Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
profitisilias9
QUOTE(Olympos @ Nov 26 2008, 14:42 ) *
ο τυπος εχει καταντισει γραφικος και απο οτι βλεπω δεν ειναι με τον εσπερο αλλα με τον πετροπουλο........ξεκινησε δηθεν με τον εσπερο και εφτασε τωρα να πλεκει το εγκωμιο του νουρεγιεφ!!!ελεος ρεεεεεεεε

Γιατί, το άλλο που γράφει για τον Βουρνά ότι είναι ασταθής και ότι όταν χάνει του φταίνε όλο οι άλλοι; Καρφάρα για τον Βουρνά, δεν είναι αυτό; 68.gif 68.gif 68.gif
Indiana
Ναι, ο Εσπερος/ΑΟΠΑ είναι η ομάδα μου!
Απλά θέλω να είμαι ειλικρινής. θα πάρει το πρωτάθλημα!
Και επίσης ο Πετρόπουλος είναι τιμή να βρίσκεται στην ομάδα μου!
Τέλος!! 41.gif !

Καθόλου καρφί, απλά είμαι δίκαιος... 68.gif
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 26 2008, 15:44 ) *
Γιατί, το άλλο που γράφει για τον Βουρνά ότι είναι ασταθής και ότι όταν χάνει του φταίνε όλο οι άλλοι; Καρφάρα για τον Βουρνά, δεν είναι αυτό; 68.gif 68.gif 68.gif

Αν αυτά που γράφετε είναι αλήθεια τότε ο Έσπερος χάνει στον Πύργο και αλλάζει προπονητή....
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Nov 26 2008, 21:15 ) *
Αν αυτά που γράφετε είναι αλήθεια τότε ο Έσπερος χάνει στον Πύργο και αλλάζει προπονητή....

Όλοι κάτι λέγανε και συ το 'κύριε ελέησον'! Καλά, φαντάσματα βλέπεις; Ο Βουρνάς θα γεράσει στον Εσπερο! icon_wave.gif
Indiana
θα γεράσει και μάλιστα θα οδηγήσει την ομάδα στην Α1, θυμηθείτε το

Κάποιων άλλων τρίζει η καρέκλα... Σε Τρίκαλα μεριά, όπως αποδείχτηκε
Olympos
QUOTE(Indiana @ Nov 26 2008, 22:19 ) *
θα γεράσει και μάλιστα θα οδηγήσει την ομάδα στην Α1, θυμηθείτε το

Κάποιων άλλων τρίζει η καρέκλα... Σε Τρίκαλα μεριά, όπως αποδείχτηκε

συμφωνω σε αυτο αλλα μονο αν ανεβει φετος ο εσπερος....αλλιως δεν καθεται και του χρονου φιλοι μου...κακα τα ψεμματα.Αν ανεβει φετος,θα μεινει για πολυ στον εσπερο και θα γινει οτι εκανε και με την ολυμπιαδα!!!!! smiley.gif
kaukasios
QUOTE(Indiana @ Nov 26 2008, 18:23 ) *
Ναι, ο Εσπερος/ΑΟΠΑ είναι η ομάδα μου!
Απλά θέλω να είμαι ειλικρινής. θα πάρει το πρωτάθλημα!
Και επίσης ο Πετρόπουλος είναι τιμή να βρίσκεται στην ομάδα μου!
Τέλος!! 41.gif !

Καθόλου καρφί, απλά είμαι δίκαιος... 68.gif

για να εισαι δικαιος και ειλικρινης οπως λες πρεπει να παραδεχτεις,οπως παραδεχομαι και εγω που ειμαι με τον εσπερο, οτι πρωτο φαβορι πλεον ειναι η εαπ και αν χασουμε στην εαπ του χρονου παλι.οσο για τον βουρνα λιγο σεβασμος.ειναι μεγαλη επιτυχια για την ομαδα μας που τον εχει προπονητη.

QUOTE(basket11 @ Nov 26 2008, 21:15 ) *

ο εσπερος μεχρι το παιχνιδι στην εαπ δεν προκειται να κανει ηττα.βλεπει ολα τα παιχνιδια με σοβαροτητα και δυσκολα μπορει να κανει γκελα.
Indiana
βεβαίως και είναι επιτυχία που τον έχουμε προπονητή και τον σεβόμαστε όλοι, απλά είναι κπάπιοα πρεάγματα που τα ξέρει όλη η Πάτρα και δεν κρύβονται!!! Θυμίσου τι έγινε όσο ήταν στον Απόλλωνα και πόσα ότανήταν στην Ολυμπιάδα

Ηταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Πάτρα, μετά τον Πετρόπουλο και είναι τιμή για τον Εσπερο που τους έχει στις τάξεις του

[Με Βουρνά στον πάγκο ο Εσπερος έχει τον πρώτο λόγο. He is the Best!

και άστους στην ΕΑΠ να ψάχνονται...

