Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Golden State Warriors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
T.W.Is.M.
Golden State Warriors






The Champ is here!


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 67-15

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Curry 25.3, Durant 25.1, Thompson 22.3
Ριμπάουντ: Durant 8.3, Green 7.9, Pachulia 5.9
Ασίστ: Green 7.0, Curry 6.6, Durant 4.8
Κλεψίματα: Green 2.0, Curry 1.8, Durant 1.1
Κοψίματα: Durant 1.6, Green 1.4, McGee 0.9
Ευστοχία %: McGee .652, Livingston .547, Durant .537
Χρόνος συμμετοχής: Thompson 34.0, Durant 33.4, Curry 33.4

Πιθανή 5άδα:
Curry Thompson Durant Green Pachulia


Πάγκος:
PG: Livingston
SG: N. Young, McCaw
SF: Iguodala, Casspi
PF: D.West, Bell, Looney
C: McGee, D.Jones

Μεταγραφικές Κινήσεις
Ήρθαν: Nick Young(FA), Omri Casspi(FA)

Έφυγαν:Ian Clark(FA, New Orleans), Matt Barnes(FA), James-Michael McAdoo(FA, Philadelphia)

Παρουσίαση ομάδας

Οι περσινοι πρωταθλητες ειναι εδω για να υπερασπιστουν τον τιτλο τους. Περσι δεν καταφεραν να ξεπερασουν το προπερσινο 73-9 παρα την προσθηκη του Durant, ομως εκει που μετρουσε, στα πλει οφ, εκαναν περιπατο και κερδισαν το πρωταθλημα με ευκολια. Φετος, πριν καν ξεκινησει η σεζον, καταφεραν να γινουν πρωτο θεμα με την υποθεση της επισκεψης τους στο Λευκο Οικο. Οπως ηταν λογικο, με την κινηση τους να αρνηθουν να κανουν την καθιερωμενη επισκεψη και προκαλωντας την ανακληση της προσκλησης απο τον Τραμπ πηραν με το μερος τους τον μπασκετικο κοσμο στις ΗΠΑ(και οχι μονο). Το επιτελειο του προεδρου θα προτιμουσε να τους διαδεχτει μια αλλη ομαδα στον τιτλο του πρωταθλητη, αλλα αφενος δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι και αλλη ομαδα θα ενεργησει διαφορετικα απεναντι στον Ντοναλντ Τραμπ και αφετερου δε μοιαζει καθολου ευκολο για οποιαδηποτε ομαδα να παρει τον τιτλο απο τους Warriors.
Οι Warriors λοιπον ξεκινουν τη φετινη σεζον ως το πρωτο φαβορι. Προκειται ουσιαστικα για την ιδια ομαδα, που εκανε ρεκορ 16-1 στα περσινα πλει οφ με 2 προσθηκες στον παγκο της. Ο instant scorer Nick Young ηρθε απο το LA για να δωσει ποντους απο τον παγκο και ο Omri Casspi θα προσπαθησει να κερδισει λεπτα συμμετοχης στις θεσεις των forward. Δεν περιμενουμε να δουμε κατι διαφορετικο απο περσι απο τους πρωταθλητες. Το ιδιο γρηγορο μπασκετ με εμφαση στο σουτ και τη γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας θα χαρακτηρισει το παιχνιδι τους. Ισως φετος το ρεκορ τους να ειναι καλυτερο απο το περσινο εντυπωσιακο για οποιαδηποτε ομαδα, αλλα οχι για το Golden State, 67-15. Ο συναγωνισμος στη Δυση θα ειναι μεγαλυτερος και θα πρεπει να παρουσιαστουν πιο ετοιμοι απο την πρωτη μερα. Αν ομως περσι υπηρχε η αμφισβητηση για τον παγκο τους και η αμφιβολια αν οι Splash Brothers θα εδεναν αρμονικα με τον Durant, φετος δεν υπαρχει ουτε αυτο.
Γενικα περιμενουμε να δουμε μια ομαδα καλυτερη απο την περσινη.


