Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σαραντάρες-Τριπλ νταμπλ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
NBAholic
Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αριθμών από το χθεσινό παιχνίδι από το ΝΒΑ com.

Best scoring performance in Lakers' history

1.1 Bryant's scoring average jumped 1.1 points from 34.8 to 35.9.

2 Where Bryant's performance ranks all-time, 19 points behind Wilt's historic 100

5 Times the Lakers have scored 81 points or fewer this season

7 Where Kobe's 35.9 average would rank on the all-time single-season average list

10 Differential between Wilt's field goals and free throws made in his 100-point game vs. Bryant's 81-point game (36 FGs vs. 26 and 28 FTs vs. 18)

11 Kobe's point total against the Raptors on Dec. 7, 2005

12 Points Kobe scored in the second quarter

14 Differential between Kobe's second half output (55) and Toronto's (41)

14 Points Kobe scored in the first quarter

18 The Lakers' largest deficit against the Raptors

18 Free throws Kobe made

27 Points Kobe scored in the third quarter

28 Free throws Wilt made when scoring 100, an NBA-record

28 Points Kobe scored in the fourth quarter

41 Points the Raptors had in the second half

45.5 Bryant's scoring average over the last 10 games

53 Points Bryant had at the end of three quarters, tying Allen Iverson's season high for 2005-06

55 Points Bryant had in the second half, which would be good for the second-highest scoring game of the season.

.571 Wilt's shooting percentage from the field (36 for 63) in his 100-point game

59 Points scored in second half by Wilt during 100-point game, an NBA record

59.2 Percentage of team's points when Wilt scored 100 (the Philadelphia Warriors scored 169)

.608 Bryant's shooting percentage from the field (28 for 46)

66.4 Percentage of Lakers points Bryant scored

71 Former Lakers' single-game record, held by Elgin Baylor

80 Combined points of the Raptors' starters

88 NBA teams to have scored fewer than 81 points this season.

122 Highest Lakers' point total of the season

Το ολικό BEST OF του Κόμπι θα χρειαστεί ολικό update φέτος.
Με το Νο1 παιχνίδι να έχει για υπέρτιτλο ένα ακόμη νούμερο που το nba.com ξέχασε:

666.

Αυτό ήταν το 666ό παιχνίδι καριέρας του Κόμπι, εναντίον της ομάδας που τον περιόρισε σε αρνητικό φετινό ρεκόρ πόντων.

Παρεπιπτόντως, ξέρω ότι οι κούρσες των MVP έχουν κάποιες ορισμένες πολύ ισχυρές παραδόσεις. Ο τελευταίος παίχτης που πήρε το MVP χωρίς η ομάδα του να ανήκει στις 3 κορυφαίες του πρωτα΄θλήματος σε νίκες ήταν ο Τζόρνταν το 1988. Ο τελευταίος (και μοναδικός) που το κατάφερε χωρίς η ομάδα του να φτάσει στα πλέι οφ ήταν ο Καρίμ το 1976. Από αυτής της άποψης, ο Κόμπι δεν ευνοείται.
Από την άλλη όμως, ο Νας ήδη απέδειξε ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε: Ο τελευταίος λευκός πλέι μέικερ που πήρε το MVP ήταν ο Κούζι το 1957. Ο τελευταίος πλέι μέικερ, ο Μάτζικ το 1990. Ο τελευταίος που πήρε το MVP και ΔΕΝ ξεκίνησε βασικός σε ASG ήταν...ποιος άραγε; Ίσως μόνο ο Γουες Άνσελντ--δε θυμάμαι αν ξεκίνησε ή όχι.

Συμπέρασμα: Ο Κόμπι μπορεί κάλλιστα να πάρει το MVP, με ή χωρίς κορυφαία ομάδα δίπλα του.

Μπίλαπς, σου λέει ο άλλος. ugly_tocktock.gif
NBAholic
Kαι την ίδια στιγμή, τα δικά μας δελτία κάνουν λόγο για το τι έκανε χθες η Μπαρτσελόνα.

Άντε μου στα σιχτίρια, ελεεινοί, τρισάθλιοι, παγγελοίοι "αθλητικοί υπεύθυνοι" του κώλου.

