Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
dizzy_fingers
Βρε σεις, υπάρχει και αυτό το ζευγάρι biggrin.gif.

Νίκη για τον ΠΑΟ στο πρώτο ματς, στο Γαλάτσι με 86-69.

Δεκάλεπτα:
24-17, 45-31, 67-53, 86-69.

Παναθηναϊκός (16/22 βολές, 23/36 δίποντα, 8/26 τρίποντα, 38 ριμπάουντ, 12 λάθη, 15 ασιστ, 4 κλεψίματα, 2 κοψίματα): Αλβέρτης 3 (1), Σάκοτα 5 (1), Παπανικολάου 5 (1), Λάκοβιτς 14 (2), Μπατίστ 9, Φέμερλινγκ 4, Χατζηβρέττας 12 (1), Σπανούλης 8, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 3, Στσεπάνοβιτς 6 (2), Τομάσεβιτς 15.

Πανιώνιος (19/25 βολές, 22/46 δίποντα, 2/14 τρίποντα, 34 ριμπάουντ, 15 λάθη, 9 ασίστ, 8 κλεψίματα, 2 κοψίματα): Κέκελης 6, Βασιλόπουλος 3 (1), Περπέρογλου 5, Έιβερι 14 (1), Αγγελόπουλος, Ηλιάδης 5, Οικονόμου 4, Μαυροειδής 8, Ραντοβάνοβιτς, Ταπούτος 4, Όουενς 20 (10 ριμπ.).

Ομπράντοβιτς:Κάναμε ένα σοβαρό και καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, όμως, στο δεύτερο το αντιμετωπίσαμε. Διαβάσαμε καλά όλες τις αλλαγές που προσπάθησε να κάνει στην άμυνά του ο αντίπαλός μας και αυτό είναι θετικό στοιχείο.Όπως είπα και στους παίκτες μου πριν τον αγώνα, για εμάς αυτό το ματς σηματοδοτεί μια νέα αρχή, που αφορά τα πλέι οφ. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε εμπειρία όσον αφορά τον Πανιώνιο και από τα περσινά ματς στα πλέι οφ. Περιμένουμε ο αντίπαλός μας να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι της Τετάρτης


Λινάρδος:Δεν είχαμε και πολλά περιθώρια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η διαφοράς μας είναι πολύ μεγάλη. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η πιεστική άμυνα του Παναθηναϊκού μας δημιούργησε πρόβλημα. Επιπλέον ήμασταν άστοχοι στα σουτ και κατά συνέπεια η διαφορά ήρθε φυσιολογικά. Εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά και στην άμυνα και αυτό γιατί μας έλειπαν δύο εκ των κορυφαίων αμυντικών μας, οι Μαρμαρινός και Πετρόπουλος. Ελπίζω ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και θα μείνουμε μέσα ως το τέλος

Τί άλλο?
Α, την Τετάρτη το επόμενο ματς.
Αυτά smile.gif.
qspock
Μα καλα, ξεχασες την μεγαλη ειδηση του συγκεκριμενου ματς: Ηταν το πρωτο παιχνιδι του ΠΑΟ που ΔΕΝ μεταδοθηκε απο την ΕΡΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue.gif
hagi
Δεν ξέρω και πολλά για το παιχνίδι (όντως ευτυχώς δεν το έδειξε η ΕΡΤ,έντάξει τον είδαμε αρκετά φέτος) αλλά μάλλον δεν έχει καθόλου κριτική.Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟ κακός σχετικά ο φετινός Πανιώνιος οπότε το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά στο πρώτο παιχνίδι.Ίσως το δεύτερο να είναι πιο δύσκολο για τον ΠΑΟ που αν δεν προσέξει μπορεί να το χάσει αλλά μάλλον δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι ώρα για καθυστερήσεις στα play-off.
Υπομονή μέχρι την Τετάρτη να μάθουμε..
kferles
[nai kai eidame to allo endiaferon paixnidi osfp-aek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????? 68.gif
Warrior
Kαλως ηρθες στο φορουμ φιλε kferles και καλα ποστ!

