Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σερβία-Λιθουανία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2015
Pages: 1, 2
Zoys
xristos_metal
Αν πιασει τα ιδια επιπεδα με χθες η Λιθουανια δεν χανει. Αλλιως ειναι δυσκολο να νικησουν τους σερβους που παιζουν με τρελη αυτοπεποιθηση. Ωστοσο ολα ειναι ανοιχτα.
D-Wade
Μεγάλο φαβορί οι Σέρβοι. Έχουν παίξει το καλύτερο μπάσκετ μέχρι τώρα. Σκοράρουν πολύ εύκολα, απειλούν απ' όλες τις θέσεις.Καταπληκτικοί οι Μίλος και Μπιέλιτσα. Ε και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει ο Ματσιούλις να κάνει τον Κούκοτς tongue.gif
yorgos
To βραβείο καρδιάς το παίρνει ο ΜΑτσιούλις σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Και την Κυριακή θα παλέψει και για χάλκινο μετάλλιο. Δε χάνουν οι Σέρβοι τέτοιο ματς, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και το όποιο πλεονέκτημ σκληράδας της Λιθουανίας μετριάζεται από το ότι έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά κορμιά κι όχι τους Ιταλούς ψηλούς. Η διαφορά στα γκαρντ είναι τέτοια που θεωρώ πως η Σερβία θα το έχει καθαρίσει σχετικά νωρίς.
T.W.Is.M.
Ανυπομονω να δω το διαγωνισμο προβοκατσιας, Ματσιουλις εναντιον Τεοντοσιτς. Ελπιζω σε καβγα και ντισκαλιφιε και των δυο για να γλιτωσουν τα ματια μου.
Κατα τ αλλα παμε μωρη Lietuva!!! smiley.gif
TakeshyKurosawa
Οι Λιθουανοί θα ρίξουν και σήμερα πολύ ξύλο. Αν καταφέρουν να περάσουν και τη Σερβία τότε πραγματικά θα μιλάμε για θαύμα. Διότι δεν είναι μόνο ότι οι Σέρβοι έχουν πολύ καλές μονάδες, αλλά έχουν και φουλ οργάνωση και πειθαρχία σε αντίθεση με την Ιταλία. Υποστηρίζω Λιθουανία στο συγκεκριμένο ματς, αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Ενδιαφέρον πάντως θα είναι αν περάσει η Σερβία στον τελικό να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει ο Μίλος να ξορκίσει τους δαίμονες του και να ευστοχήσει σε κάποια μεγάλα σουτ, γιατί οι Ισπανοί θα του κόψουν κατά πολύ τη δημιουργία!
koostas
θα ειναι κριμα να περασουν οι λιθουανοι, και να το παρουν οι ισπανοι για πλακα...

καλυτερα να περασουν οι σερβοι, μπας και το παρουν αυτοι.. πιο καθαρο τουρνουα εχουν κανει, μετα τα χθεσινα διαιτητικα εκτροπα υπερ της ισπανιας
salonikatasos
καλή τύχη στη σερβία. αγαπάμε μασιούλις,αλλά η λιθουανία την έκανε την υπέρβασή της,οπότε ας κρατήσουν και δυνάμεις μπας και κάνουν την έκπληξη στον μικρό τελικό.

θα έχει ενδιαφέρον η μονομαχία ραντούλιτσα,βαλανσιούνας σήμερα. τέρατα δύναμης και οι 2 στο ποστ
Λουπους
Η λογική λέει Σερβία με μεγάλη άνεση. Όσα και να βάλουν οι Λιθουανοί δε νομίζω πως θα δυσκολέψουν τους Σέρβους.
Dred11
Μετά βίας συγκρατήθηκα να μην σπρώξω ένα χιλιάρικο στη Σερβία και μάλλον καλά έκανα.
lightday
QUOTE(Dred11 @ Sep 18 2015, 22:33 ) *
Μετά βίας συγκρατήθηκα να μην σπρώξω ένα χιλιάρικο στη Σερβία και μάλλον καλά έκανα.

