Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Portland Trail Blazers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pain of salvation
Anaz,
πρέπει να παραδεχτούμε ότι είχαμε και εύκολο πρόγραμμα τελευταία...
άσε που και κάποια από αυτά,τα πήραμε με την ψυχή στο στόμα.
a bullet for your head
Καινουργια προσθηκη για τους Μπλειζερς?
http://nba.fanhouse.com/2011/01/23/chris-j...olshare_twitter

Ενδιαφερων παικτης φαινεται αυτος ο Κρις Τζονσον...& ετσι αποδεκατισμενη που ειναι η φροντ-λαιν της ομαδας,ισως & να βοηθησει με καποια 10ημερα συμβολαια..
duncan21
http://basketball.realgm.com/wiretap/21072...eturn_This_Week blink.gif

O Ολντριτζ πετυχε νεο ρεκορ καριερας εχοντας 42 ποντους απενταντι στους Μπουλς.Ασταματητος εδω και 2 μηνες ο Λαμαρκους,εχει εκτοξευσει το παιχνιδι του.Ελπιζω να αλλαξει κατι τη τελευταια στιγμη(ενα μικροτραυματισμος του Ντανκαν tongue.gif ) και να λαβει μερος στο asg ο Ολντριτζ...

Where LaMazing Happens... 56.gif
Badass
Τρομερή εξέλιξη, all-star παίχτης πλέον και ηγέτης στο πόρτλαντ. Αν δεν είχε κακοδαιμονία αυτή η ομάδα θα ήταν πολύ ψηλότερα(όλοι το λέτε, ας το πω κι εγώ rolleyes.gif )
cydonian
Ο Ρόυ ετοιμάζεται για επανεμφάνιση μέσα στη βδομάδα... Ελπίζω να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και να κρατήσει καιρό χωρίς πόνους, γιατί το ροτέισον της ομάδας τώρα είναι 7-8 παίχτες με το ζόρι.

http://basketball.realgm.com/wiretap/21072...eturn_This_Week
Badass
Κάτι είδα στο nba.com. Τον περίμενα πολύ αργότερα. Ελπίζω να μη βιάστηκε πάλι και την ξαναπατήσει. Αν και έχω αμφιβολίες πλέον πως θα μπορεί να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, όπως φαινόταν. Μακάρι να το κάνει. Μου άρεσε πολύ σαν παίχτης
duncan21
Απιστευτος Ρουντι στο πρωτο ημιχρονο.Εχει 6/6 τριποντα και συνολικα 8/8 σουτ!!!Ο τυπος δε σουταρε,απλα πετουσε βοτσαλα στον ωκεανο...
Anaz
Εγω λεω να τον αφησουν τον ανθρωπο να επανελθει σιγα σιγα, γιατι κινδυνευει σοβαρα η καριερα του και αποτελει πολυ μεγαλο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας.
Ετσι κι αλλιως οι Μπλειζερς τα πανε ΜΙΑ ΧΑΡΑ χωρις αυτον κ δεν πιστευω οτι η επιστροφη του αυτη τη στιγμη μπορει να τους ανεβασει επιπεδο.Ισα ισα που ενας ανετοιμος Ρου μπορει να κανει κ κακο στη χημεια που φαινεται να εχει βρεθει εν τη απουσια του.
Ας μεινει εκτος ενα χρονο να εστιασει στην αποθεραπεια του κ να δουλεψει με την ησυχια του, και το καλοκαιρι να ληφθουν οι καταλληλες αποφασεις που αφορουν κ τον ιδιο αλλα κ κατ'επεκταση κ τον σχεδιασμο της ομαδας.
pain of salvation
QUOTE(Anaz @ Feb 16 2011, 06:29 ) *
Εγω λεω να τον αφησουν τον ανθρωπο να επανελθει σιγα σιγα, γιατι κινδυνευει σοβαρα η καριερα του και αποτελει πολυ μεγαλο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας.
Ετσι κι αλλιως οι Μπλειζερς τα πανε ΜΙΑ ΧΑΡΑ χωρις αυτον κ δεν πιστευω οτι η επιστροφη του αυτη τη στιγμη μπορει να τους ανεβασει επιπεδο.Ισα ισα που ενας ανετοιμος Ρου μπορει να κανει κ κακο στη χημεια που φαινεται να εχει βρεθει εν τη απουσια του.
Ας μεινει εκτος ενα χρονο να εστιασει στην αποθεραπεια του κ να δουλεψει με την ησυχια του, και το καλοκαιρι να ληφθουν οι καταλληλες αποφασεις που αφορουν κ τον ιδιο αλλα κ κατ'επεκταση κ τον σχεδιασμο της ομαδας.

α γεια σου...
μακάρι.

Ρε Λαμάρκους,δεν υπάρχουν αυτά που κάνεις...μας έχεις πάρει από το χεράκι και οδηγείς...

Χαμός για τις θέσεις 5-8
a bullet for your head
QUOTE(pain of salvation @ Feb 17 2011, 15:30 ) *
Ρε Λαμάρκους,δεν υπάρχουν αυτά που κάνεις...μας έχεις πάρει από το χεράκι και οδηγείς...

