Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
ashton
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΠΑΟΚ Sports Arena


Κομισάριοι: Σιμητόπουλος / Μπακάλης
Διαιτητές: Σχινάς Χρυσόστομος , Μπήτης Δημήτρης , Μάνος Αναστάσιος
Jan 09 2010 17:00 NOVASPORTS 3


Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ

QUOTE
Ειδήσεις - Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (07/01/2010)

Μετά την απόρριψη του αιτήματος του ΠΑΟΚ για άμεση εκδίκαση από το ΑΣΕΑΔ, της έφεσης που κατέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ποινής που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο αγώνας ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου κεκλεισμένων των θυρών. Ως εκ τούτου, όλες οι θύρες του PAOK Sports Arena θα είναι κλειστές και θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική θύρα (επισήμων) του γηπέδου, για την είσοδο των αποστολών των δύο ομάδων, αλλά και όσων έχουν δικαίωμα εισόδου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Πειθαρχικού Δικαίου, έχουν μόνο 50 άτομα από κάθε ομάδα. Σε αυτό τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται οι αθλητές, προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων.


QUOTE
Ειδήσεις - Μέσα ο Καλαϊτζίδης, εκτός Gregory, Παπαδόπουλος (07/01/2010)

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά από καιρό επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, σε αντίθεση με τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Kenny Gregory, που παραμένουν εκτός και με την συμμετοχή για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ να είναι αμφίβολη.

Για τον Καλαϊτζίδη τα μηνύματα ήταν ευχάριστα, αφού προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα και σε κανονικούς ρυθμούς από την ημέρα που τραυματίστηκε (23/12). Παπαδόπουλος και Gregory, παραμένουν εκτός προπονήσεων, ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή με μία προπόνηση (6μ.μ).


paokbc.gr


Με ποιον προπονητή θα είναι στον πάγκο η Α.Ε.Κ. ακόμα παίζεται...
ashton
QUOTE
Ντέρμπι Δικεφάλων αύριο στην Πυλαία, με πολλά προβλήματα, όπως ξεκαθαρίζουν στο esake.gr οι γηπεδούχοι...

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:

«Είναι ένα περίεργο παιχνίδι και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, θα είναι κι ένας δύσκολος αγώνας. Είναι ένα θέμα και το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε για τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ και προσπαθεί να τα λύσει, αλλά κι εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού δεν είχαμε όλους τους παίκτες στην προπόνηση. Είναι μεγάλο πρόβλημα για μας η απουσία Γκρέγκορι και Παπαδόπουλου από τις προπονήσεις της ομάδας. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη πιο σημαντικό πρόβλημα, το γεγονός ότι θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας κάτι που αλλοιώνει την εικόνα ενός παιχνιδιού. Δεν ξέρουμε τι διαφορετικό θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, με την αλλαγή προπονητή. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντως, έπαιξε ελεύθερα, γρήγορα κι αυτό της βγήκε, ενώ είχε και ευστοχία στα τρίποντα. Εχει και τον Φράνσις, που είναι πολύ δυνατός, έχει τον Γκριν, που είναι πολύ καλός πλέι μέικερ και το γεγονός ότι είναι ομάδα που έχει καλό πλέι μέικερ και σέντερ είναι σημαντικό για την λειτουργία της. Παρά τα προβλήματά μας προετοιμαστήκαμε ΚΑΙ θέλουμε να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε τη νίκη που την χρειαζόμαστε και για ψυχολογικούς λόγους».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ:

«Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, ίσως και να ήταν πιο δύσκολο εάν παίζαμε εκτός έδρας. Πέρασα έξι χρόνια στην ΑΕΚ και καλά και κακά. Η ΑΕΚ μπορεί να μην βρίσκεται και στα καλύτερά της τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι σκληροτράχηλη ομάδα, που παλεύει κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε ότι θέλει ο προπονητής, να χτυπήσουμε τον αντίπαλο εκεί που πρέπει και να πάρουμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει αρκετά καλή φροντ λάιν, παίζει αρκετά με τον Φράνσις, παίζει πικ εν ρολ και κοιτά πως θα φτιάξει κατάσταση με τον ψηλό. Πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό γιατί παίζουμε στην έδρα μας, έστω κι αν θα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας αυτή τη φορά για να μας βοηθήσει».

