellines einai axristoi
na parei kai kanan alllo pio aballo
thrylos7
Feb 14 2007, 20:59
kala ki aytos o spanoulis den simazeytai ligo diladi ti nomizei oti kerdizei me ayti tin istoria?
gelios ginete
Γιατί τί έκανε πάλι ο Βασίλης; Μετά από εκείνες τις δηλώσεις που έγιναν πριν κάποιο διάστημα δεν έχει κάνει κάτι ώστε να χαρακτηριστεί... "ασυμμάζευτος"...
Χρειάζονται κι αυτές προφανώς...
Αυτή την περίοδο πάντως αναγεννάται συνήθως ο Jake...
NBAholic
Feb 15 2007, 00:48
Ομάδες που κερδίζουν είναι λογικό να κάνουν πρωτίστως μεταγραφές για πάγκο.
Ο Μουτόμπος δεν μπορεί να βγάζει πολλά λεπτά συμμετοχής. Ο Τσακαλίδης, λόγω ηλικίας και μη απαίτησης για πολλές επιθετικές προσπάθειες, είναι ιδανική ρεζέρβα.
kostasvc15
Feb 27 2007, 14:03
7 ποντοι με 3/4, 10ρ και 1α

για τον Τσακαλιδη στην ηττα του Χιουστον
thrylos7
Feb 27 2007, 14:14
Αυτή την περίοδο πάντως αναγεννάται συνήθως ο Jake...
Τι βλέπω; Πήρε συμμετοχή ο Λούκας και δεν έπαιξε καθόλου ο Σπανούλης;
...
Pierce
Feb 27 2007, 15:03
εγω παλι ειδα διπλο των σελτικς μετα απο καιρο
kostasvc15
Mar 1 2007, 15:08
6 ποντους σε 4 λεπτα σε συμμετοχης πετυχε χθες ο Σπανουλης στην ηττα του Χιουστον απο το Τοραντο εχοντας 2/2 εντος παιδιας, 1/1 τριποντα και 1/2 βολες, ενω ειχε και 1 ριμπαουντ.Ο Τσακαλιδης σε 6μιση λεπτα καταφερε να παρει 1 ριμπαουντ και να δωσει 1 ασιστ.
NBAholic
Mar 1 2007, 16:37
εγω παλι ειδα διπλο των σελτικς μετα απο καιρο
Άλλο ένα πράγμα που θα μπορούσε ο Thrylos να προσθέσει στον Καζαμία του και να δικαιωθεί.
Ο Τσακαλιδης σε 6μιση λεπτα, το μόνο που κατάφερε ήταν να παρει 1 ριμπαουντ και πάλι καλά που έδωσε και 1 ασιστ.
Σου διόρθωσα λίγο τη διατύπωση.
QUOTE(NBAholic @ Mar 1 2007, 04:30 PM)

Σου διόρθωσα λίγο τη διατύπωση.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Παντως o βαν γκαντι εχει δικαιωθει πανηγυρικα και οσοι τον εκραζαν πρεπει να ψαξουν τρυπα να κρυφτουν... Οι ροκετς αυτη τη στιγμη ειναι μια απιο τις πιο καυτες ομαδες με τον μακγρειντι να συνεχιζει να παιζει σε ρυθμους MVP και την ομαδα να παιζει πολυ καλη αμυνα και πανω απ' ολα να νικαει. Το εχω ξαναπει πως τους θεωρω μεγαλο φαβορι για τον τιτλο φετος...
ΧΑ φανταζεστε να παρουν τιτλο με ΔΥΟ ελληνες στην συνθεση τους ? ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ! ΜΕ ΔΥΟ !
Das Kapital
Mar 3 2007, 15:26
QUOTE(morfi @ Mar 3 2007, 02:15 PM)

ΧΑ φανταζεστε να παρουν τιτλο με ΔΥΟ ελληνες στην συνθεση τους ? ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ! ΜΕ ΔΥΟ !