Αλλά το πρωτάθλημα οπ Εσπερος θα το πάρει και από τις προσπάθεις τις σωστές της διοίκησης και το καλό υλικό που μάζεψε
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΛΥΜΠΕ
Augmon
QUOTE(Indiana @ Nov 27 2008, 11:24 ) *
βεβαίως και είναι επιτυχία που τον έχουμε προπονητή και τον σεβόμαστε όλοι, απλά είναι κπάπιοα πρεάγματα που τα ξέρει όλη η Πάτρα και δεν κρύβονται!!! Θυμίσου τι έγινε όσο ήταν στον Απόλλωνα και πόσα ότανήταν στην Ολυμπιάδα

Ηταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Πάτρα, μετά τον Πετρόπουλο και είναι τιμή για τον Εσπερο που τους έχει στις τάξεις του

Αλλά το πρωτάθλημα οπ Εσπερος θα το πάρει και από τις προσπάθεις τις σωστές της διοίκησης και το καλό υλικό που μάζεψε

Φίλε καλά ή άσχημα τα όσα λες, δεν με αφορά εγώ είπα τη γνώμη μου.Όμως πρέπει να ξέρεις ότι το Φόρουμ είναι ένας ιστότοπος που δεν έχει χώρο για λιβανιστήρια κανεν'ος είδους γιατί δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύει.Γιαυτό θα σε παρακαλούσα να μην συνεχίσει την ακατάσχετη Εσπερολατρεία και να προχωρήσεις παρακάτω στην ουσία του Φόρουμ rolleyes.gif
basket11
QUOTE(Olympos @ Nov 27 2008, 00:02 ) *
συμφωνω σε αυτο αλλα μονο αν ανεβει φετος ο εσπερος....αλλιως δεν καθεται και του χρονου φιλοι μου...κακα τα ψεμματα.Αν ανεβει φετος,θα μεινει για πολυ στον εσπερο και θα γινει οτι εκανε και με την ολυμπιαδα!!!!! smiley.gif

Ρε παιδιά μας έχετε ζαλίσει με τον Έσπερο. Που είναι ο κόσμος αυτής της ομάδας; Παίζει εντός έδρας και το γήπεδο είναι άδειο. Και να πω ότι χωράει 3000 κόσμο να πω οκ. Τους τρακόσιους του Λεωνίδα χωράει και γεμίζει μόνο στα ντέρμπι. Που να πάει στην Α1 Εθνική έτσι. Τι λέτε τώρα; Είναι γνωστό ότι στην Πάτρα υπάρχει μόνο ο Απόλλωνας. Ουτε καν η Ολυμπιάδα δεν κατάφερε να κάνει κοινό παρά την άνοδό της. Αφήστε να προχωρήσουν ομάδες με κοινό και μείνετε στην ΕΣΚΑ-Η. Επιτέλους! Δηλαδή τι καταλάβατε τόσα χρόνια που είχατε ένα τσούρμο ομάδες στη Γ' Εθνική; Κάντε πέρα να παίξουν σε Εθνικές κατηγορίες ομάδες όπως η Κεφαλονιά, το Αίγιο, ο Πύργος, η Αμαλιάδα.
ANDY
QUOTE(basket11 @ Nov 27 2008, 12:13 ) *
Ρε παιδιά μας έχετε ζαλίσει με τον Έσπερο. Που είναι ο κόσμος αυτής της ομάδας; Παίζει εντός έδρας και το γήπεδο είναι άδειο. Και να πω ότι χωράει 3000 κόσμο να πω οκ. Τους τρακόσιους του Λεωνίδα χωράει και γεμίζει μόνο στα ντέρμπι. Που να πάει στην Α1 Εθνική έτσι. Τι λέτε τώρα; Είναι γνωστό ότι στην Πάτρα υπάρχει μόνο ο Απόλλωνας. Ουτε καν η Ολυμπιάδα δεν κατάφερε να κάνει κοινό παρά την άνοδό της. Αφήστε να προχωρήσουν ομάδες με κοινό και μείνετε στην ΕΣΚΑ-Η. Επιτέλους! Δηλαδή τι καταλάβατε τόσα χρόνια που είχατε ένα τσούρμο ομάδες στη Γ' Εθνική; Κάντε πέρα να παίξουν σε Εθνικές κατηγορίες ομάδες όπως η Κεφαλονιά, το Αίγιο, ο Πύργος, η Αμαλιάδα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
kaukasios

kai o πυργος που εχει κοσμο δεν εχει ομαδα και ισχυρη διοικηση.τι να κανουμε?
kaukasios
sto εξαναβολης παιχνιδι ερμης-κενταυρος που εγινε χθες κερδισε ευκολα ο κενταυρος με 30 ποντους.
Olympos
QUOTE(ANDY @ Nov 27 2008, 12:45 ) *
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

φιλε δεν πρεπει να εχεις ερθει ποτε στο γηπεδο του εσπερου...σε καθε παιχνιδι ακομα και στα θεωρητικα πολυ ευκολα γεμιζει το γηπεδο..Και στα εκτοσ ακομα ερχεται κοινο του εσπερου..Οσο για το αν εχει κοσμο ο απολλωνας μονο,θυμισου την χρονια που ολυμπιαδα ανεβηκε Α1 με τον βουρνα τι γινοταν...περισσοτερους ειχε η ολυμπιαδα απο τον απολλωνα,ειδικα στον β γυρο που η ομαδα "θεριζε".27 ποντουσ ειχε φαει ο απολλωνας και ολος ο κοσμος φωναζε "αντιο αντιο εκει στην Α2".Οταν εφυγε ο βουρνας και ολα τα πατρινοπουλα,τοτε δεν πατουσε το ποδι του κανενας εκει.Για αυτο παντα λεω σε ολους να μιλατε μονο οταν εχετε στοιχεια.Καλο μεσημερι!!!

