Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
BILL79
QUOTE(Johnny @ Jan 11 2008, 14:38 ) *
billako αν δεν σου ελεγα λεπτομερεστατα και δεν καθομουν 2 ολοκληρα μερονυχτα να σου εξηγω το πως παιζει ο peritri,το πως σουταρει,πςσ ντριπλαρει και γενικα τι να προσεξεις στην ατομικη αμυνα,θα σε ειχε κανει γιο-γιο ο καλος φιλος peritri...δεν ειναι ντροπη να λεμε και ενα ευχαριστω οταν πρεπει...ισα ισα δειχνει και καποιο ηθος....

24.gif 24.gif 24.gif
καλο το αστειο σου.... αλλα αυτο ξεπερναει και σενα... εσυ μπερδευεις το χρωμα της μπαλας, οταν φευγω στον αιφνιδιασμο σηκωνεσε και φωναζεις οφ-σαιντ και διαμαρτυρεσε στον coach γιατι δεν το δινει και θα μου πεις εσυ για μπασκετ evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
taper
μη βγάζετε πολλή γλώσσα γιατι θα πω στο νέο συμπαίκτη μου να σας κόψει καμια κλήση smiley.gif

καλό πσκ
Peritri
Έλα ντε μλκία μου που δε σου μίλησα αλλά δεν είμουν σίγουρος ότι είσαι εσύ. Δεν πρζ στον 2ο γύρο!

Πάντως, κορυφαία η φάση που μου κάνεις μπλοκ με τους αγκώνες, παίρνω το επιθετικό, σφυράει ο ρεφ, μου λες ''σόρρυ'' και δίνει φάουλ σε εμένα tongue.gif

Α και κάτι άσχετο, μας είχατε ''διαβάσει'' ή κάνω λάθος; Έτσι ένειωσα εγώ τουλάχιστον σε κάποιες φάσεις του ματς.
Johnny
QUOTE(BILL79 @ Jan 11 2008, 14:43 ) *
24.gif 24.gif 24.gif
καλο το αστειο σου.... αλλα αυτο ξεπερναει και σενα... εσυ μπερδευεις το χρωμα της μπαλας, οταν φευγω στον αιφνιδιασμο σηκωνεσε και φωναζεις οφ-σαιντ και διαμαρτυρεσε στον coach γιατι δεν το δινει και θα μου πεις εσυ για μπασκετ evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

ρε billako παρε ενα τηγανι Fischer μπας και την μυρισεις ποτε την πορτοκαλι bball.gif bball.gif bball.gif ...δεν προκειται να ξεχασω ποτε οταν παιζαμε ενα πολυ σημαντικο παιχνιδι και ακουστηκε ενας πυροβολισμος εξω απο το γηπεδο και αφησες την αμυνα και εκανες 100αρη μεχρι την απεναντι base line και μετα ρωτουσες την γραμματεια αν κρατουσαν χρονο για να δεις αν εσπασες το παγκοσμιο ρεκορ ταχυτητας κλειστου στιβου...για να μην πω οταν ειχες δει πρωτη φορα το βελακι κατοχης μπαλας στην γραμματεια που περιμενες να αναψει πρασινο για να κανεις επαναφορα και χρεωθηκαμε 5 δευτερα και χασαμε την κατοχη...μην συνεχιζεις γιατι θα μαθει ολο το φορουμ αυτα που εχεις κανει
Johnny
QUOTE(Peritri @ Jan 11 2008, 14:53 ) *
Έλα ντε μλκία μου που δε σου μίλησα αλλά δεν είμουν σίγουρος ότι είσαι εσύ. Δεν πρζ στον 2ο γύρο!

Πάντως, κορυφαία η φάση που μου κάνεις μπλοκ με τους αγκώνες, παίρνω το επιθετικό, σφυράει ο ρεφ, μου λες ''σόρρυ'' και δίνει φάουλ σε εμένα tongue.gif

Α και κάτι άσχετο, μας είχατε ''διαβάσει'' ή κάνω λάθος; Έτσι ένειωσα εγώ τουλάχιστον σε κάποιες φάσεις του ματς.

peritri σας ειχα κανει τρελο σκαουτινγκ....ολο το διαστημα των γιορτων δουλεψαμε παρα πολυ....ειχα ερθει σε μερικες προπονησεις σας και ειχα δει τις αδυναμιες σας και ενημερωσα τα παλικαρια απο την Παλατιανη γιαυτο φανηκαμε πολυ διαβασμενοι
loufer
Φίλε Johnny, αποφασίσατε να παίξετε μπάσκετ???
Γιατί από ότι θυμάμαι από το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ μας, κάποιο άλλο άθλημα παίζαμε και οι δύο blink.gif
BILL79

Αυτη η φαση οντως ηταν κορυφαια biggrin.gif Οχι δεν ξεραμε κατι ιδιαιτερο για σας αλλα μεσα απο το παιχνιδι προσαρμοστηκαμε...
tripontokoutalas
Johnny....μίλησες για νέα μεταγραφικά αποκτήματα.....εκείνο τον μέγιστο Tony Haviari....γιατί δεν τον αναφέρεις πλέον??? Διαβάζαμε τόσο καιρό για το πού δίνει αυτόγραφα, πότε θα μιλήσει στο προπονητικό κέντρο του Βύρωνα, πόσην ώρα θα μοιράζει δώρα σε άτομα με ειδικές ικανότητες..και ξαφνικά...τίποτα....θα μας πεις πού οφείλετε αυτή η αλλαγη?? Άλλαξε μάνατζερ??

Ο Ντάβος τι θέση παιζει αλήθεια??