^^Το εν λόγω μήνυμα έχω μόνο εγώ δικαίωμα να το κάνω Edit. Κι αυτό, για να προσθέτω καινούριες κολακείες κι όχι για να αναθεωρήσω οτιδήποτε. Άντε, γιατί έχουμε υποστεί τρομερή κοροϊδία τόσον καιρό από κάποιους που θέλουν να νομίζουν ότι μας ελέγχουν ΟΛΟΥΣ...
thrylos7
Πέστα ρε!!!! 25 φορές είδαμε τα γκολ κάποιου Βίγια της Βαλένθια...
ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα μίζεροι....

Ζήτω ο KOBE!

bball.gif bball.gif bball.gif
dizzy_fingers
Δε χρειάζεται edit (για να κόψεις τίποτα από) το ποστ σου...
Συμφωνώ και νομίζω πως συμφωνούν και τα περισσότερα (αν όχι όλα) ενεργά μέλη του φόρουμ για την κατάντια και υποκρισία των κυρίως τηλεοπτικών ΜΜΕ σήμερα....

Όσον αφορά το MVP, αν συνεχίσει έτσι ο Κόμπι, πιστεύω ότι θα του το δώσουν. Αν κόψει ρυθμό (αλήθεια, μέχρι πότε θα συνεχίσει να χώνει 40+άρες?), να πούμε...ΛεΜπρόν?
Ή θα το δώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε κάποιον all around παίχτη?
NBAholic
Όσον αφορά το MVP, αν συνεχίσει έτσι ο Κόμπι, πιστεύω ότι θα του το δώσουν. Αν κόψει ρυθμό (αλήθεια, μέχρι πότε θα συνεχίσει να χώνει 40+άρες?), να πούμε...ΛεΜπρόν?
Ή θα το δώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε κάποιον all around παίχτη?

Ο Λεμπρόν δεν είναι all-around; blink.gif

Εν πάση, ο Μπρον έχει κι αυτός πιθανότητες, αλλά έχασε ένα μέρος των υποστηρικτών του τον τελευταίο καιρό λόγω των συνεχόμενων αποτυχιών του να πετύχει κρίσιμα καλάθια σε πολλά κοντινά παιχνίδια. Πολλοί τον επέκριναν ότι δεν έχει killer instict, ότι θα παραμείνει ένας stat-padder, κτλ.

Θα έλεγα ότι είναι το Νο5 φαβορί αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με φιλάθλους και media. Πιο πάνω του βρίσκονται οι Κόμπι, Νας, Ντιρκ και Μπίλαπς (!)

ΒΤW, Dizzy, αν σου δώσω ένα link από rapidshare, με highlight από την 80άρα (45 MB όλο μαζί) μπορείς να το κατεβάσεις και να το "σπάσεις" σε μικρότερα (των 5) με κάποιον editor για να μπορούμε να τα κατεβάσουμε; Το @#%$ μόντεμ μου με πετάει συνέχεια έξω (ξανά για αλλαγή πάει, αφού πρώτα το κομματιάσω με το ηλεκτικό πριόνι...) και μου είναι αδύνατο να το κατεβάσω όλο.

Το link:

http://rapidshare.de/files/11624455/s9.Kob...lights.wmv.html
leonkalf
QUOTE(NBAholic @ Jan 23 2006, 04:12 PM)
Kαι την ίδια στιγμή, τα δικά μας δελτία κάνουν λόγο για το τι έκανε χθες η Μπαρτσελόνα.

Άντε μου στα σιχτίρια, ελεεινοί, τρισάθλιοι, παγγελοίοι "αθλητικοί υπεύθυνοι" του κώλου.
*

Συμφωνώ και εγώ
dizzy_fingers
Το all around δεν ήταν αυτό που ήθελα να πω...no-scorer εννοούσα, κάτι που δεν ταιριάζει στον Λεμπρόν, που κι αυτός με τη σειρά του έχει πετύχει τα σαρανταράκια του.

Για το βιντεάκι...βάλε dsl tongue.gif.