Χαμός για τις θέσεις 5-8

Να τα βλεπει αυτα ο θειος Στερν,ο οποιος θα πρεπει καποια στιγμη να ομολογησει την......γκαφα του.
Ο ΛαΜαρκους ειναι αναμφισβητητα παικτης επιπεδου All Star & με χαροποιει η προοδος που εχει κανει.
Das Kapital
Ειναι αποριας αξιο πως αυτη η ομαδα βρισκεται εκει που βρισκεται χωρις τον πρωτο καλυτερο και τον τριτο για μενα παιχτη της ο οποιος αν δεν ειχε τους τραυματισμους θα μπορουσε να ηταν οχι μονο ο καλυτερος παιχτης του Πορτλαντ αλλα και απο τους καλυτερους του πρωταθληματος!
a bullet for your head
QUOTE(lebron15 @ Feb 18 2011, 13:59 ) *
Ειναι αποριας αξιο πως αυτη η ομαδα βρισκεται εκει που βρισκεται χωρις τον πρωτο καλυτερο και τον τριτο για μενα παιχτη της ο οποιος αν δεν ειχε τους τραυματισμους θα μπορουσε να ηταν οχι μονο ο καλυτερος παιχτης του Πορτλαντ αλλα και απο τους καλυτερους του πρωταθληματος!

Ετσι οπως παει το πραγμα...με εναν καλο ψηλο(μεχρι τις 24 του μηνα),& με τον Μπραντον ετοιμο να βοηθησει οσο μπορει στα πλει-οφς,μας βλεπω μεχρι τους τελικους της δυσης... rolleyes.gif
Καπου πηρε το ματι μου για Κειμαν...ομως θα προτιμουσα τον Νενε...και με τον Αντρε να παραμενει στην ομαδα,τουλαχιστον εως το τελος της σεζον..
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 18 2011, 14:07 ) *
Ετσι οπως παει το πραγμα...με εναν καλο ψηλο(μεχρι τις 24 του μηνα),& με τον Μπραντον ετοιμο να βοηθησει οσο μπορει στα πλει-οφς,μας βλεπω μεχρι τους τελικους της δυσης... rolleyes.gif
Καπου πηρε το ματι μου για Κειμαν...ομως θα προτιμουσα τον Νενε...και με τον Αντρε να παραμενει στην ομαδα,τουλαχιστον εως το τελος της σεζον..

Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω Bullet!Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο...
Νομιζω οτι οταν η ομαδα απεκτησε ενα σταθερο(εστω και ελλιπες) line up καταφερε να πιασει καλο ρυθμο,να κανει νικες.Αν ειναι να επιστρεψει ο Ρου,να ειναι στο μπες-βγες κτλ. το πιθανοτερο ειναι να μπερδεψει πιο πολυ την ομαδα παρα να την βοηθησει.Συν τον κινδυνο να καταπονηθει περισσοτερο ή να βαλει σε κινδυνο την καριερα του.Ο Μπραντον ειναι ο ηγετης των Μπλειζερς αλλα θα πρεπει να επιστρεψει αν νοιωθει και ειναι 100%.
Κατα τα αλλα το ματι μου πηρε και αυτο,
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18805
Badass
Βασικά είναι άθλος το ότι είναι ανταγωνιστικότατοι μέχρι τώρα και απ ότι φαίνεται δε λυγίζουν με τίποτα. Στα πλέι-οφ πάντως δεν ξέρω τι ελπίδες έχουν
a bullet for your head
QUOTE(morrison @ Feb 18 2011, 14:31 ) *
Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω Bullet!Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο...
Νομιζω οτι οταν η ομαδα απεκτησε ενα σταθερο(εστω και ελλιπες) line up καταφερε να πιασει καλο ρυθμο,να κανει νικες.Αν ειναι να επιστρεψει ο Ρου,να ειναι στο μπες-βγες κτλ. το πιθανοτερο ειναι να μπερδεψει πιο πολυ την ομαδα παρα να την βοηθησει.Συν τον κινδυνο να καταπονηθει περισσοτερο ή να βαλει σε κινδυνο την καριερα του.Ο Μπραντον ειναι ο ηγετης των Μπλειζερς αλλα θα πρεπει να επιστρεψει αν νοιωθει και ειναι 100%.
Κατα τα αλλα το ματι μου πηρε και αυτο,
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18805