esake.gr
ashton
QUOTE
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2009 στο άδειο PAOK Sports Arena, αλλά αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα και σε αυτές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος, είπε: "Είναι ένα περίεργο παιχνίδι και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, θα είναι κι ένας δύσκολος αγώνας. Είναι ένα θέμα και το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε για τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ και προσπαθεί να τα λύσει, αλλά κι εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού δεν είχαμε όλους τους παίκτες στην προπόνηση. Είναι μεγάλο πρόβλημα για μας η απουσία Gregory και Παπαδόπουλου από τις προπονήσεις της ομάδας. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη πιο σημαντικό πρόβλημα, το γεγονός ότι θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας κάτι που αλλοιώνει την εικόνα ενός παιχνιδιού. Δεν ξέρουμε τι διαφορετικό θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, με την αλλαγή προπονητή. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντως, έπαιξε ελεύθερα, γρήγορα κι αυτό της βγήκε, ενώ είχε και ευστοχία στα τρίποντα. Εχει και τον Francis, που είναι πολύ δυνατός, έχει τον Green, που είναι πολύ καλός πλέι μέικερ και το γεγονός ότι είναι ομάδα που έχει καλό πλέι μέικερ και σέντερ είναι σημαντικό για την λειτουργία της. Παρά τα προβλήματά μας προετοιμαστήκαμε ΚΑΙ θέλουμε να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε τη νίκη που την χρειαζόμαστε και για ψυχολογικούς λόγους".

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε...
Για τις διαφορές που χάνει η ομάδα στη διάρκεια των αγώνων, αλλά και τα προβλήματα σε ριμπάουντ και βολές: "Διαφορές χάνονται παντού σε όλα τα μήκη του κόσμου, ακόμη από τις καλύτερες ομάδες. Το είδαμε και στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Οι χαμένες βολές είναι ένα πρόβλημα στο οποίο δεν έχουμε βρει ακόμη τη λύση, αν και δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε και πιστεύω ότι όταν θα έρθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. Μας προβληματίζει και το γεγονός ότι χάνουμε αμυντικά ριμπάουντ. Είναι ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν. Ισως ο τρόπος με τον οποίο έχουμε αποφασίσει να παίζουμε άμυνα να το δημιουργεί, αλλά στα ριμπάουντ, περιμένουμε την βοήθεια και των κοντών παικτών κι εμείς μέχρι τώρα δεν το έχουμε. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι και να βελτιωθούμε περισσότερο".



QUOTE
Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (9/1/2010) με την ΑΕΚ. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, σε αντίθεση με τον Kenny Gregory, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή του Αμερικανού παίκτη είναι εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς δεν συμμετείχε σε καμία από τις προπονήσεις της ομάδας μετά τον αγώνα στο Περιστέρι, με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο να μην έχει υποχωρήσει. Και ο Παπαδόπουλος ωστόσο, έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος.

Πριν από την προπόνηση της ομάδας, ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε μέσω βίντεο το παιχνίδι του αντιπάλου, στους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.



paokbc.gr
Emanuel David Ginobili
Eλεος ρε ομαδα... Δικο μας ματς!

@ΚΑΕ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Α-ΜΕ-ΣΑ!!!
ashton
Τσάμπα ήττα, αυτοκτονία...
Το ματς το κέρδισε στο τέλος ο Μαρκοπουλος αφού είχε απέναντι τον Ζιαγκο με ασισταντ τον Δορκοφίκη...

77-69 τελικά, και η Α2 ειναι δυστυχώς πολύ κοντά...
ashton
QUOTE
ΠΑΟΚ - Μαρκόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»
09/01/2010 20:17

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. «Είναι δύσκολο να βλέπεις το γήπεδο άδειο. Είναι άσχημο γεγονός για οποιαδήποτε ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του «δικεφάλου» της Θεσσαλονίκης.