ΥΓ : Στέφανε, παρολίγο να στείλουμε το ταμπλώ για service...νομίζαμε ότι στους Home δεν ανάβουν τα λαμπάκια που σχηματίζουν το 70!! Χθες αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για αστικό μύθο.....
Johnny
QUOTE(tripontokoutalas @ Jan 11 2008, 20:46 ) *
Johnny....μίλησες για νέα μεταγραφικά αποκτήματα.....εκείνο τον μέγιστο Tony Haviari....γιατί δεν τον αναφέρεις πλέον??? Διαβάζαμε τόσο καιρό για το πού δίνει αυτόγραφα, πότε θα μιλήσει στο προπονητικό κέντρο του Βύρωνα, πόσην ώρα θα μοιράζει δώρα σε άτομα με ειδικές ικανότητες..και ξαφνικά...τίποτα....θα μας πεις πού οφείλετε αυτή η αλλαγη?? Άλλαξε μάνατζερ??

Ο Ντάβος τι θέση παιζει αλήθεια??
ΥΓ : Στέφανε, παρολίγο να στείλουμε το ταμπλώ για service...νομίζαμε ότι στους Home δεν ανάβουν τα λαμπάκια που σχηματίζουν το 70!! Χθες αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για αστικό μύθο.....

ο Τασος Νταβος ειναι μια μεταγραφη που θα δωσει αλλη ποιοτητα στην ομαδα και λογικα απο την επομενη αγωνιστικη θα μπορει να αγωνιστει...η θεση του ειναι 2,3 αλλα λογω οτι εχει πολλα προσοντα μπορει να αγωνιστει τοσο ως ασσος λογω της πολυ καλης του τεχνικης καταρτισης οσο και 4 λογω του υψους του 1,93...ειναι δεινος σκορερ και στο ενας εναντιον ενος πολυ δυσκολα αντιμετωπιζεται....οσον αφορα τον Tony Haviari ειναι ακομα σε σταδιο αναρρωσης μετα τον σοβαρο τραυματισμο που ειχε και ακολουθει ατομικο προγραμμα...ισως την επομενη εβδομαδα να βρισκεται στην αποστολη....στην εναρξη του δευτερου γυρου οταν θα ειναι ετοιμος ο Tony Haviaris και ο Τασος Νταβος θα εχει προσαρμοστει τοτε να ειστε σιγουροι πως η Παλατιανη θα ειναι μια τελειως διαφορετικη ομαδα και ετοιμαστειτε για πολυ κουβα στο φορουμ....
conan
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!! 77.gif 77.gif 77.gif
Johnny
QUOTE(conan @ Jan 12 2008, 00:07 ) *
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ! 77.gif 77.gif 77.gif

o Kοναν ο Βαρβαρος εισαι η απλη συνωνυμια??
conan
Πιο βάρβαρος δεν γίνεται! έτσι με ονόμασαν και το πίστεψα! κάθε πέμπτη και καλύτερα! θα χτυπησει ξανα η ομάδα της μαρβελ!
Johnny
QUOTE(loufer @ Jan 11 2008, 15:08 ) *
Φίλε Johnny, αποφασίσατε να παίξετε μπάσκετ???
Γιατί από ότι θυμάμαι από το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ μας, κάποιο άλλο άθλημα παίζαμε και οι δύο blink.gif

οντως φιλε loufer....τραγικοτατο παιχνιδι αυτο μεταξυ μας,αλλα το καλο με αυτα τα παιχνιδια ειναι οτι δεν τα ξεχνας ποτε....6-6 το πρωτο δεκαλεπτο...παντως εχω να δηλωσω οτι φενεται οτι στο Γερακα εχετα καλο κλιμα και γενικα ετσι οπως σας ειδα φενεστε ολοι πολυ καλα παιδια....με αποκορυφωμα τον taper που θα ηθελα να τον εχω συμπαιχτη και ειμαι σιγουρος οτι θα επεφτε πολυ γελιο στις προπονησεις αν ειμασταν στην ιδια ομαδα γιατι δειχνει οτι ειναι ατομο που σηκωνει τον χαβαλε....καλη συνεχεια στην ομαδα σας
Johnny

φιλε peritri παρολο που δεν μπορεσα να ερθω στα Βριλισσια επειδη ειχα μια σημαντικη υποχρεωση....εμαθα οτι εισαι αρκετα καλος και οτι μας πεταξες αρκετα τριποντακια....ο Βill79 σε συμπαθησε και ηδη μιλαει με τα καλυτερα λογια για σενα στην διοικηση....καποια πηγαδακια λενε οτι του χρονου θα σε βλεπουμε να αγωνιζεσαι με τα χρωματα της Παλατιανης...αληθευει??αν ναι τοτε να εισαι σιγουρος οτι οι οπαδοι της Παλατιανης ειναι πολυ παθιασμενοι με την ομαδα και θα σε εχουνε οπως ειχαν οι βαζελοι τον Μποντιρογκα...
loufer
QUOTE(Johnny @ Jan 12 2008, 15:41 ) *
οντως φιλε loufer....τραγικοτατο παιχνιδι αυτο μεταξυ μας,αλλα το καλο με αυτα τα παιχνιδια ειναι οτι δεν τα ξεχνας ποτε....6-6 το πρωτο δεκαλεπτο...παντως εχω να δηλωσω οτι φενεται οτι στο Γερακα εχετα καλο κλιμα και γενικα ετσι οπως σας ειδα φενεστε ολοι πολυ καλα παιδια....με αποκορυφωμα τον taper που θα ηθελα να τον εχω συμπαιχτη και ειμαι σιγουρος οτι θα επεφτε πολυ γελιο στις προπονησεις αν ειμασταν στην ιδια ομαδα γιατι δειχνει οτι ειναι ατομο που σηκωνει τον χαβαλε....καλη συνεχεια στην ομαδα σας

Για να καταλάβεις το επίπεδο του taper θα σου αναφέρω περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι (Ιούνιο) . που κάναμε συντήρηση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Εκείνο το διάστημα έκαναν προπονήσεις μαζί μας οι Μπουντούρης, Κολώκας, Γιαννουλάκος (είμαστε φίλοι) και Κυρίτσης, επειδή τους είχε αποδεσμεύσει το Μαρούσι.