QUOTE(Indiana @ Nov 27 2008, 11:24 ) *

απο το στομα σου και του Θεου το αυτι φιλε μου...και εγω αυτο θελω αλλα δυστυχως εχει το αβανταζ η εαπ.Θα σ πω αν ανεβει ο εσπερος μετα το παιχνιδι στον πυργο..Εκειθα δειξει τον χαρακτηρα της η ομαδα μετα την απροσμενη ηττα απο την εαπ......
Augmon
QUOTE(Olympos @ Nov 27 2008, 15:48 ) *
φιλε δεν πρεπει να εχεις ερθει ποτε στο γηπεδο του εσπερου...σε καθε παιχνιδι ακομα και στα θεωρητικα πολυ ευκολα γεμιζει το γηπεδο..Και στα εκτοσ ακομα ερχεται κοινο του εσπερου..Οσο για το αν εχει κοσμο ο απολλωνας μονο,θυμισου την χρονια που ολυμπιαδα ανεβηκε Α1 με τον βουρνα τι γινοταν...περισσοτερους ειχε η ολυμπιαδα απο τον απολλωνα,ειδικα στον β γυρο που η ομαδα "θεριζε".27 ποντουσ ειχε φαει ο απολλωνας και ολος ο κοσμος φωναζε "αντιο αντιο εκει στην Α2".Οταν εφυγε ο βουρνας και ολα τα πατρινοπουλα,τοτε δεν πατουσε το ποδι του κανενας εκει.Για αυτο παντα λεω σε ολους να μιλατε μονο οταν εχετε στοιχεια.Καλο μεσημερι!!!

απο το στομα σου και του Θεου το αυτι φιλε μου...και εγω αυτο θελω αλλα δυστυχως εχει το αβανταζ η εαπ.Θα σ πω αν ανεβει ο εσπερος μετα το παιχνιδι στον πυργο..Εκειθα δειξει τον χαρακτηρα της η ομαδα μετα την απροσμενη ηττα απο την εαπ......

Πες μας τώρα ότι δεν έχει κόσμο ο Απόλλωνας νας μας φύγουν μαλλιά αυτιά τα πάντα ugly_tocktock.gif Για το θεό... Εδώ βγάλατε ότι ο Έσπερος έχει περισσότερο κόσμο από Απόλλωνα.Μια ομάδα που δεν υπάρχει στο χάρτη απέναντι στη ζωντανή ιστορία της Πάτρας.Ντροπή... Για να μην πω ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ kill.gif
kaukasios
QUOTE(Olympos @ Nov 27 2008, 15:48 ) *

μπορει να ειμαστε με τον εσπερο αλλα πρεπει να ειμαστε και αντικειμενικοι.γιατι απροσμενη η ηττα απο την εαπ?οποιος βλεπει και ξερει μπασκετ καταλαβαινει οτι και οι δυο ομαδες απο την αρχη του πρωταθληματος εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να παρουν το πρωταθλημα.οσο για το αλλο θεμα ειναι γεγονος οτι η ομαδα του απολλωνα ειναι η ομαδα της πατρας.αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.

την δευτερα θα εχει κοσμο το γηπεδο ή λογο της ηττας απο την ανδραβιδα υπαρχει απογοητευση?γενικα ποσο κοσμο μαζευει στα παιχνιδια?εμαθα στην ανδραβιδα ειχατε 100 ατομα.ειναι αληθεια?
Olympos
QUOTE(Augmon @ Nov 27 2008, 16:10 ) *
Πες μας τώρα ότι δεν έχει κόσμο ο Απόλλωνας νας μας φύγουν μαλλιά αυτιά τα πάντα ugly_tocktock.gif Για το θεό... Εδώ βγάλατε ότι ο Έσπερος έχει περισσότερο κόσμο από Απόλλωνα.Μια ομάδα που δεν υπάρχει στο χάρτη απέναντι στη ζωντανή ιστορία της Πάτρας.Ντροπή... Για να μην πω ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ kill.gif

ρε δεν ντρεπεσαι λιγο??παραποιεις τα λεγομενα μ για να δημιουργησεις καταστασεις..ντροπη σου...ειπα οτι ο εσπερος εχει περισσοτερο κοσμο απο τον απολλωνα??για διαβασε καλυτερα παραπανω..Ειπα μονο για την ολυμπιαδα οταν ανεβηκε την πρωτη χρονια Α1,οπου με τον βουρνα και τα πατρινοπουλα οι περισσοτεροι ηταν με την ολυμπιαδα...Μην τολμησεισ και ξαναπαραποιησεις τα λεγομενα μου..
coa
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ Ο ΛΙΟΝΑΣ 39.gif
profitisilias9
QUOTE(coa @ Nov 28 2008, 00:42 ) *

Να μαντέψω ποιος θα είναι ο επόμενος; Κολλύρος ή Καστρίτης!
coa
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 28 2008, 02:23 ) *
Να μαντέψω ποιος θα είναι ο επόμενος; Κολλύρος ή Καστρίτης!