(Αν μπορεις γραφε με ελληνικα μιας και τα greeklish ειναι λιγο δυσαναγνωστα smile.gif )

Ουτε το ματς Ολυμπιακου-ΑΕΚ ειχε ενδιαφερον...αλλα ηταν απο τα λεγομενα
"κλασικα ντερμπι" και ειναι γεγονος οτι τον Παναθηναικο τον χορτασαμε
φετος στα ευκολα εντος εδρας ματς.

Θα τον δουμε και την Τεταρτη και στην συνεχεια τον πλευ-οφ...wink.gif

Τωρα οσον αφορα τη σειρα...και γω πιστευωΤεταρτη θα τελειωσει.
kferles
ευχαριστώ φiλε warrior όσο για τα greeklish θα προσπαθήσω να το συνιθίσω
hellenic
O PAO logika tha perasei eukola!Omos ego anarotieme giati o Panionios dixnei toso kako prosopo!Exei kaloys amerikanoys,kaloys ellines..mono enas kalos center tha eleipe omos nomizo pos exei arketa kalo roster!
Warrior
Kαι εμενα μου κανει εντυπωση η τοσο μετρια πορεια της ομαδας.Να ειναι
αραγε θεμα προπονητη??Ουτε και με τον Ιωαννου βεβαια ειχε κανει τιποτα
το ιδιαιτερο.Οχι οτι τον εχω και σε μεγαλη υποληψη τον τελευταιο σε προπονητικη
αξια...
Ομως και οι υπολοιποι δηλαδη ποιον εχουν.Ο ΠΑΟΚ που βγηκε 6ος εχει τον
Μαρκοπουλο ας πουμε...

Δεν ξερω...
thrylos7
Αυτή είναι μια απορία από την αρχή της χρονιάς...
Εμένα μου αρέσει πολύ ο Όουενς.

Για να δούμε τι θα γίνει σε λίγο... Αν δυσκολέψει δηλαδή ο Πανιώνιος τον Παναθηναϊκό..
qspock
Οι 2 πρωτες ομαδες της Α1 που φτασανε στους 8 της Ευρωλιγκας και πολυ κοντα στο final-four, παιζουν με ομαδες σαφως χαμηλοτερης δυναμικοτητας. Με ομαδες διχως ουσιαστικους στοχους και με κοσμο που χανεται στα ομορφα γηπεδα τους. Το αποτελεσμα (2-0 sweep) ειναι αναμενομενο. Αν ειχαν κοσμο θα ηταν τουλαχιστον περισσοτερο ανταγωνιστικοι.

Οσον αφορα τους προπονητες, ο Σουλης εχει και καποια ιστορια, δεν ειναι νεος στο επαγγελμα. Ολα ξεκινανε απο τους στοχους της καθε ομαδας και το ενδιαφερον των διοικουντων. Πχ ο Πανελληνιος ξεκινησε ουραγος, αλλα πηρε μεσα στη χρονια εναν προπονητη με αξιωσεις, αλλαξε παιχτες (Μουμτζε^2 κλπ) και εφτασε εκει που εφτασε. Ο Γυμναστικος Λαρισας εφτσασε στο παρα πεντε για να πεσει, αλλα εκανε μεταγραφες μεχρι τελους και σωθηκε. Ολη η ιστορια ειναι να εχεις στοχους και θεληση να τους πετυχεις. Καποιες αλλες ομαδες απλα δεν εχουν τιποτα απο τα δυο. Εχουν μονο το ονομα (Ηρακλης, ΑΕΚ, Πανιωνιος) αλλα το μελλον τους διαφενεται αβεβαιο.