Προπονητής

Steve Kerr

Τεταρτη χρονια για τον Kerr στο Oakland με την ελπιδα να ερθει ο τριτος τιτλος πρωταθλητη. Δεν ειναι υπερβολη να πει κανεις οτι ο Kerr ηταν ο ανθρωπος που αλλαξε τους Warriors και εξελιξε το παιχνιδι τους. Μετετρεψε μια καλη και ταλαντουχα ομαδα σε ενα συνολο που κερδιζει με ιλιγγιωδεις ρυθμους(84%) και δε χρειαζεται τον προπονητη της και στα 82 ματς της κανονικης περιοδου για να κανει ρεκορ νικων στην ιστορια.
Πανω απ ολα ομως ολος ο μπασκετικος κοσμος ευχεται ο Kerr να εχει ξεπερασει τα προβληματα υγειας που αντιμετωπισε τα τελευταια 2 χρονια.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος

Στοχος δεν μπορει να ειναι αλλος απο την κατακτηση του πρωταθληματος. Ειναι το πρωτο φαβορι και οποιος θελει να τους παρει τον τιτλο ειτε προερχεται απο τη Δυση ειτε απο την Ανατολη θα πρεπει να ξεπερασει τον εαυτο του.

Κάτω απ' το φως του προβολέα

Ο περσινος MVP των τελικων αρχισε στα πλει οφ να γινεται το κεντρικο προσωπο των Warriors, οπως θα ηθελε να γινετ οταν αφησε την Oklahoma για το Oakland. Ατομικος στοχος πλεον θα πρεπει να ειναι ο τιτλος του MVP ως μελος αυτης της ομαδας και η παραδοχη του απο τον κοσμο ως κορυφαιο παιχτη της λιγκας. Σε ομαδικο επιπεδο θα ηθελε να ηταν μελος της ομαδας με το καλυτερο ρεκορ ολων των εποχων.



Θέλω να ρωτήσω τον...

Donald Trump

Πιστευεις οτι θα δεχτεις πρωταθλητες ΝΒΑ στο Λευκο Οικο στην τετραετια σου;(ή θα το παιρνουν καθε χρονο οι Warriors και δε θα ερχονται...)

Πρόβλεψη νικών: 70-12
Conference rank: 1
Division rank: 1

Teaser
benchwarmer
Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής στο τόπικ, και λογικό γιατί δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε. Είναι σαφές πως η περσινή σεζόν ήταν μάθημα για την προπέρσινη, και ο μόνος σκοπός είναι να είναι στην κατάλληλη κατάσταση στα πλέι-οφ.
Μέχρι τότε θα κάνουν σίγουρα τις ήττες τους, αλλά επίσης σε κάποια ματς θα πρέπει να κάνουν και τα απαραίτητα "statements". Και ένα τέτοιο ματς φυσικά είναι το επικείμενο στη Βοστώνη.
irving
ωραιο ματς θα γινει στη βοστωνη τα ξημερωματα της παρασκευης, αλλα και να το χασουν δεν τρεχει και τιποτα. δεν εχουν να αποδειξουν κατι οι γουοριορς. αντιθετα, οι σελτικς θα το θελουν περισσοτερο ωστε να αποδειξουν οτι ειναι κορυφαια ομαδα και να ανεβει η ψυχολογια τους.

γενικα για τους γουοριορς, αμα δεν γινει κατι απροσμενο και σοβαρο (πχ τραυματισμος, τσακωμοι) και πιασουν τα στανταρ τους δεν μπορω αν φανταστω πως θα χασουν το πρωταθλημα. οτι αποδοση και να πιασουν οι υπολοιποι διεκδηκητες.
SG3ptshooter


Statement η ανατροπή.
aegeansheed
Κωμικό παιχνίδι με την τροπή που πήρε, λόγω της αποβολής του Curry με foul στα τελευταία λεπτά και τον Dinwidie να γράφει από μακριά. Το καθάρισε ο Klay με συνοπτικές διαδικασίες με δύο συνεχόμενα σουτ που πήρε και αυτό ήταν. Έχουμε ξεχάσει πόσο καίει το χέρι του Klay σε αυτήν την υπερομάδα με τα πολλά χέρια και τη μία μπάλα.
SG3ptshooter


To max πόντων της σεζόν, πως μας κατάντησαν τα super teams.. Τι άθλιο έκτο foul για αποβολή, ευτυχώς που ήταν regular
aegeansheed
Και για να μην ξεχαστώ, ο δεύτερος που αξίζει credits από την χθεσινή βραδιά είναι ο Jordan Bell.