Η Σερβία σήμερα είναι ΚΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ....πολύ κακή.
yorgos
5 χαμένα τρίποντα στη σειρά, κάποια στιγμή θα τα βάλουν. Τραγική αντιμετώπιση στην άμυνα, κάποιοι κάνουν πάτι απέναντι σε κάτι άλλους...
Zoys
Ακόμα περιμένω τη σοβαρή Σερβία που θα παίξει άμυνα και θα χρησιμοποιήσει σωστά τα φάουλ. Μέχρι στιγμής έχει κάνει ελάχιστα.
yorgos
Tα κανε όλα μαζεμένα. Γενικώς ως ομάδα η Σερβία στην άμυνα στο τουρνουά τα έχει κάνει μαντάρα, όχι μόνο σήμερα. Αλλά είχε φοβερή λειτουργία στην επίθεση, με μια ελευθεριότητα που της βγήκε σε καλό ως τώρα.
salonikatasos
Γυρισε το ματς οταν το γυρισαν και οι σερβοι στην πυγμαχια. Απο τους λιθουανους περιμεναμε το ξυλο αφου ειναι χειροτερη ομαδα. Ο ραντουλιτσα ο καημενος παλευει στην κυριολεξια κατω απο τα καλαθια εχει φαει απειρες ταπες,αλλα τους εχει φορτωσει φαουλ και δεν εχουν τοσες επιλογες οι λιθουανοι εκει
manosnismo
Τον Ραντουλιτσα τον εχει κανει γιογιο ο Βαλαντσιουνας
TakeshyKurosawa
Θα πέσουν κορμιά τώρα! Παίζει Ματσιούλις και Βαλαντσιούνας να το πάρουν μονοκοπανιά τώρα μέχρι το τέλος!
yorgos
Εγώ βλέπω μόλις ανοίξει το χεράκι των Σέρβων να παίρνουν μια διαφορά 6-7π και να τελειώνει. "βλέπω"... πείτε το και wishful thinking. Θέλω τελικό με Σερβία, απέναντι στη Λιθουανία θα είναι αδιάφορος και πρώτη φορά θα βλέπουμε το μικρό τελικό με αγωνία και θα χασμουριόμαστε με το μεγάλο.
mephisto22
Εν τω μεταξυ, ο Τζορτζεβιτς. χρησιμοποιει συχνα σχηματα με το Ερτσεγκ στο 4 και τον Μπιελιτσα στο πεντε.Και αφου του βγαινει, καλα κανει και το χρησιμοποιει--ειναι ενας τροπος για να παιρνει δημιουργια απο την θεση 5, οταν δεν ειναι μεσα ο Ραντουλης, που φτιαχνει φασεις για τον εαυτο του.Εφ οσον ομως του αρεσουν τετοια σχηματα, γιατι φορτωσε την γραμμη ψηλων του ΠΑΟ με τοσους δεινοσαυρους?
bodiroga10
QUOTE (mephisto22 @ Sep 18 2015, 23:01 ) *
Εν τω μεταξυ, ο Τζορτζεβιτς. χρησιμοποιει συχνα σχηματα με το Ερτσεγκ στο 4 και τον Μπιελιτσα στο πεντε.Και αφου του βγαινει, καλα κανει και το χρησιμοποιει--ειναι ενας τροπος για να παιρνει δημιουργια απο την θεση 5, οταν δεν ειναι μεσα ο Ραντουλης, που φτιαχνει φασεις για τον εαυτο του.Εφ οσον ομως του αρεσουν τετοια σχηματα, γιατι φορτωσε την γραμμη ψηλων του ΠΑΟ με τοσους δεινοσαυρους?

και στην σερβια εχει 3 δεινοσαυρους απ τους οποιους κουζμιτς παιζει λιγο και ο μιλουτινοφ καθολου. ενω στο 4 υπαρχει μονο ο μπιελιτσα και ο ερτσεγκ
mephisto22
QUOTE (bodiroga10 @ Sep 18 2015, 23:06 ) *
και στην σερβια εχει 3 δεινοσαυρους απ τους οποιους κουζμιτς παιζει λιγο και ο μιλουτινοφ καθολου. ενω στο 4 υπαρχει μονο ο μπιελιτσα και ο ερτσεγκ


Αυτο ειναι το point μου, αφου δεν τους χρησιμοποιει, τι τους παιρνει
yorgos
QUOTE(mephisto22 @ Sep 18 2015, 22:17 ) *
Αυτο ειναι το point μου, αφου δεν τους χρησιμοποιει, τι τους παιρνει

Eίναι ο Ρος από τα Φιλαράκια μάλλον.