Johnny,το σιγουρο ειναι πως δεν ειμαι απαισιοδοξος... biggrin.gif
Παλιοτερα ειχα ποσταρει καποιες δηλωσεις του Ουεμπερ,ο οποιος ελεγε πως ο Μπραντον θα πρεπει να μεινει τελειως εξω σ'αυτη την σεζον & να κοιταξει να αποκατασταθει πληρως.
Εγω συμφωνουσα μ'αυτο το σκεπτικο,βαζοντας ομως & την παραμετρο,οτι αν οι Μπλειζερς προκριθουν στα πλει-οφς,εχοντας αποκτησει ενα μομεντουμ & ρυθμο...τοτε & μονο τοτε,ο Μπραντον να κληθει για να προσφερει τις υπηρεσιες του,εχοντας παρει ομως & το ok απ το ιατρικο επιτελειο.
Εαν ειναι ενταξει,εκτιμω πως ο ΜακΜιλαν θα τον χρησιμοποιει για κανα ποιοτικο 20' & φερνοντας τον απ τον παγκο,ενδυναμωνοντας την second unit.
Σ'αυτη την περιπτωση δεν νομιζω οτι θα διαταρρασονταν οι ισορροπιες η' η καλη χημεια της ομαδας,αλλα θα γινοταν προσπαθεια ο Μπραντον να ενταχθει στο τωρινο πλαισιο-στατους της ομαδας,με εναν ρολο που δεν τον εχουμε συνηθισει.
Τις φημες στο λινκ που ποσταρες τις ειδα & εγω,τις προαλλες..
Αν οι Νετς προχωρησουν τελικα στην ανταλλαγη για τον Μελο,τοτε δεν θα υπαρξει απολυτως τιποτα νομιζω..
Παντως,οπως τα βλεπω τα πραγματα,ειμαι της αποψης πως απ την στιγμη που δεν μπορει να βρεθει το perfect fit για την θεση του PG,θα πρεπει να παραμεινει ο Αντρε...
Οσον αφορα τον Σπιτς....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΙΝΕΖΕ?... rolleyes.gif
Ειπαμε...ο Σπιτς δεν πολυ-παιζει,ομως μονο ο Νταντε & ενα πικ 2ου γυρου?
Εγω θα προτεινα στους Σιξερς ενα πικ 1ου & ενα πικ 2ου γυρου(2011)...η' τον Μπαμπιτ(δυστυχως εχει μεινει αναξιοποιητος..)..
Εντωμεταξυ οπως ανεφερα & παραπανω,καπου πηρε το ματι μου πως οι Κλιπερς γλυκοκοιτανε τον Αντρε,θελοντας να στειλουν τον Κειμαν...
Απ την στιγμη που οι Κλιπερς θελουν να ανοιξουν χωρο για τον ΝτεΑντρε(του οποιου αν δεν κανω λαθος,το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι),τοτε οι Μπλειζερς ισως θα ηταν καλο να κανουν μια προταση στελοντας τους Πρζιμπιλα(ληγει το συμβολαιο του),Ε.Ουιλλιαμς & ενα πικ 1ου γυρου..
Βεβαια θα προτιμουσα τον Νενε...ο οποιος το καλοκαιρι ειναι ΕΤΟ...& απ'οτι φαινεται θα υπαρξουν & ριζικες ανακαταταξεις στους Ναγκετς...
Ρε Κινεζε,κοιταξε να μπουν οι Μπλειζερς ως 3η ομαδα,στο trade του Μελο... rolleyes.gif

Τελος ενα ωραιο ποστακι,που φαινεται πως οι Μπλειζερς χτυπουσαν τους Χορνετς,με curl...
O ΛαΜαρκους ηταν ο σκρηνερ...
Απ την στιγμη που δεν 'θελαν να προκυψει καποια ανισορροπια(αλλαγες στα σκρην),η' ο αμυντικος που τον μαρκαρε να μην εκανε στιγμιαιο bump out,μιας & ο ΛαΜαρκους εχει πολυ καλο mid range shoot(με κινηση pop back),μηπως ο Μοντι θα επρεπε να το ψαξει αλλιως?... rolleyes.gif
Καθ'οτι ως πρωην μελος της ομαδας θα επρεπε να γνωριζει οτι το curl ειναι μια κινηση που χρησιμοποιειται συχνα... biggrin.gif

http://nbaplaybook.com/2011/02/17/hornets-...l-off-the-post/
a bullet for your head
Καλως ηρθες Τζεραλντ....

SteveNashidis
Eτοιμάζεται το Πορτλαντ για μεγάλα πράγματα....Που να είχε και τον Οντεν...!!
morrison
Μετα την ανταλαγη του Γουαλας σιγουρα οι Μπλειζερς θα υπογραψουν ψηλο παιχτη απο τους ελευθερους...
εκτος αμα ειναι ολα μιλημενα και ο Τζοελ επιστρεψει μετα απο 1 μηνα διακοπουλες

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=AjWD...rs-powereleased
Καλη λυση...
Εχει τους τραυματισμους του αλλα ενταξει,στους ειδικους θα ερθει... rolleyes.gif

Η επιστροφη του Τζοελ θα ηταν μια χαρα ενω παντα ειναι ανοιχτο του Μερφι.

Με αυτα που ακουγονται δεν χτυπαμε και την πορτα του Σιντ λεω εγω... w00t.gif
SteveNashidis
QUOTE(morrison @ Feb 25 2011, 04:31 ) *
Μετα την ανταλαγη του Γουαλας σιγουρα οι Μπλειζερς θα υπογραψουν ψηλο παιχτη απο τους ελευθερους...

