Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
sofo4
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 22 2006, 08:10 PM) *
Ο δολοφόνος με την αγγελική ομιλία!

και καλός..........διπλωμάτης επίσης οπως φαίνεται απο το λόγο του wink.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 23 2006, 01:21 AM) *
Μου ειπαν Τσοπς πως στην επομενη αγωνιστικη 8α κα8εται στο παγγο νεος προπονητης!8α δουμε βεβαια. . οσο για τις πληροφοριες μου,,,απλως φροντιζω να απαντω σε κα8ε ειδους απορια . .(και τεχνικα και κοθτσομπολια) tongue.gif biggrin.gif laugh.gif

Για να δούμε τι θα γίνει με τα Καλύβια...είμαι σίγουρος ότι θα μάθεις τα πάντα wink.gif

QUOTE(sofo4 @ Nov 23 2006, 10:45 AM) *
και καλός..........διπλωμάτης επίσης οπως φαίνεται απο το λόγο του wink.gif

Διπλωμάτης? Εγώ? απλώς αυτό που "πιστεύω" λέω cool.gif
Baby_Jane
Καλημερα!!!!!
Ας ξυπνησω εγω το φορουμ σημερα. . .λιγο αργοτερα (γιατι τωρα παιζει μα8ημα) 8α δοσω τις πληροφοριες μου γ την ομαδα που κα8ε εβδομαδα "κατασκοπευω",κοινως τα καλυβια(που εχω και τις ακρες οπως λεει ο τσοπς) κα8ως και κανενα σχολιακι για το δαφνη(δαφνιου)-δαφνη. . υπομονη! 19.gif 19.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 27 2006, 10:57 AM) *
Καλημερα!!!!!
Ας ξυπνησω εγω το φορουμ σημερα. . .λιγο αργοτερα (γιατι τωρα παιζει μα8ημα) 8α δοσω τις πληροφοριες μου γ την ομαδα που κα8ε εβδομαδα "κατασκοπευω",κοινως τα καλυβια(που εχω και τις ακρες οπως λεει ο τσοπς) κα8ως και κανενα σχολιακι για το δαφνη(δαφνιου)-δαφνη. . υπομονη! 19.gif 19.gif

Καλημέρα smile.gif Άντε, σε περιμένουμε. Λογικά, το Καλύβια - Αχιλλέας πρέπει να ήταν "άσσος". Για να δούμε όμως και τα νέα σου.

Υ.Σ. Πολύ ξύλο χθες...πο-λύ ξύλο χθες...μα πο-λύ ξύλο χθες...μιλάμε για ΠΟΛΥ ξύλο χθες! tongue.gif
natty
QUOTE(tsops @ Nov 27 2006, 11:01 AM) *
Καλημέρα smile.gif Άντε, σε περιμένουμε. Λογικά, το Καλύβια - Αχιλλέας πρέπει να ήταν "άσσος". Για να δούμε όμως και τα νέα σου.

Υ.Σ. Πολύ ξύλο χθες...πο-λύ ξύλο χθες...μα πο-λύ ξύλο χθες...μιλάμε για ΠΟΛΥ ξύλο χθες! tongue.gif

Kαλημέρα , και απο μενα tongue.gif , τι κανατε εσεις Tsops? ξερουμε κανενα αποτελεσμα?
tsops
QUOTE(natty @ Nov 27 2006, 11:19 AM) *
Kαλημέρα , και απο μενα tongue.gif , τι κανατε εσεις Tsops? ξερουμε κανενα αποτελεσμα?

Καλημέρα Natty. Κερδίσαμε 46-57 (και πολλούς βάλαμε με τέτοιο ξύλο).

Για να υπενθυμίσω τι είχα πει όταν είχα δει αυτή την ομάδα : "Άναρχο μπάσκετ και αργές επιθέσεις χωρίς κάποιο εμφανές σύστημα. Το Δαφνί έπαιζε πολύ με το 9, το 11 (περιφερειακές) και το 10 (ψηλή), ενώ μου έκανε εντύπωση που δεν ξεκίνησε το 15 (είναι καλύτερη από το 7 που ξεκίνησε). Δυστυχώς (και) το Δαφνί δεν έχει πάγκο και 3 παίκτριες είναι όλη η ομάδα"

Και συνεχίζω : όντως άναρχο μπάσκετ με ανορθόδοξη εκτέλεση συστημάτων (στην πρώτη πάσα εκδηλωνόταν επίθεση ανεξαρτήτως αποδέκτη) και τα 15 (το οποίο μας έπαιζε μόνη της για κάνα πεντάλεπτο) και 7 να είναι συχνότερα οι αποδέκτες της μπάλας. Πολύ δυνατά παιδιά, αλλά θεωρώ ότι προσπάθησαν να μας σταματήσουν με...ξύλο. Βέβαια, κατάφεραν να μας βγάλουν εκτός ρυθμού για 1,5 περίπου δεκάλεπτο, αλλά καταφέραμε και σταθήκαμε σε μία, κατά τα άλλα, δυνατή έδρα.

Το 10 ήταν πολύ πεσμένη (αν και δεν κατάλαβα γιατί την κράτησε τόση ώρα έξω στο 2ο δεκάλεπτο), ενώ το 9 το κλείσαμε πολύ καλά και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το 11 σούταρε μία μόνο φορά και αρκέστηκε στην οργάνωση του παιχνιδιού και στο ατέλειωτο full court pressing στους "άσσους" μας.

Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε στο καλάθι για να τις φορτώσουμε με φάουλ, εξ'ού και το χαμηλό σκορ, αλλά αποτέλεσμα αυτού ήταν ότι φάγαμε και αρκετό...ξύλο! biggrin.gif

Η διαιτησία ενώ ξεκίνησε καλά, από το τέλος του 2ου δεκαλέπτου και μετά...έπαθε black out! Τρανταχτά παραδείγματα ένα τάκλιν! σε παίκτριά μου που έφευγε στον αιφνιδιασμό το οποίο σφυρίχτηκε...βήματα blink.gif και άουτ από το πλάϊ με την παίκτρια να κάνει...6 βήματα στο πλάϊ για να δώσει τη μπάλα (πρεσάραμε) και ο διαιτητής δεν έδωσε καν βήματα. Το αστείο είναι όταν φώναξα "δεν το βλέπεις?" στον 2ο, μου απήντησε "το βλέπω, αλλά δεν μπορώ να το σφυρίξω εγώ, είναι δική του δικαιοδοσία" blink.gif blink.gif Το άσχημο ήταν ότι επειδή κατάλαβαν ότι είχαν λάθος, σφύριξαν και 2 "ανάποδα" σε εμάς, οπότε η ατμόσφαιρα λίγο έλειψε να πυροδοτηθεί.

Τέλος πάντων, μην αρχίσω τις γκρίνιες και εγώ. Highlight της βραδιάς, ο άνθρωπος...ορχήστρα! Εμφανίζεται τύπος με ένα τεράστιο πανό της Δάφνης Δαφνίου και μία (μπαταρία νομίζω) συνεδεδεμένη με μία κόρνα και ένα μαραφέτι που έκανε τέτοιο σαματά, που νόμιζες ότι ήταν ολόκληρη εξέδρα φιλάθλων εκεί πάνω! Δεν ήταν όμως καθόλου προκλητικός και μάλιστα μας έδωσε και συγχαρητήρια στο τέλος.

Παιχνίδι που μας...πόνεσε μόνο σωματικά. Δεν πειράζει, και αυτές ακόμα είναι καλές εμπειρίες για εμάς που είμαστε νεανική ομάδα και καταφέρνουμε να κρατάμε το δικό μας χαρακτήρα σε αυτά τα ματς wink.gif

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν ξέρω ακόμα (μόλις μάθω θα τα βάλω), αλλά θεωρώ ότι θα συμβούν 2 πράγματα : τα "φαβορί" θα αρχίσουν να κερδίζουν πια και τώρα που "λύνονται" οι ομάδες, θα ανέβουν οι δείκτες των σκορ των νικητών από τους 40-50 στους 60-70 smile.gif
sofo4
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
26/11/2006 19:00:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 67-28
26/11/2006 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 76-38
26/11/2006 17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 40-54
26/11/2006 17:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 20-0
26/11/2006 20:30:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 71-34
26/11/2006 19:00:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 46-57
ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Β΄ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0

απο οτι περιγράφεις tsops πρέπει να έπεσε οντως πολύ ξύλο ugly1.gif
τα κορίτσια σου σε τι κατάσταση είναι? μωλωπιασμένα? αν και απο ότι ξέρω είναι σκληρά καρύδια 77.gif
συγχαρητήρια πάντως για την ομάδα σας icon_wave.gif
Baby_Jane
Και ξανα καλημερες. . . λοιπον,,σχετικα με το παιχνιδι καλυβιων-αχιλλεα...

Τα καλυβια κερδισαν με μεγαλη διαφορα!Αυτο φυσικα δεν οφειλεται στην παρουσια του νεου προπονητη στον παγγο της ομαδας των καλυβιων(για την οποια παρεπιπτοντως ειχα ενημερωσει το φορουμ)αφου ειδε τις παικτριες του κατ ευθειαν στο γηπεδο . . laugh.gif Ο ιδιος ειπε να σηκω8ουν και να παιξουν βασικη πενταδα αυτες που επαιζαν μεχρι τοτε. . 19.gif Να σημειωσω πως ο πρωην προπονητης ηταν στην κερκιδα. .καλα για ποιο λογο εφυγε αν ειναι να πηγαινει να βλεπει το παιχνιδι απο τις κερκιδες????? blink.gif blink.gif
Δεν ειπα ομως που οφειλεται η νικη των καλυβιων . . .Δεν επαιξαν κατι το διαφορετικο αφου στην ουσια δεν ειδαμε καποιες αλλαγες απο τον νεο προπονητη . . ο αχιλλεας ομως ηταν τραγικος!!!!Επαιζε με πολυ νεανικο σχημα αφου ο βασικος ασσος(η Βαλια) και το βασικο τεσσαρι( η Εβιτα) ειναι τραυματιες. . . ετσι οι νεανιδες προσπα8ησαν ματαια να σωσουν την κατασταση . . shot.gif shot.gif

Οσον αφορα το παιχνιδι δαφνης δαφνιου-δαφνης . . .ΠΑΙΔΙΑ?????ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!! ugly1.gif
Εκτος απο αυτο η δαφνη (δαφνιου)παρεσυρε την δαφνη για μεγαλο χρονικο διαστημα στο ρυ8μο της και στο ατεχνο παιχνιδι της με αποτελεσμα λα8ος πασες και πολυ χαμηλο αποτελεσμα. . .και οι δυο ομαδες ομως επαιξαν σκληρα,,πρεπει να το αναγνωρισουμε. . .οσο για το ροζ φυλλο???????απλως παει στον πιο ψυχραιμο . . . 41.gif 41.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Nov 27 2006, 01:24 PM) *
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
26/11/2006 19:00:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 67-28
26/11/2006 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 76-38
26/11/2006 17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 40-54
26/11/2006 17:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 20-0
26/11/2006 20:30:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 71-34
26/11/2006 19:00:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 46-57
ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Β΄ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0

απο οτι περιγράφεις tsops πρέπει να έπεσε οντως πολύ ξύλο ugly1.gif
τα κορίτσια σου σε τι κατάσταση είναι? μωλωπιασμένα? αν και απο ότι ξέρω είναι σκληρά καρύδια 77.gif
συγχαρητήρια πάντως για την ομάδα σας icon_wave.gif

Νάσαι καλά sofo...τα κορίτσια καλά είναι. Να μη σου πω ότι τους άρεσε κιόλας (ε, ρε μούρλα)....χμ, να τα ψηλά σκορ που λέγαμε σε αυτή την αγωνιστική. Όσο πάει το πρωτάθλημα γίνεται και πιο ενδιαφέρον...

