Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ιδανικοτερος-Καταλληλοτερος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
rankin
Εγώ λέω, μακάρι να ρθει η αλεπού, αλλά δεν νομίζω να εισακουσθούν οι επιθυμίες μου
colonel gomelsky
Και γ ωπου νόμιζα ότι προτιμούσες αυτόν: http://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_Tarkanian tongue.gif

Απ ότι βλέπω προπόνησε και στην πατρίδα του Μπατίστ, άρα θα ξέρει καλύτερα πώς να τον αντιμετωπίσει πνευματικά...
Δεν έχει και μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Ντούντα...
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 22 2010, 15:24 ) *
Και γ ωπου νόμιζα ότι προτιμούσες αυτόν: http://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_Tarkanian tongue.gif

Απ ότι βλέπω προπόνησε και στην πατρίδα του Μπατίστ, άρα θα ξέρει καλύτερα πώς να τον αντιμετωπίσει πνευματικά...
Δεν έχει και μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Ντούντα...


τα πικ+ρολ που κάνει ο Μάικ με τον πισινό χρειάζονται πνευματική αντιμετώπιση??? w00t.gif
κατα τ'άλλα ο Τζέρυ είναι ένας και μοναδικός, αλλά η ηλικία του είναι απαγορευτική ακόμα και για να οδηγεί αυτοκίνητο!
Αν ήταν άλλωστε να γίνεται λόγος για κάποιον μεγάλο σε ηλικία, είχα γράψει και για τον Μπόμπι Νάιτ τις προάλλες .. και όποιος τολμούσε, ας τον κοιτούσε ευθεία στα μάτια...

Παρόλα αυτά θα επαναλάβω και κάτι ακόμα: Αν χρειάζεται ο Φιλ Τζάκσον και ο Κόμπε Μπράιαντ για να πάρεις πρωτάθλημα τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ! Κάτι βρωμερό, έρπον και ζοφερό, σαν κάλτσες που έχουν φορεθεί μέρες μέσα σε συνθετικά παπούτσια και τότε η μόνη λύση είναι να τα πλακώσεις τα παπούτσια (και τις κάλτσες) στο άκουα φόρτε, μπας και απολυμανθούν και όχι να τα πλακώσεις στο άρωμα γιατί τότε απλά θα ανακατέψεις τη μπόχα...

Άσχετη αλλά και συνάμα σχετική η τελευταία παράγραφος.. Θέλω να πω πως ναι, όλα θα πρέπει να ξεκινούν απο τον προπονητή και απο το σωστό στήσιμο της ομάδας, αλλά από μόνο του αυτό, τελικά, δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα.
(και δεν μιλώ μόνο για διαιτητές. Μιλάω και για τα αποδυτήρια. Μιλάω για το σύνολο που διαμορφώνει μια ομάδα και τα αποτελέσματα της. )
LFO
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 22 2010, 14:13 ) *
Μπα! Γιατί φόβο; Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μάλλον φέυγει ο Τσίλι (δες αυτά: http://blogs.ajc.com/jeff-schultz-blog/201...ff_schultz_blog και http://blogs.ajc.com/hawks/2010/06/21/atla...id=blogs_hawks) και αντικαθίσταται από παικτούρα ολκής.

Κάποιος φίλος του ΟΣΦΠ σ αυτό το τόπικ είχε γράψει (εύστοχα κατ εμέ) ότι μέχρι να καταλάβει που προσγειώθηκε ο προπονητής από το ΝΒΑ θα έχει χαθεί η χρονιά.

@lakersdynasty: Γιατί αν έπαιζε σαν τον Γουέιφερ θα ήταν φόβος; tongue.gif


ενταξει, εχουμε ετοιμο παικτη να παρει την θεση του. φοραει και αυτος το 6....

Τα αβαταρ σου ειναι απο το hall of fame.... ετσι απλα...
newpower2020
QUOTE(GMlls @ Jun 22 2010, 18:01 ) *


Ποιός Αγγέλου μωρέ ugly1.gif angry_red.gif

Αλλάζει και ο Γκαντζούλης δηλαδή που άπαντες ήταν ευχαριστημένοι μαζί του.

Δεν ξέρω , δεν μ'αρέσει το πλάνο αν αληθεύει.Είδωμεν...
a bullet for your head
QUOTE(newpower2020 @ Jun 22 2010, 18:11 ) *
Ποιός Αγγέλου μωρέ ugly1.gif angry_red.gif

Αλλάζει και ο Γκαντζούλης δηλαδή που άπαντες ήταν ευχαριστημένοι μαζί του.

Δεν ξέρω , δεν μ'αρέσει το πλάνο αν αληθεύει.Είδωμεν...

Ο Αγγελου εχει μεγαλη εμπειρια,ειναι απ'οτι φαινεται προσωπο που απολαμβανει της πληρους εμπιστοσυνης του Ντουντα, & δεν εχει προβλημα να δουλεψει ως αμεσος συνεργατης,διπλα σε εναν μεγαλο χεντ-κοουτς,οπως ειναι ο Ιβκοβιτς.
Σιγουρα ενα διδυμο Ντουντα-Σφαιροπουλος θα ηταν πιο αρεστο στο κοσμο,καθως θα αφηνε ενα ''παραθυρο'' ανοιχτο & για την λυση στη μετα-Ντουντα εποχη,ομως δεν φαινεται οι υπαρχουσες συνθηκες να το ευννοουσαν & τοσο.
Παντως,& κατα τη ταπεινη μου παντα γνωμη,νομιζω οτι ο Βαγγελης Αγγελου ειναι μια καλυτερη περιπτωση συνεργατη,απ'οτι ηταν ο Μανουσελης...