Ευτυχώς βρέθηκε και video το οποίο περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του impact του σε κάθε επίπεδο στον χρόνο που αγωνίστηκε (αυτά τα "αχρείαστα" που κόβονται συνήθως, αλλά για την ομάδα είναι μια κερδισμένη δεύτερη κατοχή στην επίθεση από ένα tip out ή μια καλή τοποθέτηση στα πόδια που οδηγεί τον αντίπαλο σε βήματα για μια κερδισμένη κατοχή στην άμυνα κοκ)



QUOTE
Highlights that show conclusively, without any doubt, that he is as vital to the Warriors as Green or Thompson. The powers that be do not want this information to get out. They want their false vision of a "big four" to remain unchallenged. Think about how much money is at stake here


QUOTE
It's so obvious Jordan Bell still lacks the chemistry to be in the same lineup w the starting Ws, but his mobility & skill make it so easy for him to contribute in many ways
Manimal
Είναι το ιδανικό περιβάλλον -οι Warriors- ώστε να δείξει όσα μπορεί να προσφέρει στο παρκέ ή τουλάχιστον οι Warriors έχουν το μηχανισμό να εκμεταλλευτούν τον Bell. Στους Μπουλς θα ήταν καμμένο χαρτί.
aegeansheed
Συλλεκτική εμφάνιση, αντι-5άρι στη θέση του Ζάζα, plug-in καμικάζι για το ματς. 20 πόντοι, 10 ριμπάουντ, αλλά το υψηλότερο νέτο με +22. Μόνο σε 25 λεπτά. Συμφέρει...

Η per36 του αναγωγή σε stats αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

13.7 πόντοι
9 ριμπάουντ
4.4 ασίστ
1.8 κλεψίματα
3 τάπες

Feed the beast
T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Dec 23 2017, 12:51 ) *
Συλλεκτική εμφάνιση, αντι-5άρι στη θέση του Ζάζα, plug-in καμικάζι για το ματς. 20 πόντοι, 10 ριμπάουντ, αλλά το υψηλότερο νέτο με +22. Μόνο σε 25 λεπτά. Συμφέρει...

Η per36 του αναγωγή σε stats αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

13.7 πόντοι
9 ριμπάουντ
4.4 ασίστ
1.8 κλεψίματα
3 τάπες

Feed the beast



Ξερει ομως να βαζει το ποδι του κατω απο το ποδι του αντιπαλου για να πατησει πανω του οπως προσγειωνεται απ το σουτ; shot.gif 69.gif
Παντως απο τους αλλους αναπληρωματικους που εχουν οι Warriors πιο χρησιμος μοιαζει. Δεν εννοω τους Iguodala, Livingston βεβαια, ουτε το West που οταν ερθουν τα πλει οφ θα βοηθησει με την εμπειρια του στο 10λεπτο που θα παιζει.
Manimal
Ο παίχτουρας παίζει σε Draymond mode. Είναι ο ιδανικός συμπαίχτης που βρέθηκε δίπλα του για να χαράξει το μέλλον του. Το πιστεύω, ότι κάπως έτσι την είδαν την φάση και οι Warriors.
SG3ptshooter
Που να μάθει να κάνει και box out 65.gif
jasonick
6/30 διποντα και 8/19 τρίποντα οι Cavs. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί αντίστοιχο στατιστικό πρόσφατα τουλάχιστον.
Οι Cavs χάσανε το (όποιο) επιθετικό μομεντουμ είχανε με την είσοδο του πάγκου και το GS πέρασε μπροστά. Πάντως φαίνεται η διαφορά χωρίς τον Πατσουλια σήμερα. Δεν του ταιριάζουν καθόλου τα ματσαπς με το Cleveland, ο Bell αμυντικά είναι οτι πρέπει.
gerorge
QUOTE (jasonick @ Dec 25 2017, 23:21 ) *
6/30 διποντα και 8/19 τρίποντα οι Cavs. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί αντίστοιχο στατιστικό πρόσφατα τουλάχιστον.
Οι Cavs χάσανε το (όποιο) επιθετικό μομεντουμ είχανε με την είσοδο του πάγκου και το GS πέρασε μπροστά. Πάντως φαίνεται η διαφορά χωρίς τον Πατσουλια σήμερα. Δεν του ταιριάζουν καθόλου τα ματσαπς με το Cleveland, ο Bell αμυντικά είναι οτι πρέπει.