QUOTE(Baby_Jane @ Nov 27 2006, 01:36 PM) *
ο αχιλλεας ομως ηταν τραγικος!!!!Επαιζε με πολυ νεανικο σχημα αφου ο βασικος ασσος(η Βαλια) και το βασικο τεσσαρι( η Εβιτα) ειναι τραυματιες. . . ετσι οι νεανιδες προσπα8ησαν ματαια να σωσουν την κατασταση . . shot.gif shot.gif

Οσον αφορα το παιχνιδι δαφνης δαφνιου-δαφνης . . .ΠΑΙΔΙΑ?????ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!! ugly1.gif
Εκτος απο αυτο η δαφνη (δαφνιου)παρεσυρε την δαφνη για μεγαλο χρονικο διαστημα στο ρυ8μο της και στο ατεχνο παιχνιδι της με αποτελεσμα λα8ος πασες και πολυ χαμηλο αποτελεσμα. . .και οι δυο ομαδες ομως επαιξαν σκληρα,,πρεπει να το αναγνωρισουμε. . .οσο για το ροζ φυλλο???????απλως παει στον πιο ψυχραιμο . . . 41.gif 41.gif

Τώρα εξηγείται γιατί ο Αχιλλεύς τρώει τριανταροσαραντάρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες...Βλέπω πάντως, και εμάς από κοντά μας έχεις, οι πληροφοριοδότες σου είναι παντού!... laugh.gif
tsops
Μια και τα αποτελέσματα ήταν όλα αναμενόμενα την προηγούμενη εβδομάδα, ας πάμε σιγά σιγά στην :

9η αγωνιστική

17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ
16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
17:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ
14:45:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ
15:15:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
21:00:00 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

Παπάγου - Τούφα, Δάφνη - Προμηθέας και Άρης - Δάφνη Δαφνίου ξεχωρίζουν ως ντέρμπι smile.gif
Baby_Jane
QUOTE(tsops @ Nov 28 2006, 12:58 PM) *
Μια και τα αποτελέσματα ήταν όλα αναμενόμενα την προηγούμενη εβδομάδα, ας πάμε σιγά σιγά στην :

9η αγωνιστική

17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ
16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
17:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ
14:45:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ
15:15:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
21:00:00 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

Παπάγου - Τούφα, Δάφνη - Προμηθέας και Άρης - Δάφνη Δαφνίου ξεχωρίζουν ως ντέρμπι smile.gif

. .ωχ!!!!προβλεπεται δυσκολη η επομενη αγωνιστικη . . .!! 69.gif 69.gif
sofo4
εδώ και αν πέσει ξύλο της αρκούδας shot.gif ugly1.gif δεν φωνάζετε και το 166 για καλό και για κακό? tongue.gif tongue.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 28 2006, 11:51 AM) *
. .ωχ!!!!προβλεπεται δυσκολη η επομενη αγωνιστικη . . .!! 69.gif 69.gif

QUOTE(sofo4 @ Nov 28 2006, 12:07 PM) *
εδώ και αν πέσει ξύλο της αρκούδας shot.gif ugly1.gif δεν φωνάζετε και το 166 για καλό και για κακό? tongue.gif tongue.gif

Γιατί ρε παιδιά? εγώ πιστεύω (τουλάχιστον για μας), ότι θα γίνει ένα πολύ καθαρό παιχνίδι. Και ο Προμηθέας και εμείς είμαστε καθαρά αγωνιστικές ομάδες "του παρκέ" όπως αρέσκομαι να λέω. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ένταση φυσικά θα υπάρχει, αλλά νομίζω ότι θα είναι φυσική και υγιής. Θα ήθελα να ακούσω προγνωστικά πάντως για αυτό το παιχνίδι από τους γνώστες της κατηγορίας. Κώστααααα, που είσαι ρε? δεν πιστεύω να μην σε δω στο γήπεδο τη Κυριακή... wink.gif
natty
Καλημέρα και από μένα biggrin.gif , η αγωνιστική της Κυριακής έχει μεγάλο ενδιαφέρον bball.gif bball.gif ,
Απ’τα ντέρμπι που λέει ο Tsops θα προβλέψω μόνο τα δυο
Προμηθέας – ΑΟ Δάφνης 2
Και
Άρης Πετρ. – Δάφνη Δαφνιού 2
Ξέρει κανείς για την ΑΕΦ εάν σκοπεύει να κατέβει στους επόμενους αγώνες?
Είδε και κανείς τον αγώνα Φιλαθλητικος – Άμιλλα , διότι μπορώ να πω ότι δεν περίμενα τόσο μεγάλη διάφορα., και γενικώς τι έγινε έχουν μειωθεί τα σχόλια ! ο inspector έχει πολύ καιρό να μας γράψει. blink.gif
tsops
QUOTE(natty @ Nov 28 2006, 02:32 PM) *
Καλημέρα και από μένα biggrin.gif , η αγωνιστική της Κυριακής έχει μεγάλο ενδιαφέρον bball.gif bball.gif ,
Προμηθέας – ΑΟ Δάφνης 2
Και
Είδε και κανείς τον αγώνα Φιλαθλητικος – Άμιλλα , διότι μπορώ να πω ότι δεν περίμενα τόσο μεγάλη διάφορα., και γενικώς τι έγινε έχουν μειωθεί τα σχόλια ! ο inspector έχει πολύ καιρό να μας γράψει. blink.gif

Δάφνη - Προμηθέας είναι...το 2 ισχύει στη πρόβλεψή σου? tongue.gif

Η ΑΕΦ μάλλον θα αρχίσει να τα βρίσκει σκούρα, ειδικά στα εκτός (που να τρέχουν τα παιδάκια?) Δεν τους βλέπω να αντέχουν πολύ sad.gif

Όντως, περίεργο το Φιλ. - Άμιλλα. Μπράβο στον Φιλαθλητικό! 41.gif Greece......