Το κατεβάζω, αλλά δεν ξέρω αν θα το κόψω. Ίσως το συμπιέσω κάπου στα 15 ΜΒ. Είναι καλά εκεί?
NBAholic
Το κατεβάζω, αλλά δεν ξέρω αν θα το κόψω. Ίσως το συμπιέσω κάπου στα 15 ΜΒ. Είναι καλά εκεί?

Πιθανώς...Στα 10 ΜΒ με πέταξε έξω.
Αν μπορείς να το κόψεις, πάντως, θα είμαι ευγνώμων. rolleyes.gif
Φυσικά, θα διατηρήσεις όλο το φιλμ (ανέπαφο) στον Η/Υ σου. Αυτό που εννοούσα είναι, αν πχ το βίντεο διαρκεί 8 λεπτά, να το χωρίσεις σε 8 μικρότερα του 1 το καθένα στα downloads, διατηρώντας το δικό σου ως έχει.
dizzy_fingers
Δεν είναι ότι δε μπορώ να το κόψω. Ούτως ή άλλως, στον σκληρό μου, θα το έχω όντως ανέπαφο...αλλά βαριέμαι να το κόβω βρε συ tongue.gif. H συμπίεση είναι πιο γρήγορη.
Θα δω πάντως, γιατί μπορεί με τη συμπίεση να μη βλέπεις και τίποτα...

Κάτσε όμως να το κατεβάσω πρώτα, γιατί το άφησα πριν 2 ώρες να κατεβάζει και τώρα που μπήκα μέσα είδα ότι κόπηκε η σύνδεσή μου angry_red.gif &#*@(*&@$*@$& OTE!!!!
NBAholic
DIZZY, ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤ-3. ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΦΑΣΕΙΣ!!!
dizzy_fingers
HOLIC, HMOYN OFFLINE ΓΜΤ!!! sad-smiley-009.gif

Λοιπόν, το κατέβασα το βίντεο και δεν είναι αυτό που περίμενα. Είναι από ειδήσεις ή αθλητική εκπομπή και δείχνει μερικά από τα καλάθια του. Νόμιζα ότι θα είχε όλα του τα καλάθια...
Τώρα έτσι όπως τα έχει, δεν ξέρω πως να το κόψω το βιντεάκι. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το κόψω και να ανεβάσω 2 βιντεάκια...
dizzy_fingers
Off topic:
Μιλώντας για 80άρες, θέλουμε μόνο 2 ποστ ακόμα για να περάσουμε το season high (από την 1η Σεπτέμβρη δηλαδή) ποσταρίσματος στο φόρουμ (82 ποστ στις 11-1-2006).

Έχουμε καιρό μέχρι τις 00:00...
dizzy_fingers
Παιδιά, δεν κρατιέμαι...θα σπαμάρω για να πιάσουμε τα 83.

Ok, τα πιάσαμε, ξαλάφρωσα! biggrin.gif

Btw, ανέβηκε το συμπιεσμένο βιντεάκι, μεγέθους 11 ΜΒ.
Πες μου αν δε μπορείς να το κατεβάσεις, και τότε θα το κόψω.
NBAholic
Θα το δω αύριο. Έτσι όπως τα λες, δεν αποκλείεται να κατέβασες αυτά που έδειξαν και στην Ετ-3. wink.gif
kop-13
Αν δεν πάρει φέτοσ ο Kobe MVP πότε θα το πάρει?
Είναι μία ομάδα μόνος του!
Κρίμα να μην έχει 1-2 συμπαραστάτες,θα πήγαινε καλύτερα η ομάδα
kop-13
kop-13
NBAholic
Eπιστροφή στη ρουτίνα (μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου), με άλλες δυο σαραντάρες, του ΑΙ που δε θα παρατήσει τη μάχη στο σκοράρισμα και του Μπίμπι, ο οποίος είναι σε μεγάλη φόρμα επίσης.
sarounas
[quote=NBAholic,Jan 23 2006, 06:36 PM]
Μπίλαπς, σου λέει ο άλλος.