Καλη λυση...
Εχει τους τραυματισμους του αλλα ενταξει,στους ειδικους θα ερθει... rolleyes.gif

Aπο τραυματισμούς άλλο τίποτα το Πόρτλαντ...Όποιος πηγαίνει για γιατρός στο ΝΒΑ ..μάλλον θα προτιμά άλλη ομάδα απο το Πορτλαντ και το Χιουστον smile.gif

Υ.Γ Ποιος ειναι ο Τζοελ και ποιος ο Σιντ...? Δεν μπορώ να καταλάβω απο τα μικρα τους smile.gif
Iverson_3
QUOTE(Voyager @ Feb 25 2011, 05:11 ) *
Aπο τραυματισμούς άλλο τίποτα το Πόρτλαντ...Όποιος πηγαίνει για γιατρός στο ΝΒΑ ..μάλλον θα προτιμά άλλη ομάδα απο το Πορτλαντ και το Χιουστον smile.gif

Υ.Γ Ποιος ειναι ο Τζοελ και ποιος ο Σιντ...? Δεν μπορώ να καταλάβω απο τα μικρα τους smile.gif

O Joel Przybilla και ο Rasheed Wallace
a bullet for your head
QUOTE(morrison @ Feb 25 2011, 04:31 ) *

Καλη λυση...

Οπως σου ειπα & χθες,πρεπει να δοθηκε & ο Σον Μαρκς στο τρειντ,οποτε μενουν 2 κενες θεσεις για να καλυφθουν..
Οι Μπομπκατς εδωσαν & τον Μοχαμεντ βεβαια,ομως πηραν & Νταντε & το κυριοτερο 2 πικ 1ου γυρου....
Θελω να πιστευω οτι εγινε ''συμφωνια κυριων'' για τον Τζοελ... rolleyes.gif
Μια χαρα & ο Ποου,ο οποιος θα μπορουσε να τσιμπησει τα λεπτα συμμετοχης του Νταντε..
Ο Μερφι θα ηταν ιδανικη προσθηκη αυτη την στιγμη..

Τον Σιντ?
Συμφωνω με 1000,ομως απ'οτι εχω καταλαβει,οι φαν της ομαδας θελουν να αποκοπουν τελειως απ το ''Ενοχο Παρελθον''.... smiley.gif

Παντως Johnny ειμαι αισιοδοξος... rolleyes.gif
Ο Μπραντον επαιξε τις προαλλες σχεδον 16' & οσο θα περναει ο καιρος θα γινεται ολοενα & καλυτερος..
Μεγαλη υποθεση να εχεις στην second unit για 20'-25' τον Μπραντον...
Οπου να ναι επιστρεφει & ο Καμπι,ενω αποκτηθηκε & ο Τζεραλντ,ο οποιος εκτος απο πολυ καλος αμυντικος θα αποτελεσει & μια ακομη λυση στο σκοραρισμα.
Το χαμηλο σχημα με τον Ουαλλας στο 4 θα φορεθει αρκετα νομιζω....
Με 2 ακομη καλους ψηλους....θα ειμαστε ετοιμοι για να αποκλεισουμε τους Λεικερς στον 1ο γυρο... cool.gif

QUOTE(Voyager @ Feb 25 2011, 03:40 ) *
Eτοιμάζεται το Πορτλαντ για μεγάλα πράγματα....Που να είχε και τον Οντεν...!!

Αν μας δινατε & τον Νας..... biggrin.gif
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 25 2011, 13:25 ) *
Θελω να πιστευω οτι εγινε ''συμφωνια κυριων'' για τον Τζοελ... rolleyes.gif

Πολυ λεπτα το εθεσες. rolleyes.gif
Λες να παει διακοπες εκει που πηγε ο big Z περσι;;;
Μια χαρα & ο Ποου,ο οποιος θα μπορουσε να τσιμπησει τα λεπτα συμμετοχης του Νταντε..
Ο Μερφι θα ηταν ιδανικη προσθηκη αυτη την στιγμη..

Τον Σιντ?
Συμφωνω με 1000,ομως απ'οτι εχω καταλαβει,οι φαν της ομαδας θελουν να αποκοπουν τελειως απ το ''Ενοχο Παρελθον''.... smiley.gif

Eτσι ειναι bullet.Αν ομως γυρισει για να παιξει στους Celtics δεν ανοιγει ο δρομος για τον Murphy;
O Powe ειναι πολυ καλος παιχτης και αν ειναι υγιης θα ηταν πολυ εξυπνη προσθηκη.
Παντως Johnny ειμαι αισιοδοξος... rolleyes.gif
Ο Μπραντον επαιξε τις προαλλες σχεδον 16' & οσο θα περναει ο καιρος θα γινεται ολοενα & καλυτερος..
Οπου να ναι επιστρεφει & ο Καμπι,ενω αποκτηθηκε & ο Τζεραλντ,ο οποιος εκτος απο πολυ καλος αμυντικος θα αποτελεσει & μια ακομη λυση στο σκοραρισμα.
Το χαμηλο σχημα με τον Ουαλλας στο 4 θα φορεθει αρκετα νομιζω....
Με 2 ακομη καλους ψηλους....θα ειμαστε ετοιμοι για να αποκλεισουμε τους Λεικερς στον 1ο γυρο... cool.gif

Ο ΜακΜιλαν εχει αποδειξει οτι αν δουλεψει λιγο διαστημα με σταθερο line-up μπορει να φτιαξει ομαδα σε χρονο dt.
H επιστροφη του Ρου και η προσθηκη του Τζεραλντ Γουαλας θα δωσουν βαθος και ποιοτητα.Να τσιμπησουμε και εναν τουλαχιστον ψηλο...
Απο εκει και μετα υγεια,να βρει ο ΜακΜιλαν το σωστο rotation και φυγαμε!