Και, όντως, ο Clouseau μας "μας γράφει"! 19.gif
natty
QUOTE(tsops @ Nov 28 2006, 04:52 PM) *
Δάφνη - Προμηθέας είναι...το 2 ισχύει στη πρόβλεψή σου? tongue.gif

η δαφνη θα κερδισει ετσι πιστευω!! 69.gif
Η ΑΕΦ μάλλον θα αρχίσει να τα βρίσκει σκούρα, ειδικά στα εκτός (που να τρέχουν τα παιδάκια?) Δεν τους βλέπω να αντέχουν πολύ sad.gif

Καταφωνη να και ο Clouseau!!! icon_wave.gif

Η Δαφνη θα κερδισει , ετσι προβλεπω!!
Inspector Jacques Clouseau
Προμηθέας – ΑΟ Δάφνης 2
Και

Νάτα τα παράπονα από τη Natty tongue.gif γιατί άλλαξες nick παιδί μου ε? τσάμπα πήγαν τόσα post? Όντως είμαι λίγο εξαφανισμένος το τελευταίο καιρό αλλά πραγματικά πιέζομαι πάρα πολύ. biggrin.gif
QUOTE(natty @ Nov 28 2006, 05:04 PM) *
Καταφωνη να και ο Clouseau!!! icon_wave.gif
Η Δαφνη θα κερδισει , ετσι προβλεπω!!

Δεν ξέρω αν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε τόσο εγώ όσο και ο tsops αλλά θα συμφωνήσω μαζί του πως θα γίνει ωραίο παιχνίδι. wink.gif

Σα να μη μου έφτανε η natty biggrin.gif
tsops
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Nov 28 2006, 05:16 PM) *
Δεν ξέρω αν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε τόσο εγώ όσο και ο tsops αλλά θα συμφωνήσω μαζί του πως θα γίνει ωραίο παιχνίδι. wink.gif

Ο Clouseau παρακολουθεί πάντα το forum, αυτό έχω να το ομολογήσω. Αρκεί να συμμετέχει λίγο παραπάνω στις συζητήσεις μας... 45.gif
QUOTE(tsops @ Nov 28 2006, 05:19 PM) *
Ο Clouseau παρακολουθεί πάντα το forum, αυτό έχω να το ομολογήσω. Αρκεί να συμμετέχει λίγο παραπάνω στις συζητήσεις μας... 45.gif

Ρε συ αφού ξέρεις ότι δεν είμαι της ποσότητας αλλά της ποιότητας ( μη ξεράσω χαχαχαχ ) ugly_tocktock.gif
natty
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Nov 28 2006, 05:11 PM) *
Νάτα τα παράπονα από τη Natty tongue.gif γιατί άλλαξες nick παιδί μου ε? τσάμπα πήγαν τόσα post? Όντος είμαι λίγο εξαφανισμένος το τελευταίο καιρό αλλά πραγματικά πιέζομαι πάρα πολύ. biggrin.gif

Καλώς τον !!! icon_wave.gif
Είχα φάει κόλλημα angry_red.gif το Forum και δεν μου αναγνώριζε το Password αφού αγανάκτησα 2-3 εβδομάδες να προσπαθώ , και να μην μου απαντάνε τι συμβαίνει αποφάσισα shot.gif να αλλάξω όνομα. Άντε! Πιάσε δουλεία !! έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε τα σχολεία σου !!! dry.gif
tsops
QUOTE(natty @ Nov 28 2006, 05:22 PM) *
Καλώς τον !!! icon_wave.gif
Είχα φάει κόλλημα angry_red.gif το Forum και δεν μου αναγνώριζε το Password αφού αγανάκτησα 2-3 εβδομάδες να προσπαθώ , και να μην μου απαντάνε τι συμβαίνει αποφάσισα shot.gif να αλλάξω όνομα. Άντε! Πιάσε δουλεία !! έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε τα σχολεία σου !!! dry.gif

Χαίρομαι παιδιά που βρεθήκατε πάλι (σαν τις διαφημίσεις της Lacta laugh.gif ) και άντε να κουνήσουμε λίγο το topic που όλοι μου έχετε γίνει ευγενείς παρατηρητές! biggrin.gif
natty
Που είναι η υπόλοιπη ομάδα του Topic wav.gif η κοπέλα από τον Φιλαθλητικο να ακούσουμε τίποτα για τους αγώνες που περάσανε και εσύ Tsops δεν έγραψες τις προβλέψεις σου wos_sport3.gif
QUOTE(tsops @ Nov 28 2006, 05:30 PM) *
Χαίρομαι παιδιά που βρεθήκατε πάλι (σαν τις διαφημίσεις της Lacta laugh.gif ) και άντε να κουνήσουμε λίγο το topic που όλοι μου έχετε γίνει ευγενείς παρατηρητές! biggrin.gif

Λοιπόν αφού ο αγαπητός μας tsops θέλει να κουνήσουμε λίγο το topic ας συνεχίσουμε μια κουβέντα που είχαμε ξεκινήσει στα γεννητούρια του συγκεκριμένου topic .

Έχοντας τελειώσει ίδη η 8η αγωνιστική, ενώ απομένουν μόλις άλλες 5 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ας αναφέρει ο καθένας για μία ακόμη φορά τις προβλέψεις του για ποιες ομάδες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν .Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα biggrin.gif

πάσα και wos_sport5.gif
natty
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Nov 28 2006, 06:02 PM) *
Λοιπόν αφού ο αγαπητός μας tsops θέλει να κουνήσουμε λίγο το topic ας συνεχίσουμε μια κουβέντα που είχαμε ξεκινήσει στα γεννητούρια του συγκεκριμένου topic .