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά στα πρώτα 3 λεπτά αλλά σταματήσαμε εκεί. Όταν η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι προσπαθούσαμε να πετύχουμε καλάθι ανορθόδοξα, έξω από τα 6.25, δεν γυρνούσαμε την μπάλα και δεν σουτάραμε με καλές επιλογές. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, είδαμε τις αδυναμίες μας, είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι, πώς να μεταφέρουμε τη μπάλα από τη μια στην άλλη ρακέτα, με αποτέλεσμα στη διάρκεια του παιχνιδιού να βρούμε τα σουτ και να έχουμε ποσοστά έξω από 6.25.

Κρατάμε από το παιχνίδι ότι δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε επιμονή και ότι παρόλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, χωρίς κόσμο, ίσως και πιο αγχωμένοι από την ΑΕΚ είχαμε καθαρό μυαλό και φτάσαμε στη νίκη». Και πρόσθεσε: «Είχαμε προβλήματα μέχρι τελευταία στιγμή Τον Παπαδόπουλο τον κατεβάσαμε γιατί και ο Χελιγουελ ήταν αμφίβολος Ο Γκρέγκορι δεν έπαιξε ενώ ο Καλαϊτζίδης ήταν τρεις εβδομάδες έξω». Όσο για την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Εύχομαι η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της είναι ιστορική ομάδα, θέλουμε ένα υγιές πρωτάθλημα απ΄ όλες τις απόψεις. Αυτοί που βρίσκονται ψηλά να φροντίσουν να πραγματοποιηθεί όχι η δική μου ευχή, αλλά η ευχή όλων μας».

Ντρόμπνιακ: «Δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους»

Ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι πολύ περίεργο και δύσκολο παιχνίδι για μας. Χωρίς τους φιλάθλους δημιούργησε μειονέκτημα για μας και αυτό μεταφράστηκε στη διαφορά που πήρε η ΑΕΚ. Στα αποδυτήρια αντιληφθήκαμε τι συμβαίνει, είδαμε ότι έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά, να μοιράσουμε μπάλα και το καταφέραμε. Ίσως επειδή ήμασταν μαθημένοι να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο, γι’ αυτό δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο. Θα δούμε ξανά το παιχνίδι για να καταλάβουμε τι έφταιξε».


QUOTE
ΑΕΚ - «Επιτακτική ανάγκη να λυθούν τα προβλήματα»
09/01/2010 20:18
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος που κάθισε στην άκρη του πάγκου ως «χεντ κόουτς» για την ΑΕΚ έδωσε την σωστή διάσταση στα προβλήματα της ομάδας του. «Είναι πολύ σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια. Νιώθω ότι είναι λίγο άκομψο να σταθώ σε αγωνιστικά ζητήματα. Η δική μου παρουσία σήμερα στη θέση του χεντ κόουτς καταδεικνύει μια όχι υγιή κατάσταση.

Είμαι στην ομάδα 14 συναπτά έτη, εκτελώ χρέη υπηρεσιακού προπονητή και οφείλω να καταθέσω: Η ψυχοσύνθεση των παιδιών είναι σχεδόν ρημαγμένη, είναι επιτακτική η ανάγκη να λυθούν τα προβλήματα. Μας κρατά ζωντανούς ότι αισθανόμαστε μεταξύ μας οικογένεια. Χάθηκαν σημαντικά στελέχη, ένας παίκτης, δύο προπονητές και έχει επηρεαστεί η ψυχολογία» υποστήριξε ο Βαγγέλης Ζιάγκος και συμπλήρωσε: «Όταν δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο η κόπωση παίζει σημαντικό ρόλο Η αδυναμία μας να καλύψουμε στην άμυνα ήταν καθοριστική και το μπάσκετ είναι άθλημα ψυχολογίας.

Όταν δέχεσαι τρίποντο στο τέλος της επίθεσης είναι δύσκολο να έχεις καθαρή σκέψη για τη συνέχεια. Η προετοιμασία ήταν σαφώς ελλιπείς. Προηγήθηκε η παραίτηση Φλεβαράκη, ακολούθησε η ανακοίνωση πρόσληψης του Αργύρη Πεδουλάκη, ακολούθησαν γεγονότα που δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω. Η απόφαση είναι δική του αν θα μείνει, η ομάδα χρειάζεται προπονητή».