Για τον γυμναστη τι να πω?
Πιθανως ο Ντουντα να θελει καποιον με τον οποιο εχει συνεργαστει καλα στο παρελθον & του εχει εμπιστοσυνη.
Αν παντως θα επρεπε να υπαρχει διαχρονικα ενας μονιμος γυμναστης στην ομαδα(ανεξαρτητα του ποιος αναλαμβανει ως χεντ-κοουτς),αυτος μαλλον θα επρεπε να ειναι ο Χατζηχρηστος(?),ο οποιος δουλεψε στον ΟΣΦΠ επι Καζλαουσκας,αλλα οταν ηρθε ο Πινι,επεβαλλε τον Κοβαλσκι...

QUOTE(sixama23 @ Jun 22 2010, 10:46 ) *
Εμένα φίλε bullet δεν μου έκανε καμία εντύπωση το λάθος του συγκεκριμένου. Όταν κάποιος έχει σαν σκοπό να παραποιήσει την αλήθεια, κάνει όσα λάθη θέλει. Ειδικά όταν πρόκειται για τον "διπλοθεσίτη" δημοσιογράφο που υπογράφει το άρθρο.

Έχει γράψει και άλλα αντίστοιχα "παραληρήματα" στο παρελθόν ο ίδιος. Έπαιρνε η εθνική Ελλάδος το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ πέρυσι και αυτός σήκωνε άρθρο με τίτλο "Φαντάσου να είχαμε και προπονητή"... icon_drunk.gif

Διαολου καλτσα εισαι φιλε Sixama... rolleyes.gif
Μπαινωντας στην ιστοσελιδα του ΣΕΠΚ,εκει που αναφερει τη λιστα με τα τευχη του περιοδικου ''Basketball Coach'',επελεξα ενα τευχος & ξεφυλλιζοντας την 1η σελιδα(Εξωφυλλο),παρατηρησα οτι κατω δεξια αναγραφονται τα ονοματα των Νικητα Αυγουλη & Στεφανου Τριανταφυλλου,ως γραφειο τυπου του ΣΕΠΚ... rolleyes.gif
pete7
Ντουντα δεν μου αρεσει κ ειδηκα Αγγελου με σφαιροπουλο Τομιτς οκ με πολλες αρμοδιοτητες στον Σφαιροπουλο κ Τομιτς.Δυστηχως ειναι μεγαλος κ δεν πιστευω να πετυχουμε κ αυτα για 97 ηταν πριν 13 χρονια τωρα εχουμε 2010.

χθες ημουν υπερ σημερα αλλαξα γνωμη κ αφου Μεσινα δεν γινεται καλυτερα ελληνας η οπως εγραψα Σφαιροπουλος διπλα στον Ντουντα

Οι περισσοτεροι τον θελουν για οτι πετυχε το 97 ομως απο τοτε περασανε τα χρονια κ η ομαδα πιστευω θελει νεοτερο προπονητη.
morrison
Ξαφνικα ολα τα σαιτ ανεβασαν ρεπορταζ οτι ο Ιβκοβιτς θα ειναι ο νεος προπονητης του Ολυμπιακου.
Βγηκε καμια ανακοινωση και δεν το καταλαβα;
Τους πηρε κανεις τηλεφωνο απ'την ΚΑΕ και τους το ειπε;
Απο που προκυπτει ολη αυτη η συντονισμενη ενημερωση;
Ειναι να απορεις πως λειτουργει η δημοσιογραφια στην Ελλαδα...
Manu7
Βλέποντας λοιπόν ότι μάλλον είναι δεδομένο ότι επιστρέφει ο Ντούντα
ξαναλέω ότι είπα προ εβδομάδων ότι δεν το βλέπω καλά με αυτά που έχει
να τραβήξει...Είναι και μεγάλος άνθρωπος, φοβάμαι να πάθει και κάνα εγκεφαλικό
(χτύπα ξύλο...) στο Ελλαδιστάν...
Φυσικά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή μετά το Μεσίνα.Γιατί γκρίνια δεν θα υπάρξει
και όσο να'ναι είναι προπονητής με τα όλα του και θα κάνει κουμάντο στα αγωνιστικά
αυτός καθεαυτός.Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τον φάμε και αυτόν...Και θα τον βγάλουμε
ξαφνικά άσχετο...Άλλωστε υπομονή δεν υπάρχει και ο μόνος τρόπος εξιλέωσης του
μπασκετικού τμήματος είναι πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα εδώ και τώρα και όχι σε βάθος
χρόνου...
Hannibal Lecter
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid...tid=5&sn=13

Πολύ ωραία τα λέει ο σύντροφος Νίκος. Ειδικά αν κάνουμε τα στραβά μάτια σε δύο χονδροειδέστατες ανακρίβειες, κοινώς ψέματα, που αναφέρει στο άρθρο του.