Γιατί ρε συ Holic; καλός είναι ο Τσόνσυ, μην τον αδικείς. εντάξει μ'αυτά που κάνουν ο Κόμπυ και ο Λεμπρόν προς το παρόν δεν τους αδικεί αλλά τ' αρχ.... που 'χει αυτός δεν τα 'χει κανείς. Πάντως και αυτός κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα, μάλλον είσαι εμπαθής όσον αφορά αυτόν.
NBAholic
Γιατί ρε συ Holic; καλός είναι ο Τσόνσυ, μην τον αδικείς. εντάξει μ'αυτά που κάνουν ο Κόμπυ και ο Λεμπρόν προς το παρόν δεν τους αδικεί αλλά τ' αρχ.... που 'χει αυτός δεν τα 'χει κανείς. Πάντως και αυτός κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα, μάλλον είσαι εμπαθής όσον αφορά αυτόν.

Ποτέ δεν αμφισβήτησα τις ικανότητές του να αναδεικνύεται στο τέλος. Αλλά, και παρότι η ομάδα του είναι μακράν η πρώτη στο πρωτάθλημα, δεν είναι ο παίχτης με την καταλυτική παρουσία που χωρίς αυτόν η ομάδα "χάνεται". Για εμένα δεν είναι σημαντικότερος από τον Μπεν Ουάλας και βρίσκεται λίγο ψηλότερα από το Χάμιλτον. Αν είναι ο Μπίλαπς από τα φαβορί για το MVP, γιατί να μην είναι και οι άλλοι δυο...

Ίσως σε ένα πρωτάθλημα που έχει 1-2 ομάδες κορυφής και όλες οι άλλες απέχουν χιλιόμετρα από αυτές (βλ. Ελλάδα τώρα ή Ολυμπιακά Τουρνουά τότε που οι ΗΠΑ σάρωναν τα χρυσά) να δικαιολογήσω εν μέρει (ή και εν πολλοίς) μια τέτοια επιλογή. Γιατί, πχ, ήταν φανερό ότι η Ντριμ Τιμ είχε τους 11 καλύτερους παίχτες του Τουρνουά, οπότε ήταν αδικία να πάει το MVP κάπου αλλού, επειδή δεν "ξεχώρισε" κάποιος πολύ περισσότερο των άλλων.

Όπως είπα, η παράδοση λέει ότι το MVP πάει σχεδόν πάντα σε παίχτη μιας εκ των 3 κορυφαίων ομάδων...Αλλά αυτό είναι άγραφος κανόνας. Τα κριτήρια είναι χαλαρά και σ'αυτό συμφωνούν οι ίδιοι οι Αμερικανοί, μερικοί εκ των οποίων ουκ ολίγες φορές επισημαίνουν ότι MVP δεν ισοδυναμεί με "καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος".

Ακόμη κι αν το δεχτώ έτσι, όμως, ο Μπίλαπς δεν είναι για τους Πίστονς πιο πολύτιμος από τον Ντάνκαν για τους Σπερς ή τον Ντιρκ για τους Μαβς. Κάθε άλλο...
NBAholic
Dizzy! Επιτέλους κατέβασα το αρχείο, αλλά για το τίποτα!! Το Real Player δε βγάζει εικόνα, ενώ το αρχείο δεν ανοίγει πουθενά αλλού! torture.gif
dizzy_fingers
Δοκίμασε να το παίξεις με αυτό το πρόγραμμα:
http://www.basketforum.gr/index.php?ind=do...y_view&iden=163

To ανακάλυψα πρόσφατα και παίζει τα πάντα.
Κατέβασέ τον (1ΜΒ) και δες στο File -> Open πόσους τύπους αρχείων υποστηρίζει!!! w00t.gif

Α, btw, dsl θα βάλεις ποτέ?
Εγώ μόλις είδα το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και τώρα μόλις κατέβηκε το δεύτερο.

Θα κάτσω να το δω τώρα μάλλον 39.gif...ή μπορεί κι αύριο 39.gif...μπορεί και να μην το δω ποτέ icon_bored.gif...μπορεί να το σβήσω από τον σκληρό, έτσι για να το ξανακατεβάσω rolleyes.gif...dsl έχω, τί με νοιάζει 65.gif...

blech.gif
NBAholic
Το player ούτε που ανοίγει. Runtime Error γράφει. Παρεπιπτόντως, δε χρησιμοποιώ Windows 2000, αλλά '98.