Έχοντας τελειώσει ίδη η 8η αγωνιστική, ενώ απομένουν μόλις άλλες 5 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ας αναφέρει ο καθένας για μία ακόμη φορά τις προβλέψεις του για ποιες ομάδες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν .Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα biggrin.gif

πάσα και wos_sport5.gif

Up Δαφνη- Προμηθεας- Παπαγου - Τουφα - Φιλαθλιτικος - Δ.Δ ( γενικα εαν δεν φτασουμε στην 13 δεν μπορω να καταληξω σε 3 , θελω να τις δω ολες ωστε να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη) blink.gif
Down - MEN - AEF

Εσυ Clouseau τι λες bball.gif bball.gif
tsops
QUOTE(natty @ Nov 28 2006, 05:50 PM) *
Που είναι η υπόλοιπη ομάδα του Topic wav.gif η κοπέλα από τον Φιλαθλητικο να ακούσουμε τίποτα για τους αγώνες που περάσανε και εσύ Tsops δεν έγραψες τις προβλέψεις σου wos_sport3.gif

Θα τις γράψω, μην ανησυχείς wink.gif

QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Nov 28 2006, 06:02 PM) *

πάσα και wos_sport5.gif

Ωραίος ο Clouseau 41.gif αν και ακόμα το τοπίο είναι θωλό... rolleyes.gif
QUOTE(natty @ Nov 28 2006, 06:14 PM) *
Up Δαφνη- Προμηθεας- Παπαγου - Τουφα - Φιλαθλιτικος - Δ.Δ ( γενικα εαν δεν φτασουμε στην 13 δεν μπορω να καταληξω σε 3 , θελω να τις δω ολες ωστε να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη) blink.gif
Down - MEN - AEF

Εσυ Clouseau τι λες bball.gif bball.gif

Κοίτα όπως λέει και ο tsops το τοπίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αλλά θα πω και εγώ τη άποψή μου .
Να επισημάνω πως η σειρά είναι αλφαβητική.

Ανοδος:
1. Δάφνη
2. Παπάγος
3. Προμηθέας
ενώ με κάποια γκέλα ( ειδικά με το νέο έτος ) των παραπάνω παίζουν Τούφα και Μαρούσι που θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή.

Τώρα όσον αφορά τις ομάδες που θα πέσουν τα πράγματα είναι πιο εύκολα

1.ΑΕΦ
2.ΜΕΝ
ενώ θα κονταροχτυπηθούν ο Αχιλέας με τον Τρίτωνα χμ.. φαίνεται πως τη γλύτωσε ο Άρης εκτός και αν έχουμε και κανα απρόοπτο

Γενικώς έχουμε πει από την αρχή πως η κατηγορία φέτος θα έχει φοβερό ενδιαφέρον ενώ θα χαρακτηριστεί από ανατροπές ειδικά επαναλαμβάνω στο δεύτερο γύρο όπου θα φανούν τόσο οι ομάδες με βάθος όσο και οι ρηχές στις οποίες θα εκδηλωθούν και τα πρώτα σημάδια κόπωσης τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.
Baby_Jane
Χωρις να με προπονητης και να ξερω. . .8ελω να πω πως ναι μεν καποιες ομαδες πανε πολυ καλα και δειχνουν χαρακτηριστικα ομαδας που μπορει ν ανεβει κατηγορια,, ωστοσο πιστευω πως καποιες αλλες τωρα "ξυπνανε" και ισως να χουν να δειξουν αρκετα στις προσεχεις αγωνιστικες ι ακομα και στο δευτερο γυρο. .οποτε καλο 8α ταν να μην προδικαζουμε την κατασταση . . icon_drunk.gif icon_drunk.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 28 2006, 08:40 PM) *
Χωρις να με προπονητης και να ξερω. . .8ελω να πω πως ναι μεν καποιες ομαδες πανε πολυ καλα και δειχνουν χαρακτηριστικα ομαδας που μπορει ν ανεβει κατηγορια,, ωστοσο πιστευω πως καποιες αλλες τωρα "ξυπνανε" και ισως να χουν να δειξουν αρκετα στις προσεχεις αγωνιστικες ι ακομα και στο δευτερο γυρο. .οποτε καλο 8α ταν να μην προδικαζουμε την κατασταση . . icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Σωστή 41.gif Ο Ινσπέκτερ (να βάλουμε και τη προφορά) εννοεί όμως ακριβώς αυτό που λες (νομίζω)...ότι η κατηγορία είναι ρευστή και όπως είχαμε πει και αρχικά, τουλάχιστον 6 ομάδες παλεύουν για την άνοδο.

Δεν πειράζει, προσωπικά, η φετινή κατηγορία μου αρέσει πολύ. Έχει σασπένς... 42.gif laugh.gif

Και φυσικά έχεις επίσης δίκιο, ότι η άνοδος δεν θα παιχτεί σε αυτό το γύρο, αλλά στον επαναληπτικό του Ιανουαρίου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πρωτάθλημα τελειώνει το Μάϊο! wink.gif
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 28 2006, 08:40 PM) *

Βρε συ να διαβάζεις όλο το ποστ αυτό ακριβώς είναι που λέω προς το τέλος

¨ Γενικώς έχουμε πει από την αρχή πως η κατηγορία φέτος θα έχει φοβερό ενδιαφέρον ενώ θα χαρακτηριστεί από ανατροπές ειδικά επαναλαμβάνω στο δεύτερο γύρο όπου θα φανούν τόσο οι ομάδες με βάθος όσο και οι ρηχές στις οποίες θα εκδηλωθούν και τα πρώτα σημάδια κόπωσης τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά ¨
Τι έγινε ρε παιδιά και τόση ησυχία ? mad.gif

Θα διαβάσουμε κανά προγνωστικό ? 45.gif
tsops
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Nov 29 2006, 04:54 PM) *
Τι έγινε ρε παιδιά και τόση ησυχία ? mad.gif

Θα διαβάσουμε κανά προγνωστικό ? 45.gif

Έχουμε πει...τα topics δεν μπορούν να είναι "hot" συνεχώς, πρέπει να περνούν και στιγμές...χαλάρωσης. Εγώ αυτό που προτείνω όμως πάντα σε όλα τα topics και ειδικά σε αυτά του γυναικείου είναι να φέρετε νέους φίλους - φίλες για να υπάρχει ναι μεν πολυφωνία αλλά και νέες, φρέσκιες απόψεις - ιδέες.