Συνηθως παντως με τον παγκο παιρνουν τις διαφορες οι Καβς και ο Λεμπρον ενω στην αρχη τους κραταει κοντα μετα ξαναμπαινει και τους αποτελειωνει.Αξιοθαυμαστο το πως ο Wade καταφερε να αποδεχτει σε πρωτο βαθμο και μετα να αφομοιωσει τοσο καλα τον ρολο του στη 2nd unit.Βοηθαει βεβαια και η παρουσια του Κορβερ
Air Kef
Νίκη των Warriors στην πρώτη μάχη της σεζόν, με 7-0 σερί στα τελευταία λεπτά.

Ο Λεμπρόν (σε ένα από τα λιγότερο παραγωγικά του βράδια φέτος) τα βρήκε σκούρα με την άμυνα του Ντουράντ στο τέλος, ενώ σε μία διείσδυση που έκανε στα 30'' με το σκορ στους 3 πόντους υπήρχε καθαρό φάουλ το οποίο δεν δόθηκε και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Άξιο αναφοράς το απίστευτα χαμηλό 28/88 (!) σουτ των Καβς με τα 15/36 (41%) να είναι τρίποντα και τα 13/52 (25%) δίποντα. huh.gif Θα ήταν τρομερά παράξενο να νικούσαν με τέτοια ποσοστά, και όμως έφτασαν πολύ κοντά.


sacarame
QUOTE(Air Kef @ Dec 26 2017, 01:25 ) *
Νίκη των Warriors στην πρώτη μάχη της σεζόν, με 7-0 σερί στα τελευταία λεπτά.

Ο Λεμπρόν (σε ένα από τα λιγότερο παραγωγικά του βράδια φέτος) τα βρήκε σκούρα με την άμυνα του Ντουράντ στο τέλος, ενώ σε μία διείσδυση που έκανε στα 30'' με το σκορ στους 3 πόντους υπήρχε καθαρό φάουλ το οποίο δεν δόθηκε και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Άξιο αναφοράς το απίστευτα χαμηλό 28/88 (!) σουτ των Καβς με τα 15/36 (41%) να είναι τρίποντα και τα 13/52 (25%) δίποντα. huh.gif Θα ήταν τρομερά παράξενο να νικούσαν με τέτοια ποσοστά, και όμως έφτασαν πολύ κοντά.





Θεωρώ τραγική την όποια κουβέντα για φάουλ σε αυτή τη φάση. Τέτοιες γίνονταν καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς, και δεν νομίζω πως δυσκόλεψε την προσπάθεια του " τέρατος " που λέγεται Λεμπρον στο να του φύγει η μπάλα από τα χέρια. Τζάκσον και Βαν Γκάντι γκρίνιαζαν υπερβολικά κατά τη διάρκεια του ματς.

Μεγάλος Γκριν θεωρώ ήταν το Α και το Ω στην άμυνα των Warriors, μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο για το GS
gerorge
QUOTE (sacarame @ Dec 26 2017, 01:44 ) *
Θεωρώ τραγική την όποια κουβέντα για φάουλ σε αυτή τη φάση. Τέτοιες γίνονταν καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς, και δεν νομίζω πως δυσκόλεψε την προσπάθεια του " τέρατος " που λέγεται Λεμπρον στο να του φύγει η μπάλα από τα χέρια. Τζάκσον και Βαν Γκάντι γκρίνιαζαν υπερβολικά κατά τη διάρκεια του ματς.

Μεγάλος Γκριν θεωρώ ήταν το Α και το Ω στην άμυνα των Warriors, μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο για το GS