Παίζουμε κάποια στιγμή το κλασικό διπλό προς το τέλος της προπόνησης... Εκτελεί βολές ο Κολώκας, ο Μπουντούρης είναι στην ίδια ομάδα με τον taper (είναι στην άμυνα εκείνη τη στιγμή). Χάνει τη βολή ο Κολώκας και πηδάει ο Γιαννουλάκος και παίρνει το rebound από τον taper επειδή δε του έκανε μπλοκ στη βολή.

Και κάνει το μεγάλο λάθος ο Μπουντούρης και κάνει ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ στον taper για το πως πρέπει να κάνει μπλοκ στις ελεύθερες βολές. shot.gif shot.gif shot.gif

Σταματάει το παιχνίδι ο taper και κάνει στον Μπουντούρη... ¨Ακου να δεις Νίκο, εγώ έρχομαι προπόνηση για να χαλαρώσω από τη δουλειά μου, και δε θέλω να μου κάνεις παρατήρηση σε παρακαλώ, δέχομαι αυτά που λες, σε σέβομαι, αλλά θα κάνω αυτό που νομίζω, εντάξει???

Περιττό να σου πω ότι έχουμε μείνει όλοι λαλάκες και ακούμε με προσήλωση αυτή τη σπάνιας μορφής στιχομυθεία...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ... 77.gif 77.gif 77.gif
Peritri
Να 'σαι καλά Johnny αλλά να ξέρεις ότι η ρήτρα που μου έχουν βάλει τα Βριλήσσια είναι ισόποση με αυτή που έχει βάλει ο ΠΑΟ στον Νίνη icon_drunk.gif
Johnny
QUOTE(loufer @ Jan 12 2008, 19:44 ) *
Για να καταλάβεις το επίπεδο του taper θα σου αναφέρω περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι (Ιούνιο) . που κάναμε συντήρηση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Εκείνο το διάστημα έκαναν προπονήσεις μαζί μας οι Μπουντούρης, Κολώκας, Γιαννουλάκος (είμαστε φίλοι) και Κυρίτσης, επειδή τους είχε αποδεσμεύσει το Μαρούσι.

Παίζουμε κάποια στιγμή το κλασικό διπλό προς το τέλος της προπόνησης... Εκτελεί βολές ο Κολώκας, ο Μπουντούρης είναι στην ίδια ομάδα με τον taper (είναι στην άμυνα εκείνη τη στιγμή). Χάνει τη βολή ο Κολώκας και πηδάει ο Γιαννουλάκος και παίρνει το rebound από τον taper επειδή δε του έκανε μπλοκ στη βολή.

Και κάνει το μεγάλο λάθος ο Μπουντούρης και κάνει ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ στον taper για το πως πρέπει να κάνει μπλοκ στις ελεύθερες βολές. shot.gif shot.gif shot.gif

Σταματάει το παιχνίδι ο taper και κάνει στον Μπουντούρη... ¨Ακου να δεις Νίκο, εγώ έρχομαι προπόνηση για να χαλαρώσω από τη δουλειά μου, και δε θέλω να μου κάνεις παρατήρηση σε παρακαλώ, δέχομαι αυτά που λες, σε σέβομαι, αλλά θα κάνω αυτό που νομίζω, εντάξει???

Περιττό να σου πω ότι έχουμε μείνει όλοι λαλάκες και ακούμε με προσήλωση αυτή τη σπάνιας μορφής στιχομυθεία...

taper 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
taper
QUOTE(loufer @ Jan 12 2008, 19:44 ) *

QUOTE(Johnny @ Jan 12 2008, 20:55 ) *
taper 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

σταυρώστε με σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με smiley.gif
taper
την προηγούμενη εβδομάδα είχα 7/8 ,οπότε κυνηγάω το απόλυτο
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΕΚ ΠΛΑΤΩΝ 1 και εύκολα
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1( γιατί πρέπει να είναι πρώτοι όταν θα παίξουν τα κολλητα γέρακας,βριλήσια)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 (λόγω tripontokoutala που είναι σε εκπληκτική φόρμα 2/4 την τελευταια φορα)
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 εκτός αν πιαστει από τον ξάδερφο
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 ( μετά το μεταξύ μας παιχνίδι πρέπει να κάνετε κανά 2 μπαμ ακόμη για να σας πιστέψω)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ- - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 και επιστροφή στις καλές εμφανίσεις)
tripontokoutalas
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΕΚ ΠΛΑΤΩΝ 2 και δύσκολα
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 το μόνο στάνταρντ taper....
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1( γιατί πρέπει να είναι πρώτοι όταν θα παίξουν τα κολλητα γέρακας,βριλήσια) ΣΥΜΦΩΝΩ! (και χωρίς Ρουστέμη η Πεύκη..)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ δεν παίζω την ομάδα μου λόγω προκατάληψης....(taper, πιάσε και τα σκόρδα...)
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 (ο Στέφ. μάλλον δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς)
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 λόγω αναμνήσεων του προτελευταίου παιχνιδιού
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ- - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 -> taper θυμίσου...και εδώ θα πέσεις έξω
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 θα το έπαιζα Χ αλλά τεσπά θα μιλήσει η έδρα πιστεύω
loufer
Οι προβλέψεις του Αρχηγού (οι οποίες έχουν και τη μεγαλύτερη βαρύτητα):

ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΕΚ ΠΛΑΤΩΝ 1 (λόγω γηπέδου Γκράβας έχουν πλεονέκτημα)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 (τη γλύτωσε με τους Αστέρες...)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1 (να τηρηθεί η παράδοση όπου εκθρονίζουμε τους πρωτοπόρους)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ (συμφωνώ με tripontokoutala)
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1 ( θα ποντάρω στην έκπληξη της αγωνιστικής)
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (σκληροτράχηλη ομάδα οι φιλοξενούμενοι)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ- - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 ( και εύκολα...''λογικά'' tripontokoutala)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 ( ήρθε η ώρα να νικήσουν έπειτα απο 4 σερί ήττες)
taper
για σένα νοιασου και γυμνασου smiley.gif