port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif
a bullet for your head
Ετσι-Ετσι...να βλεπω & λιγη αισιοδοξια.. smiley.gif
Ποια αλλη ομαδα με τοσα προβληματα θα τα πηγαινε τοσο καλα & οι φαν της θα αισιοδοξουσαν?... cool.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 25 2011, 14:25 ) *

Εσυ μου φαινεται θες να σου υπενθυμισω τα παλια.
Ξερω λοιπον τι εκανες πριν 11 καλοκαιρια! smiley.gif 19.gif
a bullet for your head
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 25 2011, 20:37 ) *
Εσυ μου φαινεται θες να σου υπενθυμισω τα παλια.
Ξερω λοιπον τι εκανες πριν 11 καλοκαιρια! smiley.gif 19.gif

Εχεις προσεξει οτι στις αγαπημενες μου ομαδες δεν ειναι οι Μπλειζερς εκεινης της περιοδου?.... smiley.gif

Στο παρακατω video αναφερεται αρκετες φορες η λεξη versatility....οσον αφορα την ελευση του Ουαλλας...
Αφηνεται να εννοηθει εστω & υποθετικα.... rolleyes.gif ...οτι μπορει να ξαναδουμε τον Τζοελ πισω.... smiley.gif
Αυτο το οποιο με εχει ξενισει καπως,ειναι οι φημες που κυκλοφορουν περι ενδιαφεροντος των Μπλειζερς για τον Τ.Τ.Φορντ...
Μια χαρα δεν τα πηγαινε ο Μιλς στους ολιγολεπτους ρολους που ειχε?
Μια χαρα δεν μπορουν οι Ρουντι & Μπραντον,να εχουν & ρολο με την μπαλα στα χερια?
Θα προτιμουσα 2 ψηλους...

http://www.oregonlive.com/blazers/index.ss...ng_down_th.html
duncan21
TI ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...

Εχουμε παραταση λοιπον.Οι Μπλειζερς εχουν βγαλει τον αγωνα με 1 ψηλο.Μεχρι κι ο Μπαμπιτ(!!!) επαιξε σεντερ καποια στιγμη.Αξιζουν αυτη τη νικη...
Leon_cp3
QUOTE(duncan21 @ Feb 26 2011, 08:08 ) *
TI ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...

Εχουμε παραταση λοιπον.Οι Μπλειζερς εχουν βγαλει τον αγωνα με 1 ψηλο.Μεχρι κι ο Μπαμπιτ(!!!) επαιξε σεντερ καποια στιγμη.Αξιζουν αυτη τη νικη...

Έβαλε 30 ο Γκαλινάρι και άξιζαν τη νίκη οι Μπλέιζερς; Και μόνο γι'αυτό έπρεπε με το που τους έφτασε να διακοπεί και να το πάρουμε άνευ συνέχειας. smiley.gif Δύο χαμένα σουτ λοιπόν στο τέλος και η νίκη στους Μπλέιζερς.
Πέρα απ'την πλάκα,πολύ μέλλον και οι δύο ομάδες,αρκεί να τις διαχειριστούν σωστά.
Hakeem Olajuwon
Πολυ καλος ο γκαλιναρι,ο αφλαλο δειχνει οτι μπορει να αναλαβει μεγαλυτερο ρολο,οι ναγκετς ηταν καλυτεροι
αλλα στο τελος ατυχοι.Τελος φαινεται ποσο υπερτιμημενος παικτης ειναι ο καρμελο οι νικς εκαναν ενα ακομη λαθος...
Leon_cp3
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Feb 26 2011, 08:49 ) *
Πολυ καλος ο γκαλιναρι,ο αφλαλο δειχνει οτι μπορει να αναλαβει μεγαλυτερο ρολο,οι ναγκετς ηταν καλυτεροι
αλλα στο τελος ατυχοι.Τελος φαινεται ποσο υπερτιμημενος παικτης ειναι ο καρμελο οι νικς εκαναν ενα ακομη λαθος...

Με το τελευαίο θα διαφωνήσω κάθετα. Και αρκετά υποτιμημένος θα έλεγα,ίσως όχι άδικα θα προσθέσω βέβαια καθώς τα έχει κάνει κι αυτός τα λαθάκια του αυτά τα χρόνια που δημιουργούν τη λανθασμένη εντύπωση κατ'εμέ επαναλαμβάνω, ότι έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους σούπερ σταρ. Πρωτάθλημα όμως μόνος του δε πήρε κανείς γι'αυτό και προβλέπω ότι με τη νέα κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί στη Νέα Υόρκη σε 1.5 χρόνο οι Νικς θα είναι ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Ο χρόνος θα αποδείξει ποιος θα δικαιωθεί.
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ Feb 26 2011, 08:08 ) *
TI ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...