1)Ο Καζλάουσκας δεν έφυγε με καμία ρετσινιά από τον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός κατάφερε με πολύ λιγότερα εφόδια και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες να βάλει την ομάδα στο σωστό δρόμο μετά από χρόνια ανυποληψίας. Παρουσίασε πολύ καλό μπάσκετ, ανέστησε τον Σχορτσιανίτη και γενικώς έριξε τις βάσεις πάνω στις οποίες έχτισαν οι διάδοχοι του.

Τώρα αν κάποιοι καφενόβιοι ξερόλες τύπου Συρίγου και Μπάμπη Χρηστόγλου δεν τον έκριναν αρκετό για τον Ολυμπιακό, τι να πούμε. Όπως έλεγε και ο επιθεωρητής Κάλαχαν, οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ο καθένας έχει τη δική του.

2)Ο Γιαννάκης δεν εγκατέλειψε την εθνική ομάδα για τα εκατομμύρια των Αγγελόπουλων, όπως τόσο μελοδραματικά αναφέρει. Η ΕΟΚ ήταν εκείνη η οποία για να ικανοποιήσει τα καπρίτσια του Παναθηναϊκού και τις γεροντοπαραξενίες του Βασιλακόπουλου, τον έδιωξε. Εκτός κι'αν ξέχασε τα όσα έγραφε ο ίδιος εκείνη την εποχή περί επιθυμίας του Γιαννάκη να συνεχίσει ως part time στην εθνική.
SuperSayian
Παιδιά μην μασάτε έτσι και είναι αλήθεια είμαστε πολύ τυχεροί που τον φέραμε στο λιμάνι!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλάει κάποιους οτι έιναι 67 ετών,δεν είναι δα και 85 χαλαρώστε λίγο,και ο Χερ Οτο όταν πήραμε το Euro ήταν 64 και δεν υπήρξε και ποτέ τόσο μεγάλη προπονητική προσωπικότητα όπως ο Ντούντα!Ξέρω πως είναι λίγο ανόμοια πράγματα αλλά εμένα καθόλου δεν με χαλάει να δουμε εναν προπονητή κύριο των ΠΑΝΤΩΝ(αποδυτήρια,παρασκήνια-αν και μου φάινετε άχρηστο-,εξέδρα,ρόστερ) και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία(την μεγαλύτερη στην Ευρώπη) προπονεί περισσότερα χρόνια απ οτι μερικοί ζούμε!Μ ενα πλάνο 3ετιας και εναν μαθητευόμενο μάγο απο πίσω Σφαιρόπουλο-Αγγέλου θα είμαστε μια χαρά πιστεύω!
rankin
QUOTE(Manu7 @ Jun 22 2010, 20:52 ) *
Φυσικά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή μετά το Μεσίνα.Γιατί γκρίνια δεν θα υπάρξει
και όσο να'ναι είναι προπονητής με τα όλα του και θα κάνει κουμάντο στα αγωνιστικά
αυτός καθεαυτός.Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τον φάμε και αυτόν...Και θα τον βγάλουμε
ξαφνικά άσχετο...

και τότε άσχετο τον βγάλαμε στο τέλος, και τελικά τον διώξαμε (ο κόσμος και όχι ο Κόκκαλης. Ο Κόκκαλης τον ήθελε)
Ο λόγος που τον είχαμε βγάλει άσχετο ήταν (μαντέψτε) ..... ότι ήταν ο πρώτος με τον οποίο αρχίσαμε να χάνουμε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα!!!
Φυσικά, έχει την ευκαιρία του τώρα να αρχίσει να τα ξαναπαίρνει...
Πάντως, σε περίπτωση που δεν πάει καλά, κάτι που απεύχομαι φυσικά, θα του χρεώσουν και τη φιλία με τον Ομπράντοβιτς...
spysta
ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ !!!!Ντουντα the return of the (old) king !! biggrin.gif
ο Σερβος θα δημιουργησει μια ομαδα με αρχη μεση και τελος .. ισσοροπημενη σε αμυνα και επιθεση με καλο μπασκετ και αποτελεσμα!!Εχει συνεργαστει με παικτες μας (Παπαλου,Μιλος,Μπουρου) ,γνωριζει τι εστι Ελλαδα και θα προσαρμοστει ανετα γρηγορα και ομαλα.
Προσιδει ΣΕΒΑΣΜΟ .. δινει εμπειρια και αποτελει προπονητη που ΟΛΟΙ ανεξερετως σεβονται σε καθε μηκος και πλατος του Ευρωπαικου μπασκετικου χαρτη!!

Η ηλικια του δεν πιστευω οτι θα αποτελεσει προβλημα ..ο ιδιος πηρε την αποφαση να ασχοληθει σε καθημερινη βαση με ενα συλλογο ΤΟΠ επιπεδου οποτε κατι περισσοτερο θα ξειρει .. το τι εχει γινει στο παρελθον επισης δεν με ενδιαφερει !!