Καλλινικίδης: «Κάναμε λάθη και χάσαμε»!

Ο Άκης Καλλινικίδης που έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Η ευχή μου είναι να μη βλέπουμε τέτοια ατμόσφαιρα, μπορεί σήμερα να ήταν υπέρ μας, αλλά αύριο θα είναι κατά μας, δε βοηθά το ελληνικό μπάσκετ. Για άλλη μια φορά είχαμε ελλιπή και περίεργη προετοιμασία. Και αυτό φάνηκε στα τελευταία λεπτά που δεν είχαμε δυνάμεις και αυτοσυγκέντρωση.

Φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε αλλά ένα νεκρό διάστημα επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να πάρει την ψυχολογία και να πάρει προβάδισμα και από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε λάθη και μοιραία χάσαμε. Είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ να είμαστε διχασμένοι. Όσοι βρισκόμαστε εδώ παλεύουμε για το καλό της ομάδας και όλοι μαζί παλεύουμε για το καλό της ΑΕΚ πρώτα απ’ όλα και μετά για προσωπικές φιλοδοξίες. Αρκετά προβλήματα έχουμε από άλλους παράγοντες να δημιουργούμε τα λιγότερα από μόνοι μας».


sportnet.gr
McRae
Το να ανατραπεται διαφορα 10 ποντων στο ημιχρονο δεν ειναι κατι τοσο σπανιο ωστε να χαρακτηριζεται το αποτελεσμα αυτοκτονια η τζαμπα ηττα.Δεν εχω εικονα απο το ματς αλλα δυο παρατηρησεις με βαση τα στατιστικα

-ο ΠΑΟΚ κερδισε στηριζομενος στα τριποντα που αποτελουσε την αχιλειο πτερνα της ομαδας ως τωρα αφου ειναι η πιο αστοχη της Α1 ,μπορω να πω σε αυτο το κομματι σταθηκαμε τυχεροι
-Στο β ημιχρονο ο Σουλης δεν εκανε καμια αλλαγη..Σχεδον πρωτοφανες για το συγχρονο μπασκετ αλλα και λογικο αφου παικτες οπως οι Καυκης.Χελιγουελ,Καλαιτζιδης δεν μπορουν να βοηθησουν καθολου στον επιθετικο τομεα και εναι ανικανοι να καλυψουν καπως τα κενα που δημιουργουνται απο απουσιες βασικων οπως η σημερινη του Γκρεγκορυ..και καλα ο Καλαιτζιδης για να παιζει αμυνα αποκτηθηκε,με αυτον τον Καυκη ειναι να απορρει κανεις πως μολις δυο σεζον πριν επαιζε αγωνα προημιτελικου Ευρωλιγκας!!(Ολυμπιακος-Τσσκα..)

QUOTE
77-69 τελικά, και η Α2 ειναι δυστυχώς πολύ κοντά..


Απο αποψη υλικου η ΑΕΚ εχει πολυ ανωτερο απο ομαδες οπως ο Ηλισιακος,τα Τρικαλα και η Ολυμπια.Ο μονος λογος να κινδυνεψει ειναι αν αρχισει κυμα φυγης παικτων λογω οικονομικου,με το υπαρχον ροστερ δεν τιθεται τετοιο θεμα.
ashton
Καλύτερο υλικό μπορεί να έχει, αλλά είναι μόλις μια νίκη πάνω από τον Ηλυσιακό, που την περιμένει σε 2 βδομαδες, ενώ τα Τρίκαλα την κέρδισαν στο Ελληνικό...
Vas
QUOTE(ashton @ Jan 9 2010, 22:01 ) *
Καλύτερο υλικό μπορεί να έχει, αλλά είναι μόλις μια νίκη πάνω από τον Ηλυσιακό, που την περιμένει σε 2 βδομαδες, ενώ τα Τρίκαλα την κέρδισαν στο Ελληνικό...



ashton δεν πέφτει η ΑΕΚ... Θα τα πάρει τα εντός που πρέπει, ενω θα κάνει και 1-2 διπλα κάπου... όπως πέρσι.