παιζει και ενας προπονητης απο τις υποδομες με θητεια στην καε και αλλος ενας που τωρα πρωταγωνιστει σε ομαδα της α2 εσκα-η, ονοματα δε λεμε... cool.gif
Olympos
QUOTE(coa @ Nov 28 2008, 00:42 ) *

καλα τουσ εφταιγε ο λιωνας στην απολλωνιαδα??θα μας μουρλανουν?με το υλικο που εχει δεν μπορει να κανει και κατι καλυτερο..εκτος βεβαια απο την ηττα της απο αχαγια...ελεος.Ο κωρακιανιτης οταν ο λιωνας τον εκανε αλλαγη στο πρωτο δεκαλεπτο,γυρισε και του ειπε "αι γα..... μαλ....".Και μετα λεμε οτι παντα φταιει ο κοουτς!!!!!!!! shot.gif shot.gif
profitisilias9
QUOTE(coa @ Nov 28 2008, 02:19 ) *
παιζει και ενας προπονητης απο τις υποδομες με θητεια στην καε και αλλος ενας που τωρα πρωταγωνιστει σε ομαδα της α2 εσκα-η, ονοματα δε λεμε... cool.gif

Κανελλόπουλος-Παπαδημητρίου. Τον έλυσα τον γρίφο; smiley.gif
Olympos
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 28 2008, 02:35 ) *
Κανελλόπουλος-Παπαδημητρίου. Τον έλυσα τον γρίφο; smiley.gif

ο παπαδημητριου δεν ξαναγυριζει απολλωνιαδα..μα ακριβως για αυτον τον λογο εφυγε απο εκει...τοσα χρονια ηταν απολλωνιαδα και μοχθησει στα παιδικοεφηβικα της και τελικα εβαλαν πρωτο τον Λιωνα.εφυγε απο εκει τσαντισμενος.δεν νομιζω να επιστρεψει.......
profitisilias9
QUOTE(Olympos @ Nov 28 2008, 02:43 ) *
ο παπαδημητριου δεν ξαναγυριζει απολλωνιαδα..μα ακριβως για αυτον τον λογο εφυγε απο εκει...τοσα χρονια ηταν απολλωνιαδα και μοχθησει στα παιδικοεφηβικα της και τελικα εβαλαν πρωτο τον Λιωνα.εφυγε απο εκει τσαντισμενος.δεν νομιζω να επιστρεψει.......

Ποτέ μη λες ποτέ!!!!!!!!!!!! smiley.gif
basket11
QUOTE(kaukasios @ Nov 27 2008, 13:39 ) *
kai o πυργος που εχει κοσμο δεν εχει ομαδα και ισχυρη διοικηση.τι να κανουμε?

σωστά και σε καμία περίπτωση δεν είπα σώνει και καλά να ανέβει. Οταν όμως φτιάξει ισχυρή διοίκηση και ομάδα να παίρνει αυτό που αξίζει και όχι να πρέπει σώνει και καλά να ανέβει ο έσπερος, η εαπ, η απολλωνιάδα ή δεν ξέρω γω ποιά γειτονιά της πάτρας

QUOTE(Augmon @ Nov 27 2008, 16:10 ) *

πέστα ρε φίλε γιατί πάνε να με βγάλουν τρελό. Πόσο κόσμο χωράει ρε παιδιά το γήπεδο του εσπέρου?

QUOTE(kaukasios @ Nov 27 2008, 16:55 ) *
μπορει να ειμαστε με τον εσπερο αλλα πρεπει να ειμαστε και αντικειμενικοι.γιατι απροσμενη η ηττα απο την εαπ?οποιος βλεπει και ξερει μπασκετ καταλαβαινει οτι και οι δυο ομαδες απο την αρχη του πρωταθληματος εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να παρουν το πρωταθλημα.οσο για το αλλο θεμα ειναι γεγονος οτι η ομαδα του απολλωνα ειναι η ομαδα της πατρας.αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.

την δευτερα θα εχει κοσμο το γηπεδο ή λογο της ηττας απο την ανδραβιδα υπαρχει απογοητευση?γενικα ποσο κοσμο μαζευει στα παιχνιδια?εμαθα στην ανδραβιδα ειχατε 100 ατομα.ειναι αληθεια?

Φίλε είναι αλήθεια ότι το μισό γήπεδο στην ανδραβίδα ήταν πυργιώτες. Όπως και το μισό γήπεδο στην αμαλιάδα όταν παίζει ο κόροιβος είναι πυργιώτες. όπως και το μισό γήπεδο στην αμαλιάδα όταν έπαιζε εκεί ο ιωνικός....αμαλιάδας. όπως και οι μισές διαφημίσεις στην αμαλιάδα είναι από επιχειρήσεις από τον πύργο. το πρόβλημα όμως ειναι ότι στον πύργο έχουμε και ....μισή ομάδα από ότι μας αξίζει. οταν κάνουμε ομάδα, του χρονου δηλαδή, θα μαζευτούν όλοι αυτοί και θα πάμε το μπάσκετ του πύργου εκεί όπου του αξίζει. γιατί υπάρχει μπασκετικός κόσμος εδώ. το δείξαμε και με την εθνική στο πανευρωπαϊκό όπου είχαμε 1500 άτομα το λιγότερο. στην αμαλιάδα όταν έπαιξε η εθνική είχε 800 με το ζόρι.
Augmon
QUOTE(Olympos @ Nov 27 2008, 18:08 ) *
ρε δεν ντρεπεσαι λιγο??παραποιεις τα λεγομενα μ για να δημιουργησεις καταστασεις..ντροπη σου...ειπα οτι ο εσπερος εχει περισσοτερο κοσμο απο τον απολλωνα??για διαβασε καλυτερα παραπανω..Ειπα μονο για την ολυμπιαδα οταν ανεβηκε την πρωτη χρονια Α1,οπου με τον βουρνα και τα πατρινοπουλα οι περισσοτεροι ηταν με την ολυμπιαδα...Μην τολμησεισ και ξαναπαραποιησεις τα λεγομενα μου..