Για Dsl το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά. Για την ακρίβεια, ADSL.
Από που κατέβασες τζάμπα το παιχνίδι;
NBAholic
Παρεπιπτόντως, μην έχοντας ακόμη κοπάσει εντελώς ο θόρυβος για τον Κόμπι, ανακαλύφθηκε ο πιο γκαντέμης φίλαθλος που θα μπορούσε να υπάρξει. Διαβάστε:

http://sportsillustrated.cnn.com/2006/bask...e.wilt.tickets/
thrylos7
Δε θα' θελα να ήμουν στη θέση του... Πάντως αυτός ο άνθρωπος φαίνεται να έχει μια πολύ καλή, χαρούμενη ζωή... Διαφορετικά θα αυτοκτονούσε... σκεφτείτε να είχε κατάθλιψη... Δε θα είχαν προλάβει καν να το βρουν...
dizzy_fingers
Δοκίμασε να κατεβάσεις τον player από εδώ.

Αν δεν παίζει, τότε κοίτα σε αυτήν τη σελίδα:
http://dvd.stuff.gr/downloads.php?katigoria_id=9
και κατέβασέ τα όλα. Κάποιο θα παίζει στα '98...

Το παιχνίδι το κατέβασα από εδώ.

ADSL, δε συμφέρει ασφαλώς σε αυτήν τη χώρα αν συγκρίνεις τις τιμές με το εξωτερικό, αλλά είναι αλήθεια πως τέτοια ταχύτητα ακόμη και σε αυτές τις τιμές, μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στις δουλειές αλλά και στην ψυχαγωγία σου στο διαδίκτυο.
NBAholic
Κατέβασα έναν media player σαν το δικό σου τελικά, αλλά και πάλι δεν ανοίγει. Μήπως έχει το αρχείο κάποιο πρόβλημα; Εδώ που τα λέμε, βέβαια, μιας και είδα μερικά highlights στην TV και μιας και δε βλέπω να κατεβαίνει ποτέ, δε νοιάζομαι τόσο όσο θα νοιαζόμουν αλλιώς.

Παρεπιπτόντως τι DSL χρησιμοποιείς; Το σάιτ αυτό θέλει registration για να μπορείς να ψάξεις αυτό που θες;
dizzy_fingers
Όχι, μπορείς να τα κατεβάσεις και ως guest τα προγράμματα.

Το αρχείο παίζει σε εμένα, οπότε δεν ξέρω τί πρόβλημα μπορεί να έχει. Πάντως, αν έχει ήδη δει στιγμιότυπα, δε χρειάζεται να το δεις. Δεν έχει τίποτα περισσότερο wink.gif.

Έχω βάλει OTENET 384kbps. Για τιμές δεν ξέρω πως θα είναι με pstn, μπορείς να μπεις στο site να τσεκάρεις.
Αλλά σου συνιστώ να προτιμήσεις μία άλλη εταιρεία (ίσως HOL) καθώς ΟΤΕ...είναι άστα να πάνε...
Σημ: Η Forthnet πρόσφατα είχε πρόβλημα με την υποδομή της. Αν τα έχει ξεπεράσει, είναι κι αυτή μία καλή επιλογή.
NBAholic
Ξεχάστε τα απλά highlights.

Holic brinx da best shit in town once again. cool.gif

Ένας προς έναν οι 81 πόντοι του Κόμπι σε βιντεάκι 3 λεπτών. Μέχρι τις 5 η ώρα, ο Dizzy θα το έχει μετατρέψει σε downloadable file.

http://youtube.com/w/Kobe-Bryant-81?v=f7Mq...h=kobe%20bryant
dizzy_fingers
You'd wish.
To video δεν είναι κανονικής μορφής, είναι flash...και είναι linked με εξωτερικό url.
Με απλά λόγια, δε μπορώ όχι μόνο να το βάλω στο φόρουμ, αλλά να το κατεβάσω στον σκληρό μου.
dizzy_fingers
Wait!