διαχρονικο μύνημα με πολλους αποδέκτες
loufer
QUOTE(taper @ Jan 16 2008, 14:10 ) *
για σένα νοιασου και γυμνασου smiley.gif

διαχρονικο μύνημα με πολλους αποδέκτες

Μίλησε ο Μίστερ Six-Pack 2008 της Έσκα...
Peritri
Επ, τι έγινε μόνο οι Γερακιώτες και εγώ έχουμε μείνει να κάνουμε προβλέψεις; sad.gif

Μεγάλος κουβάς τη προηγούμενη αγωνιστική ούτε τα μισά δεν πρέπει να έπιασα. Πάμε άλλη μία ευκαιρία:

ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΕΚ ΠΛΑΤΩΝ 2 (επιστρέφουν οι τραυματίες?)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 (αν δεν παίξει ο Μπρατσιώτης)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1 (συμφωνώ με τους αποπάνου)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 (αν και τον φοβάμαι τον Γέρακα, είστε ασταθείς, κοίτα ποιος μιλάει βέβαια...)
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ _
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 (γιατί έτσι μου αρέσει tongue.gif , και επίσης ως ένδειξη υποστήριξης στον πανμέγιστο Johnny που του επιτίθενται σε άλλο τόπικ του φόρουμ! SAVE JOHNNY!)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ- - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 (τα 'χω πει εξ αρχής για Κερατέα, θα ανέβει και μάλιστα πρώτη με διαφορά)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 (είδα ότι ο Σαπ είναι σε τρελή φόρμα, θα παρασύρει και τους υπόλοιπους)
Peritri
Ολυμπιάδα - Βριλήσσια 54-61
Ha6
ΑΟΚ Χαλανδρίου-ΓΣ Αρίων 1(+8)
tripontokoutalas
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΕΚ ΠΛΑΤΩΝ 2 και δύσκολα ==> Ήρθε άσσος..υπερεκτίμησα τα πιτσιρίκια!!!!!
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 το μόνο στάνταρντ taper.... ===> Για να μαθαίνουν οι παλιοί και να θυμούνται οι νεοι.....
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1( γιατί πρέπει να είναι πρώτοι όταν θα παίξουν τα κολλητα γέρακας,βριλήσια) ΣΥΜΦΩΝΩ! (και χωρίς Ρουστέμη η Πεύκη..) =====> εύκολα δείχνει το τελικό σκορ
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ δεν παίζω την ομάδα μου λόγω προκατάληψης....(taper, πιάσε και τα σκόρδα...)===> τελικά ο taper έπιασε και ένα μπολ γεμάτο φυστίκια
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 (ο Στέφ. μάλλον δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς)===> ταμείο
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 λόγω αναμνήσεων του προτελευταίου παιχνιδιού ===> και εδώ ταμείο...johnny περιμένω κριτική....
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ- - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 -> taper θυμίσου...και εδώ θα πέσεις έξω...ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ !!
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 θα το έπαιζα Χ αλλά τεσπά θα μιλήσει η έδρα πιστεύω..===> και εύκολα ο άσσος δείχνει το σκορ....
Peritri
14η Αγωνιστική
Αγώνας Σκορ
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 64-57
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 71-64
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 85-66
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 51-61
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 54-61
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 50-59
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 70-71
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 84-69

Από τις λίγες αγωνιστικές που έλειψαν οι εκπλήξεις!

3/7 είχα! Καλά κάνω και δεν παίζω στοίχημα, τρελός κουβάς είμαι... (πήγαινα για τα πολλά, πόνταρα στις εκπλήξεις)

Φαντάζομαι θα ενημερωθήκατε ότι την Πέμπτη δεν θα αγωνιστούμε λόγω του χορού (?) της ΕΣΚΑ...
v-span
Περικλή καλημέρα, περιμένω κάθε λεπτομέρεια από το χθεσινό παιχνίδι. Ήθελα να έρθω αλλά κάποιος μου έθεσε βέτο να μην πατήσω στο σαλούν....
Peritri
Καλημέρα Άγγελε! Σοβάρα; θεωρείσαι για κάποια ομάδα γκαντέμης δλδ; tongue.gif

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι από εκεί που το αφήσαμε με την Παλατιανή. Νωθροί, άστοχοι κτλ. και το ημίχρονο έκλεισε με την Ολυμπιάδα στο +5. Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ δυνατά, τρέξαμε κιόλας, και περάσαμε μπροστά μέχρι και 10 πόντους εαν δεν κάνω λάθος και η Ολυμπιάδα δεν θυμάμαι να μας ξαναπλησίασε απειλητικά παρότι το πάλευε με πολύ πάθος.

Κορυφή το ''10 το καλό'' στο πρώτο ημίχρονο, οργάνωσε και έδωσε τρελές ασσίστ αλλά μάλλον στο δεύτερο τα έφτυσε.
10karo
....έτσι είναι Πέρι.....στο δεύτερο βγήκε η κούραση από την απροπονησία (λόγω τραυματισμού) των διακοπών. Πολύ καλός είσουν ξάδερφε, μπράβο, έχεις προοδεύσει πάααααρα πολύ!....μπράβο σου!