Το εγχειρημα του Πανιωνιου να μετακομισει στο Ελληνικο ειχε καλο σκοπο, αλλα τελικως κρινται μαλλον ααποτυχημενο. Ο κοσμος δεν ακολουθησε (ή δεν υπαρχει), και η δηλωση του Ταπουτου στο τελος του 2ου προημιτελικου τα λεει ολα: "Ειναι καλο πραγμα για οποιονδηποτε αθλητη να αγωνιζεται σε τετοια γηπεδα, αλλα τι να το κανεις αν βλεπεις παντου αδειες εξεδρες..."

Και μιλαμε για τον ιστορικο Πανιωνιο, με την θρυλικη "πλατεια" της νεας Σμυρνης. Δε μπορω να φανταστω τι αποτελεσμα θα εχει αντιστοιχο εγχειρημα του Αμαρουσιου αν αυτο θελησει να συμεταχει στην Ευρωλιγκα, οταν εχει προβλημα να γεμιζει ακομα και το δικο του κλειστο...

Βασει των παραπανω, οι ομαδες που πρεπει να συμετασχουν του χρονου στην αμιγως επαγγελματικη διοργανωση της Ερυωλιγκας, ειναι οι 2 μεγαλοι της Αθηνας και ο Αρης (ή ο ΠΑΟΚ αλλα η ασταθεια της διοικησης του ειναι ενα μεγαλο μειον). Για το καλο του αθληματος. Ειναι μετρημενα κουκια οι ομαδες που μπορουν να συμετασχουν στην Ευρωλιγκα. Δυστυχως, δεν εχουμε την πολυτελεια επιλογης ως χωρα και δε διαφενεται λυση σε αυτο.
hagi
Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη κριτική..Ο Πανιώνιος πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να φοβήσει τον ΠΑΟ.
Εύκολα πέρασε λοιπόν ο ΠΑΟ και τώρα απέναντί μας.

Πραγματικά το Ελληνικό εχθές ήταν πολύ ψυχρό έτσι άδειο.. sad.gif Όντως ο Ταπούτος είχε δίκιο σε αυτά που είπε.

QUOTE(qspock @ May 11 2006, 03:57 AM)
οι ομαδες που πρεπει να συμετασχουν του χρονου στην αμιγως επαγγελματικη διοργανωση της Ερυωλιγκας, ειναι οι 2 μεγαλοι της Αθηνας και ο Αρης (ή ο ΠΑΟΚ αλλα η ασταθεια της διοικησης του ειναι ενα μεγαλο μειον). Για το καλο του αθληματος. Ειναι μετρημενα κουκια οι ομαδες που μπορουν να συμετασχουν στην Ευρωλιγκα. Δυστυχως, δεν εχουμε την πολυτελεια επιλογης ως χωρα και δε διαφενεται λυση σε αυτο.
*


Συμφωνώ απόλυτα όχι επειδή είμαι Αρειανός αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Το θέμα είναι στην Ευρωλίγκα να υπάρχουν ομάδες που να έχουν καυτή έδρα με κόσμο ώστε ο κάθε αντίπαλος να νιώθει τον παλμό της εξέδρας,και όχι σε ένα άδειο γήπεδο που είναι σα να έχει τιμωρηθεί η ομάδα.. 68.gif
Αυτή είναι και η έννοια της έδρας... 41.gif
kferles
Συμφωνω οτι ειναι καλυτερο να παει ο Αρης στην Ευρωπη (σε σχεση με τον ΠΑΟΚ) γιατι εχει δειξει μια πολυ καλη εικονα ιδιαιτερα με τον καινουριο προπονητη.

Και μην ξεχναμε οτι ειχε μια πολυ καλη πορεια στην Ευρωπη φετος φτανοντας στον τελικο του ULEB CUP wink.gif
hellenic
Kai ego thelo ton Ari giati fainetai pos to thelei poli!Omos pos ftasame se afto to thema?Pantos krima gia ton Panionio poy nomizo aksizei parapano me mia toso kali omada!Kai krima gia to Elliniko poy den gemise pote!O Panionios eixe 7000 eisitiria...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.