Να υποθεσω οτι αναφεροσουν στον Μπραντον?... rolleyes.gif
Παρολο που εχει δοθει οδηγια το να μην ξεπερνα τα 15' συμμετοχης(στα πρωτα του παιχνιδια),ο Μπραντον επαιξε τελικα 25'...& επανηλθε.... 56.gif 56.gif
Δεν περιμενα να κερδισουμε...χωρις ψηλους & χωρις τον Ουαλλας..
Την Κυριακη εκτος απροοπτου θα επιστρεψει & ο Καμπι...
Αισθανομαι αισιοδοξια...

port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif
Ginobili
Αναμένουμε μεγάλα πράγματα από τους Μπλέιζερς στα πλει-οφς,μεγάλη ισχυροποίηση.Γύρισε ο Ρόι,και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει συνεχώς,θα γυρίσει και ο Κάμπι...έκαναν και μία ανταλλαγή αλλά Λέικερς..ό,τι να ναι...πόσες ομάδες έχουν τόσο γεμάτη 5αδα?
a bullet for your head
QUOTE(Ginobili @ Feb 26 2011, 14:57 ) *
Αναμένουμε μεγάλα πράγματα από τους Μπλέιζερς στα πλει-οφς,μεγάλη ισχυροποίηση.Γύρισε ο Ρόι,και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει συνεχώς,θα γυρίσει και ο Κάμπι...έκαναν και μία ανταλλαγή αλλά Λέικερς..ό,τι να ναι...πόσες ομάδες έχουν τόσο γεμάτη 5αδα?

Η ανταλλαγη θα ειναι ala Lakers,αν εξαγοραστει το συμβολαιο του Πρζιμπιλα,ο Τζοελ καθησει 1 μηνα προκειμενου να προετοιμαστει για τα πλει-οφς & επιστρεψει στο Πορτλαντ... rolleyes.gif
Τζοελ σε περιμενουμε.... smiley.gif
http://www.oregonlive.com/blazers/index.ss..._his_trail.html

Και αν καλυψουμε & το 2ο ελευθερο spot με εναν καλο βετερανο,τοτε εκτος απο πολυ καλο βασικο σχημα θα εχουμε & αξιολογη second unit...
GO BLAZERS!!!!!!....... biggrin.gif

ΥΓ:Τα 2 πικ που δωσαμε στους Μπομπκατς ειναι του 2011(via Hornets),& του 2013...
Ginobili
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 26 2011, 14:05 ) *
Η ανταλλαγη θα ειναι ala Lakers,αν εξαγοραστει το συμβολαιο του Πρζιμπιλα,ο Τζοελ καθησει 1 μηνα προκειμενου να προετοιμαστει για τα πλει-οφς & επιστρεψει στο Πορτλαντ... rolleyes.gif
Τζοελ σε περιμενουμε.... smiley.gif

Εδώ που τα λέμε...εντελώς άκυρη η ανταλλαγή,δεν υπάρχει..και υποτίθεται ότι οι Μπόπκατς έχουν βλέψεις για τα πλει-οφς
a bullet for your head
QUOTE(Ginobili @ Feb 26 2011, 15:10 ) *
Εδώ που τα λέμε...εντελώς άκυρη η ανταλλαγή,δεν υπάρχει..και υποτίθεται ότι οι Μπόπκατς έχουν βλέψεις για τα πλει-οφς

Βρισκονται ακομη στο κυνηγι της 8ης θεσης,ομως & να προκριθουν τι θα κανουν?
Θα φανε μια σκουπα...ε,και?
Αν συνδυαστει το τρειντ του Ουαλλας & με την παραχωρηση του Μοχαμεντ,βλεπω πως οι Μπομπκατς θελουν να ξαλαφρωσουν το σαλαρι καπ τους(σε δυσκολους καιρους ζουμε),να αποκτησουν πικς(βραχυπροθεσμο-μεσοπροθεσμο μελλον),& γιατι οχι να τσιμπησουν & κανα πικ στο τελος της λοταριας..
a bullet for your head
Πληροφοριες αναφερουν οτι οι Μπομπκατς θα κοψουν τους Πετερσον & Μαρκς...αλλα οχι & τον Πρζιμπιλα...
Αν ο Μπιμπι μεινει ελευθερος,εκτος των Χιτ-Σελτικς-Νικς,θα ενδιαφερθουν & οι Μπλειζερς...
Τον Μπιμπι,ναι...θα τον ηθελα... rolleyes.gif
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=mc-a...thebuzzer022511

http://blogs.charlotte.com/inside_the_nba/...dy-history.html

Χρειαζομαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα μεγαλο κορμι...
SteveNashidis
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 26 2011, 16:19 ) *
Πληροφοριες αναφερουν οτι οι Μπομπκατς θα κοψουν τους Πετερσον & Μαρκς...αλλα οχι & τον Πρζιμπιλα...
Αν ο Μπιμπι μεινει ελευθερος,εκτος των Χιτ-Σελτικς-Νικς,θα ενδιαφερθουν & οι Μπλειζερς...
Τον Μπιμπι,ναι...θα τον ηθελα... rolleyes.gif
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=mc-a...thebuzzer022511

http://blogs.charlotte.com/inside_the_nba/...dy-history.html

Χρειαζομαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα μεγαλο κορμι...

Όντως πολύ άκυρη μεταγραφή να δώσεις έναν απο τους καλύτερους παίκτες σου για το τίποτα...