...η διαφορά έφτασε στους 6 κάποια στιγμή...αλλά στο σημείο εκείνο φάγαμε 2 καθοριστικά 3ποντα και μας έκοψαν τα πόδια!......πάντως είμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια!
Stelios11
Ο.Φ.Η.Η.-Κ.Α.Ο ΓΕΡΑΚΑΣ 51-61

Δεν μπορώ να πω ότι έγινε από τα καλύτερα παιχνίδια,αλλά το παλέψαμε στο τέλος....
Ξεκινήσαμε στην αρχή πάρα πολύ δυνατά και προηγηθήκαμε 11-2.....
Με το δεκάλεπτο να λήγει 19-13(αν δεν κάνω λάθος)
Ε....στο δεύτερο κολλήσαμε και η ομάδα του Γέρακα(αφού την είδα αρκετά έμπειρη) βρήκε τον τρόπο να το εκμεταλλευτεί και στο ημίχρονο ήταν μπροστά 28-31....
Ακόμα χειρότερα μπήκαμε στο γήπεδο στην αρχή του 2ου ημιχρόνου και ο Γέρακας μας έκανε ένα σερί 0-12 και πήρε διαφορά +15.....
Όσον αφορά την συνέχεια,προσπαθήσαμε να μειώσουμε την διαφορά και τα καταφέραμε 2:15" πριν την λήξη
φτάνοντας στο 50-54......
Εκείνη τη χρονική στιγμή είχαμε αυτοπεποίθηση,αλλά......ήταν η ώρα του "tripontokoutala"(αν δεν κάνω λάθος φίλε "6").....Η ομάδα του Γέρακα χάνει την μπάλα αλλά εμείς δεν μπορούμε να την συγκρατήσουμε και η μπάλα είναι διεκδικήσιμη....μετά από πολλές μονομαχίες φτάνει στα χέρια του "tripontokoutala" και μας το κόλλάει 1" πριν την λήξη της επίθεσης τους.....Μας κόπηκαν τα πόδια,με την διαφορά στους -7 και να απομένουν 1:45....
Προσπαθήσαμε με φάουλ να μειώσουμε την διαφορά,αλλά δεν τα καταφέραμε και η ομάδα του Γέρακα κέρδισε δικαιότατα.....Μπράβο στα παιδιά και πιο πολλά στο "6" που εκτός από καλός παίχτης είναι και καλό παιδί......
Καλή συνέχεια παιδιά!!!
iliaszervos
QUOTE(tripontokoutalas @ Jan 18 2008, 11:00 ) *
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ δεν παίζω την ομάδα μου λόγω προκατάληψης....(taper, πιάσε και τα σκόρδα...)===> τελικά ο taper έπιασε και ένα μπολ γεμάτο φυστίκια

Παρεμπιπτόντως δείξατε καλλίτερη ομάδα...

2 πριν το τέλος το 50-54 σάς ανησύχησε βέβαια λίγο... εκεί έδιωξε με 5φ - άδικα νομίζω - τον Στέλιο η "Κυρία" και... τέλος.

Αυτό με τα φυστίκια με μπέρδεψε λίγο... τι θέλει να πεί ο ποιητής?

Το 4 είσαι?
Sap13
Περι ευχαριστω που με πιστευεις αλλα χθες ημουν απο μετριος εως τραγικος.Εμεις κλασσικα αναστησαμε οποιον ερχεται απο σερι ηττες.Μπαινουμε παντα πολυ χαλαρα και μετα δεν μπορουμε να καλυψουμε τις διαφορες. Στο 1ο δεκαλεπτο χαναμε 26-13 και τελικα ετσι πηγε ολο το παιχνιδι.Απο 11 ποντους μεχρι 19.
10karo
.......φίλε sap...........μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με εμάς?????.....smile.gif smile.gifsmile.gif
taper
φιλτατε peritri. περιμένουμε την ΕΦΟΑ για να σας την παραδωσουμε όπως και τις άλλες ομάδες

στο χθεσινό ματσάκι ( παρόλο που είμαστε ασταθής) δείξαμε ξανά τον αμυντικό χαρακτήρα της ομάδας και επικρατήσαμε δικαια αν και επειδή χαλαρώσαμε στο τέλος έπαιξε και λίγο ανησυχία.Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα τον ΟΦΗ δεν τον βλέπω να σώνεται γιατί είναι ομάδα (γυμνασμένη μεν) αλλά χωρίς ψηλούς .Τα παιδιά που καλύπτουν κατα ανάγκη αυτή τη θέση είναι αρκετά ποιοτικά αλλά δεν είναι αυτή η θέση τους
έπειτα από ένα κακό παιχνίδι μου (με ολυμπιάδα ,εντάξει είχα και συναισθηματικά προβλήματα) ξαναγύρισα και επιβεβαίωσα το προσωνύμιο μου.ξεχωριστή αναφορά στην υπρπαιχτούρα ΠΑΝΤΑΖΗ που όσο ανεβάζει στροφές δεν θα φοβόμαστε κανένα(όχι οτι υπάρχει φόβος για τους άλλους)

πάλι 7/8 στο στοίχημα και περιμένω το απόλυτο την επόμενη αγωνιστική

sky belongs to taper smiley.gif

στάση ΓΕΡΑΚΑ smiley.gif
Peritri
Θενκς Στεφ για τα καλά σου λόγια.

Είχα πει ότι έχετε έναν κοντό γκαρντ που μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο φιλικό και δικαιώθηκα. Το #9 σας πρέπει να μας έβαλε καμμιά 10αριά πόντους στο 2ο ημίχρονο (οι 8 με βολές στάνταρ). Και πολύ καλό παιδί, επίσης αν και έμαθα ότι στο τέλος του ματς ότι είπε στον ψηλό μας ότι παίζαμε ξύλο. Δεν ξέρω τι φάνηκε χθες, αλλά μας θεωρώ τη πιο ''φλώρικη'' ομάδα του ομίλου...