ο ΣΟΦΟΣ εχει την ευκαιρια να δημιουργησει και να θεσει τις βασεις για τον ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΦΠ της επομενης 10ετιας .. και εχει ΟΛΑ τα μεσα και την ικανοτητα να το πετυχει σε ενα διαστημα 2-3 χρονων !!

xristos_metal
Τον Αγγελου και εγω δεν τον παω, αλλα αν πει ο Σοφος οτι αυτον θελει ετσι πρεπει να γινει. Εχω μεγαλη αγωνια παντως να δω ποιους παιχτες θα προτεινει.
rankin
QUOTE(xristos_metal @ Jun 22 2010, 21:35 ) *
Τον Αγγελου και εγω δεν τον παω, αλλα αν πει ο Σοφος οτι αυτον θελει ετσι πρεπει να γινει. Εχω μεγαλη αγωνια παντως να δω ποιους παιχτες θα προτεινει.

Σίγουρα όχι αμερικάνους και σίγουρα όχι ΝΒΑερς!!! laugh.gif
Βλέπω φαβορί κι όλας τον Μάριτς...
reignman
Mπιελιτσα και Ματσβαν ισως να προταθουν απο τον Ντουντα...
Ilias7
QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 21:39 ) *
Σίγουρα όχι αμερικάνους και σίγουρα όχι ΝΒΑερς!!! laugh.gif
Βλέπω φαβορί κι όλας τον Μάριτς...



Αμερικανους μπορει να προτεινει,αλλα με ευρωπαικη εμπειρια και καταξιωμενη καριερα...
rankin
QUOTE(Ilias7 @ Jun 22 2010, 21:41 ) *
Αμερικανους μπορει να προτεινει,αλλα με ευρωπαικη εμπειρια και καταξιωμενη καριερα...

Όπως και με τον Ομπράντοβιτς, έτσι και με τον Ντούντα, τρελοαμερικάνοι εξαιρούνται..
Ο Ουιλι Άντερσον είχε φύγει απο το παραθυρο το 97...
Γενικά ονόματα όπως αυτό του Πιτ Μαίκλ έχουν νόημα (πάλι δεν έχει Άιβερσον φέτος icon_drunk.gif )
Ilias7
QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 21:47 ) *
Όπως και με τον Ομπράντοβιτς, έτσι και με τον Ντούντα, τρελοαμερικάνοι εξαιρούνται..
Ο Ουιλι Άντερσον είχε φύγει απο το παραθυρο το 97...
Γενικά ονόματα όπως αυτό του Πιτ Μαίκλ έχουν νόημα (πάλι δεν έχει Άιβερσον φέτος icon_drunk.gif )



Σιγουρα δε προκειται να ακουστουν και αποκτηθουν τρελοαμερικανοι..αλλα δε νομιζω να μην ηθελε πχ τον Λανγκτον,Μαικλ,Κουκ...
rankin
QUOTE(Ilias7 @ Jun 22 2010, 21:50 ) *
Σιγουρα δε προκειται να ακουστουν και αποκτηθουν τρελοαμερικανοι..αλλα δε νομιζω να μην ηθελε πχ τον Λανγκτον,Μαικλ,Κουκ...

Άβυσσος η ψυχή του Ντούντα
Ilias7
QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 21:54 ) *
Άβυσσος η ψυχή του Ντούντα



Ειμαστε ετοιμοι να δουμε και να διαβασουμε πολλα αυτο το καλοκαιρι...θα παρουν φωτια τα πληκτρολογια.. rolleyes.gif
rankin
QUOTE(Ilias7 @ Jun 22 2010, 21:55 ) *
Ειμαστε ετοιμοι να δουμε και να διαβασουμε πολλα αυτο το καλοκαιρι...θα παρουν φωτια τα πληκτρολογια.. rolleyes.gif

Επιτέλους.. κάτι σοβαρό να ασχοληθούμε
Metagrafes time
xristos_metal
Και εγω πιστευω θα παει σε σερβους. Αν μπορεσει να φερει Σπανουλη και Στογιακοβιτς πχ που δε πιανουν θεση ξενου θα ειναι σουπερ. Αλλα ας τα πουμε στο αλλο θρεντ καλυτερα.
spysta
##Ν1 επιλογη για τους ψηλους ΠΛΕΟΝ .. με την ελευση του Ντουντα --->Νεναντ Κριστιτς !!Με το συμβολαιο του Βουισιτς και τον σοφο στον παγκο .. ερχεται Ελλαδα .. θεωρω

##ΟΛΟΙ οι ΚΑΛΟΙ Ευρωπαιοι παικτες θα παιξουν ειτε ειναι Αμερικανοι ειτε οχι.

##Μπιελιτσα Βεσελι θα παιξουν και αυτοι .. και ειναι ΠΟΛΥ καλες περιπτωσεις

duncan21
QUOTE(spysta @ Jun 22 2010, 22:07 ) *
##Ν1 επιλογη για τους ψηλους ΠΛΕΟΝ .. με την ελευση του Ντουντα --->Νεναντ Κριστιτς !!Με το συμβολαιο του Βουισιτς και τον σοφο στον παγκο .. ερχεται Ελλαδα .. θεωρω

##ΟΛΟΙ οι ΚΑΛΟΙ Ευρωπαιοι παικτες θα παιξουν ειτε ειναι Αμερικανοι ειτε οχι.