Παιζουν ομως αυτοι δυο? που εχουν ενα ποντο ανα παιχνιδι
QUOTE(lebron15 @ Mar 3 2007, 03:19 PM)

Παιζουν ομως αυτοι δυο? που εχουν ενα ποντο ανα παιχνιδι

Nαι, για φαντασου ομως πως θα το παρουσιασουν τα ελληνικα ΜΜΕ αλλα και γενικα πως θα φαινετε...
Das Kapital
Mar 3 2007, 23:31
QUOTE(morfi @ Mar 3 2007, 10:13 PM)

Nαι, για φαντασου ομως πως θα το παρουσιασουν τα ελληνικα ΜΜΕ αλλα και γενικα πως θα φαινετε...

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα θα κανει πολυ καλο στο ελληνικο μπασκετ και ας μην παιζουν καθολου και ολος ο κοσμος εκτος απο τους ελληνες λεει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης και νομιζω πως φαινονται τα αποτελεσματα του ενας υγιης Γιαο και Τμακ ειναι φαβορι για το πρωταθλημα!!!
kostasvc15
Mar 4 2007, 11:44
Καποιος να δωσει μια σακουλα στο Τσακαλιδη!

.Οσοι ειδαν τον αγωνα χθες θα καταλαβαν....Ο Σπανουλης σε 12 λεπτα ενα σουτ εκανε μονο

.Να ρωτησω κατι;Ποιον απο τους δυο θα κρατουσατε στην ομοδα αν επρεπε να κρατησετε ενα;Σπανουλη η Λουκας;(Γιατι εγω για μαλλον για Λουκας το βλεπω...)
thrylos7
Mar 4 2007, 14:25
Δεν έχει καμιά σχέση με τη φυσιολογική μου συμπάθεια προς τον Σπανούλη, αλλά σίγουρα θα προτιμούσα αυτόν.
Για να γίνω πιο ξεκάθαρος, δε θα κρατούσα με τίποτα τον Λούκας, άσχετα με το τι θα γινόταν με τον Σπανούλη...
kostasvc15
Mar 4 2007, 15:08
Και εγω τον συμπαθω τον Σπανουλη αλλα μεχρι τωρα δεν τα εχει παει καλα.
Das Kapital
Mar 4 2007, 15:15
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 4 2007, 11:37 AM)

Καποιος να δωσει μια σακουλα στο Τσακαλιδη!

.Οσοι ειδαν τον αγωνα χθες θα καταλαβαν....
Πραγματικα τον εκανε ο Τιμοθι!!! Οτι ηθελε εκανε ειναι και αυτος τεραστιος παιχτης!!!
NBAholic
Mar 4 2007, 16:16
Καποιος να δωσει μια σακουλα στο Τσακαλιδη! .Οσοι ειδαν τον αγωνα χθες θα καταλαβαν....
Για να είμαστε δίκαιοι, τα ίδια έκανε και στο Μουτόμπο. Για να είμαστε δικαιότεροι, ο Μουτόμπο είναι 41 Ιουνίων (αμάν με τους Μαΐους πια, όλοι Μάιο γεννήθηκαν;

). Και για να είμαστε δίκαιοι μέχρι αηδίας, κανείς δεν περιμένει από τον Τσακαλίδη να παίξει την άμυνα του Μουκάμπα.
Ο Σπανουλης σε 12 λεπτα ενα σουτ εκανε μονο .Να ρωτησω κατι;Ποιον απο τους δυο θα κρατουσατε στην ομοδα αν επρεπε να κρατησετε ενα;Σπανουλη η Λουκας;(Γιατι εγω για μαλλον για Λουκας το βλεπω...)
Ο Σπανούλης δεν είναι φτιαγμένος να βρίσκει ρυθμό για ρολίστας όσο ο Λούκας. Για ομάδες του ΝΒΑ όπως οι Ρόκετς, όπου και παίζει 6-7 λεπτά, ένας συμβατικός παίχτης είναι χρησιμότερος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.