Όλο την αφεντομουτσουνάρα σου θα βλέπουμε? laugh.gif
sofo4
QUOTE(tsops @ Nov 29 2006, 07:07 PM) *
Έχουμε πει...τα topics δεν μπορούν να είναι "hot" συνεχώς, πρέπει να περνούν και στιγμές...χαλάρωσης. Εγώ αυτό που προτείνω όμως πάντα σε όλα τα topics και ειδικά σε αυτά του γυναικείου είναι να φέρετε νέους φίλους - φίλες για να υπάρχει ναι μεν πολυφωνία αλλά και νέες, φρέσκιες απόψεις - ιδέες.

Όλο την αφεντομουτσουνάρα σου θα βλέπουμε? laugh.gif

ααααααα! δεν έχεις δίκιο tsops - απο τις πιο ωραίες φιγούρες είναι εδώ μέσα ο inspector- ασε που είχε καιρό να μας επισκεφθεί. 69.gif tongue.gif
QUOTE(sofo4 @ Nov 29 2006, 05:19 PM) *
ααααααα! δεν έχεις δίκιο tsops - απο τις πιο ωραίες φιγούρες είναι εδώ μέσα ο inspector- ασε που είχε καιρό να μας επισκεφθεί. 69.gif tongue.gif

Άκουσες tsops ?

και όπως λέει και ο λαός ρούκουτη χαχαχα

Ευχαριστώ για την υποστήριξη sofo4 αν και εμμέσως πλην σαφώς μου τη λες τώρα αλλά τες πα 45.gif

Τώρα όσον αφορά την αφεντομουτσουνάρα μου άλλος έχει την ποστάρει σε πρώτο πλάνο 24.gif 24.gif 24.gif
και να φανταστείς ότι σε αγαπάω ρε μπαγάσα. Αντε γεια biggrin.gif
greece4
Είδε και κανείς τον αγώνα Φιλαθλητικος – Άμιλλα , διότι μπορώ να πω ότι δεν περίμενα τόσο μεγάλη διάφορα

καλησπερα!
πολυ τρεξιμο τις τελευταιες μερες...

το παιχνιδι ηταν απ την αρχη φιλαθλητικος, δεν απειληθηκαμε σε κανενα σημειο, και μετα το πρωτο δεκαλεπτο αν θυμαμαι καλα, ισως και νωριτερα πηραμε διαφορα την οποια διατηρησαμε και αυξησαμε..

πραγματι μου εκανε εντυπωση! κερδισε η αμιλλα τον προμηθεα κι εκτος κ με τοση διαφορα??? (μεχρι που νομιζα σε καποια φαση πως δεν θυμομουν καλα!) ηταν κ μια ψηλη κοπελια εξω, δεν ξερω αν ειχαν καποια τραυματισμενη or sth...

παιξαμε πολυ καλα την κυριακη, βγαλαμε ωραιες φασεις (αυτο που μας ικανοποιησε περισσοτερο), αιφνιδιασμους, παιξαμε καλη αμυνα, ημασταν ευστοχες...

the BAD NEWS is (για μας δλδ) πως χασαμε τη βασικη μας play maker και αρχηγο μας για 1,5 μηνα με θλαση υπερκοπωσης... sad.gif sad.gif (το μαθα χθες στην προπ κ νομιζα πως μου εκαναν πλακα)

ααααυτααα προς το παρον....
Baby_Jane
Kαλημερεςςς!Εγω πιστευω πως σ αυτη την αγωνιστικη,,τα βλεμματα στρεφονται στον αγωνα δαφνης-προμη8εα!!!ε???8α δουμε και λιγο καλο μπασκετ. . . 19.gif
QUOTE(greece4 @ Nov 30 2006, 02:11 AM) *
καλησπερα!
πολυ τρεξιμο τις τελευταιες μερες...

το παιχνιδι ηταν απ την αρχη φιλαθλητικος, δεν απειληθηκαμε σε κανενα σημειο, και μετα το πρωτο δεκαλεπτο αν θυμαμαι καλα, ισως και νωριτερα πηραμε διαφορα την οποια διατηρησαμε και αυξησαμε..

πραγματι μου εκανε εντυπωση! κερδισε η αμιλλα τον προμηθεα κι εκτος κ με τοση διαφορα??? (μεχρι που νομιζα σε καποια φαση πως δεν θυμομουν καλα!) ηταν κ μια ψηλη κοπελια εξω, δεν ξερω αν ειχαν καποια τραυματισμενη or sth...

παιξαμε πολυ καλα την κυριακη, βγαλαμε ωραιες φασεις (αυτο που μας ικανοποιησε περισσοτερο), αιφνιδιασμους, παιξαμε καλη αμυνα, ημασταν ευστοχες...

the BAD NEWS is (για μας δλδ) πως χασαμε τη βασικη μας play maker και αρχηγο μας για 1,5 μηνα με θλαση υπερκοπωσης... sad.gif sad.gif (το μαθα χθες στην προπ κ νομιζα πως μου εκαναν πλακα)

ααααυτααα προς το παρον....