Συμφωνω για τα σφυριγματα.Υπηρχαν πραγματικα πολλα παρομοια και για τις 2 μεριες και επαιξε και αυτο τον ρολο του στο χαμηλο σκορ κα των 2.Εμενα μ'αρεσε και παλι ο Bell,ενω εκτος απο Green ο Durant δεν αφηνε τιποτα να περασει(καπου διαβασα οτι οι αντιπαλοι επιθετικοι στα ISOs εχουν 22% ευστοχιας απεναντι του),
Επισης εχω προσεξει φετος και ειδικα σημερα οτι πλεον ο Λεμπρον καταλαβαινει οτι σαν help defender ειναι πολυ πιο χρησιμος(πολυ λιγες πιθανοτητες δινω να το καταλαβε ο Λου) και οχι μονο δεν αναλαμβανει τον καλυτερο παικτη των αντιπαλων,αθλημα που χε κοψει εδω και καμποσο καιρο,αλλα μαρκαρει τον χειροτερο(Μπελ σε μεγαλο μερος του παιχνιδιου) ωστε να μπορει να τριγυρναει παντου.Δεν το λεω ως αρνητικο,εχει μεγαλη επιδραση στην αμυνα αυτη η στρατηγικη αν δεν σουταρει ο δικος του
SG3ptshooter


Tell a friend
yorgos
Εγώ διαφωνώ, κορίτσια. Φαουλάρα και εις διπλούν ήταν και game changer.
SteveNashidis
45 πόντους σε 30 λεπτά ο Curry! Tέλος 3ου δεκαλέπτου! blink.gif
gerorge
Ποσο κριμα να ειναι blowout το παιχνιδι.Το "κακο" με το διδυμο Klay,Curry ειναι οτι οταν πιανουν φωτια καταστρεφουν τον αντιπαλο ολοκληρωτικα με αποτελεσμα να καθονται εκτος τις τελευταιες περιοδους και να μην βλεπουμε να πλησιαζουν ή να σπανε ρεκορ
jasonick
Πριν τον τραυματισμό του Curry είχε βγει ο Nate Duncan και είχε πει κάτι σε φάση ότι οι μέρες του σαν 40%+ σουτέρ από το τρίποντο ανήκουν στον παρελθόν. 69.gif
RipCity
QUOTE (jasonick @ Jan 6 2018, 23:49 ) *
Πριν τον τραυματισμό του Curry είχε βγει ο Nate Duncan και είχε πει κάτι σε φάση ότι οι μέρες του σαν 40%+ σουτέρ από το τρίποντο ανήκουν στον παρελθόν. 69.gif


Γελοιος αν το ειπε.
SG3ptshooter


Αναδιανομή FGA και με KD μέσα.
YorM3
Απίστευτο μπάσκετ στο 1ο ημίχρονο εναντίον των Ράπτορς (81-54) 77.gif 77.gif 77.gif
jasonick
Ματσάρα απέναντι στους Σέλτικς και νίκη 109-105 με clutch Curry, που στο 2ο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε.
Ο Kyrie έκανε τρελά πράγματα και σήμερα. Μερικά σουτ που βάζει έχουν απίστευτο βαθμό δυσκολίας και πλέον έχω φτάσει στο σημείο να ξαφνιάζομαι όταν δεν τα βάζει. rolleyes.gif Και αμυντικά πάντως ήταν ΟΚ.
Ωραίο μάτσαπ για τελικούς πάντως και ειδικά αν ήταν υγιής ο Hayward.
SG3ptshooter


Ε οκ τα γνωστά
aegeansheed
QUOTE(jasonick @ Jan 28 2018, 06:14 ) *
Ματσάρα απέναντι στους Σέλτικς και νίκη 109-105 με clutch Curry, που στο 2ο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε.
Ο Kyrie έκανε τρελά πράγματα και σήμερα. Μερικά σουτ που βάζει έχουν απίστευτο βαθμό δυσκολίας και πλέον έχω φτάσει στο σημείο να ξαφνιάζομαι όταν δεν τα βάζει. rolleyes.gif Και αμυντικά πάντως ήταν ΟΚ.
Ωραίο μάτσαπ για τελικούς πάντως και ειδικά αν ήταν υγιής ο Hayward.