Το θέμα ειναι να ηρεμίσουν λίγο τα πράγματα, να βρεθεί προπονητής, και οι οργανωμένοι να κάνουν λίγο πίσω σε μερικά πράγματα...
ashton
Μερικά screenshots







ashton
και η κριτική για τους παίκτες μας


4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Επαιξε στο τέλος του ημιχρόνου για να πιέσει στην άμυνα.


5. GREEN
Κακός και μοιραίος. Τα 8 λάθη τα λένε όλα, όπως και τα μόλις 4/15 σουτ. Οι 17 πόντοι ξεγελουν σε πρωτη αναγνωση. Δεν ειχε backup, δεν είχε και καθαρό μυαλό - ήρθε κι έδεσε..


6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Ο καλυτερος παικτης μας. Σταθερη αποδοση, ειχε επαφη με το καλαθι και απο μέση (2/2) και μακρινη αποσταση (3/7), κατέβασε 5-3 ρημπάουντ, εδωσε 1 ασιστ.Δεν απεφυγε καποια λαθη (2) κυριως στο τελος.


8. MACK
Επαιξε ολο το 40λεπτο μια που δεν ειχαμε εναλλακτικες, ολο το ματς στο '4'. Ηταν καλος, εβαλε 12π, πηρε 6ρ, ειχε 2ασ, 1κλ. Αν ειχε παρει ανασες θα εκλεινε καλυτερα τον Ταπουτο στο 4ο δεκαλεπτο.


9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Καλή η παρουσία του. Επαιξε 11', στο τέλος της 2ης περιοδου (οταν πηραμε τη διαφορα), ενω μπηκε και στο τελος οταν ειχαν φυγει με 10π οι γηπεδουχοι. Εβαλε ενα τριποντο, εχασε ενα καλαθι σε μπασιμο, εδωσε 2 ασιστ. Μαλλον επρεπε να παρει παραπανω χρονο οταν ο Γκριν είχε το ενα λαθος πανω στο αλλο.

12. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Αφου δεν επαιξε ουτε με Ζιάγκο δεν βλεπω να ξαναπαιζει φετος. Θα μπορούσε να δώσει λίγα λεπτά ξεκουρασης στον Μακ στο 3ο δεκαλεπτο.


13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Με αυτον στο 3 ειχαμε πιο ορθολογικο σχημα κι αν ειχαμε ανασες απο τον παγκο θα φευγαμε με το διπλο. Πέτυχε 4π με 2/4, κυριως ομως κατεβασε 6-1ρ, ειχε 2 ασιστ, 1 κλεψιμο. Καλή εμφάνιση.


14. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Θετικός σε γενικές γραμμές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως μ'αυτον μεσα πηραμε τη διαφορα. Ειχε 6π με 3/5 (και τα δυο που εχασε ηταν ψιλοαχαστα..) πήρε και 3ρ, αλλά εκανε και 3 λαθη.


15. FRANCIS
Τον έπαιξε καλά ο Σουλης, αλλαζοντας Χελιγουελ-Ντρομπνιακ-Γκετσέφσκι, φορτωθηκε με φάουλ (ανυπαρκτο το 3ο πχ). Δεν ήταν ομως σε καλή μερα. 10π, 7ρ, 2ασ, 2κλ.

17. MELS
Ξεκίνησε πεντάδα, παίρνοντας προσωρινά το ρολο του ΜακΓκραθ. Δεν ικανοποίησε ούτε σε άμυνα ούτε σε επιθεση (που δεν έκανε καμια προσπάθεια - πρώτη φορά μετα απο 6 ματς)

18. ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Δεν έπαιξε ξανά κι έτσι ακόμα δεν έχει ντεμπουτάρει .

19. JEREMIC
Μπήκε για 3.2" στο τέλος του ημιχρόνου. Δεν πρόλαβε φυσικά να κάνει κάτι. Μετρά 8" παρουσίας στο παρκέ σε 9 αγωνιστικές, σίγουρα η χρησιμότητά του ελέγχεται.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.