Ο Μπίμπι πιστεύω θα πάει στους ΧΙΤ ...και εκεί του ταιριάζει περισσότερο .
pain of salvation
...Ο Μπραντον επαιξε τις προαλλες σχεδον 16' & οσο θα περναει ο καιρος θα γινεται ολοενα & καλυτερος..

Δεν ξέρω ρε γμτ...
τόσο πολύ καιγόμαστε να παίξει?
Δεν μπορούμε υπομονή για του χρόνου?...
να το σιγουρέψουμε λίγο.
Και περσι έτσι έγινε...και όλο αυξάνονται τα άρθρα περί σοβαρότητας της πάθησης του Ρόυ...
a bullet for your head
QUOTE(pain of salvation @ Feb 26 2011, 19:34 ) *
Δεν ξέρω ρε γμτ...
τόσο πολύ καιγόμαστε να παίξει?
Δεν μπορούμε υπομονή για του χρόνου?...
να το σιγουρέψουμε λίγο.
Και περσι έτσι έγινε...και όλο αυξάνονται τα άρθρα περί σοβαρότητας της πάθησης του Ρόυ...

Αυτο που φαινεται να επηρρεασε τον Μπραντον,ηταν το οτι σχεδον 10 μερες μετα το χειρουργειο που εκανε,επανηλθε στα ματς της σειρας κοντρα στους Σανς...
Αν η ομαδα δεν εδειχνε ανταγωνιστικη & ικανη για την επιτευξη καποιου στοχου-υπερβασης,τοτε ναι,ο Μπραντον θα επρεπε να αραξει για ολο το υπολοιπο της σεζον & να αφιερωθει 100% στην αποκατασταση του..
Ομως για μια ακομη σεζον οι Μπλειζερς δειχνουν χαρακτηρα.... rolleyes.gif ...& απ'οτι εχω διαβασει κατα καιρους,ο ιδιοκτητης πιστευει πολυ σ'αυτην την ομαδα..
Ο Μπραντον δεν ειναι σιγουρα 100% ετοιμος & για αυτο θα πρεπει να τηρηθει ευλαβικα η οδηγια που εχει δοθει απ το ιατρικο επιτελειο,οσον αφορα τα λεπτα συμμετοχης του ανα αγωνα..
Ο ΜακΜιλαν βεβαια,στο ματς κοντρα στους Ναγκετς ''ξεχειλωσε'' κατα ενα 10'λεπτο αυτην οδηγια... rolleyes.gif

Φιλε pain,κακα τα ψεματα,η ομαδα δειχνει ικανη για να κατακτησει την 5η θεση τουλαχιστον στην δυση..
Βασει προγραμματος & αποκτημενης δυναμικης,νομιζω οτι μπορουσε να προσπερασουμε τους Χορνετς...ενω το πιο αισιοδοξο σεναριο θα ηταν να κατακτησουμε & την Νορθ Ουεστ Ντιβιζιον... smiley.gif
Σε μια τετοια περιπτωση,ο πιθανοτερος αντιπαλος θα ειναι οι Θαντερ...

Ντεμπουτο σημερα για τον Τζεραλντ Ουαλλας στο ματσακι κοντρα στους Χωκς,ενω ερωτηματικο παραμενει η συμμετοχη του Καμπι..
Οι Χωκς εχουν την προσφατη προιστορια με το μερος τους & αυτη θα πρεπει να σπασει σημερα... cool.gif

GO BLAZERS!!!!!...................... biggrin.gif
Badass
Έχω βγάλει πολλές φορές το καπέλο στους μπλέιζερς τα τελευταία χρόνια με τόση γκαντεμιά που έχουν αλλά στο θέμα ρόι θα συμφωνήσω με τον pain. Έπρεπε να περιμένουν να είναι όσο πιο καλά γίνεται. Γιατί επιμένω δυστυχώς πως δεν πρόκειται να παίξει το μπάσκετ που θα μπορούσε. Αν παίξει και δεν τραυματίζεται συνέχεια...
a bullet for your head
Ο Καμπι θα παιξει τελικα επιστρεφοντας στο αρχικο σχημα,εχοντας περιορισμο να παιξει εως 20'...
Ο Ουαλλας θα ερθει απ τον παγκο,προοριζομενος να καλυψει & τις 2 θεσεις των F,ενω ο Μπραντον επιστρεφει στο 15'λεπτο...(το ακους ΜακΜιλαν?.. rolleyes.gif )..
http://www.oregonlive.com/blazers/index.ss...und_camb_1.html
Badass
Ήττα των μπλέιζερς από την πιο αλλοπρόσαλλη ίσως ομάδα του NBA. Αποσυντόνισε η επανεμφάνιση του κάμπι και το ντεμπούτο του ουάλας. Αλλά αν οι μπλέιζερς δεν έχουν προβλήματα από δω και πέρα το σίγουρο είναι πως θα είναι ακόμα καλύτερη ομάδα μόλις βρουν ρυθμό
SteveNashidis
Όντως περίεργη απόδραση των Γερακιών απο το Πόρτλαντ...η Ατλάντα παρουσιάστηκε με συνοχή πιο πολύ απο ποτέ και μάλλον το Πόρλαντ πιάστηκε εξαπίνης
pain of salvation
Έλα ρε γαμώτο,
τι ήττες είναι αυτές?
Ειδικά με Χιούστον...
Έχουμε κόψει και την φόρα στον Λαμάρκους που τους έπαιζε όλους μόνος του...
duncan21
QUOTE(pain of salvation @ Mar 2 2011, 10:13 ) *
Έλα ρε γαμώτο,
τι ήττες είναι αυτές?
Ειδικά με Χιούστον...
Έχουμε κόψει και την φόρα στον Λαμάρκους που τους έπαιζε όλους μόνος του...