Αυτό βασικά σκέφτηκα κι εγώ. Αυτό το ζευγάρι θα ήθελα.
O Kyrie όταν θέλει να παίξει άμυνα/βρίσκεται σε ομάδα που θέλει tongue.gif ,τότε θα παίξει. Στο πρώτο μέρος που τον είδα δεν ήταν απλά οκ, η προσωπική άμυνά του ήταν άνω του μετρίου. Αρκετές φορές έβγαζε τον Curry από τις κινήσεις που ήθελε να κάνει, του έβγαζε τη μπάλα από τα χέρια, αλλά ο Steph είναι ψύχραιμος πλέον με αυτό. Το αφήνει, χάνεται στα flare σκρηνς, βγαίνει ως catch n shoot και πυροβολεί με τη μία. Δεν υπάρχει σωτηρία για τον αντίπαλο όταν παίζουν μαζί η γνωστή τετράδα με τον Ζάζα. Αλλά θα ήθελα να δω τον Stevens να το προσπαθεί.
aegeansheed
Iggy, West, Draymond σε ρόλο προπονητή στα φανερά, σχεδιάζουν plays:

QUOTE
"I told them the other night after the last game [on Saturday] that we were going to do it," Kerr said. "It's their team. I think that's one of the first things you have to consider as a coach. It's not your team, it's not [general manager] Bob Myers' team, it's not [owner] Joe Lacob's team -- although I'm not going to tell Joe that.

"It's the players' team, and they have to take ownership of it. And as coaches, our job is to nudge them in the right direction, guide them, but we don't control them. They determine their own fate and I don't feel like we focused well at all the last month, and it just seemed like the right thing to do. I thought they communicated really well together and drew up some nice plays, and it was a good night for the guys.


RipCity
Πέρυσι πίστεψα ότι απλά ήταν ατσούμπαλος, αλλά μετά και το χθεσινό είναι ντροπή για το ΝΒΑ να αφήνουν τον Pachulia να παίζει στη λίγκα. Δείτε τι έκανε χθες βράδυ στον Westbrook απλά.

gerorge
QUOTE (RipCity @ Feb 25 2018, 13:10 ) *
Πέρυσι πίστεψα ότι απλά ήταν ατσούμπαλος, αλλά μετά και το χθεσινό είναι ντροπή για το ΝΒΑ να αφήνουν τον Pachulia να παίζει στη λίγκα. Δείτε τι έκανε χθες βράδυ στον Westbrook απλά.




Στο περσινο συνεχιζω να πιστευω οτι δεν το εκανε επιτηδες με τον Kawhi.Αλλα αυτο το πεσιμο ειναι σαν να βλεπεις κινηματογραφικο θανατο σε φτηνη ελληνικη παραγωγη του 80.Παραηταν επιτηδευμενο κα πρεπει να τιμωρηθει μπας και βαλει μυαλο.
geo82
QUOTE (gerorge @ Feb 25 2018, 14:20 ) *
Στο περσινο συνεχιζω να πιστευω οτι δεν το εκανε επιτηδες με τον Kawhi.Αλλα αυτο το πεσιμο ειναι σαν να βλεπεις κινηματογραφικο θανατο σε φτηνη ελληνικη παραγωγη του 80.Παραηταν επιτηδευμενο κα πρεπει να τιμωρηθει μπας και βαλει μυαλο.


Εγώ πάλι είμαι 100% σίγουρος ότι και πέρσι το έκανε επίτηδες. Η σιγουριά μου πηγάζει από το γεγονός (και ντρέπομαι που το γράφω) ότι έπαιζα βρώμικα για μια περίοδο (ευτυχώς για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, αφού ο προπονητής που είχα τότε μου "εξήγησε" ότι άλλο το σκληρό και άλλο το βρώμικο παιχνίδι και έκοψα τις μ****ς) και ξέρω πολύ καλά ότι μπορεί κάποιος να "υπολογίσει" τέτοιες κινήσεις. Το τελευταίο περιστατικό είναι απλά γελοίο, αλλά βρίσκει και τα κάνει αφού τον αφήνουν. Θα ήμουν περίεργος να δω, αν θα είχε την ίδια συμπεριφορά πριν από 20+ χρόνια, όταν στη λίγκα κυκλοφορούσαν διάφορα "καλόπαιδα" όπως Oakley, Rodman, Mahorn, Mcdaniel, Barkley, Malone, Zo κτλ.
yorgos
Εννοείται πως το έκανε επίτηδες και πέρυσι, έκανε μπαμ.
QUOTE
Θα ήμουν περίεργος να δω, αν θα είχε την ίδια συμπεριφορά πριν από 20+ χρόνια, όταν στη λίγκα κυκλοφορούσαν διάφορα "καλόπαιδα" όπως Oakley, Rodman, Mahorn, Mcdaniel, Barkley, Malone, Zo κτλ.