##Μπιελιτσα Βεσελι θα παιξουν και αυτοι .. και ειναι ΠΟΛΥ καλες περιπτωσεις

O Kρστιτς μπορει να ενεργοποιησει για μια ακομη σεζον την option με την Οκλαχομα με 5,8$ για την επομενη σεζον.Ειναι εξαιρετικη επιλογη.Μακαρι να 'ρθει.Για Μπιελιτσα εχω ενστασεις οχι γιατι δεν ειναι καλος παικτης,καθε αλλο μαλιστα ωστοσο θα υπαρχει μια μικρη συγχυση στο 3(Βασιλοπουλος+Μεταγραφη+Παπανικολαου)
benchwarmer
QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 20:54 ) *
Άβυσσος η ψυχή του Ντούντα


Αυτο ακριβως.
Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα ακολουθησει αυτα που εχουμε στο κεφαλι μας ως "λογικες" επιλογες. Και καλα θα κανει. Και το κυριοτερο, καλα θα κανουν να τον ακουσουν απαντες.

Το βασικοτερο παντως με την επιλογη αυτη, ειναι οτι πιθανοτατα θα σταματησουν τα παρατραγουδα που ειχαμε εντος ομαδας. Και πιστευω οτι εμεις σε αυτο το κομματι θα πρεπει να τον εμπιστευτουμε απολυτα, και να μην ακουμε οτιδηποτε περι "παππου", "στριμμενου", "απροσιτου" κλπ κλπ. Για το τεχνικο κομματι τωρα, εχουμε καιρο να τα δουμε, αφου δουμε και τις μεταγραφες.

Τωρα, για σχολια κατα Αγγελου και υπερ Σφαιροπουλου, τι να πω.. Αν ειναι δυνατον να μην "αφηνουμε" εναν προπονητη (και μαλιστα τον Ιβκοβιτς) να διαλεξει αυτος τον βοηθο του...

Τα υπολοιπα οταν οριστικοποιηθει το πραγμα. Προς το παρον, καλη επιτυχια μπρε smiley.gif
Q 6
QUOTE(Ginobili @ Jun 22 2010, 14:32 ) *
Το όνομα του Ίβκοβιτς είναι τεράστιο στο ευρωπαικό μπάσκετ...ΑΛΛΑ δεν παύει να είναι πλέον ένας παρωχημένος προπονητής.Έχει πολλά χρόνια να κουμαντάρει ομάδα που να πηγαίνει για triple crown...και την τελευταία φορά που το έκανε,απέτυχε παταγωδώς.Φαίνεται ότι άνθρωπος έχει στερέψει από ιδέες και κυρίως δυνάμεις...για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην τρομακτική πίεση του Ολυμπιακού και του μεγάλου του αντιπάλου.
Για τουρνουά 15 ημερών...και να δουλεύει χωρίς βεντέτες,και χωρίς πίεση πρωταθλητισμού....καλός είναι.
Αυτή είναι η άποψη μου...μπορεί και να κάνω λάθος,αλλά αυτό πιστεύω.



μαντεψε αν εισαι ο γραφικος που στο τελος της χρονιας θα αποθεωνεις το ντουντα...

φιλικα παντα
Ginobili
QUOTE(Q 6 @ Jun 23 2010, 01:42 ) *
μαντεψε αν εισαι ο γραφικος που στο τελος της χρονιας θα αποθεωνεις το ντουντα...

φιλικα παντα

Ναι..πολύ φιλικά,το είδα....κολλητοί γίναμε....
Πολύ απλά παρέθεσα την άποψη μου,αναλύοντας την με μπασκετικά επιχειρήματα.Αυτό είναι όλο.Και για να είμαι ειλικρινής...τώρα που βλέπω ότι σχεδόν έκλεισε ο Ντούντα,πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος σαν Παναθηναικός.

Κατά τα άλλα,τα περί γραφικότητας στα επιστρέφω.
Φιλικά πάντα....
frenchman7
Καλορίζικος λοιπόν ο νέος μας προπονητής.

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, συνδυάζει πιστεύω όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται αυτήν την στιγμή η ομάδα. Εμπειρία-Σεβασμός από τους παίχτες-Εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Και εννοείται την τεράστια ικανότητά του στο στήσιμο μιας ομάδας. Αν προσθέσουμε και κάποια ακόμα πιθανά + όπως σχέση του με τεο-τεο κλπ... Βάζοντας δίπλα του και τον Σφαιρόπουλο μαζί με Τομιτς πιστεύω πως η ομάδα του χρόνου θα είναι ασταμάτητη... 56.gif

Με έχει ήδη πιάσει η υπεραισιοδοξία μου όπως καταλαβαίνεται!! tongue.gif
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Jun 23 2010, 09:39 ) *
Καλορίζικος λοιπόν ο νέος μας προπονητής.