Και ο ξανθός ο ψηλός σας, είχε καλή απόδοση. Έπαιζε από ότι θυμάμαι στα παιδικοεφηβικά του Παπάγου, τον είχα παίξει αρκετές φορές αντίπαλο στα σχολικά (από τα 15 του 2 μέτρα είναι το παλικάρι; tongue.gif )
Stelios11
Όσον αφορά το 5ο φάουλ,παραδέχομαι ότι το έκανα.....Αλλά με τίποτα δεν έκανα το 2ο (επιθετικό) που μου"απόφερε" και το τρίτο(τεχνική ποινή).......
Εσείς με το username "iliaszervos" είστε ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου,έτσι δεν είναι?????
Δεν νομίζω ότι το ματς κρίθηκε στο 5ο φάουλ που έκανα,αλλά στην αρχή του 2ου ημιχρόνου,που τα παιδιά του Γέρακα μας έκαναν ένα σερί 12-0.....και μετά τρέχαμε και δεν φτάναμε!!!!!
Όσο για τον φίλο "taper",έχει δίκιο για τους ψηλούς μας,αφού τα παιδιά μέχρι πριν 2 χρόνια έπιαζαν στην περιφέρεια....Πάντα το πρόβλημα μας ήταν οι ψηλοί,αλλά βρήσκαμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε!!!!
Φέτος δεν έχουμε βρει το αντίδοτο και αυτό,γιατί οι ψηλοί είναι σαφώς καλύτεροι!!!!!Κ μην ξεχνάς ότι είναι η πρώτη μας χρονιά στην Β'ΕΣΚΑ(ε,έχουμε και λίγο το άγχος της καινούργιας κατηγορίας).....
69.gif
taper
QUOTE(Stelios11 @ Jan 18 2008, 13:25 ) *
Όσον αφορά το 5ο φάουλ,παραδέχομαι ότι το έκανα.....Αλλά με τίποτα δεν έκανα το 2ο (επιθετικό) που μου"απόφερε" και το τρίτο(τεχνική ποινή).......
Εσείς με το username "iliaszervos" είστε ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου,έτσι δεν είναι?????
Δεν νομίζω ότι το ματς κρίθηκε στο 5ο φάουλ που έκανα,αλλά στην αρχή του 2ου ημιχρόνου,που τα παιδιά του Γέρακα μας έκαναν ένα σερί 12-0.....και μετά τρέχαμε και δεν φτάναμε!!!!!
Όσο για τον φίλο "taper",έχει δίκιο για τους ψηλούς μας,αφού τα παιδιά μέχρι πριν 2 χρόνια έπιαζαν στην περιφέρεια....Πάντα το πρόβλημα μας ήταν οι ψηλοί,αλλά βρήσκαμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε!!!!
Φέτος δεν έχουμε βρει το αντίδοτο και αυτό,γιατί οι ψηλοί είναι σαφώς καλύτεροι!!!!!Κ μην ξεχνάς ότι είναι η πρώτη μας χρονιά στην Β'ΕΣΚΑ(ε,έχουμε και λίγο το άγχος της καινούργιας κατηγορίας).....
69.gif

Εγώ θυμάμαι και πριν 2 χρόνια στη Γ εσκα πάλι δεν είχατε ψηλούς αλλά νομίζω ότι είσαστε πιο ταμπουκαλεμένη(ψημένη)ομάδα.Καλή συνέχεια πάντως!
Τώρα όσο για τη διατησία δεν είναι καλό να μιλάει κανείς( εχτός απο φάσεις που κρίνουν έναν αγώνα) γιατι οι διαιτητές της κατηγορίας ειναι άθλιοι( πχ τελευταίο δεκάλεπτο 5 πρώτα λεπτά φάουλ 1-6 και εσείς πιέζετε.Γίνονται πουθενά?)Απλώς είναι αχρηστοι και γελάμε μαζί τους smiley.gif
Stelios11
Δεν μίλησα για διαιτησία....απλά απάντησα στον φίλο "iliaszervos".....!!!! peace.gif
Το ξέρω ότι είναι άθλιοι οι διαιτητές,αλλά δεν το κάνουν επίτηδες....
Ήμασταν πιο τσαμπουκαλεμένοι,διότι την ξέραμε αυτήν την κατηγορία(ήμασταν ήδη 1 χρόνο στη Γ'),αλλά όπως σου είπα είναι η πρώτη μας χρονιά στη Β' και δεν έχουμε αποδεσμευτεί από το άγχος,ακόμα,ελπίζω να το κάνουμε σύντομα,γιατί δεν μας βλέπω καλά..... 69.gif
Peritri
( πχ τελευταίο δεκάλεπτο 5 πρώτα λεπτά φάουλ 1-6 και εσείς πιέζετε.Γίνονται πουθενά?)Απλώς είναι αχρηστοι και γελάμε μαζί τους

Ω ναι, φίλτατε taper, γίνεται και παραγίνεται, χθες στο σαλούν 4-10 αν θυμάμαι καλά τα φάουλ υπέρ μας στο 4ο δεκάλεπτο (δεν πειράζει κερδίσαμε και εκεί tongue.gif )

