QUOTE(natty @ Nov 27 2006, 11:19 AM)

Kαλημέρα , και απο μενα

, τι κανατε εσεις Tsops? ξερουμε κανενα αποτελεσμα?
Καλημέρα Natty. Κερδίσαμε 46-57 (και πολλούς βάλαμε με τέτοιο ξύλο).
Για να υπενθυμίσω τι είχα πει όταν είχα δει αυτή την ομάδα : "Άναρχο μπάσκετ και αργές επιθέσεις χωρίς κάποιο εμφανές σύστημα. Το Δαφνί έπαιζε πολύ με το 9, το 11 (περιφερειακές) και το 10 (ψηλή), ενώ μου έκανε εντύπωση που δεν ξεκίνησε το 15 (είναι καλύτερη από το 7 που ξεκίνησε). Δυστυχώς (και) το Δαφνί δεν έχει πάγκο και 3 παίκτριες είναι όλη η ομάδα"
Και συνεχίζω : όντως άναρχο μπάσκετ με ανορθόδοξη εκτέλεση συστημάτων (στην πρώτη πάσα εκδηλωνόταν επίθεση ανεξαρτήτως αποδέκτη) και τα 15 (το οποίο μας έπαιζε μόνη της για κάνα πεντάλεπτο) και 7 να είναι συχνότερα οι αποδέκτες της μπάλας. Πολύ δυνατά παιδιά, αλλά θεωρώ ότι προσπάθησαν να μας σταματήσουν με...ξύλο. Βέβαια, κατάφεραν να μας βγάλουν εκτός ρυθμού για 1,5 περίπου δεκάλεπτο, αλλά καταφέραμε και σταθήκαμε σε μία, κατά τα άλλα, δυνατή έδρα.
Το 10 ήταν πολύ πεσμένη (αν και δεν κατάλαβα γιατί την κράτησε τόση ώρα έξω στο 2ο δεκάλεπτο), ενώ το 9 το κλείσαμε πολύ καλά και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το 11 σούταρε μία μόνο φορά και αρκέστηκε στην οργάνωση του παιχνιδιού και στο ατέλειωτο full court pressing στους "άσσους" μας.
Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε στο καλάθι για να τις φορτώσουμε με φάουλ, εξ'ού και το χαμηλό σκορ, αλλά αποτέλεσμα αυτού ήταν ότι φάγαμε και αρκετό...ξύλο!
Η διαιτησία ενώ ξεκίνησε καλά, από το τέλος του 2ου δεκαλέπτου και μετά...έπαθε black out! Τρανταχτά παραδείγματα ένα τάκλιν! σε παίκτριά μου που έφευγε στον αιφνιδιασμό το οποίο σφυρίχτηκε...βήματα

και άουτ από το πλάϊ με την παίκτρια να κάνει...6 βήματα στο πλάϊ για να δώσει τη μπάλα (πρεσάραμε) και ο διαιτητής δεν έδωσε καν βήματα. Το αστείο είναι όταν φώναξα "δεν το βλέπεις?" στον 2ο, μου απήντησε "το βλέπω, αλλά δεν μπορώ να το σφυρίξω εγώ, είναι δική του δικαιοδοσία"

Το άσχημο ήταν ότι επειδή κατάλαβαν ότι είχαν λάθος, σφύριξαν και 2 "ανάποδα" σε εμάς, οπότε η ατμόσφαιρα λίγο έλειψε να πυροδοτηθεί.
Τέλος πάντων, μην αρχίσω τις γκρίνιες και εγώ. Highlight της βραδιάς, ο άνθρωπος...ορχήστρα! Εμφανίζεται τύπος με ένα τεράστιο πανό της Δάφνης Δαφνίου και μία (μπαταρία νομίζω) συνεδεδεμένη με μία κόρνα και ένα μαραφέτι που έκανε τέτοιο σαματά, που νόμιζες ότι ήταν ολόκληρη εξέδρα φιλάθλων εκεί πάνω! Δεν ήταν όμως καθόλου προκλητικός και μάλιστα μας έδωσε και συγχαρητήρια στο τέλος.
Παιχνίδι που μας...πόνεσε μόνο σωματικά. Δεν πειράζει, και αυτές ακόμα είναι καλές εμπειρίες για εμάς που είμαστε νεανική ομάδα και καταφέρνουμε να κρατάμε το δικό μας χαρακτήρα σε αυτά τα ματς

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν ξέρω ακόμα (μόλις μάθω θα τα βάλω), αλλά θεωρώ ότι θα συμβούν 2 πράγματα : τα "φαβορί" θα αρχίσουν να κερδίζουν πια και τώρα που "λύνονται" οι ομάδες, θα ανέβουν οι δείκτες των σκορ των νικητών από τους 40-50 στους 60-70