Θα τον είχε στείλει στο Τζάνειο* ο Λαμπίρ.


*Διάλογος σε εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου προ μερικών ετών (πρέπει να ήταν τέλη 90ς). Έχει πάει μια κυρία στην εκπομπή να περιγράψει πόσο άθλιος είναι ο γάμος της και διαμαρτύρεται ότι ο άντρας την την κακοποιεί. Στη συνέχεια της συζήτησης προκύπτει ότι η κυρία το επιζητούσε το ξύλο και ο οικοδόμος σύζυγος επέστρεφε από τη δουλειά κατάκοπος, με αποτέλεσμα να μην έχει ενέργεια για να ξυλοφορτώνει και την κυρία. Η παρουσιάστρια αναρωτιέται "αν το ξύλο το θέλατε, τότε γιατί γκρινιάζετε;". Η κυρία εξηγεί πως το βασικό παράπονο από το γάμο της είναι ότι "δεν κάνουν τίποτε", δε με βγάζει έξω, δεν έχουμε πάει διακοπές ποτέ, όλο στο σπίτι είμαι. Και πετάει την ατάκα ο σύζυγος "Ψέμματα κυρία Σία μου. Πες την αλήθεια; Πέρυσι δε σε έστειλα στο Τζάνειο;;;;".
geo82
QUOTE (yorgos @ Feb 26 2018, 16:19 ) *
Θα τον είχε στείλει στο Τζάνειο* ο Λαμπίρ.


24.gif Ωραίος! Σίγουρα, αν έκανε τέτοια απέναντι στους Bad Boys, θα πήγαινε πετώντας στις κερκίδες του Palace στην επόμενη φάση.
geo82
http://www.slamonline.com/nba/zaza-pachuli...sell-westbrook/

Τελικά δε θα υπάρξει τιμωρία.
sarounas
o Λίβινγκστον έχει και αυτός τραυματισμό και παίζει έτσι το τελευταίο διάστημα; του έφαγε την θέση ο Κουκ
RipCity
Οι ισορροπίες ίσως άλλαξαν οριστικά με τον τραυματισμό του Curry. Μένει να δούμε αν θα προλάβει τα πλειοφ.
gerorge
Δεν καταλαβαινω γιατι να κοψουν οι Warriors Caspi για Cook.Ο πρωτος εδειξε οτι και σε πληρη ομαδα μπορει να δωσει καποια πραγματα.Ο δευτερος ναι μεν ειναι τρομερος χωρις τον Curry,αλλα πρωτον δεν εχει εξεταστει σε δευτερευοντα ρολο για τον οποιο τον χρειαζονται,και δευτερον οι εμφανισεις του δεν μεταφραστηκαν σε μη αναμενομενο αριθμο νικων για να μπορεις να πεις οτι αν τραυματιστει ο Curry θα βασιστουν πανω του οι Warriors στα PO
Manimal
QUOTE (gerorge @ Apr 8 2018, 12:31 ) *
Δεν καταλαβαινω γιατι να κοψουν οι Warriors Caspi για Cook.Ο πρωτος εδειξε οτι και σε πληρη ομαδα μπορει να δωσει καποια πραγματα.Ο δευτερος ναι μεν ειναι τρομερος χωρις τον Curry,αλλα πρωτον δεν εχει εξεταστει σε δευτερευοντα ρολο για τον οποιο τον χρειαζονται,και δευτερον οι εμφανισεις του δεν μεταφραστηκαν σε μη αναμενομενο αριθμο νικων για να μπορεις να πεις οτι αν τραυματιστει ο Curry θα βασιστουν πανω του οι Warriors στα PO


Μην ξεχνάς ότι εκτός είναι και ο ΜακΚό, που σημαίνει ότι θα αναγκαστούν για άγνωστο αριθμό αγώνων να την βγάλουν με pg τον Λίβινγκστον ο οποίος επίσης είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.
RipCity
QUOTE (gerorge @ Apr 8 2018, 10:31 ) *
Δεν καταλαβαινω γιατι να κοψουν οι Warriors Caspi για Cook.Ο πρωτος εδειξε οτι και σε πληρη ομαδα μπορει να δωσει καποια πραγματα.Ο δευτερος ναι μεν ειναι τρομερος χωρις τον Curry,αλλα πρωτον δεν εχει εξεταστει σε δευτερευοντα ρολο για τον οποιο τον χρειαζονται,και δευτερον οι εμφανισεις του δεν μεταφραστηκαν σε μη αναμενομενο αριθμο νικων για να μπορεις να πεις οτι αν τραυματιστει ο Curry θα βασιστουν πανω του οι Warriors στα PO