"Οσο για το αν εχει κοσμο ο απολλωνας μονο,θυμισου την χρονια που ολυμπιαδα ανεβηκε Α1 με τον βουρνα τι γινοταν...περισσοτερους ειχε η ολυμπιαδα απο τον απολλωνα" Αν αυτά τα γραφόμενα δεν είναι δικά σου τότε τι να πω.. και αν αυτά δεν λένε για τον κόσμο του Απόλλωνα πάλι τι να πω.Γενικώς είσαι του τι να πω. Α και τις απειλές και τα ευφυολογήματα αλλού σε παρακαλώ όχι στο φόρουμ γιατί δεν φοβίζεις κανέναν.Διαστρεβλωτή των λεγομένων σου icon_drunk.gif 24.gif
Indiana
1. Ο Εσπερος πρωταθλητής. Ξύπνβησε η διοίκηση......
2. Ντροπή η απόλυση Λιόνα, αλλά δεν ισχύει
kaukasios
QUOTE(Indiana @ Nov 28 2008, 12:43 ) *

ti εννοεις ξυπνησε?γιατι τι εγινε?
Augmon
QUOTE(Indiana @ Nov 28 2008, 12:43 ) *

Κοιμήσου και παρήγγειλα icon_tomato.gif Επιμονή όμως εεε??? 68.gif
Olympos
QUOTE(Augmon @ Nov 28 2008, 11:09 ) *
"Οσο για το αν εχει κοσμο ο απολλωνας μονο,θυμισου την χρονια που ολυμπιαδα ανεβηκε Α1 με τον βουρνα τι γινοταν...περισσοτερους ειχε η ολυμπιαδα απο τον απολλωνα" Αν αυτά τα γραφόμενα δεν είναι δικά σου τότε τι να πω.. και αν αυτά δεν λένε για τον κόσμο του Απόλλωνα πάλι τι να πω.Γενικώς είσαι του τι να πω. Α και τις απειλές και τα ευφυολογήματα αλλού σε παρακαλώ όχι στο φόρουμ γιατί δεν φοβίζεις κανέναν.Διαστρεβλωτή των λεγομένων σου icon_drunk.gif 24.gif

λοιπον τι ειναι τωρα αυτο π εγραψες?????δεν βγαζει κανενα νοημα....Εγω οτι λεω δεν ξελεω..Ειπα οτι ο εσπερος παντα εχει κοσμο(δεν ανεφερα ποτε οτι εχει περισσοτερο απο του απολλωνα..ελεος) και τελος οτι η ολυμπιαδα μαζευε στο γηπεδο περισσοτερο κοσμο την χρονια που ανεβηκε Α1 με τον βουρνα...Που βλεπεις την διαστρεβλωση των λεγομενων μου??ολο τα ιδια εχω γραψει και πιο πανω.Και αυτο με τα μαυρα γραμματα π ειναι δικο μου επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου,δεν τα αναιρει....................καλα η κατασταση σου εχει ξεφυγει.Η παρεα με τον δελαρτα σ κανει κακο!!!!! smiley.gif smiley.gif shot.gif

QUOTE(Augmon @ Nov 28 2008, 16:56 ) *
Κοιμήσου και παρήγγειλα icon_tomato.gif Επιμονή όμως εεε??? 68.gif

οχι ρε θα το σηκωσει η ομαδα του δελαρτα,η αχαγια!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Nov 18 2008, 01:59 ) *
ρε προφήτη. Και εγώ που ξέρω τι έχει μέσα η μπάλα (ΑΕΡΑ) νομίζω ότι ο Τσούνας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί στράβωσες συγγενής του είσαι; Α και ο άλλος διαιτητής ποιός ήταν;

Δεν πέρασαν 10 ημέρες, φίλε basket11, και ο Τσούνας καλείται να διευθύνει (μαζί με τον Μπούσια) το ντέρμπι Ιφιτος-Εσπερος. Ακόμα πιστεύεις, ότι ο Τσούνας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο; Εχει γούστο να μας πεις ότι στην έχουν στημένη! 69.gif
kaukasios
τελικα ο λιονας εμεινε στην απολλωνιαδα ή εφυγε?ξερει κανενας?
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Nov 29 2008, 16:05 ) *

εχουν τοσα προβληματα στον ερασιτεχνη ο λιονας τους μαρανε
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 29 2008, 17:08 ) *
εχουν τοσα προβληματα στον ερασιτεχνη ο λιονας τους μαρανε

ναι εχει προβληματα αλλα τουλαχιστον πληρωσε χθες!!!ο αλλος δεν πληρωνε με τιποτα!!!
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Nov 29 2008, 17:05 ) *

Ο Λιόνας έμεινε τελικά. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι!
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 29 2008, 20:42 ) *
Ο Λιόνας έμεινε τελικά. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι!