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, συνδυάζει πιστεύω όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται αυτήν την στιγμή η ομάδα. Εμπειρία-Σεβασμός από τους παίχτες-Εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Και εννοείται την τεράστια ικανότητά του στο στήσιμο μιας ομάδας. Αν προσθέσουμε και κάποια ακόμα πιθανά + όπως σχέση του με τεο-τεο κλπ... Βάζοντας δίπλα του και τον Σφαιρόπουλο μαζί με Τομιτς πιστεύω πως η ομάδα του χρόνου θα είναι ασταμάτητη... 56.gif

Με έχει ήδη πιάσει η υπεραισιοδοξία μου όπως καταλαβαίνεται!! tongue.gif

Ας έχουμε υπόψιν μας πως ο Ντούντα δεν συμβιβάζεται. Δεν συμβιβαζόταν όταν ήταν νεότερος, πόσο μάλλον τώρα..
με αυτό θέλω να πω πως όποιος πάει να κουνηθεί θα έχει σοβαρό πρόβλημα
τα καλοπιάσματα στα οποία είχαν συνηθίσει οι παίχτες (αλλά και η κερκίδα) όλα αυτά τα χρόνια, με Γιόνας, Πίνι, Γιαννάκη, θα λάβουν τέλος.. Ο Παππούς δεν θα δεχτεί να τον καβαλήσει κανείς στο σβέρκο, όποιο και αν είναι το όνομα του

Τα γράφω αυτά τώρα, για να μην έχουμε γκρίνιες αν μετά από μερικούς μήνες ο Χ ή ο Ψ παίχτης, ξαφνικά βρεθεί να κάνει προπόνηση με τα παιδικοεφηβικά...
Redalert
Kαι επειδη Ελληνες ειμαστε ..σαν να ακουω φωνες στο Σ.Ε.Φ του τυπου.. "ρε παππου πιες κανενα τηλιο!!" "πηγαινε για κανενα μπανιο στην Αιδηψο" κ.ο.κ.
Αντε Καλοριζικος!!!
rchos
δεν ξερω ακομη ποσο σιγουρο ειναι αλλα αν τελικα ανακοινωθει ασχετα απο ηλικιες και λοιπα που ο καθενας μπορει να πει και με τα οποια διαφωνω νομιζω ειναι 2-3 πραγματα που κανουν τον ντουντα μια πολυ καλη επιλογη για τον ολυμπιακο.

-ειναι γνωστο οτι με ντουντα προπονητη η ομαδα θα εχει επιτελους την πειθαρχια που χρειαζεται.ειναι γνωστο οτι σε ολες του τις ομαδες ειναι το απολυτο και μοναδικο αφεντικο αρα ξερουμε χωρις δευτερες και τριτες σκεψεις οτι τα παντα ειναι δικη του επιλογη και αποφαση.
-σε συνεχεια του πρωτου ο ντουντα ειναι σαφες οτι ξερει τι του γινεται οποτε θεωρω οτι οι φετινες μεταγραφες θα ειναι αυτες ακριβως που ο προπονητης χρειαζεται για να φτιαξει μια ομαδα που θα νικαει τιτλους.αρα τερμα οι γουειφερ και λοιπα.αν θα παρει βεβαια θα φανει στο τελος.
-εχει τον απολυτο σεβασμο ολων.νομιζω αυτη τη στιγμη στην ευρωπη ειναι ο πιο σεβαστος προπονητης που κυκλοφορει.δεν λεω απαραιτητα οτι τον θεωρουν τον καλυτερο μην μου επιτεθειτε για τον ομπραντοβιτς.ο πιο σεβαστος ομως ειναι.απο ολη την μπασκετικη ευρωπη μα και απο τους οπαδους του οσφπ πανω απο ολα αλλα και του ομπραντοβιτς φυσικα που θα ειναι ο μεγαλυτερος του αντιπαλος.αυτο σημαινει οτι θα μπορει να δουλεψει οπως αυτος θελει.
-ενα τεραστιο οφελος θα ειναι ο τεοντοσιτς.ο ντουντα ειναι ο προπονητης που τον εβγαλε στον αφρο και μεχρι τωρα εχει φανει οτι ειναι και αυτος που ξερει πως να τον χειριστει.μα πανω απο ολα ο τεο δειχνει να τον σεβεται απολυτα.αυτο μονο καλο μπορει να του κανει στην εξελιξη του.


φυσικα ερωτηματα υπαρχουν.η ηλικια απο μονη της δεν λεει πολλα.αλλα αυτη συνδιαζομενη με την αποχη του τα τελευταια χρονια απο συλογικο επιπεδο αρα και καθημερινη τριβη με παιχτες μας κανει να εχουμε μια αλφα μικρη βεβαια επιφυλαξη.
επισης ο ερχομος του αγγελου σαν βοηθος ειναι ενα θεμα.ο αγγελου οσο ηταν βοηθος του μπορει να ηταν σεβαστος αλλα πλεον εχει υπαρξει πρωτος προπονητης και ο δυστηχως για τον ιδιο υπηρξαν περιστατικα οσο ηταν πρωτος προπονητης που μειωσαν αρκετα τον ιδιο κυριως στα ματια του κοσμου σαν προσωπικοτητα.νομιζω ο τσιλι ηταν που το καλοκαιρι εγραφε στο τουιτερ σε φιλικο με την καβαλα οτι ειχε πολυ πλακα να βλεπει τον προπονητη της καβαλας ο οποιος εκανες σαν καρ... με τον τροπο που μιλαγε στους παιχτες.ελπιζω σαν βοηθος να ειναι πιο συγκρατημενος(το θεωρω πιθανο) γιατι δεν μπορω να φανταστω τον αγγελου να τα χωνει στον μπουρουση και αυτος να του απανταει οτι πεις κοουτς!
τελος ειναι και το θεμα της εθνικης σερβιας.θα αποδεσμευτει απο εκει σεπτεμβρη αρα ουσιαστικα τοτε θα αναλαβει την ομαδα.