Oσο και να θελω να βλεπω το Ροι στο παρκε,αυτη τη στιγμη μαλλον μπερδευει τους Μπλειζερς.Φαινεται οτι υπαρχει αγχος απ' ολους να βαλουν και το Ροι στο παιχνιδι κατι που ειναι αρκετα δυσκολο φυσικα.Εκανε ενα απιστευτο ματς κοντρα στους Ναγκετς(τηρουμενων των αναλογιων παντα) αλλα μεχρι εκει.Δε μπορει να δωσει το κατι παραπανω αυτη τη στιγμη,εστω ενα 20λεπτο.Για μενα ουτως ή αλλως ηταν λαθος που δεν εμεινε εξω για να ξεκουραστει.

Οι Μπλειζερς εδειξαν οτι επιβιωνουν και χωρις αυτον.Οι Μαθιους-Μιλερ ειναι εγγυηση ολη τη σεζον,ο Ρουντι ηταν ανεβασμενος τελευταια,ο Μιλς εδινε ενεργεια και ρυθμο στο 10λεπτο που επαιζε,συνεπως χαλασε καπως η χημεια στη περιφερεια.Θα μπορουσαν να παραμεινουν ως εχουν καθως το ρολο του Πρζιμπιλα θα ειχε ο πολυ καλυτερος του Καμπι και το ρολο του Κανινχαμ,σαφως πιο αναβαθμισμενο,ο Ουαλας αποφορτιζωντας ετσι και τον απιστευτο ΛαΜαρκους επιθετικα...
a bullet for your head
Μπορει να μην επιλεχτηκε στο προσφατο All Star Game,αναδειχτηκε ομως παικτης του μηνα Φεβρουαριου,στην δυτικη περιφερεια!!
Συγχαρητηρια ΛαΜαρκους....
http://www.oregonlive.com/blazers/index.ss...comes_thir.html
a bullet for your head
Μεγαλη νικη πετυχαν οι Μπλειζερς επι των Ματζικ,εστω & αν δεν αγωνιστηκε ο Ντουαιτ.
Με το δεξι λοιπον στην ανατολικη τους περιοδεια...& βρισκομενοι μολις μια νικη πισω απ τους Ναγκετς για την 2η θεση στην Νορθ Ουεστ Ντιβιζιον.
Σημερα αγωνιζονται κοντρα στους Χιτ,οι οποιοι προερχονται απο 4 σερι ηττες...καλη συγκυρια μου φαινεται... rolleyes.gif
Με ενδιαφερον & περιεργεια περιμενω να δω,στο πως θα ανταποκριθει αμυντικα η 3πλετα Μαθιους-Μπατουμ-Ουαλλας,στα μαρκαρισματα πανω στους Ουειντ-Λεμπρον..

GO BLAZERS!!!
a bullet for your head
Οι Μπλειζερς συμφωνησαν με τον ΜακΜιλαν,για 2ετη επεκταση του συμβολαιου του..
http://www.nba.com/blazers/tbtv/video.html?videoID=1305
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 8 2011, 23:57 ) *
Οι Μπλειζερς συμφωνησαν με τον ΜακΜιλαν,για 2ετη επεκταση του συμβολαιου του..
http://www.nba.com/blazers/tbtv/video.html?videoID=1305

Σε πολυ καλη χρονικη συγκυρια ηρθε η συμφωνια με τον ΜακΜιλαν,καθως ο κοουτς ειναι πλεον απερισπαστος στο να δουλεψει & να προσπαθησει να φερει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα,φετος,αλλα & στην επομενη 2ετια.

Μεγαλη νικη μεσα στην εδρα & των Χιτ,εχοντας 2 στα 2 στην ανατολικη περιοδεια.
Απομενουν τα ματς κοντρα στους Μπομπκατς & τους Χωκς.
Το 3 στα 4 ειναι εφικτο να επιτευχθει,ενω για το απολυτο(4 στα 4),θα πρεπει να σπασουμε την αρνητικη παραδοση κοντρα στους Χωκς.
Πολυ μεγαλη υποθεση να υπαρχουν στην second unit οι Μπραντον & Τζεραλντ Ουαλλας...
Αν κατορθωσει & ο Ρουντι να σταθεροποιησει την αποδοση του,ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ.... rolleyes.gif

Θελοντας να τοποθετησω εναν πηχη....θα πω πως η κατακτηση της Νορθ Ουεστ Ντιβιζιον & η 4η θεση στην δυση,ειναι κατι που μπορει να πραγματοποιηθει....GO BLAZERS!!!....... port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.