QUOTE(morrison @ Feb 18 2011, 14:31 )

Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω Bullet!Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο...
Νομιζω οτι οταν η ομαδα απεκτησε ενα σταθερο(εστω και ελλιπες) line up καταφερε να πιασει καλο ρυθμο,να κανει νικες.Αν ειναι να επιστρεψει ο Ρου,να ειναι στο μπες-βγες κτλ. το πιθανοτερο ειναι να μπερδεψει πιο πολυ την ομαδα παρα να την βοηθησει.Συν τον κινδυνο να καταπονηθει περισσοτερο ή να βαλει σε κινδυνο την καριερα του.Ο Μπραντον ειναι ο ηγετης των Μπλειζερς αλλα θα πρεπει να επιστρεψει αν νοιωθει και ειναι 100%.
Κατα τα αλλα το ματι μου πηρε και αυτο,
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18805Johnny,το σιγουρο ειναι πως δεν ειμαι απαισιοδοξος...
Παλιοτερα ειχα ποσταρει καποιες δηλωσεις του Ουεμπερ,ο οποιος ελεγε πως ο Μπραντον θα πρεπει να μεινει τελειως εξω σ'αυτη την σεζον & να κοιταξει να αποκατασταθει πληρως.
Εγω συμφωνουσα μ'αυτο το σκεπτικο,βαζοντας ομως & την παραμετρο,οτι αν οι Μπλειζερς προκριθουν στα πλει-οφς,εχοντας αποκτησει ενα μομεντουμ & ρυθμο...τοτε & μονο τοτε,ο Μπραντον να κληθει για να προσφερει τις υπηρεσιες του,εχοντας παρει ομως & το ok απ το ιατρικο επιτελειο.
Εαν ειναι ενταξει,εκτιμω πως ο ΜακΜιλαν θα τον χρησιμοποιει για κανα ποιοτικο 20' & φερνοντας τον απ τον παγκο,ενδυναμωνοντας την second unit.
Σ'αυτη την περιπτωση δεν νομιζω οτι θα διαταρρασονταν οι ισορροπιες η' η καλη χημεια της ομαδας,αλλα θα γινοταν προσπαθεια ο Μπραντον να ενταχθει στο τωρινο πλαισιο-στατους της ομαδας,με εναν ρολο που δεν τον εχουμε συνηθισει.
Τις φημες στο λινκ που ποσταρες τις ειδα & εγω,τις προαλλες..
Αν οι Νετς προχωρησουν τελικα στην ανταλλαγη για τον Μελο,τοτε δεν θα υπαρξει απολυτως τιποτα νομιζω..
Παντως,οπως τα βλεπω τα πραγματα,ειμαι της αποψης πως απ την στιγμη που δεν μπορει να βρεθει το perfect fit για την θεση του PG,θα πρεπει να παραμεινει ο Αντρε...
Οσον αφορα τον Σπιτς....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΙΝΕΖΕ?...
Ειπαμε...ο Σπιτς δεν πολυ-παιζει,ομως μονο ο Νταντε & ενα πικ 2ου γυρου?
Εγω θα προτεινα στους Σιξερς ενα πικ 1ου & ενα πικ 2ου γυρου(2011)...η' τον Μπαμπιτ(δυστυχως εχει μεινει αναξιοποιητος..)..
Εντωμεταξυ οπως ανεφερα & παραπανω,καπου πηρε το ματι μου πως οι Κλιπερς γλυκοκοιτανε τον Αντρε,θελοντας να στειλουν τον Κειμαν...
Απ την στιγμη που οι Κλιπερς θελουν να ανοιξουν χωρο για τον ΝτεΑντρε(του οποιου αν δεν κανω λαθος,το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι),τοτε οι Μπλειζερς ισως θα ηταν καλο να κανουν μια προταση στελοντας τους Πρζιμπιλα(ληγει το συμβολαιο του),Ε.Ουιλλιαμς & ενα πικ 1ου γυρου..
Βεβαια θα προτιμουσα τον Νενε...ο οποιος το καλοκαιρι ειναι ΕΤΟ...& απ'οτι φαινεται θα υπαρξουν & ριζικες ανακαταταξεις στους Ναγκετς...
Ρε Κινεζε,κοιταξε να μπουν οι Μπλειζερς ως 3η ομαδα,στο trade του Μελο...
Τελος ενα ωραιο ποστακι,που φαινεται πως οι Μπλειζερς χτυπουσαν τους Χορνετς,με curl...
O ΛαΜαρκους ηταν ο σκρηνερ...
Απ την στιγμη που δεν 'θελαν να προκυψει καποια ανισορροπια(αλλαγες στα σκρην),η' ο αμυντικος που τον μαρκαρε να μην εκανε στιγμιαιο bump out,μιας & ο ΛαΜαρκους εχει πολυ καλο mid range shoot(με κινηση pop back),μηπως ο Μοντι θα επρεπε να το ψαξει αλλιως?...
Καθ'οτι ως πρωην μελος της ομαδας θα επρεπε να γνωριζει οτι το curl ειναι μια κινηση που χρησιμοποιειται συχνα...
http://nbaplaybook.com/2011/02/17/hornets-...l-off-the-post/