Καλή επιτυχία με ΕΦΟΑ, σερβιρίστε τούς μας icon_drunk.gif
niki6
Καλησπερα σε ολους. Ημουν χθες στον αγωνα ΕΦΟΑ-ΠΕΥΚΗ οπου κερδισε ο ΕΦΟΑ με 85-66. Συγχαρητηρια στην ομαδα του Αμαρουσιου που φανηκε δουλεμενη και σοβαρη, αν και τετοια ευστοχια απο τα 6,25 αμφιβαλλω να εχουν σε καθε αγωνα, παρολα αυτα επαιξαν καλο μπασκετ και εδειξαν οτι ειναι σχεδον πληρεις σε ολες τις θεσεις. Θελω ομως να σταθω για λιγο στην τραγικη διαιτησια κατα της Πευκης. Αυτο που ειδα χθες το θεωρω τουλαχιστον απαραδεκτο. 4-5 τεχνικες ποινες στην ομαδα της Πευκης, αποβολη προπονητη, και ολα αυτα πανω σε διαμαρτηριες για εμφανη λανθασμενα σφυριγματα κατα της. Ο ενας απο τους δυο διαιτητες ειναι βεβαιο οτι δεν εχει τις γνωσεις για να σφυριζει επισημους αγωνες και ο αλλος, πολυ καλυτερος μεν, αλλα στην προσπαθεια του να σωσει την κατασταση εχασε και αυτος λιγο τον ελεγχο. Το κριμα ειναι οτι δεν αφησαν δυο μαχητικες ομαδες να λυσουν τις διαφορες τους μεσα στο γηπεδο και χαλασαν τον αγωνα. Δεν θελω σε καμια περιπτωση να μειωσω την επιτυχια του ΕΦΟΑ, παρολο που ο προπονητης ή βοηθος του μας πηρε τ'αυτια σε ολο τον αγωνα biggrin.gif. Ο ΕΦΟΑ κατα πασα πιθανοτητα θα κερδιζε ετσι και αλλιως γιατι βρεθηκε σε πολυ καλη μερα, αλλα ποσο μπορει να παιξει μια ομαδα (Πευκη) οταν δεχεται πανω απο 10 ποντους απο τεχνικες ποινες πανω σε ηδη αδικα σφυριγματα.. Αυτα απο μενα, μια παρατηρηση για να τονισω οτι εμεις που πηγαινουμε να δουμε αγωνες και αυτοι που παιζουν, θελουμε ολοι να παιχτει μπασκετ και ειναι κριμα να χαλανε απο τετοια γεγονοτα.
taper
stef ενημερώθει ότι ο ευθύμιος πήγε να πάρει την ομάδα στις πλάτεσ του(στην κοιλία του εννοουσα) smiley.gif .αληθεύει?
tripontokoutalas
QUOTE(niki6 @ Jan 18 2008, 15:44 ) *
Καλησπερα σε ολους. Ημουν χθες στον αγωνα ΕΦΟΑ-ΠΕΥΚΗ οπου κερδισε ο ΕΦΟΑ με 85-66. Συγχαρητηρια στην ομαδα του Αμαρουσιου που φανηκε δουλεμενη και σοβαρη, αν και τετοια ευστοχια απο τα 6,25 αμφιβαλλω να εχουν σε καθε αγωνα, παρολα αυτα επαιξαν καλο μπασκετ και εδειξαν οτι ειναι σχεδον πληρεις σε ολες τις θεσεις. Θελω ομως να σταθω για λιγο στην τραγικη διαιτησια κατα της Πευκης. Αυτο που ειδα χθες το θεωρω τουλαχιστον απαραδεκτο. 4-5 τεχνικες ποινες στην ομαδα της Πευκης, αποβολη προπονητη, και ολα αυτα πανω σε διαμαρτηριες για εμφανη λανθασμενα σφυριγματα κατα της.

Κοίτα..μπορεί να έχεις δίκιο για το ματς...αλλά εκεί στην Πεύκη δεν σταματάτε ποτέ να διαμαρτύρεστε...Στο Γεράκειο Μέλαθρον η μουρμούρα ξεκίνησε απο τα πρώτα 10 δεύτερα....

Επίσης διευκρίνηση..δεν είμαι ο τύπος που έβαλε το τρίποντο off balance...δεν κάνω εγώ τέτοια καραγκιοζιλίκια....εγώ θα την είχα στείλει airball....ο loufer είναι το #6...και πολύ καλό παιδί..(κλάιν μάιν δλδ)

Διευκρίνιση #2 : Μπωλ Φιστίκια λέμε.... γιατί κερνάει κάθε τόσο...μη μου πεις ότι δεν έριξε αρκετά χθές (μια μάλιστα και με τα δύο χέρια.!!!!)
niki6
[quote name='tripontokoutalas' date='Jan 18 2008, 18:35 ' post='151788']
Κοίτα..μπορεί να έχεις δίκιο για το ματς...αλλά εκεί στην Πεύκη δεν σταματάτε ποτέ να διαμαρτύρεστε...Στο Γεράκειο Μέλαθρον η μουρμούρα ξεκίνησε απο τα πρώτα 10 δεύτερα....

Δεν θυμαμαι να εγινε κατι τετοιο στον αγωνα με τον Γερακα. Μπορει και εσυ να εχεις δικιο για τοτε, αλλα το χθεσινο ηταν αισχος πραγματικα.
Peritri
Συμφωνώ για Πεύκη.

Μέσα στη Πέυκη που πάιξαμε πολύ μουρμούρα και διαμαρτυρία. Ο κόουτς, ο πάγκος, οι παίκτες, οι φίλαθλοι...
asxeto_username
QUOTE(taper @ Jan 18 2008, 16:24 ) *
stef ενημερώθει ότι ο ευθύμιος πήγε να πάρει την ομάδα στις πλάτεσ του(στην κοιλία του εννοουσα) smiley.gif .αληθεύει?

έλεος ιερόσυλε!!!!!!
ελπίζω να μην έπλυνες τν εμφάνισή σου που είχε μόρια ιδρώτα μου από το μεταξύ μας παιγνίδι.......

άλλη μια αγωνιστική ήμουν μέτριος...
τουλάχιστον αυτή τη φορά η υπόλοιπη ομάδα έπαιξε σχετικά καλα
lazy
QUOTE(Peritri @ Jan 18 2008, 10:57 ) *
Θενκς Στεφ για τα καλά σου λόγια.

Είχα πει ότι έχετε έναν κοντό γκαρντ που μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο φιλικό και δικαιώθηκα. Το #9 σας πρέπει να μας έβαλε καμμιά 10αριά πόντους στο 2ο ημίχρονο (οι 8 με βολές στάνταρ). Και πολύ καλό παιδί, επίσης αν και έμαθα ότι στο τέλος του ματς ότι είπε στον ψηλό μας ότι παίζαμε ξύλο. Δεν ξέρω τι φάνηκε χθες, αλλά μας θεωρώ τη πιο ''φλώρικη'' ομάδα του ομίλου...