εννοω οι παικτες του απολλωνα πληρωθηκαν.
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Nov 29 2008, 20:58 ) *
εννοω οι παικτες του απολλωνα πληρωθηκαν.

Εγώ εννοούσα τους παίκτες της Απολλωνιάδας. Παραιτήθηκε ο Δεράος από τον Ερμή, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση για να μεταπειστεί και να παραμείνει στην μπλε ομάδα.
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 28 2008, 22:49 ) *
Δεν πέρασαν 10 ημέρες, φίλε basket11, και ο Τσούνας καλείται να διευθύνει (μαζί με τον Μπούσια) το ντέρμπι Ιφιτος-Εσπερος. Ακόμα πιστεύεις, ότι ο Τσούνας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο; Εχει γούστο να μας πεις ότι στην έχουν στημένη! 69.gif

Δεν ήξερα ποιοί έπαιζαν. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν είμαι ανθρωπος που παίρνω πίσω όσα λέω. Ο Τσούνας ρε φίλε δε μου αρέσει. Δικαίωμά μου δεν είναι; Εσένα μπορεί να μη σου αρέσει ως ηθοποιός η Μόνικα Μπελούτσι. Δικαιωμά σου είναι. Στραβώνω όμως όταν υπερασπίζεστε τους διαιτητές ακόμα και στα λάθη τους όπως πέσατε να με φάτε όταν είπα για Τσούνα. Πάντως η διαιτησία δεν είναι καλή. Ούτε ο Μπούσιας μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα αρχίσει τα τρελά του υποτίθεται για να δείξει πυγμή και τέτοια και θα αρχίσει τις τεχνικές ποινές για ψύλλου πήδημα. Από Τσοκόλη όμως καλύτεροι είναι δεν το κουβεντιάζουμε. Τουλάχιστον ξέρουν να σφυράνε...
frits
QUOTE(basket11 @ Nov 29 2008, 23:54 ) *
Δεν ήξερα ποιοί έπαιζαν. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν είμαι ανθρωπος που παίρνω πίσω όσα λέω. Ο Τσούνας ρε φίλε δε μου αρέσει. Δικαίωμά μου δεν είναι; Εσένα μπορεί να μη σου αρέσει ως ηθοποιός η Μόνικα Μπελούτσι. Δικαιωμά σου είναι. Στραβώνω όμως όταν υπερασπίζεστε τους διαιτητές ακόμα και στα λάθη τους όπως πέσατε να με φάτε όταν είπα για Τσούνα. Πάντως η διαιτησία δεν είναι καλή. Ούτε ο Μπούσιας μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα αρχίσει τα τρελά του υποτίθεται για να δείξει πυγμή και τέτοια και θα αρχίσει τις τεχνικές ποινές για ψύλλου πήδημα. Από Τσοκόλη όμως καλύτεροι είναι δεν το κουβεντιάζουμε. Τουλάχιστον ξέρουν να σφυράνε...

μη ψαχνετε δικαιολογιεσ στουσ διαιτιτεσ.ασ παιχουν μπασκετ και ολα θα πανε καλυτερα.
frits
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 29 2008, 21:03 ) *
Εγώ εννοούσα τους παίκτες της Απολλωνιάδας. Παραιτήθηκε ο Δεράος από τον Ερμή, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση για να μεταπειστεί και να παραμείνει στην μπλε ομάδα.

πιστευω οτι οοδεραοσ εκανε καλη δουλια στον ερμη αλλα δεν εχει να προσφαιρει τιποτα αλλο οταν στην προπονηση τησ ομαδοσ πανε 4 5 ατομα.οσο για το λιονα σε καθε παιχνιδι 1με2 παιχτεσ τον βριζουν.επρεπε να εχει φυγει απο περυσει μονοσ του απο αυτα που του ειχαι πει ο σαμαρασ μεσα στο πουλμαν.αλλα ολα τα χρονια κοιταζει πωσ να ειναι σε ομαδα με καθε μεσο.τομεροκαματο ρε παιδια .λιγη αξιοπρεπεια ρεεεεεεεεε
Indiana
Τι άποψη έχετε για τους εξής:
1. Νίκο Μπογονικολό
2. Νίκο Καραπάνο
3. Νίκο Βουρνά
4. Νίκο Οικονόμου
5. Δημήτρη Παπαδόπουλο
6. Κώστα Πετρόπουλο
? cool.gif
STOCTON
QUOTE(Indiana @ Nov 30 2008, 21:06 ) *
1. Νίκο Μπογονικολό
2. Νίκο Καραπάνο
3. Νίκο Βουρνά
4. Νίκο Οικονόμου
5. Δημήτρη Παπαδόπουλο
6. Κώστα Πετρόπουλο
? cool.gif

1.
2.
3.σοβαρός
4.κύριος
5.
6.ΚΥΡΙΟΣ

ΕΑΠ-Ζάκυνθος 93-63
profitisilias9
1. Νίκο Μπογονικολό
2. Νίκο Καραπάνο
3. Νίκο Βουρνά
4. Νίκο Οικονόμου
5. Δημήτρη Παπαδόπουλο
6. Κώστα Πετρόπουλο
? cool.gif