Προβλέπω στο 4ο οι διαιτητούμπες να σφυράνε όλες τις επαφές και να βλέπουμε βολές κάθε τρεις και λίγο.
Zoys
Χωρίς δραματική βελτίωση επιθετικά η Σερβία έφερε τούμπα το ματς οδηγώντας σε πολλά λάθη τη Λιθουανία.
Λουπους
Αν το ματς πάντως κριθεί στα τελευταία 5-6 λεπτά, χάνεται το πλεονέκτημα του βάθους των Σέρβων, αφού θα παίζουν οι βασικές πεντάδες, όπου οι Λιθουανοί με Ματσιούλις - Βαλαντσιούνας είναι καλύτεροι στο 3-5.
Dred11
Μια ομάδα με all-round καλούς παίκτες και με αντίληψη του παιχνιδιού δεν τους ξεγράφεις εύκολα. Ακόμα και τελικό να πάει η Λιθουανία δεν είναι χαμένη από χέρι.
yorgos
Σερβία τραγωδία πραγματικά. Ευκαιρία για τον Τεόντοσιτς να πάρει ένα ματς μόνος του στην 4η περίοδο και να γίνει ήρωας. Αλλά σήμερα δε βλέπονται. Η Λιθουανία πολύ λιγότερο ταλέντο, αλλά ακόμη κι έχοντας αστοχήσει σε 8 συνεχόμενα τρίποντα (!) άνοιξε τη διαφορά.
Mono
Σκληρή και αποτελεσματική αμυνα οι λιθουανοί..
Όμως..

Τολμώ να πω με αυτά που βλέπω οτι θα το σηκώσει άνετα η Ισπανία..
D-Wade
Κοίτα ρε τους βλάκες χάσαμε το τρίποντο
Dred11
Σκέψου να το σηκώσει ο μυρωδιάς Καζλάουσκας, ο αργός Μασιούλις με τα αράουτ και ο καρχαρίας Γιαφτόκας.
Λουπους
0/3 ατομιστικές επιθέσεις από τον Σειμπούτις. Έβαλε ευτυχώς τις βολές.

(Πάει καλά ο Αντ1;; Έδειχνε διαφημίσεις σε τρίποντο στα 15'')
RipCity
ΚΗΔΕΙΑ!
yorgos
Παίρνω τον κουβά μου και σε άλλη παραλία.
joi
T.W.Is.M γράφεεεεεε
TakeshyKurosawa
Τεράστια νίκη για τη Λιθουανία! Πάνω που νόμιζα ότι ήρθε η ώρα ο Μίλος να γίνει ήρωας! biggrin.gif
bodiroga10
στην τελευταια φαση χρειαζεται ριπλει απο πισω καμερα καπως περιεργα ηρθε απο πισω στον μπογκντανοβιτς ο καλνιετις πρεπει να υπηρξε επαφη
D-Wade
Μπράβο στους Λιθουανούς(με κόντρα διαιτησία).Δεν τους πίστευα για τόσο ψηλά. Αλλά χάρηκα που έχασαν οι Σέρβοι
koostas
-αντε να δουμε θα μεινει κανενας τελευταιος θαυμαστης της μπασκετικης απατης που ακουει στο ονομα τεοντοσιτς... τον εκανε ο,τι ηθελε ο σειμπουτις... ο σειμπουτις... τελος.

-ο ποιο αδιαφορος τελικος στην ιστορια... βαλαντσιουλας θα εχει 3 φαουλ στο 5ο λεπτο...
panos75
Ευτυχώς που διώξαμε τον Υπνάουσκας ρε παιδιά από την Εθνική και είδαμε προκοπή.
lightday
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Sep 19 2015, 00:04 ) *
.. Πάνω που νόμιζα ότι ήρθε η ώρα ο Μίλος να γίνει ήρωας! biggrin.gif

Το παλικάρι το έχουν καταραστεί πραγματικά...κατά τα άλλα η σερβία έμοιαζε να περιμένει κανα φρέντο μπας και ξυπνήσει. Ο Ραντούλιτσα είχε αυτή τη χαρακτηριστική όψη 'που να παίζεις σήμερα' των σέβων που βαριούνται. Οι Λιθουανοί ήταν με το μαχαίρι στο στόμα πραγματικά και επάξια πάνε τελικό. Ελπίζω να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Παου.
Λουπους
Ου καλά, δε γίνονται αυτά (πάλι)! Οι Λιθουανοί χωρίς να παίξουν ιδιάιτερα καλά κατάφεραν και κέρδισαν τους σαφέστατα ανώτερους Σέρβους. Με μισή ομάδα και πάνε τελικό. Απίστευτη υπόκλιση. Μπράβο!