γενικα θεωρω τον ντουντα καλη επιλογη αν και προτιμω σφαιροπουλο μαζι του για να τον προετοιμασει και για μετα.παντως και χωρις αυτον ειναι μια καλη επιλογη για να παρει τον ολυμπιακο του γιαννακη πιο ψηλα.μια ομαδα δηλαδη που εφτασε στο τοπ επιπεδο αλλα ηθελε ενα κλικ για να ανεβει και στην απολυτη κορυφη.επισης εκτος απο αυτο με τον ντουντα 2 χρονια στο τιμονι η δουλεια του επομενου ισως να ειναι και πιο ευκολη μετα.
xristos_metal
QUOTE(rchos @ Jun 23 2010, 11:33 ) *
δεν ξερω ακομη ποσο σιγουρο ειναι αλλα αν τελικα ανακοινωθει ασχετα απο ηλικιες και λοιπα που ο καθενας μπορει να πει και με τα οποια διαφωνω νομιζω ειναι 2-3 πραγματα που κανουν τον ντουντα μια πολυ καλη επιλογη για τον ολυμπιακο.

-ειναι γνωστο οτι με ντουντα προπονητη η ομαδα θα εχει επιτελους την πειθαρχια που χρειαζεται.ειναι γνωστο οτι σε ολες του τις ομαδες ειναι το απολυτο και μοναδικο αφεντικο αρα ξερουμε χωρις δευτερες και τριτες σκεψεις οτι τα παντα ειναι δικη του επιλογη και αποφαση.
-σε συνεχεια του πρωτου ο ντουντα ειναι σαφες οτι ξερει τι του γινεται οποτε θεωρω οτι οι φετινες μεταγραφες θα ειναι αυτες ακριβως που ο προπονητης χρειαζεται για να φτιαξει μια ομαδα που θα νικαει τιτλους.αρα τερμα οι γουειφερ και λοιπα.αν θα παρει βεβαια θα φανει στο τελος.
-εχει τον απολυτο σεβασμο ολων.νομιζω αυτη τη στιγμη στην ευρωπη ειναι ο πιο σεβαστος προπονητης που κυκλοφορει.δεν λεω απαραιτητα οτι τον θεωρουν τον καλυτερο μην μου επιτεθειτε για τον ομπραντοβιτς.ο πιο σεβαστος ομως ειναι.απο ολη την μπασκετικη ευρωπη μα και απο τους οπαδους του οσφπ πανω απο ολα αλλα και του ομπραντοβιτς φυσικα που θα ειναι ο μεγαλυτερος του αντιπαλος.αυτο σημαινει οτι θα μπορει να δουλεψει οπως αυτος θελει.
-ενα τεραστιο οφελος θα ειναι ο τεοντοσιτς.ο ντουντα ειναι ο προπονητης που τον εβγαλε στον αφρο και μεχρι τωρα εχει φανει οτι ειναι και αυτος που ξερει πως να τον χειριστει.μα πανω απο ολα ο τεο δειχνει να τον σεβεται απολυτα.αυτο μονο καλο μπορει να του κανει στην εξελιξη του.


Νομιζω οτι ξεχασες να γραψεις το πιο σημαντικο δηλαδη οτι ο κοσμος δειχνει διατεθειμενος να κανει υπομονη μαζι του. Ξερω η υπομονη ειναι απαγορευμενη λεξη αλλα μη ξεχναμε ειναι καινουριος προπονητης και υπαρχουν παντα πιθανοτητες τα πραματα ειναι πανε ετσι οπως τα περιμενουν οι περισσοτεροι.
tzagasdog
το καλο με την ιστορια ειναι οτι ο Ολυμπιακος θα αλλαξει προπονητη. Τα καινουργια στοιχεια που θα βαλει ο νεος κοουτς πιστευω οτι θα προστεθουν στοςυ αυτοματισμους της ομαδας και θα δωσουν αυτο το κατι παραπανω που μας λειπει. Ο Ντουτα ειναι ενας ανθρωπος που μπορει να τα καταφερει.
rchos
βασικα οταν λεω οτι εχει τον σεβασμο του κοσμου του ολυμπιακου πανω κατω αυτο εννοω.αφου τον σεβονται θα ειναι πιο καλοπροεραιοι με την ομαδα.
φυσικα μην περιμενεις και πολυ υπομονη.αυτα εχουν ξεχαστει προ πολλου.αν πρωτη αγωνιστικη παιζουμε με παο στο οακα και χασουμε ηδη θα αρχισουν οι πρωτες γκρινιες! smiley.gif

στα θετικα του ντουντα ειναι και οτι η ομαδα θα εχει σιγουρα αρχη μεση και τελος.το αν θα φτασει στην κορυφη δεν το ξερουμε μα ξερουμε οτι θα δουμε μια ομαδα που θα ξερει τι θελει και πως να το παρει μεσα στο γηπεδο.
PAKMAN
Ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ντούντα είναι κουμπάρος του Ζέλικο και μιλάνε τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα. Αυτό γιά μένα είναι τεράστιο κέρδος γιά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ biggrin.gif Οι παίκτες...κολλητοί, οι προπονητές κολλητοι...το μπασκετάκι απλώς ένα παιχνίδι... Καιρός είναι να φεύγουν και οι οπαδοί όπως ήταν προ Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη εποχή.
Γελώντας και χαβαλεδιάζοντας αγγαλιασμένοι....

