Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O Flip Saunders απολύθηκε
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
dizzy_fingers
Το τελευταίο νέο από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ (πάντα ήθελα να το πω αυτόbiggrin.gif) είναι η απόλυση του επί 9 χρόνια προπονητή των Minnesota Timberwolves Flip Saunders.



Οι επιδόσεις του αυτά τα χρόνια, ήταν το θεαματικό 411-326 (.558 ποσοστό νίκης) αλλά ασφαλώς αυτός δεν ήταν ο λόγος της απόλυσής του. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν πήγαινε καλά, ειδικά σε σύγκριση με την περσινή πορεία τους, και απ'ότι φαίνεται, οι ιθύνοντες της ομάδας είπαν να ακολουθήσουν το ελληνικό μοντέλο διοίκησης και απολύσανε τον προπονητή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλαν οι Timberwolves θα τοποθετηθεί σε άλλο πόστο στην ομάδα, ενώ αντικαταστάτης του μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο τωρινός αντιπρόεδρος της ομάδας, ο θρύλος του ΝΒΑ Kevin McHale.
IraTmac
δεν νομίζω οτι έφταιγε ο coach. περισσότερο οτι η ομάδα είναι κουρασμένη, γερασμένη και απογοητευμένη. ο Γκαρνέτ έχει βαρεθεί τη ζωή του κι απλώς ανεβάζει τους μέσους όρους του, ο κασέλ είναι 3 κλάσεις κατώτερος από πέρσι κι ο Σπρίουελ θέλει να φύγει. ο δε Ολοβοκάντι είναι αγγούρι.

πρέπει να αλλάξουν πολλά και να χτίσουν μια ομάδα πάνω σε Γκαρνέτ, Ζέρμπιακ (λιγότερο). αλλιώς να δώσουν τον Γκαρνέτ και να πάρουν οτι γουστάρουν tongue.gif μπας και αλλάξει κάτι.
dizzy_fingers
Εγώ λέω να τη χτίσουν πάνω στον Χόιμπεργκ... biggrin.gif

icon_tomato.gif fast.gif
IraTmac
QUOTE (dizzy_fingers @ Feb 14 2005, 09:22 PM)
Εγώ λέω να τη χτίσουν πάνω στον Χόιμπεργκ... biggrin.gif

icon_tomato.gif fast.gif

blink.gif biggrin.gif

Α1 είναι εκεί ρε Σπύρο? tongue.gif
dizzy_fingers
Καλά τα λες... wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.