1. εκρηκτικός χαρακτήρας
2. επένδυσε πολλά χρήματα στον Απόλλωνα, αλλά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση της ομάδας.
3. ο κορυφαίος πατρινός τεχνικός
4. στα πρώτα του βήματα σαν προπονητής και αυτό στοιχίζει στην Ολυμπιάδα.
5. ιδιόρρυθμος αλλά και πολύ ικανός
6. ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που έχει βγάλει η Πάτρα.
Olympos
1. Νίκο Μπογονικολό
2. Νίκο Καραπάνο
3. Νίκο Βουρνά
4. Νίκο Οικονόμου
5. Δημήτρη Παπαδόπουλο
6. Κώστα Πετρόπουλο
? cool.gif

1.
2.καλοκαγαθος
3.ο "καλυτερος"
4.εργατικος
5.
6.σοβαρος
coa
QUOTE(Indiana @ Nov 30 2008, 22:06 ) *
1. Νίκο Μπογονικολό
2. Νίκο Καραπάνο
3. Νίκο Βουρνά
4. Νίκο Οικονόμου
5. Δημήτρη Παπαδόπουλο
6. Κώστα Πετρόπουλο
? cool.gif

1. icon_tomato.gif
2. cool.gif
3. 39.gif
4. ugly8.gif
5. icon_drunk.gif
6. 41.gif
Indiana
1. Ο Νίκος Μπογονικολός έχει πολλά μείον είναι αλήθεια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝ, αλλά κρατάει μόνος του μία ομάδα, πρέπει να του αναγνωριστεί. Δυστυχώς αν ήταν πιο διπλωμάτης θα την είχε και πάλι στην Α1. Ας έρθουμε μία ημέρα στην θέση του προέδρου της Ολυμπιάδας να δούμε την γλύκα...
2. Ο Νίκος Καραπάνος στα 10 χρόνια παρουσίας του στον αθλητισμό (κακά τα ψέματα μυρωδίά δεν είχε με τα σπορ) έχει περισσότερα κακά, παρά καλά. Και είναι ο βασικός υπεύθυνος της σημερινής κρίσης. Αλλαζώνας, υπερόπτης και δεν αγάπησε ποτέ τον Απόλλωνα. Ηταν η χειρότερη στιγμή στην ιστορία του Απόλλωνα
3. Ο Νίκος Βουρνάς σαν χαρακτήρας: shot.gif 68.gif σαν προπονητής 77.gif 41.gif Ομως δεν θα πήγαινα ποτέ για καφέ μαζί του, δεν μαθαίνα τίποτα άλλο για το μπάσκετ, παρά κουτσομπολιά ακόμη και για τους φίλους του (έχει αλήθεια φίλους?) και ανακατωσούρα. Οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι τον προστατεύουν τόσα χρόνια, λόγω των ανόδων της Ούμπιάδας. Υπάρχει και η άλλη όμως πλευρά του νομ΄λισματοις.
4. Ο Νίκος Οικονόμου είναι ΚΥΡΙΟΣ και ΣΟΒΑΡΟΣ. Εχει όμως σαν προπονητής να μάθει πολλά. Πρέπει να τον στηρίξει η Ολυμπιάδα... Εχει μέλλον...
5. Παπαδόπουλος? Ποιος Παπαδόπουλος? Ο ποδοσφαιριστής? Ασε ρε... Ολο σουίτς ντίφενς και φραπεδάκια στον Διαμαντίδη...
6. Θα πήγαινα για καφέ μαζί του ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. εείχε και τις άτυχες στιγμές (Εθνική ομάδα), αλλά είναι ΣΟΒΑΡΟΣ και ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. Ο καλύτερος πατρινός τεχνικός. ΚΟΡΥΦΗ! ΚΥΡΙΟΣ!

Τι άποψη έχετε για....

1. Την Ολυμπιάδα;
2. Τον Απόλλωνα;
3. Την ΕΑΠ;
4. Τον Εσπερο/ΑΟΠΑ;
5. Την Απολλωνιάδα;
6. Την ΠΓΕ;

1. Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνονται πλέι - οφ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η;
2. Πιστελύετε ότι η ΕΣΚΑ-Η πρέπει να επαναφέρει το Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η;
3. Πιστεύετε ότι λείπει μία ετήσια γιορτή στην οποία θα βραβεύονται οι κορυφαίοι της ΕΣΚΑ-Η; smiley.gif

Augmon
1. Νίκο Μπογονικολό
2. Νίκο Καραπάνο
3. Νίκο Βουρνά
4. Νίκο Οικονόμου
5. Δημήτρη Παπαδόπουλο
6. Κώστα Πετρόπουλο
? cool.gif

Κύριοι θα παρακαλούσα να μην κάνετε τέτοιες ερωτήσεις στο φόρουμ γιατί μπορούν να εκτραχύνουν τα πράγματα με χαρακτηρισμούς και ύβρεις που καλύπτονται από Ανωνυμία.Είναι πολύ εύκολο , και το λέω για αυτούς που κάνουν κρίσεις πέραν του μέτρου, να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να έχετε τραβήγματα. Είναι μια προειδοποίηση που θα σας την κάνουν και οι mods.
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ???
Indiana
οκ, δεν ξανακάνουμε, δεν είπαμε τίποτα, απλά συζήτηση κάνουμε, δεν θα επαναληφθεί Augmon

rolleyes.gif
συγγνώμη δεν θα επαναληφθεί, απλά συζήτηση κάνουμε, αποφεύγουμε τις ύβρειθς, κριτική και κουβέντα μπορεί να γίνει όμως, ποιο είναι άλλωστε το νόημα του Forum?
blove.gif