Υ.Γ.: Κουζμίνσκας 77.gif
επαθα λαστιχο
Ασχέτως αποτελέσματος του τελικού,ο Καζλάουσκας παίρνει παμψηφεί τον τίτλο του προπονητή της διοργάνωσης.Και ο Γκασόλ φυσικά του MVP.Είναι πολύ πιθανόν να δούμε 2 C στην καλύτερη πεντάδα,για να χωρέσουν και τον Βαλαντσιούνας.
T.W.Is.M.
Τα ψεματα τελειωσαν.
Χτες ελεγα οτι εμεις βρηκαμε στον προημιτελικο την Ισπανια και οι Σερβοι πηγαν στους 4 με Φινλανδια και Τσεχια και μου λεγατε οτι κερδισαν Ισπανια, Ιταλια και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις στον ομιλο. Να τι σχεση εχει ο ομιλος με τα νοκ αουτ. Στο πρωτο σοβαρο νοκ αουτ που βρηκαν εχασαν κι αυτοι. Απλα αντι να το βρουν στους 8 και να πανε για την 5η θεση το βρηκαν ενα γυρο μετα και θα εχουν την ευκαιρια να χασουν το μεταλλιο την Κυριακη.
Οι Σερβοι απο το περσινο ματς με εμας επαιζαν με την ψυχολογια να τους σπρωχνει. Σημερα που αισθανθηκαν φαβορι σε νοκ αουτ ματς και ειχαν σκληρο αντιπαλο εχτισαν χειροτερα απο μας.
Την Κυριακη ελπιζω οτι θα δουμε καλο παιχνιδι, αν αντεξει η περιφερεια της Λιθουανιας. Δεν αποκλειεται καθολου, γιατι η περιφερεια της Ρεαλ δεν ειναι και η πιο ανθεκτικη στο ξυλο. Ο δε Γκασολ μπορει να ειναι μακραν ο κορυφαιος του τουρνουα, αλλα θα βρει τον καλυτερο αντιπαλο που θα μπορουσε μαζι με αλλα 2 μεγαλα κορμια(=10 ακομα φαουλ).
Αν παντως οι Ισπανοι κερδισουν ανετα, θα μπορω να θεωρω οτι η Ελλαδα αξιζε την 3η θεση, αλλα λογω κακων διασταυρωσεων δεν μπορεσε να τη διεκδικησει.
Zoys
Το πάλεψε ο Milos να το πάρει μόνος του, αλλά με το σύνολο των συμπαικτών του (ακόμα και τον Bjelica) να βρίσκονται σε απογοητευτική βραδιά κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο. Δίκαιοι νικητές οι Λιθουανοί με δυνατή άμυνα, πολύ μεστό παιχνίδι από τον Kuzminskas και υπεροχή στο 5 με τον Valanciunas.

Σερβία-Γαλλία ο μικρός τελικός. Απίστευτα πράγματα...
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Sep 19 2015, 00:05 ) *
Μπράβο στους Λιθουανούς(με κόντρα διαιτησία).Δεν τους πίστευα για τόσο ψηλά. Αλλά χάρηκα που έχασαν οι Σέρβοι


Τα εχουν ξαναδει αυτα και εχουν μαθει πια να παιζουν εναντιον της Σερβιας με κοντρα διαιτησια.
Του χρονου φερτε πισω τον Πιτσιλκα... smiley.gif
koostas
QUOTE (Zoys @ Sep 19 2015, 00:10 ) *
Το πάλεψε ο Milos να το πάρει μόνος του, αλλά με το σύνολο των συμπαικτών του (ακόμα και τον Bjelica) να βρίσκονται σε απογοητευτική βραδιά κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο. Δίκαιοι νικητές οι Λιθουανοί με δυνατή άμυνα, πολύ μεστό παιχνίδι από τον Kuzminskas και υπεροχή στο 5 με τον Valanciunas.

Σερβία-Γαλλία ο μικρός τελικός. Απίστευτα πράγματα...


τι ακριβως παλεψε?? που εκανε ηρωρα τον σειμπουτις και ηταν τρυπαρα στην αμυνα??? που εχασε του κοσμου τα σουτ?? που εκανε λαθος πασα στην τελευταια επιθεση ενω ειχε 5''???
ποια ηταν η προσφορα του?? το σκοτωμενο τριποντο στο -4??

QUOTE (T.W.Is.M. @ Sep 19 2015, 00:11 ) *
Τα εχουν ξαναδει αυτα και εχουν μαθει πια να παιζουν εναντιον της Σερβιας με κοντρα διαιτησια.
Του χρονου φερτε πισω τον Πιτσιλκα... smiley.gif


αμα ηταν κοντρα η διαιτησια θα εδινε φαουλ υπερ του μπογκανοβιτς (που μαλλον εγινε)
bodiroga10
QUOTE (koostas @ Sep 19 2015, 00:14 ) *
τι ακριβως παλεψε?? που εκανε ηρωρα τον σειμπουτις και ηταν τρυπαρα στην αμυνα??? που εχασε του κοσμου τα σουτ?? που εκανε λαθος πασα στην τελευταια επιθεση ενω ειχε 5''???
ποια ηταν η προσφορα του?? το σκοτωμενο τριποντο στο -4??