Και ο ξανθός ο ψηλός σας, είχε καλή απόδοση. Έπαιζε από ότι θυμάμαι στα παιδικοεφηβικά του Παπάγου, τον είχα παίξει αρκετές φορές αντίπαλο στα σχολικά (από τα 15 του 2 μέτρα είναι το παλικάρι; tongue.gif )

Μιας κ βρήκα δίκτυο ας γράψω κι εγώ δυο λογάκια!Σε ότι αφορά εμάς απλά ήμασταν καλύτεροι από τα τελευταία ματς και δεν αφήσαμε το παιχνίδι να ξεφύγει. Θεωρώ ότι η διάρκεια που δεν έχουμε στο παιχνίδι μας, το κακό διάστημα μεταξύ 17-25 και οι 5 πόντοι που σκοράραμε σε όλο το 3ο δεκάλεπτο ήταν αυτά που μας στέρησαν τη νίκη. Σε ότι αφορά τα Βριλλήσια, για να πω την αλήθεια τα περίμενα καλύτερα, αφού μερικά παιδιά είναι αξιόλογα . Νομίζω ότι μπορούν να παίξουν καλυτερα σαν ομάδα. Φλώρικη ομάδα δεν είστε, σε καμια περίπτωση, και αφού το επέτρεψαν οι διαιτητές μερικοί έριξαν πολλά κιλά μπασκετικού ξύλου. Όσο για την τελευταία φάση, που ο δικός μας κακός έκοψε τον πιτσιρικά στα δύο, ο ψηλός κούναγε το κεφάλι του, ενώ για όσο έπαιζε έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Κι εκεί ήταν που τα ψιλοπήρα, αλλά όλα οκ, συμβαίνουν αυτά. Παρεπιπτόντως, έβαλα 4 βολές. Μάλλον θα ήθελες να γράψεις ότι έπρεπε να σουτάρω 8 ακόμα tongue.gif .
Α!Φίλε Πέρι, στο 2ο γύρο σου χρωστάω κι ένα σουτ του θανάτου σαν κι αυτό που έβαλες μέσα στα μούτρα μου 77.gif 77.gif 77.gif έτσι για να πατσίσουμε!!!

p.s. Θύμιο γερά!Ένας γύρος έμεινε ακόμη icon_wave.gif
Peritri
Έλα ρε lazy εσύ είσαι; καλά σε πήρα πρέφα δηλαδή tongue.gif

Σοβάρα μόνο 4 έβαλες; τις άλλες 17 της ομάδας σας ποιος τις έβαλε; χμ. Άλλες 8 δεν νομίζω να έπρεπε να σουτάρεις, επέτρεψε μου να διαφωνήσω αφού θεωρώ ότι τα εκβίαζες τα φάουλ πέφτοντας πάνω στον αμυνόμενο (έτσι με έβγαλες και με το 5ο αλλα μπορεί να κατέβασα και το χέρι μου), εκμεταλλευόμενος το καλό σου άλμα και την ευλιγισία σου. Η αλήθεια είναι ότι κράτησες την ομάδα σου όρθια στο 4ο δεκάλεπτο όσο ήταν αυτό δυνατό... Και για να μιλήσω με αριθμούς τα φάουλ ήταν 28-18 υπέρ μας, ενώ βρισκόσασταν πίσω στο σκορ από τις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Όσο για το τρίποντο σε περιμένω στο κατάμεστο κλειστό τον Βριλησσίων tongue.gif smile.gif

Α, και ευχαριστώ το Θεό που είμαι ξάδελφος του Στεφ και δεν με πλάκωσε στο ξύλο ένας συμπαίκτης σας αφού αυτό ακριβώς διέδιδε στην κερκίδα. Κάποιος άλλος βέβαια απλώς έπιασε στο στόμα του τη μάνα μου. Εντελώς τυχαία ήταν οι πιο νεαροί σε ηλικία. Τι να πω, ερασιτέχνες είμαστε, το κέφι μας κάνουμε και καλό είναι αυτά να λείπουν και οι παρεξηγήσεις να λύνονται εξ αρχής όπως έγινε σε αρκετές φάσεις στο μεταξύ μας ματς.

Η καρατιά του δικού σας στο τέλος ήταν βγαλμένη από ταινία, πραγματικά. Όσο για τον δικό μας ειλικρινά δεν τον έχω για βρώμικο παίκτη...

Θύμιο, ποιο νούμερο ήσουν; από ότι έχω καταλάβει είσαι ψηλός οπότε παίζει να ''συναντηθήκαμε'' στο δεύτερο που έπαιξα τεσσάρι...
tempelhs
mias kai den einai wraio na leei o kathenas to diko tou,file peri akou ti egine, dioti kaneis den epiase sto stoma s thn mhtera s... apla, enas rwthsa enan paikth ti egine meta3u sou kai tou 2 proponhth ths olumpiadas kai autos apla apanthse oti tsakwnosastan me enan paikth kai hrthe na sas xwrisei... kai ekane mia kinhsh p sunithizoume meta3u mas... kai se ekeino to shmeio, ekane thn paremvash ths h mhtera s(logiko ws ena shmeio mia kai kathe mhtera to idio tha ekane an thigotan to paidi ths), xwris ne exei ginei tpt allo, kai arxise na leei peri agwghs, kai oti den eiani pramata auta kai ntroph mas kai tetoia, kai oti mporei sto mellon na eiste sumpaiktes ktl ktl ktl... shmeiwnw, xwris na exei ginei tpt allo... kai o paikths ths olumpiadas, prospathouse na ths e3hghsei, oti polu apla, fusiologiko eiani sthn entash tou match, na ginontai kapoia pramata, opws ec klwtsises pesmeno paikth ektos fashs an thumasai(ara, ta peri agwghs pane peripato....)!sthn entash tou match, ola mporei na ginoun... opote, kaneis den epiase sto stoma tou thn mhtera s, oute tpt.... oson afora to an kapois eipe oti eisai tuxeros, epeidh efuga teleutaios apo tis kerkides, mporw na se diavevaiwsw, oti knns den eipe tpt stis kerkides... auta mono, giati eiani krima na dhmiourgountai entupwseis xwris logo....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.