Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιωνιος-Αρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
EXPLOITED ARIS
Για την καταληψη της τριτης θεσης και μαθηματικα πλεον...
Απο τον Πανιωνιο θα λειπουν οι Κενταλ και Μπαξτερ οποτε χανει πολυ απο τη δυναμη του μεσα στο καλαθι.
Επισης ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για να γινουν τα πρωτα ''διερευνητικα'' συστηματα αφου το πιο πιθανο ειναι να συναντηθουμε και στα πλει-οφ.
Ο Αρης κατεβαινει κομπλε.
a.n.r00u *n-e*
Δηλώσεις των 2 ομάδων ΑΠΟ basketblog.gr

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Άρη στο κλειστό του Ελληνικού, ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Στόχος μας ήταν να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να μείνουμε ζωντανοί στο ματς μέχρι το τέλος. Τα καταφέραμε. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας στα πλέι οφ. Ο Άρης είμαι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία κι εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Ενόψει των πλέι οφ δίνουμε μία υπόσχεση: Θα παλέψουμε σε όλα τα ματς με όλη την ψυχή μας και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε".

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στον Λόνι Μπάξτερ τόνισε: "Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω. Πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να ξαναπαίξει ο Μπάξτερ. Αλλά το προσπαθούμε. Αν τον ξαναδείτε στο παρκέ θα πρέπει να τον συγχαρούμε όλοι. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε εκ των έσω το κενό του Μπάξτερ".

Από τη δική του πλευρά, ο Αντρέα Ματσόν δήλωσε: "Ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, διότι εξασφαλίσαμε στην τρίτη θέση. Όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό, διότι προσπεράσαμε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ".

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.