Συγχαρητήρια για τη νίκη σας και περαστικά στο κορίτσι σας Δυστηχώς είναι πραγματικά λυπηρό για μια ομάδα να χάνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα βασικές παικτριες και ειδικά στη μέση του πρωταθλήματος ενώ είναι ακόμα πιο λυπηρό για την ίδια τη παίκτρια η οποία νοιώθει, σε αυτές τις περιπτώσεις ,ότι δεν μπορεί να προσφέρει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ένα πράμα.

Δυστηχώς τα έχει ο αθλητισμός αυτά αλλά ελπίζω τουλάχιστον τόσο η ίδια όσο και οι λοιπές από εδώ να καταλάβουν την αξία της ξεκούρασης και της σωστής προετοιμασίας του σώματος για να αποφεύγονται τέτοιου είδους τραυματισμοί και απώλειες.

Περαστικά και πάλι.
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 30 2006, 08:14 AM) *
Kαλημερεςςς!Εγω πιστευω πως σ αυτη την αγωνιστικη,,τα βλεμματα στρεφονται στον αγωνα δαφνης-προμη8εα!!!ε???8α δουμε και λιγο καλο μπασκετ. . . 19.gif

Καλημέρα το έθεσες πολύ σωστά .Η δική μας θέση τουλάχιστον είναι να παίξουμε καλό και γρήγορο μπάσκετ επιβάλλοντας το ρυθμό μας. Όσο για το αποτέλεσμα υπομονή η Κυριακή είναι κοντά. wink.gif

Αλλά μη ξεχνάμε και τα άλλα παιχνίδια όπως ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ αφού όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές η Τούφα θα είναι μια από τις ομάδες ρυθμιστές από της οποίας τα παιχνίδια πιθανόν να κριθεί η άνοδος άλλων αμάδων σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ρε παιδιά έχω πάρει τόσα πμ για πληροφορίες σχετικές με την τοποθεσία του γηπέδου που έχω πάθει black out . Τη Κυριακή όλοι στη Δάφνη θα είστε ? Αν είναι να ετοιμάσουμε μια κερκίδα που θα λέει basketforum laugh.gif

Που είσαι dizzy φέρε πανό για τσάμπα διαφήμιση biggrin.gif
diama13
Καλησπερα και απο εμενα.....να πω και εγω τις προβλεψεις μου??

παπαγου-τουφα=1
δαφνη-προμηθεα=1
αρης-δ.δ=2

δεν θυμαμαι τα υπολοιπα παιχνιδια laugh.gif

εγω σκεφτομαι να παω στον παπαγου ή δαφνη.......ακομα δεν ξερω...... rolleyes.gif
QUOTE(diama13 @ Nov 30 2006, 02:08 PM) *

παπαγου-τουφα=1
δαφνη-προμηθεα=1
αρης-δ.δ=2

εγω σκεφτομαι να παω στον παπαγου ή δαφνη.......ακομα δεν ξερω...... rolleyes.gif

Ναι εσύ μη τυχόν και χάσεις κανά παιχνίδι ....... θα πάθεις τίποτα biggrin.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Nov 30 2006, 02:08 PM) *

παπαγου-τουφα=1
δαφνη-προμηθεα=1
αρης-δ.δ=2

Το Άρης - Δαφνί λες 2? δεν ξέρω αν θα καταφέρει το Δαφνί να περάσει από την Πετρούπολη. Θα δούμε bball.gif
Baby_Jane
QUOTE(diama13 @ Nov 30 2006, 04:08 PM) *

παπαγου-τουφα=1
δαφνη-προμηθεα=1
αρης-δ.δ=2

Εκει 8α μαστε diama,,,ειναι σιγουρο αυτο . . . tongue.gif tongue.gif w00t.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Dec 1 2006, 08:35 AM) *
Εκει 8α μαστε diama,,,ειναι σιγουρο αυτο . . . tongue.gif tongue.gif w00t.gif

Ναι, είναι αλήθεια ότι θα έρθει αρκετός κόσμος στο παιχνίδι αυτό. Κρίμα που δεν γράφει κάποιος από τον Προμηθέα στο forum...χμμμ, θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή μαζί τους και να τους βάλω στη παρέα μας smile.gif
Baby_Jane
QUOTE(tsops @ Dec 1 2006, 10:53 AM) *
Ναι, είναι αλήθεια ότι θα έρθει αρκετός κόσμος στο παιχνίδι αυτό. Κρίμα που δεν γράφει κάποιος από τον Προμηθέα στο forum...χμμμ, θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή μαζί τους και να τους βάλω στη παρέα μας smile.gif

Οι . . .του προμη8εα,, ειναι σοβαροι αν8ρωποι,,,δεν ασχολουνται με φορουμ και βλακειες. .!!!! wav.gif
lambros
QUOTE(tsops @ Dec 1 2006, 10:53 AM) *

Σίγουρα το Δάφνη- Προμηθέας είναι το ντέρμπυ της αγωνιστικής και κρίμα που δεν γίνεται να το δω από κοντά..
Ο Προμηθέας θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα σε περιπτωση νίκης , κάτι που θα είναι ιδιαίτερα δυσκολο στην έδρα σας..
Πάντως γνώμη μου είναι ότι για τις 3 πρώτες ομάδες το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουν όλα τα υπόλοιπα , καθώς αυτά τους αρκούν για να ανέβουν. Τα μεταξύ τους ντέρμπυ είναι περισσότερο θέμα γοήτρου και ψυχολογίας...
QUOTE(lambros @ Dec 1 2006, 10:38 AM) *
Σίγουρα το Δάφνη- Προμηθέας είναι το ντέρμπυ της αγωνιστικής και κρίμα που δεν γίνεται να το δω από κοντά..
Ο Προμηθέας θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα σε περιπτωση νίκης , κάτι που θα είναι ιδιαίτερα δυσκολο στην έδρα σας..
Πάντως γνώμη μου είναι ότι για τις 3 πρώτες ομάδες το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουν όλα τα υπόλοιπα , καθώς αυτά τους αρκούν για να ανέβουν. Τα μεταξύ τους ντέρμπυ είναι περισσότερο θέμα γοήτρου και ψυχολογίας...