Το θεμα ειναι γιατι δεν εδιωξαν καποιον ψηλο. Τον Cook με αυτα που εκανε και τον Καρι παραλληλα οφ δε τον διωχνεις. Αυτοκτονια θα ηταν να μεινεις χωρις πλει μεικερ αφου ο Livingston για 20 λεπτα ειναι πια.
gerorge
QUOTE (RipCity @ Apr 9 2018, 02:02 ) *
Το θεμα ειναι γιατι δεν εδιωξαν καποιον ψηλο. Τον Cook με αυτα που εκανε και τον Καρι παραλληλα οφ δε τον διωχνεις. Αυτοκτονια θα ηταν να μεινεις χωρις πλει μεικερ αφου ο Livingston για 20 λεπτα ειναι πια.



Η λογικη μου ηταν στο οτι ενω ο Cook εδειξε πραγματα για να κερδισει συμβολαιο το ιδιο εκανε και ο Caspi.Οποτε συμφωνω οτι μαλλον κανας ψηλος επρεπε να πληρωσει τα σπασμενα,Καναν Damian Jones ή κυριως τον Boucher που δεν πρεπει να χει παιξει φετος
Manimal
Ο Boucher νομίζω δεν υπολογίζεται στο ρόστερ για offs, ενώ στην περίπτωση του Jones δεν ξέρω αν μπορούσαν βάση της φύσης του συμβολαίου του. (για αυτά ειδικός είναι ο Jvalin). Επίσης ο Κάσπι είναι τραυματίας και έχει να παίξει σχεδόν ένα μήνα.
sarounas
20άρα, 30άρα και σήμερα 40άρα στο κεφάλι από την Γιούτα και 1-3 το μεταξύ τους σκορ στην RS. Με νίκη της Τζαζ σήμερα στο Πόρτλαντ θα συναντηθούν και στον β γύρο των play off εκτός και αν οι πρωταθλητές δεν μπορέσουν ποτέ να βρούνε χημεία χωρίς τον Κάρι και χαιρετήσουν απ τον πρώτο γύρο..
RipCity
Έχει αποδειχθεί περίτρανα πόσο παικταράς είναι ο Curry, για όσους δηλαδή τον θεωρούσαν και τυχερό που πήγε στην ομάδα του ο Durant. Μιλάμε για ολική κατάρρευση, ενώ ο Livingston αυτή τη στιγμή είναι για κανά 3χ3 εδώ σε καμιά γειτονιά.

Τα stats

QUOTE
The Warriors were +150 in the 404 minutes Stephen Curry played without Kevin Durant (+17.8 per 48 minutes).

The Warriors were +12 in the 1,098 minutes Kevin Durant played without Stephen Curry (+0.5 per 48 minutes).
gerorge
QUOTE (RipCity @ Apr 11 2018, 11:11 ) *
Έχει αποδειχθεί περίτρανα πόσο παικταράς είναι ο Curry, για όσους δηλαδή τον θεωρούσαν και τυχερό που πήγε στην ομάδα του ο Durant. Μιλάμε για ολική κατάρρευση, ενώ ο Livingston αυτή τη στιγμή είναι για κανά 3χ3 εδώ σε καμιά γειτονιά.

Τα stats



Βεβαια τα στατιστικα επηρεαζονται και απο την ελλειψη κινητρου στα ματς που ελειψε ο Curry.
Πλεον ομως δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να θεωρει οτι οι Warriors κανουν τον Curry και οχι το αντιθετο
sarounas
παιδιά υπάρχει σαφής εικόνα για την επιστροφή του Κάρι;
geo82


Ο KD με φανέλα Kemp μετά από το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Warriors και τους Kings στο Seattle. Βλέποντάς τη φανέλα, δεν μπόρεσα να μη νιώσω νοσταλγία γι' αυτή την ομάδα. Κρίμα που κατάργησαν τους Sonics. Ελπίζω το ΝΒΑ να διορθώσει αυτό το λάθος του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.