Και μετά γυρνόντας χτύπησα το χέρι μου πάνω στο αμπαζούρ και ΞΥΠΝΗΣΑ... dry.gif sad.gif
tsouras o.a.c
QUOTE(PAKMAN @ Jun 23 2010, 12:17 ) *
Ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ντούντα είναι κουμπάρος του Ζέλικο και μιλάνε τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα. Αυτό γιά μένα είναι τεράστιο κέρδος γιά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ biggrin.gif Οι παίκτες...κολλητοί, οι προπονητές κολλητοι...το μπασκετάκι απλώς ένα παιχνίδι... Καιρός είναι να φεύγουν και οι οπαδοί όπως ήταν προ Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη εποχή.
Γελώντας και χαβαλεδιάζοντας αγγαλιασμένοι....

Και μετά γυρνόντας χτύπησα το χέρι μου πάνω στο αμπαζούρ και ΞΥΠΝΗΣΑ... dry.gif sad.gif



+10000000000
pete7
Παιδια μην ειμαστε σιγουροι για τιποτα.Στο σουπερ μπασκετ διαβασα οτι δεν εχει υπογραψει ακομα ο Ιβκοβιτς,ο μανατζερ το ειπε.Ισως ειναι κ παιχνιδια,παντως αν δεν ακουσουμε ανακοινωση μην πιστευουμε τιποτα.
GMlls
Ερυθρόλευκος ο Βουγιόσεβιτς icon_wave.gif

smiley.gif

τελικά κάνω για δημοσιογράφος;
Redalert
http://greekbball.blogspot.com/2010/06/blog-post_24.html

Μπλεκουν τα πραγματα!!
Reggie Miller #31
Δεν είναι και τόσο απλό να βγει και να πει ότι συζητάμε και θέλω και είμαστε κοντά...
Αν όντως υπάρχουν συζητήσεις...
a bullet for your head
Συμφωνα με Ρωσικα μεσα ενημερωσης,ο Ντουντα ειναι πλεον ο νεος προπονητης του ΟΣΦΠ...
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/06...signed-two.html

Συμφωνα με το παρακατω αρθρο ο Ντουντα βρισκεται στην Αθηνα απ το απογευμα..
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles...-at-athens.html
GMlls
Ιβκοβιτς
SuperSayian
Ανυπομονώ να τον ανακοινώσουν αύριο!!!!!!!!!!!!!!Αντε γιατί οι παπαρολόγοι μας τα πρηξαν τόσες μέρες με τα τόοοοοοσα ονόματα που ακούστηκαν!
Razorblade Fish
Καταλαβαινω και τον Ολυμπιακο που στρεφεται στον προπονητη που τον οδηγησε στην καλυτερη χρονια της ιστοριας του και τον Ντουντα που θελει να κανει τη μεγαλη εξοδο απο το μπασκετ και την προπονητικη επαναφεροντας τον Ολυμπιακο στους τιτλους.Αλλα θεωρω την κινηση λανθασμενη και απο τις 2 πλευρες.Και ο Ολυμπιακος μπορει και πρεπει να επενδυσει σε εναν νεοτερο κοουτς αλλα και ο Ντουντα δεν εχει τιποτα να αποδειξει και δεν αξιζει να περασει οσα νομοτελειακα θα περασει στη ζουγκλα μας.Πρεπει να ειναι μεγαλο το δελεαρ για τον Σοφο.Οπως ειπα τον καταλαβαινω,απλα ελπιζω εξισου μεγαλα να ειναι και τα κουραγια του.
Reggie Miller #31
Την άποψη μου την έχω πει.Βλέπω όμως να αργούμε και δε θέλω με τίποτα τον Αγγέλου στον πάγκο σαν βοηθό....
Manu7
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/8991...%BD%CF%84%CE%B1

Tι λέει εδώ ρε?Θα μας τρελάνουν?Όχι ότι το gazzetta είναι και κανένα αξιόπιστο σάιτ.
Η διαφορά είναι 1.8 μυρια ζήτησε τάχα ο Ντούντα και δίνουν οι Αγγελόπουλοι 1!
Τάχα...Αλλά λέει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα...

Τι ακούμε...800.000 διαφορά δηλαδή...Ψιλοπράγματα...

Ο Ντούντα πώς την είδε?Είπαμε κορόιδα οι Αγγελόπουλοι...Είσαι και 67 χρονών άνθρωπε μου...
Τα μυαλά μας πονάνε...
a bullet for your head
Αν καταλαβα καλα οι κ.Αγγελοπουλοι του προσφερουν τα επιπλεον χρηματα με τη μορφη μπονους για τη κατακτηση στοχων...ενω ο Ντουντα τα ζητα ως παγιες αποδοχες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.