Σίγουρα η νίκη σε ένα ντέρμπι προσδίδει γόητρο σε μια ομάδα ενώ ο παράγοντας ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο απλά στον αντίποδα θα σου πω ότι και τα δύο μπορούν να αποτελέσουν το καταπέλτη που θα εκτοξεύσει μια ομάδα πάνω σε ένα ξύλινο ματσούκι που λέγεται καλάμι και το οποίο αφού το καβαλήσει θα αρχίσει να τρέχει και δε θα φτάνει. Το πιο σημαντικό για όλες τις ομάδες ( παίκτριες και προπονητές ) είναι να καταλάβουμε όλοι μας πως τόσο τα εύκολα παιχνίδια ,αλλά κυρίως τα ντέρμπι , πρέπει να αποτελούν case study για την αναγνώρηση λαθών , αδυναμιών αλλά και δυνατών σημείων τόσο της ομάδας μας όσο και της αντίπαλης ομάδας. Μια ομάδα ( παίκτριες και προπονητής ) δεν πρέπει να σταματάει ποτέ τη προσπάθεια ,όπως ακριβώς λέμε ότι ένα παιχνίδι τελειώνει στο 40 με το σφύριγμα του διαιτητή έτσι ακριβώς και το πρωτάθλημα τελειώνει στο 40 της τελευταίας αγωνιστικής και μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή. bball.gif bball.gif bball.gif
tsops
QUOTE(lambros @ Dec 1 2006, 10:38 AM) *

QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Dec 1 2006, 11:40 AM) *
Σίγουρα η νίκη σε ένα ντέρμπι προσδίδει γόητρο σε μια ομάδα ενώ ο παράγοντας ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο απλά στον αντίποδα θα σου πω ότι και τα δύο μπορούν να αποτελέσουν το καταπέλτη που θα εκτοξεύσει μια ομάδα πάνω σε ένα ξύλινο ματσούκι που λέγεται καλάμι και το οποίο αφού το καβαλήσει θα αρχίσει να τρέχει και δε θα φτάνει. Το πιο σημαντικό για όλες τις ομάδες ( παίκτριες και προπονητές ) είναι να καταλάβουμε όλοι μας πως τόσο τα εύκολα παιχνίδια ,αλλά κυρίως τα ντέρμπι , πρέπει να αποτελούν case study για την αναγνώρηση λαθών , αδυναμιών αλλά και δυνατών σημείων τόσο της ομάδας μας όσο και της αντίπαλης ομάδας. Μια ομάδα ( παίκτριες και προπονητής ) δεν πρέπει να σταματάει ποτέ τη προσπάθεια ,όπως ακριβώς λέμε ότι ένα παιχνίδι τελειώνει στο 40 με το σφύριγμα του διαιτητή έτσι ακριβώς και το πρωτάθλημα τελειώνει στο 40 της τελευταίας αγωνιστικής και μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή. bball.gif bball.gif bball.gif

Συμφωνώ και με τους 2 σας. Λάμπρο, όντως, είναι δεδομένη η επικράτηση σε όλα τα υπόλοιπα (το ιδανικό μέσα - έξω) και θεωρώ ότι εκεί είναι το δύσκολο, όχι τόσο ένα ντέρμπι. Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, μπορούν να συμβούν πολλά και πάντα η νίκη είναι αμφίρροπη, αλλά η ήττα σίγουρα δεν είναι ζημιογόνος...

Στα υπόλοιπα όμως, έχεις πάντα το "άγχος" της επικράτησης ως πρωτοπόρος και ο αντίπαλος την άνεση του ναι μεν "και τι έγινε αν χάσω", αλλά και την επιθυμία του "να κερδίσω τον πρώτο", δεδομένα που πολλές φορές του δίνουν...φτερά στα πόδια! biggrin.gif

Αυτό που λέει όμως ο Inspector είναι ΚΑΝΟΝΑΣ, δεν είναι άποψη. Ρε συ, δεν το φτιάχνεις λίγο να το ποστάρουμε στα Tips στα γενικά θέματα? δεν είναι άσχημο τα παιδιά του forum να διαβάζουν και λίγο θέματα ηθικής, επαγγελματισμού και σωστής νοοτροπίας... wink.gif
tsops
By the way....Χρόνια Πολλά στη Greece4 που έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Όσοι θέλετε να της πείτε, έχω ανοίξει αντίστοιχο topic στα Off Topic wink.gif
QUOTE(tsops @ Dec 1 2006, 12:21 PM) *
Αυτό που λέει όμως ο Inspector είναι ΚΑΝΟΝΑΣ, δεν είναι άποψη. Ρε συ, δεν το φτιάχνεις λίγο να το ποστάρουμε στα Tips στα γενικά θέματα? δεν είναι άσχημο τα παιδιά του forum να διαβάζουν και λίγο θέματα ηθικής, επαγγελματισμού και σωστής νοοτροπίας... wink.gif

Πάλι θα κάνω τη λάντζα ε... 45.gif

οκ biggrin.gif

Χρόνια πολλά και καλά Greece4ούλα icon_joy.gif
tsops
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Dec 1 2006, 01:17 PM) *
Πάλι θα κάνω τη λάντζα ε... 45.gif

Γκρινιάρη! tongue.gif τελευταία φορά που τσέκαρα, έχεις ποστάρει ένα tip ρε τεμπελόσκυλο! laugh.gif μου θες και ΝΒΑ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.