Dizzy fixes da best shit in town!!!!

Έψαξα και βρήκα τη λύση.
Το video είναι μεγάλο (11ΜΒ) καθώς αν το συμπιέσω άλλο δε θα βλέπετε τίποτα, αλλά πιστεύω αξίζει την αναμονή.

Link

Επίσης, όσοι θέλετε να κατεβάσετε φλασάκια που δε μπορείτε να σώσετε με τον κλασσικό τρόπο του firefox, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σελίδα.
merlin1
em 1 50ara ipe na kani ke o pol en opsi all star game ke tu bgike se ksini
as opsete to 3ple double tu james se 2OT ohmy.gif
NBAholic
Ήταν τρομερές οι χθεσινές επιδόσεις...Κι εγώ είχα χαρεί, γιατί νόμιζα ότι επιτέλους έπιασαν στο Supersport το παιχνίδι με τα μεγάλα νούμερα...

Ο Λεμπρόν έκανε κάτι που όχι πάνω από μια ντουζίνα παίχτες έχουν κάνει στο παρελθόν: 40άρα και τριπλ νταμπλ ταυτόχρονα και μάλιστα για δεύτερη φορά στην καριέρα του. ohmy.gif

Ο δε Πιρς πέτυχε την πρώτη 50άρα Σέλτικ από την εποχή του Μπερντ (σεζόν 1990).
merlin1
Epitelus!!! 37pts o paul ke nikisame biggrin.gif
NBAholic
Παρεπιπτόντως, το topic φυσικά θα συνεχιστεί και στα πλέι οφ, όπου απλώς θα κάνω τους δυο πίνακες τέσσερις.
Θα είναι ο Πολ (Πιρς) στα πλέι οφ; Εδώ είναι το θέμα.
NBAholic
Iστορική εμφάνιση του Αρίνα, ο οποίος και σημείωσε 46 πόντους σε 30 λεπτά, με 6/6 δίποντα και 7/10 τρίποντα εναντίον των Νικς. Ελάχιστοι παίχτες στην ιστορία έχουν σκοράρει 40+ πόντους με τόσο λίγα σουτ.

Αν κι εκτός κατηγορίας, εκπληκτικός και ο Σακίλ, ο οποίος και τελείωσε με 15/16 σουτ χθες, ξεκινώντας με 14/14! Μόνο ο Τσάμπερλεν έχει τερματίσει αγώνα με 15+ σουτ και 100% ευστοχία εντός παιδιάς.
merlin1
fenete oti pire bros o pol! me 39 pts ke 7 reb perasan apo to LA(kobe eat our dust) biggrin.gif
NBAholic
Mεγάλες και ποικίλες επιδόσεις χθες. biggrin.gif
Ο Κόμπι πέτυχε άλλη μια 40άρα ( icon_bored.gif ), αλλά το όλο παιχνίδι του είχε σκαμπανεβάσματα: Είχε μόλις 5/22 σουτ στα 3 πρώτα 12λεπτα, αλλά στο 4ο πήρε μπρος και σημείωσε 18 πόντους, με 7/11 σουτ.
40 πόντοι κι απ'το Γουέιντ που επανήλθε, με 13/21 σουτ.
Ο Πολ Πιρς σε τρομερή φόρμα, πέτυχε αυτή τη φορά τριπλ νταμπλ και σκόραρε 8 κρίσιμους πόντους στο τελευταίο 1,5 λεπτό.
Τριπλ νταμπλ πέτυχε και ο Παού Γκασόλ, δείγμα του πόσο καλός πασέρ είναι, αν και την παράσταση έκλεψε ο Τσακαλίτζε, ο οποίος, εμπνευσμένος από τα θετικά σχόλια του thryλου τελείωσε το παιχνίδι με 17+15 ρ, σε 26'.
Ας αναφέρουμε επίσης και το τρελό παιχνίδι του Κιριλένκου, ο οποίος και έχασε το κουαντρούπλ νταμπλ για 2 ασίστ και 2 τάπες.
thrylos7
αν και την παράσταση έκλεψε ο Τσακαλίτζε, ο οποίος, εμπνευσμένος από τα θετικά σχόλια του thryλου τελείωσε το παιχνίδι με 17+15 ρ, σε 26'

Κι εγώ αρχίζω να τρομάζω τελευταία...

