QUOTE(Air Kef @ Apr 7 2009, 20:41 )
Πωπω. Μιλάμε οτι ξεδιαλύνεις αίνιγμα ετών.
Τhnx.
"Το λαθος που εγινε ειναι οτι δεν ακουστηκε η κορνα, προφανως επειδη καποιος απο τη γραμματεια θεωρησε οτι υπηρχε κατοχη της μπαρτσα και αρα νεα 30 δευτερα."
Σε αυτήν την περίπτωση δηλαδή θα έπρεπε να είχε αρχίσει να μετράει κι ο χρόνος αλλά επειδή προφανώς χειρίζονται διαφορετικά άτομα χρονόμετρο 30''+κορνα και το χρονόμετρο του αγώνα, γιαυτό και το μπάχαλο υποθέτω.
Αυτο ακριβως. Λογικα αυτος απο τη γραμματεια που χειριζεται το χρονομετρο θεωρησε οτι τελειωσε η επιθεση και δεν αλλαξε κατοχη, οποτε σταματησε το χρονομετρο, ο δε ανθρωπος που χειριζεται την κορνα , θεωρησε οτι αλλαξε, και οποτε δεν χρειαζοταν να ηχησει κορνα.
ηταν και η τεχνολογια τοτε που δεν ηταν σαν σημερα, και γινεται ευκολα αντιληπτο το μπερδεμα.
Τελος παντων, δεν ειμαι και σιγουρος οτι εγιναν ετσι τα πραγματα , αλλα ειναι πιστευω η επικρατεστερη εξηγηση, και σιγουρα πιο λογικη απο τις θεωριες συνομοσιας, περι πρασσινου η ισπανικου δακτυλου.
Η δικια μου αποψη παντως παραμενει οτι η κατοχη δεν ειχε αλλαξει, οποτε επρεπε να δωθει η μπαλα στην μπαρτσα για μια τελευταια επιθεση 4,9 δευτερων με επαναφορα απο τα πλαγια.
Παντως ενα αλλο ερωτημα που εχω και μου τρωει το μυαλο τοσα χρονια , ειναι γιατι δεν εκανε φαουλ η μπαρτσα. Οταν ο στογιαν παιρνει το επιθετικο ριμπαουντ, μενουν 35 δευτερα. Θεωρητικα αν εξαντλησει ο ΠΑΟ τον χρονο και σουταρει 1-2 δευτερα πριν τη ληξη της επιθεσης, δεν μενει χρονος για τη μπαρτσα, μιας και θα ειχαν 5 δευτερα για να παρουν το ριμπαουντ, να τρεξουν ολο το γηπεδο, και να σουταρουν.
Δυσκολες προηποθεσεις για καλαθι. οποτε τι πιο λογικο απο φαουλ, στελνεις τον αλλον στις βολες, και ακομα και αν τις βαλει και τις δυο, εχεις μια ολοκληρη τελευταια επιθεση για τριποντο.
Επισης γιατι εμεις δεν κρατησαμε την μπαλα, και τη γυριζαμε ο ενας στον αλλον, με αποτελεσμα στο τελος να την χασουμε. Κατσε ανθρωπε μου ( γιαννακη η κορφα) στην κορυφη και απλα κρατα τη μπαλα...Ελεος ...