αμα ηταν κοντρα η διαιτησια θα εδινε φαουλ υπερ του μπογκανοβιτς (που μαλλον εγινε)

https://www.youtube.com/watch?v=S5V0-IRse0A

ειναι πολυ δυσκολη φαση και εγω πιστευω οτι βρισκει το ποδι του καλνιετις με αυτα του μπογκντανοβιτς αλλα αν σφυριζοταν και δεν υπηρχε επαφη θα γινοταν χαμος ενω τωρα και να υπαρχει θα χρειαστουν αρκετα ριπλει για να βρεθει η επαφη
ssoulliss
Η Λιθουανία νομίζω έχει τον καλύτερο Ευρωπαίο προπονητή σε εθνικές ομάδες. Τον Καζλάουσκας. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει με το υλικό που έχει. Σε ολόκληρο το τουρνουά παρουσίασε την καλύτερη γραμμή φόργουορντ( Μασιούλις, Γιανκούνας και Κουζμίνσκας). Πήρε από αυτούς τους παίκτες το 110%. Είχε έναν καθαρό πλέϊ-μέϊκερ. Το ξαναγράφω έναν καθαρό πλέϊ-μέϊκερ. Εμένα μου θυμίζει σε μαχητικότητα και αμυντική προσήλωση την εθνική μας το 2005-2007.

Όσο για τους Σέρβους, σήμερα βραχυκύκλωσαν και ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ( ευθύνη και της Λιθουανίας όμως και του Τζόρτζεβιτς). Καλοί είναι οι υπερτιμημένοι ρολίστες που έχουν ( Κάλινιτς, Μάρκοβιτς, Νέντοβιτς) όμως τελικά όλα τα λεφτά ήταν το δίδυμο Τεόντοσιτς-Ραντούλιτσα. Αυτοί οι δύο καθόριζαν τα παιχνίδια έως τώρα. Ο Καζλάουσκας τους αντιμετώπισε τέλεια και η Σερβία έμεινε 25 πόντους κάτω από τους μέσους όρους της.

TakeshyKurosawa
QUOTE (T.W.Is.M. @ Sep 19 2015, 00:10 ) *
Τα ψεματα τελειωσαν.
Χτες ελεγα οτι εμεις βρηκαμε στον προημιτελικο την Ισπανια και οι Σερβοι πηγαν στους 4 με Φινλανδια και Τσεχια και μου λεγατε οτι κερδισαν Ισπανια, Ιταλια και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις στον ομιλο. Να τι σχεση εχει ο ομιλος με τα νοκ αουτ. Στο πρωτο σοβαρο νοκ αουτ που βρηκαν εχασαν κι αυτοι. Απλα αντι να το βρουν στους 8 και να πανε για την 5η θεση το βρηκαν ενα γυρο μετα και θα εχουν την ευκαιρια να χασουν το μεταλλιο την Κυριακη.

Το χουν χάσει το μετάλλιο στάνταρ. Βλέπω να σκοτώνονται στα αποδυτήρια τώρα. χαχα
T.W.Is.M.
QUOTE(lightday @ Sep 19 2015, 00:08 ) *
Το παλικάρι το έχουν καταραστεί πραγματικά...


Παρων!!! smiley.gif

Ας προσεχε οταν μιλουσε για την Ελληνιδα μανα του Τσεκου του αληταρα...

Ας μην απογοητευεται ομως ο Jason Williams της Ευρωπης. Καποια στιγμη οταν φτανει τα 35 θα βρεθει σαν 3ος πλει μεικερ σε καμια Μπαρτσελονα ή καμια Φενερμπαχτσε που θα εχει μαζεψει τους καλυτερους παιχτες της Ευρωπης και θα κερδισει και κανενα φαιναλ φορ. Με την εθνικη...μολις επιστρεψει ο Πιτσιλκας! smiley.gif
louie
τεραστιε γιονας ματσιουλις παρε το χρυσο...

ο μιλος πηγε να γινει ηρωας αλλα δεν το θελει ουτε ο θεος τελικα. ουτε ο σειμπουτις που τον εκανε γιο γιο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.