Φοβερός ο Κιριλένκος!!!
fragos
ena sxolio kai gia ton boris diow. oti prepei gia auton to nba kai kanei ekpliktiko protathlima. mallon periseue stin atlanta kai ton edosan.
thrylos7
Πράγματι τα πάει πολύ καλά.
Όπως και ο Τσακαλίδης τελυταία... 17+12! blink.gif
biggrin.gif
NBAholic
Κι άλλο ένα από τα φτηνιάρικα τριπλ νταμπλ του Κιντ σήμερα. biggrin.gif
thrylos7
Συνεχίζει ο Τζέικ... 19+16!! blink.gif
Που πάμε βρεε...!
NBAholic
Άντε, ρε Τσάκο. Ρίξε 10 φυστικάκια για να γράψω καμιά φορά καθ'ολοκληρίαν το όνομά σου (στη λίστα)!
sarounas
όποιος δεν είδε τα δύο τελευταία παιχνίδια των Φοινιξ που έδειξε η ΝOVA με Ντάλλας και Σαν Αντόνιο, δεν έχει δεί τίποτα, μιλάμε έπεσε πολύ γέλιο έπρεπε να βλέπετε τον καχεκτικό για το ΝΒΑ ΣΤΙΒ ΝΑΣ πως κορόιδευε τα θηρία των αντιπάλων με τις διειδύσεις και τις ραβέρσες με τα χουκ του. laugh.gif
NBAholic
Φέτος αξίζει περισσότερο το MVP απ'ότι πέρυσι. Αν και μάλλον ο Ντιρκ θα το κερδίσει.
Παρεπιπτόντως, ούτε εγώ πίστευα πόσο εύκολα έκανε να μοιάζουν τα πράγματα απέναντι στην άμυνα των Σπερς, αλλά ας όψονται οι κανονισμοί προστασίας τους οποίους απολαμβάνουν οι γκαρντ. Δείτε όλες τις 40άρες και πείτε μου πόσες ανήκουν σε μη γκαρντ...
dizzy_fingers
Ποιοί κανονισμοί προστασίας?

Λες για το μη επιθετικό στην περιοχή μέσα στη ρακέτα και κάτω από το καλάθι?
NBAholic
Αναφέρομαι κυρίως τόσο στο hand checking που απαγορεύεται, στις άμυνες ζώνης που δυσκολεύουν την κίνηση της μπάλας κοντά στο καλάθι (ιδίως με τους τωρινούς σέντερ...) κι επιβάλλουν πολλά περιφερειακά σουτ, ιδίως από τη στιγμή που η μη ύπαρξη του hand checking διευκολύνει τα πράγματα για τους κοντούς και στην πολύ μεγάλη προστασία που απολαμβάνουν οι elite γκαρντ από τους διαιτητές και παίρνουν 10+ βολές ανά παιχνίδι θαρρείς και είναι παιχνιδάκι. Έχεις δει ο Λάρι Μπερντ που ήταν μεγαλύτερος παίχτης από οποιονδήποτε σημαρινό περιφερειακό (και που έπαιζε και ΠΙΟ κοντά στο καλάθι) πόσο λίγες βολές έπαιρνε αναλογικά; Απ'ότι θυμάμαι, δεν πέρασε ούτε μια φορά τις 500 συνολικά. Ο Κόμπι, ο Λεμπρόν, ο Άιβερσον, ο Γουέιντ, ίσως ακόμη και ο Γκίλμπερτ φρίκινγκ Αρίνας θα πρέπει να έχουν ήδη εκτελέσει περισσότερες.
NBAholic
Κι εν τω μεταξύ, ο Λεμπρόν ετοιμάζεται να καταρρίψει άλλο ένα ξεχωριστό ρεκόρ. cool.gif

http://www.theonion.com/content/node/46400
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.