Σε κάθε περίπτωση, έστω και έτσι συγγν'ώμη.
Εγ'ώ πάντως θα αποχωρήσω τότε από το forum...
Λυπάμαι, γειά σε όλους και καλή συνέχεια rolleyes.gif
Olympos
QUOTE(Indiana @ Dec 1 2008, 13:36 ) *
1. Ο Νίκος Μπογονικολός έχει πολλά μείον είναι αλήθεια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝ, αλλά κρατάει μόνος του μία ομάδα, πρέπει να του αναγνωριστεί. Δυστυχώς αν ήταν πιο διπλωμάτης θα την είχε και πάλι στην Α1. Ας έρθουμε μία ημέρα στην θέση του προέδρου της Ολυμπιάδας να δούμε την γλύκα...
2. Ο Νίκος Καραπάνος στα 10 χρόνια παρουσίας του στον αθλητισμό (κακά τα ψέματα μυρωδίά δεν είχε με τα σπορ) έχει περισσότερα κακά, παρά καλά. Και είναι ο βασικός υπεύθυνος της σημερινής κρίσης. Αλλαζώνας, υπερόπτης και δεν αγάπησε ποτέ τον Απόλλωνα. Ηταν η χειρότερη στιγμή στην ιστορία του Απόλλωνα
3. Ο Νίκος Βουρνάς σαν χαρακτήρας: shot.gif 68.gif σαν προπονητής 77.gif 41.gif Ομως δεν θα πήγαινα ποτέ για καφέ μαζί του, δεν μαθαίνα τίποτα άλλο για το μπάσκετ, παρά κουτσομπολιά ακόμη και για τους φίλους του (έχει αλήθεια φίλους?) και ανακατωσούρα. Οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι τον προστατεύουν τόσα χρόνια, λόγω των ανόδων της Ούμπιάδας. Υπάρχει και η άλλη όμως πλευρά του νομ΄λισματοις.
4. Ο Νίκος Οικονόμου είναι ΚΥΡΙΟΣ και ΣΟΒΑΡΟΣ. Εχει όμως σαν προπονητής να μάθει πολλά. Πρέπει να τον στηρίξει η Ολυμπιάδα... Εχει μέλλον...
5. Παπαδόπουλος? Ποιος Παπαδόπουλος? Ο ποδοσφαιριστής? Ασε ρε... Ολο σουίτς ντίφενς και φραπεδάκια στον Διαμαντίδη...
6. Θα πήγαινα για καφέ μαζί του ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. εείχε και τις άτυχες στιγμές (Εθνική ομάδα), αλλά είναι ΣΟΒΑΡΟΣ και ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. Ο καλύτερος πατρινός τεχνικός. ΚΟΡΥΦΗ! ΚΥΡΙΟΣ!

Τι άποψη έχετε για....
ρε φιλε με τα ερωτηματα που θετεις προσπαθεις εμμεσα και με πλαγιο και υπουλο τροπο να κατακρινεις καποιους ανθρωπους(π.χ Βουρνας) και να γλειψεις μεχρι αηδιας καποιουσ αλλους(Πετροπουλος).Μην προσπαθεις να βγαλεις καποια απωθημενα μεσα απο την ανωνυμια.Επισης μην μιλας σαν να ξερεις καποιουσ ανθρωπους απο κοντα...εκτος και αν τουσ ξερεις αλλα φοβασαι να τους τα πεις απο κοντα ολα αυτα και τα λες εδω.....

1. Την Ολυμπιάδα;
2. Τον Απόλλωνα;
3. Την ΕΑΠ;
4. Τον Εσπερο/ΑΟΠΑ;
5. Την Απολλωνιάδα;
6. Την ΠΓΕ;

1. Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνονται πλέι - οφ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η;
2. Πιστελύετε ότι η ΕΣΚΑ-Η πρέπει να επαναφέρει το Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η;
3. Πιστεύετε ότι λείπει μία ετήσια γιορτή στην οποία θα βραβεύονται οι κορυφαίοι της ΕΣΚΑ-Η; smiley.gif

Augmon
QUOTE(Indiana @ Dec 1 2008, 13:49 ) *
οκ, δεν ξανακάνουμε, δεν είπαμε τίποτα, απλά συζήτηση κάνουμε, δεν θα επαναληφθεί Augmon

rolleyes.gif
συγγνώμη δεν θα επαναληφθεί, απλά συζήτηση κάνουμε, αποφεύγουμε τις ύβρειθς, κριτική και κουβέντα μπορεί να γίνει όμως, ποιο είναι άλλωστε το νόημα του Forum?
blove.gif

Σε κάθε περίπτωση, έστω και έτσι συγγν'ώμη.
Εγ'ώ πάντως θα αποχωρήσω τότε από το forum...
Λυπάμαι, γειά σε όλους και καλή συνέχεια rolleyes.gif

Καλά όλα αυτά αλλά ο άλλος αραδιάζει γελοίους νούμερα και άχρηστους.Ντροπήηηη και ειδικά πίσω από ψευδώνυμο που γίνονται όλοι μάγκες strike.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.